Reddit – nyilem menyang apa-apa, raid legion – ilang ark wiki

Raid Legion

Bisa uga nyebabake gropyokan dadi luwih angel yen mriksa DPS luwih angel, utawa manawa mechs kasebut bakal luwih angel ditindakake karo wong sing luwih murah, lan ora bisa ditindakake, lan pungkasane kudu miwiti maneh RAID

Apa ana sing salah karo serangan ing Ark sing ilang?

Aku teka mikir iki cukup turu saiki, yaiku klompok gropyokan ora kena dihukum kanggo wong sing salah. ora bisa digunakake kanggo kabeh serangan ing game, mung sawetara gapura tartamtu ing serangan tartamtu kaya ing ngisor iki

Sawetara info latar mburi, aku duwe daptar tugas kanthi 6 1520s, kanthi karakter 3 BREL hard G6. Nelusuri Ark minangka salah sawijining MMOS pisanan sing aku sempit akeh wektu, aku ora yakin manawa iki padha karo wong MMO sing ana ing njaba, yen kedadeyan kasebut, mangga pinunjul

Aku rumangsa yen wong mati ora bisa nyebabake ngilangke gropyokan, utawa mekanik tartamtu sing gagal

Bisa uga nyebabake gropyokan dadi luwih angel yen mriksa DPS luwih angel, utawa manawa mechs kasebut bakal luwih angel ditindakake karo wong sing luwih murah, lan ora bisa ditindakake, lan pungkasane kudu miwiti maneh RAID

Contone ing BREL G5, yen ana wong mati, miwiti maneh otomatis amarga bakal ana siji sing kurang. utawa ing badut G3, yen ana wong sing mati, baline otomatis uga

Sawetara bisa uga ujar yen Ark sing ilang yaiku game tim, mula kerja sama dibayar kanggo ngilangi serangan ing game iki. Nalika aku setuju manawa sawetara mechs mbutuhake upaya tim supaya bisa ngliwati mech kasebut, aku ora bisa ndeleng kerja sama tim nalika ana wong sing kudu ditindakake, lan ora ana sing bisa ditindakake dening wong liya Mati menyang sawetara pola serangan, sing ana ing saben wong kanggo ngurus awake dhewe

Mung pengin ngrungokake sawetara panemu babagan serangan iki ヾ (• ω • `) o

Raid Legion

RUMAH LEGION endgame pve isi ing Ilang Ark. Ing, sampeyan ngadhepi nglawan kabecikan komando Legion Legion lan Angkatan.

Isi

  • 1 gamelan
    • 1.1 Kesulitan Inferno
    • 1.2 mode Praktek
    • 1.3 sidereeals

    GAMEPLAY [| ]

    • Ana siji (kakul-sayon) utawa loro (valtan / vykas / vykaza / akkan) 4 pemain saben.
    • Ora ana rezeksi maneh sajrone perang.
    • Bar kesehatan boss katon.
    • Saben gapura duwe hadiah lan dada dhewe lan bisa dirampungake kanthi bebas karo klompok liyane, sanajan pemain ora bisa mlebu gapura nganti kabeh gerbang sadurunge rampung.
      • Dodo bisa dituntut, nganti ngreset mingguan sabanjure, ing njaba Raid Legion ing UI UI.
      • Sawise 6 karakter duwe Ganjaran Emas, karakter liyane bisa milih ngaku ‘ndeleng luwih akeh ganjaran’ ing UI saka serangan sing dibersih kanthi gratis. Legion Raid Gratis ‘Deleng liyane Ganjaran’ diwatesi kanggo 3 kaping saben karakter.

      Inferno Kesulitan [| ]

      • “Ukuran Balance” ditrapake, lan gropyokan mbutuhake nggunakake buku koordinasi, saengga kabeh wong gawan wis normal nglawan tingkat komandan legion sampeyan.
      • Sistem kemajuan gate ora aktif, kabeh gapura kudu rampung ing siji lungguh.
      • Mode Inferno ora ngandelake watesan upaya saben minggu kanggo serangan legion. Pamuter bisa muter normal / hard lan inferno ing minggu sing padha, lan coba inferno kaping pirang-pirang kaya sing dikarepake.
      • Ganjaran Inferno: Judhul, Prestasi, Struktur Bahan. Vendor ing game kasedhiya kanggo para pemain kanggo ngakses macem-macem ganjaran sing adiluhung, entuk sawise macem-macem nomer ngresiki.
      • Sadurunge gapura (yaiku Gerbang Vykas 1) isih ana ing mode Inferno.
      • Tingkat barang sing dibutuhake kanggo melu:
        • Inferno Valtan: 1445.
        • Inferno Vykas: 1460.
        • Inferno Kakul-Saydon: 1475.

