Perang Jumlah: Warhammer III 2022 Roadmap – Perang Total, Perang Total: Warammer 3 Roadmap: 2023 – 2024 | Gamewatcher

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap: 2023 – 2024

Contents

Iki nandhani peluncuran mode Empires Abadi bebarengan karo owah-owahan model kepemilikan, sing menehi pemilik akses Warhammer III kanggo “pengalaman inti” Malah tanpa duwe rong game sadurunge ing seri kasebut.

Jumlah Perang: Warhammer III 2022 Roadmap

he kowe Perang total: Warhammer penggemar. Dina iki kita bungah nyedhiyakake jendhela menyang apa sing ana ing ngarep Warhammer III lan liyane 2022. The RoadMap negesake konten anyar-anyar lan nganyari liwat dalan sampeyan: kalebu DLC Packs anyar, nganyari DLC anyar, lan ngeculake liyane saka bug fix lan patch menyang game.

Kaya dengan wektu wektu, proyek bisa ngalih ing ruang lingkup utawa wektu; Dadi, supaya sampeyan ngerti sampeyan ngerti, kita bakal bisa ngirim nganyari pangembangan biasa paling ora sapisan: a Negara game Kirim sing bakal ngidini kita miwiti maneh apa sing digunakake, nganyari sampeyan karo pangowahan konten utawa jadwal, lan katon luwih maju rilis.

Lan cathetan pungkasan: peluncuran saka Perang Total: Warhammer III mung wiwitan perjalanan; Sampeyan bisa ngarep-arep ndeleng cicilan paling anyar iki, nambah, lan terus tuwuh ing skala lan konten ing taun-taun kepungkur. We appreciate sampeyan kabeh sing ndhukung kita sajrone nem taun kepungkur Perang total: Warhammer dirilis – lan kanggo kabeh wong saiki melu bareng nalika nggawe game sing paling gedhe. Matur suwun!

Nanging saiki, ayo goleki Perang Total: Warhammer III Ing taun 2022, apa sing ana ing wulan ngarep!

Q2 2022 (April – May – Juni)

Dipuntedahaken 1.1 nganyari, kita duwe rilis sing tetep direncanakake kanggo ngirim owah-owahan terus menyang game. Iki ngeculake ora mung tujuan kanggo nyakup target utama adhedhasar prioritas pemain kita, nanging uga ngenalake fitur lan alat anyar kanggo terus ngembangake Arsenal sampeyan liwat wektu.

Nganyari 1.2 (Mei)

Mengko wulan ngarep, kita bakal ngirim Nganyari 1.2. Kaya kita isih ing wulan awal wiwit diluncurake game kasebut, bisa dibebasake bakal terus fokus kanggo ngetrapake koreksi sing dilaporake komunitas nalika ningkatake wilayah lan tim sing pengin ndeleng njiwet. Iki bakal dadi tema umum kanthi riset rutin sawise tonggak sejarah utama (i.e. mbangun sing nganyari nomer versi pisanan game) amarga kita bisa nggawe game luwih apik lan luwih apik.

Kanthi cepet nyedhaki, kita kerja keras ing sawetara masalah utama sing kita pengin kalebu karo rilis iki:

Factions AI Mbangun kanthi cepet

Keluhan penting babagan pertempuran pemukiman yaiku tingkat sing bisa ditindakake para pemain komputer (lan mbangun maneh) menara kanggo mbela nglawan tentara pamuter.

Masalah nalika unit mabur nyerang unit lemah

Unit sing mabur bisa nemoni sawetara masalah sing beda nalika melu unit berbasis tanah-paling ala sing bisa nyebabake saya macet lan ora tanggung jawab kanggo pertempuran.

Unit Ranged gagal melu target mungsuh sing bener

Masalah liyane sing kacathet yaiku unit sing ana wiwit ora ana sing nganggur sanajan ana sing jelas ditembak ing mungsuh; Kita bakal ngirim kabeh unit sing ana ing Camp Boot kanggo mulang babagan kepiye lan kapan melu.

Daemon fraksi kanthi otomatis nyatakake perang ing vassal Slaanesh

Iki nyebabake ketidakseimbangan diplomasi ing game sing mengaruhi loro AI lan pamuter, lan ana sing digunakake kanggo mutusake.

