Rating Kirara lan Best Best Best | Dampak Genshin | Game8, Kirara | Wiki Genshin Impact Wiki | Fandom

Kirara Genshin

Contents

Kirara Jepang: 綺 きき らら Kirara ) minangka playable Dendro Karakter ing Efek Genshin.

Rating Kirara lan Banget Paling Apik

Kirara minangka pangguna pedhang dendro sing dadi sub dps sing nggawe timbangan sing nganggo HP. Deleng gaman lan artefak sing paling apik, bahan-bahan mupangat, lan peringkat kita kalebu karakter iki ing pandhuan iki!

Pandhuan karakter Kirara
Pandhuan Nggawe Sajian khusus

Dhaptar konten

Rating Kirara lan Info

Informasi karakter

Ranking dhaptar Tier

DPS utama Sub-DPS Nyokong Eksplorasi
N / a

Stats Kirara

Hp Serangan Pertahanan Stat Ascension
2,323 48 118 HP 0%
Lvl 80 11,336 208 508 Hp 24%

Kekuwatan
• Anggota pesta tameng saka DMG.
• Aplikasi dendro sing apik nalika ing lapangan kanthi katrampilan.
• Dasar DMG Dhasar ing bledosan unsur dheweke.
• Shield bisa dikuatake yen sing anyar digawe.
• Skill eksplorasi bisa digunakake kanggo ukuran tebing.
Kelemahane
• Aplikasi Dendro minangka lapangan minimal.
• ora menehi buffs liyane kajaba dheweke C6.
• ngrusak abilit utamane skala atk, lan pasif hp-skala ora nambah dmg pribadi sing akeh ing njaba mekar.

Kirara Banget

Kirara DPS Banget

Supir Bloom

1.

2. Pedhang pengorbanan

3. Wesi star

(Kanthi kunci KHAJ-NISUT)

Sands: Penguasa Unsur utawa HP%

Gotlet: Penguasa Unsur utawa HP%

Bunder: Penguasa Unsur utawa HP%

Mbangun Kirara Bloom iki apik kanggo ngetrapake Dendro menyang mungsuh kanthi katrampilan unsur dheweke. Dheweke bisa kanthi efektif nggawe tulisan mekar kanthi karakter hidro kaya Nilu utawa Barbara, sing utamane mbiyantu ing kahanan Aoe.

Yen sampeyan duwe kunci saka Khaj-Nisut, sampeyan bisa nggunakake artefak stat utama HP minangka gegaman nambah keprigelan unsur dheweke adhedhasar HP dheweke.

Kirara Dhukungan Mbangun

Dhukungan Shield

1. Pedhang pengorbanan

2. Pedhang Favonius

3. Sapwood Blade

Sands: HP% utawa mbayar ulang energi

Gotlet: Hp%

Bunder: Hp%

Wiwit kekuatan tameng dheweke mati HP dheweke, mbangun kemampuan iki ngopek kapabilitas tameng Kirara, pompa kebak HP ing ndhuwur kabeh.

Iki bakal mesthekake yen tameng dheweke tetep luwih dawa lan nglindhungi karakter sampeyan luwih saka DMG.

1. Pedhang Favonius

2. Pedhang pengorbanan

3. Kepinginan Festering

Sands: HP% utawa penguasa unsur

Gotlet: HP% utawa bonus Dendro DMG

Hp% utawa crit crit / crit dmg

Mbangun Kirara Kirara sing seimbang ing antarane nyedhiyakake pangreksan akeh, deal dmg, lan nyetel reaksi dendro kanggo anggota partai liyane.

Nalika njaga dheweke HP kanggo tatabang tameng, menehi recharge energi kudu ngidini Kirara supaya bisa dibuwang cooldown.

Prioritas bakat
1st
2 Bledosan unsur
3rd Serangan normal

Prioritas Talent Utama Kirara yaiku katrampilan unsur dheweke, minangka tameng lan aplikasi unsur biasane ana ing kemampuan iki. Mula, keterampilan dheweke kudu prioritisasi ing ndhuwur apa wae, diikuti bledosan sing bisa digunakake kanggo nyetel reaksi dendro.

Kirara Artefacts

Ranking Artifact Kirara

Artifact Artifak Bonus
Paling apik Tenacity saka millelith : HP + 20%
Cemlorot vourukasha 2-pc: HP + 20%
2 Kenangan Deepwood 2-pc: Bonus dmro dmg + 15%
4 pc: Sawise katrampilan unsur utawa bledosan mungsuh mungsuh, target ‘dendro res bakal dirampungake 30% kanggo 8s. Efek iki bisa dipicu sanajan karakter sing dilengkapi ora ana ing lapangan.
3rd 2-pc: Bledosan unsur dmg + 20%.
4 pc. Efek iki ora bisa tumpukan.

