Pengawal Io – Wiki Fortnite, sing golek pengawal IO Fortnite | Pcgamesn

Ngendi golek pengawal IO Fortnite

Sampeyan ora bakal bisa nemokake para pengawal Io ing satelit io satelit. Nanging, limang dhasar ii anyar kasebar ing peta; Dene sawetara dhasar kosong, ana telung dhasar karo para pengawal Io sing patroli perimeter.

Pengawal Io

Kita wis pindah! Kaya game GamePedia wis gabung karo kekuwatan karo Fandom, wiki iki wis gabung karo kekuwatan karo sing padha karo fandom. Wiki wis diarsip lan kita njaluk supaya para pamaca pindhah menyang saiki wiki sing digabungake ing Fandom. Klik kanggo pindhah menyang wiki anyar

Pengawal Io . . Dheweke ora bisa ngrusuhi tim rame, kreatif, utawa mode wektu winates liyane. Pengawal Io . Dheweke mung ngrebut klompok 3, liwat para pamilih sing munggah saka lemah ing papan tartamtu nalika pamuter wis cedhak.

Isi

Kegiatan []

Sajrone kothak pengawal aneh bisa uga metu saka lemah. Peralatan sing ditampilake ing kothak penjaga bisa uga owah-owahan. Umume wektu nalika kothak katon padha diiringi 3 Pengawal Io sing mesthi nggawa bedhil serbang taktis langka, kanthi kasempatan cilik saka pengurus io sing nggawa bedhil serbis taktis legenda. Kabeh pengawal io dihiasi nganggo 250 tameng lan 100 kesehatan. Kajaba iku menyang skuad, nalika klompok lengkap 3 Pengawal Io dikalahake kabeh bakal dikalahake, nempelake bedhil serang taktis lan sawetara potion cilik tameng cilik. .

Barang sing ditarik io nalika ngilangi:

Bandage
Rincian
Wektu kanggo nggunakake 3
. Tumpukan 15
Nambani 15 hp ing 3 detik. Ora bisa nambani 75% HP kepungkur.
Bedhil serbu taktis
Jinis Bullet
DPS 154
Kerusakan 22
Tingkat geni
Nganti wektu 2.2
Kerusakan struktur 22
Bedhil serbu taktis
Rincian
Jinis Bullet
DPS 168
7
Ukuran majalah 30
Nganti wektu 2.0
Kerusakan struktur
Potion Shield cilik
Rincian
2
Total pemugaran 25
Max. Tumpukan 6
Potion Shield
Rincian
Wektu kanggo nggunakake 5
Total pemugaran 50
Max. Tumpukan 3

Ulasan GamePot Extlert

Titik spawn []

Padha karo sing apik banget, para pengawal IO duwe titik spada tartamtu ing peta. Nanging, dheweke luwih umum, kanthi 20 papan sing beda. Titik spawn kalebu.

  • Sisih lor-wétan saka benteng stealthy.
  • Sisih lor saka kraton karang.
  • Kulon taman sing nyenengake.
  • Wétan saka Fort Crompet (POI).
  • Ing bukit Holly House (POI).
  • Ing njaba Burger Durrr (POI).
  • Kulon saka salty menara.
  • .
  • Reels berebolis (cedhak karo lawang).
  • Pulo northeast saka tebing Craggy.
  • South Slurpy Swamp.
  • Happen Hunter (ing tengah).
  • Mowdown (POI) (tengah trek).
  • Wétan Orchard (POI), sisih lor-wétan Farm (POI).
  • North of Mala Lake, Cedhak Gorge Gorgeous (Poi).
  • Ing jejere menara pendinginan ing tumpukan akeh uwabe.
  • Canoe Lake (Poi), cedhak omah.
  • Cedhak Rapid’s Rapid (Poi).
  • Misty Meadows (ing jejere kali).
  • Ing jejere gubug ing Camp Cod (Poi).

Kothak langka []

Ana kasempatan sing langka minangka kothak pengawal io bisa mbuwang acak. Biasane iki minangka endhog Paskah utawa Nods kanggo karakter kepungkur utawa trolls. Umume kothak rahasia kasebut bisa ditrapake kanggo dada.

. .

  • . Padha bingung babagan pundi.
  • Hiu, sing mundur menyang banyu.
  • Kursi abang siji, sing dadi dada siji.
  • Kursi emas Midas saka reruntuhan.
  • Jamban emas.
  • Asu watu saka bab 1.
  • .
  • .
  • Kepala Pulo Paskah / Moi.
  • Triceratops saka wilayah dinosaurus ing gurun gurun.
  • Patung bear kayu, sing ditemokake ing pirang-pirang wilayah ing saindenging loro.
  • Glong sing nggawa lampu.
  • Iwak ing ndhuwur dada.
  • Nutcrackers lan cukur cukur ngubengi dada. (Ditambahake 15 Desember)
  • Snowman sneaky ngubengi wreath lan dada. (Ditambahake 15 Desember)
  • . (Ditambahake 15 Desember)

  1. Gunakake gaman sing cepet-cepet kaya bedhil submori
  2. Nyoba ngalahake utawa ngremehake para pengawal io kanthi nggunakake senapan sniper sadurunge bisa sok dong mirsani
  3. Para pengawal IO bisa kuat ing nomer, supaya ora ana pertempuran sing cedhak, kajaba sampeyan duwe gaman sing kuat.
  4. Penjaga IO mung diadekake ing lokasi tartamtu, tegese yen sampeyan milih lokasi tartamtu lan ngindhari lokasi sing dienggo ana kemungkinan sampeyan ora bisa mlebu siji.

