Peta Mini-Game Minecraft, Peta Minighose Minecraft | Komunitas Planet Minecraft

Peta Peta Miniges Memecraft

Peta Mini-game Minecraft

Peta game yaiku Mini-game digawe ing Minecraft (Game-cepat!). Dheweke bisa kalebu macem-macem perkara, nanging umume biasane inspirasi karo mekanika sing ditemokake ing game liyane.

Guess gambarku

guess_my_drawing_thumbnail

Minigame gambar sing nyenengake kanggo muter karo kanca-kanca!

Boom siksa

boom_doom_icon_1.0.60

Mobs njeblug ing boom siksa! Titik menyang kanca-kanca sadurunge countdown tekan nol!

Buah ninja

Buahninja_thumbnail

A rekreasi game mobile sing ditresnani, ninja buah.

Mbangun Rush

Nyilem menyang jagad kacepetan bangunan kanthi mbangun Rush, peta minecraft sing bakal nggawe katrampilan konstruksi sampeyan ing test pokok! .

Pesta minecraft

Partai Minecraft minangka game papat pamuter kanthi basis adhedhasar pesta Mario. Game iki luwih saka 10 item toko sing beda-beda, luwih saka 27 papat-kabeh minigames lan luwih saka 5 tanding minigames.

Toko blok

Blockshop

Pisanan katon ing kuis Live Season 2, Blok Blok minangka game match blok. Pemain ditampilake papat pola lan kudu ngerti sing bener. Kanggo menang, pemain kudu niru pola sing bener.

Risak

2023-05-08_06.21.21.20

Mecah minangka peta minigame 2D breaking kanggo minecraft 1.19.4 Ing endi tujuane kanggo ngrusak kabeh blok ing tingkat kanthi nggunakake bal lan paddle. Ana uga jinis bal khusus sing bisa mbantu sampeyan ngrusak cara entuk total. Peta kasebut uga dilengkapi karo pembangun tingkat khusus kanggo nggawe lan ngrusak desain 2D kreatif dhewe.

Pesta mario

Mp_thumb

Peta bebarengan kanggo 2 nganti 4 pemain. Giliran obah ing papan kanggo ngumpulake dhuwit recehan lan dhuwit recehan perdagangan kanggo barang lan lintang. Ing pungkasan saben giliran kabeh pemain saingan ing minigame kanggo dhuwit recehan ekstra. Umume lintang ing pungkasan game menang.

Warden Whisperers

Sugeng rawuh ing bisik-bisik Warden! Pemain dibuwang menyang arena kanthi warden kanthi tujuan tunggal dadi pemain pungkasan sing ngadeg kanthi nggunakake macem-macem barang kanggo nyabotake pemain liyane!

Oreclicker

oreclickerv2.0

Orerclicker kabeh babagan ngempalaken ores lan nganyarke kanggo ngrampungake game kasebut. Aku nambahake Nether lan mungkasi, sing fungsional wis dibahas maneh lan tetep. Aku ngenteni udakara 50 jam.

Tic Tac Toe

TAC TAC TOE MINIGAME REDstone TAC TAC.

Guwa kuis: Musim 2

coqs2

Saka mangsa 2! Peta gaya gaya matipable kanthi cepet lan (banget) sing apik kanggo 1-7 pemain. Kanthi rong gamemoda sing beda!

Pertempuran mbangun definitif

Iki cara sing definitif kanggo muter Pertempuran Minecraft Minecraft ing Vanilla murni tanpa mod!

Pakaryan Mangsa Kula

vjzhu2y

Ing mangsa ngarep, sampeyan bakal kerja ing pabrik liburan lan ngumpulake huruf saka bocah-bocah. Sampeyan bakal nggawe lan mbungkus dolanan, banjur kirim hadiah lan entuk salju salju kanggo tuku upgrade

Percobaan Kerajinan

2022-124_20.22,48

Ing “Percobaan Kerajinan,” Pemain kudu ngumpulake sumber lan nggunakake barang-barang kerajinan sing dijaluk.

Peta Peta Miniges Memecraft

Kertu

The Minigames 1.20.1 Java <Speed Parkour Update></p>
<p>Peta & Proyek Minecraft “/></p>
<p>Minighames 1..1 Jawa</Speed></p>
<p>Farguser 9/21/23 5:22 • Dikirim 8/19/23 12:32</p>
<p><img decoding=

Tantangan / Peta Petualangan

Tantangan / Peta Petualangan

The Minigames Bedrock 1.20.1 <Speed Parkour Update></p>
<p>Peta & Proyek Minecraft “/></p>
<p>Minigames bedrock 1.20.1</Speed></p>
<p>Farguser 9/19/23 6:33 • Dikirim 8/19/23 12:40</p>
<p><img decoding=

Syguykzoo89 9/19/23 6:30 • Dikirim 9/14/23 8:07

Mob Wars Minecraft Map & Proyek

Tantangan / Peta Petualangan

Survival Space Random (Ndownload Update) Peta & Proyek Minecraft

Tantangan / Peta Petualangan

Dbdvn9124 9/16/23 2:59 • Dikirim 9/15/23 3:30

Tantangan / Peta Petualangan

Tim Sopragames 9/14/23 11:28 • Dikirim ing 12/4/18 4:30

Coral | Peta petualangan - minigames! 1.20.1 Peta & Proyek Minecraft

Tantangan / Peta Petualangan

Fanfo 9/14/23 2:26 • Dikirim 8/6/23 10:56

100 peta & Proyek Neraka Minecraft

Tantangan / Peta Petualangan

Maximerix 9/13/23 11:04 Dikirim 5/15/23 4:56

Blok Da Babi (1.20.1) Peta & Proyek Minecraft

- Dome Keeper - Peta Minecraft & Proyek

Tantangan / Peta Petualangan

Minecraftgamingo 23/11/11/23 6:14 • Dikirim 9/4/23 8:06

- | Hub | - Kraton abad pertengahan | 450x450 Map & Proyek Minecraft

Blok Storm 9/10/23 3:34 • Dikirim 3/5/22 11:14

Planet Minecraft

Ngarep Ndaftar Forum Konten Paling Anyar

Dhukungan Forum Pitulung Team Tiket

Situs web kontak laporan iklan bug

© 2010 – 2023 cyprezz llc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Kabeh Pencipta Hak cipta Pencipta.
Dudu produk Minecraft resmi. Ora disetujoni utawa digandhengake karo Mojang.
Minecraft Apa Copyright Mojang Studios lan ora ana hubungane karo situs iki. Entuk game!