Prentah Komando Minecraft (Daptar) – Dummies, 1001 Prentah sing nyenengake – Komando, Blok pangobatan lan mekanisme – Forum Minecraft – Forum Minecraft – Minecraft – Forum Minecraft – Minecraft

Forum Minecraft

/ pesawat pasblock ~ 2 ~ ~ 7
Nyeluki sirah piston sisi.

Prentah Komando Minecraft (Dhaptar)

Gambar Buku

Blok Command minangka item ing game Minecraft sing bakal nindakake printah tartamtu. Blok kasebut biasane kasedhiya liwat server bebarengan lan server adat, amarga mung kasedhiya ing jagad Minecraft sing duwe Cheats aktif. Akibaté, Pemain ora bisa nggunakake blok pamandangan ing mode Survival.

Sawise sampeyan duwe blok printah, sampeyan bakal bisa ngoperasikake kanggo ngowahi jagad sing ana, Ganti setelan game, lan uga pemain gaweyan. Elinga, blok pangecajahan minangka mekanisme redstone lan kudu diaktifake sadurunge digunakake.

Dhaptar printah blok

Kanthi blok printah, sampeyan bisa ngetrapake printah dhasar ing Minecraft kanthi masalah sithik. Printah dhasar mbutuhake sawetara tembung lan nomer. Sawise sampeyan ngerti macem-macem jinis printah sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa ngowahi jagad kapan wae sampeyan ndeleng pas. Blok printah bakal ndhukung printah dhasar ing ngisor iki kaya sing katon ing dhaptar ing ngisor iki.

Ngganti mode game

DefaultMemode

Prentah iki nemtokake mode game kanggo pemain anyar sing mlebu ing jagad iki. Kanggo < mode>, Sampeyan bisa ngetik kaslametan, kreatif, petualangan, utawa penonton, utawa nomer 0, 1, 2, utawa 3, masing-masing.

Kesulitan game

kangelan

Iki nyetel level kesulitan game. Kanggo < new difficulty>, Sampeyan bisa ngetik kanthi tentrem, gampang, normal, utawa hard, utawa nomer 0, 1, 2, utawa 3, masing-masing. Strategi iki bisa ditindakake sanajan kangelan jagad yaiku Dikunci (Nyegah pemain tanpa cidra kanthi ganti), supaya printah iki adoh saka tangan sing salah.

Ngganti mode game kanggo pamuter individu

Gamemode

Printah iki ngganti mode game saka target target. Kanggo < mode>, Sampeyan bisa ngetik kaslametan, kreatif, petualangan, utawa penonton, utawa nomer 0, 1, 2, utawa 3, masing-masing.

Prentah iki langsung mateni wong sing target. Sampeyan bisa ngetik jeneng pangguna kanggo < target>kanggo mateni avatar pamuter tartamtu utawa nggunakake argumen khusus.

Pernyataan obrolan wong katelu

Iki nampilake pernyataan wong katelu ing obrolan kasebut. . Jeneng pamblokiran printah yaiku @ Default, nggawe prentah iki ngasilake pesen aneh, kayata * @ ujar Hi . Nanging, sampeyan bisa nggunakake blok anvil kanggo ngganti jeneng blok printah, sing ngidini ngasilake pesen kaya * Blok Command sing apik ujar .

Ngomong pesen

Iki kaya prentah sing dakkarepake, kajaba diformat kaya pesen obrolan normal. Yen diaktifake, nyithak [] .

Tampilake wiji

Iki minangka nomer saka jagad iki asale – kanthi tembung liyane, loro jagad kanthi wiji sing padha digawe kanthi cara sing padha. Nalika printah iki ditindakake saka blok printah, wiji jagad iki digawe ing kothak output sadurunge antarmuka Komando.

Pesen pribadi

Prentah iki ngasilake pesen ing obrolan yen mung pemain tartamtu bisa ndeleng. Target nampa pesen bisik-bisik kanggo sampeyan:

. Sampeyan uga bisa nggunakake msg utawa w minangka alternatif kanggo dicritakake .

Pesen Json

DRYRAW

Iki ngidini sampeyan ngirim pesen teks sing luwih rumit ing target pamuter (s). Nanging, pesen kasebut kudu ana format tandha JavaScript (JSON) format, sing bisa digunakake kanggo digunakake. Untunge, situs web, kayata Ezekielelin.com, ngidini sampeyan ngasilake pesen kasebut kanthi antarmuka-lan-menu.

Ganti wektu

Iki ngidini sampeyan ngganti wektu dina, diwakili nomer antara 0 lan 24000. Nomer iki terus-terusan mundhak, nanging nalika tekan 24000, siklus bali menyang 0 maneh amarga sedina lan wengi wis liwati. Iki tegese awan awan diwiwiti ing 0 lan wengi wiwit jam 12000. Prentah iki ngidini sampeyan ngapusi nomer iki.

Parameter pisanan bisa disetel utawa ditambahake, sing nemtokake manawa sampeyan nemtokake wektu tartamtu utawa nambah nomer kanggo posisi saiki. yaiku nomer sing ditakoni.

Judhul tampilan

Judhul

Iki nampilake tali teks sing gedhe ing tengah layar target. Teks kasebut ilang, lingers, banjur sirna. Yen parameter kapindho minangka judhul, teks kasebut langsung ditampilake kanthi cara iki. Yen parameter kapindho yaiku subtitle, teks ditampilake minangka subtitle ing judhul sabanjure. Teks kasebut dhewe minangka parameter pungkasan, lan bisa dadi teks sing gampang utawa ing format JSON.

Judhul tampilan karo setelan

Judhul kaping

Iki minangka aplikasi sing beda kanggo printah judhul sadurunge; Iki nemtokake target target sawetara setelan individu sing ngowahi judhul sing ditampilake. Telung paramèter pungkasan yaiku kabeh nomer sing makili suwene judhul kudu katon, suwene sampeyan kudu tetep, lan suwene kudu ilang. Nomer kasebut diukur kutu, utawa 20th kaping pindho.

Judhul sing jelas utawa ngreset

Judhul

Iki minangka aplikasi liyane saka printah judhul sadurunge. Yen parameter kapindho cetha, judhul sing ditampilake kanggo pamuter target dicopot kanthi cepet. Yen parameter kapindho wis ngreset, kabeh setelan judhul pamuter (kalebu subtitles) bali menyang gawan.

Mungkasi / miwiti udan

Toggledown

Iki minangka togle udan. Yen udan, udan mandheg – ora, mula udan.

Ngganti cuaca

Cuaca [Duration ing sawetara detik]

Iki ngganti cuaca. Sampeyan bisa ngasilake cuaca sing jelas, udan, utawa badai kanthi nyetel parameter pertama sing jelas, udan, utawa gludhug, masing-masing. Sampeyan uga bisa kalebu nomer ing pungkasan printah kanggo nemtokake durasi cuaca ing sawetara detik.

Grant XP

Prentah iki menehi pengalaman kanggo pemain target; yaiku jumlah poin sing diwenehake. Nanging, sampeyan uga bisa nulis modal L Ing pungkasan nomer iki kanggo menehi level tinimbang titik. Contone, XP 100L Isometrus menehi 100 tingkat pengalaman tambahan.

Forum Minecraft

/ summon creeper ~ ~ 1 ~
Spawns a creeper sing diisi.

/ Efek Player 8 100 150
Sampeyan ora bisa mlumpat.

/ pesawat pasblock ~ 2 ~ ~ 7
Nyeluki sirah piston sisi.

/ menehi pamuter 140
Menehi iPhone. (iPhone ora fungsi.)

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Ejaan elek

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Watu Miner
  • Gabung Tanggal: 3/1/2014
  • Minecraft: P67738
  • Xbox: Bi0 Crazy
  • Rincian Anggota

Ande Tornado Anime Thing:
/ Simbol slime ~ ~ 1 ~ >>>>>
Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • 404: Anggota ora ditemokake
  • Gabung Tanggal: 7/1/2013
  • Kiriman: 619
  • Lokasi: Amerika Serikat
  • Minecraft: SilverNub
  • Xbox: Silverbit
  • Rincian Anggota

/ simbol cheeseburger ~ ~ 100 ~ nyeluk sing duwe cheeseburger sing ora duwe kalori ekstra

. mung guyon. Aku pengin, sanajan.

Kirim gulung kanggo rebisi renang
Builder Minecraft.
http: // paradise-mc.Administrator Senior Net
http: // silvernub.Imgur.portofolio com

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Watu Miner
  • Gabung Tanggal: 3/1/2014
  • Kiriman: 76
  • Minecraft: P67738
  • Xbox: Bi0 Crazy
  • Rincian Anggota

/ simbok cheeseburger ~ ~ 100 ~ nyeluki cheeseburger sing mbayar karo kalori ekstra

. mung guyon. Aku pengin, sanajan.

Kiriman favoritku ing dina iki.
Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Tukang kayu
  • Gabung Tanggal: 12/11/2011
  • Kiriman: 49
  • Minecraft: HTGAN
  • Rincian Anggota

Sampeyan bisa mbuwang akeh mobs sing nyenengake kanthi prentah sing penting, sing wis kasedhiya wiwit 1.6.
.
Tipe / Mob wedhus / Mob: acak, wedhus: acak, wedhus: acak, wedhus: acak lan saben acak kanthi warna-warni.
Ana akeh perkara liyane sing bisa dimainake kanthi mung / Mob, aku saranake maca wiki sing penting.

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Gabung karo aku ing Riftmc.Kita
Skype: Andyhan1234

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • 404: Anggota ora ditemokake
  • Gabung Tanggal: 7/1/2013
  • Kiriman: 619
  • Lokasi: Amerika Serikat
  • Minecraft: SilverNub
  • Xbox: Silverbit
  • Rincian Anggota

Kiriman favoritku ing dina iki.

Haha matur nuwun, bungah sampeyan.