Pira kesayang sing dibutuhake kanggo portal nether?, Kepiye Nggawe Portal Nether ing Minecraft (Metode Paling Cepet) | Shotgun Kertas Rock

Cara nggawe portal nether ing Minecraft (metode paling cepet)

Ing pandhuan iki, kita bakal bisa mlaku sampeyan liwat cara nggawe portal nether saka awal nggunakake blok obsidian utawa mung sumber lahar lan banyu. Nanging banjur kita bakal maju luwih maju, lan mbukak salah sawijining cara sing paling cepet kanggo mbangun portal nether dhasar. Praktek cara iki, lan sampeyan bakal bisa mbangun lan ngaktifake portal saka awal ing 16 detik!

Pira kesayang sing dibutuhake kanggo portal nether?

Kanggo nggawe portal nether, sampeyan kudu paling ora 10 blok obsidian lan sawetara cara kanggo nyirami. Sampeyan bisa nemokake portal pungkasan sing wis dibangun ing benteng, nanging sampeyan kudu mata ender kanggo ngaktifake dheweke.

Sepira obsidian sing sampeyan butuhake kanggo portal nether tanpa sudhut?

Warta sing luwih apik dibangun saka 10 lan maksimal 14 blok obsidian. Yen wis dibangun kanthi lengkap, mesthine katon kaya lawang gedhe, kanthi rong blok kanthi gapura telung blok dadi pusat.

Apa ukuran minimal kanggo portal nether?

Ukuran paling cilik kanggo portal nether yaiku 4 × 5 blok. Tegese kudu paling ora 5 blok dhuwur lan 4 blok sing bakal dienggo.

Apa ukuran portal obsian minimal?

Publik nether dibangun minangka pigura persetangular saka obsian (4 × 5 minimal, 23 × 23 maksimal). Papat sudhut pigura ora dibutuhake, nanging portal sing digawe game kasebut mesthi kalebu.

Apa portal obsidian regane?

Sakabèhé, Portal Obsidian migunani banget – lan gampang digunakake – alat sing dakkira sampeyan kudu mriksa. Bisa dadi pitulung sing apik kanggo ngatur kampanye, lan pemain sampeyan bakal ngormati panggunaan.

Pira sing dibutuhake kanggo portal Nether – Minecraft

Sampeyan bisa nggawe portal kanthi 6 obsidi?

Kanggo nggawe portal Nether, sampeyan kudu paling ora 10 blok obsidian lan sawetara cara kanggo murub.

Apa portal paling gedhe ing bedrock?

Ukuran paling gedhe portal nether bisa entuk 23X23 blok obsidian.

Apa sing nangis tangisan?

Iki digunakake kanggo nggawe jangkar respawn, blok sing duwe fungsi ngeculake pemain ing Nether. Nalika diselehake, nangis kadang-kadang ngasilake partikel netes ungu, kaya “nangis”.

Apa bisa mbangun portal Nether kanthi nangis nangis?

Sanajan ana hubungane, blok obsidian sing nangis ora kaya blok obsidian standar ing Minecraft, amarga ora bisa digunakake kanggo mbangun portal Nether. Nanging, nangis Insidian nggantosi obsian rutin sing wis digunakake kanggo transportasi luwih apik, nyebabake penampilan sing nangis.

Suwene suwene wektu 10 obsidi?

Sedhih mbutuhake kira-kira 10 detik kanggo mine. Pickaxe liyane mung bakal ngilangi blok sawise sawetara menit pertambangan. Obsidian digawe nalika sumber lahir lahar bisa ngubungi blokir banyu sing mili.

Pira blok 1 blok ing jaring?

The Nether minangka wilayah ing game Minecraft – lelungan siji blok ing Waluh padha karo lelungan wolung blok ing overworld, liwat lelungan bisa uga dadi trabasan.

Yaiku infinite tanpa wates?

Ing jagad tanpa wates saka Jawa lan Bedrock Edisi, Waluh uga tanpa wates kanthi horisontal. . Nether ora duwe siklus awan lan ora ana cuaca.

Kepiye BIGA BEDROCK WORLD?

Donya Old minangka jinis donya sing bisa diukur 256 x 256 blok kanthi horisontal, lan dhuwur maksimal 128 blok.

Apa Watesan Donya Bedrock?

Sisih sudhut jagad iki digawe saka bedrock sing ora katon. Iki ngluwihi nganti 128 blok lan bisa mlaku ing salawas-lawase.

Ana wiji bedrock kanthi portal pungkasan?

Portal mburi mburi lan winih minesha empt

Warta mburi mburi sing bisa ditemokake ing X: 339, Y: -32, Z: 1334 minangka tuan rumah siji supaya sampeyan kudu nyimpen wiji iki.

Apa ana portal obsian sing nangis ing Minecraft?

Tangis Indidian bisa dipikolehi saka portal rusak – struktur sing rusak, sing ditemokake ing latin lan overworld, sing nate diijini transportasi ing antarane loro, nanging wis ora bisa ngrusak wektu.

Napa aku ora bisa nyepelake portal nether?

Sampeyan kudu entuk obsidian, banjur pasang kaya outline persagi sing dhuwur. Sawise iku, njaluk flint lan baja, banjur cahya ngisor. Ing kana sampeyan lunga!

Cara nggawe portal nether ing Minecraft (metode paling cepet)

PORTAL NETALHER ing jejere Kolam Lava Lava ing Minecraft

Kepiye sampeyan nggawe portal Nether ing Minecraft? Apa sampeyan pemain anyar mung wiwit sinau babagan intertrikasi perjalanan interdimensi ing Minecraft, utawa sampeyan Speedrunner mineheroned Nggoleki cara sing paling cepet kanggo tekan ing papan sing bener.

