Reddit – nyilem menyang apa-apa, lebah minecraft: Cara golek tawon lan panen madu | Pcgamesn

Minecraft Lebah: Cara golek tawon lan panen madu

Bee minangka mob sing cilik, netral sing bisa ditemokake biasane roaming Meadows lan dikenal minangka siji-sijine sumber madu ing Minecraft, sing digawe kanthi alami liwat sarang.

Pandhuan kanggo tawon

Aku durung ndeleng kiriman ing kene sing menehi informasi kanggo Minecraft lebah ing dhaptar maca, mula aku bisa ngetrapake. Iki uga versi potongan versi 2 wiki, tutorial, lan postingan reddit, dadi yen sampeyan pengin luwih jero lan rincian, sumberku wis kadhaptar.

  1. https: // minecraft.gamepedia.com / tawon
  2. https: // minecraft.gamepedia.COM / TUTORIAL / HONEY_FARMING
  3. https: // minecraft.gamepedia.
  4. https: // wwww..COM / R / Minecraft / Komentar / fy9kq3 / Napa_my_bees_Keep_Disapear_From_MineCrafTy_Fre /
  5. Pengalaman dhewe nggawe peternakan madu sing gedhe banget.

Tawon

Tawon minangka mob sing netral / musuhan sing ora nglirwakake pamuter nganti nesu kanthi cara sing padha karo laba-laba ing wektu tumindak. Sampeyan bisa nesu tawon kanthi nyandhang nganggo gaman, panen madu / madu saka susuh alami utawa sarang sing dibangun sing ora duwe campfire ing ngisor, utawa mecah sarang / sarang.

Populasi tawon

Lebah Minecraft bakal manggon ing sarang utawa sarang ing kapadhetan pedunung 1-3 saben sarang / sarang. Dheweke ora ngrebut sarang utawa sarang kosong; pedunungé mung nambahi interaksi pamuter kanthi breeding utawa sarang sing ngasilake alam liar. Tawon breeding sampeyan feed 2 tawon (ing jarak cedhak) kembang liyane) kembang (apa wae) kanggo saben tawon. Banjur dheweke bakal ngetokake ati abang sing nuduhake yen wis siyap kanggo breed, tawon bayi bakal katon, lan tumindak pembiakan bakal nyelehake 1-7 pengalaman. Bayi bakal njupuk 1 dina game lengkap (20 menit) kanggo diwasa.

Sampeyan bisa ‘meksa’ sarang tawon kanggo nyelehake kembang ing tingkat terrain sing padha (sing padha karo biring utawa ing 2 kothak saget, banjur ngengingi dhaharan balung kanggo wutah sing luwih cepet. Tingkat tawon sarang tawon beda-beda gumantung karo terrain, dadi priksa wiki kanggo tarif sing tepat . Tingkat paling apik yaiku ing dataran dataran utawa lumbuh ing kemungkinan 5%.

Pengangkutan

Ana sawetara cara kanggo njaluk tawon ing ngendi sampeyan pengin duwe.

  1. Nalika tawon ana ing sarang / sarang (ing wayah wengi, nalika udan, utawa ngalangi lawang / metu bolongan kanthi blok, nanging ora ninggalake), gunakake sutra / sarang nganti tekan istirahat. Tawon banjur bakal ‘disimpen’ ing sarang / sarang nganti diselehake. Yen sampeyan ora njamin manawa sarang / sarang duwe tawon ing njero, sampeyan bisa uga ngangkut blok kosong.
    1. Cathetan: Nggunakake alat tanpa sutra sentuhan bakal ngrusak susuh alami lan nggawe tawon nesu.
    2. Cathetan: Hive sing dibangun ora bakal dirusak tanpa sutra sutra (nyelehake dhewe), nanging tawon bakal muncul kanthi nesu.
    3. Cathetan: Ora ana sarang lebah utawa tawon tumpukan tumpukan ing persediaan.

    Cathetan Transportasi

    Tawon bakal nyoba istirahat, lan ora mriksa kanggo ndeleng apa dheweke ana ing tanah utawa liwat banyu nalika nindakake. Tawon njupuk karusakan ing banyu. Yen sampeyan nyoba mimpin tawon menyang ngendi sampeyan pengin nggawe susuh, kudu ati-ati ing banyu gedhe amarga bisa mateni dhewe sawise sampeyan. Iki uga dadi prihatin yen sampeyan wis nyelehake kebon yen cedhak karo awak banyu.

    Tawon tawon

    Tawon bisa mati amarga akeh sebab. Data Bee terus-terusan ing lebah mlebu lan ninggalake sarang. Iki kacathet ing kene lebah mlebu lan ninggalake sarang tetep jenenge, kesehatan, lan etcetera. Iki tegese Kerusakan bakal nglumpukake wektu. Dhaptar yaiku:

    1. Miskin “istirahat” ing banyu bakal duwe tawon ing banyu lan ngrusak.
    2. Tawon tawon stings pamuter utawa mobi liyane sing ndadekake nesu. Minecraft tawon tawon nyata lan bakal mati 60 detik sawise nyandhang target.
    3. Miskin Pathfinding. Yen sampeyan duwe Campfire sing diselehake ing ngisor sarang / susuh kanggo panen sing gampang, tawon bisa ngambah dalan lan ngobong mati.
    4. Semono uga Sindhunata Semono uga Sindhunata Ngiringan MOB.

    Panen madu utawa madu

    . Sarang / sarang bakal duwe owah-owahan visual lan dirungokake nalika wis kebak madu. Lawang kasebut bakal kebanjiran karo madu, madu bakal netes saka ngisor sarang yen ana ndhuwur udhara, lan sampeyan bisa ngrungokake netes madu. Yen sampeyan nyelehake campfire ing ngisor sarang / sarang, kumelun kasebut bakal tebing (nanging ora mengaruhi produksi). Sampeyan banjur bisa nggunakake barang saka botol kosong kanggo madu utawa shears kanggo entuk sarang madu. Dispenser dipicu kanthi tombol lan dimuat karo shears utawa botol kosong ora nesu tawon kanggo panen sing sukses uga.

    Sekawan botol madu bisa dadi blok madu utawa 1 madu botol bisa dadi 3 gula.

    Telung sarang madu bisa digabung karo 6 plank (saka jinis) kanggo nggawe sarang tawon. Sekawan madu bisa digabungake kanggo nggawe blok honeycomb hias.

    Botol madu tumpukan nganti 16. Madu Blok tumpukan nganti 64. Honeycombs tumpukan nganti 64. Blok blokir madu tumpukan 64.

    Bangunan Farm

    Poin pertimbangan kanggo mbangun peternakan:

    1. Tawon bakal lelungan nganti 22 blok saka sarang / susuh kanggo nggoleki kembang utawa nyerang nalika nesu. Duwe sumber banyu ing kisaran kasebut bakal mboko sithik. Area lumahing banyu sing luwih gedhe, sing luwih ala masalah bakal dadi. Yen sampeyan nggunakake tawon lebah karo peternakan potong, priksa manawa kanggo nutupi blokir banyu tani sampeyan.
    2. Tindakake ora gunakake woh wohan beri manis ing 22 blok saka peternakan sing mbukak udara utawa ing sawah (omah kaca). Dheweke ngrusak pemain lan mobs.
    3. Sinking campfire 2 blok menyang lemah, banjur tutup karo karpet. Iki ngalangi tawon saka dalan nemokake liwat geni lan ngobong.
    4. Nyelehake sarang lan sarang supaya 2 ngleboke / metu bolongan ing sarang alam utawa lawang slit tunggal sing dibangun ing dhuwur. Yen sampeyan ora nindakake, tawon ora bakal ninggalake sarang / sarang, mung mlebu.
    5. Campfire ora dibutuhake yen sampeyan nggunakake dispenser kanthi botol utawa gonjang-botol kosong. Dispenser ora perlu otomatis; Bisa dipicu kanthi mung tombol, lan ora bakal nggawe tawon duka.
    6. Efek partikel kasebut tiba saka tawon bakal tumindak kaya panganan balung nalika ditandur kanthi cepet ing tanduran sing durung diwasa. Nggunakake polinasi tawon kanggo nyepetake peternakan sampeyan tegese sampeyan kudu nyelehake kembang ing sisih ngelawan peternakan saka sarang lebah / sarang utawa tawon ora bakal mabur liwat tanduran kasebut.
    7. Tanduran 1 Kembang saben tawon saben 1 game siklus / wengi.
    8. Tanduran tanduran ing sajajar karo larik hives / sarang sabisa. Iki nyuda sing paling cedhak ing kembang sing paling cedhak nalika wayah esuk.