        Mode Praktek [| ]

        • Kakul-Saydon, Brelshaza, lan Akkan nampilake mode Praktek, versi sing luwih gampang saka serangan sing bisa ditindakake para pemain bisa nindakake mekanika.
        • Praktek lan normal / atos atos nuduhake kunci minggu saben karakter. Karakter sing ngresiki mode Praktek pisanan ora bisa nindakake mode normal / keras. Saben mode praktik bisa ditindakake sapisan saben dorter saben minggu.
        • Sawise pamuter wis ngrampungake mode normal / Hard ing minggu sing diwenehake dheweke ora bisa ngresiki mode Pratice sing dadi 10 karakter apa wae.
        • Nindakake mode normal / Hard luwih dhisik bakal menehi hadiah sing bakal dipikolehi ing Prace Mode, saliyane kabeh Ganjaran Modular / Hard / Hard / Hard / Hard.
        • Tingkat barang sing dibutuhake kanggo melu:
          • Kakul-Saydon – Midnight Circus – Reharsal: 1385
          • Brelshaza – Phantom Astalgia – Déjà Vu: 1430 (gapura 1 nganti 3 mung)
          • Akkan – Akkan – Pandonium Lord’s Korup – Epidemic: 1500

          Sidereeals [| ]

          • Saben serangan legion duwe set 3 kemampuan sidereal sing digunakake kanggo mbantu para pemain sajrone perang.
          • Iki mung bisa digunakake dening pimpinan RAID lan nalika garis sidereal kebak. Trabasan gawan yaiku CTRL + Z, CTRL + X, utawa CTRL + C for Sidereal 1, 2, utawa 3 masing-masing. Bar ngisi nalika ketemu kahanan tartamtu nalika perang boss lan pas banget sajrone wektu.
          • Kemampuan sidereal iki kudu dituju.
          RAID Sidereal Efek
          Valtan THIRAIN
          Vanquisher rampung
          Thirain Awaken Vanquisher lan smashes kanthi kekuwatan cahya kanggo nggawe jeblugan sing ngrusak. Nduwe kemampuan tujuan sing kuwat kanthi kekuwatan suci sing ana.
          Wei
          Tangi dochul
          Wei Summons Dochul sing disegel ing jero kanggo miwiti serangan sing kuat kaping 3. Awaked Dochul inflict ngrusak stagger gedhe kapan wae dheweke nyerang.
          Balthorr
          Napas atcturus
          Balthorr nyerang anvil karo kekuatan earthen. Nalika dheweke nyerang anvil, kabeh anggota regu ing 14 meter anvil ditambahake kanggo durasi tartamtu. Armor sing enhanted nyurung kekebalan, nyuda karusakan sing dijupuk saka musuh, lan ngalangi sawetara katrampilan sing kuat saka komandan legion.
          RAID Sidereal Efek
          Vykas Nineveh
          Paukuman perkunas gaib
          Ninefeh feed feed kanggo Perkunas kanggo nyerang bintik-bintik sing ringkih lan ngrusak karusakan sing kuat. Sebagian mbusak buffs sing digunakake dening komandan nalika kena.
          Wei
          Tangi dochul
          Wei Summons Dochul sing disegel ing jero kanggo miwiti serangan sing kuat kaping 3. Awaked Dochul inflict ngrusak stagger gedhe kapan wae dheweke nyerang.
          Inanna
          Sih-rahmat elzowin
          Inanna nggunakake Magick kanggo nggawe zona pelindung 14 meter. Nalika ana ing efek pangayoman, dadi imun kanggo nyurung, jumlah karusakan sing diserep, lan encroachment suda terus-terusan. Wayahe zona protèktif dipatèni, target ing wilayah kasebut pulih Hp miturut maksimal hp.
          RAID Sidereal Efek
          Kakul-saydon Nineveh
          Paukuman perkunas gaib
          Ninefeh feed feed kanggo Perkunas kanggo nyerang bintik-bintik sing ringkih lan ngrusak karusakan sing kuat.
          Wei
          Tangi dochul
          Wei Summons Dochul sing disegel ing jero kanggo miwiti serangan sing kuat kaping 3. Awaked Dochul inflict ngrusak stagger gedhe kapan wae dheweke nyerang.
          Inanna
          Sih-rahmat elzowin
