Pilihan Romawi Massa: Kabeh pasangan, kepiye cara kerja, lan cara mbukak kunci – GameSpot, Efek Massa: mitra edisi legendaris paling apik | Den geek

Efek Massa: Mitra paling apik edition lan paling apik Edisi

Malah ing game sing ditawani pilihan romance sing sithik banget, Kaidan dirasakake kaya potongan roti panggang tanpa butter. Pancen dudu sing sampeyan pengin ndeleng esuk, nanging sampeyan bakal urip karo pilihan sampeyan.

Pilihan Romawi Massa: Kabeh pasangan, kepiye cara kerja, lan cara mbukak kunci

Sampeyan duwe sawetara romantis pilihan sajrone game efek massa, kanthi sawetara sing bisa tahan ing kabeh telung game – paling ora, jinis. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan paramour.

tanggal 19 Mei 2021 ing 6:17 pm PDT

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

CATETAN: Kiriman iki ngemot sipil kanggo kabeh telung game saben massa ing efek massa: Edisi legendaris, amarga kita bakal mbukak kabeh pilihan romantik, uga nuduhake cara bisa terus ing kabeh telung game. Waca kanthi resiko dhewe.

Effek Efek Massa: Edisi legendaris minangka koleksi trilogi efek massa biowa sing akeh sing nggawa kabeh macem-macem pilihan sing bisa ditindakake. Salah sawijining upshots game efek massa yaiku sampeyan bisa muter kabeh ing file Simpen sing padha, lan mulane, nggawe keputusan sing apik ing saindenging seri sing digawe siji liyane. Antarane keputusan kasebut yaiku miwiti hubungan romantis karo anggota kru, lan sapa wae. Keputusan kasebut bisa nggawa menyang game liyane, ngidini sampeyan miwiti romantis siji, melu sawetara hubungan, lan malah geni sing lawas kanthi pungkasan seri.

Nanging nggawe hubungan kasebut kanthi karakter mbutuhake gaweyan, lan ora kabeh kasedhiya kanggo saben versi komandan (paragon utawa renegade). Nyatane, pilihan karakter sampeyan bisa ngunci sawetara hubungan kanggo malah kedadeyan, lan ora kabeh karakter bakal kasengsem ing Shepard Pria utawa Wanita. Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti babagan kabeh pilihan romantika sampeyan lan cara mbukak kunci macem-macem hubungan sajrone efek Massa: Edition legendaris.

Efek Massa 1

Ing game Efek Massa pisanan, pilihan romantine sampeyan paling winates saka seri kasebut. Sampeyan mung bisa nggawe hubungan romantis kanthi salah siji saka telung karakter: Kaidan Alenko, Ashley Williams, lan Liara T’Soni.

Yen sampeyan milih miwiti hubungan karo salah sawijining karakter kasebut, sampeyan bisa nerusake ing efek massa 3, sing bakal menehi akses menyang macem-macem pemandangan crita ing game kasebut. Ana uga konten tambahan ing efek massa 2 sing ana gandhengane karo kabeh telung hubungan. Pungkasane, nendhang hubungan romantis karo para punggawa bakal entuk parah utawa prestasi paramour.

Sampeyan uga bisa micu pemandangan karo konsort Asari, Sha’ira, ing ontal, sanajan iki minangka wayahe siji-mati lan ora nggawe hubungan jangka panjang.

Ora ana caption sing diwenehake

Kaidan Alenko

  • Keperluan: Shepard Wanita
  • Romance Kasedhiya: Efek Massa 1, efek massa 3

Kaya kabeh pilihan Romantik sampeyan, trik kanggo entuk Kaidan dadi hubungan yaiku wektu kanggo nglampahi wektu ing antarane misi – khusus, antara misi utama sing sampeyan lebokake ing Therum, Feros, Noveria, lan Viririr. Sawise saben (lan kadhangkala sawise misi sisih), sampeyan kudu nemokake Kaidan ing Normandia lan ngomong karo dheweke. Gunakake pilihan dialog “Investigate” kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan latar mburi, lan priksa manawa milih paragon, grapyak, lan flirty flirty, beda karo standhike utawa kasar.