    Minecraft Lebah: Cara golek tawon lan panen madu

    Minecraft tawon nggumunake, nanging uga penting kanggo ekosistem kaya ing urip nyata, mula aja nganti nesu, lan dheweke bakal menehi sampeyan madu manis.

    Minecraft Lebah: tawon mabur saka tawon sing kebak madu, diubengi kembang

    Diterbitake: Feb 7, 2023

    Tawon Minecraft minangka MOB MOB sing netral, tegese dheweke tetep awake dhewe kajaba sampeyan kekacoan karo dheweke utawa sarang – misale jek. Yen, kaya kasunyatane, sampeyan bakal kenthel, tawon ilang stinger lan pungkasane mati, sing dadi alesan cukup kanggo nyegerake lan nambani tawon sing larang regane. Dheweke bakal, sawise kabeh, gawe madu sing bisa ngumpulake lan nggunakake sing apik.

    Mobs Minecraft sing lucu iki kalebu ing paling cilik ing game, lan yen sampeyan ndeleng siji sing mabur ing salah sawijining biomes Minecraft, minangka tandha yen ana ing cedhak sarang. Sawise sampeyan wis mapan, sampeyan bisa ngembangake madu minecraft, sing bisa digunakake kanggo nggawe sawetara barang sing migunani. Prilaku Minecraft lebah ‘angel banget kanggo prédhiksi yen sampeyan ora ngerti carane bisa digunakake, mula iki sampeyan kudu ngerti supaya tawon sampeyan isih urip, lan apiary sing ngasilake madu ing game kaslametan.

    Kepiye cara lebah ing Minecraft: ngubengi sarang tawon lan tawon cedhak karo wit oak lan kembang

    Kepiye cara lebah ing Minecraft

    Sampeyan bisa nemokake tawon Minecraft sing nganggo sacedhake sacedhake tawon ing alas kembang, dhataran, lan kembang sunflower Plains biomes. Sarang iki ditimbali kanthi alami, bisa nganti telung tawon lan limang tingkat madu, lan digunakake minangka sistem komunikasi ing antarane tawon ing Minecraft.

    Yen sampeyan ora duwe kabegjan nemokake sampeyan, sampeyan bisa nyoba lan meksa sarang tawon kanggo diusir, kanthi nyepetake kayu oak utawa minterake ing rong blok kembang. Iki menehi kasempatan 5% saka wit sing tuwuh kanthi sarang tawon dipasang. Nalika sampeyan bisa nggunakake tawon nggunakake plancongan madu lan kayu, sampeyan isih butuh tawon lan madu, supaya sampeyan pengin nemokake lan aman paling sethithik sak sarang tawon alami.

    Cara mindhah sarang tawon minecraft

    Kajaba sampeyan wis nggunakake trik ing ndhuwur kanggo ngasilake sarang tawon ing omah, sampeyan kudu ngerti cara kanthi aman mindhah siji ing alam bébas, supaya sampeyan bisa bali menyang pangkalan lan panen madu sampeyan. Manawa, yen sarang wis kebak, sampeyan bisa ngasilake madu ing alam bébas, nanging kanggo sumber sing bisa dianyari babagan barang manis lengket, sampeyan pengin nyiyapake kebon minecraft sing digunakake karo lebah lan sarang tawon Sisih keras minangka mecah bakal meksa tawon supaya ora nesu lan nesu.

    Tanduran tawon ing mode tenang kanthi asap kanthi nyelehake campfire ing ngisor susuh utawa sarang – uga imperatif yen sampeyan ngempalaken botol madu utawa ngisi botol madu. Priksa manawa bener-bener tawon ing njero sarang, lan break nganggo alat sentuhan sutra, sing bakal njaga barang kasebut tetep lan tawon ing njero. Tanpa enchantment Minecraft iki, tawon bakal ninggalake susuh, lan sarang kosong ora apik yen sampeyan lagi njupuk menyang dhasar sampeyan. Sampeyan bisa tansah nggodha karo kembang, utawa lampirake menyang timbal, nanging taruhan sing paling apik kanggo digawa ing sarang ing jarak sing penting.

    Cara Ngadhepi Lebah Minecraft: tawon diwasa ing mode katresnan, kanthi ati abang katon ing ndhuwur sirahe

    Kepiye jenis tawon Minecraft lan prilaku

    Kanggo entuk lebah liyane kanggo kebon sampeyan, sampeyan bisa nggawe tawon, kaya sing bisa digunakake karo mayoritas mobscraft sing ramah utawa netral. Menehi wong diwasa loro kembang kanggo nyebabake mode katresnan, lan bakal ngasilake siji bayi tawon.

    Yen sampeyan nambahake apiary sampeyan, sampeyan pengin tawon tambahan, amarga saben mung bisa omah nganti telung tawon sekaligus. Tawon sing ora duwe omah bakal nemokake sarang sing paling cedhak karo ruang, saengga kabeh wong sing nembe bakal nemokake omah.

    Prilaku Minecraft: Loro tawon nuduhake tampilan polling, kanthi serbuk sari sing nutupi awak

    Polling

    Mesthi wae, tugas tawon yaiku polinasi lan nggawe madu. Priksa manawa ana akeh kembang ing sekitar, kaya tawon bakal metu saka sarang lan nglewati kembang sing cedhak kanggo ngumpulake serbuk sari. Penampilane banjur bakal ganti, nuduhake serbuk sari, lan dheweke bakal bali menyang sarang kanggo nggawe simpenan serbuk sari kasebut. Tawon uga bakal bali menyang susuh ing wayah wengi lan nalika udan.

    Nyerang

    Nalika Angered, mripat tawon bakal dadi abang, lan bakal nyerang sampeyan, nyebabake karusakan. Kaya ing urip nyata, tawon bakal ninggalake ing mburi (sing bisa dideleng ing avatar sampeyan!) lan bakal mati sawise – saengga ora becik ngganggu kanca cilik sing cute! Sing padha bakal kedadeyan yen sampeyan ora sengaja mencet tawon, lan kabeh lebah cedhak bakal teka, kabeh padha nyerang sampeyan.

    Prilaku Minecraft: telung tawon minecraft, loro duka, mripat abang sing dituduhake

    Kanthi informasi iki ing pembuangan sampeyan, sampeyan saiki kudu bisa miwiti peternakan madu dhewe ing Minecraft, nggawe blok madu, lilin, lan liya-liyane – ora bisa nyebutake tawon tawon. Yen sampeyan kepengin ngumpulake mobs luwih akeh ing salah sawijining game PC paling apik ing kabeh wektu, banjur priksa Fox Minecraft – sing bisa digarap ing sawah beri otomatis. Utawa ana unta Minecraft sing bakal teka, sing teka ing game kothak wedhi kanthi minecraft 1.20 tanggal release, lan menehi cara sing luwih apik kanggo ngliwati dalan gedhe.

    Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

    Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

    Tawon Minecraft

    Bee minangka mob sing netral biasane nemu biome berbasik berbahasa, kayata pedalaman lan dataran, lan dikenal mung siji saka Madu ing Minecraft. Kanthi kekuwatan polling, tawon iku kudu kanggo pamuter sing pengin mbukak peternakan sing sukses, minangka susuh tawon utawa tawon tawon bakal nyepetake wektu sing wis akeh. Ing pandhuan Bee Minecraft, kita bakal nutupi kabeh sing sampeyan kudu ngerti, kayata golek tawon, tips lan fakta sing bisa dingerteni, uga tetes loot sing kasedhiya.

    Yen sampeyan nggoleki sing luwih spesifik, klik link ing ngisor iki kanggo mlumpat ing ngarep.

    • Apa tawon lan apa sing ditindakake ing Minecraft
    • Cara Nggoleki Lebah ing Minecraft
    • Kabeh leot lebah
    • Kepiye baka tawon

    Apa tawon lan apa sing ditindakake ing Minecraft

    Minecraft Beelg.png

    Bee minangka mob sing cilik, netral sing bisa ditemokake biasane roaming Meadows lan dikenal minangka siji-sijine sumber madu ing Minecraft, sing digawe kanthi alami liwat sarang.

    Loro susuh tawon lan bee beehive nganti telung tawon ana siji wektu, lan dheweke ora bakal ninggalake sarang yen peteng utawa udan. Nalika cuaca ngidini, lebah lelungan nganti 22 blok saka sarang kanggo ngumpulake serbuk sari. Tawon bakal bunder kembang udakara udakara udakara telung puluh detik lan ngumpulake serbuk sari. Lebah bisa pollinate kabeh barang sing kapacak ing ngisor iki.

