Penjualan Kukus Halloween Live | Gamer PC, Penjualan Steam Halloween urip lan game jaran peteng taun iki mung $ 4 | Gamerradar

Penjualan Kukus Halloween urip lan game jaran peteng taun iki mung $ 4

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Penjualan uap Halloween urip

Kuke Fest 2022 nampilake diskon lan acara ing serem, game spooky, lan medeni.

Halloween isih seminggu adoh, nanging perawatan manis wis ana, paling ora, ing ngendi Fest Uap Scream saiki ditindakake.

Muga-muga, Halloween Big Halloween Extravaganza wis fokus ing pancook lan medeni, medeni, fantasi gelap, taler gelap, lan bentuk shenanigan gaib, lan bentuk shenanigan gaib. Sawetara game sing nyekel acara musiman uga bakal disebar nalika adol.

Sawetara conto kanggo mbantu sampeyan miwiti:

Lan yen sampeyan luwih seneng medeni halloween kanthi jumlah softe softter, uga ana kategori “silly” sampeyan bisa nyilem, nampilake game kaya kultus Sang Camp 2: Camp Monster, Tanduran Vs. Zombi, lan Ghostbusters Remastered.

Sing luwih saka a sawetara Rekomendasi, nanging ing pertahananku ana akeh barang sing apik ing adol iki lan gampang digawa lunga. Ana uga latar mburi profil anyar, avatar, stiker, lan barang-barang digital liyane sing kasedhiya ing toko titik uap.

Sawetara demo kanggo game saiki lan mbesuk uga kasedhiya sajrone acara kasebut. Siji game sing nindakake perkara sing beda-beda ing ngarep yaiku penembak hurror slamet sampeyan bakal mati ing bengi iki, sing mlaku enem demo sing beda-beda sajrone acara kasebut, kabeh bangunan ing acara sing terakhir.

Fester Usah Banget Urip Saiki lan Nglakoni nganti 10 am Pt / 1 PM lan tanggal 1 November.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Andy Chalk

. Saka ing kono, dheweke lulus kamenyan kamulyan saka petualangan online Sierra online lan lumayan bbs lokal, sinau babagan nggawe PCS, lan ngembangake rasa seneng RPG, lan penembak immersive, lan penembak. Dheweke wiwit nulis warta videogame ing taun 2007 kanggo escapist lan piye wae supaya ora dipecat nganti 2014, nalika dheweke gabung karo rangking PC Gamer. Dheweke nutupi kabeh aspek industri, saka pengumuman game anyar lan cathetan tembelan menyang musuhan legal, sikil sikil, everports, lan cavill henry. Akeh saka henry cavill.

Penjualan Kukus Halloween urip lan game jaran peteng taun iki mung $ 4

Vampire slamet

2022 Penjualan Steam Halloween 2022 urip karo gegayutan sing apik banget kanggo wektu kanggo wektu sing paling apik ing taun.

Nalika kita cekap ing cemlorot bulan, Jack-O’-lanterns, lan Candy Halloween radioaktif ing sawetara dina pungkasan, wektu kanggo nyakup game sing nggegirisi. Sing ana ing ngendi sing adol Halloween uap, nawakake diskon tajem ing pirang-pirang triple-sing medeni, horror, lan screfester multiplier.

Sawetara sorotan kanggo sebutno ing sisih ndhuwur kalebu contender jaran gelap kanggo 2022 game taunan taun: saiki mung $ 4 saiki (dudu game sing larang, nanging kesepakatan.) Banjur ana Game Horror of Horror-Tindakan Open-World Horror: Tokyo, sing bakal rendhem sampeyan ing folklor Jepang kanggo rega $ 30, lan salah sawijining game sing paling dhuwur kanggo regane, sing didol, adol mung $ 4.

Sampeyan bisa nyirami uap kanggo mriksa adol kanthi lengkap, nanging ing ngisor iki sawetara rekomendasi rusak dadi telung kategori: cute lan spoopy, wulu lan medeni, lan trauma lengkap.

Mangkene Tawaran paling apik wiwit taun 2022, SALE Halloween Steam Halloween:

Spoopy

Medeni

Medeni

Wedi durung? Ya, salah sawijining perkara sing luwih angel tinimbang game iki yaiku adol rampung tanggal 1 November, saengga sampeyan mung duwe sawetara dina kanggo mutusake sapa, yen ana, sampeyan pengin snag. Sing ujar, yen sampeyan ora kejawab adol, sampeyan bakal duwe kesempatan luwih akeh kanggo disimpen nalika sale musim gugur uap ditegor ing 22 November.

Yen sampeyan pancen medeni horror, luwih becik sampeyan durung kejawab saka pandhuan kita menyang game medeni paling apik nate digawe.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Jordan Gerblick

Sawise nyetak gelar Inggris ing basa Inggris saka Asu, aku kerja minangka editor salinan nalika freelancing kanggo papan kaya majalah SFX, revolusi game, lan mmorpg ing sisih. Saiki, minangka Gamerradar’s Staff Writer, aku tanggung jawab kanggo ngatur cabang eksekutut Wilayah Kulon Situs, lan nulis babagan game medeni aku wedi banget.

Ora seneng pertempuran basis Yakuza? Kaya naga: Kasugihan Tanpa wates maringi ngalih Kiryu menyang brawling wektu nyata

Telpon Crossovers saiki wis secara harfiah dadi neraka: Nicki Minaj bisa nggunakake bedhil Super Doom kanggo mateni Lilith Diablo 4 Doom