Pertukaran Fallout 4 | Wiki Fallout | Fandom, Panggonan ing Red – Reborn ing Fallout 4 Nexus – Mod lan Komunitas

Mangga log in utawa ndhaptar

Contents

Tabel Engine Ngapusi (.File) CT) sing mbisakake fungsi tambahan sing bakal angel / mokal kanggo nindakake moderat standar (.ESP /.ESM). Sing paling umum digunakake kanggo nyelehake obyek kanthi warna abang. Mod iki minangka spin saka papan sing asli ing abang sing ora aktif maneh.

Fallout 4

Ing Fallout 4, tunggal slamet bisa mbangun lan ngatur dhewe pamukiman Ing macem-macem situs ing antarane Persemakmuran. Antarmuka bengkel digunakake kanggo nyelehake lan sambungake struktur sing wis digawe kaya potongan (tembok, jubin, atap, lsp.) nglaporake karakter pamuter nggawe dhasar omah dhewe kaya sing dikarepake.

Isi

  • 1 Ringkesan
  • 2 lokasi
  • 3 Ringkesan
    • 3.1 nggoleki
    • 3.2 pemukim recuitable
    • 3.3 tunjangan sing gegandhengan
    • 3.4 Item Mbangun
    • 3.5 nuka-donya
    • 4.1 wong
    • 4.2 panganan
    • 4.3 banyu
    • 4.4 kekuwatan
    • 4.5 Pertahanan
    • 4.6 kasur
    • 4.7 Kabegahan
    • .8 Ukuran
    • 5.1 dirawuhi serangan
    • 5.2 serangan (OFF-layar tanpa serangan
    • 5.3 serangan skrip
    • 5.
    • 5.5 kasempatan serangan
    • 5.6 kasempatan sukses

    Ringkesan []

    Sawise dibangun, pamukiman kasebut bisa disesuaikan kanthi lengkap. Ing bangunan lan struktur, perabot, dekorasi, lan lampu bisa diselehake kanggo tujuan estetika; Ing njaba struktur kasebut, karakter pamuter bisa nandur tanduran, nggawe sumber banyu lan daya, lan cenderung kabutuhan pemukiman anyar. .

    Sawise pemukiman tekan ukuran tartamtu lan / utawa karakter pamuter entuk perks sing dibutuhake, dheweke bisa ngajak wong liya kanggo nyiyapake toko kanthi nggunakake barang-barang kanthi nggunakake barang-barang ing game sing unik. Kanthi Perk sing dibutuhake, bisa uga kanggo nggawe pasokan garis antarane pemukiman kanggo nuduhake sumber lan persediaan ing antarane.

    . Nanging, tanpa iki, taneman bakal gagal lan peralatan kudu mbutuhake wektu. . .

    Umume situs kasebut bisa dipikolehi nalika nggoleki mendhung; Nanging, wong liya bakal mbutuhake ngunjungi lan ngrampungake pitakon tartamtu.

    Ulasan GamePot Extlert

    Pamukiman

    Ana 37 pamukiman sing ora bisa mbukak kunci kanthi 30 ing game dhasar, siji ing Automatis, papat ing Pelabuhan Far, Lokakarya Vul-TEC lan siji ing Nuka-World. Umume dipikolehi kanthi ngrampungake objektif utawa mateni hostiles / warga ing wilayah kasebut banjur mbukak bengkel.

    Ringkesan []

    Pencarian []

    Tunggal slamet bisa entuk macem-macem pencarian sumunar saka macem-macem pemukiman. Sawise gabung karo minutemen, pencarian kasebut uga dipikolehi nalika ngomong karo Preston Garvey utawa ngrungokake kebebasan radio. Pitakon-pitakon kasebut kalebu ngrampungake macem-macem tujuan kanggo para pemukiman, saka ngusir geng sing raider kanggo ndandani generator sing rusak. Ngrampungake pitakon kasebut minangka cara utama kanggo ndarbeni pemukiman anyar, lan uga nyedhiyakake perlengkapan sibuk sing tetep kanggo entuk tutup lan XP.

    Pemukim recruitable []

    Liwat game kasebut, ana NPC unik sing ora kasedhiya amarga para pengikut, durung bisa dibujuk kanggo nggabungake pemukiman sing diduweni, kasedhiya syarat kasebut ditemokake.

    • Doc anderson
    • Buddy
    • Jezebel
    • Trader Rylee
    • Juru tulis
    • Smiling Larry
    • Shaun (synth)
    • Sheffield
    • Tina de Luca
    • Vault-tec rep

    Perks sing gegandhengan []

    • Gun nut ngidini kanggo nggawe pertahanan sing luwih maju.
    • Ilmu! (Ing macem-macem rangking) dibutuhake kanggo nggawe struktur lan pertahanan sing fokus lan pertahanan.
    • Pemimpin Lokal ngidini kanggo pamukiman sing disambungake dening pasokan Garis, nuduhake akeh sumber daya kasebut.
      • .
        • Penolakan Cap Cap 2 minangka syarat tambahan kanggo toko non-medis 3.
        • Medic Rank 1 minangka syarat tambahan kanggo kabeh toko medis.
        • Armorer Rank 1 minangka syarat tambahan kanggo mbangun stasiun kerajinan listrik.

        Barang sing dibangun []

        Sajrone Add-on, tunggal slamet duwe kemampuan kanggo mimpin telung klompok RAIDER sing kalebu ing ekspansi (para sakabat, lan pak) lan njupuk panganiaya liwat panganiaya. Pemukiman sing dijupuk iki diarani outpost RAIDER lan bakal dipanggoni dening anggota klompok Raider sing mbantu njupuk. Nalika dheweke ora bakal maneh diarani pamukiman kanthi karakter ing game, metu iki minangka pamukiman kanggo tujuan prestasi lan tropi.

        Bedane antarane pemukiman minutan lan outpost sing raider mung sithik nanging signifikan; Contone, siji bisa nuntun para rahider kanggo nangkep pamukiman liyane, nganakake penghargaan saka pamukiman mendhung, lan nggawe pamukiman liyane. Kajaba iku, penjual sing ditawan lan nggegirisi bakal mbayar slamet ing tutup ing basis omah ing nuka-world. Sawise muter Power Nanging, apa wae klompok Raider iki dikhianati, lan apa wae sing bisa dikendhaleni ora bakal mbayar pajeg babagan usaha. Iki bakal miwiti reresik omah, ing endi slamet tunggal kudu ngrusak metu mungsuh. Nanging, ora bisa lelungan maneh kanthi cepet menyang outpost kasebut. Mlebu ing kono kanthi cara lawas lan ngilangi penyerang.

        Kanggo netepake Outpost Raider, karakter pamuter kudu ngomong karo shank. Dheweke banjur bakal diwenehi pilihan kanggo nangkep outpost anyar utawa medeni pemukiman kanggo nyedhiyakake outpost sing cedhak. Loro-lorone proyek kasebut bakal ngidini panggunaan panganiaya utawa ugutan. Yen kekerasan dipilih, karakter pamuter bakal digabung karo telung anggota geng milih lan kudu mateni utawa mateni pemukiman lan serep minutmen. Intimidasi bisa digunakake ing pamukiman kanthi jeneng pemukim NPC sing ora acak, ing ngendi karakter pamuter bisa ngancam utawa nyogok warga.

        Ngati-ati Nalika netepake outpost raider pertama amarga iki bakal ngeculake Gangguan Preston Garvey menyang tingkat paling murah, sanajan ora ana. Mula, disaranake supaya ora adoh saka pamilike sing dikarepake sadurunge netepake metu saka raider utawa dadi overboss nuka-donya Sadurunge dadi jendral saka minutemen.

        Sampeyan ora bisa netepake garis pasokan antara rong ruangan raider, nanging kabeh metu saka raidos kanthi otomatis digandhengake karo saben liyane, saengga ora perlu. Sampeyan uga ora bisa netepake garis pasokan antarane outpost sing raider lan pemukiman biasa, dadi sumber daya bangunan sing kapisah bakal dibutuhake kanggo outpost raider.

        Supaya bisa ngowahi metu saka pamukiman mendhuwur, kudu mateni kabeh penyerang ing outpost kasebut. Yen para penyerang dadi musuhan, mula turret uga bakal musuhan. Diwenehi, yen kabeh penyerang ing Outpost kasebut dipateni, tunggal slamet bakal nyatakake mungsuh ing Raider Nuka-World, saéngga kelangan nggoleki sing gegandhengan karo Nuka-World Pencarian sing isih slamet kudu nglakokake pamimpin geng sing rapi nuka (Nisha, ireng, Black, lan Mason) supaya bisa mungkasi perbudakan kanggo pedagang nuka-kutha.

        Keperluan lan katergantungan []

        Stats iki kudu dijaga utawa mandheg tuwuhing pemukiman. Saben kabutuhan uga bakal tumindak minangka ketergantungan kanggo kabutuhan liyane; i.e. Wong butuh banyu, panganan, kasur, lan pangayoman kanggo urip lan tuwuh.

        Wong []

        Docanderson

        • Pedunung pamukiman. Wong-wong dibutuhake kanggo ngumpulake unit sumber lan obyek manungsa mung kelingan slamet. Saben pemukiman duwe penduduk maksimal 10 pemukiman ditambah saben titik Charisma karakter kasebut, sing duwe maksimal maksimal 22 (10 saka leveling lan +1 saka bobblehead lan sampeyan khusus! . Beacon radio umume dibutuhake kanggo narik kawigaten para pemukiman, nanging bisa ngirim kanca kanggo ngatasi lan bisa nganakake sawetara karakter non-kanca kanggo melu. Utawa, pemukim bisa dikandhani “mindhah” saka pemukiman sing wis akeh. Watesan pedunung kanggo Vault 88 luwih dhuwur tinimbang ing endi wae (dening tambahan +10 pemukim).
        • Provisioners isih bakal ngandelake populasi sing ana, nanging mung kanggo wong sing dikirim saka.
        • Tambah akeh populasi lan luwih murah skor rasa seneng bakal nambah wektu kanggo para pemukim anyar teka nggunakake belang radio.
        • Yen luwih saka patang pemukiman salah siji ora bisa diwenehake utawa ditugasake kanggo Provisioner Proyek, ora ana wong liya sing bakal teka. Aturan iki ora ditrapake kanggo Vault 88.
        • Pandhangan: Banyu, Pangan, Panganan, Pertahanan, Radio Beacon

        Panganan []

