Rating Rating Ayaka lan Best Best Best | Dampak Genshin | Game8, Genshin Impact Dibangun Ayaka.

Grosshin Impact Build Ayaka

Contents

Entuk a 12/15/18/21/24% Bonus DMG Elementasi Kanggo Saben Unsur lan Nampa kemungkinan Mistlitter.
Ing tlatah tumpukan 1/2/3, Emblem sing wis dipercaya nyedhiyakake a 8/16/28% //0 / 17/5% // 12/14 / 42% //4 / 49/4% // / 20/16% Bonus DMG Elementasi Kanggo Tipe Elemen Karakter.
Watak kasebut bakal entuk 1 tumpukan saka lambang MistSplitter ing saben skenario ing ngisor iki: Serangan normal menehi hasil unsur (tumpukan luwih saka bledosan unsur 5-an), tumpukan tetep 10s); Energi kurang saka 100% (tumpukan ilang nalika energi kebak).
Saben durasi tumpukan diitung kanthi mandiri.

Rating Rating Ayaka lan Best Best

Ayaka minangka karakter pedhang kringet 5 bintang ing dampak Genshin. Sinau babagan Bahan, karakter Ayaka lan bakat, senjata paling apik, artefs paling apik, prioritas bakat, katrampilan, lan rating karakter ing pandhuan bangunan iki!

Ayaka karakter pandhuan
Pandhuan Nggawe Karakter lore Sajian khusus
Bab Nivis
Bisik-bisik saka kren lan kelinci putih Tumindak 2 Tumindak 3

Dhaptar konten

  • Rating Rating Ayaka
  • Banget paling apik
  • Artefak paling apik
  • Senjata paling apik
  • Tim paling apik komp
  • Konstelasi paling apik
  • Munggah lan Bahan Talent
  • Cara nggunakake
  • Bakat (katrampilan)
  • Cara Entuk Ayaka
  • Info Game
  • Kabeh pandhuan karakter

Rating Rating Ayaka

Informasi karakter Ayaka

Ranking dhaptar Tier

DPS utama Sub-DPS Nyokong Eksplorasi
N / a N / a

Stats Ayaka

Hp Serangan Pertahanan Stat Ascension
Lvl 20 2,597 92 158 Crit DMG 50%
Lvl 80 11,954 341 729 Crit dmg 88.4%

Kekuwatan Ayaka lan kelemahane

Kekuwatan
• Crit Dasar Dhuwur DMG. • Nggunakake Sprint Khusus Sing migunani kanggo eksplorasi lan pertempuran. • DMG bledosan paling dhuwur. • Aplikasi Cryo Gampang Kanthi Kabeh Talent.
Kelemahane
• biaya energi kanggo bledosan unsur dheweke. • Panganggone serangan lan sprint sing kudu dibutuhake manajemen stamina sing tepat.

Banget paling apik kanggo Ayaka

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Ayaka Utama DPS MAIN BERK

1. Haran Geppaku Futsu

2. Pedhang ireng

3. Amanoma Kageuchi

Sands: Atk%

Gotlet: Bonus cryo dmg

Bunder: Crit dmg

Setel Strayer Blizzard minangka pesawat artefak paling apik kanggo ayaka. Nglawan mungsuh sing ora bisa beku, luwih becik entuk set 2pc sing nyedhiyakake 18% utawa bonus blust 20% 20% saka Noblesse.

Prioritas Talent Ayaka

Kanggo Ayaka DPS utama
1st Bledosan unsur
2 Serangan normal
3rd Skills Elemental

Mayoritas kerusakan Ayaka bakal teka saka bledosan unsur dheweke. Skills normal lan keterampilan unsur duwe prioritas sing padha karo wong loro sing kontribusi sing akeh banget kanggo output karusakan total.

Artefak paling apik Ayaka

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Artefak paling ditingkat

Artifact Artifak Bonus
1st Blizzard Strayer 2-pc: Bonusa DMG +%
4 pc: Yen karakter nyerang mungsuh sing kena pengaruh Cryo, tarif critane tambah 20%. Yen mungsuh wis beku, tarif kromit tambah 20%.
2 Blizzard Strayer 2-pc: Bonusa DMG +%
Finale Gladiator 2-pc: Atk + 18%
3rd Blizzard Strayer 2-pc: Bonusa DMG +%
Nobleste Objole 2-pc: Bledosan unsur dmg + 20%

Artifak 4-bintang paling apik kanggo ayaka

Artifact Artifak Bonus
Artis martial 2-pc: Nambah serangan normal lan nyerang DMG DMG kanthi 15%.
4 pc: Sawise nggunakake katrampilan unsur, nambah serangan normal lan nyerang DMG DMG dening 25% kanggo 8s.

