Peta Minecraft Hogwarts | Komunitas Planet Minecraft, Fan Recreates Castle Hogwarts ing Minecraft sajrone nem taun!

Fan nggambarake istana Hogwarts ing Minecraft sajrone nem taun

Ngarep Ndaftar Forum Konten Paling Anyar

Peta Minecraft Hogwarts

Kertu Klasik

Hogwarts Castle <HP 6></p>
<p>Peta & Proyek Minecraft “/></p>
<p>the_pharaohs_cat 5/27/22 11:57 • Dikirim 2/24/21 6:15</p>
<p><img decoding=

mmaguione 4/8/22 3:16 Dikirim 7/22/21 7:53

Planet Minecraft

Ngarep Ndaftar Forum Konten Paling Anyar

PMC Sosial Sosial YouTube Twitter Facebook Instagram

Dhukungan Forum Pitulung Team Tiket

Situs web kontak laporan iklan bug

DMCA Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan Privasi

© 2010 – 2023 cyprezz llc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Kabeh Pencipta Hak cipta Pencipta.
Dudu produk Minecraft resmi. Ora disetujoni utawa digandhengake karo Mojang.
Minecraft Apa Copyright Mojang Studios lan ora ana hubungane karo situs iki. Entuk game!

Fan nggambarake istana Hogwarts ing Minecraft sajrone nem taun!

Minectort Castle Hogwarts

Minecraft wis adhedhasar dhewe minangka salah sawijining game sing paling akeh dimainake. Wong sing nolak kepinteran Minecraft Minecraft wis gabung karo fanbase lan komunitas Minecraft tuwuh kanthi saben dinane. Nanging sawetara veteran Minecraft wis ngerti ins lan dolanan dolanan nganti pirang-pirang taun lan dheweke isih bisa kerja ing proyek kasebut nganti saiki. Coba conto siji pamuter minecraft lan penggemar sing sibuk nggarap rekreasi Bèntèng Hogwarts ing minecraft.

Fan Recreates Castle Hogwarts ing Minecraft

Minecraft wis dadi fenomena ora mung ing industri game nanging uga minangka budaya sing populer ing ndonya. Gula-gelaan judhul manungsa kreatifitas lan imajinasi lan nyedhiyakake pengalaman sing ora ana watesan sing ngidini para pemain mbangun, njelajah lan mbayangake menyang dhuwur.

Kanggo akeh pangguna, Minecraft minangka cara kanggo nyambung karo saben liyane, ngunjungi jagad kanca lan duwe wektu sing apik. Nanging kanggo wong liya, judhul minangka outlet kanggo nyatakake feats imajinasi lan kreatifitas sing luar biasa. Iki wis ditampilake dening pemain sing bubar ngirim rekreasi epik Hogwarts ing Minecraft menyang Minecraft subreddit. Kiriman kasebut wis digawe mung ing wektu Warisan Hogwarts diwenehi tanggal release dening Piranti Lunak Software saka 28 Februari 2022 kalebu a mung sawetara dina kepungkur.

Minectort Castle Hogwarts

Sekolah Hogwarts lan Wizardry tenan lokasi sing apik ing seri Harry Potter. Iku kastil sing bakal dadi pusat sing bakal teka RPG Warisan Hogwarts. Sekolah ing novel mistik kasebut pancen ragu-ragu gedhe banget, nampilake turrets lan balai, lan wis njupuk pamuter iki meh taun Kanggo nggawe ulang, lan isih durung rampung yen sampeyan mikir.

A Reddit pangguna sing dadi jeneng Ducky_67 bubar ngirim video awake dhewe menyang Minecraft subreddit sing nuduhake nggawe rinci ing kastil Hogwarts ing Minecraft. Rekreasi kalebu sawetara bagean sing rumit saka istana, kaya lilin sing ngambang ing Balai gedhe lan taman ditampilake ing njaba Hagrid Cozy gubuk. Minecraft ora mangu game sing slamet nanging rekreasi saka Hogwarts Castle ing Minecraft Showases saka judhul liyane, dadi kreatifitas sing inspirasi Minecraft ing pangkalan Minecraft.

Bèntèng Hogwarts katon nggumunake minangka reddorit lan penggemar, lan jembatan sing dhuwur, lan jembatan sing ngadeg mung ing jejere tlaga, apa sing katon ing film harry potter. Kita uga duwe tampilan ing salah sawijining kamar mandi sing dadi entri kasebut menyang lambang kasebut Kamar Rahasia saka film kanthi jeneng sing padha.

Perhatian kanggo rinci lan dedikasi yaiku titik nalika penggemar uga nggawe kesengsem sing nyengsemaken Perpustakaan Hogwarts omah kasebut puluhan ewonan buku babagan ewu rak. Nanging ora rampung ing kana, pemain uga bisa ngunjungi ikon kasebut Quiddki pitch Pati Pati diganggu karo Pertandhingan Quidditch Sajrone Piala Donya, nyebabake Harry kanggo lulus.

Penggemar Minecraft Hogwarts

Minecraft saestu judhul sing ditresnani lan amarga fanety sing setya lan sejarah sing dawa, pemain wis lunga mil kanggo entuk feats luar biasa kanggo luwih akeh masarakat lan sejarah. Saka wong-wong sing ndamel game lan ngalahake Ender naga Ing sawetara menit, kanggo pemain sing wis mined saben blok ing Minecraft, game kasebut mesthi ana ing salah sawijining komunitas sing paling darmabakti sing wis tau dideleng game.

