Perang Modern 2 Pengembangan DLC lan spekulasi Paket Spesialis | PcGamesn, Call of Duty®: Warfare Modern 2 Season 05 | FPS Multiplayer Game 2023

Mw2 dlc

Kuburan
Kiri kanggo Mati, Panglima Phillip Phillip metu saka ndhelik kanggo miwiti counterattack. Oz
Anggota utama perusahaan bayangan, nggawe ngarsane dirasakake lan katon ing musim 05.

Perang Modern 2 Pengembangan DLC lan spekulasi Peta Peta

Warfare modern 2 DLC: Ghost, protagonis panggilan tugas perang modern 2, ing tengah-tengah serangan, lan sing bisa uga ana ing game ekspansi

Warta saka Telpon Tugas Mbukak Perang modern 2 dlc diwiwiti kanggo nyaring ing ngarep peluncuran sing apik banget FPS sing diakoni. Nanging, nalika tanpa wates pendhapa wis ngonfirmasi “Tanggalan Massive saka Bukak Bukak Konten Gratis sing nampilake gamelan berkembang kanthi map, mode musiman, apa ora ana tembung pejabat apa sing bisa kita ngarepake ing ngarep Tanggal Warfare 2 Tanggal Rilis.

Ora preduli, kita bisa antlikan proses premium premium DLC minangka bagean saka juru main film post-peluncuran game, kayata Operator Modern Modern 2 musim 1, lan ana akeh gosip lan bocor kanggo suss Ing wektu kasebut. Dadi tanpa ado, ing kene kabeh rincian sing dibunderake ing telpon saka komunitas, kalebu gosip perang modern modern 2 peta sing bisa ditindakake menyang game bebarengan ing mangsa ngarep.

Warfare modern 2 DLC: Prajurit nganggo topeng nganggo tengkorak lan kacamata, nahan bedhil mesin kanthi lingkup. Dheweke mlaku-mlaku ing lereng nganggo wit lan gunung ing latar mburi

Pengembangan Modern Modern 2 Ekspansi DLC

. Ing wulan Februari, Schreier nglaporake manawa ora bakal weruh mlebu utama saka seri tugas ing 2023 – panyimpangan pisanan saka jadwal francais taunan luwih saka rong puluh taun. Nalika saiki ora jelas manawa kita bisa ndeleng judhul spin-off sing kapisah, Schreier sing diterusake kanthi nuntut perang perang modern 2 disetel kanggo nampa ekspansi ing taun ngarep. Sayange, kita ora ngerti ruang lengkap ekspansi DLC iki, sanajan konten kampanye katon ing kertu.

. Ing wayahe, ora jelas manawa iki entri anyar ing seri kasebut utawa lengkap, mbayar, ekspansi kanggo perang modern 2.

Warfare Modern 2. Paket Peta

Telpon pembetalan tugas sing bisa dipercaya karo laporan Schreier babagan perang modern modern 2 DLC kanthi rincian sawetara packing peta sing ora bisa diluncurake maneh. Ora mung nindakake sumber sing ngaku manawa kita bisa ngarep-arep pendhapa tanpa wates kanggo ngluncurake peta peta modern, nanging dheweke uga nyebutake pak peta peta modern klasik, nanging dheweke uga nyebutake pak peta peta modern klasik.

Mesthi wae, kita ora bisa verifikasi sumber thegostofhope, saengga bisa njupuk tuntutan karo jiwit uyah. Iki minangka pamindhahan sing ora dikarepake amarga wis pirang-pirang taun wiwit dibebasake konten sing bisa didownload kanthi cara panggilan game tugas – Pass ireng ops Black ops minangka paket peta terakhir yaiku paket peta pungkasan.

Sing kabeh ngerti babagan perang modern 2 DLC ing wayahe. Nanging, jelas manawa aktivitas duwe rencana gedhe kanggo perang modern 2 DLC diluncurake, saengga eling mriksa maneh ing ngarep kanggo nganyari lan pengumuman luwih lengkap. Kanggo nyiapake pembebasan game kasebut, kenapa ora nyathet perang perang modern 2 bedhil lan perang modern 2 tunjangan kanggo nonton nalika sampeyan miwiti? Yen sampeyan penggemar wektu suwe, priksa manawa sistem perang modern 2 Overhaul sistem; Yen sampeyan anyar ing seri kasebut, pancen kudu ditrapake dhewe saka macem-macem game game perang modern, saengga sampeyan bisa nggebug ing lemah.

NAT Symith Yen Nat ora moaling Sumberfreja lan Hoarding ing Starfield, mula dheweke bisa uga ilang ing game roguelike paling anyar, utawa mateni spanduk ing Honkai Star Rail. Aja takon dheweke milih Gapura Baldur sing paling disenengi – sampeyan ora bakal entuk jawaban sing lurus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. . Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Inovasi gamelan anyar. Penanganan gun kabeh-anyar. Advanced AI. Perang modern ® II II ii nggawa kampanye globalign, pertempuran bebarengan gempur lan mode Ops ips.

Perang modern ® II II

Telpon saka Duty ®: perang perang modern ® II II tetanduran dadi konflik global sing durung tau ana sing nampilake Operator Ikon Angkatan Tugas 141.

Fitur

Pendhapa Tanpa wates nggawa game penggemar-saka-saka-seni, kanthi nangani gun gun, sistem AI anyar, Gunsmith anyar lan inovasi grafis sing ngasilake francais anyar.

Sugeng rawuh ing pasukan tugas 141

Lt. Simon “Ghost” Riley
Kolonel Alejandro Vargas
Sgt. Yohanes “Sabun” Mactivish
Sgt. Kyle “Gaz” Garrick
Sgt. Yohanes “Sabun” Mactivish
Sgt. Kyle “Gaz” Garrick
Lt. Simon “Ghost” Riley
Kolonel Alejandro Vargas

Konten Edisi Vault Modern Modern

Cepet bisa dimainake

Khalad al-Asad

Khaled
Al-Asad
Mbendel

Bundle Pengadilan Akhir

Final
Pengadilan
Mbendel

  • Tuku

Blackcell

Tuku saka Blackcell ngidini eksklusif kanggo sektor Blackcell lan langsung menehi dhuwit luwih saka 7,000 co cod poin barang *.

Pilih platform sampeyan

  • PlayStation (PS5 + PS4)
  • Xbox (Series X | S +)
  • Peperangan.Net (PC)
  • Uap (pc)

Pilih platform kanggo tuku Kurban Premium Blackcell

* Sektor sektor Blackcell adhedhasar bundle toko game sing dibandhingake.

Apa sing anyar ing musim 05

Sadurunge

Peta Peta Acara Operator Weapons Pertempuran

Sabanjure

Iku pertunjukan

Perusahaan Shadow lan Tugas Pasukan 141 Pasuryan Faction Showdown, acara wektu sing paling gedhe ing ngendi pemain bakal milih sisih endi sing pengin diselarasake lan entuk hadiah acara.

Sadurunge sabanjure

Peta anyar

Punta Mar
Njupuk mungsuh sampeyan ing peta peta sing diikat ing pinggiran rio. Mogok
Perang liwat kutha sepi ing peta iki.

Sadurunge sabanjure

Operator Anyar

Kuburan
Kiri kanggo Mati, Panglima Phillip Phillip metu saka ndhelik kanggo miwiti counterattack. Oz
Anggota utama perusahaan bayangan, nggawe ngarsane dirasakake lan katon ing musim 05.

Sadurunge sabanjure

Senjata Gratis Anyar

Fr avancer ar
Rifle Serangan Autoult iki nggawe debut ing perang modern II, ngemas punch sing cepet nanging kuat. Carrack .300 sniper
Rifle Sniper Tinggi Tinggi Ora Kurang Kurang Daya Kanggo Jarak.

Pertempuran Pass

Dadi bayangan kanthi peralatan sing eksklusif, gaman lan rai sing akrab, minangka pemain lan perusahaan bayangan mung siji sing ngadeg ing cara njupuk musuhan.