Perang Abad Pertengahan: Mods Thread (Dianyari 01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01/01 //1

15 Medieval paling apik 2: Total mods Perang (ditingkat)

Mod iki bisa sampeyan tindak kanthi tumindak kanthi tekstur adat, kanthi tepat nggambarake waja lan senjata wektu lan papan.

Medievil Gunggunge Mods

Тема закреплена. Скорее Всего, здесь Есть важная иНФОРрмац (.

26 июн. 2015 ing 6:14

Perang Kedadean Pertengahan: Mods Thread (Dianyari 01/01 // 2018)

Aku dhaptar ing kene sing isih kasedhiya lan nggarap versi uap game. Aku nguji kabeh wong dhewe kanggo yakin.
Sampeyan kudu menehi saran, Mod File Game Vanilla Dadi yen sampeyan ora instal ing folder vanilla maneh, sampeyan kudu mbusak folder “Total Perang Medieval 1 emas ing folder uap kanthi manual, Banjur instal maneh game.

Dipuji, sampeyan kudu ngganti folder instalasi nalika nggunakake exe kanggo nuding ing folder uap MTW.

Diwenehi dening Axalon, nawakake kampanye spanning saka 700 nganti 1260 Masehi karo 11 Faksi Playable, Nantang AI, Tekstur Peta Kampanye anyar (Splendid) lan unit anyar.

Intual kabeh babagan salinan / nempel file menyang folder game, deleng README.txt kanggo liyane infos.
Thread ing Twc:
http: // wwww.twcenter.Net / Forum / Showthread.php?190721-Medieval-Total-War-redx- (Beta)

Diwenehi dening vikinghorde, mod iki nawakake sampeyan 17 fraksi anyar, unit anyar, pahlawan, bangunan anyar, peta sing ditingkatake lan sapiturute. Iku overhaul lengkap.

– Pike Lan Musket Mod:

Diwenehi dening Cegorach, Mod iki nawakake kampanye saka 1480 nganti 1700. 3 kampanye unik karo akeh unit unik kanggo ngalami pike lan nembak perang. Mod sing apik tenan !

– Mod napoleonic total perang:

Diwenehi dening tim Gusti, mod iki nawakake pengalaman Warfare Napoleonic karo grafis sekolah lawas. Tekstur Peta Kampanye Anyar (Ora Gedhe IMO), kampanye anyar, bangunan, unit lan fraksi, kabeh sing ana gandhengane karo jaman Napoleonic.

Diwenehi dening buta King Bohemia, mod iki nampilake peta anyar, imbangan, 170 unit anyar, 27 fraksi anyar, bangunan anyar lan liya-liyane.

– Kuno: TW mod:

Developsku macsen, mod iki wis fokus ing jaman kuno. . Sampeyan duwe peta kampanye sing unik, akeh unit anyar lan fraksi anyar. Yen sampeyan seneng mesin lan jaman kuna, iki minangka mod kanggo sampeyan.

Diwenehi dening Wes Whitaker, mod iki nampilake akeh dandan, macem-macem unit lan peta kampanye anyar.

Lan informasi luwih lengkap lan download kanggo medmod ing kaca iki:

– Samurai Warlord 8:

Cantik sing shogun tw nanging ing abad pertengahan.

– Total Perang Hellenistic:

Set Konversi Total Sajrone Era Hellenistic. Yen seneng phalanx, banjur main mod iki !

– Game of Thrones:

Apa kejutan ! Macsen Rufus mung ngeculake beta kanggo mods ing lore game tahta. Mod merek anyar kanggo MTW ing 2017, apa wektu kanggo urip !

Lan yen sampeyan ngerti mod liyane lan sampeyan wis nggawe dheweke kerja ing versi uap, kabari aku 😉

15 Medieval paling apik 2: Total mods Perang (ditingkat)

Dening Paolo OLDYONG kirim iki bisa uga ngemot link afiliasi. Yen sampeyan tuku barang sing bisa kita golek komisi cilik ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. (Sinau Liyane).

Pemandangan perang Europa barbarorum M2TW

Medieval 2 minangka favorit ing antarane penggemar perang total.

Kanggo pemain sing seneng perang abad pertengahan kanthi pedhang pedhang, peternakan, lan silang, abad pertengahan 2 bakal dadi pilihan ing pirang-pirang pemain tw.