Ndandani masalah sing nyebabake pemain macet ing SlaanesH Realm

Ing kahanan tartamtu, pamuter bisa kepepet ing SlaanesH Realm: Ana sing digunakake kanggo ndandani.

Faksi AI karo bias anti-pamuter

Kaya sing wis dilaporake kanthi wiyar, AI asring bakal fokus ing pamuter sanajan duwe luwih mbebayani mungsuh sing bakal ditangani. Muga-muga bisa ngetrapake perbaikan pisanan kanggo masalah iki ing release.

Salju cerah banget

Visual salju salju ora pati penting banget nalika mlaku game nggunakake setelan tartamtu. Kita wis nggawe sawetara pangaturan lan bakal nonton umpan balik sawise nganyari.

. Iki dituju kanggo ningkatake pengalaman game adhedhasar umpan balik sing diklumpukake sajrone sawetara wulan iki:

Dandan otomatis otomatis

Ukuran kangelan kanggo mutusake otomatis wis suda ing setelan kesulitan sing luwih angel lan saiki bakal ditemtokake dening Peperangan Kesulitan Setting tinimbang setelan Kesulitan Kampanye.

Dandan kanggo nanggepi unit

Iki bakal dadi proyek jangka panjang, nanging kita ngarep-arep nggawe dandan luwih saka reaktivitas unit nalika diterbitake pesenan lan melu unit mungsuh. Iki kalebu njamin unit kasebut ora turu nalika dheweke kudune dadi kontribusi kanggo perang sing terus-terusan.

Dandan kanggo unit entitas-entitas tunggal karo unit siji-entitas liyane

Akeh pemain sing wis notifikasi masalah nalika unit gedhe / pahlawan melu pahlawan liyane ing paprangan. Kita ngarahake prilaku kanggo mesthekake yen dheweke nindakake kanthi bener karo mungsuh lan nggawe dheweke rumangsa kepenak banget.

Tree Tree Tree

Ana akeh umpan balik babagan wit teknologi lan katrampilan, saengga kita fokus kanggo ningkatake dampak lan kekuwatan saka teknologi luwih dhisik.

Reset Leaderboard

Kanggo ngatasi masalah sing nyebabake sakepel pemain sing nembak ing sisih ndhuwur leaderboards liwat cara sing ora disengaja liwat cara sing ora disengaja-lan kanggo ngganti keseimbangan sing penting kanggo 1.1 lan 1.2-kita bakal ngreset leaderboard bebarengan nganyari 1.2. (Entuk praktik kanggo wiwitan!)

Rilis uga bakal menehi kesempatan kanggo nambah pilihan pisanan babagan reziment unit sing dibalekake menyang game gratis kanggo para pamilik Perang Total: Warhammer III:

Regiments saka Renown I

Regiments saka renown nambah elit, pasukan recruitable menyang game kanthi apik stats lan kabisan khusus kanggo digunakake ing kampanye lan perang.

❓ Apa anyar babagan Regiments sing misuwur ing Warhammer III?

Ing game sadurunge, regimen sing bisa diowahi umume minangka bagean DLC sing dibayar, menehi pesawat unit unik kanggo siji utawa luwih balapan gumantung karo jinis bungkus. Ing Perang Total: Warhammer III, Kita nindakake perkara sing beda banget ..

. Iki ngidini kita nggedhekake lan freshen munggah rosters game kanggo * kabeh * balapan kanthi saben nganyari – beda-beda kanggo ngatasi wong liya kanggo ngenteni giliranWarammer II-Gaya).

Kita ngerti manawa pemain bakal akeh pitakonan babagan rincian readen anyar iki lan kita bakal nggoleki jawaban kanggo pitakonan kasebut ing wulan sabanjure!

Q3 2022 (Juli – Agustus – September)

Nganyari 1.3

Dipuntedahaken nganyari 1.2, kita duwe nganyari pungkasan sadurunge pindhah menyang rilis game utama sabanjure. Nganyari 1.3 bakal menehi kesempatan liyane kanggo ngatasi lan kalebu ndandani kanggo masalah sing dilaporake nalika uga ngenalake nomer loro Regiments saka renown Unit Pack menyang Roster.

Minangka 1.3 isih ana cara, kita isih bisa nggunakake dhaptar lengkap saka pangowahan sing bakal dilebokake; Sing ujar, iki sawetara perkara sing wis ditindakake kanggo diluncurake:

Regimen Chenown II

Serangan formasi Cathay sing apik

Kemampuan serangan pambentukan kanggo unit Cathay saiki kudu luwih kuat ing keterlibatan frontal, tegese luwih akeh entitas sing kudu melu perang nalika unit kasebut ana ing paprangan.

Reworks Tree Tree

Nindakake munggah ing rework wit teknologi ing nganyari 1.2, kita bakal miwiti ngedhunake macem-macem update wit Skill kanggo macem-macem karakter lan balapan ing 1.3.

Tarif Replench lan Slaanesh

Iki nyathet yen Tzeentch lan Slaanesh duwe wektu sing luwih tantangan sing luwih tantangan kanggo nggunakke tentara yen dibandhingake karo fraksi liyane ing game kasebut. .

Nambah frekuensi pertempuran lapangan

Minangka tandha tandha saka Perang total: Warhammer Pengalaman, kita pengin ndeleng pertempuran lapangan sing luwih disenengi sajrone kampanye. Kayane, kita bisa nambah frekuensi lan nggawe daratan sing sehat, pengepungan, lan perang pemukiman cilik nalika sampeyan muter.

Koreksi sing gegandhengan karo perang

Fokus terus bakal ditindakake ing Pertemuan ing game amarga kita terus nambah responsif unit lan interaksi ing paprangan. Watch kanggo spesifik liyane nalika kita nyedhaki 1.3!

Kit Majelis Total Perang

Piece pungkasan teka-teki kanggo nguatake komunitas modming sing apik banget kanggo ngluncurake Total perang Kit Majelis: Piranti sing ngidini gampang nggawe mod anyar ing Perang total: Warhammer Game. Kita ngarahake ngeculake kit Majelis ing Q3 taun iki lan bakal menehi katrangan luwih akeh amarga kita nyedhaki rawuh.

Nganyari 2.0

Konten Konten Utama sabanjure yaiku Nganyari 2.0. Rilis utama sing ora mung dilengkapi dandan terus kanggo game (i.e. Mbecike bug, ngucapake ngimbangi, pangaturan sistem, lsp.), nanging kalebu tambahan konten anyar kanggo ngganti lanskap saka Perang Total: Warhammer III. Ing kasus iki…

Empires Abadi [Beta]

Empires Mortal minangka tambahan sing luwih apik kanggo Perang total: Warhammer II, lan nganyari 2.0 bakal ngenalake perawatan pisanan saka mode game menyang Warhammer III. Resmi dikenal minangka Empires Abadi, Mode kasebut bakal nggabungake peta lan fraksi saka kabeh telu Warhammer game (kanggo wong sing duwe) dadi siji: ngidini sampeyan nyebarake fraksi (s) sampeyan tresna ing lapangan perang sing akeh banget.

Empires Abadi minangka janji terapi sing bakal terus tuwuh lan mekar saka wektu kasebut ing wektu kasebut ing game kasebut. Dadi, kanggo nyorot fokus sing terus-terusan ing pangembangan, kita bakal pisanan bisa kasedhiya minangka Beta mbukak terintegrasi tengen kabeh platform.

Fase awal iki bakal ngidini kita fokus kanggo nganyari imbangan, peta, balapan, lan wilayah liyane sing bisa terus nggawe pangarepan adhedhasar umpan balik sing bakal ditemoni manawa bakal ngrembug sajrone jangka panjang. Rencana kasebut kanggo terus nganyari mode sajrone sawetara taun, lan kita pengin mesthekake yen sampeyan sing paling * seneng main duwe kasempatan kanggo melu lan nuduhake sukses.

Ana ton kanggo mbongkar babagan kekaisaran abadi, dadi sampeyan uga bisa ngarep-arep warta babagan nalika nyedhaki rilis beta. Ing sawetara wulan, kita bakal lungguh karo direktur game DLC game, Richard Aldridge, saengga bisa nuduhake wawasan babagan proyek kasebut. Kita uga seneng nyiyapake sawetara wong sing duwe tim utama menyang beta (yen ora sibuk), dadi tetep dirungokake luwih akeh mengko!

Nganyarake jagad lawas i: Warriors of Chaos

Miwiti kanthi nganyari 2.0, kita bakal bisa ndeleng overhaul sawetara balapan sing isihhir sing ora sadurunge ditimbulake Warhammer i utawa II; target: kanggo nggawa “munggah” kanthi mekanika anyar sing ditindakake ing Warhammer III. Pembaruan World iki “bisa kalebu introduksi sistem, unit, lan keseimbangan kanggo nggawe kekuwatan sing luwih akeh ing paprangan; lan nganyari 2.0, inisiatif iki diwiwiti karo Warriors saka Chaos.

Paket Darah III

Bungkus getih kanggo Perang Total: Warhammer III nambahake * ton * partikel anyar lan efek visual kanggo game. Pamilik bungkus getih sadurunge (kanggo Warhammer i utawa II) bakal dikunci kanthi otomatis; Kajaba iku, mbukak kunci Paket Anyar uga bakal mbukak kunci kanggo rong game sadurunge.

Lord pack i

Paket DLC sing sepisanan uga diluncurake ing jejere nganyari 2.0. Lord Packs ngenalake sawetara gusti, gusti, pahlawan, lan macem-macem unit kanggo masang setelan Grand Kampanye lan Multiplayer. Watch kanggo informasi luwih lengkap – kalebu liyane babagan Juara Papat gabung karo Roster-nalika nyedhaki rilis.

Q4 2022 (Oktober – November – Desember)

Nganyari 2.1

Nalika kita mlebu ing waktu pungkasan taun 2022, kita wis ngrancang update biasa kita sawise kabeh konten anyar sing bakal teka ing Q3. Nganyari 2.1 menehi kita kesempatan kanggo ngetutake nganyari wong tuwa kanthi panyesuaian tambahan, terus nggedhekake perang Empires IMMORTAL minangka pemain sing nuwuhake lan nanggepi umpan balik ing ngisor iki. Nalika rincian sing tepat yaiku TBD, iki minangka garis alus apa sing bisa diarepake:

Nganyari 2.1

Nganyari 2.2 -or- 3.0

Kanthi akeh ngalahake big sing mudhun ing taun 2022, kita ngarahake narik siji release akhir kanggo mbungkus taun ing Q4! Iki bakal dadi rilis utama-Nganyari 3.0-Or sing luwih cilik Nganyari 2.2 Rilis kanthi set konten lan ndandani dhewe. Preduli saka dalan endi sing kita pilih, siji fokus utama sing bakal dadi Empires Abadi Mode Game, sing bakal bisa ndeleng * BIG * Dandan ing bangunan pungkasan.

Kita bakal duwe luwih akeh kanggo nuduhake nalika nyedhaki Q4 lan bakal njamin kita nyorot luwih akeh babagan cara ing negara iki ing taun iki!

Lan ngluwihi ..

Ora awal banget kanggo ngobrol babagan 2023, nanging kita bisa ndeleng akeh proyek ing jadwal sing ana 2023 lan luwih. Aja kuwatir; Kita bakal ndandani wektu iki kaping pirang-pirang ing saindenging taun: loro kanggo nyorot proyek sing wis diowahi utawa ditambahake ing jadwal, lan nyorot macem-macem wilayah ing endi game (lan liya-liyane) Total perang Game) terus tuwuh.

Ana sawetara perkara liyane sing pengin disorot yen kita kepengin nggarap Perang Total: Warhammer III-Nanging sing ora duwe garis wektu tartamtu, nanging ana ing karya sing bakal dilebokake ing salah sawijining rilis sing bakal teka:

  • The Ngobrol Sistem ing Total perang wis tetep ora owah pirang-pirang taun lan (miturut standar saiki) ora cocog kanggo jagad online modern. Kekurangan akeh: dheweke ora duwe alat ngarep kanggo nglaporake gangguan utawa penyalahgunaan, sistem chatting mburi kanggo ngawasi lan moderat kanggo menehi papan sing aman ing pamuter sing bisa komunikasi. Iki kabeh aspet penting menyang sistem obrolan, lan kita rumangsa yen aspek kita kudu nyengkuyung babagan obrolan game: kanggo nguatake pemain sing aman, lan mbusak pemain kasebut sing bakal nggunakake ruang kasebut vektor kanggo penyalahgunaan.
  • Sing anyar Dominasi Mode wis dadi tambahan sing populer, lan kita seneng terus ngembangake mode kanthi peta anyar, nambah imbangan fraksi, lan liya-liyane. Maneh: Umpan balik bakal mbantu kita menyang pengalaman sing paling apik, lan kita bakal bisa ngawasi saluran umpan balik resmi kanggo saran sampeyan.
  • Tim Multiplayer terus digarap Warhammer i lan IIPeperangan Tanah maps kanggo nggawa dheweke Warhammer III. Ora ana garis wektu nalika iki bakal bali, nanging kita bakal ngumumake dheweke bebarengan nalika ngerti luwih akeh.
  • Tim bebarengan uga nyelidiki carane nuduhake Queue Matchmaking lan Rating Antarane mode Pemerintah Dominasi lan Land, Dadi Tetep Ditutup.