Senjata paling apik Ayaka

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Top 3 gaman ayaka

Gegaman Informasi Senjata
1st Misterspitter Rorged Stat bonus: Crit DMG 9.6%
Efek katrampilan: Gain a 12% Bonus DMG Elementasi Kanggo Tipe Elemen Karakter. Ing tumpukan 1/2/3, DMG Elemental luwih dhuwur 8/16/28%. Saben tumpukan duwe durasi individu lan entuk liwat:
• Serangan normal karo unsur dmg (Duration 5s)
• Casting bledosan unsur (duration 10s)
• Duwe kurang saka 100% energi (ilang ing energi lengkap)
2 Haran Geppaku Futsu Stat bonus: CRISTION TINGGI 7.2%
Efek katrampilan: Entuk 12% kabeh bonus DMG unsur. Nalika anggota partai liyane nggunakake katrampilan unsur, karakter kasebut nganggo senjata iki bakal entuk 1 Wavespike Stack. Tumpukan Max 2. Efek iki bisa dipicu sapisan 0.3s. Nalika karakter sing nglengkapi gaman iki nggunakake katrampilan unsur, kabeh tumpukan wavespike bakal dikonsumsi kanggo entuk upheaval: Saben tumpukan wavespike sing dikonsumsi bakal nambah dmg normal dmg kanthi 20% kanggo 8s.
3rd Pedhang ireng Stat bonus: Kritik tarif 6.0%
Efek katrampilan: Nambah DMG ditangani kanthi serangan normal lan diisi 20%. Kajaba iku, regenerasi 60% saka atk minangka hp nalika normal lan regu nyerang skor. Efek iki bisa kedadeyan saben 5s.

Senjata Gratis-Kanggo-Play kanggo Ayaka

Gegaman Informasi Senjata
Amanoma Kageuchi Stat bonus: ATK 12.0%
Efek katrampilan: Sawise ngilangi katrampilan unsur, entuk 1 wiji sukses. Efek iki bisa dipicu sapisan 5s. Wiji kasuksesan tahan 30an. Nganti 3 wiji sukses bisa uga ana bebarengan. Sawise nggunakake bledosan unsur, kabeh wiji sukses dikonsumsi lan sawise 2s, karakter kasebut regenerasi 6 energi kanggo saben wiji sing dikonsumsi.

Kabeh senjata sing disaranake kanggo ayaka

Tim Paling Apik Ayaka

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Tim paling apik Ayaka

Tim beku premium

DPS utama Sub-DPS Nyokong Nyokong
Ayaka Kazuha Shenhe Kokomi

Tim beku sing apik banget nyedhiyakake skenario sing cocog kanggo pembekuan pirang-pirang mungsuh lan ngatasi target tunggal lan karusakan Aoe.

ShenHe nyedhiyakake karusakan, Kokomi ditrapake hidro lan nambani mungsuh, lan mungsuh Kazuha mungsuh bebarengan lan nyuda ketahanan kreta sing matur nuwun kanggo pesawat artefct vonier .

Ayaka F2P tim Comp

DPS utama Sub-DPS Nyokong Nyokong
Ayaka Kaeya Barbara Wisatawan (Anemo)

Tim Ayaka F2P iki mbutuhake dheweke nyedhaki mungsuh kanggo ngetrapake status teles saka Skills Elemen Barbara. Kaeya bakal mbantu ngisi bledosan unsur anyaka nalika lelungan Anemo bisa uga rada banter karo lebokake mungsuh bebarengan.

Karakter sing disaranake liyane

Gunakake karakter sing mbantu mungsuh pembekuan

Ayaka unggul ing urusan mungsuh dmo dmg lan mengaruhi mungsuh karo unsur cryo, dadi salah sawijining karakter sing paling apik ing tim beku comp.

Sampeyan uga penting kanggo Ayaka liyane duwe karakter cryo liyane ing pesta kasebut kanggo nyedhiyakake energi kanggo bledosan unsur lan karakter hidro kanggo nyedhiyakake efek beku. Sembarang karakter anemo kudu nggunakake Artifak Viridect sing disetel kanggo mbantu Ayaka menehi karusakan sing bisa ditindakake.

Konstelasi paling apik Ayaka

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Genshin - Ayaka

Konstelasi lan Efek

Konstelasi Ayaka
C1 Snowswept Sakura Nalika kamisando Ayaka normal utawa nyerang serangan Craya Dmg kanggo mungsuh, duwe kasempatan 50% kanggo nyuda CD KAMISATO: Hyouka dening 0.3s. Efek iki bisa kedadeyan saben 0.1s.
C2 Blizzard Blade Seki Ora Nalika Casting Seni Kamisato: Soumetsu, ngeculake 2, luwih saka Seki tambahan tambahan ora, saben tujuan 20% saka DMG Asli.
C3 FrostBloom Kamifubuki Nambah tingkat seni Kamisato: Soumetsu dening 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C4 Ebb lan Aliran Lawan sing rusak dening Kamisato Art: Soumetsu, Frostflake Seki Ora bakal duwe Def Def Def mudhun 30% kanggo 6S.
C5 Mekar awan irutsuki Nambah level KAMISATO Seni: Hyouka dening 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C6 Tari Suigetsu Kamisandato Ayaka Entuk Usurahi Butou Saben 10s, Nambah Harga DGRA DMG kanthi 298%. Buff iki bakal diilangi 0.5S sawise Ayka sing mbayar Ayaka tekan mungsuh, sawise wektu sing bisa diwiwiti maneh.

Rating Konstelasi Paling apik

Rating Efek Konstelasi / Merga Merit
C2 ★ ★ ☆ • Nggawe rong siklon mini mini tambahan sajrone bledosan unsur dheweke.
• Kuwat nglawan mungsuh gedhe, lemah ing mungsuh cilik sing cilik lan mungsuh.
C4 ★ ★ • Nyuda mungsuh def dening 30% sawise bledosan unsur.
• Nambah DMG sakabèhé saka tim, ora mung Ayaka.

C0 cukup apik kanggo ayaka

Ayaka ora butuh rasi lintang kanggo dheweke dadi dps utama sing paling dhuwur. Iki nggawe dheweke dadi karakter sing apik kanggo para pemain anyar sing pengin nyoba luck ing Rolling Re-Rolling!

Munggah Ayaka lan Bahan bakat

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Bahan Munggah Ayaka

Mora × 20.000

Mora × 20.000

Mora × 60.000

Mora × 80.000

Mora × 100.000

Mora × 120.000

Buku EXP lan Keperluan Mora

Mora X24,200

Mora X115,800

Mora x116,000

Mora X171,000

Mora X239,200

Mora X322,400

Mora X684,800

Bahan Tingkat Tenaga Ayaka

Cara nggunakake Ayaka

Langsung menyang bagean!
Banget paling apik Artefak Gaman
Tim komp Konstelasi Bahan
Cara nggunakake

Rotasi sing disaranake Ayaka

Gunakake Sprint Khusus Ayaka

Genshin - Kamisatato Ayaka Khusus Sprint

Padha karo Mona, Ayaka duwe sprint khusus sing ngidini dheweke luwih cepet lan ngidini dheweke mlayu ing sadawane banyu. Sawise sprinting, bakat serangan Ayaka normal digabung karo cryo kanggo wektu sing cendhak.

Yen sampeyan pengin nggedhekake THE AYAKO DMG, disaranake nggunakake Sprint khusus sadurunge nggunakake serangan normal.

Skill Elektrasi Ngalahake DMG Serangan Biasa

Genshin - Skill Komandato Ayaka Elemal

Skills Elemal Ayaka, Seni Kamisato: Hyouka, bisa ngatasi mungsuh ing saubengé nalika ngubengi mungsuh nalika uga ngetokake mungsuh sing luwih cilik.

Sawise mbukak kunci bakat pasif, kesucian Kunitsumi Amatsari, nggunakake katrampilan Elemental Ayaka ningkatake dmg sing normal lan diisi. Ngaktifake katrampilan unsur dheweke nalika mati Cooldown bakal nambah output karusakan Ayaka.

Deal Ton DMG nggunakake bledosan unsur dheweke

Genshin - Kamisato Ayaka Elemas Burst

Ayaka Elemental Burst, KAMISATO Seni: Soumet, Tawaran Multiple Cryo Dmg. Burst unsur Ayaka banget kanggo mungsuh sing luwih gedhe amarga ora ngliwati dheweke, nggawe sampeyan ngatasi DMG luwih.

Ayaka Talents (Skills)

Dhaptar bakat Ayaka

Kamisato Art – Kabuki

KAMISATO Seni: Hyouka

KAMISATO Seni: Soumetsu

Kamisato Art: Senho

Kepuasan Kunitsumi Amatsari

Rahayu ing Kanten Senmyou

Woh-wohan ing Shinsa

Serangan Biasa: Seni Kamisato – Kabuki

Serangan normal

Nindakake nganti 5 serangan kanthi cepet.

Serangan ngisi

Nganggo jumlah stamina tartamtu kanggo ngilangi pedhang ki.

Serangan plunge

Plunges saka udhara saka udhara kanggo nyerang lemah ing ngisor iki, ngrusak mungsuh ing sadawane dalan lan ngatasi DMG Aoe nalika dampak.

KAMISATO Seni: Hyouka

Sebutan mekar es kanggo ngluncurake mungsuh sing cedhak, yaiku Aoe Cryo DMG.

” Awan Shroud The Moonlit Wengi. Kepengin banget keturunan kaya kuthah, isi sing ditahan kanthi wanderlust.”

Kamisato Art: Senho

Ayaka nggunakake stamina lan jubah awake dhewe ing pedhang beku sing obah karo dheweke. Ing bentuk senho, dheweke pindhah kanthi cepet ing banyu.

Nalika dheweke muncul, efek ing ngisor iki kedadeyan:
· Ayaka Unleashes Energi Frigid kanggo Ndhaptar Crimo ing Lawan sing cedhak.
· Colden condensine sekitar agul-agul Ayaka, Ngirid serangan dheweke karo Crime kanggo wektu sing ringkes.

” Feathers Fleeting Wetter / Werna Putih Arah / Pandeleng Tanpa Kunci ”

KAMISATO Seni: Soumetsu

Sudem sing badai salju kanthi poise tanpa cacat, ngeculake sekflake sekek sing ora bisa maju terus-terusan.

Frostflake Seki Ora
· Badai nggegirisi angin sing nyembur bola-bali ing saben mungsuh, nemokke.
· SnowTorm njeblug sawise durasi pungkasan, ngatasi DMG Aoe!.

” Awan Shroud The Moonlit Wengi. Kepengin banget keturunan kaya kuthah, isi sing ditahan kanthi wanderlust.”