Terusake Kaidan antarane misi, sing paling penting sing utama, supaya hubungan kasebut maju.

Nalika sampeyan romanting Kaidan, uga bisa kanggo Liara Romance, yen sampeyan wis ngluwari dheweke saka Therum lan mbuwang wektu ngobrol lan ngobrol karo dheweke. Kaidan bakal pungkasane takon babagan perasaan sampeyan kanggo Liara, lan sampeyan kudu menehi jaminan marang dheweke kanggo njaga romance kasebut. Yen sampeyan ngatur supaya wong loro ing pancing kasebut, akhire, dheweke bakal ngadhepi sampeyan lan njaluk sampeyan milih. Yen sampeyan milih Liara utawa suggest njaga hubungan telung cara, Kaidan bakal bug (sanajan sampeyan isih bisa ngyakinake Liara mengko).

Pungkasan, sampeyan bakal duwe pilihan gedhe sing bakal nemtokake manawa sampeyan bisa romance Kaidan ing Virmire. Sampeyan bakal duwe pilihan antarane Ashley lan Kaidan, lan milih wong sing ora Minat romawi sampeyan bakal nyebabake pungkasan hubungan sampeyan.

Romance bisa maju sawise sampeyan bali menyang bertahan, ing ngendi sampeyan bakal nemoni rapat liyane karo Kaidan – dadi priksa manawa sampeyan bakal nuduhake kapentingan lan nambani kanthi becik. Sawise iku, romansa bakal ngrampungake pemandangan seks ing dalan sabanjure, yen sampeyan milih pilihan paragon lan kirim menyang kemajuan Kaidan.

Elinga yen sampeyan bisa nerusake hubungan karo Kaidan ing Mass Efek 3, nanging sampeyan ora kudu tetep setya karo dheweke liwat efek massa 2. Isih, yen sampeyan pengin njaga hubungan, pilih pilihan dialog paragon ing game kasebut.

Efek Massa: Pitunjuk Edisi Legendaris & News

  • Pandhuan efek Massa – tips edition legendaris lan trik trik
  • Efek Massa: Pandhuan Edisi Edition Legendaris – Tips Penting kanggo Timur
  • Efek Massa: Edisi Legendaris – Kabeh pemain sing kudu ngerti
  • + Tampilake efek massa luwih akeh: Gedung Edisi Legendaris & Link News (7)
  • Walkthrough Efek Massa
  • Efek Massa 2 Walkthrough
  • Efek Massa 3 Walkthrough
  • Efek Massa: Pandhuan Trofi Edisi Legendaris – Dhaptar Prestasi lengkap
  • Efek Massa: Edisi Legendaris – Misi sisih sing nyenengake sampeyan kudu muter
  • Efek Massa: Orde Misi Edisi Legendaris – Novaria, Feros, utawa Therum?
  • Wektu efek massa sampeyan bisa uga ora ngerti babagan

Ora ana caption sing diwenehake

Ashley Williams

  • Keperluan: Makanan SHEPARD
  • Romance Kasedhiya: Efek Massa 1, efek massa 3

Trek Ashley Romantik cukup identik kanggo Kaidan. Sawise recruiting Ashley ing Perdana Eden, dheweke bakal kelet karo kru kanggo dolanan liyane, menehi kesempatan kanggo ngobrol karo dheweke ing antarane misi. Goleki Ashley sawise misi crita utama ing Citadel, Feros, Theria, Noveria, lan Virmire, lan tansah milih opsi dialog “Investigate” kanggo ngerteni dheweke luwih apik. Sampeyan uga kudu milih kanggo Pilihan FLTIRT FLIRTY lan pilihan paragon sing ramah, beda karo pilihan maneh, sing bakal ngadeg.

Terus ketemu karo Ashley Antarane misi supaya terus nyurung hubungan kasebut liwat kursus game kasebut.

Kaya karo Kaidan, uga bisa ngupayakake liara sekaligus. Yen sampeyan ngandhani Ashley, sampeyan dadi Liara, sing bakal mungkasi hubungan romantis karo sampeyan. Yen sampeyan tetep ngupayakake loro, Nanging, pungkasane bakal ngadhepi sampeyan bebarengan. Nalika iku, yen sampeyan milih Liara utawa suggest njaga loro romansa, sampeyan bakal kelangan Ashley minangka kapentingan katresnan kanggo game liyane.

Virmire uga minangka titik pivotal kanggo hubungan karo Ashley. Milih wong ing Virmire sing ora kapentingan katresnan sampeyan bakal mungkasi hubungan karo dheweke.

Pungkasan, sampeyan bakal entuk pemandangan romantis karo Ashley nalika sampeyan bali menyang benteng lan, yen sampeyan terus milih opsi dialog paragon, liyane ing Misi sabanjure sing bisa ngrampungake pemandangan seks ing antarane dheweke lan Shepard , yen sampeyan bisa nampa.

Kaya Kaidan, sampeyan bisa nerusake hubungan karo Ashley ing Efek Massa 3, nanging sampeyan ora kudu setya karo dheweke liwat efek massa 2. Isih, yen sampeyan pengin njaga hubungan, pilih pilihan dialog paragon ing game kasebut.

Ora ana caption sing diwenehake

Liara T’Soni

  • Keperluan: Shepard lanang utawa wadon
  • Romance Kasedhiya: Efek Massa 1, efek massa 3

Syarat kanggo Liara Liara ora beda karo Kaidan lan Ashley, kanthi siji guwa tambahan: sampeyan kudu golek lan ngluwari liara awal ing game supaya bisa nggawe jaminan sing cukup kanggo nggawe ikatan. Tegese sampeyan pengin mara menyang sektor Artemis Tau minangka misi pertama sawise dadi spesifikasi lan ninggalake Citadel.

Sawise sampeyan duwe Liara ing tim, romaning dheweke kerja kanthi identik kanggo Kaidan lan Ashley. Sampeyan kudu diajak karo dheweke antarane misi, khususe utama ing feros, noveria, lan virir. Yen sampeyan nglakoni, pilih opsi dialog paragon lan pilihan flirty sing nggawe kepinginan sampeyan dikenal. Liara bakal miwiti anget kanggo Shepard liwat wektu lan ngakoni dheweke, nanging uga bakal nyebutake manawa dheweke ora gelem miwiti hubungan lan ora nate ngalami reassured.

Nalika sampeyan lagi ngupayakake Liara, sampeyan uga bisa ngupayakake salah siji Kaidan utawa Ashley, sing bakal nyebabake Liara takon sawise perasaan sampeyan. Yen sampeyan ngandhani yen sampeyan dadi salah sawijining, sampeyan bakal mungkasi hubungan karo Liara; Yen sampeyan ora, nanging ora nate mentel, sampeyan bakal bisa diadhepi dening Liara lan skuadir liyane. Yen sampeyan milih wong liya liwat Liara, sing bakal mungkasi hubungan karo dheweke; Nanging, yen sampeyan saran terus hubungan loro, kapentingan Katresnan manungsa bakal mungkasi hubungan, nanging isih bisa ngunjungi Liara maneh lan gawe uwong yakin supaya bisa kelet karo sampeyan.

Sampeyan bakal bisa ndeleng loro pemandangan romance mengko ing game, siji nalika bali menyang Citadel sawise Virmire, lan siji nalika sampeyan lelungan menyang misi sabanjure. Ing loro kasus, priksa manawa milih pilihan sing nuduhake kapentingan ing Liara lan tiba ing sisih paragon skala dialog. Yen sampeyan terus ngupayakake Liara, adegan pungkasan bakal kesimpulan karo pemandangan seks ing antarane dheweke lan Shepard.

Kaya dene rong pilihan Romance Efek Sawise Massa, sampeyan bisa nerusake utawa ndandani hubungan karo Liara ing efek massa 3. Duwe hubungan karo dheweke uga bisa nyebabake crita tambahan lan opsi dialog ing efek massa 2 sajrone Lair saka Broker Mission Arc. Sampeyan ora kudu tetep setya karo Liara liwat efek massa 2 kanggo miwiti maneh hubungan ing game pungkasan, nanging nglakoni bakal ngganti sawetara dialog sing sampeyan lakoni.

Adari Konsorsi Adari

Pilihan romantis pungkasan ing Efek Massa 1 minangka kahanan siji wengi, bisa diakses karo karakter Shepard. Sampeyan bisa diakses sawise sampeyan ngunjungi konsort Asari, Sha’ira, ing presidium Citadel. Sha’ira bakal njaluk sampeyan nganggo septimus, umum umum sing nyebar gosip babagan dheweke, dheweke nemokake ora bisa mandheg.

Sampeyan bisa nemokake septimus ing Chora’s Den, ing ngendi sampeyan bisa ngomong karo dheweke lan gawe uwong yakin yen nyerah kampanye kasebut nglawan konsort kasebut. Ora utamane angel ditindakake yen sampeyan milih opsi dialog sing luwih dhisik target sampeyan. Sampeyan uga bisa golek sukses yen sampeyan duwe katrampilan utawa keterampilan sing nggegirisi cukup kanggo mbukak kunci opsi dialog kasebut. Yen sampeyan nyerah septicus yakin, sampeyan bakal gagal misi kasebut.

Sawise sampeyan lunga ninggalake Sha’ira, septimus bakal takon sampeyan ngobrol karo elcor diplomat kanggo mbantah jenenge. Temokake dheweke ing kantor Kedutaan ing jejere Udina ing presidium. Obrolan cepet bakal ngrampungake tugas kasebut, ngidini sampeyan bali menyang Sha’ira.

Yen sampeyan bali menyang konsort Asari, dheweke bakal menehi hadiah tembung. Sampeyan bisa nampa utawa sambat; Yen sampeyan milih pilihan dialog “iku?”Sampeyan bakal micu pemandangan romantis sing cendhak ing antarane Shepard lan konsor sing nuduhake.

Efek Massa: Mitra paling apik edition lan paling apik Edisi

Efek Massa nawakake galaxy opsi romantis, nanging pasangan sing paling apik?

Dening Matthew Byrd | 13 Mei 2021 |

  • Nuduhake ing Facebook (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing Twitter (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing LinkedIn (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing email (mbukak ing tab anyar)

Kèndêl ingsun | Komentar Count: 0

Efek Massa

The Efek Massa Trilogi akeh perkara kanggo akeh wong, nanging kita ngerti yen sampeyan ndeleng rilis Edisi Siswa Legenda Minangka alesan kanggo Cruise ing saling Galaxy nggoleki romantis utawa, paling ora, kesempatan kanggo hook karo wong asing.

Efek Massa dudu RPG pisanan kanthi sistem romantis, lan sing pertama Efek MassaOpsi Romance paling bisa diterangake diwatesi, nanging cara sing Efek Massa Game Romance Nggunakake minangka piranti bangunan sing rumit lan pangalihan sing nyenengake wis dadi favorit kanggo wong sing ora bisa nulungi wong sing ora bisa golek katresnan ing papan digital.

Kang Efek Massa Romance minangka sing paling apik kanggo kabeh,? Nalika kita ora bisa nate ngeling-eling sampeyan babagan kenangan sampeyan karo pasangan favorit pribadi, iki peringkat kabeh romantik (ora preduli kepiye carane ringkes) Efek Massa Game.

Efek massa diana aders

18. Diana Sedler

Pemain bakal entuk kasempatan kanggo wartawan romantik Diana aders nalika lagi nggarap crita babagan Normandia ing Efek Massa 3. Kayane mesthine minangka waspada kapten kirk, nanging kabeh urusan kasebut rumangsa … mati.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Bener, Diana malah nyatakake keprihatinan ringkes karo Shepard bisa ngrusak karier dheweke. Antarane fase flirting cekak lan potensial prihatin etika sing dawa, romantis iki mung rata.

Sha

17. Sha’ira

Asari Consort Sha’ira pancen mung siji-sijine “Kesempatan Romance” ing game pisanan, nanging ora bisa dadi mitra sing paling nyenengake ing Efek Massa Trilogi.

Sampeyan uga rumangsa rada aneh yen Sha’ira mung turu karo Shepard yen pamuter ujar manawa ora marem karo hadiah tembung. Makane meh bisa nemoni jinis pilihan, sing bakal dirasakake luwih apik yen ana hubungan sisih paragon sing padha. Bab iki kaya ngono.

Romance Efek Samara Mass

16. Samara

“Romance” karo Samara meh ora ana romantis kabeh (paling ora Efek Massa standar). Yen sampeyan nyurung kode kepungkur Samara lan terus nyandhang dheweke, sampeyan bisa uga bisa entuk Shepard lan Samara kanggo ngambung. Nanging, hubungan kasebut ora luwih akeh tinimbang sing kasebut.

Iku menarik yen romansa iki beda karo wong liya nganti saiki, nanging ing antarane kekurangan payoff lan kasunyatane, “ora,” angel kanggo rangking romance iki paling ndhuwur.

Romance Efek Javik Mass

15. Javik

Ana macem-macem jinis romansa ing saindenging Efek Massa Seri, nanging sawetara jelas jelas bisa dadi “romansa” manawa karakter pamuter dimasakaké.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Nanging, iku cukup apa sing kedadeyan esuk sawise tiwas turu karo Javik. Dene guyon loro iki dadi bebarengan karo gaya humor CATTAL DLC Hookup kedadeyan, iki minangka romantis siji-cathetan sing luwih sithik tinimbang gag cepet.

14. Kaidan Alenko

Diwenehi, Kaidan dadi karakter sing luwih menarik ing Efek Massa 3 Nalika pemain diwenehi kasempatan kanggo nyegerake romantis karo dheweke sadurunge perang sadurunge perang, nanging angel kanggo njaluk mung kepiye Kaidan sing asli Efek Massa.

Malah ing game sing ditawani pilihan romance sing sithik banget, Kaidan dirasakake kaya potongan roti panggang tanpa butter. Pancen dudu sing sampeyan pengin ndeleng esuk, nanging sampeyan bakal urip karo pilihan sampeyan.

Efek Massa Morintth

13. Morinth

Akeh penggemar sengit karo pilihan Morintth Romance kanggo kasunyatan sing gampang yen mung siji-sijine ing waralaba sing ndadékaké seda panglima Shepard. Dadi adil, mesthi dudu asil sing paling apik.

Nanging, kejutan kasebut nggawe salah sawijining pilihan romantis sing luwih apik “Salah” ing Efek Massa waralaba. Ora ana hubungan legendaris, nanging “payoff” paling ora bisa dieling-eling.

Romance Massage Jacob Taylor

12. Yakub Taylor

Salah sawijining perkara sing apik babagan hubungan Yakub Taylor saka crita lan desain desain yaiku salah sawijining hubungan sing wiwitane ora katon. Iku mung sawise sampeyan miwiti nggawe hubungan asli karo Taylor sing dalane romantis iki dadi luwih jelas.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Isih, sifat sing lucu banget saka garis pilihan Yakub (“nanging hadiah …”) njupuk siji-sijine mudhun ing peringkat romantika sakabehe. Ana uga kasunyatan sing gampang sing ora seneng karo Yakub minangka watak.

Steve Cortex Efiles Romance

11. Steve Cortez

Minangka Partner Romantis Pria lanang kanggo karakter Shepard Pria, Steve Cortez mbantu ngilangi alangan yen sawetara penggemar sing kepingin weruh yen Bioware bakal gelem break. Anané pilihan kasebut yaiku bayangan ing loro pisanan Efek Massa Game, lan apik banget Efek Massa 3 Pungkasane ditangani.

Isih, iki dudu romantis sing paling nyenengake, lan Steve meh ora ana karakter sing paling maju sing sampeyan duwe kesempatan kanggo. Mungkin dheweke bakal pangkat luwih dhuwur yen dheweke wis ngenalake sadurunge, nanging kaya ngono, dheweke minangka salah sawijining pilihan romance ngisor.

Efek Jeses Vega Romance

10. James Vega

Efek Massa 3Citadel DLC kadhangkala diarani potongan layanan penggemar, nanging ana wektu nalika paling ora bisa dieling-eling yen pungkasane menehi para penggemar sing wis digoleki.

Sing sejatine nyata babagan romantis DLC karo James Vega: Salah sawijining penggemar kasebut sing sadurunge Platonic. Romance sing paling gedhe, nanging nganti ana siji wengi sing ana, luwih apik tinimbang Javik. James malah nggawe endhog esuk.

Waca liyane

Efek Massa

Apa edition massa edition legendaris teka ing Nintendo Switch?

Kelly Chambads Efek Romance

9. Kamar Kelly

Iki nggodha rangking iki sing luwih dhuwur kanggo alesan sing gampang kanggo akeh pemain sing ngremehake Kelly lan ora mikir yen sampeyan bisa mbukak romantis, nanging kasunyatan sampeyan mung bisa mbukak romantis iki sawise nggawe korban sing misuwur ( Lan ora suwe) tegese rada angel kanggo nyelehake sawetara pilihan liyane.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Isih, Kelly sing popularitas, kahanan sing unik saka pacaran sampeyan karo dheweke, lan tarian saiki sing misuwur mesthi ngangkat fling iki ing paling cepet ing game liyane.

Samantha Traynor Mass Efek Romance

8. Samantha Traynor

Samantha nemokake awake nang endi wae ing tengah-tengah pak romance mung amarga jinis cara paling apik kanggo ngringkes romance karo dheweke.

Dalan crita trayner traynor apik, duwe wektu sing apik, lan pancen kaget banget amarga diwatesi kanggo game katelu. Nanging, ana wektu, ana hubungan iki meh normal dibandhingake karo romantis sing luwih dinamis ing game iki. Mung kurang sawetara rempah-rempah sing sampeyan entuk karakter liyane.

Efek Massa Ashley Williams

7. Ashley Williams

Yen Ashley mung muncul ing asline Efek Massa, Dheweke bakal luwih murah ing dhaptar iki. Dheweke kadang-kadang lucu (yen lucu dialog) lan kulo frearga romance umume tegese manawa kualitas sing paling apik amarga mitra “ora Kaidan.”

Nanging, Efek Massa 3 Mbayar hubungan iki ing sawetara cara sing nggumunake. Game kasebut nindakake prekara sing apik kanggo mbangun pertemuan Ashley lan Shepard sadurunge kanthi dalan crita sing uga bisa ngadeg ing romansa liyane. Iku mung minangka romance multi-game sakabèhé.

Tali

6. Tali’zorah

Pancen angel banget kanggo rangking romance tali tanpa ngakoni yen sawetara penggemar isih kuciwa, ora nyebabake pembantu logis: njaluk supaya raine. Kita ndeleng gambar sing surem apa sing katon tali mengko ing game kasebut, nanging sawetara pemain pengin mbukak luwih langsung.

Ulasan Game Paling Anyar

Gran Turismo: Crita Sejati vs. Film game video

Bros Super Mario. Review Movie: Grafis gedhe ndhelikake gamelan sing ora ana gandhengane

Dungeons & Dragons: diurmati maling maling – film iki pantes game iki

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Sanajan sampeyan kuciwa karo unsur katresnan kasebut, sanajan angel nolak yen Tali lan Shepard duwe salah sawijining romantis sing paling apik, asli, lan apik ing Efek Massa Trilogi. Watesan fisik sing unik lan kimia dheweke duwe karo Shepard nggawe bagean sing luwih apik kanggo romantis iki sawetara sing paling apik ing RPG.

