Peta Minecraft Minecraft nganggo skematik sing bisa didownload | Komunitas Planet Minecraft, 15 Minecraft Castle Castle Blueprints & Gagasan (2023 Update)

15 Blueprints & Gagasan Minecraft paling apik

Iki kontras kanthi atos kayu bumbung, puncak, lan bagian top-tier. Ana akeh kamar level tingkat dhuwur sing nitahake sing ditetepake karo estetika panel jalur kayu, kanthi ton rinci nggunakake pagar, unsur alami, lampu, lan liya-liyane. Aspek sing apik tenan saka desain iki yaiku Pencipta njupuk pemain liwat proses desain interior uga, terus ngliwati pitunjuk.

Peta Minecraft Minecraft kanthi skema sing bisa didownload

Kertu Klasik

Hermit Crab Mega Base<Free Download></p>
<p>Peta & Proyek Minecraft “/></p>
<p>Hermit Crab Mega Base</Free></p>
<p><img decoding=

Kastil Brennenburg / Amnesia: Peta & Proyek Negract Dark

Bèntèng GBA BBA 3 - Mario Kart Wii Minecraft Map & Proyek

Tantangan / Peta Petualangan

Tantangan / Peta Petualangan

Bear de Noisy 8/20/23 9:56 • Dikirim 8/10/21 3:51

Putri Peach's Castle Minecrafc |

Peta & Proyek Minector Jepang

Kampung Karo Minecraft map & Proyek

Minecraft Lagrass Kasaba map Mikscraft map & Project

Lowesstone Citadel | Plot mbangun peta & proyek Minecraft

Planet Minecraft

Ngarep Ndaftar Forum Konten Paling Anyar

PMC Sosial Sosial YouTube Twitter Facebook Instagram

Dhukungan Forum Pitulung Team Tiket

Situs web kontak laporan iklan bug

DMCA Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan Privasi

© 2010 – 2023 cyprezz llc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Kabeh Pencipta Hak cipta Pencipta.
Dudu produk Minecraft resmi. Ora disetujoni utawa digandhengake karo Mojang.
Minecraft Apa Copyright Mojang Studios lan ora ana hubungane karo situs iki. Entuk game!

15 Blueprints & Gagasan Minecraft paling apik

Kastil Minecraft

Minecraft ngidini pemain nggawe apa-apa saka awal, nggunakake blok sing ora kaetung kanggo nggawa ide sing unik kanggo urip – apa klasik lan minimalis utawa kurang lan lavish. Akeh pemain Minecraft wis nggawe omah modern lan omah-omah tema sing nggumunake, nanging endah sing apik banget lan fancy tetep dadi favorit penggemar.

Bangunan istana bakal njupuk ton dedikasi kaya, lan bisa dadi tantangan kanggo miwiti ide unik. Sampeyan bisa njupuk jam – yen ora dina – kanggo ngrampungake istana minecraft, sanajan sawetara alat bisa mbantu nyepetake proses kasebut. Nalika sawetara pandhuan kalebu paket lengkap, sampeyan bisa uga kudu ngetutake seri pencipta kanggo entuk wawasan lengkap babagan desain lan langkah kasebut.

15 Gagasan Castle Minecraft paling apik

Mesthi wae, potensi nggawe istana khusus ing Minecraft ora ana pungkasane, gumantung karo apa sing disenengi para pemain, uga barang-barang sing kasedhiya. Kita wis nglumpukake sawetara Gagasan Benteng Paling apik (Ora ana tatanan peringkat tartamtu) kanggo nyoba ing jagad minecraft dhewe – mung eling kanggo nambah spins lan twists dhewe kanggo mesthekake kanthi pribadi lan praktis!

1. Kastil atap abang (dening Bodhimp)

Bangunan istana ing Minecraft bakal njaluk akeh kreatifitas, lan pangripta iki nggunakake proses fleksibel tanpa menehi langkah blok-blok khusus. Nanging, Pencipta fokus kanggo menehi ringkesan proses proses inspirasi lan ide umum kanggo nggayuh gambar estetika sing akurat, kanthi terspirasi kasebut entuk gambar pinterest.