        Tatoplant1

        • Pira panganan sing diprodhuksi. Tambah kanthi nyelehake sumber daya. Pemukiman kasebut butuh siji unit panganan saben pemukiman supaya para pemukim kasebut seneng. (Paling akeh tanduran ngasilake 0.5 unit panganan, Mutfruit dadi pangecualian.)
        • Saben jam 24 game lan pirang-pirang menit wektu nyata, mandhiri saka wektu kanggo panemuan kanthi nggunakake karakter pamuter, lan tundhuk karo tulisan sing paling sethithik, lan tundhuk karo tulisan sing paling sethithik, lan tundhuk karo tulisan sing paling sithik Pedunung kabutuhan bakal ngasilake kira-kira 0.75 barang panganan sing padha kanggo saben unit produksi produksi panganan sing berlebihan jinis kasebut, sing bakal ditambahake menyang Inventment bengkel pemukiman. Jinis panganan sing diprodhuksi diprodhuksi dening pilihan pemukiman kanggo nggunakake jinis panganan tartamtu (E.g. Toat). Tokoh 0.75 kena pengaruh karo pemukiman rasa seneng lan anané Brahmin.
        • Panganan sing berlebihan ora bakal disimpen kanthi otomatis ing bengkel ing papan sing wis ditindakake Bengkel sing wis ngemot luwih saka 10 barang panganan (kalebu barang sing ora bisa diprodhuksi dening Sumber Pemukiman, Kaya Daging, Gumdrops, Etc). Cap iki kanthi panyimpenan panganan sing berlebihan mundhak 1 saben populasi pemukiman.
        • Katergantungan: wong, banyu. Tanduran bakal mati tanpa banyu.
        • Para pemukim ora bakal mati apa-apa ora prelu mangan panganan sing akeh banget, implying kabeh padha mupangate weteng. [kutipan sing dibutuhake]

        Banyu []

        • Pira banyu pemukiman bisa ngasilake. Pemukiman kasebut mbutuhake siji unit banyu saben pemukiman supaya tetep seneng.
        • Pompa tunggal ngasilake banyu cilik; Pabrik banyu skala gedhe bisa, nanging pompa lan pembersih gedhe (loro-lorone kelas normal lan industri) mbutuhake bahan, daya, lan awak banyu sing bisa digunakake.
        • Saben jam 24 game lan pirang-pirang menit nyata, tundhuk kanthi wektu nyata sing paling sethithik, pemukiman preduli saka populasi bakal ngasilake 0.75 Banyu sing diresiki saben unit produksi banyu ngluwihi syarat populasi (yen ana). Banyu iki bakal disimpen kanthi otomatis ing bengkel pemukiman. Tokoh 0.75 kena pengaruh karo pemukiman rasa seneng.
        • Banyu sing berlebihan ora bakal disimpen kanthi otomatis ing bengkel ing sembarang sing wis ditindakake dening bengkel luwih saka 5 barang ngombe luwih saka 5 barang sing ora bisa diprodhuksi dening banyu pemukiman, kaya banyu reged, alkohol, lsp. Cap cap ing panyimpenan banyu sing berlebihan mundhak 1 saben 4 unit populasi pemukiman.
        • Ing mode Survival, pompa banyu manual (mung) bisa digunakake dening karakter pamuter kanggo gawe marem ngelak lan ngowahi botol kosong kanggo banyu sing diresiki.
        • Pompa banyu lan pembersih, loro-lorone gedhe lan cilik, gampang ngrusak sajrone serangan lan bisa uga kudu didandani yen ana serangan.
        • Katergantungan: kekuwatan (mung nganggo pembersih banyu lan pompa sing dikuasai).

        Power []

        • Kekuwatan sing digawe digunakake kanggo ngoperasikake apa wae sing butuh listrik, kalebu lampu lan defense turrets.
        • Daya dibutuhake kanggo sawetara turret, traps, lampu, lan barang perabotan.
        • Generator disambungake liwat kawat. Jarak diwatesi lan daya PLONS lan relay, utawa macem-macem generator, bisa uga kudu nggunakake grids sing luwih gedhe.
        • Generator ndandani sawise serangan, target utama
        • Katergantungan: n / a

        Pertahanan []

        • Ngukur dandan pertahanan pertahanan sing jelas yaiku adhedhasar bangunan pemukiman kanthi peringkat pertahanan. Mung diwenehake dening pertahanan sing dibangun ing bengkel; tambang ora nganggep peringkat pertahanan, sanajan bisa nyirnakake pasukan nyerang yen karakter pamuter uga ana. Sawetara makhluk bisa dijupuk nggunakake kandhang (ditampilake ing Bengkel sampah), sing uga nambahake peringkat pertahanan, kayata Deathclaws lan Yao Guai. Pemukiman kasebut mbutuhake siji unit pertahanan saben pemukiman kanggo njaga para pemukiman.
        • Dandan defensif saka benteng, sing mbutuhake nuwuhake pamilike, kanggo turrets otonom (sing luwih gedhe mbutuhake sumber daya sing kapisah), uga macem-macem traps.
        • Pemukim bisa diwenehake nganggo senjata lan amunisi, lan tekan pamukiman kanthi dhewe. Anggere dheweke duwe paling ora siji unit ammo ing persediaan, dheweke ora bakal entek. Pendhudhuk dhewe ora menehi kontribusi kanggo peringkat pertahanan, luwih, para pemukim bersenjata uga luwih apik kanggo mbaleni serangan, yen isih slamet.
        • Siji bisa mbangun sirine cedhak kiriman pengawal lan pengawal bakal ngaktifake sirine nalika ndeleng mungsuh. Siren bakal menehi tandha marang para pemukiman ing wilayah sing mungsuh sing cedhak, lan dheweke bakal pindhah menyang sirine kanggo mbantu defend.
        • Ana uga sales pengasingan sing jenenge Gene sing adol asu Junkyard sing nyedhiyakake 5 pertahanan.
        • Musuh sing bakal dipadhakake adhedhasar level sel sing ana ing peta. Umumé, pemukiman dumunung ing sisih kidul bakal ngadhepi mungsuh sing luwih angel.
        • Saben titik pertahanan nyuda kasempatan serangan kanthi 1%.
        • Saben unit pedunung nyuda kasempatan saka serangan kanthi 0.5%, saliyane kanggo jumlah pertahanan liyane sing diwenehake.
        • Saben unit produksi panganan lan banyu ing pemukiman mundhak kasempatan nyerang 0.1%.
        • Saben item sing bisa dimainake lan / utawa diombe sing disimpen ing workbench pemukiman nambah kasempatan serangan dening 0.1%.
        • Kesempatan minimal serangan nalika pemukiman saben dina yaiku 2%, preduli saka pertahanan. Kasempatan maksimal ora dingerteni nanging dianggep 100%. Apa wae kasempatan yaiku pemukiman ora bisa diserang yen wis diserang 7 dolanan pungkasan.
        • Nilai-pertahanan ora langsung correlate kanthi efisiensi tempur. Mk. 5 Turret Gunang mesin bisa mateni mungsuh kaping pirang-pirang luwih cepet tinimbang MK. 1 Turret mesin abot nanging bakal menehi kontribusi kurang kanggo nilai pertahanan pemukiman.
        • Katergantungan: wong, kekuwatan (karo turrets lan traps tartamtu).

        Katon []

        FO4-Bed2

        • Jumlah kasur ing pemukiman kasebut. Pemukiman kasebut mbutuhake siji amben saben pemukiman supaya para pemukim kasebut seneng; Saenipun, amben kudu ditutupi udan.
        • Pemukim biasane nemtokake awake dhewe menyang kasur sing kasedhiya kanthi otomatis sawise kedadeyan utawa kaya sing dibangun. Sampeyan bisa uga para pemukim ora bakal nemtokake awake dhewe menyang amben kajaba total kabutuhan kanggo kabeh pemukiman wis ketemu. Sawise kasur tambahan dibangun, bisa uga kudu nemtokake kabeh pemukiman ing amben individu.
        • Ing sawetara pemukiman kanthi kasur preexisting, kayata peternakan abernathy, Sepuhe bluff, lan prajanjian, para pemukiman asring mbutuhake tugas amben manual. Liyane kayata gaweyan Sunshine CO-op kanthi otomatis. Pemukiman Masalah bisa nuduhake jumlah kasur sing tepat ing Overlay bangunan, nanging para pemukim bisa menehi komentar ing kahanan amben lan pemukiman rasa seneng bakal kena pengaruh negatif.
        • Malah ing pamukiman sing ora miwiti karo kasur preexisting, bisa uga kanggo rasa seneng nandhang tanpa pemukiman ngluh, mung amarga ora nemtokake kanthi otomatis. Nyuda kaset kanthi manual kanggo mesthekake saben pemukiman duwe amben minangka cara sing apik kanggo njamin ora ana negoro sing didhelikake sing nyeret rasa seneng.
          • Scraping / mateni / ora nggatekake kabeh kasur preexisting ing pemukiman lan mbangun sing anyar ing papan kasebut bisa uga ngindhari masalah iki wiwit wiwitan. Kanggo mateni amben ing PC, ketik konsol, klik ing amben preexisting, pilih Pateni, banjur metu saka console lan mbangun amben anyar ing papane. Iki uga bisa ditindakake ing amben sing ora bakal nampa tugas manual. Yen ora, mbangun amben tambahan padha karo preexisting sing dibutuhake.
          • Kanggo cepet ngerteni kabeh pendhudhuk, turu utawa ngenteni nganti tengah wengi nalika para pemukim tinimbang para penjaga lan pendhidhikan bakal turu. Wong liya supaya awake njaluk tugas manual.
          • Nemtokake pakaryan menyang pemukiman ing lokasi masalah bisa uga nyebabake kasurune bakal ilang, mula nemtokake tugas sadurunge kasur sing manual.

          Kabahagiaan []

          • Iki moral saka pemukiman kasebut. Nambah rasa seneng pemukiman bakal nambah produktivitas para pemukiman kasebut. Siji bisa uga kelangan kontrol pemukiman sing ora seneng banget sawise gagal sumringake panemune radi sing ana gandhengane karo pemukiman kasebut.
          • Rasa seneng utamane correlates kanthi nyukupi kabutuhan para pemukiman. Njaga pemukiman seneng banget minangka sumber daya pemukiman liyane (panganan lan banyu, kasur, lan pertahanan) ing tingkat sing cukup. Saben kebutuhan paling ora padha karo nomer pemukim; kekuwatan dhewe ora mengaruhi rasa seneng nanging dibutuhake kanggo ngoperasikake mesin sing luwih efisien.
          • Nilai rasa seneng sing ditampilake diwilang kanthi nambah kabeh titik rasa seneng lan dibagi kanthi total populasi.

          Ukuran []

          • Nuduhake jumlah obyek sing wis diselehake dening karakter pamuter ing pemukiman kasebut, uga jumlah maksimal obyek sing bisa diselehake liwat antarmuka pemukiman. Saben item sing wis dibangun utawa pangguna. Yen ukuran pemukiman maksimal, obyek liyane ing tapelane kudu dicekel supaya bisa nyelehake struktur.
          • Sampeyan bisa ngilangi watesan ukuran ukuran ukuran game kanthi ngeculake barang menyang lemah lan scrapping utawa nyimpen kanthi manual. Saben item sing dibalekake maneh, sawetara titik allotment tartamtu sing ngidini mbangun obyek liyane. Masang obyek sing akeh ing pamukiman sing bisa nyebabake masalah pigura lan lag nalika ing pemukiman kasebut.
          • Kanthi pimpinan perik lokal, sumber panganan / banyu lan sumber daya bisa dituduhake ing antarane pemukiman sing disambung dening garis pasokan supaya karakter pamuter kanthi cepet nggawe pamuter anyar utawa malah spesialis.
          • Katergantungan: n / a

          Serangan pemukiman []

          Sawise slamet tunggal duwe ngontrol pemukiman sing akeh, dheweke kudu nglindhungi saka serangan dening penyerang, Super Mutan, lan hostiles liyane. Serangan sing bakal ditindakake bakal dilaporake dening pipa pipa sing isih slamet, nuduhake minangka tujuan sing akeh.

