Peta “Kutha Kembang” anyar bisa teka ing Peta Valorant Anyar, New Valorant Caps Sunset Dideleng: Tanggal, Tanggal Rilis – Dexerto

Peta Valorant Anyar Dideleng: Layout, Tanggal Rilis

Ora preduli apa sampeyan duwe favorit (utawa sing ora disengiti), kita entuk rundown kabeh peta valoror lan kepiye saben wong mau ditata ing kene.

Peta “Kutha Kembang” anyar bisa uga teka-teki

Kutha kembang bisa uga ana ing Bumi Omega Valoror.

Pelabuhan lan Astra wis kejiret ngomong babagan lokasi kasebut ing nganyari PBE paling anyar.

Sing akeh sing bisa kita ngarepake peta anyar menyang pungkasan taun 2022 utawa awal 2023.

Lingkungan beta umum valorant paling anyar (5.08) mung diluncurake lan ana kasep audio sing didhelikake sing didhelikake ing rilis peta anyar. Telur Paskah didhelikake ing kantor Cypher ngomong babagan “Kutha Kembang” sing bisa dadi peta sabanjure ing Valorant. Kita krungu Astra lan pelabuhan agen paling anyar yaiku ngomong babagan kutha kembang sing dirusak ing Alpha Bumi, nanging isih bisa utuh bumi, nanging isih ana ing alam sementara pahlawan sing paling penting.

Ing rekaman sing didhelikake, kita krungu Habor lan Astra ngobrol babagan artefak. Astra bisa nyukupi skrip “penjaga” sebagian lan ngerteni makna sawetara tembung. Artifak duwe apa sing kudu dilakoni karo wali, kembang, hadiah, lan kunci.

Dheweke ndadekke Nexus, yaiku kutha sing dibangun dening para penjaga. Nalika agen Bumi Alpha ora ngerti apa kunci sing kudu mbukak kunci Nexus, Legion Omega Bumi bisa uga bisa nemokake rahasia. Lore Valoror entuk akeh fokus saka para penulis kanthi valorant lan kita bisa ngarep-arep ngerti babagan alam semesta mirror lan agen misterion.

Sajrone diskusi Astra lan pelabuhan, pelabuhan nggawa kutha kembang lan ujar manawa isih bisa utuh bumi Omega lan bisa uga duwe wangsulane agen kanggo mbukak Nexus. Wis pirang-pirang wulan wiwit ngeculake mutiara lan kita bisa entuk peta liyane sadurunge taun pungkasan.

Tanggal release samesthine kanggo kutha kembang bakal sawise episode valorant 5 tumindak iii rampung, utawa sekitar awal 2023. Nalika nyedhaki rilis peta anyar, kita bisa ngarep-arep luwih akeh kanggo nggabungake menyang peta anyar.

Nganyari konten utama sabanjure yaiku episode valarant 5 ACT III sing rilis tanggal 18 Oktober bebarengan karo Battle Pass, kulit anyar, lan mesthi pelabuhan. Dheweke dadi agen pertama saka India lan ngungkuli dheweke nuduhake manawa dheweke bisa uga dadi instrumental kanggo nemokake rahasia bumi Omega lan bisa uga ana universal paralel liyane.

Peta Valorant Anyar Dideleng: Layout, Tanggal Rilis

Valorant sunset

Game kerusuhan

Valartion episode 7 Undhang 2 bakal weruh peluncuran peta inspirasi ing Loss Inspirasi sing diarani Sunset sing bakal nimbulaké para pemain ing tengah-tengah lan Mural sing ngeling-eling kutha pesisir kulon. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti, saka tata letak ing tanggal release resmi.

Wis luwih suwene nem wulan wiwit peta anyar mlebu rotasi ing besar, kanthi bakti-bahan parah pungkasan sing bakal dibebasake tanggal 10 Januari, 2023, ing episode 6 tumindak 1.

Artikel terus sawise ad

Ing episode 7 ACT 2, penggemar Valoror bakal disambut karo papan sing anyar kanggo perang nalika srengenge mlebu rotasi kasebut. Peta Fitur NO “Gimmick” sing para penggemar sing paling jelas wis siyap saka peta anyar, kayata lawang puteran utawa teleporter.

Artikel terus sawise ad

Nanging, srengenge minangka peta sing cukup lurus sing kudu dirasakake pemain yaiku napas hawa seger kanthi kesederhanaan.

Nalika ngeculake, sanajan? Lan apa sing katon? .

Artikel terus sawise ad

Valorant sunset

Sunset minangka peta sepuluh Valorant kanggo nggabungake kolam renang.