Desain kasebut gampang banget babagan detail lan bisa uga luwih gampang dibandhingake karo desain kastil liyane, nanging pemain bisa bali maneh lan nambah dekorasi sawise struktur lengkap. Bèntèng iki ditetepake kanthi pupon puncak abang sing jero, kontras karo tembok watu abu-abu, bagean putih sing resik, lan windows sing surem, uga wis rampung dening wedhi kreta, uga dalan wedhi sing gampang.

2 . Kastil Abad-Alihan Ireng (dening Stevler)

Desain kastil sing umur tuwa iki minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing pengin kraton sing ana ing abadistik lan abad pertengahan, amarga digawe nggunakake bata lan watu sing luwih peteng. Watu watu sing peteng lan tembok watu klasik beda karo payon kayu, gaya kanthi bentuk unik lan ukuran kanthi titik intrik ing saben pucuk.

Jendhela kasebut digawe kanthi unik ing saben bagean, sing paling ndhuwur kanthi mripat windowsills, shutters, balok slimline, lan fitur. Para pengawasé rinci, kanthi postingan sing nyata lan papan perlindungan. Pusat kerajaan omah-omah sing utama, rampung karo ceramah smokey lan sawetara greenery.

3. Kastil Abadival (dening Stevler)

Penciptaan kastil iki minangka desain liyane dening Pencipta Ndhuwur, Artik Nggunakake Palette Warna sing luwih entheng lan payon kayu sing luwih peteng. Strukture luwih rumit lan asimetris, diiringi para pengawas tradisional lan wiyar.

Jendhela unik ing bentuk lan ukuran, paling ndhuwur karo estetika barglar ‘/ safety bar’. Desain kabeh rampung kanthi jembatan sing mlaku ing antarane bagean benteng, anggur mburine, jalur sing dipasangake, lan dekorasi sarana mlaku menyang wilayah kasebut.

4. Kastil Medieval Diorite (dening Stevler)

Pencipta ing ndhuwur wis ngasilake kastil inspirasi ing ndhuwur iki kanthi nggunakake sumber daya top-tier, kayata Diorite kanggo tampilan sing apik lan lancar. Desain kabeh rumit banget, wiwit saka ‘tembok sing diukir’ kanggo ‘roofs lapisan’ lan kuartans sing rinci.

Kabeh wis rampung dening menara puncak lan lapisan nonton, uga tembok sing apik kanggo estetika sing nyata. Ora perlu dingerteni, para pemain kudu nglampahi ton ngumpulake sumber daya kasebut yen pengin kabeh istana digawe saka bahan sing padha. Nanging, produk pungkasan mesthi bakal migunani.

5. Benteng whimsicical (dening Antlerboy)

Pencipta iki njupuk pemain liwat proses kasebut kanthi pandhuan pamblokiran langkah sing diwatesi karo lantai rencana Bluet. Bèntèng iki nggunakake basis kobblestone sporadis, pager klasik, pager, lan slogan kanggo tembok tembok sing rinci, sing diluncurake, lan sumber sing luwih polesan kaya pager bata sing luwih dhuwur.

Bumbung kastil banget rinci lan warni nggunakake bata bata lan blok abang sing beda karo trim biru, sing nglengkapi palet warna-warna grayscale. Bèntèng kasebut bisa rampung dening para petani hang, pagar, lan liya-liyane – nanging pemain kudu tetep dirungokake menyang konten sing nitahake iki kanggo ngerteni kepiye para pengawas lan dekorasi.

6. Kastil Abad Pertengahan (dening Minecraft Bluengerd)

Yen sampeyan nggoleki desain kraton sing rinci amarga rinci, iki bisa uga kanggo sampeyan wiwit fitur cukup sawetara struktur lan zona, spanning ing wilayah permukaan sing rada gedhe. Matur suwun, nitahake iki wis nyedhiyakake pemain kanthi rencana lantai lan pamblokiran. Desain nggunakake pilihan sumber daya klasik, nggunakake varian watu kaya kobboson, watu bata, lan luwih akeh kanggo tembok lan dhasar sing diukir.