Apa sampeyan wis ngrampungake pirang-pirang playthroughs utawa kepengin banget kanggo njelajah apa sing kudu ditawakake, iki sawetara mod sing paling adhem sampeyan bisa nyoba kanggo nggawe game kasebut luwih nyenengake.

15. Mirmod: Wit, Tekstur, Segara

MapMod kanggo Perang Mediewa2

.

Ora ala kanggo modder kaping pisanan, biaya wis ditampa biasane umpan balik sing luwih lengkap saka komunitas kanggo paket tekstur.

Nganyarke biasane tekstur lingkungan – wit, tanah, lan utamane banyu saiki katon luwih apik tinimbang ing vanili.

Saiki aku ngerti yen sampeyan ora muter M2TW kanggo grafis kasebut.

Nanging sampeyan bakal kaget amarga akeh pengaruh iki. Geni game kanthi lan sampeyan bakal mungkasi mikir dhewe “Aku ora eling yen katon apik iki”.

14. Proyek Jeneng Karakter

Project Names Project Medieval2 Total Perang

Total Perang wis mesthi dikenal kanthi realisme lan akurasi sejarah.

Sisihu sing penting kanggo ngapa game kasebut duwe komunitas sing aktif yaiku kemampuan kanggo nggawe mods luwih nambah realisme saka game iki.

Proyek Jeneng Karakter nindakake persis, nanging kanthi fokus ing aspek sing kurang umum saka game.

Jeneng karakter wis dianyari adhedhasar riset kanggo nggambarake akurasi sejarah.

Muter minangka Mesir Contone, sampeyan bisa uga weruh yen karakter saiki duwe jeneng kaya “Tahir al-rida” utawa “Dawud al-sarraj”.

Adhedhasar ton riset kanggo nggawe manawa jeneng kasebut akurat lan relevan kanggo wektu, ing ngisor iki 500 jeneng wis ditambahake ing saben fraksi ing game.

Owah-owahan sing ora pati ngerti. Nanging wong iki nambah rasa realisme lan tingkat rinci sing ora bisa dipikirake.

13. Mod

Hahawk

Kanggo nambah realisme game luwih akeh, modter hahawk njupuk ing awake dhewe kanggo ngganti conto audio kanthi dialog anyar.

Mod Saiki ngemot conto swara ing basa Inggris, Prancis, Jerman, lan Rusia (ing antarane sawetara basa liyane, utawa supaya dituntut). Mung kasunyatan ngluwihi basa Inggris wis nyengsemaken!

Kaya Proyek Jeneng Karakter, iki minangka mod liyane sing sampeyan ora ngerti sampeyan butuh.

Sawise sampeyan nginstal iki, ora ana cara liya kanggo main game.

Dialog ora bakal luwih gedhe amarga sampeyan ora ngerti kabeh sing diomongake. Nanging basa lokal mung nggawe kecelakaan luwih apik.

12. Mr.Warwagon Crow

Mr.crow

Cara liyane sing apik kanggo nggawe game luwih menarik yaiku kanthi nambah Unit anyar.

Yen sampeyan wis ngrampungake pirang-pirang playthroughs M2TW, sampeyan bisa uga wis kenal karo unit sing beda. Dadi nambahake anyar sing bisa nggawe bedane gedhe.

Mr. Warwagon Crow’s nambah unit sing nyenengake kanggo game. Saiki Apa Wagon Perang?

Iku sejatine senjata pengepungan abad pertengahan: gerbong kayu sing nyekel riflemen.

Sampeyan saiki bisa nggunakake game kasebut minangka saben gerbong nyekel 3 prajurit. Prajurit kasebut dilindhungi saka gerbong lan moto liwat bolongan ing kayu.

Apa sing luwih nyenengake yaiku AI bener nggunakake gerbon perang uga.

Dheweke malah nyelehake gerbong perang ing ngarep formasi, nggawe “tembok gerbong sing misuwur” utawa “Benteng Wagon” saka wektu kasebut. Rapi!

11. Darthmod

Darthmod Medieval2 Tw

Pokok kanggo dhaptar mod mod, 2 ora ana sing istiméwa.

Entri Vader kanggo M2TW kalebu ton nganyari kayata imbangan unit, owah-owahan peta, lan game njiwet.

