Puteran PLAY ing Call of Duty®: Warfare® II – Ringkesan, MW2 Rankat, MW2 RANCHIES, Tantangan & Ganjaran

MW2 RAN RANCE PLAY: RANKS, DIVISI KOMPUTER, Tantangan & Ganjaran & Ganjaran

Contents

Kabeh wong bakal miwiti minangka pemain peringkat Bronze, tegese sampeyan bisa muter kapan wae lan saingan karo wong liya liwat rangking, tanpa match plancongan. Pengalaman sakabehe sing luwih langsung langsung ora kalebu tangga lan tangga tangga, saengga bisa fokus ing pertandhingan menang lan entuk SR.

Puteran PLAY ing Call of Duty ®: Modern Warfare ® II – Ringkesan

Sistem Divisi & Divisi sing Dikalahake, kalebu penekanan babagan rating katrampilan lan luwih akeh – Iki sing sampeyan kudu ngerti babagan edition paling anyar saka Play Vion 02 perang modern lan disedhiyakake dening Telpon Tugas liga ™.

  • Warta
  • Pengumuman

Puteran PLAY ing Call of Duty ®: Modern Warfare ® II – Ringkesan

Sistem Divisi & Divisi sing Dikalahake, kalebu penekanan babagan rating katrampilan lan luwih akeh – Iki sing sampeyan kudu ngerti babagan edition paling anyar saka Play Vion 02 perang modern lan disedhiyakake dening Telpon Tugas liga ™.

  • Warta
  • Pengumuman

13 Februari 2023

dening Cdl, gre-tley, lan nelpon staf tugas

  • Iki Puteran peringkat
  • Dhasar
  • Perangkat, musiman menang tantangan
  • Fitur Anyar
  • Menyang Victor – lan sing paling darmabakti – Go
  • Tips saka pros

Iki Puteran peringkat

Siap dadi sing paling apik ing donya ing Telpon saka Duty®: Warfare® II II?

Ditampilake dening Treyarch Kanthi Kerjakan karo Tanpa wates Pendhara, kanthi dhukungan saka Duty League resmi bakal diluncurake nalika wiwitan musim 02. Dipuntedahaken dhasar ing PLAY ing Telpon saka Duty®: Vanguard, Treyarch nyetel kanggo mbangun sistem iki, nyepelekake pengalaman kompetitif online kanggo pemain nalika nawakake pemain sing paling trampil lan darmabakti.

Inovasi iki kalebu overhaul sistem pangkat sing nambah bobot lan hadiah sing menang, uga keprigelan fitur kayata Rating skill kayata Rating Skill & Srup Semalat.

Kanggo sing ora pati ngerti karo play rangking, priksa apa sing kudu ditawakake:

Dhasar

Ketik tanggal lair sampeyan

Mangga ketik tanggal sing bener.
Nyuwun sewu, sampeyan ora cocog karo syarat minimal

Miniatur Video

  • Al Bagra Benteng
  • Breenbergh Hotel
  • Kedutaan Besar
  • Mercado Las ABMAS
  • Zarqwa Hydroelectric

Telusuri & Numpes

  • Al Bagra Benteng
  • Breenbergh Hotel
  • Kedutaan Besar
  • Mercado Las ABMAS
  • Al Bagra Benteng
  • Breenbergh Hotel
  • El Asilo

Main pertandhingan menehi peringkat katrampilan (SR), sing nemtokake manawa katrampilan saka wolung sampeyan yaiku:

  • Perak – 900-2,099 sr
  • Diamond – 5,400-7,499 SR
  • Crimson – 7,500-9,999 SR
  • Iridescent – 10.000 SR minimal
  • Ndhuwur 250 – 10,000+ SR (deleng ing ngisor iki)

Rating ketrampilan sampeyan adhedhasar asil saka saben pertandhingan sing sampeyan lakoni – mung lebokake, menang pertandhingan kanggo entuk SR, ilang srah lan ilang sr. Kinerja individu lan kinerja sakabèhé tim bakal mengaruhi jumlah SR sing sampeyan entuk utawa ilang saben pertandhingan. .

Saben divisi skill ing ngisor iridescent duwe telung undakan kanggo maju. Iki undakan kasebut nyedhiyakake granularitas tambahan kanggo saben divisi lan mbantu para pemain ngrasakake pangerten nalika lagi menek. Pikirake iki minangka subkategori SR ing saben divisi katrampilan, misahake kisaran SR ing saben divisi dadi pertiga.

Bali saka Vanguard Sistem Play Ranko minangka 250 Skill Divisi, sing Ndhuwur Iridescent. 250 pemain paling apik kanthi SR paling dhuwur ing ndhuwur 10,000 bakal dilebokake ing ndhuwur 250 leaderboard kanggo kabeh kanggo ndeleng.

. Balapan menyang Top 250 yaiku – sing bakal dadi pemain pertama kanggo nduweni ing musim 02?

Uga anyar ing ndhuwur 250 taun iki, sing bisa mbantu kabeh wong nglacak pro cdl sing paling disenengi sing nduweni kualifikasi kanggo ndhuwur 250 leaderboard; Saben pro sing tekan leaderboard iki bakal duwe hubungan tim CDL lan profil pamuter sing ditampilake ing peringkat. Bakal pro rampung rampung ing 02 ing papan # 1? Utawa bakal pamuter liga mbesuk nggawe ndhuwur tinimbang?

Ing Perang modern ii Puteran rangking . . Ya, malah para raja lan terrons cilik kudu miwiti ing endi wae – main cukup, lan sampeyan bakal pindhah menyang bagean skill sing kasedhiya mung sawetara pertandhingan. Nets iki menyang pengalaman sing luwih gampang kanthi ngilangi tangga lan tangga tangga, saéngga sampeyan mung fokus kanggo menang lan entuk Sr.

Minangka kanggo Squadding munggah, sampeyan diijini nggawa nganti telung squadmate menyang pertandhingan yen tiba ing ambang divisi ketat, kanthi divisi katrampilan sing paling dhuwur ing pesta kasebut nemtokake aturan watesan:

  • Tembaga liwat platinum pemain bisa pesta tanpa watesan.
  • Pemain berlian mung bisa mbentuk partai ing rong divisi katrampilan.
  • Pemain layung, Iridescent lan Top 250 mung bisa pesta ing siji divisi skill.

Ing pungkasan musim play rangking, penempatan divisi sing paling dhuwur kanggo musim iki nemtokake apa sing sampeyan entuk bathi, uga ing ngendi sampeyan miwiti kanggo musim sabanjure:

.

Iridescent lan ndhuwur 250 bakal diwiwiti ing diamond tier qu Skill divisi kanthi pangayoman demi sing diaktifake kanggo sawetara pertandhingan.

Perangkat, musiman menang tantangan

Menang pertandhingan play rangking uga kalebu rong sistem tambahan: rangking lan hadiah menang musiman.

Pangkat nggantosi kemajuan kumulatif ing play rangking, miwiti rangking 1 lan liwat rangking 50. Maju rangking minangka prasaja kaya sing menang – saben rangking menang penghargaan. Entuk bintang sing cukup lan sampeyan bakal maju menyang pangkat sabanjure ing perjalanan sampeyan menyang pangkat 50. Saben limang Ranks Simbol anyar sing katon ing warna divisi keterampilan, kayata serigala kanggo rangking 3-15 utawa gorila sing kuwat kanggo pangkat 31-35. Ora kaya divisi skill, rangking ora ngreset ing antarane musim rangking.

Saben menang uga ngitung Musim menang musiman, sing bakal nawakake hadiah anyar saben musim peringkat.

Ing tembung liyane, Ora preduli divisi keterampilan, sampeyan isih entuk hadiah lan sabanjure mung sawetara sing menang adoh.

Fitur Anyar

Ranking pesaing play ngerti sawetara wektu sing paling frustasi yaiku nalika tammate sing acak mutusake mandheg ing wiwitan pertandhingan utawa sisih tengen ing tengah tumindak. Nalika mokal kanggo nyegah pemain ora medhot, ana sawetara fitur anyar sing dikenalake karo play rangking versi iki kanggo nggawe wektu kasebut luwih bisa diurus:

Pertama, pertunjukan play rangking ora bakal diwiwiti yen tim ora rata. Yen pamuter nyopot utawa mandheg sadurunge pertandhingan diwiwiti, kabeh pemain sing isih ana bakal bali menyang lobi lan match ora bakal dianggep.

Banjur ana pangapuruan SR: Yen pemain nyopot utawa mandheg ing tengah pertandhingan, Kabeh anggota tim Ing njaba pesta kasebut ora bakal kelangan sr. Sejatine, yen 4V4 dadi 3v4 amarga tamu sing mandheg, SR isih bisa entuk manawa sampeyan bisa ngatasi kekurangan kasebut lan menang nalika ora suwe, nanging ora bakal nyuda SR.

Kaya dompet play sing ditingkat sadurunge, penalti lan penundaan bisa diwenehake kanggo wong sing mandheg, medhot, lungguh, utawa ora ana geni sing ramah. Pemain sing nuduhake prilaku sing ala bakal diwenehake paukuman sing luwih abot. Sistem sing digunakake kanggo ngevaluasi prilaku sing ala wis dibaleni Perang modern ii Kanggo ngukum aktor sing ala lan ngindhari paukuman sing nggegirisi para pemain kanthi terus-terusan main game kanthi cara sing bener, utawa sing ngganti cara sawise diukum utawa digantung kanthi konsisten.

Fitur anyar liyane yaiku Proteksi Semitah, sing bakal mbantu kabeh pemain nyegah relegasi langsung sawise maju menyang divisi skill anyar. Sawise advancing menyang divisi katrampilan sing luwih dhuwur, pemain ora bakal kelangan sr ing telung game pisanan ing divisi anyar. Nindakake perlindungan dhisikan, yen pemain ilang SR sing cukup kanggo relegasi risiko, para pemain kudu kelangan rong pertandhingan berturut-turut kanggo divisi keterampilan kasebut. Perlindhungan demokrasi uga ditrapake kanggo telung pertandhingan pisanan saben musim.

Loro fitur Tombol Tutorial yaiku geni sing ganjaran panas, sing dadi pemain ganjaran sing bisa ngrusak 3+ game tilas luwih saka 72 jam, lan tambahan lambang muter ing profil sosial, ngidini sampeyan nuduhake katrampilan lan rangking skill kasebut tengen lan Telpon Tugas®: Warzone2.0, Ora preduli mode apa sing sampeyan lakoni.

Menyang Victor – lan sing paling darmabakti – Go

Apa sampeyan ing ndhuwur 250 utawa duwe sawetara wektu, akeh sing teka karo Menang Puter Game. Lan kabeh bisa ditampilake ing papan play, ing Perang modern ii Multiplayer, utawa malah ing Warzone 2.0.

Kaping pisanan, ana sawetara musim menang musiman kanggo musim rangking pertama iki, diwiwiti kanthi stiker ing 5 menang lan pro ngetirake blumbang SMG, sing diwenehake ing 10 menang. .

Ing babagan ganjaran pangkat, ana sawetara barang kunci ing njaba kertu panggilan anyar saben limang rangking lan sawetara tambahan, kosmetik sing kompetitif:

  • Pangkat 5: “Versi kulit operator” Operator Kulit Pack, Siji versi “Omah” lan versi “Away” sing dianugerahi kanggo operator cdl lanang lan wadon
  • .
  • Peringkat 30: layar gun anyar sing nglacak play rangking.
  • Peringkat 40: Pro Jeksa Agung Jeksa Agung Jeksa Agung Jobs Blueprint, sing minangka senjata sekunder liyane sing populer.
  • Peringkat 50: “Kulit operator veteran (omah lan adoh) dianugerahi operator cdl lanang lan wadon, bukti komitmen sampeyan menyang peringkat Divisi Skills

.