Garrus Efek Massa Massa

5. Garrus Vakarian

Ana gelar sing cocog karo banding karo garrus adhedhasar banding garrus minangka karakter. Kanthi tembung liyane, gampang seneng nggolek garrus kanthi mung amarga garrus minangka kanca sing gampang disenengi.

Sing ngandika, dalane Dalan Garrus Romance uga kuwat ing sisih tengen dhewe. Iku pancene njupuk ing Efek Massa 3 Nalika gawe kaget miwiti hubungan karo garrus wis liwati lan sampeyan pancene njaluk ngapresiasi kepiye Garrus minangka salah sawijining mitra romantis sing isih dadi kepentingan sampeyan dhewe nalika sampeyan lagi ngubengi.

Thane krios efek massa

4. Thane Krios

Ora saben Efek Massa Hubungan minangka wong sing seneng, nanging sawetara kaya tragis sing bener kaya romance nganggo thane. Sawise kabeh, sampeyan miwiti hubungan karo Thane ngerti yen penyakit dheweke wis alon-alon mateni dheweke.

Nalika kabeh kedadeyan bisa kaya film umur minggu, pungkasane crita sing luar biasa sing dadi salah sawijining conto sing paling apik babagan cara ngupayakake hubungan romantis karo a Efek Massa Watak tenan ngidini sampeyan ndeleng ing cahya sing beda.

Efek Massa Miranda Lawson

3. Miranda Lawson

Deleng, ana wektu nalika romantis kita bakal katon maneh kanthi glee sing paling akeh uga ora bisa ilang. Yen sampeyan adoh banget saka jaman sing ala, luwih gampang katon maneh babagan momen sing luwih nyenengake.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Iku jenis dinamis sing sampeyan entuk karo Miranda. Iku dudu romantis sing paling jero ing game (lan kesimpulan crita iki Efek Massa 3 ora paling apik), nanging akeh pemain sing bisa narik kawigaten kanggo Miranda kanggo … Umm … alasan mesthi bakal kelingan nalika sepisanan ngremehake.

Liara t

2. Liara T’Soni

Status Liara minangka pilihan romantis jangka panjang paling apik ing Asli Efek Massa Game wis cukup kanggo rangking dhuwur ing dhaptar iki, nanging penempatan sing dhuwur banget babagan kepiye hubungan karo Liara berkembang ing trilogi.

Minangka romantis potensial sing bakal menehi kabeh Efek Massa trilogi (sanajan wektu sing paling apik ing ME2 diwatesi kanggo Broker Shadow Broker DLC), hubungan Shepard karo Liara minangka salah sawijining sing paling lengkap lan asli ing game asli. Romantine minangka crita sing apik banget sing tikel minangka conto sing luwih apik babagan jinis crita berbasis sing adhedhasar Efek Massa dibangun ing.

Romance Efek Jack Massa

1. Jack

Sampeyan bakal duwe wektu sing angel entuk Efek Massa Para penggemar setuju babagan pilihan romantis paling apik, nanging kasunyatane umume bisa setuju manawa Jack, paling ora, salah sawijining pilihan romantis sing paling menarik ing game kasebut yaiku Prajanjian.

Bab sing apik babagan Jack yaiku sampeyan bisa milih melu hubungan sembrono karo dheweke utawa, yen sampeyan ngerti apa sing kudu dilakoni, netepake kemitraan sing luwih laju ing salah sawijining kanca sing paling apik. Beda sing nggumunake ing antarane rong pilihan kasebut kanthi sampurna sing dadi karakter lan minangka salah sawijining panggunaan romance sing paling apik minangka piranti bangunan karakter ing game bangunan ing game peran.