Artifak 4-bintang Alternatif

Artifak Bonus
Instruktur : Nambah Mastery Elemental Miturut 80.
4 pc.

Gaman paling apik kirara

Peringkat Senata Kirara

Gegaman Informasi Senjata
1st Kunci Khaj-Nisut Stat bonus: Hp% 14.4%
Efek katrampilan 20%. Nalika katrampilan unsur cocog karo lawan, sampeyan entuk efek ageng kanggo 20an. Efek iki nambah keprigelan unsur karakter sing dilengkapi dening 0.12% saka hp sing maksimal. Efek iki bisa micu sapisan saben 0.. Tumpukan maksimal 3. Yen efek iki entuk 3 tumpukan, utawa nalika durasi tumpukan katelu digawe seger, penguasa unsur kabeh anggota partai sing cedhak bakal tambah akeh 0. saka hp sing duwe hp kanggo 20an.
2 Pedhang pengorbanan Stat bonus: Energi Recharge 13.3%
Efek katrampilan: Sawise ngrusak mungsuh karo katrampilan unsur, keterampilan kasebut duwe kasempatan kanggo mungkasi cd dhewe. Mung bisa kedadeyan sapisan 30s.
3rd Pedhang Favonius : Energi Recharge 13.3%
Efek katrampilan: Crit hits duwe 60% kasempatan kanggo ngasilake partikel unsur sing sithik, sing bakal regenerasi 6 energi kanggo karakter kasebut. Mung bisa kedadeyan sapisan 12s.

Senjata Gratis-Kanggo-Play Kanggo Kirara

Senjata-DPS Gratis-Kanggo-Play

Gegaman Informasi Senjata
Wesi star Stat bonus: Penguasa Elemental 36
Efek katrampilan: Deoring DMG Elemental Ningkatake kabeh DMG dening 6% . Tumpukan Max 2. Bisa kedadeyan sapisan saben 1s.

Ndhukung Senjata Gratis-Kanggo-Play

Gegaman Informasi Senjata
Sapwood Blade : Energi Recharge 6.7%
Efek katrampilan: Sawise micu pembakaran, cepet-cepet, nyebar, mekar, hiperbloom, utawa burgon, godhong kesadharan bakal digawe ing sekitar 10s. Nalika ngangkat, godhong bakal menehi watak 60 . Mung 1 godhong bisa ngasilake kanthi cara 20an. Efek iki isih bisa dipicu yen karakter ora ana ing lapangan. Rasane efek eling ora bisa tumpukan.

Kirara Tim Paling Apik

Kirara ing Bloom Tim

Nyokong Utama-dps Sub-DPS
Kirara Kokomi Nilu Nahida
Barbara Nilu Kirara Wisatawan (Dendro)

Ing Tim Nilu Bloom Comps, Kirara bisa kanthi efektif minimalake Bloom DMG sing dijupuk nganggo tameng dheweke minangka dhukungan, lan dheweke uga bisa tumindak minangka driver kanthi skills unsur minangka sub-DPS.

Xingqiu Pedhang cincin sing ngubengi karakter aktif uga bisa ngetrapake hidro nalika kirara nutul mungsuh, nanging Xingqiu bakal mbutuhake keprigelan unsur amarga dheweke bakal dadi salah sawijining micu bloom.

Sampeyan mbutuhake sawetara keprigelan unsur ing Kirara amarga dheweke bisa nyebabake intine uga.

Tim Hyperbloom Kirara

Nyokong Utama-dps Sub-DPS Sub-DPS
Kirara Raiden Nahida Yelan
Kirara Alhaitham Shinobu Xingqiu
Kirara Ayato Shinobu Nahida

Tim Kirara iki prioritas trigging reaksi hiperbloom karo dheweke minangka dhukungan, karo dheweke nyedhiyakake aplikasi pangayoman lan dendro kanggo anggota partai.

Nyokong Utama-dps Sub-DPS Sub-DPS
Kirara Alhaitham Yae miko Fischl
Kirara Nahida Fischl
Kirara Raiden Yae miko Nahida

Kirara bisa njupuk zhongli utawa Bizhu ing tim sing cepet minangka dhukungan, lan bisa menehi serep minangka instal dendro. Yen sampeyan butuh penyembuhan, fischl bisa diganti karo shinobu utawa penyembuhan liyane kanggo ngganti karusakan kanggo kepenak.

