Peta Minecraft iki dadi game kasebut menyang RPG | PcGamesn, 15 Peta Petualangan Minecraft paling apik: Ranked (2023) – WhatifGaming

Nanging, ora ana mekanika adat, bijih, blok, utawa mobs ing game, saengga minecraft vanilla. Tindakake pikirane nalika ndownload jagad iki – sampeyan kabeh kanggo modo petualangan sampeyan dhewe.

Peta Minecraft iki dadi game kasebut menyang RPG

Nalika nerangake peta Minecraft slamet, ora ana sing luwih apik tinimbang tim ing mburi DRHmal: Primordial. Yen sampeyan wis bosen bosen Mode Survival Minecraft, sampeyan pengin mriksa mod iki sing nduwe Peta Adat sing wis rampung ngganti cara Minecraft dimainake. Peta iki bubar dianyari V2.1, Ngenalake acara crita anyar, dungeon, lan pirang-pirang barang legendaris kanggo nemokake.

DREHMAL: Primordial wis dadi luwih saka patang taun, lan gampang kanggo ndeleng ing endi wektu kasebut. Pulo DRehmal nampilake peta 12km x 12km sing kapenuhan karo pirang-pirang dungeon, luwih saka 25 biomes khusus, lan uga upaya utama. Pengembang nyaranake main game kanthi klompok kanca cilik kanggo ngrampungake kabeh tujuan ing peta. Sampeyan bisa muter mod ing pamuter siji, sanajan ana tugas tartamtu bisa dadi luwih tantangan tanpa pitulung tambahan.

Contone1, salah sawijining pangembang ing mburi proyek kasebut, mbandhingake mod menyang legenda Zelda: Nafas alam b├ębas kaya ngulandara mbukak dunia. Ora kaya Mode Survival Minecraft, Drehmal duwe mungsuh sing ditanduri ing saindenging jagad ing lokasi tartamtu. Sawetara mungsuh iki cukup tantangan kanggo mudhun, bok manawa ana senjata legendaris ing saindenging peta sing bisa mbiyantu ing pertempuran.

Yen sampeyan minangka jinis pamuter kanggo digali menyang jero game, sampeyan bakal seneng ngerti yen DREHMAL duwe sejarah sing ekstra kanggo delve menyang. Saliyane dokumen iki, ana pirang-pirang buku nyebar ing saindenging jagad kanggo sinau luwih lengkap babagan pulo lan para penduduk.

Miniatur YouTube

Drehmal minangka mod dewekan, tegese sampeyan bisa muter ing server nyata Minecraft resmi. Tumuju menyang planetmincraft kanggo download mod dina iki. .

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

15 Peta Petualangan Minecraft Minecraft: Peringkat (2023)

Siji bab mesthi mesthi nalika main Minecraft – Petualasi ngenteni! Dadi, apa muter karo kanca-kanca utawa piyambak, peta petualangan Minecraft paling apik iki minangka cara paling apik kanggo nikmati Minecraft!

‘Peta’ iki minangka jagad game sing disimpen khusus sing nggawe pencipta bakat pour jam kanggo nggawe. Saka njelajah kutha modern kanggo ngalami urip minangka rubah minecraft, peta iki kabeh jinis petualangan.

15 Peta Petualangan Minecraft paling apik

. Kabeh wong duwe pilihan pribadi, lan saben peta duwe pros lan kontra. Kajaba iku, sawetara pemain ora mikir muter ing minecraft 1.12 peta, dene liyane kaya peta sing dianyari.

Preduli, kita wis map Minecraft lan Minecraft, loro situs koleksi Minecraft Minecraft, lan wis entuk dhaptar 15 peta petualangan sing paling populer.

Oneblock asli

Pulo Minecraft ing langit karo omah, wit lan portal Nether

1.19.3

Pencipta: Crepi

OneBlock minangka salah sawijining peta petualangan Minecraft sing paling populer ing luka. Yen sampeyan wis krungu skyblock, sampeyan bisa ngira apa peta iki – urip kanthi sumber daya minimal nalika digantung ing langit.

Oneblock njupuk langkah liya, mesthekake yen pamuter kasebut ana ing siji blok. Ora ana pulo sing ngambang karo wit utawa dada – mung siji blok.

Untunge, sampeyan wis duwe sawetara bahan ing persediaan sampeyan. Kanthi resep adat kaya 4x rereget nggawe cobbling 1x, sampeyan bakal cepet-cepet nambah pulo langit menyang omah.