Kepuasan Kunitsumi Amatsari

Sawise nggunakake KAMISATO Seni: Hyouka, Kamisicato Ayaka normal lan didadekake serangan serangan tambah DMG kanggo 6S.

Rahayu ing Kanten Senmyou

Nalika aplikasi cryo ing pungkasan Kamisato Art: Senho Nemokake mungsuh, kamisando Ayaka entuk efek ing ngisor iki:
• Mulihake 10 stamina
• Entuk 18% Bonus Cr Cr Crening DMG kanggo 10s.

Woh-wohan ing Shinsa

Nalika Ayaka Kerajinan Munggah Senjata Ayaka, dheweke duwe kasempatan 10% kanggo nampa kaping pindho produk.

Cara Entuk Ayaka

Narik Ayaka Banner

Efek Genshin - The Heron
Status Banner Ora aktif

Ayaka’s Rerun Banner, Pengadilan Heron kasedhiya ing fase 2 versi 3.5 saka 21 Maret 2023 Nganti 11 April 2023. Banner dheweke munggah karo Shenhe Banner Rerun, Transcendent siji ngasilake.

Saiki ora ana cara liya kanggo njaluk bantan Ayaka.

Paket Pandhuan Banner

Klik kanggo ndeleng Pandhuan Banner!
Info Banner Pengarepan SIM Kabeh pengin

Informasi IN-Game Ayaka

Sapa Kamisando Ayaka?

Genshin - Ayaka

Ayaka duwe “Shirasagi Himegimi” lan kondhang ing kabeh inazuma. Dheweke pasuryane klan kamisato lan adhine Ayato Kamisato. Dewa dheweke didhukung dening para penguasaan pirang-pirang perkara kaya upacara teh, catur, lan uga seni pedhang!

Kanggo tampilan sing luwih apik ing gesang Ayaka, disaranake mriksa utawa pandhuan Ayaka Lore!

Profil Watak Ayaka

Voiceline Ayaka

Pikiran babagan Ayaka

Watak Pikiran Game
Ayato Aku yakin ing kabisan Ayaka. Nanging aku pengin dheweke bisa nahan dheweke ora salah. Dheweke ora kudu melu perjuangan daya, utawa ngadhepi sisih sing luwih peteng ing sirah. Minangka sadulure, iku tugasku kanggo nglindhungi dheweke saka kabeh mau. Heh, mung. antarane loro kita, mesthi wae. Nyuwun sewu, sing entuk sethitik luwih pribadi sethithik tinimbang sing dakkarepake.
Gorou Komisi Yashiro sing dioperasikake minangka bagean saka shogunate, nanging akeh masalah sing cocog karo wong-wong ing Aazuma. Nyatane, Shiasagi Himegimi wis bisa netepake reputasi sing apik kanggo awake dhewe, sanajan wis ngadhepi tekanan saka loro-lorone. Upaminipun dheweke kudu ngerti carane supaya dheweke bisa njaga kahanan sensitif kanthi taktik. Akeh sing bisa sinau saka dheweke.
Hiizou Aku lagi wae kenal karo putri saka klan kamisato. Aku bungah yen ora saka sawetara jinis kulawarga sing adiluhung kaya ngono. Mesthi dudu jinis gesang kanggo aku.
Kazuha Aku yakin kabeh wong urip ing Aazuma wis krungu babagan ” Shiasagi Himegimi.”Lady saka klan kamisato minangka sampurna kaya wong sing bisa, sanajan dalane kita jarang nyabrang. Aku kepingin weruh apa sing dheweke mikir babagan negara inazuma dina iki?
Raiden Kamisato. Salah sawijining taler sing paling misuwur ing kabeh inazuma. Eh? Sing persis apa sing diomongake shogun? Ya, A-Ayaka uga duwe semangat ing seni pedhang.
Sara Ing kluwarga Kujou, biasane mung swara sing kudu dirungokake yaiku para prajurit ing DOJO. Nanging ing kluwarga Kamisatis, ana swara musik, nari, bickering, lan ngguyu. Aku wis krungu manawa Miss Kamisatato trampil ing game lunga, lan mesthi ngarep-arep kanggo kesempatan kanggo mbayar kunjungan, nanging. Aku uga kuwatir manawa ana wong sing tumindak serius kaya aku ora bisa pas ing kana.
SAYU Minangka putri sing mbarep saka klan kamisato, dheweke mesthi katon apik banget lan elegan. Nanging dheweke entuk salah sawijining warga kuil kanggo tetep tab aku lan mesthekake yen aku ora slack. Napa dheweke nindakake?
Thoma Milady kabeh padha ngajeni wong sing dibunderaké: erudite, welas asih, kanthi manut, lan elegan. Siji-sijine prekara sing bisa ditindakake supaya bisa ngomong maneh. Nyatane, waspada iki mbesuk sampeyan lagi ngomong karo dheweke – kadang, dheweke katon kaya arep ngomong apa-apa, nanging banjur ngajak. Yen kedadeyan, terus takon dheweke, waca yen sampeyan bisa nyengkuyung dheweke mbukak sethithik.
Yae miko Aku seneng banget karo prawan komisi Yashiro. Dheweke adroitly ngatasi saben perkara sing teka sadurunge dheweke. Sayange, asring nyambut gawe tanpa matur nuwun. Sayang. Apa dheweke ora dadi anggota Klan Kamisato, aku bakal suwe wiwit ngrebut omah publishing yae.
Yoimiya Keseriusan: Kita kerja sama amarga kerja. Ora kaya wong liya ing komisi liyane, dheweke mesthi bisa ngrampungake lan mangsuli kanthi ora sabar tanpa sabar. Aku ujar manawa tembung ” Ladylike kaya digawe kanggo dheweke. Siram: Kita biyen mbahas prakara babagan festival musim panas ing jero wengi. Kita loro kesel banget, lan aku ngajak dheweke supaya adus. Nanging nalika dheweke krungu manawa wis akeh wong sing adus ing kolam renang sing padha, dheweke lunga kanthi cepet! Yaiku nalika pisanan sinau manawa para wanita mulya ora bisa nggunakake adus umum.