Tim Kirara Burgeon

Nyokong Utama-dps Sub-DPS Sub-DPS
Kirara Alhaitham Thoma
Kirara Ayato Thoma Nahida

Slotting Kirara ing tim Burgeon bisa nyilikake DMG sing kapinteran saka DMG Burgeon. Sampeyan uga bisa ngganti ing lapangan yen sampeyan butuh keterampilan unsur dheweke nalika ana downtime.

Konara Kirara

Genshin - Kirara

Konstelasi lan Efek

C1 Sirkulasi material Saben 8,000 Max Hp Kirara duwe dheweke nggawe dheweke nggawe 1 kardamom suket tambahan nalika nggunakake seni rahasia: Kaget Dispatch. Maksimal 4 ekstra bisa digawe wa iki
Dibungkus kanthi sampurna Nalika Kirara ana ing urgent Neko Parcel Negara Meow-Toor, dheweke bakal menehi anggota partai liyane dheweke nabrak menyang tameng transportasi kritis.
Penyerapan DMG saka tameng transportasi kritis 40% panyerapan maksimal Meow-teor kick saka transportasi sing aman bisa, lan bakal nyerep dendro dmg kanthi efektifitas 250%.
Ukuran Ukuran Kritis pungkasan 12s lan bisa dipicu sapisan ing saben karakter saben 10s.
C3 Pangenalan Universal Nambah level meow-teor kick 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C4 Steed saka skanda Sawise karakter aktif sing dilindhungi dening tameng transportasi sing aman utawa serangan kritis kanthi normal, utawa serangan serangan, Kirara bakal nindakake serangan suket suket, urusan 200% minangka dendro dmg. DMG ngatasi kanthi cara iki dianggep minangka unsur bledosan dmg. Efek iki bisa dipicu saben 3.. CD iki dituduhake ing antarane kabeh anggota pesta.
C5 Sewu mil dina Nambah level rahasia seni: Kaget Dispatch dening 3. Tingkat upgrade maksimal yaiku 15.
C6 Tampilan kaetung kanggo ndeleng Kabeh anggota partai sing cedhak bakal entuk 12% kabeh Bonus DMG unsur ing 15 jam sawise Kirara nggunakake katrampilan unsur utawa bledosan.

Rating Efek Konstelasi / Merga Merit
C2 ★ ★ ☆ • Anggota Partai Shields Dheweke nabrak karo katrampilan unsur dheweke. Mbisakake kirara bisa sregep ing co-op.
C4 ★ ★ ☆ • mbisakake kirara duwe aplikasi lapangan sing luwih apik kapan anggota partai nggunakake serangan normal, sanajan wis adhem.
C6 ★ ★ • mbisakake kirara kanggo nyipta semi-stemion bonus DMG partai-unsur-unsur-permanen kanthi nggunakake kabisan ing cooldown.

Kinerja sing luwih apik ing rasi lintang sing luwih dhuwur

Kirara mbutuhake rasi lintang kanggo mbukak kunci potensial dheweke minangka dhukungan. C4 lan C6 ndadekake dheweke dhukungan dendro lan buffer sing luwih apik, dene C2 mbisakake tameng ing co-op.

Minangka sub-dps, Kirara cukup apik ing C0 utamane yen sampeyan nggunakake katrampilan ing lapangan mekar ing lapangan Bloom.

Kirara Munggah lan Bahan Bakat

Bahan maha ascension kirara

Mora × 20000

Mora × 40000

Mora × 60000

Mora × 80000

Mora × 100000

Mora × 120000

Lokasi pertanian buah Amakumo

Bahan level-talent kirara

Apa sampeyan kudu narik kirara?

Bakal kirara kudu narik?

Genshin - Kirara Watak Rincian

Minangka dhukungan, Kirara bakal cocog kanggo narik yen sampeyan nggoleki karakter dendro sing uga bisa uga tameng, lan sampeyan ora duwe wong kaya Bizu amarga sampeyan milih tim dendro.

Minangka sub-DPS, Kirara minangka pembalap mekar sing efektif karo katrampilan unsur dheweke lan uga bisa nggunakake tulis mekar nganggo tameng. Sanajan sampeyan ora duwe kunci saka Khaj-Nisut, sampeyan bisa uga berjuang njaga tameng dheweke nalika mbutuhake stats unsur unsur lan hp% loro.

Regane narik eksplorasi?

Ing babagan eksplorasi, Kirara nyedhiyakake cara sing unik kanggo menek tebing kanthi cepet kanthi karya minimal. Sanajan biaya stamina, pemain bisa uga isih seneng gerakan sing luwih cepet kanggo menek bukit utawa setengah gunung. Yen sampeyan lagi wae miwiti game, Kirara bakal cocog!

Cara nggunakake Kirara

Efek Genshin Kirara Best Best Best Andle - Cara Gunakake - Tutul Skill ElitTutul Mode Mode HOLD

Skill Elektronik Kirara duwe 2 mode. Nutul Skills Elemenal dheweke bakal nyebabake dheweke mencet sawetara mungsuh kanthi tendhangan dendro, lan masang Tameng transportasi sing aman, sing nyerep dmg!

Ing tangan liyane, kapinteran dheweke bakal nyebabake dheweke nyelehake tameng transportasi kanthi aman lan ketik Urgent neko parcel Negara!

Nalika ing negara iki, gerakan Kirara lan kecepatan menek, uga kekuwatan mlumpat kabeh bakal dikuatake! Uga, mungsuh ing dalan dheweke bakal nampa karusakan dendro.

Impak Genshin Kirara Best Best Best Andle - Cara Gunakake - Blumbang Elemental

Bledosan unsur kirara bakal nyebabake dheweke mbuwang a Paket Pangiriman Khusus Ing target dheweke, sing njeblug lan tawaran delendro dmg.

Sawise njeblug, paket pangiriman khusus bakal pisah dadi paket sing luwih cilik sing uga bakal njeblug ing salah sawijining kontak karo mungsuh utawa sawise wektu tundha cekak. Saben paket uga bakal nyerahake dendro dendro.

Bakat pasif

Impak Genshin Kirara Best Best Best Andle - Cara Gunakake - Bakat Pasif

. Sampurna kanggo nalika sampeyan lagi metu saka sumber daya!

Serangan normal

Impak Genshin Kirara Best Best Best Andle - Cara Gunakake - Serangan Biasa

Kirara minangka pangguna pedhang, mulane dheweke normal lan ngisi ATK bakal menehi jumlah DMG fisik kanggo mungsuh ing saubenge.

Kirara Talents (Skills)

Serangan normal: Boxcutter

Katrangan Bakat
Nindakake nganti 4 serangan kanthi cepet. Serangan ngisi
Nganggo jumlah stamina tartamtu kanggo ngeculake serangan claw 3 kanthi cepet.

Meow-teor kick

Katrangan Bakat
Lompat menyang udhara kanthi kabeh ketrampilan saka kucing sing ngliwati grumbulan, lan ngempet mungsuh karo tendhangan mabur sing nganakake aoe dendro dmg nalika nggawe tameng transportasi sing aman. Iki uga bakal ringkes aplikasi dendro menyang Kirara. Tahan Serangan:
Saka kekarepan dheweke “ngirim ing setengah dina”, Kirara ngrusak tameng transportasi sing aman kanggo wong sing bisa digawe kanthi mencet katrampilan kasebut. Dheweke uga bakal nggulung menyang kothak pangiriman ekspresi ekspres, mlebu negara sing penting Neko Parcel supaya bisa maju lan nglawan luwih cepet.

Seni rahasia: Kaget Dispatch

Katrangan Bakat
Lawan Smash kanthi paket pangiriman khusus sing digunakake kanggo ngukum maling punishing, dendro dmg aoe dendro. Sawise paket pangiriman khusus njeblug, bakal pisah dadi pirang-pirang Cardamoms Suket Suket sing bakal njeblugake manawa kontak karo mungsuh utawa sawise wektu, ngatasi dermo AOE dendro.

Varian pupil

Katrangan Bakat
Saben 1.000 Max Hp Kirara duwe tambah DMG ditangani Meow-teor kick dening 0.4%, lan DMG ditangani Seni rahasia: Kaget Dispatch dening 0.3%.

Gerbang Creeping Cat

Katrangan Bakat
Nalika Kirara ana ing pesta kasebut, kewan sing ngasilake manuk, daging mentah, utawa daging sing adhem ora bakal kaget nalika anggota partai nyedhaki dheweke.

Cara Nggawe Kirara

Kasedhiya ing Standard ing versi 3.8

Genshin Impact Versi 3.7 Phase 1 Banner

Sampeyan Bisa Golek Kirara Saka Yoimiya lan Spanduk Rerun Yae Miko Miko ing versi 3.7 saka 24 Mei, 2023 menyang 13 Juni 2023. Nanging, spanduk wis rampung. Mung nalika versi 3.8 dibebasake bakal kasedhiya ing spanduk standar kajaba pengin pamuji.

Paket Pandhuan Banner

Klik kanggo ndeleng Pandhuan Banner!
Info Banner Pengarepan SIM Kabeh pengin
Info Banner Pengarepan SIM

Informasi ing game Kirara

Kirara Voiselines

Pikiran Babagan Kirara

Watak Pikiran Game
Dori . Dheweke layanan apik, lan rega dheweke kurang. Oh, aku mikir dheweke dadi aksesoris sing apik, lan aku bakal duwe spesialisasi sumeru sumeru sing didol! Apa sampeyan pengin tuku hadiah kanggo dheweke? Aku bisa menehi diskon!
Sara Bubar, aku kerep ngrasakake pemandangan misterius saka bayangan sing ilang sanalika aku bakal katon. Apa prank sing ora jelas. Huh? A Nekomata, sampeyan ujar? . Dheweke kudu langsung teka yen dheweke butuh soko.
SAYU Siji wektu, nalika tangi saka turu sore, aku rumangsa anget nglawan mburi. Aku mbalikke lan ndeleng kucing curled munggah turu. Sampeyan ora bakal percaya yen ora mung siji, nanging loro buntut sing alus! Aku meh ambruk saka wit sing kaget. I-Apa sawetara bentuk ninjutsu uga?
Yae miko Luwih saka Youkai wis nyritakake kapentingan ing jagad manungsa akhir-akhir iki. Aku kepingin weruh apa sing apik utawa ora. Sampeyan pengin ngerti apa sing dakkira? Hehe, aku arep ngomong yen dheweke urip saiki. Kejabi, kepiye carane aku ora seneng karo Youkai sing bakal ngupayakake kita kanggo nedha bengi lan mbayar mangan?
Yoimiya Kurir saka Komaniya Express? Dheweke luwih dipercaya lan cepet banget ing sikile!
Bahan sing digunakake ing pewarna kembang api mesthi cepet, nanging dheweke mesthi menehi kumpulan anyar nalika aku butuh! Aku nyerahake dheweke minangka kebiasaan sepisan minangka hadiah matur nuwun, nanging dheweke wedi banget, yen dheweke bakal budhal sepisan kanthi swara kembang api. .

Pikirane kirara babagan wong liya

Watak Pikiran Game
Chiori Babagan Chiori Dheweke pancen apik banget kanggo aku. Aku asring mlayu mlebu ing jaman biyen nalika dheweke metu saka cara kanggo nggawe kain lan ngembangake palet warna. Dheweke mesthi kuwatir yen aku bakal ninggal tandha-tandha ing tekstil sing ayu, nanging teka, kenapa aku bakal nindakake dheweke? Dheweke mbukak toko ing fontaine saiki lan kadang takon aku ngirim barang menyang dheweke. Hehe, dheweke malah mbantu aku nyipta sandhangan sing dakgunakake saiki.
Hiizou Babagan Heizou Aku nyabrang dalan karo detektif kasebut suwe. Sawise dheweke ngerti yen aku dadi Nekomata, dheweke mulai njaluk neliti ing papan sing ilang kucing. Aku seneng mbantu ing wiwitan, nanging aku bakal krungu kucing kasebut kaya “Aku mung pengin ndeleng jagad njaba!”utawa” Aku dadi bosen nalika aku ing omah, “aku rumangsa ora apik kanggo dheweke. Dadi aku ngapusi, ngandhani yen aku ora ndeleng kucing kabeh. Nanging kayane bisa ndeleng kanthi bener liwat aku.
Babagan ItTo Dheweke dadi ONI, nanging dheweke bisa uga duwe manungsa kanthi sampurna – dheweke uga duwe geng dhewe! Oh, aku cemburu banget. Mungkin aku kudu takon marang sawetara saran.
Lyney Babagan Lyney Dadi aku ketemu Magician iki ing FONTAINE sing bisa nggawe apa-apa sing ilang, mula bisa uga katon metu saka udhara tipis! Dheweke kudu nggunakake sawetara kekuwatan sampeyan supaya bisa kedadeyan kasebut, bener? Hmm. Apa dheweke uga sampeyan?
Raiden Babagan Raiden Bungkusan dikirim menyang Tenshukaku kabeh wis dibungkus kanthi akeh lapisan sing dibungkus. . Shogun. Sawetara wong mambu apik banget. Aku kepingin weruh apa sing ana ing njero.
Babagan Sara Aku wis mesthi pengin ngobrol karo Lady Tengu. Mungkin amarga dheweke dadi jenderal saka Komisi Tenryou, nanging aku nemokake banget medeni, mula aku mung weruh dheweke saka kadohan. I-aku mung kepengin weruh swiwine, sampeyan ngerti? Apa dheweke ora kepenak? Kepiye cara dheweke ngatasi wulu wulu? Mm. Ngomong wulu, aku mikirake kothakku karo dheweke bakal dadi hadiah super.
Yae miko Babagan Yae Miko Lady Miko minangka kitsune sampeyan sing misuwur ing inazuma, saengga alami kanggo yoekai kaya aku nyedhaki dheweke kanthi hormat. Nanging negesake karo pangarep-arepku, dheweke pancen gumun banget. Dheweke malah teka ing aku kanthi pribadi lan mulang akeh babagan migunani babagan cara slamet ing masyarakat manungsa! Barang-barang kaya etsiquette manungsa sing tepat, cara nyedhaki wong, lan resep-beda resep-resep goreng. ? Sing pungkasan mung kanggo dheweke?

Tanggal Rilis Kirara

Versi Genshin Impact 3.7
Genshin - Versi 3.7
Tanggal rilis 24 Mei, 2023

Kirara dibebasake tanggal 24 Mei 2023 ing tahap pertama versi 3.7.

Pandhuan sing gegandhengan Genshin

Dhaptar kabeh karakter

Karakter kanthi unsur
Pyro Anemo Elektro Hydro
Dendro Geo Cryo

Kirara

Kertu

Kirara Jepang Kirara ) minangka playable Dendro Karakter ing Efek Genshin.

A yamat – nekomata, khusus – Kirara minangka kurir tingkat emas saka Komianiya adhedhasar Based Aazuma. Kasedhiyan dheweke kanggo njamin saben paket bakal dikirim menyang papan sing bener wis nambahi perusahaan kasebut lan duweke, nggawe pangiriman internasional kurir. [5] Dheweke seneng saben pangiriman sing digawe nalika dheweke nganggep kelewe kasebut kanggo awake dhewe.

Isi

  • 1 GAMEPLAY INFO GAMEPLAY
    • 1.1 ascensi lan stats
    • 1.2 bakat
      • .2.1 Talental upgrade
      • 2.1 Acara Pengarepan

      Ascensi lan stats

      Bahan Munggah Togol

      40.000

      60.000

      80.000

      100.000

      120.000

      1. ↑ ora kalebu nilai senapan senjata.
      2. ↑ Karakter Entuk Stats Khusus Diwiwiti karo 2✦.

      Biaya total (0✦ → 6✦)

      420.000 MORA

      Ulasan GamePot Extlert

      13 Oktober 2020

      Talenta

      Jeneng Ketik
      Boxcutter Serangan normal
      Serangan normal
      Nindakake nganti 4 serangan kanthi cepet.

      Serangan sing diisi
      .

      Serangan Plunging
      Plunges saka udhara saka udhara kanggo nyerang lemah ing ngisor iki, ngrusak mungsuh ing sadawane dalan lan ngatasi DMG Aoe nalika dampak.

      Gauge Cooldown internal Impuls
      Ketik
      Bledhek
      Ketik
      Serangan normal 1-hit 1U Serangan normal 2.5s / 3 hits 50.1 3
      Serangan normal 2-hit 1U Serangan normal .5s / 3 hits 48.51 3
      Serangan normal 3-hit a 1U Serangan normal 2.5s / 3 hits 33. 3
      Serangan normal 3-hit B 1U Serangan normal .5s / 3 hits 33.25 3
      Serangan normal 4-hit 1U Serangan normal 2.5s / 3 hits 76.72 5
      Ngalahake serangan 1-hit 1U Serangan normal 2. 40 2
      Rega Attack 2-hit 1U Serangan normal 2.5s / 3 hits 40
      Ngisi Serangan 3-Hit 1U Serangan normal 2.5s / 3 hits 40 6
      Tabrakan serangan plunging 0u Ora ana ICD 25 2
      Rame plung 1U Ora ana ICD 4
      Dhuwur terjun 1U 150 7
      1 2 3 4 5 6 7 8 9 11
      1-hit DMG 47.9 51.8 .7 61. 65.17 69.63 75.75 81.88 88. 94.69 101.37
      2-hit DMG 46.35 50.13 .9 59.29 63.06 67.38 73. 79.23 .16 91.63 98.1
      3-hit DMG 25.
      +
      38.13
      .49
      +
      41.24
      29.
      +
      .34
      32.52
      +
      48.77
      34.59
      +
      51.88
      .95
      +
      55.43
      40.2
      +
      60.3
      43.45
      +
      65.18
      46.7
      +
      70.06
      50.25
      +
      75.
      53.8
      +
      80.7
      4-hit DMG 73. 79.24 85.2 93.72 99.68 106.5 115. .24 134.62 144.84 .06
      Diwenehi serangan DMG .38
      +
      44.75
      +
      .75
      24.2
      +
      48.4
      +
      48.4
      26.02
      +
      52.
      +
      52.04
      28.62
      +
      57.24
      +
      57.24
      30.44
      +
      60.89
      +
      60.89
      32.52
      +
      65.05
      +
      65.05
      35.39
      +
      70.77
      +
      70.
      38.
      +
      76.5
      +
      .5
      41.11
      +
      .
      +
      82.
      .23
      +
      88.47
      +
      88.
      47.36
      +
      94.71
      +
      94.71
      Biaya stamina serangan stamina 20
      Plunge dmg 63.93 69.14 74.34 81.77 .98 92. 101.1 109.28 117.46 126.38 135.3
      DMG terjun .84 .24 148.65 163.51 173.92 185.81 202. 218.51 234.86 252.7 270.
      Tinggi DMG 159.68 172.67 185.67 204.24 217.23 .09 .51 272.93 293.36 . 337.92

      Hover liwat pratinjau kanggo ndeleng kanthi kualitas sing luwih dhuwur.

      Preja Pratinjau BixCutter

      Preview Daya Boxcutter

      Tahan
      Saka kekarepan dheweke “ngirim ing setengah dina,” Kirara ngrusak tameng transportasi sing aman kanggo wong sing bisa digawe kanthi mencet katrampilan kasebut. Dheweke uga bakal nggulung menyang kothak pangiriman ekspresi ekspres, mlebu negara sing penting Neko Parcel supaya bisa maju lan nglawan luwih cepet.

      • Tawaran distro dmg marang mungsuh sing ditunas. Efek iki bisa dipicu sapisan ing saben mungsuh saben 0.5s.
      • Nalika ing negara iki, kacepetan gerakan Kirara, kacepetan minggat, lan kekuwatan mlumpat kabeh tambah, lan konsumsi stamina dheweke mundhak mundhak.
      • Aoe dendro dmg .
      • Negara Parcel Neko Parcel maksimal 10s. Nalika negara rampung, katrampilan bakal mlebu CD. Kirara sing luwih dawa ngentekake negara iki, luwih dawa CD bakal.
      • Sprinting utawa aktif mbatalake mendaki bakal mungkasi negara iki.
      • Keterampilan iki ngasilake 3Partikel unsur nalika dipencet lan kanthi hit pungkasan nalika dicekel, yen entuk paling ora 1 target. Kajaba iku, nalika dicekel, 1 Partikel digawe nalika tekan mungsuh, kanthi cooldown 4s.
      • .
        • Iki ora ditrapake kanggo FLIPCLL LEGANE DMG nalika negesake najis Neko Parcel.
        • Kirara kudu dipindhah supaya bisa ngatasi DMG, sanajan dheweke ngubungi mungsuh.
        • Gerakan Kirara ora kena pengaruh kacepetan gerakan. Nanging, yen Kirara ana ing mode mlaku, bingkisan kasebut uga bakal luwih alon.
        • Menek stamina minggah tambah 140%.
        • Kirara ora bisa munggah mlumpat utawa nindakake serangan plunging.
        • Yen Kirara tekan kacepetan tartamtu nalika tiba, dheweke bakal metu saka Negara Neko Parcel Urgent.
        • Mbukak glider angin utawa sesambungan karo obyek eksplorasi tartamtu (e.g. Thunder spheres, sigles godhong papat) bakal mungkasi kahanan neko parcel sing penting.