Dununge midgard

Versi Minecraft: 1.15.2

Pencipta: Drussrua

Yen sampeyan ana wong sing seneng karo RPG MODPACK, mbok menawa sampeyan kudu menehi paket petualangan Minecraft iki. Iki disetel ing jagad khayalan / abad pertengahan sing rencana pencipta asli supaya tetep ngembangake. Iki duwe reruntuhan, kutha, istana, lan desa-desa spraw ing malang kanggo sampeyan nemokake lan njelajah!

Sawetara kutha kalebu “Pitu bukit”, sing paling gedhe ing peta lan duwe tema fantasi. Ing wektu sing padha, “Don-Golin” minangka kutha sing ora elvish sing nerjemahake menyang “Jewel ing alas..

Pejabat kutha radiant

pencakar langit ing kutha minecraft

Versi Minecraft: 1.19.3

Pencipta: radiantcessofficial

Yen kutha-kutha abad pertengahan ora kanggo sampeyan, sampeyan kudu ndownload lan njelajah siji iki. Nggabungake petualangan lan mbangun peta ing endi pemain bisa njelajah kutha modern. Bangunan kasebut kanthi rinci, kanthi paling akeh interior sing lengkap. .

Peta kasebut cocog kanggo pemain sing pengin njelajah kutha karo kanca-kancane, game manhunt kaya sawetara sing paling apik kanggo nindakake minecrafters, utawa uga kanggo para tukang golek inspirasi.

Gambar header sing nuduhake biomes minecraft ing jar buta

Versi Minecraft: 1.18.2

: The__gay

Siap break gratis? Peta Petualangan Minecraft iki kalebu biome miniatur kepepet ing jero lodhong. . Ora suwe, para pemain bisa uwal saka jar lan cabang dhisikan kanggo macem-macem biomes.

Peta kasebut uga duwe sistem dagang, sistem dagang, lan jaring lan biomes pungkasan. .

Pixelmon Joho

Kutha Joho ing Minecraft

Versi Minecraft: 1.12.2

Pencipta: Jondgames

Apa sampeyan siap perang ing 16 Gims kanggo dadi pelatih pikselmon sing paling apik? Peta Petualangan Minecraft iki ngirim pamuter ing johto kanggo ngumpulake kabeh 8 lencana, rocket tim, lan perang perak kanggo dadi paling apik ing johto. Peta kasebut uga kalebu perang akhir kanthi abang, sing nunggu puncak MT. Perak kanggo remot dheweke.

Peta kasebut siji lan kompatier sing kompatibel lan diisi brim kanthi atusan pelatih lan npcs. Dadi yen sampeyan seneng Pokemon lan nggoleki petualangan, mesthi menehi peta Minecraft iki!

Teramia

Header Teramia nuduhake Screenshot Biome

Versi Minecraft: 1.7.2

Pencipta: Davedaniel

Lurus bat, Tamiaia minangka peta Petualangan Minecraft sing mbukak world sing nyebul kita. Kanthi macem-macem nggoleki, penjara, lan kutha khusus, peta iki dadi Minecraft dadi game sing anyar! Dalan critane nderek sampeyan, astronut sing terdampah, ing misi kanggo njelajah planet kasebut. Nanging, mesthine, iki minangka jagad mbukak, dadi sampeyan bebas tindakake nggoleki sing luwih disenengi.

Apa sing paling apik yaiku jagad iki bisa dibentuk dening keputusan sampeyan. Sampeyan bisa dadi pahlawan sing harmoni utawa ngirim planet kasebut menyang huru-hara. Ana rincian sing akeh banget ing peta iki, wiwit saka gunung, alas ing njero lemah, lan jagad jero banyu.

Replika kutha MrCrayfish: Vanilla

gambar animasi sing nuduhake Crayfish

Versi Minecraft: 1.12.2

Pencipta: Lizter; Mr crayfish

Yen sampeyan penggemar Mrcrayfish, Minecraft Minecraft Minecraft lan Contact Creator, sampeyan kudu ora bisa ndownload peta petualangan minecraft iki! Nalika ora ana dalan crita, jagad iki dipasang ing slamet vanili lan minangka rekreasi Pak. . Sampeyan ora butuh mods, lan jagad iki wis streamlin kanggo komputer sing luwih cilik.

Proyek kasebut diwiwiti ing taun 2017 lan saiki wis dadi peta sing Ewonan wis didownload. Mr. Crayfish nyumbang menyang jagad, ngidini Pencipta asli kanggo nggawe kontrak bangunan lan redstone. Wiji iku uga padha!

Dungeon

Pemain Minecraft gelut musuh sing disusun

Versi Minecraft: 1.18.2

Pencipta: mattcarter11

Siap kanggo map peta peta motel Minecraft Minecraft? Donya iki minangka game inspirasi roguelite sing bisa digunakake kanggo data rinci lan paket sumber / tekstur. Peta kasebut ngenalake 173 barang, 7 set kanggo njelajah, lan luwih saka 20 mungsuh anyar (30 dadi pas).

Yen ora cukup, ana 9 boss kanggo ngalahake luwih saka 3 lantai ing peta. . Kanthi luwih saka 63 kamar, ilang ing pengalaman sing nyemplung iki kanthi traps langsung. Dungeon alsaken minangka peta sing ngowahi Minecraft dadi game sing meh padha karo mlebu GandaGe utawa Issac.

pulo sing beda lan rakit sing diubengi segara

Versi Minecraft: 1..5

Pencipta: Crepi

. Pemain diwiwiti kanthi barang minimal, kalebu dada lan wit ing rakit. Tujuane yaiku nggedhekake rakit, kemajuan lengkap, mbangun peternakan lan pungkasane njelajah segara.

Fitur unik yaiku sampeyan miwiti nganggo rod fishing sing AIDS kanggo nglumpukake blok anyar lan ngembangake arsenal sampeyan. Nanging, ora mikir peta petualangan Minecraft iki bakal gampang, amarga pancen tantangan!

Pathlin – peta slamet terrain khusus

Versi Minecraft: .16.5

Pencipta: Luki_exe

. Jagad iki ayu lan jagad slamet sing ora pengin diluncurake. Kanthi area 5.000 x 5,000 pamblokiran sing akeh dibangun lan pirang-pirang jam game sing ngenteni sampeyan!

Peta kasebut kalebu ores adat, struktur, lan sistem generasi guwa anyar. Sawetara struktur khusus kalebu monumen Samudera anyar, candhi sepi, portal pungkasan, lan desa vanilla sing ditingkatake!

Sky Islands

Versi Minecraft: .19.1

Pencipta: v3s3y

Nalika map Minecraft iki luwih akeh dadi kategori kaslametane, isih ana senggol kanthi petualangan! Pemain miwiti ing lokasi dodo sing apik. Dheweke banjur bisa nyetel lan njelajah terrain sing digawe kanthi khusus iki. Kanthi tlaga sing nggumunke, gunung sing narik ati, lan guwa moody, pulo langit iki kabeh!

Nanging, ora ana mekanika adat, bijih, blok, utawa mobs ing game, saengga minecraft vanilla. Tindakake pikirane nalika ndownload jagad iki – sampeyan kabeh kanggo modo petualangan sampeyan dhewe.

Wisata: Remastered

Versi Minecraft: 1.18.1

Pencipta: Stratocrafteur, kazerlight

Kaendahan Minecraft yaiku ngidini para pemain njelajah jagad anyar saka pejabat, lounge, utawa – uga, ing ngendi wae! Peta Petualangan Minecraft iki minangka versi Remastered saka peta turis asli, petualangan sing disetel ing kutha katresnan, Paris. Pemain muter peran turis lan perjalanan liwat kutha sing narik ati.

Nanging, peta asli digawe ing taun 2012, ninggalake akeh pemain kanggo nganyarake nganyari. Mangkene ing endi Stratocrafteur lan kazerlight mandheg, mbaleni peta petualangan sing disenengi. Sawetara unsur gamelan bisa luwih apik, nanging umume peta wis padha. Teka-teki, swasana sing padha, lan pratandha crita.

Urip rubah

Fox Minecraft lan judhule urip rubah

Versi Minecraft: 1.17.1

Pencipta

Rubah. Makhluk sing apik banget, mbiyantu saka Minecraft sing cepet banget! Nanging supaya jujur: Sawetara wong njupuk kauntungan saka mob iki. Sing ujar, ngalami Minecraft liwat mripate rubah isih dadi pengalaman sing nyenengake! ! Ketemu kanca-kanca anyar, ngumpulake 36 intan unik lan golek kabeh 768 Emeralds kanggo ngrampungake peta!

Peta kasebut ngidini sampeyan njelajah terrain sing digawe khusus sing unik nalika ngrampungake teka-teki lan njelajah!

Naga Menara Pertahanan

Pemain minecraft kanthi naga sing beda ing mburi

Versi Minecraft: 1.

Pencipta: Eddcase

Tanduran vs. Zombi? Ora, Naga Menara Pertahanan!! Iki minangka petualangan minecraft lan slamet peta sing dikempalken karo pacoban lan tumindak! Siap minangka gerombolan mungsuh sing nyerang donya sampeyan kanggo ngrusak endhog ratu! Njaluk kanca (MULTIPLAYER) lan Dragons siap kanggo perang, sampeyan ora bakal lali!

. Banjur, Feed Dragons sampeyan kanggo level munggah ing wayah awan lan brace kanggo perang sajrone wengi. Peta iki udakara 80 menit kanggo ngrampungake lan duwe nilai muter maneh akeh – ora ana game sing padha!

Ing jero banyu Arena

Versi Minecraft: 1.17.1

Pencipta: Pvpqnda, asluup

Nalika serangan desa nantang, kadang sampeyan mung butuh luwih akeh! Ngenalake peta petualangan ing jero banyu ing jero petualangan petualangan sing tantangan pemain kanthi 20 ombak mobs kanggo ngalahake! Saben gelombang dadi kompleks, lan pemain kudu ngrampungake kabeh 20 gelombang kanggo menang game.

Antarane gerombolan klelep, pemain bisa nggunakake dhuwit recehan kanggo tuku gaman anyar lan waja ing toko gear anyar – Ana macem-macem barang khusus kaya pedhang lan troidake kanggo nyekel! Pungkasan, game kasebut sampurna kanggo mode Multiplayer, mula upload jagad nyimpen menyang server lan siyap kanggo muter!

Kepiye sampeyan nginstal Peta Petualangan (Windows)?

Dadi wis rampung browsing dhaptar lan nemokake sing sampeyan seneng nanging ora ngerti apa sing bakal ditindakake sabanjure? Ya, Mangkene Cara Instal Peta Petualangan Minecraft.

Download Peta Petualangan Sampeyan

Langkah pisanan yaiku ndownload file peta Petualangan Minecraft kanthi nggunakake link download. Kita mung kalebu peta saka situs sing wis diverifikasi kayata luka utawa mineccordmaps.

Klik link download ing ngisor judhul ndhuwur lan tekan ‘File’ tab / bagean kaca. Kenek Download, lan File sing bakal disimpen menyang folder Downloads.

Langkah # 2 – Selehake file menyang folder nyimpen

Nyelehake file menyang folder nyimpen

Sawise diundhuh, bukak file zip. Ing kana, sampeyan kudu ndeleng folder yaiku folder nyimpen donya. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, kabeh peta Minecraft dijaga donya. .

.. Tindakake dalan kasebut:

% AppData%> .Minecraft> Ngirit

PENTING. Iki kalebu mods minecraft, bungkus data, lan bungkus sumber daya. Dadi priksa manawa sampeyan nginstal uga!

Langkah # 3 – Bukak Minecraft lan miwiti muter!

Saiki kabeh sing kudu ditindakake yaiku ngluncurake Minecraft. Nanging, sadurunge sampeyan nindakake, mesthekake yen muter versi sing bener lan wis nginstal kabeh!

Priksa versi Minecraft ing ngisor peta peta ing artikel kita kanggo njamin versi sing bener.

Banjur menyang peluncur Minecraft sampeyan. Ing sisih kiwa ndhuwur, sampeyan kudu ndeleng tombol sing diarani installasi. Klik, pencet tombol “Instalasi Anyar”, lan nggawe siji kanthi versi sing bener.

Kepiye sampeyan nginstal peta petualangan (Mac)?

. .

Langkah # 1 – Download Peta Petualangan Sampeyan

Langkah pisanan yaiku ndownload file peta Petualangan Minecraft kanthi nggunakake link download. .

Klik link download ing ngisor judhul ndhuwur lan tekan ‘File’ tab / bagean kaca. Kenek Download, lan File sing bakal disimpen menyang folder Downloads.

Langkah # 2 – Selehake file menyang folder nyimpen

Sawise diundhuh, bukak file zip. Ing kana, sampeyan kudu ndeleng folder yaiku folder nyimpen donya. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, kabeh peta Minecraft dijaga donya. Banjur, pindhah folder kasebut menyang folder Saves Minecraft sampeyan.

.”Banjur, Goleki tombol” Go to Folder ‘. Klik, lan jendhela anyar bakal pop munggah. Banjur, ing njero jendela telusuran jendela, ketik path ing ngisor iki:

/ Pangguna / Jeneng / Jeneng / Dhukungan Perpustakaan / Aplikasi / Minecraft / Nyimpen

Lan ana sampeyan duwe! Saiki seret banjur selehake file donya menyang file nyimpen lan miwiti Minecraft!

PENTING: Kanggo sawetara peta petualangan (biasane luwih dhisik), sampeyan kudu nginstal liyane. Iki kalebu mods minecraft, bungkus data, lan bungkus sumber daya. Dadi priksa manawa sampeyan nginstal uga!

Kesimpulan

Sing dhaptar saka 15 peta petualangan Minecraft paling apik! Muga-muga sampeyan nemokake sing nggawe sing narik kawigatosan. Saiki, bukak nyenengake lan ngajak kanca-kanca.

Apa sampeyan duwe peta liyane sing sampeyan pikir kudu ditampilake ing kene? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki!