?, Perang modern 2 Killstreaks & Scorestreaks

Kod MW2 Killstreaks & Scorestreaks – Kepiye cara kerja

Telung taun sabanjure, ing perang modern 2, pendhapa tanpa wates wis nggawe luwih gampang para pemain kanggo ngalih. Sampeyan ora mbutuhake perke tartamtu, tinimbang bisa ngganti ing menu pra-match.

Apa sampeyan kudu nggunakake Killstreaks utawa Scorestreaks ing Warfare Modern 2?

Kanggo sepisanan ing telpon sejarah, pemain duwe kemampuan kanggo milih ing antarane Scorestreaks lan Killstreaks ing perang modern 2.

Nalika iki minangka fitur ing jaman biyen, pemain ora nate bebas duwe pilihan iki. Game sadurunge sing dibutuhake kanggo nglengkapi perk sing spesifik supaya bisa ngganti ing antarane loro.

Bentenane antarane rong jinis corak sing ana ing jeneng; Scorestreaks tegese pemain entuk corak liwat kinerja game nalika mateni Maksud, tegese mateni pemain dhewe. Umumé, Scorestreaks luwih populer ing antarane para pemain wiwit mekanik pisanan dikenalake ing ops ireng 2. . .

Isih, pemain bisa uga kepengin weruh yen ana jawaban sing kudu luwih apik kanggo digunakake ing perang modern 2.

Scorestreaks utawa Killstreaks ing Warfare Modern 2?

Miturut pakaryan sing ditindakake kanthi nitahake konten, kayata xclusiveace, scoresreaks meh mesthi luwih becik digunakake liwat killstreaks. Iki kanggo kasunyatan sing luwih jero yen corak ing MW2 njupuk kurang kanggo entuk nalika pemain nglengkapi Scorestreaks. . Contone, yen pemain wis mateni tag sing dikonfirmasi, saben tag asu sing dipilih menehi XP menyang tilas. Pemain bisa entuk UAV kanthi nggunakake 5-6 label asu lan ora entuk mateni.

Nanging, ana kedadeyan tartamtu nalika para pemain bisa uga pengin nglengkapi pembunuhan. Kanggo wiwitan, yen pemain ora ngrancang main objektif, mula dheweke bisa uga pengin lunga karo pembunuh. Kompatiatif, yen pemain ana ing mode game kaya Team Deathmatch ing ngendi ora ana tujuan kajaba kanggo mateni, mula Scorestreaks ora migunani. Sanajan, para pemain ora bakal nampa planggaran saka bantuan yen nglengkapi killstrak.

Kabeh ing kabeh, Scorestreaks umume bakal dadi taruhan paling apik ing perang modern 2 Multiplayer. Iki mudhun menyang gaya dolanan pribadi sampeyan ing pungkasan, sanajan. . Sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan kanggo rong pilihan sing bisa sampeyan giliran ing sisih siji utawa liyane.

?

Mangkene pandhuan kanggo nerangake konsep pembunuh lan proskor ing perang modern modern 2.

Shreyansh Shah Dianyari pungkasan Nov 1, 2022

Killstreaks lan Scorestreaks nerangake perang modern 2

Perang modern modern 2 yaiku jaman sing anyar saka tugas tugas. . . Lan nalika klasik bali karo revamp modern, dadi akeh mekanisme game. . Yen sampeyan minangka Veteran perang modern, sampeyan wis ngerti apa iki lan kepiye cara kerja, kita nyaranake sampeyan mriksa. Mangkene kabeh .

Tabel konten

Kepiye cara mateni kerja ing perang modern modilil 2

Kod MW2 Killstreaks lan Scorestreaks

Killstreaks yaiku Jumlah mateni sampeyan ing babak tanpa mati. Nalika iki pancen ringkes, gaman utawa dhukungan sing sampeyan entuk kanggo mateni materi. . Nalika 4 mateni perang modern 2 Killstreak entuk UAV, 15 mateni bakal njaluk sampeyan Juggernaut.

Kanggo perang modern 2, armory sampeyan bisa entuk pembunuh & pemrogol bakal disetel saka loadout sampeyan. Sampeyan bisa nganti telu ing loenout gumantung karo pilihan lan sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Apa procorestreaks lan cara nggunakake telpon kanthi tugas mw2

Scorestreaks padha karo Killstreaks ing MW2 nanging bedane mung skor luwih penting tinimbang mateni. Saben kegiatan sing ditindakake ing pertandhingan kasebut bakal menehi skor sing bisa digunakake kanggo entuk hadiah. .

Kabeh Scorestreaks lan Daftar Killstreaks ing Warfare Modern II

UAV 4 500
Drone bom 4
Counter uav 5 625
Klompok kluster 5 625
Paket Care 5 625
6 750
Pluru plancong 6 750
6 750
Bedhil senti 7
.A.E. 7 875
Vtol jet 8
Overwatch helo 8 1.000
Rheelson-hs 1.000
Bom siluman 10 1,250
Gunper Chopper 1,250
AirDrepy darurat 10 1,250
Gunsho 12 1.500
12 1.500
15 1,875

Cara Ngalih Antarane Killstreaks & Scorestreaks ing MW2

.

  • Nalika ing menu utama, pindhah menyang tab Senjata banjur Pilih Killstreaks.
  • Sabanjure, Pencet tombol sing wis ditemtokake ing konsol utawa keybind kanggo padha ing PC.
  • Sawise rampung, sampeyan bakal bisa ngalih ing antarane Killstreaks & Scorestreaks ing Warfare Modern 2.

Sing kabeh ana ing perang perang modern 2 Killstreaks lan Scorestreaks. Nalika sampeyan ana ing kene, priksa manawa sampeyan ora luput Cod mw 2 Pandhuan ing tweak gamer.

Cara Ngalih Scorestreaks lan Killstreaks ing Warfare Modern 2

Perang modern 2 chopper guner tilas jejere ing logo game

Aktivitas

Perang modern 2 mudhun karo Killstreaks minangka standar ing Multiplayer. Nanging, ana cara kanggo ngganti pembunuh sampeyan menyang Scorestreaks yen sampeyan pengin. Mangkene carane nindakake persis.

Liwat sejarah COD, wis ana ngalih ing antarane Killstreaks lan Scorestreaks. .

Nanging, sawetara pemain luwih seneng diganjar amarga bisa mateni mateni, dene wong liya kepengin entuk poin kanthi main gendera kaya njupuk gendera utawa nyekeli hardpoint.

Artikel terus sawise ad

Ing perang modern (2019), game sing digunakake Killstreaks, nanging pemain bisa nggunakake pointman perk kanggo ngalih menyang proskor.

Perang modern 2: carane milih killstreaks utawa scoresreaks

Telung taun sabanjure, ing perang modern 2, pendhapa tanpa wates wis nggawe luwih gampang para pemain kanggo ngalih. Sampeyan ora mbutuhake perke tartamtu, tinimbang bisa ngganti ing menu pra-match.

Artikel terus sawise ad

Mangkene apa sing kudu sampeyan lakoni:

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

  1. Menyang menu pre-game.
  2. Geser menyang tab ‘gaman senjata’.
  3. Pilih ‘Killstreaks’.
  4. Pencet R2 (PlayStation) utawa RT (XBOX) kanggo ngalih tab sisih kiwa menyang Scorestreaks. .
  5. Yen sampeyan pengin ngalih maneh, sampeyan mung kudu mbaleni proses kasebut.

Apa sampeyan kudu nggunakake Scorestreaks utawa Killstreaks?

Yen sampeyan duwe pilihan asli, sampeyan ora mbutuhake kita pitutur marang kowe apa sing bakal dipilih. .

Yen sampeyan pamuter sing luwih milih mode game sing objektif – kaya dominasi, Hardpoint utawa mateni dikonfirmasi – iki bisa dadi papan sing apik kanggo nggawe.

Contone, Modern Warfare 2 Guner Chopper minangka hadiah Streak 10-mateni, nanging biaya 1250 minangka scorestreak. Yen sampeyan terus mateni ngubengi objektif, njaluk bantuan lan entuk poin kanggo tim, sampeyan bisa uga njupuk corak sing luwih cepet nalika ditemtokake kanthi skor.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan umume muter mode ing ngendi mateni luwih gampang nglumpukake tinimbang poin – kaya team Deathmatch utawa gratis kanggo kabeh – bisa uga luwih apik kanggo mateni pembunuh standar.

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

. Sampeyan bisa tindakake pandhuan ing ndhuwur lan mateni setelan sampeyan.