Muga-muga sampeyan bisa nambahi tonggak sejarah ing salah sawijining negara game sing bakal teka, dadi manawa sampeyan kudu tetep dirungokake Total perang Blog lan saluran resmi kanggo warta kasebut mudhun.

Jumlah Perang: Warhammer III 2022 Roadmap

Tembung pungkasan

Nalika kita wis entuk akeh dina iki, kita pengin ninggalake sampeyan kanthi mikir pungkasan saka Richard Aldridge, direktur game DLC kanggo :

Dear Perang total: Warhammer Komunitas,

Aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun kanggo dhukungan lan sabar sampeyan terus-terusan Perang Total: Warhammer III.

Sawise dijupuk ing pembangunan pasca diluncurake Warhammer III, Timku wis mbantah lan fokus kanggo ningkatake pengalaman game, adhedhasar tanggepan sing wis ditampa saka sampeyan lan terus ditampa. Nanging ing tumindak, iki wis nyebabake efek ketukan karo perancang sing direncanakake asli DLC kanggo game-dheweke, amarga ora ana info babagan iki nganti saiki.

Saiki tembelan utama sing pertama kita wis urip [1.1] (lan kanthi cara liyane ing wulan sing bakal teka), tim DLC kanthi ngamuk kanggo transisi bali kanggo nindakake apa sing paling apik kanggo nindakake apa sing paling apik lan nyenengake sing bakal dideleng Perang Total: Warhammer III didhukung pirang-pirang taun: kanthi karakter favorit penggemar, balapan, mekanika lan narasi unik ditambahake, bebarengan karo dosis kejutan khusus uga.

.

Kajaba iku, kita tujuane supaya sampeyan luwih anyar karo pikirane, pembangunan, lan kepinginan liwat komunikasi sing luwih apik: Apa sampeyan bisa ngganti rencana kanggo game utawa owah-owahan sing bisa ditrapake.

Aku ora sabar ngenteni hadiah luwih akeh karo sampeyan, tim lan aku dadi juara.

Muga-muga iki kabeh migunani! Kita ngarep-arep nuduhake luwih akeh apa sing ana ing toko nalika kita terus nggawe game luwih apik lan luwih apik kanggo kabeh wong.

Total perang Tim

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap: 2023 – 2024

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Majelis Creative saiki wis nuduhake Perang Total: Warhammer 3 Roadmap, rinci babagan nganyari lan konten anyar sing bakal teka ing strategi grand sajrone taun.

kaca ing endi iklan kudu katon ->
kaca ing endi iklan kudu katon ->

Jumlah Perang: Ramulan Udammer 3 teka sawise entri pungkasan Trily duwe wiwitan sing luwih alon nalika entuk konten anyar. Sanajan sawetara fitur, kaya peta sing abadi sing digabungake lan DLC getih bakal luwih suwe teka, kita saiki duwe gambar sing luwih jelas babagan sing bisa diarepake sajrone pirang-pirang wulan.

Perang Perang: Warammer 3 Roadmap

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Jumlah Perang: Warhammer III – Forge Dwarfs Chaos saiki kasedhiya ing Fanatical kanthi rega £ 16.39 / $ 17.99.

Sabanjure mandheg ing total Perang: Warhammer III’s Roadmap rawuh ing pungkasan Mei, nalika tembelan 1.2 dibanting urip. Rencana saiki ndeleng fokus ing pirang-pirang masalah masalah sing wis diidentifikasi wiwit diluncurake.

Iki kalebu AI repuilding kanthi cepet, Unit mabur dadi macet nalika nyoba nyerang target tanah, salju dadi cerah banget, uga pemain sing macet ing dununge Slaanesh.

