Reddit – nyilem menyang apa-apa, Trident | Minecraft Wiki | Fandom

Trident ing Minecraft

Kanthi kasempatan 15% kanggo diadegake kanthi trentent, lan 8.5% kasempatan kanggo nyelehake Trident, mula ora kaget amarga jumlah rata-rata sampeyan bisa nemokake lan mateni yaiku 79 tanpa dibahas.

Tingkat tarif Trident ing Jawa cukup sithik.

Aku wis main nganyari akuatik saiki, lan aku wis tiwas mateni atusan (nyata-nyata, ora dikonversi nir), lan saiki ora duwe cidra trident.

Aku mutusake nglakokake simulasi 7 yuta pemain “ing program Jawa, lan nyathet nomer kasebut.

Programku ngetung pira sing sampeyan kudu mlayu (nganggep sampeyan bakal mateni kabeh) sadurunge sampeyan bakal nyoba.

Kanthi kasempatan 15% kanggo diadegake kanthi trentent, lan 8.5% kasempatan kanggo nyelehake Trident, mula ora kaget amarga jumlah rata-rata sampeyan bisa nemokake lan mateni yaiku 79 tanpa dibahas.

Nanging, dene 1583465 pemain saka 7000000 sing bisa nemokake trenest kurang saka 20 kleleb, 11434 pemain luwih saka 500 nganti bisa nyoba luwih dhisik 500 kanggo entuk secara harfiah liwat 1000 klelep kanggo njupuk trident pertama. (Maksimal 1206)

.5% kasempatan kanggo nyelehake, sampeyan isih butuh rata-rata 57 kliwat sadurunge entuk perawatan siji, lan ing nyoba 7 yuta, salah siji pemain sing ora disenengi kanggo mateni 33 pedhang.

Nganggep klelep ora persis, lan triid ora bisa nahan ing Jawa, (ora mung bisa ngowahi sumpulan niroghi kaya ing edisi bedrock), bisa uga kudu dibayar, utawa butuh klelep dadi luwih umum, utawa luwih apik, warga mancing (sing sejarah wis ora ana gunane) bisa adol trident minangka perdagangan tingkat 3.

Nyuwun sewu, nesu-nesu amarga ora bisa dirampungake lan tindak sithik.

Trident

Model

. Sok-sok kecelakaan nahan perhatian ing tangane. Perlu dicathet yen triiden ora bisa digawe, ora kaya busur, crossbows, lan pedhang, tegese mung siji-sijine cara kanggo njupuk sawise mateni klelep. Triid ora nyelehake saka klubred saka nir ing edisi ing jawa.

Mekanika []

Kanggo duwe rong cara kanggo ngatasi kerusakan kanggo mob utawa pemain. Dheweke bisa digunakake minangka senjata melee biasa utawa minangka senjata sing dibahas, dibuwang. Kanggo mbuwang KEDAI, sampeyan kudu nahan tombol serangan, sing bakal nampilake animasi pangisi daya (padha karo busur). Yen Tombol dirilis, pangresin kasebut bakal dibuwang kanthi kacepetan adhedhasar suwene wis diisi. Kajaba kedadeyan duwe enchantment “kesetiaan”, kudu dijupuk maneh sawise dibuwang sadurunge bisa digunakake maneh.

. Nanging, kauntungan sing dirampungake yaiku kacepetan ora kalem nalika lelungan liwat banyu. Ndandani trident padha karo ndandani senjata liyane ing game kasebut, amarga sampeyan kudu nggabungake karo trides liyane kanthi nyipta utawa liwat panggunaan anvil.

Enchantment unik []

Perkahan kasebut duwe papat ownhantment eksklusif, sing ora bisa digunakake ing item liyane:

  • Kesetiaan – Nimbulak√© Perkeyan bali menyang pamuter sawise nyerang target (ora bisa ditrapake bebarengan karo enchantment “riptide”).
  • Impaling – ngrawat karusakan tambahan kanggo mobsik kayata iwak lan wali.
  • Riptide – Nyegah pamuter terus nalika dibuwang ing banyu / Udan (ora bisa ditrapake bebarengan karo enchantment “Chaneling” utawa “kesetiaan”).
  • Channeling – yen digunakake sajrone badai, kilat bakal mogok mobi apa wae ing mangsa (ora bisa ditrapake bebarengan karo enchantment “riptide”).