          Inanna nggunakake Magick kanggo nggawe zona pelindung 14 meter. Nalika ana ing efek pangayoman, dadi imun kanggo nyurung, jumlah karusakan sing diserep, lan mayhem suda terus-terusan. Dene efek perlindungan kasebut wis ana, ngalangi sawetara katrampilan sing kuat saka komandan, lan yen komandan ana ing zona protèktif, ngresiki “energi sing diserep”. Wayahe zona protèktif dipatèni, target ing wilayah kasebut pulih Hp miturut maksimal hp.
          RAID Gapura Sidereal Efek
          Brelshaza Gapura 1 THIRAIN
          Vanquisher rampung
          Thirain Awaken Vanquisher lan smashes kanthi kekuwatan cahya kanggo nggawe jeblugan sing ngrusak. Nduwe kemampuan tujuan sing kuwat kanthi kekuwatan suci sing ana.
          Azena
          Tanduran Penciptaan
          Azena nggunakake Magick kanggo nimbulake tumbak wiwit wiwitan nggawe kanggo nyerang kabeh mungsuh ing wilayah sing padha. Azena ganti banyu, banyu, lan atribut Bumi kanggo ngatasi kerusakan ing bos, lan kanggo mungsuh liyane, nyelukis atribut acak kanthi ngrusak.
          Balthorr
          Napas atcturus
          Balthorr nyerang anvil karo kekuatan earthen. Nalika dheweke nyerang anvil, kabeh anggota regu ing 14 meter anvil ditambahake kanggo durasi tartamtu. Armor sing enhanted nyurung kekebalan, nyuda karusakan sing dijupuk saka musuh, lan ngalangi sawetara katrampilan sing kuat saka komandan legion.
          Gapura 2-3 Nineveh
          Paukuman perkunas gaib
          .
          Wei
          Tangi dochul
          Wei Summons Dochul sing disegel ing jero kanggo miwiti serangan sing kuat kaping 3. Awaked Dochul inflict ngrusak stagger gedhe kapan wae dheweke nyerang.
          Inanna
          Sih-rahmat elzowin
          Inanna nggunakake Magick kanggo nggawe zona pelindung 14 meter. Nalika ana ing efek pangayoman, dadi imun kanggo nyurung, jumlah karusakan sing diserep, lan ngalangi sawetara katrampilan sing kuat. Wayahe zona protèktif dipatèni, target ing wilayah kasebut pulih Hp miturut maksimal hp.
          Gapura 4 Azena
          Tanduran Penciptaan
          Azena nggunakake Magick kanggo nimbulake tumbak wiwit wiwitan nggawe kanggo nyerang mungsuh. Azena nyemprotake geni, banyu, lan bumi nyerang, lan nyemprotake tumbak primal buta kanggo ngrusak kerusakan sing kuat ing pungkasan.
          Shandi
          Pengebrugan wektu
          . Shindani Menehi Buffs menyang Raid anggota ing wilayah perang lan debuff kanggo mungsuh. Anggota RAID duwe keahlian kanthi retes, tambah serangan lan mindhah kanthi cepet, pemulihan mp sing akeh, lan durasi colddown. Kabeh tumindak kalebu serangan dadi luwih alon kanggo mungsuh.
          Inanna
          Sih-rahmat elzowin
          Inanna nggunakake Magick kanggo nggawe zona pelindung 14 meter. Nalika ana ing efek pangayoman, dadi imun kanggo nyurung, jumlah karusakan sing diserep, lan ngalangi sawetara katrampilan sing kuat. Wayahe zona protèktif dipatèni, target ing wilayah kasebut pulih Hp miturut maksimal hp.
          RAID Sidereal Efek
          Akkan THIRAIN
          Vanquisher rampung
          Thirain Awaken Vanquisher lan smashes kanthi kekuwatan cahya kanggo nggawe jeblugan sing ngrusak. Nduwe kemampuan tujuan sing kuwat kanthi kekuwatan suci sing ana.
          Wei
          Tangi dochul
          Wei Summons Dochul sing disegel ing jero kanggo miwiti serangan sing kuat kaping 3. Awaked Dochul inflict ngrusak stagger gedhe kapan wae dheweke nyerang.
          Inanna
          Sih-rahmat elzowin
          Minggu Inanna nggunakake Magick kanggo ngresiki lan nglindhungi anggota RAID ing wilayah perang saka sawetara debuff kanggo durasi Sets lan nggawe zona pelindung 14 meter. Nalika ana ing efek pangayoman, dadi imun kanggo nyurung, nyerep jumlah karusakan, lan gauge plague suda terus-terusan. Wayahe zona protèktif dipatèni, target ing wilayah kasebut pulih Hp miturut maksimal hp.