Pikirane Ayaka babagan wong liya

Watak Pikiran Game
Ayato Babagan Ayato Minangka kepala klan kamisato, sadulur mesthi duwe jadwal lengkap ing papan sing dibutuhake. Aku nyoba sing paling apik kanggo nuduhake beban, nanging ora ana owah-owahan tekanan sing ditindakake ing kabeh taun, lan tol iku njupuk dheweke. ‘sigh’ yen sampeyan ndeleng dheweke, ngelingake dheweke supaya ngurus awake dhewe, kanggo adhine.
Hiizou Babagan Heizou Mr. Shikanoin kalebu Komisi Tenryou, kaya Miss Kujou. Dheweke banget. prinsip, sok-sok malah luwih tekaan tinimbang miss kujou. Siji-sijine yaiku, nalika nerangake pitakonan apa sing penting kudu diatur dening prinsip dheweke, aku ora percaya mung Pak. Shikanoin dhewe ngerti wangsulan.
Raiden Babagan Raiden Guess: Shogun Kang Maha Kuwasa? Iku ora cocog kanggo aku menehi komentar, amarga aku minangka salah sawijining subjek. Kabeh sing dakkandhakake yaiku. Aku rumangsa yen dheweke kudu sepi ing dalan menyang kalanggengan. Sudut: Kanggo nyekseni Musou Ora Hitotachi lan Urip Kanggo Ngomong Dongem iku cukup apik banget. Sanajan aku ngerteni dheweke minangka dewa sing sejatine karo kekuwatan kanggo ngganti nasib Aazuma, yen ana konflik antarane wong loro, mula. Aku bakal milih sisih karo sampeyan.
Sara Babagan Sara Kujou Sara saka Komisi Tenryou. ora dikenal eseman, lan aku duwe pasulayan sing cocog karo dheweke. Nanging, abdi sing setya marang Aazuma, ora ana pitakonan babagan iki.
SAYU Babagan Sayu Ah, Little Sayu. Dheweke durung nyebabake sampeyan masalah akhir-akhir iki, apa dheweke? Hehe, yen sampeyan ora tau weruh dheweke mati, tulung dakkandhani.
Thoma Babagan Thoma Thoma minangka kanca sing ditresnani. Dheweke mesthi ngangkat semangatku kanthi ora kepenak. Ing pangerten, aku mikir dheweke minangka sadulur liyane, lan minangka anggota kulawarga klan kamisato.
Yae miko Babagan Yae Miko Aku mesthi seneng banget karo Guuji Yae. Ngatur urusan festival umume mbutuhake akeh gaweyan lan ora ngasilake penghasilan, nanging acara Guuji Yae mesthi diluncurake lan duwe bathi.
Yoimiya Babagan Yoimiya Komisi Yasiro lan bocah wadon kuil tanggung jawab kanggo festival urusan, lan yoimiya, minangka pakar kembang api, ngerti carane nggawe swasana. Dadi kita wis kenal karo dheweke sajrone pirang-pirang taun. Hmm? Pesenan umum lan pencegahan geni? Kita faktor prihatin iki luwih awal sajrone tahap perencanaan. Kanggo nolak wong sing bisa ndeleng kembang api mung kanggo alasan kasebut bakal dirasakake kanthi kuciwa.

Pencondong karo Ayaka

Pandhuan karakter Genshin

Efek Genshin - Watak

Dhaptar kabeh karakter

Karakter kanthi unsur
Pyro Anemo Elektro Hydro
Dendro Geo Cryo

Karakter sing bisa dimainake

Karakter sing bakal teka

Dhaptar Watak

Karakter kanthi langka
Karakter 5-bintang Karakter 4-bintang
Karakter gratis
Karakter dening Senjata sing Digunakake
Pangguna Pedhang Pangguna Claymore
Pangguna Polarm Pangguna goyang
Pangguna Katalis
Karakter miturut peran
Karakter DPS utama Karakter Sub DPS
Dhukungan karakter Healer
Karakter tameng Penyediaan Buff
Paling kanggo njelajah Pasif khusus
Piyambak Ganjaran Dobel
Karakter dening Gender
Karakter lanang Karakter Wanita
Karakter sing LIRIK Karakter Wanita singkat
Karakter lanang medium Karakter Wanita Sedheng
Karakter lanang sing dhuwur Karakter Wanita Dhuwur
Karakter kanthi dhuwur
Karakter singkat Karakter medium
Karakter Dhuwur

