Peta Star Wars Download – Artathecanadian – Peta – Pemetaan lan Modding: Forum Minecraft – Forum Minecraft – Forum Minecraft – Forum Minecraft, lan Galaxy Star Wars Next | Pcgamesn

Tatooine lan Coruscant mbutuhake taun kanggo mbangun ing Minecraft, lan Galaxy Star Wars sabanjure

Vanilla rampung (peta kalebu SourcePack)
-Ora ana mods sing dibutuhake!
-MC versi: Java 1.18.2
-Singleplayer
Apike banget kanggo main karo Opticine
-Peta iki kudu diputer ing Jawa 1.18 & ora bakal bisa digunakake ing versi liyane.

Forum Minecraft

Halo, ing kene aku duwe akeh peta Star Wars sing beda, kabeh digawe kanthi skala 1: 1. Saben iki njupuk udakara 6 wulan kanggo nggawe, lan muga-muga sampeyan seneng. Peta liyane ing nggawe!

Coruscant

Lintang pati

Gapura Scarif Scarif

Dasar Stuchiller

Circle2-3600

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Deleng profil _lies

  • Metu saka banyu
  • Gabung Tanggal: 8/5/2018
  • Kiriman: 4
  • Rincian Anggota

Aku ora duwe tembung

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Pokok Puncher
  • Gabung Tanggal: 2/9/2019
  • Kiriman: 22
  • Rincian Anggota

Sanalika aku ndeleng judhul lan gambar pisanan, aku menehi tandha ing papan kasebut. Aku minangka penggemar Star Wars sing gedhe banget lan peta iki, aku ora ngerti apa sing kudu dingerteni amarga ora ana tembung kanggo nerangake babagan karyawan sing luar biasa iki.

Yen sampeyan nate rencana nggawe peta Star Wars, sampeyan wis milih lan aku bakal nyemak iki uga.

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen

Deleng profil 20kymecg2

  • Sing anyar dibayar
  • Gabung Tanggal: 8/13/2019
  • Kiriman: 1
  • Rincian Anggota

Apa mod apa aku ndeleng ing pangkalan starkiller kanthi pasukan urutan pertama?

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • A odyssey ruang
  • Lokasi: ora relevan
  • Gabung Tanggal: 4/8/2016
  • Kiriman: 2,208
  • Minecraft: Rabidgoodra27
  • Discord: Rabidgoodra27 # 5592
  • PMC: rabidgoodra27
  • Rincian Anggota

Tatooine lan Coruscant mbutuhake taun kanggo mbangun ing Minecraft, lan Galaxy Star Wars sabanjure

Star Wars Planet Coruscant Recreated Minangka Peta Minecraft

Minecraft wis kabukten dadi outlet sing nggegirisi kanggo para pemain kreatif, lan wis dadi sawetara gaweyan sing paling ambisi komunitas game wis ditindakake. Nanging yen wong miwiti mbangun kabeh Bumi ing Minecraft, apa bisa uga ndhuwur? Kepiye babagan Galaxy Kabeh? Star Wars Galaxy Kabeh, Dadi Luwih.

Pamuter Vistachess wis ngenteni tatooine taun kepungkur lan coruscant minangka bagean kanggo entuk galaksi lintang Star Wars ing peta petualangan dunia sing mbukak. Peta kasebut digawe kanthi gabungan saka WorldPArter lan jagad iki, amarga Vistachess nerangake babagan reddit, lan sampeyan bisa ndeleng sawetara proses kasebut ing video ing YouTube.

Bangunan perang bintang kabeh swara kanthi ambisi, nanging sanajan proyek iki kudu rampung, rekrit tatooine lan coruscant wis gumun ing ruang lingkup lan rinci. Tatooine nampilake kabeh saka kabeh Eisley kanggo homesteads sing paling ora jelas, lan planet-planet-planet sing akeh banget kanggo nampilake kabeh saka bangunan Senat lan bangunan cilik sing ora kaetung ing antarane.

Sampeyan bisa ndownload peta kanggo awake dhewe yen sampeyan lagi mlaku MINECRAFT 1.12.2, utawa mung katon luwih cedhak ing video ing ngisor iki.

Miniatur YouTube

Kanggo luwih akeh peta Minecraft paling apik, sampeyan bisa ngetutake tautan kasebut.

Dustin Bailey Dustin Kabeh game retro lan game petualangan, uga dadi pengabdian Fantasi Xiv pungkasan. Perlengkapan sing paling apik ing PCGamesn yaiku ngukir ceruk kanggo jangkoan simulator truk. Mantan penulis warta senior, saiki bisa ketemu dheweke ing Gamesradar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Star Wars: Rungokake Ksatria

Apa sampeyan duwe apa sing dibutuhake kanggo ngalahake Gusti? Apa sampeyan bakal dadi jedi & nglawan pasukan peteng? Utawa sampeyan bakal nyerah menyang sisih peteng & gunakake kekuwatan kanggo ala? Pilihan sampeyan yaiku!
Eksplorasi / petualangan RPG

Vanilla rampung (peta kalebu SourcePack)
-Ora ana mods sing dibutuhake!
-MC versi: Java 1.18.2
-Singleplayer
Apike banget kanggo main karo Opticine
-Peta iki kudu diputer ing Jawa 1.18 & ora bakal bisa digunakake ing versi liyane.

Fitur Peta:
-Lelungan menyang macem-macem donya & njelajah landskap unik!
-Nglumpukake Blasters, Pedhang, Lampu Sarjana & Liyane!
-Senjata & Armor Nganyarke!
-Sinau nggunakake kekuwatan kekuwatan kuat!
-Entuk kanca kewan!
-Kanca-kanca melu ngancani & mbiyantu perjalanan sampeyan!
-Resep Kerajinan Custom!
-Paket sumber daya khusus kalebu senjata anyar, swara, kulit mob, musik, tekstur & luwih akeh!
-Berinteraksi karo ton sipil & liyane!
-Swara 30+ Side-Querons!
-Misi pamburu
-Jelajahi Dungeon, Tambe & Caves
-Jurnal Donya Dedha kanggo saben donya
-Toko sing bisa digunakake
-Umume mbukak
-21 Minifigs sing bisa dikumpulake
-Nglumpukake tunas kanggo tuwuh ing terrarium sampeyan!
-Goleki loot loot, barang, boss mini, rahasia sing didhelikake & liyane!

Donya sing njelajah:
-Tatooine
-Cophrigin v
-Rhen var
-Kashyyyk
-Donya Misteri
-Koriban

Diilhami dening: kotor

Cara Main:
Langkah 1. Download file file
Langkah 2. File Download Unzip
Langkah 3. DREG MAP MAP Simpen File menyang folder Saves Minecraft
Langkah 4. Bukak Mc Java 1.18.2 & Puter!

Yen sampeyan ngrekam peta aku, kabari aku, aku seneng nonton & dhukungan!
Mangga aja mbalekake map kanggo download tanpa ijin

-Umpan balik diwanti-wanti! Ayo kula ngerti babagan kewan omo utawa masalah sing sampeyan alami supaya aku bisa ndandani sampeyan & liyane!

-Matur nuwun kabeh kanggo sabar & dhukungan!

Gambar

Changelog

2023-05-05 – Peta sing dirilis.