          Ganjaran Emas [| ]

          • Gapura Brelshaza 4 bisa rampung sapisan saben 2 minggu.
          RAID Kangelan Min ilvl Gapura Ganjaran Emas Biaya dada
          Valtan Normal 1415 Gapura 1 500 300
          Gate 2 700 400
          Kabeh gapura 1200 700
          Hard 1445 Gapura 1 700 450
          Gate 2 1100 600
          Kabeh gapura 1800 1050
          Vykas Normal 1430 Gapura 1 600 300
          Gate 2 1000 450
          Kabeh gapura 1600 750
          Hard 1460 Gapura 1 900 500
          Gate 2 1500 650
          Kabeh gapura 2400 1150
          Kakul-saydon Normal 1475 Gapura 1 1000 800
          Gate 2 1000 1000
          Gapura 3 2500 1300
          Kabeh gapura 4500 3100
          Brelshaza Normal 1490 Gapura 1 2000 400
          Gate 2 2500 600
          1500 Gapura 3 1500 800
          1520 Gapura 4 2500 1500
          Kabeh gapura 8500 3300
          Hard 1540 Gapura 1 2500 700
          Gate 2 3000 900
          1550 Gapura 3 2000 1100
          1560 Gapura 4 3000
          Kabeh gapura 4500
          Akkan Normal 1580 Gapura 1 1500 900
          Gate 2 2000 1100
          Gapura 3 4000 1500
          Kabeh gapura 7500 3500
          Hard 1600 Gapura 1 1750 1200
          Gate 2 2500 1400
          Gapura 3 5750 1900
          Kabeh gapura 10000 4500

          Sejarah Patch [| ]

          Mlumpat menyang Endgame

          • Vykas
            • Gate 1 wis dicopot saka mode normal lan keras.
            • Ing gapura 2 (biyen G3) sawetara pola sing wis dicopot adhedhasar HP sing suda Vykas.
            • Vykas emas normal
              • Gate 1/2: 600/1000 Gold, biaya dada: 300/450 emas.
              • Biyen: Gapura 1/27 / 3: 400/500/700 emas, biaya dada: 200/250/400 emas.
            • Vykas hard emas
              • Gate 1/2: 900/1500 emas, biaya dada: 500/650 emas.
              • Biyen: Gapura 1/27 / 3: 600/700/1100 emas, biaya dada: 300/300/600 emas.
          • Brelshaza
            • Gerbang 2 lan 5 wis dicopot saka mode normal lan keras.
            • Mode Praktek saiki mung gapura 1 nganti 3, tinimbang gapura 1 nganti 4.
            • Sawetara nerf menyang gapura 1, 2 lan 4.
            • Breshaza normal
              • Gate 1/2 / 3/200: 2000/2500/2500/2500 Gold, biaya dada: 400/600/600/800/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500/1500.
              • Biyen: Gapura 1/27 / 3/4 / 5/8: 2000/2500/800/800/1500 Gold, 400/600/700/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/1100/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/900/1100.
              • Tingkat item entri diganti:
                • Gate 1/2/3/4: 1490/1490/1500/1520.
                • Biyen: Gapura 1/2/3 / 4/6 / 6: 1490/1490/1500/1500/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520/1520.
            • Breshaza hard
              • Gate 1/2/3/4: 2500/3000/3000 Emas, Biaya Dada: 700/900/1100/1800/1800/1800/1800/1800/1800/1800/1800/1800/1800.
              • Previously: Gate 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6: 2500 / 3000 / 900 / 1100 / 1200 / 1800 gold, chest cost: 700 / 800 / 900 / 1100 / 1100 / 1400 gold.
              • Tingkat item entri diganti:
                • Gate 1/2/3/4: 1540/1540/1550/1560.
                • Biyen: Gapura 1/27 / 3 / 4/6: 1540/1550/1550/1550/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560/1560.
          • Akkan Biasa
            • Gerbang Ganti 3 Ganti Gedhe Ditambah saka 3000 nganti 4000.

          Nggunakake badai

          • .
            • Biasa: 1580.
            • Hard: 1600.
            • Epidemi Pandemisium Lord’s Corupsium: 1500.
          • Valtan (Hard)
            • Gapura 1
              • Ganjaran Emas ora owah ing 700.
              • Biaya dada suda saka 600 nganti 450.
            • Gate 2
              • Ganjaran Emas dikurangi saka 2300 nganti 1100.
              • Biaya dada suda saka 900 nganti 600.
          • Vykas (hard)
            • Gapura 1
              • Ganjaran Emas dikurangi saka 1000 nganti 600.
              • Biaya dada suda saka 700 nganti 300.
            • Gate 2
              • Ganjaran Emas dikurangi saka 1000 nganti 700.
              • .
            • Gapura 3
              • Ganjaran emas dikurangi saka 2500 nganti 1100.
              • Biaya dada suda saka 1200 nganti 600.

          Epilog Elgacia

          • Kakul-Saydon Inferno (1475) Mode ditambahake.
          • BRELSHAZA NONIGHI Saiki menehi Niat Phantom tinimbang Phantom Horn .

          Mateni dalan menyang Elgacia

          • Watesan entri mingguan dicopot.
          • Bisa milih nampa utawa ora nampa hadiah emas sadurunge mlebu gropyokan. Malah yen sampeyan arep ora njaluk pitunjuk emas, hadiah liyane (kayata bahan honing lan bahan pembakar gandum Legion Raid) isih bisa entuk.
          • Saben karakter bisa entuk hadiah emas kanggo 3 kaping saben minggu (nganti 6 karakter).
          • Ndeleng Ganjaran liyane:
            • Sawise 6 karakter duwe Ganjaran Emas, karakter liyane bisa milih ngaku ‘ndeleng luwih akeh ganjaran’ ing UI saka serangan sing dibersih kanthi gratis.
            • Legion Raid Gratis ‘Deleng liyane Ganjaran’ diwatesi kanggo 3 kaping saben karakter.
          • Macem-macem pangowahan kanggo nggampangake perang valtan normal / atos, vykas normal / hard, lan kakul-saydon reharsal / normal.

          Seni perang 2

          • Mod Hard Brelshaza ditambahake.
            • G1-2: 1540
            • G3-4: 1550
            • G5-6: 1560
          • .

          Seni perang

          • Valtan (normal)
            • Gapura 1
              • Ganjaran Emas dikurangi saka 800 nganti 500.
              • Biaya dada suda saka 500 nganti 300.
            • Gate 2
              • Ganjaran Emas dikurangi saka 2500 nganti 700.
              • Biaya dada suda saka 800 nganti 400.
          • Vykas (normal)
              • Ganjaran Emas dikurangi saka 500 nganti 400.
              • Biaya dada suda saka 400 nganti 200.
            • Gate 2
              • Ganjaran Emas dikurangi saka 600 nganti 500.
              • Biaya dada suda saka 600 nganti 250.
            • Gapura 3
              • Ganjaran emas dikurangi saka 2200 nganti 700.
              • Biaya dada suda saka 800 nganti 400.
              • Ganjaran Emas dikurangi saka 1000 nganti 700.
              • Biaya dada suda saka 900 nganti 600.
            • Gate 2
              • Ganjaran emas dikurangi saka 3500 nganti 2300.
              • Biaya dada suda saka 1200 nganti 900.
          • Saiki bisa ndeleng Ganjaran Ekstra ‘ing Entrance UI kanggo serangan legion.
            • ‘Tampilan Ganjaran’ mung bisa digunakake ing kutha-kutha utama, lapangan, benteng, mbukak segara, lan pulo rutin.
            • Bisa digunakake nganti ngreset konten mingguan.

          Wreck bapake

          • Mode normal BreShaza ditambahake.
            • G1-2: 1490
            • G3-4: 1500
            • Phantom Astalgia – Déjà Vu: 1430
          • Perlindungan Procyon Saiki uga ditrapake kanggo kakul-saydon (normal lan reharsal).

          Riyaya karo kanca-kanca

          • Anyar: “Perlindhungan Procyon”. Buff Raid Legion sing Nambah Kerusakan Kanggo Monsters dening 10% lan Nyuda Kerusakan sing ditampa 20%.
          • Pemain sing wis ngresiki Raid Legion sing cocog kaping 10 utawa kurang (per roster) bakal entuk pangayoman PROCONON. Sawise pamuter wis ngresiki kabeh gapura kaping 11 utawa luwih, informasi babagan perlindungan Proyon bakal ilang saka Entri Raid Legion, lan Buff bakal dicopot. Perlindungan proteksi Procyon kasedhiya kanggo mode Hard Vykas. Pemain sing entuk bathi saka tantangan Mokoko ora bakal ana perlindungan procyon.

          Mystics lan Mayhem

          • Vykas Inferno (1460) Mode ditambahake.

          Nesu karo machinist

          • Kakul-Saydon Normal (1475) Mode ditambahake.
            • Midnight Circus – Reharsal: 1385

          Mantra ing spades

          • Valtan Inferno (1445) Mode ditambahake.

          Bebendu saka legion covetous

          • Vykas normal (1430) lan mode hard (1460) ditambahake.

          Takdirakake karusakan

          • Valtan normal (1415) lan mode hard (1445) ditambahake.

          Konten komunitas kasedhiya ing cc by-nc-sa kajaba ora nyathet.