Grosshin Impact Build Ayaka

Ayaka

Pedhang

Pedhang

Ayaka Nganyarke Bahan

Senjata paling apik Ayaka

Misterspitter Rorged

Misterspitter Rorged

Haran Geppaku Futsu

Cahya incision foliar

Cahya incision foliar

Sidang Sidang

Amanoma Kageuchi

Artefak paling apik Ayaka

Blizzard Strayer

Blizzard Strayer

Pangeling-eling Shimenawa
Pangeling-eling Shimenawa

Gema saka pisungsung

Gema saka pisungsung

Vermillion wingi

Vermillion wingi

Blizzard Strayer

Nobleste Objole

Stats paling apik Ayaka

Gotlet: Cryo dmg
Bunder: Crit dmg / atk%
Subsats: Crit DMG> Atk%> Recharge Energi

Tim Ayaka paling apik

AyakaCryoShenheCryoKokomiHydroKazuhaAnemo

AyakaCryoMonaHydroDionaCryoVeniAnemo

Ayaka / ganyu mono cryo

AyakaCryoShenheCryoDionaCryoKazuhaAnemo

Talents Ayaka

Kamisato Art: Kabuki

Serangan normal

Kamisato Art: Kabuki

Serangan normal

Tindakake nganti 5 serangan kanthi cepet.

Serangan sing diisi

Nganggo jumlah stamina tartamtu kanggo ngeculake aliran pedhang sing terus.

Serangan Plunging

Lunges saka pertengahan udara kanggo nyerang lemah ing ngisor iki, ngrusak mungsuh ing sadawane dalan lan ngatasi DMG Aoe nalika duwe pengaruh.

KAMISATO Seni: Hyouka

Skills Elemental

KAMISATO Seni: Hyouka

Sebutan mekar es kanggo ngluncurake mungsuh sing cedhak, yaiku Aoe Cryo DMG.

KAMISATO Seni: Soumetsu

Bledosan unsur

KAMISATO Seni: Soumetsu

Sudem sing badai salju kanthi poise tanpa cacat, ngeculake sekflake sekek sing ora bisa maju terus-terusan.

Frostflake Seki Ora

  • Badai angin gedhe angin sing sumunar ing saben mungsuh ing saben mungsuh,
  • Snowstorm njeblug sawise durasi pungkasan, ngatasi DMG Aoe Cryo.

Kamisato Art: Senho

Klik tengen

Kamisato Art: Senho

Ayaka nggunakake stamina lan jubah awake dhewe ing pedhang beku sing obah karo dheweke. Ing bentuk senho, dheweke pindhah kanthi cepet ing banyu.
Nalika dheweke muncul, efek ing ngisor iki kedadeyan:

  • Ayaka Unleashes Energi Frigid kanggo ngetrapake cryo ing mungsuh sing cedhak.
  • Coldness Pandhuan sekitar agul-agul Ayaka, nyebabake serangan dheweke karo Crime kanggo wektu sing ringkes.

Ayaka Mbangun Artifact

Kaca iki nyedhiyakake informasi mbangun Ayaka sing paling apik. Ayaka minangka putri saka Kampisik Komisi Yasisato. Dibaria lan elegan, uga wicaksana lan kuwat. Ayaka minangka DPS utama sing paling kuat ing dampak Genshin ing wayahe. Ayaka Utama DPS DPS Gunakake biasane digunakake dening para wisatawan. Burstone Elemenal bisa nyiyapake karusakan sing njeblug. Ayaka duwe macem-macem cara kanggo ngatasi kerusakan gedhe. Ora mung ngrusak karusakan langsung kanthi nggunakake bledosan unsur, nanging uga micu reaksi unsur kanthi sprint alternatif. Atk% minangka statistik paling penting kanggo Ayaka, saéngga mbangun DPS utama uga bakal mbantu para turis kanggo tumpukan atk% kanggo Ayaka. Ing pengaruh Genshin, Ayaka minangka karakter cryo 5 bintang saiki ing SS Tier.

Talents Skills Ayaka

Kamisato Art: Kabuki Serangan normal Ayaka

Biaya stamina serangan stamina
Serangan Plunging Low / Dhuwur Dmg

Serangan normal Nindakake nganti 5 serangan kanthi cepet. Serangan sing diisi Nganggo jumlah stamina tartamtu kanggo ngeculake aliran pedhang sing terus. Serangan Plunging Plunges saka udhara saka udara kanggo nyerang lemah ing ngisor iki, ngrusak mungsuh ing sadawane dalan lan urusan DMG Aoe nalika duwe pengaruh.

KAMISATO Seni: Hyouka Skills Elementasi Ayaka

Sebutan mekar es kanggo ngluncurake mungsuh sing cedhak, urusan Aoe Crho Dmg .

KAMISATO Seni: Soumetsu Ayaka Elemental Burst

  • Badai angin gedhe angin sing sumunar kanthi bola-bali ing saben mungsuh, urusan Cryo dmg
  • Snowsmorm njeblug njelajah sawise durasi rampung, urusan Aoe Crho Dmg .