          Serangan bisa dirawuhi karakter pamuter utawa ora dijaga. Résolusi sing beda banget digunakake kanggo loro kasus kasebut.

          Nyerang pesawat []

          Tunggal slamet bisa lelungan menyang pemukiman kanggo ngatasi panyerang yen dheweke milih. Sembarang NPCs sing ramah, kalebu pemukiman, kanca sing manggon ing pemukiman kasebut, uga (karo Automatis) Robot, bisa nulungi pemukiman yen diserang, nanging mung yen karakter pamuter rawuh ing serangan kasebut. Pertahanan pemukiman sing dirawuhi dirampungake kanthi nggunakake sistem pertempuran normal, tegese turret, traps lan tambang uga bisa melu pertahanan. Pertempuran terus nganti kabeh panyerang mati. Kerusakan sing disebabake kanggo obyek pemukiman sajrone gelut uga ditemtokake dening sistem pertempuran. Elinga geni sing ramah mung minangka obyek pemukiman sing ngrusak minangka geni. Sampeyan uga bisa kanggo karakter pamuter kanthi ora sengaja mateni NPC sing ramah sajrone perang.

          Serangan saka serangan (OFF-layar) []

          Yen karakter pamuter ora mlebu, utawa ora tekan pemukiman ing wektu kasebut, serangan sing ora diawati bakal dirampungake bakal dirampungake layar, kanthi asil sing dilaporake minangka pop ing layar munggah. Gagal mbela serangan pemukiman layar sing sukses bakal nyebabake karusakan ing macem-macem obyek pemukiman, kekurangan sementara kanggo nilai bengkel (kekuwatan, panganan, uga bisa nyuda rasa seneng. Kabeh efek sementara kanggo ngobati kanthi suwe, sanajan karakter pamuter bisa nyepetake obyek pemukiman. .

          Serangan skrip []

          Sawetara Pendhapat MinutMen uga kalebu serangan pemukiman scriptents. Serangan kasebut nggunakake mekanika sing padha, nanging kanthi hadiah sing luwih gedhe (lan kadang-kadang akibat sing luwih gedhe kanggo gagal).

          Ngrusak []

          Sajrone serangan, panyerang bisa ngrusak macem-macem obyek pemukiman kalebu turrets, pompa banyu, pembersih, generator, lan tanduran. Yen serangan kasebut wis rampung kanggo layar OFF lan ngasilake gagal, karusakan bakal ditrapake ing pilihan obyek acak. Usaha sing gegandhengan karo pemukiman uga bakal ngetrapake karusakan skrip kanggo pamukiman saka wektu. Kerusakan iki bakal ndandani maneh sajrone wektu. Objektif obyek sing rusak bakal nggunakake bahan sing dibutuhake saka bengkel utawa pasokan kanthi otomatis; Slamet tunggal uga bisa nggunakake bengkel kanggo ndandani obyek pemukiman kanthi manual nggunakake sawetara bahan sing dibutuhake kanggo mbangun obyek kasebut.

          Objek pemukiman rusak ora bakal nindakake fungsi kasebut maneh. Contone, turret sing rusak ora bakal murub, utawa uga ora menehi kontribusi kanggo pertahanan pertahanan. Tanduran sing rusak, purifier, lan pompa ora bakal menehi kontribusi kanggo panganan utawa banyu banyu. Iki bisa nyebabake pengurangan luwih penting yen pemukiman tundhuk serangan asring, mula mbangun pertahanan sing penting kanggo njaga pemukiman sing seneng.

          Kesempatan Attack []

          Kasempatan penyelenggaraan diserang diitung kaya ing ngisor iki:

          Kesempatan Serangan Pungkasan ora bisa mbukak ngisor 2%. Panganan lan banyu ing rumus iki uga kalebu sing disimpen ing workbench, tegese serangan serangan bisa saya tambah kanggo ngrampungake kanthi produksi.

          Tuladha: Yen pemukiman duwe 7 panganan, 6 banyu, 2 pertahanan, lan populasi 5, kasempatan serangan kasebut diitung kaya ing ngisor iki:

          Serangan serangan = max (3.3% – 4.5%, 2%) = Max (- 1.2%, 2%) = 2%> = \ max (3.3 \% – 4.5% \%, 2 \%) = \ max (-1.2 \%, 2 \%) = 2 \%>

          Pengecualian: Pemukiman tanpa populasi ora bakal diserang, preduli saka jumlahe banyu utawa panganan sing disimpen ing pemukiman kasebut.

          Serangan kasempatan sukses []

          Nalika serangan pemukiman dipicu (lan objektif upaya katon) lan karakter pamuter ora adoh saka pemukiman sing target, ana kemungkinan bakal bisa mbela dhewe tanpa gangguan karakter pamuter. Kasempatan iki ditemtokake kanthi mbandhingake kekuwatan pertahanan (peringkat pertahanan + populasi) + nomer acak antarane 1 lan 100 lan kekuwatan serangan ((panganan + banyu ing antarane 1 lan 100. Kekuwatan pertahanan dicekel 100, saengga ora migunani kanggo duwe luwih saka (100 – populasi) pertahanan nalika ora nanggapi serangan pemukiman. Jumlah panganan + banyu lan kekuatan serangan uga ditrapake 100, saéngga kekuwatan serangan maksimum yaiku 50-100 (100 +/- 50% = 50-150,. Yen nomer acak ditambahake menyang kekuwatan serangan lan kekuwatan pertahanan, jumlah serangan serangan kasebut ditutupi udakara 150 nanging dudu pertahanan sing bisa nganti 200. Iki tegese pertahanan sing dhuwur luwih cenderung menang, nanging sanajan wis maksimal isih ana (30.6%, kira-kira 1/3) kemungkinan kelangan serangan ing pamukiman “sugih”.

          Cathetan []

          • Objek sing digabung menyang struktur lengkap bisa dipindhah minangka salah sawijining obyek. Ing mode mbangun, tahan tombol Pilih (‘e’ kanggo PC) ing siji unsur lan kabeh struktur bakal dipilih lan dipindhah sakabehe.
          • Yen luwih saka papat pemukiman ora duwe pakaryan, ora ana pemukim anyar. Brahmin ngasilake pupuk lan ningkatake hasil potong. Joblossnessness ora mengaruhi rasa seneng. Robot (ora kalebu kanca sing paling robot, kayata Codworth, nanging kalebu ADA) ora bisa duwe rasa seneng saben liyane saka 50, sing cenderung nggawa rasa seneng utawa nganti 50.
          • Produksi mandheg nalika persediaan bengkel wis tekan tartamtu, sing rada andhap asor.
          • Pemukiman sing paling gedhe yaiku yaiku Pulo Spectacle ing 10,000+ Banyu, Bèntèng ing 2,500.000,000 banyu, lan Suctuary Hills nganti 3.30,200 banyu.
          • Sampeyan bisa duwe Ghoulin minangka pemukiman ing njaba pemukiman Ghoul Slog. Padha teka minangka pemukim normal lan bisa uga bisa diganti karo synth. Padha teka saka kolam renang acak normal.
          • Ora kaya kanca sing saiki, para pemukiman lan kanca sing ora saiki ora nganggo ammo. Anggere dheweke duwe ammo cilik ing persediaan dheweke bakal bisa nggunakake senjata sing diwenehake kanggo dheweke. Iki tegese bisa menehi senjata sing luwe banget lan / utawa ammo sing luwe kayata miniguns, filight, utawa senjata plasma paling ora diwenehake kanggo dheweke paling ora 1 “dijupuk” kanggo.
            • Sing padha karo Grenades.
            • Iki ora bisa digunakake kanggo peluncuran pluru utawa wong lemu amarga iki diwenehi tag “NPCs Consume Ammo”.
            • Pangecualian iki yaiku Robot, sing duwe Ammo Unlimited kanggo kabeh gaman sing dibangun kalebu pluru lan peluncur wong lanang (bisa mbangun ing Slots Bot Lemu Bot Automatis Tambah-On).
            • Asil simulasi serangan penyelenggaraan nggunakake algoritma Bethesda (conto serangan simulasi 10m kanggo saben kasus):
            • Duwe makhluk sing disengiti / nyalurake kanthi akeh banget nambah kasempatan kasebut bakal ditargetake dening serangan serangan, lan umume serangan bakal teka saka anggota sing ditangkep karakter pamuter ing pemukiman.
            • Turrets Gun Gun lan Turret mesin abot duwe macem-macem tingkat sing dibangun kanthi acak, wiwit saka MK. Aku menyang mk. 7. Tingkat turret bisa diganti kanthi nyimpen, banjur mbangun maneh. Nalika mbangun turret, ndelok model ing sisih sadurunge nyelehake; Versi liyane bisa dipilih (kanthi acak) kanthi bali menyang dhaptar turret utama, banjur milih jinis turret. Werna mesin ing turrets ‘Owah-owahan adhedhasar tingkat, kaya amunisi lan ngrusak dheweke duwe. Katon yen tingkat turret tingkat padha karo mungsuh, adhedhasar jarak saka papan sanctuary. Turrets tingkat sing luwih dhuwur luwih akeh ngrusak lan duwe amunisi sing luwih kuat (njeblug, incendiary, lsp.). Teks ing tong minyak lan awak turret nggambarake amunisi sing digawa ing turret.
            • Yen frekuensi nggoleki mendhung kanggo mbiyantu pemukiman sing ana, bisa kakehan, bisa uga kalem kanthi tiwas ing tahap pungkasan ngomong karo prewevely garvey. Kanthi ngenteni langkah pungkasan, wektu nyipta lengkap bakal kadaluwarsa sadurunge digawe, ing endi usup rampung lan XP bakal diomongake karo Preston. Nanging, pencarian sing diwiwiti dening para pemukim langsung tinimbang dening Preston utawa Merdika Merdika bakal gagal yen ora diuripake ing pungkasan wektu nyampurnakake wektu kanggo pemukiman. Iki uga ora njaluk telpon kanggo mbela pemukiman saka serangan.
            • Pendhaftaran sing ora ditandhani bakal ngasilake 1 barang sampah minangka salvage saben nganyari. Pendhudhuk sing ditugasake menyang stasiun salam bakal ngasilake 2 sampah barang minangka salvage saben nganyari. Produksi sampah bakal mandheg yen ana luwih saka 100 barang sampah ing workbench; Watesan iki tambah 5 saben pedunung.
            • Brahmin “Pemukiman” nambah produksi nganti 10 sumber panganan acak kanthi 50% lan ngasilake 1 pupuk saben 3 Brahmin saben 3 pupuk (saka 3 Brahmin) saben pemukiman. Produksi pupuk bakal mandheg yen luwih saka 10 pupuk ing workbench.
            • Saben pemukiman duwe “nganyari wektu” sing ngaktifake saben jam 24 game lan pirang-pirang menit nyata, diwiwiti nalika mode workbench pisanan kasedhiya. Timer kanggo pemukiman ngaso nalika mode workbench wis diaktifake ing kana, dene wektu ing game lan wektu nganyari kanggo kabeh pamukiman sing ora dikunci terus. Nalika pemeriksaan wektu pemukiman pemeriksaan, acara ing ngisor iki kedadeyan:
              • Kaluwihan pemukiman panganan, banyu, salvage, lan produksi pupuk disimpen ing bengkel pemukiman kasebut, yen watesan simpenan bengkel kanggo saben jinis barang durung ngluwihi.
              • Yen ora cukup panganan lan / utawa banyu diprodhuksi ing pemukiman (kanthi saben pemukiman mbutuhake 1 unit saben sumber saben dina, saben item utawa 1 item sing bisa dicopot 1 item sing bisa diombe saka panyimpenan sing bisa diombe. Yen barang sing ora bisa diombe utawa bisa dicopot ing bengkel, bakal dijupuk saka bengkel pemukiman liyane sing disambungake menyang pemukiman kanthi nyediakake garis, yen kasedhiya. Yen ora cukup panganan utawa ngombe barang ing jaringan pasokan, pemukim sing ora bisa mangan utawa ngombe bakal duwe rasa seneng ing 30 nganti nganyari sabanjure.
              • Kasempatan kanggo serangan diwilang lan dicenthang marang nomer acak kanggo ndeleng manawa serangan dumadi.
              • Penyesuaian rasa seneng sementara wis dialami 0.8, kanthi fraksi mudhun.
              • .