Nanging kaya kabeh darhmods, AI sing apik tenan apa sing ana ing kene.

Kaya dammods dikenal, mungsuh AI bakal luwih pinter kanggo pengalaman sing luwih tantangan.

Dheweke wis nambah lapangan lapangan, flaanking, lan agresif, tetep sampeyan ing driji sikil.

Iki mesthi nggawe game luwih menarik nalika sampeyan bakal metu saka AI ing kene lan ana.

10. Invasi santa

Santa Invasi Total Perang Medieval2

Aku seneng mbuwang sesuatu sing bodho, lan ing kene kita!

Iki langsung narik kawigatosan amarga mung mod kanggo twcenter.net sing diklasifikasikake minangka “modor”. Mung apa sing dakkarepake.

Meh kabeh game kanthi kemampuan mod duwe lelakon. Lan yen sampeyan mung kepengin seneng-seneng karo bodho, iki invasi santa.

Minangka sampeyan bisa ngira, invasi Santa ngidini sampeyan muter fraksi tambahan. Dipimpin Santa Claus dhewe, nuntun reindeer, snowmen, lan elf dadi perang!

Mungsuh ana ing dhaptar nakal lan ora entuk hadiah ing taun iki.

9. Hispania ing abad pertengahan

Hispania ing Mod Abad Pertengahan Abad Abad Pertengahan Abad

Saiki isih ana entri sing isih ana ing dhaptarku yaiku mods sing luwih gedhe sing nambah ton konten saka skenario lan kampanye, unit, keseimbangan, lan liya-liyane … diwiwiti ing kene.

Kanthi Hispania ing abad tengahan, kita dijupuk menyang semenanjung Iberian ing ngendi wong Kristen lan umat Islam perang ing tanah kasebut.

Kanthi 5 kampanye sing bisa dimainake, nganyari kanggo Faksi, Peta, Tekstur, lan Game Game, Ana akeh kanggo njelajah ing kene.

Paling menarik yaiku Tulisan tambahan sing nggawe gamelan luwih dinamis. Saiki ana kemungkinan pangayoman kanthi pambayaran, kesatuan kerajaan liwat omah-omah, lan mbantu saka kerajaan sing sepi.

Temtunipun siji kanggo nimbang playthrough M2TW unik.

8. Perang Rusichi total

RUSICHI Total Perang Medieval 2

Wektu iki kita dijupuk menyang Medieval Medieval War-Tornn Rusia.

Kanthi 3 fraksi sing bisa dimainake adhedhasar kerajaan Rusia sing bersejarah, saben KYIV, Novgorod, lan Ryazan duwe fitur unik, lan kulit tekstur sing dianyari.

Mod uga ngenalake sistem pemukiman ing endi penghasilan sing diwenehake dening desa sing cedhak.

Iki ndadekake kemungkinan para warga desa sing bakal melu perang tinimbang ndhelikake rasa wedi.

Crita sing nyenengake saka 3 kerajaan nglawan Rusia nalika ngadhepi oposisi lan konflik internal ing wektu sing padha.

7. Munggah saka telung kerajaan

Munggah saka telung kerajaan M2TW

Ngalih menyang Asia, mandheg sabanjure yaiku China.

Dipuntedahaken musim gugur Dinasti Han minangka perang sipil 100 taun sing dikenal minangka telung Periode Kraton.

Gught antarane 3 Cao Han, Shu Han, lan Wétan Wu, telung Periode Kraton minangka salah sawijining Eras perang paling getih ing sejarah Cina.

Mod iki bisa sampeyan tindak kanthi tumindak kanthi tekstur adat, kanthi tepat nggambarake waja lan senjata wektu lan papan.

Ana ton konten kanggo njelajah kene saka owah-owahan imbangan, unit tambahan, lan mekanik gamia.

6. Telpon Warhammer

Telpon Warhammer M2TW

Yen sampeyan pengin istirahat saka realisme M2TW, iki minangka mod kanggo sampeyan.

Njupuk pendekatan adhedhasar sing luwih khayal, Telpon Warhammer rampung ngganti game.

Sampeyan saiki bisa perang karo mages, elves, orc, lan malah vampir ing jagad padha karo perang total: warhammer.

Saben fraksi dilengkapi unit pertempuran unik kalebu kulit sing cocog.

Nganyarke, kertu Unit, lan macem-macem pencarian anyar nggawe pengalaman unik saka abad pertengahan 2. Yen fantasi luwih cepet, iki sing sampeyan goleki.

5. Umur katelu: total perang

Umur katelu: total mod

Terus karo mods sing khayalan sing duwe umur katelu sing njupuk kita ing tengah-bumi.

.

Sampeyan bisa muter minangka 14 fraksi sing beda saka jagad Lotr, kalebu kerdil, gondor, Mordor, lan elf sing dhuwur, antara liya.

Sawetara unit uga dijupuk saka film lan Novel seri lan ditambahake menyang game kasebut. Ents, troll, lan wargo saiki bisa digunakake ing perang.

Kanthi apik AI lan film sing dianyari, swara, lan karya seni, iki minangka pengalaman cincin sing paling sampeyan bakal bisa entuk ing M2TW.

4. Europa Barbarorum II

MOD EUROPA Barbarorum II

Yen sampeyan siyap mlumpat menyang mods sejarah sing tepat, Eropa Barborrum II minangka salah sawijining sing paling apik.

Mod overhaul liyane adhedhasar modisi sing digawe kanggo Roma: Perang, Ebii menehi kita langsung menyang ekspansi ing Kakaisaran Romawi.

Mod teka karo 28 Faksi sing bisa dimainake kalebu, Pontos, Getai, Saka Rauka, lan liya-liyane.

Mekanika gamia uga wis nganyari luwih fokus kanggo nggawe pengalaman luwih nyata.

Jangkah sakabehe game luwih alon, amarga peta kaping pindho ukuran asli. Nanging luwih saka njelajah peta kasebut ana atusan unit, sistem, lan mekanik gamelan anyar kanggo ditemokake.

Yen sampeyan dadi akurasi sejarah iki kanggo sampeyan.

Sampeyan bakal sinau akeh babagan sejarah uga ana deskripsi sing rinci banget diwenehake kanggo lokasi lan unit.

3. Crescent Broken

Broken Mod Crescent M2TW Mod

Wektu iki kita dijupuk ing Timur Tengah. Main minangka salah siji saka 18 fraksi anyar (sing gedhe), melu perang kanthi luwih saka 300 unit anyar, kabeh ana ing peta kampanye anyar, kabeh ing Anatolia menyang India.

Unit anyar kalebu para pori rostov ,Words, lan SWordsmen, lan Volga Pikeni.

Pertempuran pemayangan sejarah Timur Tengah, kalebu Peperangan Didgori, Pertempuran kaping pindho Torara, lan perang ing Kali Meander kanggo menehi jeneng mung sawetara.

2. 1648 – telung puluh taun perang

1648 Perang - M2TW modded

1648: Perang telung puluh taun.

Jeneng sing cukup khusus kanggo mod, ya?

Iki crita babagan perang perang ing Eropa Tengah ing antarane 1618 lan 1648.

Dikenal minangka salah sawijining perang sing paling mbebayani ing sejarah manungsa, mod upaya Kakaisaran Romawi suci, ing endi sawetara senjata sing paling maju digawe luwih rumit dening motif politik lan agama.

Ana 22 fraksi playable, peta sing dianyari kalebu 198 propinsi, lan crita kampanye sing apik ditemokake ing mod iki. Highly Rekomendasi Menehi Iki.

1. Stainless steel

Mod

Gampang Mod sing paling populer kanggo M2TW, stainless steel kaya game anyar + kanggo penggemar perang.

Perlu paling apik kanggo game sing apik, bisa luwih apik, malah njupuk sawetara ide paling apik saka mod liyane.

Kabeh iki digabungake menyang stainless steel, sing paling akeh yaiku Pengalaman M2TW paling utama.

Ton konten anyar kalebu fraksi anyar, unit, lan peta sing ditambahi khas mod iki saiki.

Baja stainless njupuk langkah luwih saka akeh sistem, keseimbangan, lan nganyari game sing anyar uga. Modder kasebut uga nggawe pangowahan kanggo swara, unsur antarmuka, bangunan, lan tekstur, nggawe mod paling gampang kanggo game kasebut.

Yen sampeyan pengin nahan paling sampeyan ngerti babagan M2TW, nanging nggawe luwih apik, baja stainless kudu langsung munggah ing gang.