Talents Ayaka Pasif

Kamisato Art: Senho

Ayaka nggunakake stamina lan jubah awake dhewe ing pedhang beku sing obah karo dheweke. Ing bentuk senho, dheweke pindhah kanthi cepet ing banyu.
Nalika dheweke muncul, efek ing ngisor iki kedadeyan:

  • Ayaka ngeculake energi frigid kanggo aplikasi Cryo ing mungsuh cedhak.
  • Coldness Condensine sekitar Blade Ayaka, Ngencengi Serangan Karo Cryo kanggo wektu sing ringkes.

Kesuksesan Kunitsumi Amatsari

Sinau ing munggah 1st

Sawise nggunakake KAMISATO Seni: Hyouka , Kamisicato Ayaka normal lan mbayar serangan 30% tambah DMG kanggo 6S.

Rahayu ing Kanten Senmyou

Sinau ing mingguan kaping 4

Nalika Cryo Aplikasi ing pungkasan Kamisato Art: Senho Nemokake mungsuh, kamisando Ayaka entuk efek ing ngisor iki:

  • Mulihake 10 Stamina
  • Entuk 18% Bonus cryo dmg kanggo 10s.

Woh-wohan ing Shinsa

Nalika Ayaka Kerajinan Munggah Senjata Ayaka, dheweke duwe kasempatan 10% kanggo nampa kaping pindho produk.

Konstelasi Ayaka

Snowswept Sakura

Konstelasi Ayaka Tingkat 1

Nalika kamisatato Ayaka normal utawa nuntut kesepakatan Cryo dmg marang mungsuh, duwe kasempatan 50% kanggo nyuda CD saka KAMISATO Seni: Hyouka dening 0.3s. Efek iki bisa kedadeyan saben 0.1s.

Blizzard Blade Seki Ora

Konstelasi Ayaka Level 2

Nalika casting KAMISATO Seni: Soumetsu , Unleashes 2 Seki tambahan tambahan sing luwih cilik ora, saben dinane 20% saka DMG Asli.

FrostBloom Kamifubuki

Konstelasi Ayaka Tingkat 3

Nambah level KAMISATO Seni: Soumetsu dening 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.

Ebb lan Aliran

Konstelasi Ayaka Tingkat 4

Lawan rusak dening KAMISATO Seni: Soumetsu FRASTFLAKE SEKI SEKi ora bakal duwe def mudhun 30% kanggo 6S.

Mekar awan irutsuki

Konstelasi Ayaka Tingkat 5

Nambah level KAMISATO Seni: Hyouka dening 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.

Tari Suigetsu

Konstelasi Ayaka Level 6

Kamisandato Ayaka Entuk Usurahi Butou Saben 10s, Nambah Harga DGRA DMG kanthi 298%. Buff iki bakal diilangi 0.5S sawise Ayka sing mbayar Ayaka tekan mungsuh, sawise wektu sing bisa diwiwiti maneh.

Ndhuwur & paling apik ayaka

Mbangun Ayaka DPS

Mbangun Ayaka iki nggedhekake DPS Ayaka kanthi nambah atk dhasar lan atk% Ayaka . Ngijini dheweke duwe hit awal wiwitan lan jeblugan AOE saka Skill Element.

Senjata Premium

Misterspitter Rorged

Entuk a 12/15/18/21/24% Bonus DMG Elementasi Kanggo Saben Unsur lan Nampa kemungkinan Mistlitter.
Ing tlatah tumpukan 1/2/3, Emblem sing wis dipercaya nyedhiyakake a 8/16/28% //0 / 17/5% // 12/14 / 42% //4 / 49/4% // / 20/16% Bonus DMG Elementasi Kanggo Tipe Elemen Karakter.
Watak kasebut bakal entuk 1 tumpukan saka lambang MistSplitter ing saben skenario ing ngisor iki: Serangan normal menehi hasil unsur (tumpukan luwih saka bledosan unsur 5-an), tumpukan tetep 10s); Energi kurang saka 100% (tumpukan ilang nalika energi kebak).
Saben durasi tumpukan diitung kanthi mandiri.

Gaman f2p alternatif

Amanoma Kageuchi

Sawise nyusun katrampilan unsur, bathi 1 Wiji Sukses . Efek iki bisa dipicu sapisan 5s. The Wiji Sukses tahan 30an.
Nganti 3 Wiji Sukses bisa uga ana bebarengan. Sawise nggunakake bledosan unsur, kabeh wiji sukses dikonsumsi lan sawise 2s, karakter kasebut regenerasi 6 Energi kanggo saben wiji dikonsumsi.

Set artefak

Blizzard Strayer

(2) Entuk bonus 15% CruGO DMG.

(4) Yen karakter nyerang mungsuh sing kena pengaruh Cryo, tarif critane tambah 20%. Yen mungsuh wis beku, tarif kromit tambah 20%.

Tim Top & Ayaka paling apik

Tim Premium Ayaka Premium

Ayaka minangka DPS utama ing tim kasebut. Ayaka Bangunan DPS digunakake.

DPS utama

Ayaka

Ayaka Deals DMG dening bledosan elerline, lan dheweke cyro dmg ditanggepi karo lampiran hidro saka Mona kanggo micu pembekuan.

Nyokong

Diona

Shield Diona nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo anggota tim, lan mbantu ngundhakake recharge unsur unsur Ayaka.