    • Woh-wohan guwa
    • Beetroots
    • Bushes Semono uga Sindhunata
    • Wortel
    • Melon batang
    • Kentang
    • Beban waluh
    • Gandum

    Kapan tawon pollinat apa wae barang-barang kasebut sing kadhaptar ing ndhuwur, bakal nyepetake wutah sing padha karo cara panganan tulang.

    Sampeyan bakal ngerti tawon wis nglumpukake serbuk sari amarga bakal nggawe swara khusus, lan sampeyan bakal ndeleng netes saka mburi. Sawise tawon cukup mulih karo madu, sampeyan bakal weruh hive utawa sarang bakal madu metu saka iku.

    Yen tawon nggawe mripate bakal dadi abang lan nyoba nyerang sampeyan. Ana sawetara cara sing beda kanggo nggawe tawon. Pisanan, sampeyan bisa nindakake kanthi ngepit tawon sing ngambang. Cara liya yaiku kanthi ngancurake tawon, lan cara pungkasan yaiku kanthi njupuk madu utawa madu saka sarang.

    Yen sampeyan pengin njaluk madu utawa madu kanthi aman saka tawon / sarang, sampeyan kudu nyelehake campfire ing sangisore.

    Yen sampeyan cedhak karo tawon, tawon liyane bakal nyerang sampeyan sanajan sampeyan mung nggawe provokasi siji. Yen sukses stung dening tawon, sampeyan bakal diracun. Lan tawon sing stung sampeyan ora bakal bisa nyerang sampeyan lan bakal mati kanthi udakara.

    Kadhaptar ing ngisor iki yaiku ngrusak tawon gumantung karo apa sing sampeyan lakoni.

    • Gampang: Loro siji ati
    • Medium: Loro ati (racun)
    • Hard: Telung setengah ati (racun)

    Kadhaptar ing ngisor iki yaiku suwene racun bakal tahan, gumantung karo kesulitan sing diputer.

    • Medium: Sepuluh detik
    • Hard: Wolulas detik

    Cara Nggoleki Lebah ing Minecraft

    Tawon umume ditemokake ing bungkus telu ing jejere susuh tawon. Kajaba iku, tawon biasane bakal nyebar biomome kayata lapangan. Dhaptar lengkap kabeh tawon bisa ditemokake ing ngisor iki, kanggo wong liya lan bedrock.

    Jawa

    • Meadow: 100%
    • Plains: 5%
    • Plains Sunflower: 5%
    • Hutan Kembang: 2%
    • Hutan Birch: 0.2%
    • Birch Forest Hutan: 0.2%
    • Hutan: 0.2%
    • Alas Birch Dhuwur: 0.2%
    • Dhuwur Birch Hills: 0.2%
    • Wooded Hills: 0.2%

    • Meadow: 100%
    • Plains: 5%
    • Plains Sunflower: 5%
    • Hutan Kembang: 3%
    • Hutan Birch: 0.035%
    • Birch Forest Hutan: 0.035%
    • Hutan: 0.035%
    • Alas Birch Dhuwur: 0.035%
    • Dhuwur Birch Hills: 0.035%
    • Wooded Hills: 0.035%

    Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan macem-macem jinis biomes sing kasedhiya kanggo nemokake Minecraft, priksa manawa kanggo mriksa pandhuan biomes kanggo rincian liyane.

    Kabeh leot lebah

    Yen tawon diwasa dipateni dening pamuter utawa serigala cemlorot, bisa nyelehake ing endi wae nganti telung xp. Sawise tawon wis dikembangke, bakal nyelehake ing endi wae saka siji nganti pitung xp.

    Kepiye baka tawon

    Minecraft Bee Love Mode Lg.png

    Kanggo jupuk tawon, sampeyan kudu mung siji barang – kembang. Kembang iki bisa kaya apa wae, lan terus, ana tawon sing cedhak bakal mulang sampeyan. Sawise sampeyan wis entuk tawon, dipakani kembang kasebut, lan dheweke bakal mlebu mode katresnan. Sawise wayahe, tawon bayi bakal ditandur.

    Saiki sampeyan wis sinau kabeh babagan tawon, kenapa ora priksa Pandhuan Mobs kita sing rinci babagan ngerti babagan mobs ing Minecraft.