Uga slated kanggo tembelan 1. “Proyek jangka panjang” -, rework Tree Tree, Reset leaderboard, uga minangka tambahan regimen anyar.

Varian sing luwih kuat ing unit sing ana sadurunge ditambah karo DLCs nanging, dene sing ora owah, Warhammer III “Sawetara nganyari pisanan” .

Q3 2022

Q3 2022 bakal dadi wektu sing luwih semprotan saka total Perang: Warhammer III Roadmap.

Patch 1..

Wit keterampilan bakal diuripake maneh, dene Tzeentch lan Slaanesesh bakal duwe tarif ulang unit sing diatur.

Tujuan liyane kanggo nambah frekuensi pertempuran lapangan, dene luwih akeh dandan kanggo nanggepi responsif lan interaksi perang uga direncanakake.

Bener minangka sorotan saka total Perang: Warhammer III ALAII ALAR22 Roadmap yaiku Patch 2.0, yaiku nalika kotak abadi sing digabungake, diluncurake ing wulan Agustus, bakal kasedhiya minangka bagean saka beta terpadu terpadu, kasedhiya ing kabeh platform.

Ing fase awal iki, pangembang bakal fokus ing “Balance, Peta, balapan, lan wilayah liyane sing bisa digunakake kanggo nggawe pangaturan adhedhasar saran pamuter.”

Nganyari 2.0 Uga nggawa rework sing akeh sing dibutuhake kanggo prajurit hawa hawa ing jejere getih sing divisive kanggo dewa getih DLC.

Q3 uga nalika Paket Lord Pack Warhammer III wis disetel, ngembangake daptar tugas kanthi papat karakter sing dimainake anyar.

Kit Majelane Perang Banget uga diluncurake q3 sing menehi komunitas kabeh alat sing kudu ditindakake kanggo nggawe mod sing apik tenan. Lunches sajari patch 2.1, sing rada banter saka tanggal Q4 wiwitan.

Q4 2022

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Nalika 2022 cedhak, luwih akeh konten sing direncanakake kanggo Perang Perang: Warhammer III’s Roadmap.

Patch 2.2 nggawa luwih akeh owah-owahan adhedhasar umpan balik pamuter sawise diluncurake kampanye kampanye Abadi.

Tujuan kanggo tanggal 18 Oktober, ngenalake pangaturan kanggo nyuda frekuensi pertempuran pemukiman, krisis Endgame anyar, Rebalan karakter anyar, regimen anyar sing diowahi, lan liya-liyane.

Patch 2.3 bakal dadi nganyari pungkasan game sing ditampa ing 2022. Bakal fokus ing pambuka bug lan owah-owahan keseimbangan sing ora ana ing tembelan 2.2 Kajawi saperangan tambahan liyane, kaya landmark lan pemukiman 10-slot kanggo Empires Abadi.

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Jumlah Perang: Warammer III 2023 Roadmap ora rinci babagan taun wiwit taun, nanging kita bisa nyana update lan DLC kanggo Game Strategi Grand Grand.

Nganyari 3.0 saiki samesthine bakal urip ing Q2 2023, ngancani dlc chaos dwarfs.

Pangembang sadurunge nyatakake tujuane kanggo nambah obrolan ing game, nggedhekake mode dominasi anyar, nggawa peta darat saka entri sadurunge ing trilitas kanggo nuduhake antara matchmaking lan rating ing antarane dominasi game lan Moder Pertempuran Tanah.

Iki bisa uga nganyari kanggo dadi bagean saka total Perang: Warammer III’i 2023 Roadmap, bebarengan karo rencana liyane bisa ngganti lan ndeleng wilayah liyane sing nampa perhatian.

Ing video wiwit awal 2023, direktur game sing sugih aldridge sing nuduhake sawetara rincian liyane babagan apa sing bakal teka ing game strategi strategi sajrone taun.

Kaya samesthine, patch lan kualitas perbaikan urip bakal terus teka. Pengembang yaiku sing bakal dituduhake karo kita ing April 2023.

“Loro pengalaman sing luwih nyenengake” banjur diluncurake kanggo urip ing musim panas lan musim dingin. Aldrige ora menehi katrangan khusus babagan “pengalaman kasebut,” sanajan bisa uga ngrujuk DLC utama kaya balapan utawa Gord.