Sub dps / dhukungan

Veni

Bledosan unsur veni bisa uga mungsuh lan ngetrapake kontrol akeh, lan bisa mbantu nyebarake lampiran hidr saka Mona menyang mungsuh sing cedhak.

Nyokong

Burst unsur mona bisa nyedhiyakake Tambah DMG, lan dheweke masang unsur hidro kanggo mungsuh kanthi bantuan veni.

Tim ganyu f2p

Ganyu minangka DPS utama ing tim kasebut. Ganyu DPS mbangun digunakake.

DPS utama

Ganyu

Masang karo fischl sing apik kanggo swirl karo Kazuha. Bledosan unsur dheweke utamane kaya tetep ing lapangan sanajan sampeyan ngganti karakter.

DPS utama

Kazuha

Kazuha duwe katrampilan unsur CD sing gampang sing gampang tumindak minangka DPS utama kanggo tim nalika ana fischl / kaeya ​​/ lisa. Tetep ketrampilan ing lapangan sanajan sampeyan ngganti karakter.

Sub dps

Kaeya

Masang karo Kaeya sing ditrapake kanggo Superconct kanggo mungsuh kanggo menehi wong-wong sing mbahas, sing banjur kazuha banjur bisa digunakake kanggo ngrusak.

Nyokong

Lisa

Masangake karo Lisa sing ngidini sampeyan gampang nimbulake macem-macem mungsuh kanthi elektro, apik kanggo swirl utawa reaksi unsur liyane.

Pitungan teoritis tim pitungan kanggo efisiensi regenerasi energi

Iki minangka conto Tim Amerika Ayaka # 6, sing mung gumantung ing partikel energi sing digawe dening saben katrampilan unsur. Ing pertempuran nyata, luwih akeh cara kanggo entuk partikel energi, lan katrampilan unsur karakter liyane biasane bakal nyedhiyakake partikel energi kanggo Ayaka kanggo ngumpulake (umume diarani partikel “). Ayaka energi atribut sing dibutuhake kanggo siklus tim mung bakal luwih murah tinimbang nilai teoritis.

Shenhe bisa uga mbutuhake efisiensi regenerasi energi luwih dhuwur tinimbang nilai teoritis kanggo njamin siklus amarga dheweke kudu nyedhiyakake partikel energi menyang Ayaka kanthi katrampilan unsur. Pitungan teoritis iki adhedhasar prinsip data energi lan karakter karakter ing bagean Studi Energi Energi. Nalika Cryo Watak entuk partikel unsur cryo, dheweke entuk partikel unsur sing padha, nalika entuk partikel hidam / Pyro / Anemo / Ectro / Electro / Ectro / Geoen unsur.

  • Nglirwakake kemungkinan karakter entuk energi unsur sawise serangan normal, nglirwakake kesehatan bertahap amarga diserang partikel / orbs sing diilangi monsters sawise dikalahake.
  • Ing saben siklus, kokomi mung nggunakake katrampilan unsur dheweke sepisan, dene telung karakter liyane saben nggunakake katrampilan unsur kaping pindho saben siklus.
  • Kajaba partikel hydro unsur sing diasilake dening skill hydi unsur “sumpah segara,” Ayaka sing bisa ngumpulake, karakter liyane mung bakal entuk partikel unsur sing digawe dening katrampilan unsur dhewe. Mula, ora ana “Situasi partikel”.
  • Kemungkinan entuk partikel unsur saka katrampilan unsur karakter yaiku variabel. Njupuk nilai rata-rata jumlah partikel unsur sing diasilake dening rong panggunaan keterampilan unsur. Contone, Skills Alaanaka “Seni Kamisato” Hyouka “duwe kasempatan 50% kanggo ngasilake 4 partikel unsur cryo lan kasempatan 50% kanggo ngasilake 5 partikel unsur cryo. Mula, dianggep manawa Ayaka ngasilake total 9 partikel unsur cryo saka rong panggunaan katrampilan unsur dheweke ing saben siklus.
  • ShenHe dilengkapi tumbak Shaper Spear sing wis dirampungake kanthi lengkap, lan dianggep manawa nggunakake uji coba ekskan “nimbali jiwa sing bajingan” bakal nyebabake partikel gegaman sing ora ana unsur kanggo ngasilake ekskan minangka partikel unsur putih).
Acara Ayaka Shenhe Kazuha Kokomi Energi sing dipikolehi saben partikel (unsur / warna)
Partikel Partikel Jumlah 9 Crening 6 Cryo + 6 tanpa warna 6 Anemo 4 hydro
Pintu partikel sing padha 9 6 6 0 x3
Partikel partikel tanpa warna ngarep 0 6 0 0 x2
Partikel partikel warna-warna ngarep 4 0 0 0 x1
Partikel partikel sing padha-backend 6 9 0 0 x1.8
Backend partikel tanpa warna 6 0 6 6 x1.2
Backend partikel warna sing beda-beda 6 10 19 21 x0.6
Total energi sing dipikolehi 52.6 52.2 36.6 19.8
Energi sing dibutuhake kanggo bledosan unsur 80 80 60 70
Perlu tenaga ulang energi unsur (teori) 152% 153% 164%