Peta Peta Valorant: Tanggal Rilis

Sunset bakal nggebug server sing paling valoror bebarengan karo episode 7 ACT 2 ON 29 Agustus, 2023. Undhang-undhang anyar uga bakal nggawa konten liyane ing game ing Battle Battle.

Peta Valorant Sunset: Peta Peta Anyar

Sunset duwe tata letak standar tinimbang peta valorant liyane. Ora kaya Lotus lan Haven, Sunset mung bakal nampilake rong situs spike. Isih, peta bakal nampilake telung lorong kanggo pemain perang liwat. Pattangan Valorant anyar dirancang kanthi penekanan ing kontrol pertengahan, kanthi pirang-pirang kothak kanggo nutupi panyerang lan pembela.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Kabeh peta Valorant: Lokasi, tata letak, tanggal tanggal, luwih akeh

Peta kisaran ing Valorant

Game kerusuhan

Valerant Saiki nawakake sepuluh peta sing beda lan saben dipasang ing lokasi sing beda ing bumi sing duwe tata letak lan gimik sing beda. Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti babagan kabeh peta valoror.

Valorant, minangka FPS taktik, mbutuhake sawetara perkara utama. Salah sijine yaiku peta kanggo para pemain kanggo mlumpat lan nuduhake katrampilan.

Minangka penting kanggo sinau ins lan metu saka saben peta sing paling valorant kaya kanggo sinau mekanika saben agen. Sawise kabeh, yen sampeyan mlaku tanpa gulu, sampeyan ora bakal bisa nindakake apa-apa marang para pemain kanthi kawruh peta liyane.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Ora preduli apa sampeyan duwe favorit (utawa sing ora disengiti), kita entuk rundown kabeh peta valoror lan kepiye saben wong mau ditata ing kene.

Peta Valorant

Ikatan

Peta Valorant Bind

.

  • Lokasi: Rabat, Maroko
  • Tanggal Rilis:Beta (7 April 2020)

. Nanging, teleporters kasebut mung siji cara ⁠- lan ngidoni sampeyan ing lokasi sing padha karo sing nggawe papan utama kanggo gampang milih, utawa gigi gampang.

Artikel terus sawise ad

Ana uga ora “tengah”, kanthi teleporer ing antarane lan b njupuk saka peta kasebut. Pasukan iki para penyerang kanggo nyurung utawa b cekak, lan banjur rotasi dawa (nganggo utawa tanpa teleports) yen mutusake kanggo ngalihake.

Artikel terus sawise ad

Haven

Haven valoron map

Haven Valorant nampilake telung situs bom tinimbang loro tradisional.

  • Lokasi: Thimphu, Bhutan
  • Tanggal Rilis:Beta (7 April 2020)

Haven minangka situs bom telung peta, mecah saka cara sing dicoba lan nyata mung loro. Iki nggawe muter sing menarik kanggo loro-lorone, utamane kanggo para pembela kudu nyebar sumber tipis kanggo nutupi kabeh telu.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Peta kasebut disetel ing biara ing jero ing Bhutan, kanthi kuil tengah sing menehi tandha ing situs Bom B. Situs A lan C ana ing sisih loro, kanthi akeh sing katon dawa nggawe angel kanggo para panyerang supaya ora ana sarana sing tepat.

Pamisah

Layar Peta Valorant Loading layar

Split duwe ton vertikal.

  • Lokasi: Tokyo, Jepang
  • Tanggal Rilis:Beta (7 April 2020)

Setel ing stasiun sepur Tokyo dhuwur-kacepetan Tokyo, pemisahan sing akeh vertikal lan ziplise sing nggawe ngalamun kanggo para penyerang kanggo para penyerang. Iki minangka salah sawijining peta paling gedhe sing paling valoror, seneng milih pertahanan kasebut.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Ana akeh pojok kesepak cilik ing peta, nggunakake utusan sing njeblug kaya granat raze utawa snakebites Viper alat sing kuat banget.

Ascent

Puncak ing Valorant

Ascent disetel ing dhuwur ing wayah awan.

  • Lokasi: Venice, Italia
  • Tanggal Rilis:Patch 1.0 (2 Juni 2, 2020)

Ascent minangka peta pisanan sing dirilis sawise beta Valorant, nempel minangka bagean saka peluncuran resmi game. Kanthi papan sing amba mudhun ing pertengahan, peta Italia nampilake geser, lawang sing bisa ngrusak sing bisa ngilangi rotasi.

Iki minangka salah sawijining peta sing paling domormat, kanthi njaga kontrol kunci kanggo sukses kanggo loro-lorone minangka gampang rotasi saka situs.

Ébok

Icebox ing Valorant

Icebox minangka peta sing cepet banget, kanthi jarak cilik antarane penyerang lan pembela.

  • Lokasi: Pulo Bennett, Rusia
  • Tanggal Rilis:Patch 1.10 (13 Oktober 2020)

Icebox frigid, disetel ing tundas kadhemen Rusia sisih lor, akeh sudut sing menarik kanggo para penyerang lan para pembela nggunakake thanks kanggo pengiriman pengiriman. Bisa kaya navigasi liwat mbingungake, utamane meksa menyang situs.

Artikel terus sawise ad

Kanthi ziplines horisontal kanggo cepet-cepet menyang situs, lan area terbuka sing amba kanggo gelut bedhil gedhe ing B, ora ana papan sing bisa didhelikake sanajan kabeh panutup pengiriman.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Angin

Peta Valorant Breeze

Ora ana wektu kanggo ngendhokke ing pesisir angin.

  • Lokasi: Samodra Atlantik
  • Tanggal Rilis:Patch 2.08 (27 April 2021)

Sampeyan bisa uga pengin mesy ing pesisir segara atlantik sing ora cocog, nanging ana game sing paling valorant. Peta kasebut duwe rong bom-bom-bom-bom-cara sing akeh banget kanggo nyedhaki wong-wong mau ⁠- apa liwat choker gedhe utawa koridor cilik lan balai.

Ana “vent” muter ing antarane situs lan pertengahan uga, sing bisa nyekel wong-wong liya kanthi kaget.

Patah

Peta patah

Fraktur pamisah spawns valorant kanggo pisanan.

  • Lokasi: New Mexico, USA
  • Tanggal Rilis:Patch 3.05 (8 September 8, 2021)

FRAKTENT isih ana eksperimen ing peta FPS taktis taktis takstian, ngidini para penyerang muter saka salah sawijining sisih menyang sisih peta menyang papan liyane kanthi rong papan pamisah lan zipline lemah.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Saben situs bom ing sisih pinggir peta, tegese kunci kanggo para pembela kanggo nyelehake pertahanan gedhe ing loro kasebut amarga lelungan ing antarane loro.

Mutiara

Peta mutiara Valorant

Mutiara nawakake pengalaman ing jero banyu kanggo para pemain valorant

  • Lokasi: Lisbon, Portugal
  • Tanggal Rilis:Patch 5.0 (22 Juni 2022)

Mutiara minangka peta tradisional pisanan ing Valororant sing ora nampilake unsur dinamis sing gegandhengan karo gamelan utawa hooks mekanik. Kanthi tujuan nggawe peta tradisional liyane, Mutiara nampilake telung lorong nganggo rong situs tanduran.

Mutiara minangka peta sing gegandhengan karo tradisional, saéngga para pemain milih milih antara gelut ing pertengahan wilayah utawa nyabrang swiwi dawa utawa nyabrang swiwi dawa ing saindenging peta.

Lotus

Peta Lotus ing Valorant

Lotus nduwe lawang rotasi kanggo pisanan.

  • Lokasi: Western Ghats, India
  • Tanggal rilis: Patch 6.0 (10 Januari 2023)

Lotus minangka peta tradisional pisanan ing Valororant sing duwe unsur arsitektur. Stepwells, arsitektur rock, lan gaya dravidian bebarengan karo mekanika anyar – lawang muter, tembok / tembok sing bisa ngrusak, lan tetes sing ora bisa ditindakake.

Kaya Haven, Lotus uga duwe telung situs tanduran. Peta kasebut bisa uga kaya mbingungake ing wiwitan, utamane amarga duwe akeh cara kanggo lelungan ing antarane situs sing beda. Sampeyan kudu mriksa saben pojok ing Lotus amarga akeh wong sing bisa ditanduri mungsuh.

Artikel terus sawise ad

Valorant sunset

Sunset minangka peta kaping sepuluh kanggo melu daptar tugas.

  • : Los Angeles, California
  • Tanggal rilis: Patch 7.04 (29 Agustus, 2023)

Sunset bali menyang akar lan ora kalebu “gimmick” nanging urutane critane game murni. Prasaja lan langsung, nampilake telung lorong lan rong situs kanggo nandur spike.

Peta sing paling anyar iki dirancang kanthi cara supaya bisa negesake pertengahan pertengahan. Sampeyan bakal nemokake akeh tutup ing srengenge ing bentuk pirang-pirang kothak lan tembok, kanggo loro penyerang lan para pembela.

Artikel terus sawise ad

Dadi sampeyan duwe, iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kabeh peta kanthi valorant.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan kepengin weruh konten sing luwih jelas, priksa manawa sampeyan kudu mriksa sawetara pandhuan liyane: