Reddit – nyilem apa-apa, apa fraksi global sing kudu dipilih? Kèndêl ingsun | Pcgamesn

Fraksi dunia anyar sing kudu dipilih

Yen sampeyan lagi muter klompok wong, utawa ngerti pemain sing wis milih fraksi, kita banget nyaranake sampeyan milih sing padha – kajaba sampeyan pengin nglawan, mesthi wae. Sampeyan mung bisa melu perusahaan sing kalebu fraksi sampeyan. Yen sampeyan ora ngerti wong liya muter lan pengin dadi bagian saka komunitas, njaga mripat kanggo perusahaan sing rekrut.

Butuh pitulung kanthi milih fraksi

Halo, aku anyar kanggo jagad anyar, gabung karo impuls wingi, mula aku durung maca sing akeh pandhuan lan kabeh perkara. Aku ing papan sing dakkarepake gabung karo fraksi nanging aku ora yakin babagan pilihanku. .

Apa ana titik ing kabeh gabung karo fraksi sing ora dominan kajaba aku ora precaya dhewe? Aku muter ing server crassus, sing kudu anyar, sanajan aku ora ngerti kepiye “anyar” anyar sing tegese. Ana kemungkinan fraksi wawas dhewe ing mangsa ngarep? Utawa apa aku mung melu fraksi sing paling kuat lan rampung kanthi?

Kaya sing dakkandhakake aku anyar lan ora duwe informasi akeh babagan game, nanging sing paling penting kanggo masalah iki ing Google wiwit taun kepungkur nalika akeh wong sing sambat babagan sagar seimbang, dadi aku ora ngerti apa ana sing diganti.

?

Archer ngarahake kidang kanthi cabang kanggo antler ing jagad anyar

Kepingin weruh Fraksi global anyar sampeyan kudu milih? Sawise milih server World anyar, salah sawijining pilihan sing paling penting sing bakal sampeyan lakoni ing MMO sing mbukak donya yaiku kesetiaan. Yen sampeyan anyar ing game Amazon, kita entuk pandhuan pamula kanggo mbantu. Nanging, ora ana sawetara perkara sing mbedakake saka MMORPG sing biyasa; Ora ana kelas, sampeyan mung bisa duwe siji karakter saben server, lan dhasar pamuter dipérang dadi telung frapake: Marauders, sindikah, lan prajanjian.

Faksi sing sampeyan pilih duwe dampak gedhe ing gamelan sampeyan. Sawise milih siji, sampeyan ora bisa nggabungake fraksi sing beda sajrone 120 dina sabanjure, lan sampeyan diwatesi kanggo perusahaan gabung – Guilds, Intine – cocog karo fraksi sampeyan. Yen sampeyan milih menyang PVP World World, sampeyan bisa diserang para pemain fraksi nalika njaba wilayah sing aman.

Sampeyan uga bisa makili fraksi ing perang, 50v50 Pvp perang, kanggo ngontrol pemukiman. Pemenang bakal dadi tanggung jawab pangembangan pembangunan lan tarif pajak, lan uga nampa buff ing wilayah lokal. Dadi, ana akeh alasan kanggo janji kasetyan sampeyan – nanging kepiye sampeyan milih fraksi global anyar?

Cara milih fraksi ing jagad anyar

Supaya bisa milih fraksi, sampeyan kudu ngrampungake seri nggoleki pamula. Sawise ngomong karo saben wakil telung perwira ing pemukiman lokal lan ngrampungake pitakon introduksi, sampeyan banjur bisa milih siji sing gabung.

Yen sampeyan lagi muter klompok wong, utawa ngerti pemain sing wis milih fraksi, kita banget nyaranake sampeyan milih sing padha – kajaba sampeyan pengin nglawan, mesthi wae. Sampeyan mung bisa melu perusahaan sing kalebu fraksi sampeyan. Yen sampeyan ora ngerti wong liya muter lan pengin dadi bagian saka komunitas, njaga mripat kanggo perusahaan sing rekrut.

Sampeyan bisa uga kudu entuk imbangan server kanggo dipikirake nalika milih fraksi. Milih fraksi paling gedhe ing server sampeyan tegese sampeyan bakal entuk bonus sing sampeyan lakoni, nanging sampeyan duwe kasempatan sing luwih murah kanggo dipilih kanggo perang utawa nemoni mungsuh ing PVP mbukak jagad. Milih salah sawijining ‘underdog’ tegese sampeyan bisa ngatasi fraksi paling gedhe lan entuk kesempatan kanggo nggatekake klaim kanggo perusahaan sampeyan yen sampeyan ngontrol kendali ing wilayah kasebut.

Yen imbangan server luwih padha, lan sampeyan ora duwe alkoni sing wis ana, disaranake milih fraksi sing sampeyan seneng karo Lore lan Rasa.

Sampeyan bisa ngganti fraksi global anyar?

Ya, sampeyan bisa ngganti fraksi sampeyan ing jagad anyar. Nanging, sampeyan ora bisa ngganti fraksi sing paling akeh wilayah, lan sampeyan mung bisa ngganti sapisan saben 120 dina – isih komitmen gedhe, nanging ora sithik banget tinimbang dikunci ing salawas-lawase.

Telung fraksi global anyar diantrekake

Fraksi global anyar

Faksi ing jagad anyar yaiku:

Marauders

Marauders minangka ‘Angkatan Militer militer sing ora sopan’ sing ngupaya nggunakake kekuwatane kanggo entuk kabebasan. Yen sampeyan pengin fleksibel otot lan kuwat menyang ndhuwur, Marauders minangka papan kanggo sampeyan.

Prajanjian

Prajanjian kasebut minangka ‘Orde Fanatical’ ing misi kanggo ngresiki tanah impurities lan heretik lan mulihake keadilan. Yen sampeyan seneng-seneng ora duwe holari-sampeyan lan sampeyan lan Smiting Du, Prajanjian yaiku tim kanggo melu.

Syndicate

Syndicate minangka ‘Organisasi Rahasia Gile lan Intlect’ – Yen sampeyan luwih seneng muter-muter babagan rahasia ing mburi kabeh, sampeyan ana ing perusahaan sing apik.

Sampeyan saiki wis siyap kanggo nggawe keputusan gedhe – paling apik ing petualang sampeyan ing Aernum. Yen sampeyan butuh tuntunan luwih akeh, kita entuk pandhuan kanggo gaman global anyar sing paling apik – lan yen sampeyan lagi ngrencanakake, mrene carane muter karo kanca-kanca ing jagad anyar.

Jen Rothery Nalika Jen ora Dominasi ing Dota 2, dheweke kepengin nelusuri karakter pengaruh Genshin, sing digunakake kanggo tujuan sing penting, utawa ngusir pedhang ing MMO. Biyen timbal tuntunan Editor, saiki bisa ditemokake ing IGN.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.