Dheweke uga ujar ngono “Iki dudu rencana konkrit,” nyebutake “Perkara bisa ngganti” Minangka kemajuan.

Q1 2023

Minangka misteri ngubengi sifat konten konten kanggo mengko ing taun, patch 2.4 ngeculake ora ana ing 16 Februari.

Iki nandhani peluncuran mode Empires Abadi bebarengan karo owah-owahan model kepemilikan, sing menehi pemilik akses Warhammer III kanggo “pengalaman inti” Malah tanpa duwe rong game sadurunge ing seri kasebut.

Q2 2023

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Nganyari 3.0 diluncurake kanggo urip tanggal 13 April, nggawa luwih akeh owah-owahan game.

Iki ngancani Forge saka huru-hawa dwarfs DWC, sing ndeleng Dawi-zharr gabung karo fray minangka balapan sing bisa dimainake.

DLC diluncurake kanthi telung lords legendaris lan pahlawan legendaris, pendekatan sing bakal ngandhani paket konten ing mangsa ngarep kanggo game kasebut, miturut pangembang.

Kejabi, kabeh pamilik Warhammer III bakal entuk akses menyang rong potongan freelc. Siji ngenalake pahlawan legendaris Ulrika Magdova menyang Rosters Kislev lan Kakaisaran, liyane nambah pangilon madness DLC, dikembangake kanthi kolaborasi karo Intel.

Pengembang wis njlentrehake ing timbal nganti ngeculake Huru-hawa dwarf DLC sing nyedhaki, sing kalebu telung lords legendaris lan pahlawan legendaris anyar, “Apa path kita bakal melu rilis mangsa ngarep.”

Nalika nuduhake Update 3.0 patch cathetan, Majelis kreatif uga dikonfirmasi manawa nganyari 3.1 yaiku amarga diluncurake “Ing sawetara minggu.” Banjur banjur semprotake jendhela peluncuran dadi 25 Mei.

Musim Panas 2023

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap: 2023 - 2024

Musim musim panas sing nggawa karo DLC liyane, sing diarani bayangan pangowahan, sing ana, luwih akeh ngganti. Tinimbang fokus ing balapan tunggal, Iki njelajah crita saka Tzeentch, Cathay, lan kislev, ngenalake telung gusti legendaris anyar, lan unit anyar anyar.

Diiringi nganyari 4.0, sing janji janji balapan lan AI, bebarengan karo perbaikan perang sing luwih akeh. Mengko, nganyari 4.1 Tumindak minangka patch interim sing luwih cilik sing tujuane nggawa mbecike bug lan nganyari gamelan sing dibutuhake, nalika ngembangake celah menyang selehake konten utama sabanjure.

Mangsa 2023

Musim musim semi nggawa dhampar, DLC sing bakal njelajah crita marang Nurgle, Kakaisaran, lan kerdil. Kaya sing sadurunge, nambah telung lords legendaris anyar, pahlawan legenda anyar, unit anyar, lan liya-liyane.

Nganyari 5.0 diluncurake karo, nggawa nganyari balapan, makutha Nemesis – artefak legendaris anyar padha karo pedhang Khaine – lan macem-macem pangowahan liyane.

Kaya sing diarep-arep, diikuti karo nganyari 5..

Spring 2024

Minangka 2024 nggulung, kita bakal nganyari 6.0, sing janji apa pahlawan legenda gratis liyane, nganyari lomba, lan liya-liyane. Sanajan durung dikonfirmasi, gambar filmmap sing dituduhake dening Majelis Creative katon katon nggodha DLC sing gegandhengan SlaanesH, Diwenehi hiasan pinkish-ungu saka bagean pungkasan.

Konten ora bakal mungkasi ing kene, minangka total Perang: Warhammer III yaiku janji luwih apik mengko ing taun 2024 lan luwih.

Total Perang: Warhammer III saiki wis rampung ing PC. Sampeyan bisa nyekel saka fanatik, toko utama liyane, uga pass Xbox Game.

Terus nganyari ing warta game PC paling anyar miturut gamewatcher ing Twitter, mriksa video ing YouTube, lan menehi kita ing Facebook . Kita bisa uga kalebu link menyang toko afiliasi, sing menehi komisi cilik yen sampeyan tuku apa-apa liwat dheweke. Matur suwun.

Jumlah Perang: Warammer 3 Roadmap negesake taun ngarep DLC lan nganyari

Telung tambahan sing rinci, lan saben bakal nggedhekake telung balapan.

Wanita Cathayan lenggah ing tahta

Majelis Creative wis pungkasanipun ngrancang rencana kanggo nggawe total Perang: Warhammer 3 Loro luwih total lan luwih akeh Warhammer sajrone 12 wulan sabanjure. DLC Roadmap rincian telung ekspansi, saben sing bakal diiringi “gratis-lc” nambah pahlawan legendaris kanggo kabeh wong. Iki uga nyebutake “patch interim” kanggo bug fix, owah-owahan keseimbangan, lan tambahan liyane bakal teka ing antarane saben DLC.

Kaping pisanan patch interim kasebut dirancang kanggo ngetutake pembebaran Forge saka Dwarfs Chaos. Nganyari 3.1 nggawa skenario Endgame sing apik banget kanggo kampanye kekaisaran, pitung preiment sing luwih misuwur, uga pahlawan legenda liyane, uga fixing pirang-pirang, sebagian bug, bug Njiwis “. Iku amarga pungkasan Mei.

Shadows of Ganti minangka DLC pisanan ing jadwal. Ing endi DLCs sadurunge kanggo balapan sing wis ana sing fokus ing rong wektu, kita bakal entuk telu ing iki: Tzeentch, Cathay, lan Kislev kabeh bakal entuk King Monkey, lan Ibu Ostankya?), lan unit anyar, lan siji pahlawan legendaris bakal dilebokake.

Freebie sing kasedhiya kanggo kabeh uga bakal dadi pahlawan legendaris, “pejuang baris ngarep bengkong dening gustine pangowahan!”Mungkin Heldold Heldold, mantan ksatria sing dipasrahake kanthi napas urip? Ing wektu sing padha, prestasi pungkasane bakal ditambahake kanggo Empires Abadi, balapan ing DLC ​​bakal ora santai, bakal ana nganyari AI sing ana gandhengane karo “Pemain Pemuteran”, luwih akeh dandan kanggo ngatasi pertempuran, lan liya-liyane. Nyana kabeh nalika musim panas, 2023.

Gap gedhe bakal ngetutake, kanthi dlc, tahta bosok sabanjure, sing bakal teka ing mangsa. Apike, loro saka telung balapan sing bakal ditindakake yaiku warisan sing dikenalake ing game pisanan. Kekaisaran lan kerdhi bakal nampa sawetara katresnan sing dawa-ngenteni, ing sampun karo WARAMAM 3 SURGLE 3. Iku bakal padha karo bayangan pangowahan, kanthi gusti lan unit legendaris anyar kanggo saben, uga siji pahlawan legendaris. Diwenehi pasangan marang Surgle lan Kakaisaran, Odds apik kanggo para penggeliman anyar bakal dadi Tamurkhan Gusti sing maggot lan Elspeth Von drake sing bisa ditindakake kanggo kampanye sing nyenengake.

Nganyari bebarengan bakal kalebu freebies kaya makutha nemesis, yaiku artefak kanggo fraksi kanggo nglawan “, lan pedhang legendaris liyane, kaya postingan blog sijine, gabung karo” toolbox “. Apa pitunjuk babagan karakter insinyur, kaya panemu Airif lan Slayer Malakai Makaisson utawa egapan pengepungan engineer Josef bazalgette?

Barang pungkasan ing dalan ing dalan uga sing paling apik, kanthi DLC kaping telune sing ora ana ing musim semi 2024. Nalika ora ujar balapan sing bakal ditampilake sawetara katresnan ing siji iki, karya seni jambon-lan ungu sing ana gandhengane karo Slaanesesh bakal dadi salah sawijining. Utawa sing bakal entuk inspirasi dening musik pangeran, nanging Slaananes luwih cenderung.

Minangka cathetan ca, luwih akeh karya tinimbang sing kasebut ing kene, kaya “kinerja sing isih, optimisasi, uga dandan mekanik”, uga luwih akeh teka ing taun 2024. Nalika Warhammer 3 duwe bukak rougher tinimbang game sadurunge, wis entuk akeh papan ing antarane dolanan fantasi warhammer paling apik, lan ca jelas bisa terus-terusan supaya ora suwe.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.