Pemasaran S Paket – Maplestory 2 Wiki resmi, Crita Maple 2 Pendhahakan Diterja

Crita Maple 2 Pemegangan sing Dikethakake

  • (3) Keanggotaan Premium Premium 30 dina
  • Jamur Oranye Oranye

Maplestory 2 wiki

Sugeng rawuh ing wiki 2 maplestory! Mangga nimbang mbantu lan menehi kontribusi wektu kanggo nambah wiki, matur nuwun!

Aja duwe akun?

Maplestory 2 wiki

Paket Founder

Sing Ngadek ake

Paket Founder Apa paket sing kasedhiya kanggo tuku lan bakal menehi kepala wiwit mbesuk rilis ing crita maple 2. Isine item eksklusif pendiri sing kasedhiya karo akses menyang beta tertutup 2. Nanging, konten paket ora bakal disebar nganti diluncurake resmi. Mung 20.000 pack pangadeg bakal adol diwiwiti tanggal 17 Juli 2018 8:00 lan mung kasedhiya sajrone wektu beta 2 tertutup.

Pemain sing tuku paket pendiri bakal diwenehi kesempatan kanggo menehi jeneng karakter sing disenengi ing siji server. Paket pangadeg siji (1) bisa uga dituku saben akun lan ora bisa ditransfer.

Ing tanggal 20 Juli, pak pangadeg didol metu sajrone beta tertutup 2. Ing pamisahan 1 Agustus (tanpa akses beta ditutup) bali bareng karo leladen jeneng karakter. Reservasi diwiwiti tanggal 14 Agustus.

Isi

  • 1 paket panjelajah
  • 2 Paket Master
  • 3 paket legenda
  • 4 media

Paket panjelajah []

Paket panjelajah

Luwih saka $ 40 konten kanggo rega $ 24.99 usd!

Paket Master []

Paket Master

Luwih saka $ 100 konten kanggo rega $ 59.99 usd!

Paket legenda []

Luwih saka $ 200 konten kanggo rega $ 99.99 usd!

  • (3) Keanggotaan Premium Premium 30 dina
  • Jamur Oranye Oranye

Crita Maple 2 Pemegangan sing Dikethakake

Nexon wis ngumumake rencana kanggo crita maple 2 Pemegang panemu ing blog produsen paling anyar, lan katon apik banget.

Bakal ana telung tingkat, paket panjelajah ing $ 24.99, paket master ing $ 59.99 lan paket legenda ing $ 99.99

MS2Founderpackage

Bakal ana acara “pre-sale” sing winates kanggo crita maple 2 pendiri wiwit tanggal 17 Juli lan Nexon ujar manawa “bungkus pre-sale iki bakal duwe konten sing bakal didol sadurunge diluncurake sadurunge diluncurake, nanging Bonus tambahan tambahan kabeh paket pra-didol uga bakal entuk akses sing dijamin kanggo ditutup beta 2.”

Preview Paket

Aku cukup kesengsem yen paket paling murah kalebu Gunung Kaya sing paling pendiri kanggo game, sampeyan kudu mbukak sawetara undhangan ing ndhuwur dhasar supaya penting banget.

Lan apa sing ana ing papan sing apik banget. Unicorn sing bangga lan priskas

Mundhak menyang master unding lan sampeyan bakal bisa strut kanthi gaya nganggo klambi pita emas

Lan kanggo tenan legenda ing antaramu, seneng karo jamur jamur sing apik banget

Rincian liyane kanggo teka

Crita Maple 2 Paket Pendhiri durung dirampungake, nanging Nexon ujar manawa dheweke bakal duwe rincian lengkap kanggo kita nalika urip kanggo acara pre-sale sing winates tanggal 17 Juli.

Aku cantik hyped kanggo duwe unicorn, nanging aku ora yakin babagan game liyane karo pilihan “premium” langganan. Apa pikirane? Apa sampeyan ngarepake beta ditutup nomer loro MS2? Apa sampeyan bakal kanthi bangga nunggang harmasi prisma sampeyan ing perang? Apa sampeyan ora peduli? Ninggalake komentar ing ngisor iki utawa priksa Server Discord MMobyte kanggo gabung ing diskusi.

Menang salah siji saka 50 maplestory 2 pendiri 2 kanggo ngrayakake ekspansi skybound!

Maplestory 2

Jamur emas esem lan roket siap kanggo misi ing saindenging jagad mapleestory. Sampeyan ngerti apa tegese? Mbok menawa ora – mulane dakkandhani. Iki wektu kanggo ekspansi skybound kanggo maplestory 2. Iku nggulung liwat cuty free mmorpg dina iki.

Ekspansi Skybound nggawa jiwa sing diantisipasi
Kelas binder, area benteng langit anyar, lan mode PVP sampeyan bisa nemokake ing arena maple 1v1. Ana uga serangan huru-hara normal supaya sapa wae sing ora bisa njupuk serangan sing angel, nanging duwe cara kanggo nyambut gawe. Lan aja lali acara Sambutan Skybound, amarga menehi pemain ing tingkat sepuluh lan ndhuwur akeh booster lan barang yen sampeyan mlebu.

Kita ngrameke Kedatangan ekspansi 2 maplestory ing cara kita dhewe. Yep, kita wis menehi hadiah. Kita duwe 50 bungkus pangadeg kanggo nyekel supaya priksa manawa sampeyan ngetik kompetisi ing sisih ngisor kaca iki. Iki minangka paket panjelajah khusus, sing regane $ 40, lan menehi sampeyan 30 dina, tandha topi pendiri, tag reged’s Nameri, sing dadi harmasi sing ora duwe harmer, lan 2,000 bisu biru.

Muni apik, bener? Ya, sadurunge sampeyan mlebu ing giveaway, nonton video ing ngisor iki kanggo ndeleng kabeh sing kalebu ing ekspansi skybound anyar. Iku epik.

Bener, kanggo ngetik kompetisi iki kanggo menang paket pendiri maplestory 2 sampeyan kudu nggunakake widget ing ngisor iki. Saben tumindak sing sampeyan lenuh entuk siji mlebu menyang giveaway, kanthi luwih akeh tumindak sing sampeyan tambahake kemungkinan menang.

Kita uga mbutuhake alamat email sampeyan supaya bisa ngirim sampeyan kode nalika menang – kita ora bakal ngirim spam, kita janji. Mangga maca syarat-syarat lan kahanan sadurunge sampeyan mlebu.

Nalika sampeyan lagi ing kene, wenehake kaya ing kaca Facebook PCGamesn, utawa tindakake kita ing Twitter, lan kita bakal tetep anyar babagan kabeh hadiah ngarep kita.

PcGAMESN Otoritas global favorit ing game PC, Hardware, lan setengah urip 3.