Trivia []

  • Nggambarake pamuter utawa mob kanthi kilat saka enchantment “Channing” KEDAI yaiku serangan kilat ing versi game konsol. Sampeyan uga luwih gampang kanggo entuk creepers sing diisi ing versi kasebut.
  • Nalika enchantment “kesetiaan” bali menyang pamuter saka jarak sing dawa, katon duwe tali utawa rantai sawetara jinis nyambungake kanggo pamuter.
  • Perkeyan sing ora enak entuk 9 karusakan ing target, malah luwih saka pedhang sing apik (sing mung ngrusak 8 karusakan).
  • Sadurunge pembebasan bedrock edition, nalika milih “pilihan game eksperimen”, TREDENDES bakal katon ngambang ing udhara ing ndhuwur kepala pangguna, nalika dituju.
  • .
  • Nggunakake efek riptide nalika udan lan nalika ngleyang karo elyTra saiki mode transportasi paling cepet ing Minecraft (saliyane efek utawa teleportasi).
  • Mbuwang TREdIENT ing VOID bakal nggawe perdana kasebut ilang ing kekosongan, sanajan enchantment kesetiaan.
  • KEDAI ITS ING ING ING ING ING ING ING ING ING NGANGGO WULANGAN lan NGGO NATE / NAMPAK.

Cara Ndandani Trident ing Minecraft

Cara Ndandani Trident ing Minecraft

Pengin ngerti carane ndandani trident ing Minecraft? Game iki duwe pirang-pirang barang lan blok sing bisa digunakake kanggo slamet. Nalika entuk senjata, sampeyan kudu milih saka nomer winates utawa melee senjata. Nanging, ana siji senjata sing bisa digunakake kanthi rong cara. Kita ngomong babagan Trident, sing sayangé cepet. Dadi, waca kanggo ngerteni carane ndandani TRADENTED TANPA TRADIDE ING Minecraft.

Cara entuk Trident ing Minecraft

Cara entuk Trident ing Minecraft

KEDAI ISTION ING ING ING ING UNIVERSAL Minecraft. Sampeyan bisa nggunakake kanggo pertempuran Melee lan mbuwang mungsuh. . Cara mung kanggo nemokake trident ing yaiku njupuk saka klelep. Mobs kasebut bisa ditangkep ing guwa driptone, kali, lan segara lan ora angel ditemokake. Nanging kasempatan yen salah sawijining monsters bakal nggawe TRIALENT cukup cilik. . .

Cara ndandani trentent ing Minecraft tanpa Trident liyane

Perkeyan kasebut minangka senjata sing gampang banget, utamane yen sampeyan duwe enchantment kesetiaan sing ngidini sampeyan bali sawise kedadeyan sawise dibuwang. Nanging, sawise sawetara panggunaan, bisa uga break. Dadi sampeyan kudu ndandani saka wektu. Untunge, ana rong cara sampeyan bisa ndandani trident ing Minecraft:

  • Gunakake TRIENTING Liyane – Sampeyan bisa nggabungake rong triden ing Anvil kanggo entuk tahan luwih. .
  • Mending Enchant . Mending bisa dipikolehi liwat perdagangan nganggo perpustakaan utawa mancing. Sampeyan uga bisa nemokake ing dada ing kutha kuno, benteng, utawa kuil wana.

Iku kabeh sampeyan kudu ngerti babagan cara ndandani trident ing Minecraft. Iki minangka senjata sing apik banget sing bakal mbantu sampeyan nglawan loro ing pertempuran lan pertempuran ranged. Mulane, tindakake pitunjuk kita supaya TRIENTENT sampeyan ora nate ngilangi. Ing sawetoro wektu, delengen pandhuan kita babagan cara nggawe bata.

Related:

Apa sing dipangan babi ing Minecraft? Wangsulane

Minecraft kasedhiya ing iOS, Android, Nintendo Switch, PC, Xbox, lan Konsol Playstation.