              Neng mburi layar [ ]

              Sajrone sesi jam game ing Bethesda, programmer Michael Dulany ngembangake sistem kanggo basis pamuter lan perabotan, sing makarya menyang Fallout 4 Minangka sistem bengkel pemukiman. Iki ana ing wektu sing dipotong kanggo wektu sing suwe sajrone pembangunan, nanging tetep ing game kasebut lan dadi salah sawijining fitur tarub. [1]

              BUGS []

              • PC PlayStation 4 Xbox siji nalika adoh saka pemukiman, bagean pemukiman ing layar data bisa uga nuduhake nilai sing salah kanggo statistik pemukiman, kayata banyu lan kasur. Iki kedadeyan nalika karakter pamuter mlebu sel eksternal sing cukup kanggo pemukiman kasebut yen mung subset saka sel eksternal sing dimuat menyang mesin simulasi. Asil kasebut mung obyek kasebut ing sel sing dimuat kalebu ing statistik. Sayange, pemukiman kasebut bakal ngalami akibat negatif sing dikarepake, kayata skor rasa seneng sing mandheg, lan para pemukim bisa uga ora bisa diwenehake saka amben. Efek kasebut bakal luwih jelas ing pamukiman sing luwih gedhe, kayata suci bukit-suci, sing dumadi saka sel njaba sing luwih gedhe, lan ing kasus pulo Spectacle, iki bisa uga metu saka pulo kasebut. . [Diverifikasi]
                Iki minangka watesan dhasar saka mesin simulasi, saengga ora ana cara kanggo nindakake kanthi permanen, sanajan sawetara workaround lan fixe sementara ana:
                • Bali menyang pemukiman sing kena pengaruh lan mbukak bengkel kudu mbenerake statistik kasebut. Ing kasus pulo Spectacle, sampeyan bisa uga kudu lelungan menyang tengah pulo kanggo njamin kabeh sel wis dimuat.
                • Ngganti kabeh kasur sing wis ana ing pemukiman bisa nyegah pemukiman ora bisa dituntun saka utawa ora nemtokake awake dhewe menyang amben iki. Ing PC, yen scrapping ora bisa, pilih amben sing bakal dicopot ing konsol lan nggunakake printah Pateni banjur MarkFordeLelete bakal mbusak kasur sing dipilih.
                  • Siji bisa ndandani iki kanthi milih amben preexisting lan pindhah menyang lantai. Scraping utawa nyimpen lantai banjur bakal mbusak amben bugged. Fitur iki dipatèni sawise 1.6 tembelan.
                • Kanthi manual nemtokake kabeh pendhudhuk ing amben nggunakake pilihan komando ing menu bengkel bisa nyegah pemukiman ora bisa digayuh saka amben.
              • PC PlayStation 4 Xbox siji Yen pulsa kasusahan diturunake ing lemah ing pemukiman banjur dipetik nggunakake layar bangunan bakal permanen ngetokake sinyal sing kuat. [Diverifikasi]
              • PC PlayStation 4 Sawise milih ‘Barter’ ing toko pemukiman pangguna-digawe, jendhela perdagangan bisa mbukak rong dhaptar sing kosong (tulisan pamuter kosong), ing endi pemukiman duwe 0-6 tutup lan ora bisa ditindakake kanthi mung. [Diverifikasi]
                • Metu Menu Perdagangan, milih kategori ‘Kabeh Item’ ing pipa lanang, banjur nyoba maneh barter bisa ngrampungake bug iki.
              • Pc PlayStation 4 Pendhudhuk kanthi rutinitas sing bisa ditindakake kanthi biaya kerja sing diutus. Iki dumadi utamane karo pemukim asli saka sadurunge pemukiman ora dikunci lan sawetara wong sing jenenge. Contone kalebu sturges utawa Marcy arang banget saiki ing toko yen ditugasake (sanajan isih ngalangi saka ing endi wae), robot ing GreenTly cenderung nursery sing ditugasake ing kursi ing jero omah, dene para pemukim anyar diutus peran sing padha ora. Kanggo tugas kaya tugas pengawal ing ngendi ana ing lokasi lokasi sing bener, pemukim anyar bisa dadi pilihan sing luwih apik. [Diverifikasi]
              • PLAYSTATION 4 Xbox siji nalika lelungan cepet menyang pemukiman, pemukiman bisa uga katon ing atir struktur alami utawa pemain sing dibangun kanthi karakteristik kanthi tanpa cara kanggo ndhuwur. [Diverifikasi]
                • .
              • Amben pc sing ana ing ngisor tutup (sanajan bangunan sing dilampirake) bisa uga ora dikenali kaya ngono, duwe pengaruh rasa seneng. [Diverifikasi]
              • PC PlayStation 4 Xbox One Yen saklar utawa generator disimpen utawa dibakar nalika kawat lagi ditarik, ora bisa dicopot.
              • Para pemukim PC sing ditugasake kanggo toko (kajaba klinik) diselehake ing ndhuwur banyu ing pantai Nordhagen, nolak kanggo melu dialog. [Diverifikasi]
                • Mung mindhah emporium sing adoh saka banyu lan dipasang ing permukaan garing iki.
              • Para pemukim PC ditugasake menyang toko (kajaba klinik), dilebokake sawetara jarak ing njaba cincin kabut ing kabin Longfellow, ora bakal adol barang. [verifikasi overdue]
                • Ngalih toko sing luwih cedhak karo condenser pabrik ngrampungake masalah iki.
              • Kadhangkala PC, yen pemukiman ditugasake maneh saka produksi panganan menyang tugas anyar, kabeh pemukim liyane nindakake produksi panganan sing ditindakake supaya bisa nggarap panganan, lan produksi panganan. [Diverifikasi]
              • Biasane pc, nalika nemtokake pemukiman ing tanduran potong, game kasebut bakal nemtokake pemukiman kanggo tanduran sing ora ditandur ing pamukiman. . Miwiti maneh game (ora nggulung maneh) bakal ndandani iki. [Diverifikasi]
              • PC ing Hard kanggo nggayuh pamukiman, kayata Gala Hantman utawa Tenap, bisa dilaporake manawa pemukiman kasebut diserang, sanajan ora ana penyerang sing katon, sing isih bakal nyebabake sukses / mbutuhake pertahanan sing sukses / sukses. [verifikasi overdue]
              • PC ing layar peta bocah lanang, nalika nglayangake pananda pemukiman, jumlah pemukim sing ditampilake ora bener (umume wektu sing nuduhake jumlahe kalih). Lelungan menyang pemukiman biasane ndandani masalah kasebut.

              Cathetan []

              1. ↑ Sejarah Bethesda Game Studi – Narasi: “Liyane game jam sing asal saka programmer fisika Mike Dulany. Dheweke ngalahake sistem sing ngidini pemain mbangun lan menehi dhasar dhewe. Sistem, pelatihan, rampung dadi salah sawijining fitur Tent-Pole Fallout 4. Nanging kayekten, meh ora mlebu ing game pungkasan.”

              Tabel Engine Ngapusi (.File) CT) sing mbisakake fungsi tambahan sing bakal angel / mokal kanggo nindakake moderat standar (.ESP /.ESM). Sing paling umum digunakake kanggo nyelehake obyek kanthi warna abang. Mod iki minangka spin saka papan sing asli ing abang sing ora aktif maneh.

              Keperluan Situs Off-off

              Jeneng mod Cathetan
              Ngapusi mesin 7.0 Mesin ngapusi kudu v7.0 utawa luwih dhuwur!

              Ijin lan kridit

              Ijin lan ijin distribusi

              • Aset pangguna liyane kabeh asset ing file iki kalebu penulis, utawa saka sumber daya moder gratis
              • Ijin upload Sampeyan bisa ngunggah berkas iki menyang situs liyane nanging sampeyan kudu kredit kula minangka pencipta file kasebut
              • Ijin Modifikasi Sampeyan diidini kanggo ngowahi file lan ngeculake mbecike bug utawa nambah fitur dawa nalika sampeyan kredit minangka pencipta asli
              • Ijin Konversi Sampeyan bisa ngowahi file iki bisa digunakake karo game liyane sajrone sampeyan kredit minangka kredit kula minangka pangripta file kasebut
              • Ijin panggunaan aset sing diidini nggunakake aset ing file iki tanpa idin sajrone sampeyan kredit
              • Asset nggunakake ijin ing mods / file sing didol sampeyan ora bisa nggunakake aset saka file iki ing mods / file sing didol, kanggo dhuwit, ing bengkel uap utawa platform liyane
              • Asset nggunakake ijin ing mods / file sing entuk poin sumbangan sing diwenehake kanggo entuk poin sumbangan kanggo mods yen nggunakake asetku
              • Ijin modifikasi konsol mod iki ora kasedhiya ing Bethesda.net kanggo pangguna konsol

              Cathetan Pengarang

              Penulis iki durung nyedhiyakake cathetan tambahan babagan ijin file

              Kredit file

              – Fuskmodder kanggo panggonan asli ing Abang.
              – Crashmasterjmm kanggo mbantu menehi motivasi kanggo nggawe tabel cheat Fallout4VR. lan kanggo ngewangi nyoba.
              – registrator2000, napalm, tim F4SE, lan akeh modder liyane sing wis mbantu nggawe mods & / utawa bareng kode sumber.

              Sistem titik sumbangan

              Mod iki yaiku ora milih kanggo nampa titik sumbangan

              Loro sumbangan langsung lan sumbangan anggota premium sing ditampa

              Panggonan ing Red – Reborn

              Babagan:
              ‘Mod’ minangka meja mesin ngapusi (.FILE) CT) sing ngontrol fungsi bengkel sing bakal angel utawa ora bisa dikendhaleni liwat modding tradisional (.ESP /.ESM). Deleng ing ngisor iki kanggo fitur dhaptar lengkap. Sampeyan kudu wis ngilat mesin dipasang supaya mbukak meja ngapusi iki. Klik ing kene kanggo ndownload mesin cheat Engine. No, cheat engine dudu virus. Pamasang kasebut kalebu adware sing bisa nolak sajrone nginstal. Waca iki kanggo informasi luwih lengkap. Sampeyan uga bisa ndownload versi mandiri ing kaca download cheat sing ora kalebu adware.

              Mod iki adhedhasar adhedhasar asline ing abang dening fuskmodder. Aku nggawe iki supaya urip amarga fuskmodder ora aktif ngembangake asli.

              • Togol Panggonan ing Abang Ngidini Sampeyan Nggawe / Panggonan ing endi wae ing Bengkel Bengkel. Sawise dibangun, sampeyan bisa mindhah obyek saka bengkel nanging ora dianjurake kanggo akeh sebab.
              • Ngidini obah (scrap mung) obyek.
              • Ngganti obyek abang lan kuning kanggo ijo (utawa apa wae warna HUD) kanggo nyuda kebingungan.
              • ^ Yen obyek sing dipilih yaiku ijo sing padhet tegese sampeyan bisa nyelehake ing kono sanajan tanpa mod iki. Yen ditetepake ijo tegese bakal abang yen ora duwe mod.
              • Mateni 5 wektu kaping pindho nalika ninggalake bengkel bengkel
              • Pateni Snapping Objek – Objek Kaya Tembok Konkrit ora kanthi otomatis kanthi otomatis.
              • Mateni sworoat lemah – obyek ora ana sworo seru maneh. Priksa manawa F1 wis diaktifake yen sampeyan nggunakake iki, yen obyek kasebut mesthi dadi abang.
              • Rotasi obyek alon lan kecepatan zoom (10x luwih alon) kanggo ngidini penempatan tliti.
              • Ngreset ukuran pemukiman menyang 0 lan tetep ana. Mbangun utawa nyimpen paling ora 1 obyek sawise nggunakake iki kanggo nilai kasebut kanggo nempel (yen sampeyan nutup mode bengkel tanpa nindakake nilai sing asli bakal bali maneh).
              • Pateni outlines – mateni kabeh pewarna / nyorot obyek. Sampeyan kudu ngalih obyek sing ditampilake ing layar (yen ana) kanggo ditrapake.
              • Ngijini sampeyan entuk prestasi yen sampeyan duwe mods dimuat, lan mbatalake file simpen minangka modded nalika sampeyan nyimpen. Credit lengkap menyang UnlimitedsurvivealMode kanggo alamat ide lan memori.

              FAQ:
              P: Napa mesin cheat? Napa ora mung nggunakake F4SE / Panggonan ing endi wae?
              A: Sawetara wong seneng karo pendekatan mesin ngapusi, utawa ora bisa nggunakake F4SE / Panggonan ing endi wae kanggo alasan dhewe. lan ngusulake mod iki tetep tetep urip. Panggonan ing endi wae uga minangka mod sing apik lan duwe fitur luwih akeh supaya aku menehi saran banget kanggo nyoba uga lan ndeleng sing luwih cocog karo kabutuhan. Aku nyoba nganyari tabel iki sanalika patch anyar metu (beta utawa urip), saengga bisa digunakake nalika sampeyan ngenteni F4SE / Panggonan ing endi wae kanggo nganyari. Panganggone AobsCanmodule ing tabel iki biasane tegese terus nggarap rilis Fallout sing luwih anyar 4. Iki wis sukses banget.

              P: Ora bisa! Napa?
              A: Aku bubar nambahake diagnostik kanggo meja ngapusi. Yen sampeyan ngeklik kothak pisanan ing meja ngapusi, pesen bakal teka bisa uga Ayo sampeyan ngerti apa sing salah. Punapa mesin ngapusi wis mlaku minangka administrator (klik tengen, mbukak minangka administrator). Lan minangka resort pungkasan sampeyan bisa nyoba mateni piranti lunak antivirus sampeyan. Ora ditulis sing ora ditulis bisa ngilangi Positives FSEED kanthi mesin ngapusi cara.

              ?
              A: Manawa. Mungkin! Ayo kula ngerti ide sampeyan lan aku bakal weruh apa aku bisa nindakake (lan yen bakal mlaku kanthi tabel cheat iki).

              Panggonan ing endi wae

              • Chichen ITZU - EL Castillo
              • Ngelak
              • Kastil
              • Junkyard ndhelik
              • Egret Tour Marina
              • Tree Benteng
              • Menara
              • Boston South

              Panggonan / mbangun obyek ing pamukiman ing endi wae sing pengin, ganti obyek apa wae sing disenengi. Ora luwih abang!

              Keperluan Situs Off-off

              Mods sing mbutuhake file iki

              Jeneng mod Cathetan
              Groundwork mbangun ing pamukiman Gala Hangman Bakal mbantu sampeyan akeh
              Dasar Abernathy
              Tata letak wsfw abernathy syarat alus – perlu kanggo nggawe pangowahan ing omah pamuter.
              Kondo lan menara pengiriman lan menara Abigail ing Mudhun Roket Red Rocket Yen sampeyan lunga lan mindhah barang kanthi salah, varian rata-rata .1 lan ukuran 62-70% *
              Kota Sanctuary Kota AFKAPTARI – Blueprint Disaranake kanggo ngimpor dhisikan
              Airship Enterprise – Blueprint Pemukiman Transfer Transfer Ora dibutuhake nanging disaranake yen sampeyan pengin nambah utawa ngowahi apa-apa
              Keruwetan akira
              Kabeh pamukiman lengkap lan luwih kuat
              Alva Fredriksson Starlight Forteryded Modedded
              Pangsapuri Amber – Blueprint ing omah
              Titik Anchor
              Nanas animasi (wwe)
              Blueprint Roket Abang liyane
              Blueprrint Starlight liyane
              Bèntèng Arlathan
              Ruang paling ngisor urip blueprint Ora dibutuhake dening blueprint, nanging mbantu nganggo perabotan
              Bates Blueprints Pemukiman Motel
              BEECEJUICE HOUSE Blueprints
              Bos-ops (gaya PSI-OPS) karo nick scryer enom
              Pemukiman perlindungan Boston Mayoral ora dibutuhake, cukup dianjurake
              Braindance Wreath (Cyberpunk 2077) Helper kanggo Stid Stand posisi ing lemah utawa ing papan liya; Mbukak kunci wilayah sing ora bisa digawe ing kana.
              Jembatan menyang pulo Spectacle utawa ing endi wae.
              Persaudaraan ing blueprints baja baja Kanggo tahan sing apik mung
              Kekuwatan kasar ngasilake (tex lan kanca ing Persemakmuran)
              Pangsapuri Natal – Liburan Spesialisasi Blue Blue dening Roguecyborg
              Lampu Natal
              Cilwendeg Mansion Pedisihan Mung entuk barang sing wis getih, pancen apik tenan.
              Awan 10 Mung entuk, apik tenan
              Pemukiman Rintangan Komanwelth kabeh 6 saka wong-wong mau
              Pamuter pamuter speakeasy Concord Ngijini sampeyan mbangun kanthi gampang ing Speakeasy
              Snap konfit Dibutuhake amarga
              Kapal navy sing dibangun kanthi konstruksi – interior Ora dibutuhake nanging migunani banget
              Village cilik
              Tujuan ora dingerteni 2287 Mangga ora nyoba mbukak tanpa iki, bakal bisa uga kabeh.
              Digicak egret wisata marina Kaya karo scrap kabeh dudu syarat nanging migunani banget.
              Digicebs gang gang
              Digicep nu cafe ola
              Diglic nyepelake bluff
              Kastil Kaya Naga
              Rencana Naga Ganti Sanctuary
              Dunn Mercusuar Outpost Ora dibutuhake kajaba sampeyan rencana nambah obyek kanggo pemukiman
              Arch Decontaminasi Embeddable
              Starlight Bunker Starlight 2
              Fallout 4 – Mod (Francais) – Versi 3 Confrradrie des traducteur: https: // www.Konflik-des-traducteurs.FR / Fallout4 / Mods / 268
              Digabungake karo F4Se menehi bangunan sing diwenehake, skala lan rotasi gratis. A kudu duwe!
              4 pondokan pesisir cilik omah gedhong lan pondokan
              FALLOUT 4 MOD – VERSI 4 (VERNAL FINAL) Confrradrie des traducteur: https: // www.Konflik-des-traducteurs.FR / Fallout4 / Mods / 268
              Fallout B-Squad (FALLOUT 4 ketemu X-Squad)
              Proyek Fallout Eden (FALLOUT 4 MELAYU PROJEK PROJEKSI EDEN)
              PIENAN MENER MINER lan KELUARGA BUFFET
              Geni dhasar dhasar sigma Transferement Blueprint
              Benteng Kothak – WSWF Sukses Layeutment Koleksi Opsional: Bisa digunakake tinimbang scrap kabeh kanggo nyetel lan mbusak sawetara obyek
              Gaman Benteng Fortnite Sampeyan butuh iki kanggo mbusak tembok!
              Stasiun gas
              Dasar militer GAZEMC – Drivlight Drive in Disaranake apa wae, syarat sing alus
              HAhtbusters HQ
              Ghoul Settlement Rocket Red (Segara Mencorong)
              Loft Loft Greygarden
              Desa Little Nursery Greentop
              Dekorasi Halloween – Terjemahan Rusia Рекомендуетссся корректной работы
              Alley Hidden Underground Didung
              Pemukiman Pangsapuri Pangsapuri Hoarders
              Omah manor Syarat sing alus mung dibutuhake, yen sampeyan pengin ngiringan sawetara corak utawa robot.
              Safan Railing Ngarep
              J.A..Aku.B – Bandara Boston
              J.A.Aku.B – nursery Greertop
              J.A.Aku.B – Outpost Zimonja
              J.A.Aku.B – Tenaga Tenaga
              James ‘Minute Sanctuary – Blueprint sing Lightweight
              Wangsul VATTIK John (Pandeleng kaping pindho kanggo Persemakmuran)
              Mung lebu – dekorasi sing bisa ditindakake
              Blueprint Kalel12
              Pemukiman omah Kingsport (Ghouls lan anak-anak ing Atom Kalebet)
              Kingsport Lighouse Little Village
              Tab Kuro – Paket Scol Ora dibutuhake, nanging sampeyan bakal duwe wektu sing angel banget kanggo nyoba sawetara barang sing luwih gedhe tanpa
              Tab Kurur – Yokocho
              Sanctuary LE-XI lan pamuter omah
              Lexington Apartments – Pemukiman Keperluan keras kanggo nyelehake lantai / tembok / apa-apa
              Bengkel Detakment Lima Bengkel 2.0 ora dibutuhake, teknis. Nanging kenapa sampeyan ora nggunakake?
              Long Fellows CRIB
              Blueprint teater Starlight Maedoosa
              Maemae’s County Crossing Blueprint Mod
              Vault Mazeneal 88 The Overseen
              Metal Gear Solid Fallout_Story_Replacer_and_World_altering MOD Exfierence. dibutuhake
              Michelle The Conquistador Penting
              Meniteman Express
              Dasar Minutemen ing Rocket Red
              Castle Strike Minutemen Cepet
              Situs Konstruksi Murkwater Little Village
              Bèntèng sing paling abot
              Blueprint Starlight drive (Shantytown Starlight)
              Kula Vault 88 (Properti Properti Terran starm) Dibutuhake.
              New Taffington
              Nod Obelisk Chust Chust – taman tema savegame
              Nora (lemah 04) ngrampungake usaha prajanjen (mateni kabeh pemukim asli kajaba dhokter lan pedagang Penting
              Nora (lemah 05) vanilla duwe piring omah lan somerville Penting
              Nora (lemah 08) petualangan wiwit Penting
              Nora (lemah 09) game vanilla Disaranake
              Nora 10) Pembina Pangadilan Transfer
              Nuka roket abang desa cilik
              Syarat Studio Otto Mattak
              Outpost Zimonja – Little Mansion
              Overstrike 9 ngasilake utawa rebooting proyek (petualangan isabelle Sinclair ing Persemakmuran)
              Selehake ing endi-endi (Traducao PT-BR) Versão 1.18.0.1163
              Panggonan ing endi wae —- Traduzione Italiana
              Panggonan ing endi wae -spanish- v1.18.0.1163 También necesita skrip utensi F4SE
              Panggonan ing endi wae DV Zwingend benötigt
              Panggonan ing endi wae lefty patch – sawijining crita
              Papan-ONI kanggo PlaceveryWhere
              Piring gaya gaya pra-perang Disaranake kanggo nyelehake
              Proyek Snowblind urip maneh (Nathan Frost Wangsul) (Fallout 4 Edition)
              Tenda raider lan tarps Syarat alus, nanging, sampeyan ngerti
              Bèntèng Reaper – Base Operasional sing resik (TS Blueprint)
              Mbangun Red Roket Ekstrum
              Roket Rocket Sanctuary Sanctuary Suktuary
              Tembok Wikang Sanctuary Abang (biyen Tembok Rocket Sanctuary) opsional nanging disaranake
              Riley Vaughan Returns Sling (FALLOUT 4 METS CL-12)
              (Opsional)
              ROOT Rebuilt
              Rute 88 Pemukiman Player Player Kudu nggunakake sawetara barang bengkel ora bisa ditindakake tanpa!
              RSR Hangout Hangout Hangout RSR
              Safou – Sanctuary Kabeh Rencana SS2 City Apike banget, kita kabeh ngerti kepiye
              Kutha Sanctuary (rencana)
              Kota Sanctuary – dibangun maneh
              Desa Sanctuary Little
              Rebuilt sanctuary Sampeyan biasane bisa uga kanggo obyek sing bisa dipotong kanthi ekstra nanging uga duwe fitur sing apik.
              Pemukiman Vertibird Request Console Ora dibutuhake! Mung yen sampeyan pengin nyelehake iki supaya luwih gampang. Yen sampeyan duwe mod alternatif, sing uga bisa digunakake. Cukup dicathet console nempatake hitbox gedhe.
              Shadgirl defrosted Disaranake, Bangunan Pemukiman dumadakan gampang banget.
              Shawskank Prain Blueprint Shawacle Island
              Penyambungan SIM – Toolkan kutha kutha Ora dibutuhake, nanging akeh obyek sing ora ana gandhengane tanpa iki.
              Pemukiman SIM 2 Perencanaan Plan Kutha Manor – Croumanvil F4SE dibutuhake – http: // f4se.Silverlock.org /
              Pemukiman SIM 2 rencana pengunjung taman taman nasional – ParkSvil F4SE dibutuhake – http: // f4se.Silverlock.org /
              Pengukapan SIM 2 – Rencana Benteng Benteng Sanctuary
              Pemukiman SIM 2 rencana kutha Echo Lake – Echovil F4SE dibutuhake – http: // f4se..org /
              Pemukiman SIM 2 Plan Kutha Kingsport Lighthouse – Kingsvil F4SE dibutuhake – http: // f4se.Silverlock.
              Pemukiman SIM 2 rencana city Murkwater Site – Doervil F4SE dibutuhake – http: // f4se..
              Pemukiman SIM 2 rencana roket abang – rocketvil F4SE dibutuhake – http: // f4se..org /
              Pemukiman SIM 2 Plan City Rencana Sunshine Co-OP – Summervil F4SE dibutuhake – http: // f4se.Silverlock.org /
              Pemukiman SIM 2 Rencana Tenpines Bluff – Pinvil F4SE dibutuhake – http: // f4se.Silverlock.org /
              Sin Reborn (petualangan John Blade ing Persemakmuran)
              Langit City Ora prelu
              Skyscraper lan Kutha Tree ing Spectacle Island (WIP)
              Keruwetan lan tampilan snappable lan tampilan Opsional nanging nggawe plancongan kanthi keruwetan luwih gampang.
              Rencana Kota SS2 mung dadi kutha cilik sing sepi kanthi Skywise (Kontes Juni)
              Katedral Katedral St Basil, Setting BluePrint Aku digunakake kanggo ngapusi posisi lan ukuran sawetara obyek, aku ora ngerti yen dibutuhake, nanging mung ing kasus.
              Starhawk reborn (wangsulane kuburan emmett)
              Starlight Drive ing Kampung Little
              Starlight Drive ing Trading Pusat Settlek
              Obyek lan bangunan statis Opsional nanging dianjurake banget
              Waja waja sing submersible – bathys sing dibangun Syarat alus; Digunakake kanggo nyelehake siram banyu menyang berair tanpa wates ing jero banyu pemukiman.
              Vale SUMMERVILLE -Manga -Manga-pemukiman Blueprint Kanggo tembok miring lan gaweyan nggunakake kanggo nggawe payon
              Pemukiman Sun Coast Resort – Genesis Blueprint (Mods)
              Bojone Little Taffington
              Taffington wis diresiki nganggo tabrakan tetep Sink jedhing ora bakal lungguh kanthi tanpa, uga perlu kanggo atap lan tembok bakal lungguh.
              Tenun Kampung Bluff Little Village Instal, kanggo njaba njaba.
              Tenetik Blueprint
              Tensia upgrade anyar
              Adventures of Nick Scryer ing Persemakmuran (FALLOUT 4 Nampa PSI-OPS Persaudaraan Bajian) (utawa BOS-OPS)
              The Datai-MinuteMen Resort
              Mod Natal
              Blueprint Roti – Mekanisasi Disaranake
              Tab Kuro Ora wajib mbukak tab Kuro, nanging mesthi dirancang kanggo digunakake ing tandem. Lan kanthi potongan sing luwih gedhe ditambahake ing update paling anyar iki bakal suasana tanpa wates.
              The Lair – Blueprint Mekanist opsional
              Pesenan 2287 karo Grayson Galahad (Fallout 4 Gaya)
              Kamar perang (blueprint ruangan ruangan) njero ruangan F4SE
              Tiled
              Adventures Tina de Luca 46
              Pager Torrey Mungkin, sawetara segerane pager rada njaba wates.
              Tutul omah ing tsbudle Island-tsb dening Maedoosa
              Transfer Blueprints Hills Sanctuary (SAAVE130)
              Penempatan Transfer Halloween Island Castle
              Trashcan Carla nggawe pemukiman dhewe Penting
              Intan TriMelwealwealth – Proyek Pemukiman – WIP
              Tu3sd4y Fallout 76 WatchTowers Ora dibutuhake maneh, nanging isih disaranake
              CAMPITUATE KAMPUNG TU3SD4Y – Lokasi Settlement Custom Disaranake
              Kutha ing njero ruangan SS2 ing ngisor iki
              V.T.T.O.T.W – jamur farm abernathy
              V.T.T.O.T.W – Croup Manor
              V.T.T.O.T.W – Mill Echo Lake Lumber Mill
              V.T.T.O.T.
              V.T.T.O.T.
              V.T.T.O.T.W – Pantai Normhagen nggawe tugel ing lemah bisa
              .T.T.O..W – Nuka World
              V.T.T.O.T.W – pulo pulo Lawas Longfellows
              V.T.T.O.T.W – Somerville Panggonan
              V.T.T.O.T.W – Ngirim Sunshine
              V.T.T.O.T.W – Pusat Pengunjung
              V.T.T.O.T.W – Warwick Homestead Tower Tower
              Vault 119 Kutha Enclave
              Vault 88 – Valot cilik cilik. utawa ora
              Vault 88 City_Mall (gedhe) Cukup prentah
              Pancen perlu! Blueprint iki ora ngurmati pamburtikan sel V88. Sampeyan kudu mindhah / mbusak obyek saka sel asli.
              Angkatan limbah
              Ngendi aku Gedhung pemukiman tiba-tiba gampang banget.

              Ijin lan kridit

              Pandhuan Penulis

              Kredit file

              Sistem titik sumbangan

              Mod iki dipilih kanggo nampa titik sumbangan

              • Spanyol
              • Rusia
              • Portugis
              • Italia
              • Jerman

              Terjemahan sing kasedhiya ing Nexus

              Basa
              Portugis Pengarang: C0ragem Selehake ing endi-endi (Traducao PT-BR)
              Pengarang: Newermm Panggonan ing endi wae – Ru
              Jerman Pengarang: Taurec Panggonan ing endi wae DV
              Italia Pengarang: Samyesu Panggonan ing endi wae —- Traduzione Italiana
              Spanyol Pengarang: Nexusernesto Panggonan ing endi wae -spanish- v1.18.0.1163

              Versi 1.18.0.1163

              • F4 Ver. 1.10.163 Dhukungan
              • Mod Hotys dipatèni nalika mod ditembuh (F8)

              Versi 1.18..1162

              • F4 Ver. 1.10.Dhukungan 162

              Versi 1.18.0.1138

              • F4 Ver. .10.138 Dhukungan
              • Ditambahake Missing “Objek Objek sing disimpen” sting kanggo file konfigurasi.

              Versi 1.18.0.

              • F4 Ver. 1.10.

              Versi 1.18..1120

              • F4 Ver. 1.10.120 Dhukungan

              Versi 1.18.0.1114

              • F4 Ver. 1.10.114 Dhukungan

              Versi 1.18.0.1111

              • F4 Ver. 1.10.111 Dhukungan
              • Kemungkinan kanggo ngganti gerakan obyek – setel karo pamuter (kanthi gawan) utawa sumbu dunia global

              Versi 1.17.1.1106

              • F4 Ver. 1.10.106 Dhukungan

              Versi 1.17..198

              • F4 Ver. 1.10.Dhukungan 98

              Versi 1.17.1.189

              • F4 Ver. 1.10.89 Dhukungan

              Versi 1.17.1.182

              • F4 Ver. 1.10.Dhukungan 82

              Versi 1.17.1.175

              • F4 Ver. 1.10.

              Versi 1.17.1.164

              • F4 Ver. 1.10.64 Dhukungan

              Versi 1.17.1.150

              • F4 Ver. 1.10.50 Dhukungan

              Versi 1.17.1.140

              • * Telpon: “Copot Tremor (Blur)” Pangowahan Hotkey Ora Bisa

              Versi 1.17.0.140

              • F4 Ver. 1.10.40 Dhukungan
              • Blur Autoaly dicopot sawise gerakan sing tepat. Nanging rotasi blur, isih kudu dibuang kanthi manual liwat kanthi manual

              Versi 1.17.0.

              • F4 Ver. 1.10.26 Suppor
              • Telpon CTD, nalika ngowahi fisika, nalika nempatake obyek anyar

              Versi 1.17.0.102

              • F4 Ver. 1.10.20 Dhukungan

              Versi 1..9.

              • F4SE 0.4.

              .16.8.940

              Versi 1.16.7.940

              • Pangowahan Timescale otomatis diilangi kanthi gawan. Opsi iki ganti jeneng kanggo autotimescaleenabled. Tiemscale isih bisa dipilih liwat F11.

              Versi 1.16.6.940

              • F4 Ver. 1.9.
              • Interaksi NPC Tetep Nalika Ekstraobuckyeleksi diuripake
              • Owah-owahan otomatis (bisa dipatèni) Timescale kanggo regane sithik (0.01, bisa diganti) nalika ing mode BULD, mula wektu iki ora owah nalika sampeyan mbangun. Bisa togol kanthi manual (F11 kanthi gawan).

              Versi 1.16.5.870

              • F4 Ver. 1.8.7 Dhukungan
              • Ganti jeneng.INI.Tuladha kanggo nyelehake_example..

              Versi 1.16.5.

              • F4 Ver. 1.7.22 Dhukungan

              Versi 1.16.5.719

              • F4 Ver. 1.7.19 Dhukungan

              Versi 1.16.5.715

              • F4 Ver. 1.7.15 Dhukungan

              Versi 1.16.5.712

              • Tombol Ditambah kanggo Langkah Ngganti

              Versi 1.16.4.712

              • F4 Ver. 1.7.12 Dhukungan

              Versi 1.16.4.710

              • F4 Ver. 1.7.10 Dhukungan
              • Informasi versi ditambahake menyang DLL (Klik tengen ing DLL, Properti-> Rincian)

              Versi 1.16.3.

              • F4 Ver. 1.7.9 Dhukungan

              Versi 1.16.3

              • CTD tetep, nalika ngolah acara mouse

              .16.

              • .

              Versi 1..1

              • Jeksa Agung bisa ngetokake skala, muncul ing rilis paling anyar

              Versi 1.16

              • Tikus tetep beku nalika ana ing waja-waja ing mode wong 1st lan duwe pilihan tambahan Objek ekstra
              • Fitur Anyar – Sampeyan saiki bisa nggawe obyek sing bisa dipindhah (Armor, Senjata, Sampah, E.t.c) statis lan bali. Hotkey (Default): ‘Omah’ (nggawe Movable) lan ‘mungkasi’ (nggawe statis).

              Versi 1..11.2

              • Berkas sing salah diunggah ing versi sadurunge

              Versi 1.15.11.1

              • Telpon CTD ing Toggle Grid Bengkel (F3)

              Versi 1.15.11

              .15.10

              • Garis tambahan kanggo nambahi – saiki tetep (mati) nalika metu / mlebu mode mbangun, i.. .

              Versi 1.15.

              • .

              Versi 1.15.

              • Pesen karo Plugin Versi ing Update pungkasan. Tetep.

              Versi 1..7

              • < and >kunci). Migunani kanggo sing duwe pengontrol.
              • Ngaktifake Garis Objek Nalika Mode Mbangun Tutorial lan duwe obyek tanpa wates.

              Versi 1.15.6

              • CTD tetep ing Quicksave
              • Tetep (mungkin, butuh tes liyane) “konten sing ilang”.

              Versi 1.15.5

              • Kunci obyek tetep
              • Objek Obat Togol Togel ora bisa digunakake ing obyek DLC DLC (Tembok Konkrit, contone)

              Versi 1.15.4

              • Saiki mateni obyek, sadurunge ngetokake printah Markfordelete. Iki kudu ngilangi glitches sing gegandhengan.

              Versi 1.15.3

              • Nambah Komando Console MarkfordEelet Hotkey (DELT KEY). Option sing dianggep mbebayani lan dipateni kanthi standar (pirsani Panggonan.INI.contone Cara Ngaktifake)
              • ?’Key). Opsi sing dianggep ngapusi lan dipateni kanthi standar (pirsani Panggonan.INI.contone Cara Ngaktifake)

              Versi 1.15.2

              • Pilihan tambahan tambahan saiki bisa milih (INS) lan Default.

              Versi 1.15.1

              • Tuan serbet sing ora bisa diwedharake lan bisa dibangun ing mode mod

              Versi 1.15

              • Tambah kemampuan kanggo ngunci file Hightlighted (F7 Key). Objek sing dikunci bakal tetep dipilih sanajan sampeyan mindhah target ing obyek liyane, Unitl sampeyan mbukak kunci (F7 Key) utawa Scarp / Store utawa Pilihan.
              • Masalah tetep, nalika tombol sing digunakake kanggo nggunakake mode bengkel uga digunakake dening plugin. Saengga nyegah pangguna kanggo metu workhop dening esc.
              • .
              • Gambar Kunci Ditambah (Abang lan Kuning) menyang Dataran \ Gambar. Thanks kanggo krafyman999 kanggo dheweke!

              Versi 1.14.1

              • Copot outline awak aktor mati ing mode mbangun. Ora ana gunane lan bisa uga nyebabake masalah.

              Versi 1.14

              • Ditambahake kemampuan kanggo mindhah obyek sing ora bisa ditambani kaya bengkel kerja, susunan tenaga lan apik banget, kalebu pemeriksaan, banyu sing ora ana, banyu lan obyek sing ora umum. Uga iki bisa ditindakake kanthi obyek ing njaba zona ijo, sampeyan bisa uga ora bisa nemokake obyek sing bisa dipateni (ora ana tumindak ing toolbar sing ditampilake, nanging tumindak hotkey sing biasa. Sanadyan, aku ora bakal nyaranake mbusak apa wae saka zona ijo.

              Versi 1.13.2

              • Dhukungan kanggo kiwa, tengen, kiwa + shift / kontrol / alt tombol

              Versi 1.13.

              • Ndandani CTD nalika milih mode ‘papan ing endi-endi

              Versi 1.13

              • Kemampuan kanggo presice muter karo rodha mouse tinimbang tombol mouse ditambahake. Setel rodha pilihan = ing file config kanggo bisa digunakake.

              Versi 1.12

              • Rilis game paling anyar (1.4.132) Dhukungan

              .11

              • .
                Saiki sampeyan, kanggo exmaple, bisa nyalurake akeh obyek dening Z (dhuwur) sumbu. Objek referensi Outline, penet tombol ‘=’ (‘(standar), banjur negesake obyek sing kudu diganti lan pencet tombol’ 3 ‘(standar).
                Utawa ujar, sampeyan pengin ngganti obyek siji karo liyane, nanging ora pengin keganggu dilebokake ing papan sing padha. Simpen paramèter obyek lawas kanthi tombol ‘=’ (kaya sing dijlentrehake ing ndhuwur), mbusak obyek sing sampeyan pengin, njelaske tombol anyar – obyek anyar bakal diselehake ing posisi sing padha wis.

              Versi 1.10

              • Nambah kemampuan gerakan / muter / skala / skala batal. AP kanggo 10 Negara-negara Ngatur dening Tindakan, sing beda karo sumbu, obah utawa tumindak, eling lan dibaleni kanthi tombol backspace.
              • Langkah-langkah Rotasi lan Sudut Gawe Bunder, Aku.e. Yen sampeyan mencet ‘Tambah’ tombol nalika ana regane sing paling dhuwur, sampeyan bakal miwiti kanthi murah. Padha kanggo ‘nyuda’.

              Versi 1.9.3

              • Ndandani prilaku temenan obyek anyar

              Versi 1.9.2

              • Pateni Scal nalika nyekel obyek. Iki bisa nyebabake CTD.
              • Objek Snap Togle Saiki Bisa Cepet Cepet. Ora perlu menehi obyek saiki kanggo karya pilihan iki. Prilaku anyar mung bisa digunakake kanggo mode ‘papan ing endi wae. Yen mode iki, yen mateni, snap togle mlaku kanthi cara sing lawas.

              Versi 1.9.1

              • Masalah Hotys Tetep Ngrampungake Masalah Makarya. Fallout4 1..125 beta wujude.

              Versi 1.9

              • Tambah kemampuan kanggo ngatur pilihan langkah lan pemilihan rotasi. Priksa file iki.
              • Kabar Scal diganti. Saiki kabar nuduhake yen ora ana tumindak skala ing 0.5 sec. Wiwit pungkasan. Iki nyuda spam kabar akeh.
              • .

              Versi 1.8

              • SCALE ABJEK Nambah. Kaya-kaya rotasi lan gerakan, obyek skal kudu digarisake, ora dipilih.
                Hotkey Default (Numpad):
                1 – skala mudhun 10%
                3 – Ukuran munggah 10%
                . – Reset skala nganti 100%

              Versi 1.7

              • Gerakan tepat ditambahake. Kaya rotasi, Obyek Objek MYST bakal digaris, ora dipilih.
                Hotkey Default (Numpad):
                2, 8 – mudhun, munggah
                4, 6 – Kiri, Tengen
                7, 8 – kanggo pamuter, saka pamuter
                /, * – Ganti Langkah

              .6.1

              • Masalah bengkel tetep panas ing mode Sniper.
              • .
              • Ditambahake pilihan konfigurasi kanggo nyetel nilai awal (acak | mati).

              Versi 1.6

              • Rotasi pindhah menyang mouse. ULM, RMB – Puter, Shift (Tutul) – Ngganti Axis. Sampeyan mung bisa muter obyek sing mung. Objek mung dibangun (ngambang ing ngarep pamuter) bakal duwe rotasi vanila vanila ing zxis mung. . Bakal dadi ora bisa diganti | ora bisa dingerteni. Ora ana masalah kaya ngono. Sampeyan bisa ndeleng masalah iki ing 1.5 versi plugin.

              Objek tetep ora nyedhot yen padha obah karo obyek liyane. Saiki sampeyan bisa langsung menehi obyek langsung menyang liyane.

              Versi 1.5

              • Rotasi obyek ditambahake. Nalika ing mode bengkel ing titik utawa pilih obyek sing pengin dipindhah (kudu dibarisake paling ora) lan nggunakake hotkey standar kanggo muter dening X lan Y Axis:
                Numpad 2 lan 8 – Y Axis, Numpad 4 lan 6 – X Axis, Numpad 0 – Reset X lan Y, Mbusak Efek ‘Tremor’. Numpad – lan + bakal ngganti langkah rotasi rotasi saka 0.1 nganti 90 gelar.
                Hotkey bisa diganti ing papan.File Konfigurasi INI.

              Versi 1.4.1

              • Kabeh Hotkey Plugin mesthine bisa digunakake ing mode bengkel mung. Iki tetep ing versi iki (ora ana blok F5 ing mode normal maneh).

              Versi 1.4

              • Aktifake lampu langsung ing banyu. Efek Sisih – Objek gumantung banyu ora duwe syarat banyu saiki. Sampeyan bisa mbangun pembersih banyu ing endi wae
              • Ditambahake Bengkel Wektu Bengkel Wektu Togol – F5 Hotkey kanthi gawan
              • Nambahake Notifikasi Toggle. Pesen kabar bisa disesuaikan ing File Config Culicin
              • Ditambahake bengkel kothak tegrap togol – F3 tombol kanthi gawan
              • Panggonan ing endi wae kanggo milih mode Toggle Hotkey pindhah menyang F8 kanthi gawan

              Versi 1.3

              • Ditambahake file konfigurasi:
                Mode Plugin (tansah ana, Togglable, kanthi standar, bisa digunakake, ora bisa digunakake)
                Konfigurasi Hotkey

              Versi 1.2

              • Dhukungan Hotkey Internal:
                F1 – Objek Togol
                F2 – Togol lemah lan lumahing snapping
                F3 – Togol “Selehake ing endi-endi” mode (kanggo versi pilihan)

              .1

              • Saiki obyek bisa dibangun ing endi wae, kajaba metu saka zona ijo lan nalika watesan kaya rereget utawa banyu ditrapake.
              • Ditambahake file batch kanggo milih snapping menyang objec liyane, lemah lan permukaan sing mati / ing.

              Versi 1.0

              • Versi awal. Wis mbangun obyek lan scrap – mung (kuning) bisa dipindhah tanpa watesan.

              Sumbangan Lurus Ditampa

              Yen versi Falllout4 Game Beta utawa salah sawijining versi rilis sadurunge (ora paling anyar) – goleki versi plugin sing bener ing bagean File.


              Описание на Русском в рателе Статьи (Artikel).

              Plugin F4SE iki ngidini bangunan lan nyelehake obyek ing mode Bengkel ing endi wae (deleng cathetan ing ngisor iki) sing dikarepake. Ing njero obyek liyane, ing banyu, sanajan ing udhara. Uga nggawe meh kabeh obyek sing meh kabeh (kuning) sing bisa dipilih / dipindhah. Sampeyan uga bisa mindhah obyek sing metu saka zona ijo lan ora disaranake nindakake iki – yen sampeyan mikir wates pemukiman sampeyan banget, mung nggunakake konflik sing dhuwur (kaya konflik modifikasi MOD MOD lan bisa nyebabake bug reset).

              .
              Sijine pembersih banyu ing endi wae!

              Sampeyan bisa mindhah kerja tenaga kerja, Sims lan akeh liyane, obyek sing ora bisa dingerteni (kanthi standar mode iki mati – pencet in kanggo ngaktifake). Sanadyan, sanadyan, save sadurunge obah / Mbusak barang kasebut!

              Watesan mbayar (mung ing rereget, metu saka zona ijo) isih ana. Masalah mung yaiku obyek sing ana watesan kasebut (lan kabeh yen ing njaba Bengkel ing njaba) isih bakal disorot supaya bisa mbangun, nanging nyatane ora. . Sampeyan bisa mbangun obyek kasebut ing papan sing bener, banjur pindhah menyang ngendi wae.

              Sampeyan bisa milih / mati-saka-saka bengkel-zona, supaya sampeyan bisa mindhah obyek sing dibangun saka pemukiman sampeyan kaya sing disenengi.

              Sampeyan bisa Puterake Objek kanthi X, Y lan Z Axis liwat tombol mouse (gawan) utawa rodha mouse (pirsani pilihan config). . Numpad + lan – Ngganti langkah sudut rotasi.
              Sampeyan bisa tepat langkah pamindhahan kanthi X, Y lan Z Axis liwat tombol Numpad. 2,8 – munggah lan mudhun, 4,6 – kiwa lan tengen, 7,9 – menyang lan saka pamuter. .
              Sampeyan bisa ngganti skala obyek liwat tombol Numpad. 1 – Ukuran mudhun, 3 – Ukuran munggah, . (Dot) – Skala Reset nganti 100%. PGUP lan PGDDOwihake langkah langkah.

              .t.c statis (kannen ditendhang lan ora tiba) lan bali. Hotkers Default – ‘Omah’ ‘Aktifake Fisika Obyek (Gawe Dipateni / Droppable Yen bisa),’ Akhir ‘Aktif Fisika Obyek (Gawe statis yen bisa).

              Kanggo skala, karya rotasi lan gerakan sing tepat, priksa manawa obyek sing pengin sampeyan obah / muter mung disorot (digarisake), ora dipilih ing ngarep pamuter).
              Kanggo tumindak numpad kanggo kerja – priksa manawa numlock aktif.

              10 tumindak pungkasan (Gerakan / Rotasi Precise / Scaling) bisa dibatalake kanthi tombol backspace (standar).

              Sampeyan bisa ngirit paramèter obyek (posisi, sudut rotasi lan skala) kanthi tombol ‘=’ lan nyetel kabeh informasi iki kanggo obyek liyane. 1,2,3 – Setel X, Y, Z, ZA Y, 4,5,6 – Setel X, Y, Z, Z Rotation Sudut, 7 – Setel Skala Rotasi, 0 – Setel Kabeh Parameter.

              Kabeh tumindak hotkeyed nuduhake kabar nalika diaktifake.
              Kabeh Hotkey lan Pesen Kabar bisa diganti ing file config (data \ F4SE \ Plugins \ Panggonan.INI)
              Yen sampeyan ora duwe papan.durung ana, ganti jeneng graih_example.INI menyang Panggonan.INI
              Informasi babagan apa pilihan sing bisa ditemokake ing place_ini_help.txt

              Yen sampeyan ora pengin fitur tambahan, kajaba fungsi ‘ora-abang’ – sampeyan bisa nginstal salah sawijining file config sing wis ditemtokake (pirsani bagean MISC yen file).

              Deleng Changelog kanggo owah-owahan paling anyar.

              Priksa manawa ngunjungi Galeri Gambar – sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing bisa ditindakake kanthi mod iki. Ora ana watesan kanggo imajinasi sampeyan!

              Priksa papan sing ringkes digawe dening YtatlasGaming

              Uga video sing apik kanthi nginstal instruksi dening Zaynori

              Pertunjukan 4 Mingguan Mods # 14 dening Tyrannicon

              Instalasi:
              1. Temokake versi Falllout4: Mulai game, menu utama-> Setelan-> Pojok sisih tengen
              2. Priksa manawa sampeyan duwe F4SE, cocog kanggo versi game sampeyan.
              3. Instal Plugin kanggo versi game nganggo NMM (utawa manajer mod liyane) utawa nganakake isi arsip dadi Fallout4 Game Dir.
              . Priksa papan kasebut.DLL dumunung ing Data \ F4SE \ Plugin ing Direktur Game Fallout4.
              . Run game karo f4se_loader.exe

              Ana papan file konfigurasi.INI (Yen ora ana file sing kaya ngono – ganti jeneng santai.INI menyang Panggonan.INI) Ing Data \ F4SE \ Plugin, ing ngendi sampeyan bisa ngatur ‘Panggonan ing endi wae kanthi standar lan hotkey:
              . Mode kanthi gawan bisa disetel kanggo – mesthi aktif (ora milih perintah Hotkey lan Konsol Konsol); Togol aktif, kanthi standar (Hotkey lan Command Printah sing diaktifake); Toggle aktif, mateni kanthi gawan (Hotkey lan Console Printah sing diaktifake).
              2. Sampeyan bisa ngatur topkey kanggo mode Togol (yen aktif), togel obyek, lemah lan permukaan togl.
              3. Sampeyan bisa ngatur pesen sing dituduhake nalika Hotkey digunakake.

              Hotkey kanthi gawan:
              F8 – Togol “Panggonan ing endi wae” Mode (yen sampeyan aktif ing Config)
              F1 – Toging Objek Titik (Sampeyan kudu mbatalake obyek saiki yen sampeyan duwe pilihan, kanggo bisa digunakake)
              F2 – Togol lemah lan lumahing snapping
              F3 – Toggle Bengkel Grid Snapping

              F6 – Togle Storing Objek Clamped ing Panyimpen Bengkel, Nalika obyek sing ana gandhengane utawa disimpen ing panyimpenan bengkel
              F7 – Kunci / Mbukak kunci pilihan obyek Hightlighted. Nalika pilihan sing dikunci, ora ana obyek liya sing bakal ditrapake, yen sampeyan mindhah target sampeyan.
              INS – Pilih pilihan Objek Tetha.
              F11 – Ngganti Times to 0.01 (bisa diganti ing config) nalika ing mode BULD
              Alt – Setel gerakan obyek sing relevan kanggo pamuter (kanthi gawan) utawa sumbu global global

              Numpad 0 – Reset Rotasi X lan Y nganti 0
              Numpad 5 – Copot Efek ‘Tremor’
              Numpad 2 – Pindhah obyek sing ditetepake
              Numpad 8 – Pindhah obyek sing digarisake
              Numpad 4 – Pindhah obyek sing ditinggal
              Numpad 6 – Pindhah obyek sing dienggo kanthi bener
              Numpad 7 – Pindhah obyek sing digarisake kanggo pamuter
              Numpad 9 – Pindhah obyek sing digarisake saka pamuter
              Numpad 1 – Ukuran obyek kanthi 10%
              Numpad 3 – Ukuran obyek sing digarisake 10%
              Dot Numpad – Reset skala obyek sing digarisake 100%
              Minus numpad – nyuda langkah rotasi rotasi
              Numpad Plus – Nambah langkah rotasi rotasi
              Dibagi Numpad – nyuda langkah
              Numpad Multiply – Nambah Langkah Gerakan
              PGUP – Nambah langkah ukuran
              PgDown – Tingkat Ukuran
              Ctrl – Ganti AXIS Rotasi.
              Backspace – Undo Moving / Rotasi / Rotasi Precise pungkasan.
              Posisi ‘=’ – Posisi Objektif Toko, Rotasi lan Info Skala
              1,2,3 – Setel X, Y, Z posisi info sing disimpen kanggo mbatesi obyek
              4,5,6 – Setel X, Y, Z Rotation sudhut info sing disimpen kanggo mbatesi obyek
              7 – Setel skala info sing disimpen kanggo mbatesi obyek
              0 – Setel kabeh info sing disimpen kanggo mbatesi obyek
              Omah – Aktifake Fisika Objektif (Gawe Dipindhah / Droppable Yen Bisa)
              Mungkin – Aktifake fisika obyek (nggawe statis yen bisa)

              PerkPointSperspevel ​​- Ayo sampeyan ngatur pira titik perk sampeyan bakal entuk level munggah.
              Sci Wateland Extended – Tambah opsi modtur kanggo selendang Wateland.