Reddit – nyilem menyang apa-apa, takdir 2 pamburu paling apik kanggo pvp lan pvp.

Destiny 2 pamburu best kanggo pve lan pvp

Tombol kanggo mbangun iki ing tulang belakang Ahamkara, endah lengen kanggo para pemburu, uga nggunakake mods lan fragmen tartamtu kanggo nggawe hubungan sembrono ing antarane granade lan dodge.

S17 Void Hunter Nightstalker mbangun kanggo konten EndGame. Pikiran?

Hallo sederek! Aku pamuter bali sing mung bali menyang game ing tengah musim 16, nanging aku wis main jumlah sing ora sehat wiwit.

Aku pengin nuduhake pamburu kerja sing wis daklakoni. Aku ngerti solar kabeh nesu saiki, nanging aku kakehan bajingan kanggo faktor keren kanthi nggunakake busur alangan. Aku cukup bangga babagan carane bangunan wis berkembang, nanging aku kepengin weruh umpan balik saka pemain sing luwih berpengalaman. Apa katon padhet? Apa aku kudu fokus statistik tartamtu? Ing jagad sing sampurna, aku bakal perdagangan sawetara intelektual sing keluwihan kanggo mobilitas, nanging aku wis berjuang golek potongan sing sampurna amarga klompok stat kasebut.

Ing inti, aku wis nggawe pembentukan Omni sing njupuk kauntungan saka orb sinergis lan dikenani cahya. Aku pengin soko sing dudu “pemulihan classy lan blade barrage go Brrrr”. Orbis mod mangsa musiman ngidini sampeyan njupuk orbs sanajan super sampeyan wis kebak, sing nggawe siphon harmonik / kinetik, njupuk biaya, lan devour malah luwih migunani. Iki saliyane dadi sumunar ing orb pickup uga.

Statistik utama yaiku, 80Mob, 100res, 100str. Yen aku mutusake kanggo nyelehake fragmen gabus, aku uga bisa duwe 100 mobil uga. Aku nglakokake versi iki kanggo sawetara, nanging nemokake kabeh orb sinergy dadi luwih larang tinimbang sing luwih murah cooldown. Iki pancen cocog karo pamulihan sing bakal dak rembug ing kaloro. Kanthi 100str, kumelun saya cekap yen Dodge luwih akeh digunakake kanggo ngluwihi invorisibilitas nalika aku kudu nglakoni. Aku arang kudu nggunakake invis utawa kanggo njaluk kumelun. Sing luwih asring scenario panic.

Aku yakin kekirangan paling gedhe ing bangunan iki yaiku pemulihan sing kurang, nanging matur nuwun, iki digawe kanthi nggunakake Devour. Anggere aku terus-terusan karo devour lan ngasilake / njupuk luwih akeh orbs, pemulihan sing kurang ora bisa dingerteni.

Aku kudu njlentrehake manawa aku ngrancang pambiji iki ing saubenging, nyengkuyung karo kanca-kanca karo Invis, terus-terusan golek target DPS. Gampang iki ora dirancang kanggo granat spam utawa duwe iklan sing apik tenan. Aku rumangsa kaya ngono, dudu wawasan sing kudu ditindakake minangka peran.

Ayo kula ngerti yen sampeyan mikir iki minangka bangunan sing nyenengake! Utawa nuduhake sawetara ide babagan cara nggawe luwih apik!

Destiny 2 pamburu best kanggo pve lan pvp

Destiny 2 pamburu best kanggo pve lan pvp

Nggolek Destiny 2 pamburu best kanggo pve lan pvp? Hunters minangka kelas sing paling populer ing Destiny 2 kanthi alesan. Dheweke asring sing nyiyapake karusakan ing fireteam lan uga duwe potensial kanggo solo yen kudu. Nanging sanajan kelas iki kanthi suapuh, potensial kasebut dibuwang yen ora dibakar menyang bangunan sing bener.

Kanggo pamburu sampeyan ngadeg metu lan tumpukan nglawan DESTINY 2 Titan Destiny lan Destiny 2 Gedhung Best, Mangkene sawetara saran kanggo PVP lan Pve Hunter Best.

Mbangun Pve Hunter Paling Apik ing Destiny 2

Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo Gve minangka bangunan kosong, sing dikuatake nganggo gaman kosong lan Orpheus Rig endah.

Persiyapan subkelas lan peralatan

Mangkene sampeyan pengin nyiyapake subkelas lan senjata lan waja kanggo nggawe paling akeh bangunan iki.

Destiny 2 pamburu paling apik kanggo layar subclass sing ora sah

  • Subclass: Void Nightstalker
  • Kemampuan Super: Bayangan: Mati
  • Grenade: Grenex Vorteks
  • MEEE: Bom Snare
  • Kemampuan Kelas: Dodge Gambler
  • Aspek: langkah sing ilang lan eksekutif sing apik banget
  • Fragmen: Echo ketidakstabilan, echo nyurung, nyuarakake keluwen, gemeter
  • Armor Eksotis: Orpheus Rig
  • Senjata: Sampeyan kudu mbukak paling ora gaman sing ora bisa dibangun kanggo bangunan iki, sanajan ana loro sing disaranake. Bedhil mesin smg lan ambalan bisa dadi pilihan ndhuwur.

Artifact Artifact Mods

Kanggo nggawe akeh bangunan iki, ana papat mods khusus kanggo mesthekake yen sampeyan kalebu. Iki:

Mods Sah: Void – Mod wawar sing mengaruhi energi sing murah.

Kanggo nglanggar – nalika nggunakake subclass sing ora bisa dingerteni, ngalahake target sing ora bisa nggawe pelanggaran.

Pelanggaran Protective – milih pelanggaran sing ora bisa ngilangi, utawa nyegerake oversipl sing wis ana.

Supernova – Milih Breach Void nyebabake sumber karusakan sing sabanjure kanggo njeblug, nyerang mungsuh ing cedhak sacedhake musuh.

Stats

Njaga kabeh kabisan bisa diisi ulang ing bangunan iki. Apa aliran pertempuran diganggu lan buffs utawa debuff ilang, penting kanggo netepake rhyth kanthi cepet. Kanggo alasan iki, disaranake nggawe fokus utama supaya sampeyan bisa regenerasi granat sampeyan kanthi cepet kanggo babak. Intine minangka fokus sekunder sing apik yen sampeyan pengin nggedhekake Super Regen, nanging aja nglirwakake tahan lan mulihake, minangka slamet sajrone siklus super-grenade dhewe.

Kepiye cara kerja

Bangunan iki umume dadi fokus ing siji fokus utama – Super sampeyan. Sawise persiyapan lengkap, nggunakake siklus pertempuran sing diwenehake kudu nyegerake kanthi cepet, kanthi siklus pertempuran tambahan sajrone recharges kanggo akun kanggo sampeyan ora kasedhiya.

Destiny 2 pamburu paling apik: vorteks Grenade Detonates ing ogre sarang

Pisanan yaiku sinergy antarane Deadfall lan Orpheus; Iki minangka dhasar mbangun. Yen dipecat, jangkar saka Diwasa bakal narik mungsuh menyang menyang, amarga nyuda kelemahane lan mateni ing wektu sing padha. Sampeyan bakal pengin mbuwang granex vorteks menyang kluster kasebut. Sanalika sampeyan Tether, panah Uncanny Rig Uncanny Rig bakal ngasilake energi super kanggo sampeyan adhedhasar target target. Sawise mateni Grenade, sampeyan bakal ngasilake energi super tambahan saka sing mateni, lan orane kekuwatan Thanks kanggo fragmen panen. Fragmen sing padha uga bakal ngasilake break.

Break break minangka bagean kapindho saka bangunan iki. Digabungake karo mods sing disaranake, apa sing wis kita lakoni saiki kudu ndeleng sampeyan regenerasi super kanggo ngrampungake rong menit utawa kurang gumantung saka kapadhetan mungsuh ing keterlibatan sing diwenehake. Nalika iki pancen hebat, ora mungkin duwe super aktif sampeyan, lan mesthi ana sawetara downtime. Break roso minangka kunci sampeyan tetep urip sajrone bagean siklus iki.

Sampeyan wis entuk sawetara cara kanggo ngasilake break. Echo instabilitas menehi gegaman sing ora bisa dibuang ing pembunuhan grenade, tegese sampeyan biasane duwe buff sawise serangan super-grenade awal sampeyan. Echo saka Cessasi nyedhiyakake serep, nyerang debuff molah malih menyang mungsuh sing cedhak nalika sampeyan nindakake finisher. Fragmen aso sing padha ngasilake pelanggaran kosong nalika sampeyan ngalahake target sing ora enak, mula kenapa deliff iki relevan. Ngalahake mungsuh sing ringkih matur nuwun kanggo panen yaiku cara liya kanggo njupuk pelanggaran, kaya sing kasebut. Paling penting kanggo kabeh kanggo nglanggar prakhiract prakawa sing dadi pelanggaran sing ora bisa ngalahake mungsuh kanthi bentuk delau sing ora ana. Dilebokake, telung cara iki nggawe breakhes gampang banget.

Sawise sampeyan njupuk pelanggaran, telung perkara bakal kelakon. Pisanan, pelanggaran proteksi bakal menehi sampeyan oversiHIeld, nambah liburan. Kapindho, Supernova bakal nyebabake sumber kerusakan swara sabanjure kanggo nuwuhake mungsuh sing cedhak. Katelu, Echo keluwen bakal maringi sampeyan – sampeyan uga bisa entuk saka orbs saka daya. Devour minangka salah sawijining buff sing paling kuat ing game kasebut, lan bakal menehi sampeyan bali kesehatan nalika sampeyan ngalahake mungsuh. Rasane kaya Versi Karnstein sing luwih efektif nanging luwih efektif. Digabungake karo overshield, iki bakal nggawe sampeyan slametan banget. Langkah-langkah sing ora bisa dibalekake lan eksekutif sing apik banget kanggo sampeyan invisibility nalika sampeyan utawa mateni mungsuh sing didaftar utawa mateni mungsuh, mbukak Avenue kanggo nyuda petugas pemadam kebakaran utawa reposisi.

Destiny 2 Mbangun Best Hunter: Hive Knight dibukak kanthi cetha kanthi gampang molah malih

Sampeyan bisa uga wis ngeweruhi manawa modal artefak musiman nyedhiyakake keuntungan tambahan. Sawise sampeyan wis ngremehake target utawa nggawe ora bisa dibayar, mateni dheweke bakal ngaktifake kanggo nglanggar, uga ana echo sing nyeset utawa nggawe pamulangan sing ora ana. Milih iki bakal ngaktifake kabeh mupangat sing diwenehake, kaya pelanggaran pelanggaran proteksi, lan uga dadi supernova kanggo nanggung. Sampeyan banjur bisa ngalahake target iki, ngaktifake kanggo nglanggar lan echo supan, lan liya-liyane, nganti super super diisi ulang.

Yen wis makarya kanthi sampurna, bangunan iki bakal menehi sampeyan sing paling kuat sing nyebabake influsi saka mungsuh kanggo mungsuh, diikuti sawetara buff kanggo sampeyan dhewe gumantung saka cara ngalahake. Iki buffs, invisibility artefaktor musiman bisa tetep sampeyan urip nalika sampeyan mbayar ulang apa wae, mateni, lan orgs orbs sing durung diisi maneh.

Minangka cathetan pungkasan, sampeyan bisa mbukak quiver Moebius tinimbang deadfall kanggo mbangun iki yen sampeyan seneng – kita mung milih – kita mung milih sing paling unggul lan durasi.

Destiny 2 pamburu paling apik: Hive Acolyte wiwit njeblug saka serangan saka pamburu buntut sing akeh banget

Mods wawar

Mangkene mod sing disaranake mlaku ing saben waja kanggo nggawe paling akeh saka bangunan iki:

  • Helmet – awu kanggo aset, kaping loro. Iki bakal menehi sampeyan energi super kanggo mateni Grenade. Loro Mods nyedhiyakake energi grenade padha karo tingkat 600% Super Regen. Iki nambah efektifitas efektif kanggo mbangun, mula kudu mods.
  • Arms – Firepower, Transfer Momentum, Induksi Efact. Firepower bakal nggawe orbs kekuwatan saka pembunuh Grenade, entuk wektu super refresh malah luwih adoh. Nalika kita durung ndemek akeh, bom bom snare sampeyan minangka cara liya kanggo nanggung nanggung target. Transfer momentum bakal mbantu Melee Kemampuan Regenerasi kanthi menehi energi kanggo ngrusak granat, lan kerusakan melee cilik sing nyebabake energi granat kanggo pengaruh induksi. Iki nggandhengake ing bangunan cukup apik.
  • Dada – Sampeyan bisa nggunakake mod apa wae sing disenengi kanggo sandhangan dada ing bangunan iki. Disaranake Mod sing Cadangan Cadangan kanggo njaga senjata sing ora cocog ing Kapasitas – Luwih becik matur nuwun kanggo mods sing sah: ora sah. MOD RESISANCE Rusak uga apike kanggo nambah slamet sampeyan.
  • Sikil – recupasi, innervation, invigoran. Katelu telu kasebut nyedhiyakake bonus nalika milih orbs kekuwatan. Rekupasi bakal menehi sawetara kesehatan sing sithik, batin bakal menehi energi grenad, lan invigorasi bakal menehi energi. Iki bakal mbantu sampeyan tetep ing ndhuwur kemampuan mbayar maneh kanthi gampang.
  • Jubah – Bomber, atraksi sing kuat, Reaper. Bomer bakal nyuda lemas grenade nalika sampeyan Dodge. Menarik sing kuat bakal luwih cepet lan luwih gampang milih orbs kekuwatan, ningkatake efisiensi kanggo Super Regen. Reaper bakal njamin orb ing matèni sawise generasi utawa nambah orb.

Pamburu PvP Paling apik ing Destiny 2

Destiny 2 pamburu sing paling apik kanggo PVP saiki dadi bangunan solar, dadi granat tripine lan spine endahis Ahamkara enom.

Destiny 2 pamburu paling apik kanggo layar subklass solar

Persiyapan subkelas lan peralatan

Mangkene sampeyan pengin nyiyapake subkelas lan senjata lan waja kanggo nggawe paling akeh bangunan iki.

  • Subclass: Solar Gunslinger
  • Kemampuan Super: Blade Barrage
  • Grenade: Grenade Tripmine
  • Melee: Knife Explosive Proximity
  • Kemampuan Kelas: Dodge Marksman
  • Aspek: ngalahake mudhun lan ing tandha sampeyan
  • Fragmen: Ember saka awu, ember nyanyi, Ember of Beams, Ember of Searing, Ember of Mercy
  • Armor Exotis: tulang belakang Ahamkara enom
  • Senjata: Ora ana gaman khusus sing kudu digunakake kanggo bangunan iki. Kita bakal menehi saran milih gaman apa sing paling nyaman karo pvp Engagement.

Artifact Artifact Mods

Ora ana mods Artifact Seanonal sing sampeyan kudu nglengkapi bangunan iki. Kita isih bakal menehi saran fokus ing mods wewenang, amarga iki bakal nggawe mod wawar sing mengaruhi jinis gaman tartamtu, saéngga sampeyan luwih cocog karo bangunan sampeyan.

Stats

Kanggo bangunan iki kanggo nggayuh potensial sing paling apik, penting kanggo fokus ing telung statistik khusus. Disiplin kudu dadi fokus pisanan sampeyan, kanggo mesthekake granat sampeyan kanthi cepet lan supaya ora dawa cooldown yen sampeyan ora bisa nindakake chain tumindak kanggo ngrampungake. Fokus paling dhuwur sampeyan kudu dadi Mobilitas, kanggo mesthekake yen Dodge sampeyan wis siyap kaya sing bisa. Pungkasan, fokus ing pemulihan, minangka regen kesehatan sing luwih cepet banget ditrapake ing PVP.

Kepiye cara kerja

Pusat pusat iki ngubengi grenade tripmine, uga nggunakake dodging. Uga entuk akeh fitur sing luwih cilik sing dituju kanggo ngoptimalake PlaySty ing pamuter mungsuh tinimbang pamuter pertambangan.

Grenade Tripmine Excels ing konteks PVP amarga alam-kaya. Gampang kanggo mungsuh kanggo micu, menehi karusakan sing abot, lan duwe radius sing apik. Sprional, mbantu sampeyan ngontrol aliran pertempuran, nglereni dalan nyerang mungsuh, meksa bali, utawa nggawa. KONTROL TEMPOH KONTROL TINDAK ING ING ING ING ING ING ING ING INGKU, ING NGANGGO INGKANG INGGO.

Destiny 2 mbangun paling apik: Hunter Casts A Barrage Blade nglawan Minotaur Vex sing Kuat

Tombol kanggo mbangun iki ing tulang belakang Ahamkara, endah lengen kanggo para pemburu, uga nggunakake mods lan fragmen tartamtu kanggo nggawe hubungan sembrono ing antarane granade lan dodge.

Spine Ahamkara enom nyedhiyakake macem-macem keuntungan kanggo tripmine granat. Nambah karusakan, nambah akeh, nggawe luwih cepet dibuwang, lan mandheg saka ngrusak yen sampeyan lagi cedhak. Iki uga menehi tambang tambang luwih akeh kesehatan, nggawe luwih angel lan mbuwang wektu kanggo mungsuh kanggo ngrusak. Uga menehi energi granat kanggo karusakan kemampuan Suria solar. Gabungan karo ember Ashes, sing ditrapake luwih akeh target scorch kanggo target, asil iki kanthi cepet 66% Grenade Energy regen kanthi grenade tripmine. Ember of Searing nggawe firespries amarga ngalahake target sing ngepelake, menehi hadiah sing agresif sawise sampeyan ndharat malah granat granat.

Firesprites minangka pisanan saka sawetara cara kanggo nambah recharge granat tambahan. Milih siji munggah menehi energi grenadah, lan matur nuwun kanggo Ember of Mercy Wong uga menehi pemulihan, marasake sampeyan. Cara liya kanggo nambah pembunuhan grenade yaiku nggunakake Dodge sampeyan. Kanthi macem-macem mod pambominasi lan mod reaper sing dilengkapi, saben dodge bakal ngasilake energi granat, lan mateni sawise nggawe orb panguwasa. Mods inner innervation bakal tegese njupuk orb utawa energi luwih granat. Thanks kanggo emper nyanyi, nyerang scorch bakal menehi energi dodge. Kita uga mlaku Dodge Markman amarga duwe cooldown paling cendhak saka kabeh dodges surya pamburu.

Destiny 2 pamburu paling apik: Grenade tripmine wiwit detonate ing jejere harpy

Fitur kasebut kudu nggabungake dadi rantai pertempuran sing sregep, sanajan tekanan. Uncalan grenade, dodge, mateni mungsuh sing tatu sampeyan, lan njupuk orb sing diturunake. Yen kabeh Igoes bener, iki kudu nyebabake energi grenade sing cukup kanggo ngrampungake granat sawise rantai lengkap.

Kanggo ngubengi bangunan iki, Ember of Mercy menehi pamulihan ing luar negeri, nggawe lifesaver ing mode PVP sing kompetitif. Ember balok lan ketukan nalika bakal nambah saluran lading, menehi pelacakan sing luwih apik lan kerusakan kanggo potensial ngrusak maksimal. Pendhaftaran tandha sampeyan tegese bakal nambah gaman sampeyan kanggo nangani tliti, nggawe luwih gampang kanggo Skills Kills. Pungkasan, Kemampuan Melee Piso Letupan Letupan Sampeyan Bakal Dadi Grenade Mini Tripmine, Nyedhiyakake sawetara keuntungan sing padha ing wektu kasebut nalika granat sampeyan bisa uga ora kasedhiya.

Destiny 2 pamburu paling apik: granat tripmine njeblug ing minotaur vex, staggering

Mods wawar

Mangkene mod sing disaranake mlaku ing saben waja kanggo nggawe paling akeh saka bangunan iki:

  • Helmet – Nalika ora ana mods tartamtu kanggo mbukak ing helm, disaranake mbukak mods target sing cocog karo jinis karusakan energi, kanggo nambah akuisisi target.
  • Arms – Grenade Kickstart, mods dexterity sing gegandhengan. Grenade Kickstart bakal menehi energi grenade sanalika sawise mbuwang siji, kanthi energi granat ekstra kanthi ngisi daya waja sawise sampeyan milih orbs kekuwatane. Mods dexterity sing cocog karo jinis karusakan energi gaman sampeyan bakal nambah kacepetan siap lan stok kanggo kabeh bedhil sampeyan, menehi pojok ing pertemuan spontan.
  • Dada – Disaranake mbukak mods sing ora duwe bathi sing cocog karo jinis karusakan energi gaman, kanggo nyuda flinching nalika ngarahake pemandangan kanggo geni sing luwih akurat nalika melu melu keterlibatan.
  • Kaki – Absolute, rong kaping innervasi. Nalika njupuk orb kekuwatan, absolume bakal nyuda kabeh efek kasetsa, lan innervasi bakal menehi energi grenade.
  • Jubah – Reaper, Loro Kaping Loro. Kita wis ngrembug sing dawa. Nganggo mod kasebut yaiku Lynchpin kanggo njupuk grenades kanthi cepet lan kanthi efisien.

Apa sing dadi pamburu ing Destiny 2?

Hunters apik banget. Survivivability iki asale saka keahliane. Hunters duwe potensial kanggo ngrusak solo sing luar biasa, nanging bisa gampang nggambarake mungsuh kanggo nyiyapake kancane kanggo jotosan sing mateni. Fokus ing kacepetan lan tliti nggawe dheweke nggawe dealer sing apik.

Sing nutupi kabeh sing wis dakwenehi kanggo pamburu paling apik ing Destiny 2, kanggo loro lan Pvp. Kita bakal yakin supaya bisa dianyari iki minangka meta terus ngganti saindhenging game. Priksa manawa mriksa maneh karo kita sadurunge Destiny Season 22 wiwit sampeyan bisa mlebu langkah sabanjure lelungan kasebut kanthi siap.

Iku pamburu apik kanggo solo ing Destiny 2?

Pamburu yaiku kelas sing duwe potensial solo paling gedhe yaiku Destiny 2, nindakake luwih apik tanpa pitulung saka apieteam tinimbang titan utawa warlock.

Yaiku mburu kelas pvp paling apik ing Destiny 2?

Salah ujar yen pemburu kasebut minangka kelas PVP paling penting ing Destiny 2, nanging nindakake mobilitas, keterampilan lan keahlian sing bisa mbantu dheweke bisa urip terus lan mungsuh outflank.

Apa eksotis hunter paling apik ing Destiny 2?

Ora ana endah paling apik kanggo para pemburu ing Destiny 2. Picks kanggo sawetara sing paling ndhuwur bakal dadi makutha wormhusk, sapi Assassin, bayangan naga, lan Orpheus Rig.