Raft: Cara nggawe cubes sampah – Gameskinny, Raft Cubes: Cara njaluk tong sampah – Polygon

Cara njaluk tong sampah ing rakit

Sergey wis dadi freelancer ing industri game video luwih saka limang taun, nulis kanggo macem-macem publikasi ing saindenging jagad. Game sing paling disenengi yaiku MTG, Jiwa Peteng, Diablo, lan Dewa: Dosa Asli.

Raft: Cara nggawe tong sampah

Mangkene carane nggawe daur ulang lan cubes sampah ing rakit.

Mangkene carane nggawe daur ulang lan cubes sampah ing rakit.

RakitRilis resmi Nambah akeh lokasi anyar, makhluk, lan barang, nanging sing paling penting, ana mata uang game anyar sing dikenal minangka tong sampah, sing bisa digawe saka macem-macem bahan. Pandhuan iki bakal menehi pitutur marang kowe carane njaluk tong sampah, kalebu stasiun keragian sing bakal sampeyan butuhake lan bahan sing kudu sampeyan gulung.

Cara nggawe daur ulang

Kiub sampah digawe ing daur ulang, Stasiun anyar ditambahake ing Raft: Bab pungkasan. Sampeyan bakal mbutuhake blueprint kanggo mbangun stasiun iki, lan bisa dipikolehi saka Menara Radio. Kanggo mlebu menara radio, sampeyan kudu nggawe kerajinan a Panrima lan telung antena, sing bisa digawe ing meja riset. Pungkasan, sampeyan kudu baterei kanggo nguwasa panrima. Mangkene resep:

Research tabel crafting resep :

Resep Masak Panampa :

  • 8 papan.
  • 6 plastik.
  • 2 papan sirkuit.
  • 1 engsel.

Resep Masak Antena :

  • 4 scrap.
  • 1 Dewan Circuit.
  • 1 bolt.

Resep Kerajinan Baterai :

  • 1 Copper Ingot.
  • 6 plastik.
  • 3 scrap.

Sawise sampeyan nggawe barang-barang kasebut, tututi langkah-langkah iki Temokake lokasi radio Menara:

  1. Selehake siji panrima ing rakit.
  2. Daya panrima kanthi baterei.
  3. Selehake siji antena paling ora rong blok sing adoh lan siji blok ing ndhuwur panrima.
  4. Selehake antena kapindho paling ora telung blok saka antena pisanan lan rong blok adoh saka panrima.
  5. Selehake antena katelu paling ora telung blok saka rong antena liyane lan rong blok adoh saka panrima.

Panampa bakal nuduhake lokasi menara radio ing layar yen sampeyan duwe konfigurasi sing bener. Lunga menyang pilih blueprint Recycler saka lantai ndhuwur. Mangkene carane mbangun daur ulang:

  1. Klumpukne barang-barang ing ngisor iki:
    • 6 plastik.
    • 4 Ingots logam.
    • 2 bolts.
    • 2 engsel.
    • 1 Dewan Circuit.
  2. Mbukak Tabel riset.
  3. Selehake Blueprint Recycler menyang slot riset.
  4. Pencet “Riset“Tombol.
  5. Pencet “Sinau“Tombol ing jejere item daur ulang.

Cubus Sampah Kerajinan

Sawise daur ulang wis digawe, pasang ing rakit, banjur lebokake baterei seger. Saiki sampeyan bisa miwiti nggawe tong sampah.

Kanggo nggawe kiub tong sampah, mbukak daur ulang kanthi salah sawijining barang ing ngisor iki (jumlah sing dibutuhake ing kurungan):

  • Watu (50x).
  • Plastik (30x).
  • Godhong sawit (30x).
  • Feather (30x).
  • Plank Kayu (20x).
  • Seaweed (15x).
  • Rope (15X).
  • Kuku (15x).
  • Goo anggur (12x).
  • Lempung (10x).
  • Pasir (10x).
  • Scrap (10x).

WOOL mbokmenawa bahan sing paling efisien kanggo cubes sampah. Sumber iki bisa dipikolehi saka Llamas, sing bisa ditenun lan sheared. Perlu kira-kira 10 menit wektu nyata Kanggo nggawe tongkat kiasan.

Sampeyan bisa lelungan menyang pulo gedhe karo kiriman dagang lan Gunakake persagi sampah kanggo tuku bahan upgrade upgrade, umpan fishing, lan barang-barang slamet liyane sing dibutuhake. Lan iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara njupuk tong sampah ing Rakit.

Babagan penulis

Serhii Patskan

Sergey wis dadi freelancer ing industri game video luwih saka limang taun, nulis kanggo macem-macem publikasi ing saindenging jagad. Game sing paling disenengi yaiku MTG, Jiwa Peteng, Diablo, lan Dewa: Dosa Asli.

Cara njaluk tong sampah ing rakit

Mesin daur ulang ing rakit, nyampur bahan kanggo nggawe tong sampah

Julia Lee (dheweke / dheweke) minangka produser pandhuan, pandhuan nulis kanggo game kaya Legenda Zelda: Tangis Kraton lan Efek Genshin. Dheweke mbantu ngluncurake Herald Rift ing taun 2016.

Ing Rakit, Tong sampah minangka bentuk dhasar mata uang sing digunakake ing kiriman dagang. Sampeyan bisa nggawe tong sampah cukup awal, lan sampeyan kudu njaluk tangan sampeyan langka. Kita Rakit Pandhuan Kotak Sampah nerangake carane nggawe tong sampah nggunakake daur ulang, uga kanggo nemokake Daur-ulang Blueprint.

Ngendi njaluk blueprint maneh

Blueprint kanggo daur ulang ana ing ndhuwur Menara Radio, Pulo crita pisanan. Sawise sampeyan milih, sampeyan bakal sinau resep kanggo nggawe daur ulang langsung, dadi sampeyan ora kudu nyekel blueprint nyata.

Blueprint kanggo nggawe daur ulang ing rakit lenggah ing papan

Yen sampeyan lagi muter file Simpen saka sadurunge “Patch pungkasan”, sampeyan bisa bali menyang menara radio kanggo milih, nanging file sampeyan kudu nganyari kanthi resep, dadi sampeyan ora kudu kudu.

Sawise sampeyan nggawe daur ulang, sampeyan bisa nyelehake ing endi wae ana papan kanggo rakit sampeyan. Sampeyan mbutuhake ing ngisor iki supaya dibangun:

  • 6 plastik
  • 4 Metal Ingot
  • 2 bolts utawa engsel
  • 1 Dewan Circuit

Sampeyan uga mbutuhake siji Baterei sing dikenani Kanggo nggunakake, nggawe luwih saka item menengah game tinimbang game awal.

Cara nggawe tong sampah

Sampeyan bisa kelet Bahan Kerajinan dhasar menyang daur ulang kanggo nggawe tong sampah. Saben item duwe nilai dhewe, lan regane luwih dhuwur, sing kurang saka bahan kasebut bakal mbayar kanggo nggawe tong sampah.

Contone, watu duwe nilai paling murah (dadi bahan sing umum), saengga butuh 50 watu kanggo nggawe siji tong sampah. Wol lan titanium biji luwih angel entuk, saengga duwe nilai paling dhuwur – mung njupuk loro kanggo nggawe siji tong sampah.

Disaranake mung mbuwang kabeh godhong palem ekstra lan watu menyang daur ulang sampeyan. Kita nemokake awake dhewe sing akeh banget karo macem-macem bahan kasebut, mula kita diwenehi panganan menyang daur ulang sing paling kerep.

Apa sing kudu dilakoni karo tong sampah

Sawise entuk sakepel persagi tong sampah, sampeyan bakal pengin dock ing pulau acak gedhe sing bisa ditemokake (dudu pulo crita). Kepulauan kasebut bakal duwe Kiriman dagang, ing ngendi sampeyan bisa ijolan cubes sampah kanggo umpan pancing khusus. Gunakake umpan iki kanggo nyekel iwak, lan yen sampeyan perdagangan iwak menyang kiriman dagang, sampeyan bakal bisa tuku resep-resep khusus, perabot, lan blueprints.