Kanthi semangat iki wis akeh pertunjukan pengabdian, tresno, lan bakat sing ora bisa ditolak, kanggo Minecraft dhewe lan fenomena budaya liyane. Nalika rekreasi kastil Hogwarts ing Minecraft minangka salah sawijining konstruksi penggemar lan sabar, ora ana karya sing apik tenan kanggo metu saka komunitas sing akeh, lan darmabakti minangka komunitas Minecraft.

Penggemar Minecraft Hogwarts

Ana sawetara pembangunan anyar sing wis ngladeni Minecraft lan ora kanggo alasan sing paling apik kanggo perkara kasebut. #SavineCraft ing Twitter sing wis diwiwiti amarga mbesuk nganyari 1.19.1 Sing akeh sing nelpon nganyari nganyari-laporan. Opsi iki ngidini Microsoft lan Mojang Kanggo ndeleng obrolan sing dikirim dening pemain lan nemtokake manawa dheweke cocog utawa ora. Yen dianggep ora bisa ditampa, platform bisa mutusake nglarang pangguna saka server pribadi lan umum.

Akeh pemain sing ndeleng iki minangka pelanggaran privasi sing akeh ing Microsoft lan Mojang, nyatakake server swasta ora bakal maneh pribadi sawise nganyari iki.

#SavineCraft. Secara harfiah, ora ana sing takon, ora ana sing pengin. Bakal ngrusak Minecraft lan masarakat. Jumlah troll sing bakal nglaporake wong liya, lan perkara sing paling cilik bisa dijupuk konteks lan sampeyan bakal nglarang. – Joeyfreezy ing Twitter

Dene wong bakal ngundang A LAYARAN BLOCKING SOFTWARE SOFTWARE liwat 200.000 kaping saiki mung sedina lan mlebu frenzy frustasi ing 1.19.1 nganyari, durung ana tanggepan kanggo pihak pencipta, lan jujur, penggemar ora bakal ngarep-arep. Nanging, pemain kudu nikmati nganyari lan fokus kanthi nyenengake game sing ditindakake sajrone pirang-pirang taun.

Sanajan pembangunan anyar iki, luwih becik kanggo ndeleng manawa ana pemain sing trampil lan fokus ing njaba sing ora ana wektu, usaha, lan sumber daya kanggo nggawe karya seni sing bakal ditindakake kanggo nggawe creativitas lan kepinteran sing bakal ditindakake mung ing minecraft nanging ing jagad nyata.

Penggemar Minecraft

Nalika akeh game push pemain supaya bisa fokus, sumberfeful, lan kreatif, ana sawetara game kaya Minecraft sing menehi inspirasi lan pamilike imajinasi. Anggere judhul lan para penggemar terus nindakake apa sing paling apik, para pemain bakal terus nggawe conto arsitektur lan landskap epik kanggo wektu sing suwe.

Minecraft saiki kasedhiya ing Android, iOS, PC, PS4, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, lan Xbox Series S | X.

Dadi, apa sampeyan mikir babagan rekreasi hogwarts ing Minecraft sing njupuk luwih saka enem taun lan luwih? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki. Upload saben dina kanthi seneng, dadi tetep luwih dhisik. Nganti saiki, ketemu mengko lan pamit.

Minecraft Hogwarts sing luar biasa iki bakal njupuk 6 taun kanggo nggawe

Minecraft Hogwarts

Yen sampeyan nggoleki apa sing kudu ditindakake kanggo ngenteni warisan Hogwarts, gawing ing Minecraft Hogwarts sing apik banget kanggo jam ing pungkasan ora dadi pilihan sing ala. Sawise kabeh, njupuk taun nem taun kanggo nggawe – luwih suwe tinimbang warisan Hogwarts wis ana ing pembangunan – mula aku kudu ngerti babagan wektu sampeyan yen sampeyan ora dadi penggemar francais sing gedhe.

RedDitor Ducky ngungkapake demo video sing apik kanggo mbangun reddit, nambah manawa isih bisa ditindakake sadurunge rampung. Isih, sanajan ing kahanan saiki, iku pancen tontonan, lengkap kanthi eksterior lan desain interior sing apik banget. Priksa kita dhewe:

Minangka wong sing duwe kepinginan mung karo Hogwarts, iki katon kaya versi blokir sekolah saka film kasebut – kabeh saka lapangan panedhaan katon tepat Darn tepat. Ducky ujar dheweke ngenteni “atusan jam” mung golek gambar siji utawa video sing menehi tembakan sudut sing dibutuhake, mula aku mung bisa mbayangake pirang-pirang jam ing kabeh proyek kasebut.

Sapunika, amarga ora seneng karo Ducky, Donya ora bisa didownload ing Minecraft, nanging pangripta ngonfirmasi rencana kasebut yen wis rampung. Ora jelas apa sing kudu ditambahake, nanging dheweke ujar isih ana “akeh karya” sing bakal ditindakake. Siji bab sing ditindakake nalika ngganti kabeh obor kanthi lilin saiki kasedhiya ing Minecraft.