Reddit – nyilem menyang apa-apa, sistem peringkat CS2 Premier: Rating CS lan Rating CS lan Tiers Werna | Siji eSports

Sistem peringkat CS2 Premier nerangake: Apa rating CS, apa sing ana tiers

Rating CS sakabèhé paling dhuwur sing paling dhuwur sing wis ditampilake ing game sing diproses yaiku 33224 (minangka 2023-09-08).

Sistem peringkat anyar bisa digunakake luwih apik tinimbang sadurunge!

Aku wis ndeleng akeh pesen campuran babagan sistem peringkat anyar. Biasane, aku rumangsa nyambut gawe lan mrene:

  1. Game sing wis dimainake luwih seimbang. Diwenehi saka GN1 ing Update katon kaya pangowahan sing adil kanggo aku, lan aku wis kenal karo lan para pemain sing ora bisa maju, nanging mesthi mekanik dhasar lan sawetara mekanik kerja sing ana ing pangkat iki.
  2. Lobbies kurang acak. Minangka Lem saiki, aku terus-terusan lan nglawan MG High – pemain lemari lan kadhangkala paling dhuwur lan global, mula aku percaya manawa sistem anyar bisa digunakake.
  3. Umume wong sing ngerti sejatine entuk pangkat sing pantes. Aku wis weruh kuwatir apa wong kudu langsung golek Global saka GN3 lan barang, nanging nalika wong-wong ngerti yen para pamuter, Tingkat 10 lan main tim dadi pertengahan tingkat dhuwur, ya pancen masuk akal. Rangking ngisor mesthine katon luwih ala supaya aja nganti sambat babagan tong sampah saiki, mesthine, ora kebak level 10s saiki.

Iki mung pikirane lan panemu babagan apa sing daksani nganti saiki. Aku mikir iki bisa digunakake luwih apik tinimbang sing ana lan sanajan entuk akeh pemain global, para pemain kasebut pantes. Ana mesthi pengecualian kanggo wong sing duwe rangking tartamtu ing game FPS, saengga wong sing aneh sampeyan kepingin weruh “Kepiye TF dheweke ing pangkat” ora ngomong kanggo liyane.

Sistem peringkat CS2 Premier nerangake: Apa rating CS, apa sing ana tiers

Wektu kanggo nggiling titik ing ndhuwur leaderboard!

Dening Steven “Heartbreaker” Cropleey September 16 September 2023 2:16 AM

Pemain entuk rating CS ing sistem peringkat CS2

Screenshot dening Steven Cropley / Siji Esports

Kanthi peluncuran kontra-mogok 2 teka sistem premier sing anyar lan rating CS kanggo pemain tlatah.

Ing artikel iki, kita bakal nerangake carane sistem peringkat CS2 anyar, kepiye entuk utawa entuk rating CS, lan liya-liyane.

Katup nuduhake minangka “tampilan sing tepat saka keterampilan sampeyan ing kontra-mogok 2. Karo leaderboard lan jagad pamimpin sampeyan bakal ngerti persis carane sampeyan tumpukan.”

Sistem peringkat CS2 anyar dibangun ing leaderboard rating CS

Juara Leaderboard Bobosaur CS2

Rating CS bakal Feed menyang papan leaderboard musiman, ngidini sampeyan mesthi menehi musim sabanjure.

Sampeyan bisa nyaring papan leaderboard kanthi musim, wilayah (utawa jagad), utawa mung ing dhaptar kanca. Iki uga bakal nuduhake sampeyan akeh sing menang sampeyan lan apa persentase sampeyan ing saindenging jagad.

Kepiye cara peringkat CS2

Nalika pisanan mlumpat menyang CS2, sampeyan ora bakal duwe pangkat utawa rating. Iki mung bakal kasedhiya sawise sampeyan bisa menang paling ora 10 CS2 Premier match.

Iki minangka wiwitan sistem CS2. Pertandhingan penempatan kasebut bakal mbantu ngusir sampeyan menyang peringkat CS sing cocog adhedhasar kepiye cara sampeyan ing pertandhingan, apa sampeyan menang utawa ilang, lan rating mungsuh sampeyan.

Yen sampeyan muter nglawan pemain kanthi rating 20,000 umpamane, lan sampeyan menang pertandhingan kasebut, sampeyan bakal miwiti kanthi luwih akeh tinimbang yen sampeyan bakal cocog karo 12,000 pemain.

Sawise sampeyan menang 10 pertandhingan sampeyan, game kasebut bakal menehi rating CS pisanan. Saka ing kono, sistem kasebut bakal nyoba nyelehake sampeyan cocog kanggo level keterampilan sampeyan.

Menang bakal entuk sampeyan, dene kerugian bakal ilang sampeyan ing peringkat sampeyan. Penting kanggo dicathet manawa hubungan kasebut bakal kelangan utawa entuk sampeyan gumantung saka apa utawa sistem mikir sampeyan kudu menang.

Yen sampeyan lagi ing tim underdog, sampeyan isih bisa entuk peringkat kanggo naleni pertandingan kasebut, dadi aja nganti stres kanthi dasi.

Tiar Rating CS2

Sistem peringkat CS2 adhedhasar peringkat CS, entuk warna rangking CS2 anyar

Nalika sampeyan mindhah rangking, sampeyan uga bakal pindhah menyang ambang warna. Iki nglambangake undakan anyar ing sistem peringkat CS2.

  • Grey: 0-4,999
  • Biru Cahya: 5,000-9,999
  • Biru Peteng: 10,000-14,999
  • Ungu Peteng: 15,000-19,999
  • Jambon: 20,000-24,999
  • Abang: 25,000-29,999
  • Emas: 30,000-35,000

Valve ngeculake video sing ngumumake sistem anyar sing bisa dipriksa dhewe.

Sistem peringkat CS2: Distribusi Rating lan Cara mbandhingake CS: Go

We charted rangking kabeh ing CS2 lan nganti saiki tangga katon apik banget!

Jaret Anderson

Jaret Anderson

Waca Liyane Kiriman dening penulis iki.

Jaret Anderson

Jaret Anderson

9 Sep 2023 • 3 Min Waca

Sistem peringkat CS2: Distribusi Rating lan Cara mbandhingake CS: Go

CS2 dilengkapi sistem pangkat anyar sing disebutake “peringkat CS,” sing menehi nomer hard kanggo pangkat sampeyan kanthi papan pimpinan kanggo nuduhake carane sampeyan tumpukan kanca-kanca.

Nganti saiki, rating Cs misale jek jangka 1K + paling ora 40k, kanthi pemain peringkat paling dhuwur sawise diluncurake saiki lungguh ing 36k. Ora dingerteni yen ana tutup ndhuwur.

Ing kirim iki, kita katon luwih rapet babagan basa pamuter disebar ing buckets rating sing beda lan kepiye peringkat CS mbandhingake CS: GO rangking.

Kita bakal nutupi aspek dekorasi peringkat:

  1. Distribusi pangkat Csgo saka pesawat sing padha
  2. Risak persentase ing njero 20k + bar
  3. Napa ana wong nol ing ngisor 1000 rating?
  4. Ngonfirmasi asil kita marang Leaderboard CS2
  5. Ngira kepiye pangketane ing antarane rong game kasebut

Kepiye rangking Csgo mbandhingake?

Kita uga ndeleng pangkat CSGO saben pamuter sing ditemokake kanggo Chart Distribusi CS Rawuh CS kita. Ana 440K pemain sing wis kita deleng karo rating CS, lan 310k pemain kasebut uga duwe peringkat CSGO ing wulan Agustus 2023.

Sampeyan bakal weruh yen grafik iki skew kanthi bener. Iki bisa uga amarga kombinasi faktor:

Kaping pisanan, rangking Csgo sakabèhé diluncur menyang sisih dhuwur ing 2023. Mbalik ing Januari, kita ngrancang distribusi pangkat kabeh wong sing loetify. Iku cermin skew iki.

Iki nuduhake manawa rangking wis ditarik umum. Iku dudu perkara sing wis rampung diisolasi karo conto pemain nganggo rating CS ing CS2.

Nanging, proses sing dibutuhake kanggo entuk rating CS sing bisa uga luwih elek skew iki. Siji-sijine wong sing duwe rating CS ing titik iki yaiku wong sing duwe 10 menang ing tes winates sajrone seminggu suwene duwe akses menyang. Iki bakal alamiah pemain trampil khusus sing darmabakti lan sing luwih dhuwur, sing luwih cenderung menang kabeh game. Iki bisa luwih gedhe babagan skew menyang pangkat sing luwih dhuwur sing kita deleng ing pangkat csgo pemain kanthi rating CS.

Apa sing ana ing antarane 20k + bar?

0.32% pemain duwe rating CS ing ndhuwur 20k, kanthi arang banget kanggo entuk 3 warna lencana paling sampeyan bisa entuk rating CS.

Luwih bisa mbagi iki 0.32% nuduhake yen

  • 0.31% pemain duwe rating cs 20000-24999
  • 0.013% pemain duwe rating CS 25000-29999
  • 0.00092% pemain duwe rating CS 30000-34999

Rating CS sakabèhé paling dhuwur sing paling dhuwur sing wis ditampilake ing game sing diproses yaiku 33224 (minangka 2023-09-08).

Apa ana wong nol sing kurang saka rating 1K Cs?

Ing mburi bagan liyane, sampeyan bakal weruh yen ora ana bar kanggo sub-1000. Pancen, kita nemokake wong nol ing rating 0-999 cs. Mbok katup sing nyetel lantai kanggo sistem peringkat CS kaya sing ora ana ing ngisor 1K? Utawa mbok menawa wong durung duwe wektu kanggo njaluk ana.

Tekan ing discord yen sampeyan ndeleng wong sing duwe rating CS ing ngisor 1K, kita bakal ngerti: D

Priksa asil kita marang Leaderboard CS2

Leaderboard CS2 nuduhake nilai “% rangking” sing ngidini sampeyan ndeleng peringkat CS sampeyan nempatake ing ndhuwur pamilik.

Ratingku yaiku 11112, nempatake ing ndhuwur 30% pemain miturut layar Premier. Yen sampeyan nambahake kabeh bar saka 11k lan ndhuwur ing grafik, sampeyan entuk 30%, tegese kanggo conto pribadi data kita cocog karo katup.

Bebas wae kanggo nyoba iki kanggo awake dhewe, lan ayo ngerti yen sampeyan duwe nilai sing ora ngetutake tes iki.

Prakiraan rangking

Kita bisa mbandhingake persen kanggo ndeleng kira-kira kepiye rangking hubungan antarane CSGO lan CS2.

Kira-kira persamaan csgo lan cs2

Rangking Csgo Pangkat cs2 Pamuter%
S1-SEM 0-1999 ~ 6%
Gn1-gnm 2000-5999 ~ 22%
Mg1-mge 6000-8999 ~ 28%
DMG-Lem 9000-12999 ~ 29%
Sing paling dhuwur 13000-14999 ~ 9%
Global 15000+ ~ 6%

Beta kita bakal dadi sampeyan menyang alpha

Menek CS: GO Rankings kaya sadurunge karo Analisis AI-Powered the PlayStyle. Kita nganalisa game sampeyan lan menehi wawasan sing bisa ditindakake supaya bisa luwih cepet.