Tekan rangking tembaga lan perak penghargaan sing anyar, nalika entuk divisi skill liyane – kalebu paling ndhuwur 250- Grant loro kulit operator khusus, lambang animasi, lan pesona senjata, lan pesona senjata. Sampeyan bisa entuk hadiah divisi standar liyane kanthi divisi sing luwih dhuwur (utawa ngisor) ing musim ing ngisor iki.

Iridescent and Top 250 anggota uga entuk kertu panggilan animasi, dene pamuter pemain # 1 ditingkatake lan lambang khusus, sing bisa dianggep hak bragging paling gedhe saka play rangking paling gedhe saka play rankat.

Kanthi kabeh ganjaran kasebut diwiwiti nalika musim 02, luwih becik sampeyan miwiti sawetara saluran swara anyar lan miwiti scrimming kanggo play rangking – taun sampeyan, sawise kabeh.

Tips saka pros

Ing njaba main game lan sinau saka pengalaman, kepiye carane bisa nyiyapake kanggo muter wiwitan?

Ing Major II sing diadegake dening Boston Breach, ing ngendi Atlanta Faze Nuju Ngarep $ 200,000 lan 65 poin CDL, kita njaluk telpon saka PELAJARAN LEAGUE PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO PRO Pro.

Cameron “Cammy” McKilligan saka Røkkr saka Liga Tugas All-Star lan salah sawijining pemain pro Skotlandia, nyuwil apa sing dibutuhake kanggo menang:

“Nggoleki lan ngrusak pancen situasional. Sing paling apik yaiku mung bisa muter sabisa lan bisa kenal karo peta, temokake sudut kanggo nonton rute mungsuh bakal entuk informasi lan mateni. Sing luwih akeh sampeyan muter luwih akeh sing milih perkara sing penting kanggo nggoleki lan ngrusak. Sampeyan entuk pengalaman luwih akeh ing kabeh kahanan kaya 1 v 1s, 1 v 2s, 2 v 2s, lan sinau cara ngatasi dheweke.”

Zulbei “Pred” Zulbei Seattle Surge, taun pungkasan taun rookie tugas ing taun kepungkur, kudu ngomong babagan Hardpoint:

“Saben bukit ana 60 detik, nanging sampeyan kudu muter menyang bukit sabanjure nalika jam nganti 30 detik. Sampeyan bakal pengin njaga wong ing bukit direndhem wektu nanging sapa sing arep muter kudu miwiti menyang gunung anyar ing sekitar 30 detik. Wong pertama sing arep menyang bukit anyar kudu njupuk rute paling dawa.”

Lan pungkasane, ora ana cara sing luwih apik kanggo sinau babagan playuhan sing kompetitif tinimbang nonton panggilan liga tugas ing tumindak.

. Nada kanggo nonton cammy, pred, lan liyane saka perang pemain pro luar biasa iki kanggo posisi nalika tekan tandha taun 2023.

© 2023 Publishing Activision, Inc. Aktivitas, Telpon saka Kewajiyan, Telpon Liga Tugas, Panggilan Duty Vanguard, Panggilan Tugas Werzone, lan Perang Modern Modern minangka merek dagang kanggo nimbal publishing, Inc. Kabeh merek dagang lan jeneng perdagangan yaiku proory saka pamilike.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.Callofduty.com lan www.youtube.com / callofduty, @Activision lan @Callofduty .

Nuduhake dalan sampeyan ing Musim 02 saka telpon saka Tugas: perang perang modern lan nelpon tugas saka perang® warzone ™ 2.

Wangzone sing cepet banget.0 Peta ing Ashika Island, peluncuran Multiplayer Ranking ing perang perang modern, lan ngasilake samurai ing Samurai ing dina SAMURAI ing Suphost Restian Rawuh ing musim 02.

Telpon saka Duty®: Warzone ™ 2.0 Mangsa 02 Ringkesan Taktis – Pulau Ashika, DMZ, lan liya-liyane

Debut Peta Ashika Island anyar ing Royale Royale lan DMZ, Gulag 1v1, lan hadiah liyane nunggu sampeyan ing musim 02. Entuk genggeman taktis apa sing bakal teka karo Warzonetm 2..

Telpon saka tugas: perang perang modern ii musim 02 – Peta Dome Intel Intel

Misi: rinci babagan peta, taktik, lan tips, peta peta Multiplayer 6v6 ing peta perang zaya sing luwih gedhe lan peta Al Mazrah, sing uga paling apik ing lokasi Duty®.

MW2 RAN RANCE PLAY: RANKS, DIVISI KOMPUTER, Tantangan & Ganjaran & Ganjaran

MW2 RAN RANCE PLAY: RANKS, DIVISI KOMPUTER, Tantangan & Ganjaran & Ganjaran

Puteran peringkat Mw2 Dhaptar Multiplayer Competitif. aturan resmi lan peraturan saka Telpon saka tugas Liga.

paling ora level 16. Nanging, priksa manawa nalika ing rangking, sampeyan bakal entuk akses menyang kabeh gaman, lampiran, peralatan, lan tunjangan, preduli saka level sampeyan.

  • Dominate Ranking Play Kanthi MW2 Ranking Classes Pain Play.

MW2 Rankat Puter: Peta lan mode

Puteran Puteran Peta ing ngisor iki lan Modes:

MW2 RAN RATA: DIVISI KOMPUTER

Gambar divisi skill ing MW2 rangking muter

Divisi ketoke ing Mw2 yaiku Adhedhasar rating katrampilan sampeyan (SR) ing Puteran Ranking. Ing ngisor iki minangka wolung divisi skill:

Yen menang match, sampeyan entuk SR. Yen sampeyan kelangan pertandingan, sampeyan bakal kelangan sr. Jumlah SR sampeyan entuk utawa ilang ditemtokake dening kinerja individu lan kinerja sakabehe tim sampeyan.

Nalika sampeyan menek bagean skill puteran peringkat, Kinerja tim mbutuhake prioritas babagan kinerja individu Nalika nerangake divvi metu sr.

  • Kita uga nutupi Cara Mbukak kunci Imperium Imperium Intervensi MW2 & Warzone 2, sing dadi sniper anyar sing kuat ing musim 3.

MW2 RAN RANCE PLAY: RANKING lan CABARAN

Gambar saka rangking ing MW2 RECOM Play

Yen menang pertandhingan ing Mw2 Puteran rangking, sampeyan ora mung njaluk sr. .

Pangkat nggantosi kemajuan kumulatif ing PLAY RIN. Rangking ora ngreset maneh – Iki minangka indikasi permanen babagan pengalaman sing sampeyan lakoni ing posisi rangking.

Sampeyan bakal entuk a Star kanggo saben menang ing rangking. Lan yen sampeyan entuk bintang sing cukup, sampeyan bakal bisa ningkatake pangkat sabanjure. Saben limang rangking Simbol anyar sing bakal ditampilake kanthi warna divisi keterampilan sampeyan. Rangking maksimal yaiku 50.

Paling pungkasan, saben win ing rangking bakal nglumpukake menyang tantangan musiman musiman. Saben musim rangking, sampeyan bisa entuk hadiah anyar kanggo melu tantangan musiman musiman.

MW2 RAN RATA: Ganjaran

mw2-rangking-play-rewards

Mw2 Puteran rangking dimuat menyang brim kanthi hadiah eksklusif, kanthi saben musim nawakake hadiah anyar kanggo pemain. Saben limang menang Ing rangking, nganti 100 menang, bakal menehi hadiah kaya stiker, blueprints, pesona, decals, loading layar.

Minangka kanggo rawards pangkat, Pemain bisa ngarepake kabecikan ing ngisor iki nalika menek rangking:

  • Peringkat 5: Paket Kulit Operator Pesaing Pessaing
  • : Pencet F Emblem
  • Rangking 15: PRO ngetokake Blueprint sidearm
  • Peringkat 20: Pesona senjata Ace
  • Peringkat 25
  • Rangking 30: Layar gun sing nglacak play rangking menang
  • Pangkat 35: Aku retak decal gegaman gedhe
  • Rangking 40: Pro Jeksa Agung bisa ngetokake Blueprrint piso
  • : Pesona senjata nyapu
  • Peringkat 50: Rangking kulit operator veteran

Lan iku ora kabeh! Ganjaran Divisi Skill uga!

Sampeyan bakal entuk lambang anyar kanggo tekan tembaga lan perak. Kabeh bagean skill liyane, kalebu paling ndhuwur 250, bakal entuk rong kulit operator khusus, lambang animasi, lan pesona senjata. Ganjaran kasebut ora eksklusif kanggo musim peringkat pisanan – tegese sampeyan bisa entuk kanthi ngrampungake luwih dhuwur utawa luwih murah ing musim ing ngisor iki.

Pemain kanthi cetha kanggo nggayuh divisi skill iridescent lan paling ndhuwur 250 uga bakal entuk kertu panggilan animasi. .

  • Kesetaraan Loudness minangka playan sing kudu ana ing rangking. Temokake Cara Ngaktifake Kesetaraan Loudness ing MW2.

MW2 RAN RANCE PLAY: Fitur Bonus

mw2-rangking-play-fitur

Treyarch nindakake macem-macem fitur menyang rangking play kanggo nggawe pengalaman lancar. Nalika SR ing baris, prekara bisa dadi intensif – lan frustasi. Kanggo ngenthengake, Mw2 PLAY RATING Kalebu sawetara langkah-langkah safety:

  • Rankat Puteran Pertandingan Bakal ora miwiti yen tim ora rata.
  • Pangapuran SR. Yen tayap nyopot utawa mandheg pertandhingan pertandhingan, kabeh anggota tim ing njaba pesta pamuter ora bakal kelangan sr.
  • Hukuman lan penundaan kanggo pemain sing mandheg, Pedhot, go afk, utawa nglamar geni sing ramah asring.
  • Perlindhungan demokrasi. Sawise advancing menyang divisi katrampilan sing luwih dhuwur, sampeyan ora bakal kelangan sr kanggo telung pertandhingan sampeyan ing divisi skill anyar. . Perlindhungan demokrasi digunakake kanggo kaping telu pertandhingan saben musim.
  • Geni tilas panas. Pemain sing paling ora tilas menang telung game sajrone wektu 72 jam bakal dadi geni ing pangkat. Werna geni ditemtokake kanthi dawa tilas win.

Sing ngrampungake kabeh sing sampeyan kudu ngerti Mw2 Puteran rangking. ? Langsung menyang Puteran Ranking Mw2 Saiki lan delengen yen sampeyan duwe apa sing dibutuhake.

Priksa manawa sampeyan uga sinau babagan modern Warfare 2 dhaptar 4 list map, saengga sampeyan siyap kanggo apa wae sing digoleki.

! Sampeyan duwe akses prioritas

Kirim tiket ing pilihan Dhukungan, lan ahli dhukungan bakal prioritize kasus sampeyan.

Sampeyan duwe sesi obrolan sing mbukak ing antrian

. Yen sampeyan pengin terus, sampeyan kudu nutup sesi chatting sadurunge bisa mbukak kasus anyar. Cathetan: Yen sampeyan nutup sesi chatting, ngenteni paling ora limang menit kanggo sistem kanggo nganyari lan ngidini sampeyan mbukak kasus anyar. Tutup

Sampeyan duwe sesi ngobrol ing proses

Kita wis ndeteksi yen saiki sampeyan lagi ing sesi ngobrol. Yen sampeyan pengin terus, sampeyan kudu nutup sesi ngobrol saiki lan banjur menyang kasus lan nutup kasus sampeyan sadurunge bisa miwiti sesi ngobrol. Cathetan: Yen sampeyan nutup sesi chatting, ngenteni paling ora limang menit kanggo sistem kanggo nganyari lan ngidini sampeyan mbukak kasus anyar.

Sampeyan duwe kasus terbuka.

Sampeyan saiki duwe kasus terbuka karo kita, lan sampeyan bisa uga duwe siji dhukungan sing mbukak sekaligus. . Disaranake ngenteni kasus saiki supaya bisa dirampungake

Apa sampeyan pengin nutup kasus sampeyan?

Miwiti sesi anyar bakal nutup kasus terbuka lan pasang sampeyan ing mburi antrian. Sampeyan mesthi bisa ngenteni tiket saiki kanggo dirampungake. Miwiti sesi anyar aku

Tiket sampeyan wis ditutup.

Ketik nomer telpon ing ngisor iki lan agen bakal bali maneh liwat pesen teks sakcepete.

!

Sampeyan bakal entuk teks saka kita ora suwe mbatalake langkah-langkah sabanjure.

Oops

Kita ala. Kita nemoni masalah ing pungkasan kita. .
Ayo kita ngerti masalah ing ngisor iki lan kita bakal bali menyang sampeyan liwat email sanalika bisa.

Kita entuk email sampeyan!

Salah sawijining agen kita bakal mriksa pesen sampeyan lan bali menyang sampeyan liwat email.

Kasus sampeyan # yaiku

Oops

Kita ala. Kita nemoni masalah ing pungkasan kita. Mangga nyoba maneh mengko.

Artikel Mbantu?

Artikel Mbantu?

Mangga pilih sebab kenapa

Thanks kanggo saran sampeyan

Puteran PLAY in Call of Duty: Warfare Modern II

Ringkesan babagan Puteran Season Puteran lan Cara Entuk Ganjaran Play

Tanggal 05 April, 2023 ing tanggal 0. April 2023

Kanthi rangking lan sistem divisi sing disengiti, luwih gedhe ing peringkat katrampilan, lan luwih akeh ganjaran, edition paling anyar kanggo muter kanggo Telpon saka Duty®: Warfare® II II nawakake pengalaman kompetitif online kanggo pemain sing paling trampil lan darmabakti. Pertandhingan sing menang yaiku kunci kanggo sistem peringkat radhang iki, nawakake hadiah lan wektu peringkat kanggo kamenangan. Rating Skill (SR), Sr Pangapuntens, lan Perlindhungan demokrasi.

Ketik tanggal lair sampeyan

Mangga ketik tanggal sing bener.
Nyuwun sewu, sampeyan ora cocog karo syarat minimal

Miniatur Video

1. Kepiye carane golek karya?

  • Al Bagra Benteng
  • Breenbergh Hotel
  • Kedutaan Besar
  • Zarqwa Hydroelectric

Telusuran cdl & ngrusak

  • Al Bagra Benteng
  • Breenbergh Hotel
  • El Asilo
  • Kedutaan Besar

Kontrol cdl

  • Breenbergh Hotel
  • El Asilo

2. Apa rating skill (SR)?

Muter rangking pertandhingan pertandingan Rating Skill (SR), sing digunakake kanggo nemtokake ngendi pemain ing salah sawijining wolung Divisi katrampilan:

  • Bronze: 0-899 sr
  • 900-2,099 SR
  • Emas: 2.100-3,599 sr
  • Platinum: 3.600-5,399 SR
  • Diamond: 5.400-7,499 SR
  • Crimson: 7,500-9,999 SR
  • Iridescent: 10.000 SR minimal
  • Ndhuwur 250: 10,000+ SR

250 paling ndhuwur

250 pemain paling apik kanthi SR paling dhuwur ing ndhuwur 10,000 bakal dilebokake ing ndhuwur 250 Leaderboards. 250 paling ndhuwur bakal aktif ing wiwitan saben musim lan wiwit diisi minangka pemain paling apik menek ing ndhuwur 10.000 SR lan nduweni kanggo pangenalan leaderboard.

Kanggo mbantu nglacak pro cdl favorit sing nduweni kualifikasi kanggo Papan Top 250, saben Pro sing wis tekan ndhuwur 250 leaderboard Top 250 bakal duwe hubungan tim CDL lan profil pamuter sing ditampilake ing rangking.

3. Kepiye sampeyan entuk peringkat skill (SR) kanggo menek bagean keterampilan?

Rating katrampilan pamuter (SR) adhedhasar utamane ing asil saben pertandhingan sing diputer: Menang pertandhingan kasebut kanggo entuk SR, utawa ilang match lan ilang sr. Kinerja individu lan kinerja sakabèhé tim bakal mengaruhi jumlah SR sing entuk utawa ilang saben pertandhingan. Penekanan liyane bakal diselehake ing kinerja tim kanthi lengkap divisi katrampilan kanggo mesthekake kabeh playstyles sing menang cocog diganjar.

Saben divisi skill luwih murah tinimbang iridescent duwe telung undakan maju, menehi pemain luwih tongga tongga kanggo entuk tonggak tonggak tongga nalika dheweke maju saben divisi.

Kabeh wong bakal miwiti minangka pemain peringkat Bronze, tegese sampeyan bisa muter kapan wae lan saingan karo wong liya liwat rangking, tanpa match plancongan. .

4. Apa aku bisa pesta karo skuad kanggo muter pertandhingan play?

Sampeyan bisa uga nggawa nganti telung squadmates menyang pertandhingan yen tiba ing ambang divisi ketat, kanthi divisi katrampilan paling dhuwur ing pesta kasebut nemtokake aturan watesan:

  • Iridescent (kalebu ndhuwur 250) & layung: Bisa pesta karo pemain ing 1 divisi skill
  • Bisa pesta ing 2 bagean skill
  • Bronze liwat Platinum: Bisa pesta tanpa watesan

5. ?

Pangkat nggantosi kemajuan kumulatif ing play rangking, miwiti rangking 1 lan liwat rangking 50. Sampeyan bakal entuk bintang kanggo menang pertandingan play rangking. Terus golek lintang kanggo maju menyang pangkat sabanjure ing perjalanan sampeyan menyang pangkat 50.

Saben limang Ranks Simbol anyar sing katon ing warna divisi keterampilan, kayata serigala kanggo rangking 3-15 utawa gorila perwak kanggo pangkat 31-35. .

, sing bakal nawakake hadiah anyar saben musim peringkat.

6. Kepiye cara divisi skill saka musim kanggo musim?

Penempatan divisi divisi paling dhuwur kanggo musim iki wiwit sampeyan miwiti musim sabanjure:

  • bakal miwiti karo undakan tembaga aku.
  • Perak liwat layung Pemain bakal miwiti siji babagan divisi skill kanthi perlindungan demi sing diaktifake telung pertandhingan pisanan.
  • Pemain bakal diwiwiti ing Divisi Skill Diamond Tier karo Perlindhungan Demokasi diaktifake kanggo sawetara pertandhingan.

7. Apa pangapura sr?

.

.

Yen pemain nyopot utawa mandheg sajrone pertandhingan, anggota tim ing njaba pesta kasebut ora bakal kelangan rating katrampilan (SR). Contone, yen 4V4 dadi 3v4 amarga kanca-kanca rapet, sampeyan isih bisa entuk bathi yen sampeyan ngatasi kekurangan kasebut, nanging sampeyan ora bakal kelangan match.

Kaya dompet play sing ditingkat sadurunge, penalti lan penundaan bisa diwenehake kanggo wong sing mandheg, medhot, lungguh, utawa ora ana geni sing ramah. Pemain sing nuduhake prilaku sing ala bakal diwenehake paukuman sing luwih abot. Sistem sing digunakake kanggo ngevaluasi prilaku sing ala wis dibaleni Perang modern ii Kanggo ngukum aktor sing ala lan ngindhari paukuman sing nggegirisi para pemain kanthi terus-terusan main game kanthi cara sing bener, utawa sing ngganti cara sawise diukum utawa digantung kanthi konsisten.