Iki kontras kanthi atos kayu bumbung, puncak, lan bagian top-tier. Ana akeh kamar level tingkat dhuwur sing nitahake sing ditetepake karo estetika panel jalur kayu, kanthi ton rinci nggunakake pagar, unsur alami, lampu, lan liya-liyane. Aspek sing apik tenan saka desain iki yaiku Pencipta njupuk pemain liwat proses desain interior uga, terus ngliwati pitunjuk.

7. Kastil Gothic Valley (dening Mbangun Geet)

Desain iki bakal dadi tantangan sing ora edan, amarga expansive ing wilayah lumahing lan jaman Gothik ora bisa dingerteni amarga inklusi rumit, rincian sing apik banget. Iki nampilake kombinasi atap sing dibunderaké lan pucuk, balok, balap, lan kreteg, paling ndhuwur karo lambang, pola, lan bentuk. Pemain kudu gumantung ing imajinasi ing kene, amarga desain iki ora ana tuntunan utawa blueprints langkah-langkah.

Mung babagan saben aspek saka kraton iki mbutuhake detail, apa bisa nggunakake lumahing blok, utawa mbukak kanggo nambah ukuran visual sing tambah akeh – Pencipta tambahan ndadékaké mlebu mlebu kastil. Desain iki bakal njupuk obat lan wektu kanggo dedikasi lan wektu, nanging temtu showtopper – temtunipun kudu migunani yen sampeyan tresna kabeh perkara Gotik!

8. Kastil Blackstone (dening Stevler)

Castle sing rada cilik lan peteng luwih gampang tinimbang akeh desain liyane, kalebu desain dening nitahake sing padha, lan bisa uga dadi pilihan sing apik kanggo tukang M Minecraft. Iki ngetutake gelut peteng-klasik, karo para pengawas-kinerja alun-alun tradisional, tembok kastil, lan kreteg.

Palette warnane lan gaya kasebut dilengkapi kanthi apik kanthi penempatan kasebut, amarga salju kanggo ambungan sing wis adhem lan rame. Desain kasebut minimalis babagan dekorasi interior, nanging wis rampung kanthi rincian sing gampang kayata jendhela tembok, obor tembok, lan salju sing seger.

9. Dasar Survival (dening Itmarloe)

Desain kraton iki njupuk gaya beteng abad pertengahan klasik lan nggabungake macem-macem unsur kastil tradisional, kayata watchtowers sing paling ringkes lan pusat rinci. Minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing golek desain kastil simetris, sing paling ndhuwur karo kabecikan kaslametan sing dibutuhake ing Minecraft.

Desain kasebut kalebu campuran jinis watu, wiwit saka dhasar koblik lan tembok bata bata. Rampung dening payon kayu, rincian pager, pamblokiran blokir, lan lantern hanging sing paling dhuwur karo desain interior minimalis.

10. Grand Castle (dening Lioncheater)

Nggunakake gaya benteng kontrol sing apik minangka dhasar sing digabung karo struktur menara lan bagean abstrak, desain iki mesthi estetika unik. Iki digawe nganggo bata watu, slab, pagar, lan liya-liyane, kanthi akeh dimensi ing pinggir kastil.

Atap lan trimmings wis digawe kanthi nggunakake blok lan kayu sing luwih peteng, lan macem-macem jinis lan ukuran. Titik fokus saka kastil iki mesthi menara dhuwur, sing paling ndhuwur kanthi pucuk sing apik, unsur alami, lan lampu sing gampang.

11. Kastil Mega (dening andyisyoda)

Gaya lan desain Castle iki bisa langsung metu saka dongeng, nampilake pusat sing dibunderaké, rumit lan pucuk sing rinci ing warna aqua sing cerah. Tembok njaba pancen rinci, kanthi estetika sing diukir lan macem-macem trimmings sing apik banget, dipasang ing tengah-tengah awak banyu kanggo rasa sing luwih fantastik.

Desain kabeh arang banget hiasan, lan pemain bakal mbutuhake komitmen kanggo nggawa blueprrint benteng iki kanggo urip. Isih, gaweyan kasebut bakal migunani kanggo karya whimsical iki, rampung karo lampening sing glerkting, palet warna sing apik banget, lan uga banyu kanggo kapal cilik!

12. Trozenburg Castle (dening Rabnutt)

Bèntèng iki bisa apik kanggo sapa wae sing pengin struktur, menara, lan kamar kanggo kabeh kabutuhan Minecraft. Nampilake akeh ruang kanggo apa wae lan ditetepake dening atap segara lan finansial kayu sing peteng. Jendhela kasebut unik ing bentuk lan ukuran, lan nitahake kasebut wis nggabungake ton saka macem-macem blok lan dimensi.

Rampung kanthi jalur watu sing nduwurke tumpukan lan liwat kraton, uga macem-macem barang dekorasi interior lan unsur alami. Struktur kabeh asimetris, kalebu menara sing mencorong lan luhasan sing wiyar. Kabeh rincian kasebut kanthi sampurna dilengkapi karo penempatan kasebut, amarga sing digawe dening para nitahake salju salju ing ndhuwur gunung.

13. Kastil Abadival (dening Stevler)

Desain kastil sing gampang lan tradisional iki bisa dadi pilihan sing apik kanggo pamula sing isih pengin entuk estetika sing apik, lan desain minimalis nyebabake akeh ruangan kanggo rincian lan trimmings khusus. Pencipta nggunakake kombinasi watu kanggo dhasar lan tembok kastaran iki, sing dilengkapi dening payon kayu lan decals.

Nduwe tampilan sing cocog banget, uga akeh level kanggo pemain njelajah. Desain kabeh rampung kanthi akeh pagar, trapdoors, lantern hanging, joget kayu, lan suket ijo sing cerah, kanthi sudhut undhak-undhakan.

14. Bèntèng gunung (dening haraxx)

Salah sawijining lokasi sing paling apik kanggo mbangun kastil sing ana ing ndhuwur gunung sing dhuwur, utamane nalika kabeh desain digawe supaya ‘dibangun’ menyang struktur alami sing ana ing sekitar. Desain Castle iki njupuk aspek benteng sing paling apik lan apik lan nggabungake kabeh dadi siji paket, nanging uga kalebu sawetara gaya sing wis dipotong kayata nggunakake ‘dicet’ tembok ‘.

Iki nampilake kombinasi watu, kayu, lan payon puncak sing luwih peteng, sing ditarik dening panji fluttering sing cerah. Kabeh rincian kasebut rampung kanthi unsur struktural sing katon kayata ‘baja’ balok lan tumpukan tumpukan sing tumpukan, uga ana anggur sing nyemplungake kanthi sampurna kanthi nyampur dhasar ing njero gunung ing ngisor iki.

15. Mojang Abad Abang Medieval Benteng

Ora bakal dadi dhaptar kastis Minecraft sing paling lengkap tanpa kraton ‘resmi’ sing dirancang dening Mojang. Desain iki wis dadi favorit penggemar, lan tetep dadi salah sawijining pilihan sing paling populer amarga gampang kanggo saben pamuter kanggo ngatur. Pencipta iki wis njupuk mbangun klasik lan gabungan nada abang, finishing kayu, lan struktur interior kanggo tampilan unik.

Ana macem-macem rincian sing digunakake minangka inspirasi ing desain iki, saka ing atap sing dihiasi lan hiasan kanggo trimmings trimmings lan omah cilik ing tembok kastil. Malah kalebu mote lan jembatan apik ing lawang benteng benteng, kudu mutlak kanggo pamuter Minecraft ngarep-arep bisa nggayuh kraton sing abad pertengahan sing saestu.

Tip Desain Castle Minecraft

Minecraft ndhukung babagan nggawe babagan gaya arsitektur, paling ndhuwur karo dekorasi njero ruangan lan ruangan sing apik banget. Nanging, ana sawetara faktor sing bisa nggawe utawa ngrusak desain Castle Minecraft.

Related:

50 modpa minecraft paling apik sampeyan kudu nyoba

Mangkene sawetara faktor sing paling penting kanggo nimbang nalika nggawe kraton Minecraft khusus sampeyan dhewe!

Tembok

Tembok kudu digawe saka watu, lan potensial kanggo kreatifitas isih ora bisa ditemokake amarga pemain bisa nggunakake watu cobblestone, lan polih sing dipasang kanthi blok. Nggunakake blok sing luwih dhuwur kaya Diorite lan Quartz bisa nggawe kanggo ngirit lan nggumunke, nanging sumber daya kasebut bisa dadi tantangan.

Lantai

Lantai ing njero kraton bisa dadi gabungan watu lan kayu, nggunakake kobbone klasik kanggo jalur lan ruang komunitas nalika nggunakake jubin kayu kanggo kwartal kayu. Watu sing polesan, watu top-tier, utawa blok watu sing apik bisa nambah rincian sing luar biasa kanggo lantai uga – cara sing apik kanggo nambah blok sing larang regane tanpa biaya sing akeh banget.

Atap

Payon minangka salah sawijining aspek sing paling penting saka kilat ing Minecraft, lan pemain bisa mutusake nggunakake rincian alun-alun, payon sing bisa dicelupake, utawa apa-apa ing antarane nggunakake watu utawa kayu kayu. Tambah rincian kaya panji lan puncak lan kiriman kanggo para pengawas, sing paling ndhuwur karo lantern kanggo rasa nyata lan urip.

Ruangan

Ing njobo iku penting kanggo nggawa desain kastil kanggo urip. Nalika pemain bisa uga ora kuwatir apa-apa babagan apa sing kedadeyan ing njaba tembok kastil, ruang njaba ‘Kraton ing Kraton bakal butuh detail. Nanging, nambah lepen cilik, gapura kastil, patung, kreteg, lan wit-witan ing njaba kraton bisa nindakake mukjijat.

Related:

50 Desain Banner Minecraft paling apik

Tambah dekorasi kaya tanduran, godhong, semak, pamblokiran utusan, spanduk, lantern gantung, lan liya-liyane kanggo nggawe urip. Pemain bisa nggawe wilayah pasar dhewe, kwartal komunal, wilayah panedhaan, kamar dhampar, armory, kandhang, lan liya-liyane kanggo estetika istana sing realistis.

Windows

Jendhela Castle kudu dhuwur lan slimline, lan pemain bisa nggunakake kaca sing jelas utawa kombinasi kaca warna kanggo nggawe ‘windows realane’. Iki bisa ditambah kanthi lantern, obor, spanduk ing ngisor windowsills, utawa mbukak anggur ngubengi sudhut windows windows.

Lokasi

Milih lokasi kanggo benteng sampeyan bisa cukup langsung, sanajan pemain kudu mikir babagan sumber daya sing cedhak. Panggonan paling apik kanggo istana umume ing ndhuwur gunung lan bukit, preduli saka iklim. Nanging, para pemain uga bisa dadi kreatif kanthi nempatake istana ing papan sing mbukak, ing jejere banyu, utawa malah ora ana ing gunung.

Tips Bangunan

Ora preduli saka omah sampeyan ing Minecraft, Tutorial bisa uga ora ujar apa sing kudu dianggep kanggo game luwih apik. Coba coba iki sadurunge ndherekake istana Minecraft kanggo nggawe proses luwih gampang lan luwih nyenengake:

1. Bahan kumpul sadurunge diwiwiti

Sampeyan bakal mbutuhake pirang-pirang blok blok sing ora ana wates kanggo nggawe kedadeyan iki, utamane kanggo nimbang paling akeh istana lan dhuwur, sing nutupi lumahing wilayah lan biasane nglibatake sidang lan kesalahan. Ngumpul luwih akeh bahan mentah ing ngarep wektu bakal dadi cara paling apik kanggo tetep dilacak. Sampeyan bisa tansah kerajinan blok khusus nalika sampeyan terus.

2. Rincian

Siji aspek istana sing akeh yaiku rincian sethithik, lan pemain mbutuhake ton barang hiasan kanggo nggawa kastil kanggo urip. Kabeh rincian lan pemain kasebut kudu nglampahi sumber wektu kanggo nglumpukake sumber daya kanggo barang-barang kerajinan lan nyelehake trimmings kasebut kanggo estetika kastaran sing paling apik.

3. Desain Dalaman

Desain interior ing Minecraft minangka game bola sing beda-beda, lan istana ninggalake akeh ruangan kanggo kreatifitas. Penting kanggo nimbang apa jinis warna, bahan, lan dekorasi sing sampeyan gunakake kanggo mesthekake yen kraton rumangsa mlaku ing papan.

Sawetara barang dekorasi kastil sing paling kalebu pager, trapdoor, jaga waja, piring meksa, balan sing hawa, lan perabotan kayu. Nanging, para pemain bisa nggunakake mung apa-apa gumantung karo desain, gaya, lan palette castra.

Related:

10 Blueprints Minecraft paling apik

Tutorial asring mbantu ing wilayah iki, nanging sampeyan uga kudu nimbang organisasi kanggo barang lan blok sing bakal digunakake ing ngarep – saliyane barang hiasan. Rencanakake kamar sampeyan kanthi sadurunge, sanajan tegese rada ngganti desain lan tata letak kastil.

Mojang ngerti sejatine pemain Minecraft sing seneng mbangun, lan game kasebut dilengkapi kabeh bahan lan trimmings sampeyan kudu nggawa ide sampeyan. Apa sampeyan milih kanggo ngetutake apa wae tutorial iki utawa goleki ing antarane, ngandelake bayangan sampeyan isih bisa dadi kunci nalika nggawe kastil kothak wedhi.

Jejei minangka peneliti profesional lan panulis adhedhasar ing Cape Town, Afrika Kidul. Dheweke duwe diploma nasional ing desain fashion saka CPPON (Cape Peninsula University of McLoma Afrika lan Pusat Pembangunan Kidul lan Montessori pembangunan manungsa lan psikologi alami, uga Minangka kualifikasi TEFL (ngajar basa Inggris minangka basa asing) saka Sekolah Inggris Cape. Dheweke miwiti ing lapangan desain, nampa akeh penghargaan lan dipikirake ing publikasi online, pertunjukan internasional, lan majalah kosmopolitan. Nanging, dheweke mesthi duwe semangat kanggo psikologi, antropologi, lan hermeneutasi, sing bisa ditemokake ing kabeh sing digawe. Dheweke terus sinau babagan pangembangan manungsa wiwit lair lan wiwit mulang, lan perjalanan fiksi profesional dheweke diwiwiti karo Theoatrix Game YouTube Channel & situs web. Jejei ndherekake atusan potongan kanggo nggawe pirang-pirang klien minangka panulis gust sajrone sawetara taun, nutupi kabeh intelijen artifis lan topik ilmiah, sawise dheweke nemokake ing jagad media lan hiburan. Dadi Otaku budaya sing bangga lan budaya fanatik saka umur enom sing enom, Jeijei adores apa wae sing ana gandhengane karo fantasi, Sci-Fi, lan kabeh sing ana ing antarane. Dheweke seneng makhluk lan berbasis tanduran, lan dheweke mbuwang wektu gratis sing bisa digunakake ing Vilvel & DC sing paling anyar, uga Rekomendasi Anime & Manga, Pahlawan, ACDEMERS Tokyo , Siji potongan, Bola Bola, Jujutsu Kaisen, lan liya-liyane. Jejei Tresna Pretaming liwat nganyari resmi, Bahan Canon, Utas Headcanon, lan diskusi penggemar kanggo njaluk perspektif sing holidik. Dheweke kepengin banget babagan pikirane penggemar lan pemanasan nalika nyedhiyakake para penggemar fiksi kanthi kabeh sing kudu dirasakake kanthi judhul sing disenengi. Knack Alam Dheweke Kanggo nganalisa budaya, tendensi, lan tren mbantu dheweke nemokake tema, narasi, lan subtExts ing judhul sing ditutupi.