        Metu Hold Lambang Negara

        Efek pasif

        • Bakat pasif 1, bewitching, betwitching Tails: “Nalika Kirara ana ing Neko Parcent State of Meow-Toor Kick, saben pengaruh marang mungsuh bakal menehi tumpukan bungkus sing dikuatake. .5s. . Yen Usaha Neko Parcent Negar, saben tumpukan bungkusan sing dikuatake bakal nggawe 1 tameng transportasi aman kanggo kirara. Tameng sing digawe kanthi cara iki bakal duwe 20% panyerepan DMG sing perisai transportasi sing aman sing diasilake dening meow-teor kick. Yen Kirara wis dilindhungi saka tameng transportasi sing aman digawe dening Meow-teor tendhangan, panyerepan DMG kasebut bakal tumpukan karo tameng kasebut lan durasi bakal ngreset.”
        • Bakat Pasif 2, Marian Pupillary: “Saben 1.000 Max Hp Kirara duwe Tambah DMG urusan dening meow-teor kick dening 0.4%, lan DMG ditangani seni rahasia: Kaget Dispatch dening 0.3%.”

        Efek Konstelasi

        • Konstelasi Level 2, Sampurna di rangkep: “Nalika Kirara ana ing Neko Parcent State of Meow-teor tendhangan, dheweke bakal menehi anggota partai liyane sing ditunarake menyang tameng transportasi kritis. Penyerapan DMG saka tameng transportasi kritis 40% panyerepan maksimal Meow-teor kick’s Shields saka transportasi sing aman bisa, lan bakal nyerep Dendro dmg kanthi efektifitas 250%. Ukuran Ukuran Kritis pungkasan 12s lan bisa dipicu sapisan ing saben karakter saben 10s.”
        • Konstelasi Level 3, Pangenalan Universal: Ningkatake tingkat bakat iki kanthi 3, nganti maksimal 15.
        • Konstelasi Level 4, Dibuwang Skanda: “Sawise karakter aktif sing dilindhungi dening tameng transportasi sing aman utawa serangan tliti kanthi normal, sing diisi mungsuh, urusan 200% saka dheweke atk minangka Dendro dmg . DMG ngatasi kanthi cara iki dianggep minangka unsur bledosan dmg. .8s. CD iki dituduhake ing antarane kabeh anggota pesta.”
        • Konstelasi Level 6, Tresna Ora Duwe kanggo ndeleng: “Kabeh anggota partai sing cedhak bakal entuk 12% kabeh Bonus DMG unsur ing 15 jam sawise Kirara nggunakake katrampilan unsur utawa bledosan.”
        Gauge
        Unit
        Cooldown internal Poise
        Kerusakan
        Impuls
        Ketik
        Bledhek
        Tag
        1U Ora ana ICD 100 Udhara, 100, 800
        Skills Elemental 2.5s / 3 hits 25 Abot, 250, 0
        Strike Flipclaw Strike Flipclll 1U Ora ana ICD 200 Udhara, 100, 800
        Dendro kanggo awake dhewe .1s
        1 2 3 4 5 7 8 10 11 13
        Tail-flicking kick dmg dmg 104 111.8 119.6 130 137.8 .6 156 . 176.8 187.2 197. 208 221
        Penyerapan DMIELD 10% Max Hp
        +
        962.2313
        10.75% Max Hp
        +
        1058.4679
        11.5% Max Hp
        +
        1162.7241
        .5% Max Hp
        +
        1275
        13.25% Hp Hp
        +
        1395.2957
        14% Max hp
        +
        1523.611
        15% hp hp
        +
        1659.946
        16% Hp Hp
        +
        1804.3008
        17% Hp Hp
        +
        1956.
        18% Max Hp
        +
        2117.0693
        19% Hp Hp
        +
        .4834
        20% hp hp
        +
        .917
        21.25% Hp Hp
        +
        2646.3704
        Penyerapan DMIELD DMIELD 16% Hp Hp
        +
        1541.0796
        .2% Max Hp
        +
        1695.2089
        18.4% Max Hp
        +
        1862.1824
        20% hp hp
        +
        2042
        .2% Max Hp
        +
        2234.6616
        22.4% Max Hp
        +
        2440.1675
        24% Max Hp
        +
        2658.5176
        25.6% Max Hp
        +
        2889.7117
        27.2% Max Hp
        +
        .7498
        28.8% Max Hp
        +
        3390.632
        30.4% Max Hp
        +
        3660.3584
        32% Hp Hp
        +
        3942.929
        34% Max HP
        +
        .3438
        12s
        Urgent Neko Parcel Hit DMG 33.6 .12 38.64 42 44.52 47.04 50.4 53. 57.12 60. 63.84 67. 71.4
        Strike Flipclaw Strike Flipclll 144 154.8 165.6 180 190.8 .6 216 230.4 244.8 259.2 273. 288 306
        CD