5. Disaranake nggunakake bedhil submori sing legendaris / legendaris, bedhil serbis sing ora umum / legendaris, bedhil sniper aksi lengen / legenda / legenda-legendaris, utawa bedhil tumindak.

Biasane, sampeyan bakal nemokake tenda sing ora bisa dibayar, banjur sampeyan bakal krungu sirine. . Yen kita njaga sampeyan, tandha tandha bakal munggah ing ndhuwur. Yen sampeyan ora duwe gaman sing kuat, lan njaga io ndeleng sampeyan, mlayu. Yen pengawal ii nuduhake titik seru ing ndhuwur, mula nembak. Udakara 3 Penjaga Ii Spawn ing Outpost. Sampeyan begja yen ora njaga io!

Ngendi golek pengawal IO Fortnite

Pengawal io ing Fortnite nglarang salah sawijining dhasar io anyar

Pengin ngerti ngendi golek pengawal io ing Fortnite? Game Royale Pertempuran sing populer wis sepisan wis nganyari gedhe minangka bagean saka musim anyar. Kabeh pengawal Io saiki wis pindhah saka stasiun satelit sing gedhe dadi dhasar sing luwih cilik. .

. . Matur suwun, ora kaya anomali miring, pengawal IO ing lokasi tetep.

Yen sampeyan ngerti ngendi bisa dipikir, akeh pengawal io sing ditemokake ing saindenging peta, lan sampeyan mung kudu nemokake siji kanggo ngrampungake rong tantangan kasebut. .

Lokasi Pengawal Fortnite io

Sampeyan ora bakal bisa nemokake para pengawal Io ing satelit io satelit. Nanging, limang dhasar ii anyar kasebar ing peta; Dene sawetara dhasar kosong, ana telung dhasar karo para pengawal Io sing patroli perimeter.

Mangkene kabeh lokasi penjaga bintang bintang ing Fortnite IO:

Dijajahi Io Bases

  • Ing bengkong ing sisih kidul-kulon Holly Hedges
  • Ing sisih ndhuwur gunung sisih kidul jembatan sing wétan
  • Ing sisih ndhuwur bukit sisih kidul-kulon Misty Meadows
  • Docks Reged

Basis Io sing ora kepenak

  • Ing bend ing dalan sisih lor Docks Reged
  • Ing jejere Stasiun Gas ing sisih kidul Tanduran Corny

Sawise sampeyan nemokake salah sawijining dhasar ii, sampeyan kudu bisa njupuk pengawal II tanpa masalah banget. Yen sampeyan arep golek punchcard kanggo ngilangi mungsuh sing diluncurake kanthi alat panen, priksa manawa sampeyan mung ngilangi salah sawijining pengawal loro kasebut. Tanduran loro bakal nyebabake awak bakal ilang.

Dokter Slone

. Dheweke saiki nggunakake bedhil sing unik untu, nanging dheweke isih duwe teknologi pamisahan kanggo nggawe klonane. Temokake sing bener lan ngilangi kabeh salinan.

Apa sampeyan kepengin nemokake luwih akeh barang ing peta 8 Fortnite Bab 8 anyar? Yen mangkono, sampeyan bisa uga pengin mriksa pandhuan iwak Fortnite Toona kanggo luwih akeh babagan golek lokasi botol berwarna. .

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Pandhuan Fortnite: Lokasi Guards

Pandhuan Fortnite: IO meksa lokasi

Jeffrey Parkin (HE / HE) wis nulis pandhuan game video kanggo polygon meh pitung taun. Dheweke wis sinau seneng karo saben jinis game sing ana.

Ning kene Fortnite Lokasi Pengawal Io Pandhuan, kita bakal nuduhake sampeyan yaiku golek pasukan io.

Fortnite“S”Ngilangake pasukan ioMusim nggoleki Ing bab 3 musim 1 ganjaran sampeyan karo 25k xp. ing .

Lokasi Pengawal Guard Fortnite io

Fortnite Lokasi Pengawal Io cedhak Logjam Lumberyard, , lan Grove Greasy, kaya sing sampeyan deleng ing Fortnite Peta ing ngisor iki.

Peta Fortnite sing nuduhake lokasi penjaga IO

Sing luwih spesifik, ana telu Lokasi Pengawal Io Ing Fortnite Bab 3:

  • Wétan-north saka Logjam Lumberyard ing lembah ing jejere gunung
  • Wétan-north saka (lan sisih lor Saben dina) Sadawane dalan sing tumuju ing pesisir
  • Tenggara of wetan Grove Greasy cedhak kali

Para pengawal io sing sampeyan temokake ing lokasi kasebut bakal musuhan, mula disiapake. Dheweke uga tumindak kaya Duos, mula sampeyan kudu mateni sadurunge nambani saben liyane.

Pasukan io sing sampeyan goleki ing “Ngilangi forces IO” Quest Season dijaga situs pengeboran tim mole sing sampeyan butuhake kanggo nggoleki liyane – “sesambungan karo terminal komputer ing situs pengeboran tim mole”.

Ing telung lokasi kasebut, ana terminal komputer kanggo sesambungan karo. Iku bakal ngirim pulsa radar sing bakal mbukak dada, barang, kewan, lan – sing paling penting – pemain liyane sajrone sawetara detik.