Kanggo nggayuh Walanda ing Minecraft, sampeyan kudu mbangun portal nether. Pubernal kasebut kadhangkala ditemokake sebagian dibangun ing saindenging jagad, nanging mesthi apike kanggo ngerti babagan portal nalika wektu entuk bahan-bahan sing mbebayani kaya, utawa ultra -STRAK Bahan sing digunakake kanggo nyandhang alat lan peralatan sing paling apik ing game kasebut.

Ing pandhuan iki, kita bakal bisa mlaku sampeyan liwat cara nggawe portal nether saka awal nggunakake blok obsidian utawa mung sumber lahar lan banyu. Nanging banjur kita bakal maju luwih maju, lan mbukak salah sawijining cara sing paling cepet kanggo mbangun portal nether dhasar. Praktek cara iki, lan sampeyan bakal bisa mbangun lan ngaktifake portal saka awal ing 16 detik!

Portal Nether Minecer, kanthi saben blokir pigura pigura sing disorot

Cara mbangun portal saka obsidian

Kanggo mbangun pigura saka blok obsidian sing ana, iki apa sing kudu ditindakake:

  1. Panggonan 2 Blok Obsidian ing sisih ing lemah.
  2. Selehake 2 Blok Dirt ing salah siji saka 2 obsian.
  3. Mbangun menara 3 obosisi saben 2 blok sing rereget kasebut.
  4. Ndhuwur saben 2 menara obsidian kanthi blokut rereget liyane.
  5. Sambungake Blok Dirt Top Kanthi BLOKKAN IN FALSIDIAN 2.
  6. Copot 4 blok sing rereget yen sampeyan seneng – dheweke ora perlu maneh.
  7. Nglengkapi flint lan baja sampeyan, lan klik-tengen ing ndhuwur salah sawijining blok obsidian ngisor.

Cara mbangun portal saka lahar

Yen sampeyan pengin ngupayakake obsida kanthi nggunakake lahar lan banyu, mula luwih sithik. Kanggo portal nether sing paling gampang Sampeyan isih bisa nggunakake pembentukan 10-blok sing padha dilebokake ing ndhuwur, nanging sejatine nggawe saben blok obsian, ing kene apa sing kudu ditindakake:

  1. Gawe tembok rereget blokong siji blok ing ngendi sampeyan pengin portal kasebut.
  2. Klik-tengen kanggo blok lahar kanthi ember kosong kanggo ngisi lahar.
  3. Klik-tengen karo ember lava kanggo nyelehake lahar ing ngendi sampeyan pengin blok obsidian.
  4. Langsung njupuk ember banyu lan klik-tengen ing ndhuwur lahar sing wis diselehake.
  5. Sawise lava wis dadi obsidian, pilih banyu maneh.
  6. Baleni saben papan liyane sing kudu diselehake blok obsidian.
  7. Sawise rampung, copot tembok blokir rereget ing mburi portal kasebut, yen pengin.

Kauntungan kanggo mbangun portal nether nggunakake lahar lan banyu yaiku sampeyan ora kudu mikir babagan obsian kanthi tangan. Obsidian mung saya suwe nggunakake Pickaxe berlian, saengga pilihan lava / banyu minangka cara kanggo mbangun portal sadurunge sampeyan duwe akses menyang berlian ing Minecraft. .

Cara paling cepet kanggo mbangun portal Minecraft

Ana macem-macem cara kanggo nambah efisiensi mbangun portal Nether Minecraft sampeyan. Sawetara cara bisa motong wektu mudhun nganti 3 detik sing cendhak, nanging cara iki cenderung banget lan angel replikasi.

.

  1. Temokake kolam lava kanthi pinggir lahar lurus, lan ngadeg papat blok saka lahar, ngadhepi kolam renang.
  2. Gali bolongan 2×2 jero ing ngarep sampeyan karo shovel utawa pickaxe. Bagéan saka proses nyepetake portal neter ing Minecraft
  3. Rukun kaping pindho saka blok saiki nggunakake rereget, banjur pasang blok 4 rereget ing pembentukan tangga ing sisih tengen sampeyan. Bagéan saka proses nyepetake portal neter ing Minecraft
  4. Mbangun alun-alun 2×2 kothak metu saka posisi saiki, pungkasane ing ndhuwur blok paling adoh saka tangga. Bagéan saka proses nyepetake portal neter ing Minecraft
  5. Rukun 2 blok menyang lahar, banjur copot 2 blok ing mburi sampeyan.
  6. Selehake banyu nggunakake ember sampeyan ing blok sing paling dhuwur saka struktur sing dibangun ing mburi, banjur mlumpat. Bagéan saka proses nyepetake portal neter ing Minecraft
  7. Saiki gunakake ember kosong kanggo nyelehake lava ing ngarepe banyu sing sampeyan kudu kanggo mbangun pigura portal. Bagéan saka proses nyepetake portal neter ing Minecraft

Cara iki njupuk udakara 16 detik kanggo ngrampungake (saka nempatake blok pisanan kanggo nyenyet portal), dene metode impen sing ditindakake kira-kira 20 detik. Alesan metode iki cenderung luwih cepet tinimbang metode bangunan nether impen yaiku sampeyan ora kudu saluran banyu sadurunge ngresiki portal, nyimpen sampeyan sing larang regane yen sampeyan kudu entuk jaring kanthi cepet.

Pambocoran lengkap – panemu babagan metode bangunan cepet iki, TeddyPlayer1, dadi sedulurku! Kepiye carane.

Iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara nggabungake portal nether ing minecraft! ! Utawa, sampeyan bisa nambah portal sampeyan kanthi salah sawijining shaders minecraft sing paling apik.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.