Pelangi Six Drege Year 8 – Operasi Anyar, Operator, Liyane, Pelangi Six: Bocor Operator, lan liya-liyane | LOVE LOGH TURTLE

Pelangi Six Drego Y7s2 Vector Glare: Operator, bocor, tanggal release, lan liya-liyane

Ana uga refresher sing mlebu ing menu Puteran menu UI, kanthi telung kategori – play cepet, lan pelatihan – ngemot dhaptar lagu anyar. Pemain bakal bisa langsung ngakses dhaptar lagu sing diputer pungkasan ing njero kategori kasebut.

Pelangi Six Drege Year 8 – Operasi Anyar, Operator, Liyane

Ubisoft ngumumake rencana kanggo taun 8 pelangi enem pengepungan, kalebu operasi anyar, operator anyar, lan liya-liyane.

15 Agustus 2023 7 Min MARK

Tindakake kita

Pelangi Six Harze Taun 8, Pelangi Six Pengepungan Anyar, Pelangi Six Pengepungan Anyar, Pelangi Six Pengepungan

Ubisoft Nick Off Pelangi Six Dinten Taun 8 Kanthi Musim Pangobatan Anyar 1 Operasi Brava Anyar, Uga Operator Anyar. Mangkene kabeh informasi sing kita duwe babagan Pelangi Six Dinten Taun 8, Operasi, Operator Anyar, lan liya-liyane.

Pelangi Six Drags Operator Anyar

Ayo diwiwiti kanthi operator brazillian anyar.

Brava minangka panyerang kecepatan 1 kesehatan 3 kanthi drone khusus amarga kemampuan unik. Drone kasebut, sing diarani drone kludge, nggawa tingkat kasenengan lan ngrancang kabeh kanggo Pelangi enem pengepungan. Padha karo launcher hawa mozzie, drone klaku bisa ngrampog gadget lan kemampuan unik. Kabeh saka kamera buletproof, drone seru, mripat ala Maestro, lan liya-liyane, bisa dijupuk nganggo brava. Mesthi wae, kaya drone, peluncur hama Mozzie bisa uga bisa uga, supaya bisa nggunakake drone kludge marang panyerang.

Pilihan gegaman utama Brava kalebu bedhil serangan kanggo-308, uga Camrs Marksman bedhil. Kanggo opsi kapindho, dheweke bisa nggawa garang USP40 utawa Shotgun Super ShotGun. Dheweke duwe akses menyang grenades asap utawa claymores minangka gadget.

Saiki ayo ngomong babagan operator sing teka karo Musim 2: Operasi Dread Factor.

Fenrir minangka 2 kesehatan, 2 bekter kacepetan kanthi tambang khusus, sing diarani tambang F-Natt. Tambang iki ngeculake gas efek wedi yen ana panyerang sing nyedhaki. Sawise triggered, sapa wae sing ana ing sacedhake kajaba Fenrir bakal duwe lapangan tampilan sing diwatesi. Fenrir bakal duwe limang tambang kasebut, kanthi kemampuan kanggo ngaktifake nganti telung dina.

Kanggo Pilihan Loadout, Fenrir duwe Shotgasi MP7 lan Shotgun Sasg-12 minangka pilihan utama. Dheweke mung duwe bailiff 410 minangka pilihan sekunder. Dheweke uga bisa milih nggawa kawat barbed utawa kamera buletproof minangka gadget sekunder.

Sawise fenrir rawuh Ram, operator kanggo musim 3: operasi metode abot

RAM minangka 3 kesehatan, 2 panyerapan kacepetan karo Bu-Gi Auto-Breacher. The Bu-Gi Auto-Breachle bisa ngrusak lan kabeh permukaan sing bisa ngrusak ing dalane, kalebu tembok sing alus, kalebu lantai sing ora bisa diatasi, tameng peralatan sing ora dikuatake, Gadget Defender, lan liya-liyane. Mung bakal mandheg yen wis tekan obyek utawa tembok sing ora bisa ngrusak, utawa yen bakal dirusak.

Kanggo Pilihan Loadout, RAM duwe bedhil R4C Serangan lan Gun Macho LMG-E minangka pilihan utama. Kanggo Senjata Sekunder, RAM bisa nggunakake bedhil ITA 12S utawa pistol MK1 9MM. Dheweke bisa nggunakake grenade stun utawa pemberontak sing angel amarga gadget sekunder dheweke.

Pelangi Six Pengepungan Anyar

Saiki, ayo ngomong babagan konten kekuwatan operasi, diwiwiti kanthi perlindungan pamuter. Ubisoft rencana terus protilifikasi perlindungan pamuter sajrone taun. Kanggo wiwitan, dheweke ngenalake sistem keamanan QB anyar, sing kudu nambah angel nggawe cidra kanggo game, kaya Wallhacks, Aji, lan liya-liyane.

Dheweke uga ngenalake Mousetrap menyang game, khusus kanggo versi console game kasebut. Nggunakake mouse lan keyboard ing versi console saka game kasebut minangka mbeling, saengga mousetrap dirancang kanggo njaga bidang dolanan kanggo pemain konsol. Mousetrap bakal nampa nganyari ing saindenging taun, lan uga conto sing bisa ditemokake pisanan fitur kasebut ing game sing kompetitif.

Ing sandhinge sistem reputasi, tim kasebut ngrancang ngenalake sistem demendasi pamuter. Iki ngidini para pemain kanthi tingkat sing diputer karo pemain ing tim kasebut. Tim R6S bakal ngawasi fitur iki kanggo njamin keadilan. Ana uga penalti reputasi anyar liwat obrolan swara penyalahgunaan. Pemain sing nyemak konten sing sengit lan ngganggu ing obrolan swara bakal nemokake dhewe kanthi otomatis. .

Pungkasane, bakal ana syarat anyar kanggo pemain sing pengin muter ditingkat. Iki tujuan kanggo nyuda akun sing ora cocog lan surfing. Mode Privasi uga bakal diluncurake konsol kanggo kabeh pemain.

Ngalih, tim kasebut uga digunakake kanggo miwiti nganyari pemain konsol ing taun iki. Liyane saka mode mousetrap lan privasi, dheweke uga ngrancang ngenalake fleksibilitas lan controller controller tetep. Dheweke uga nganyari match cepet kanggo nggawe luwih akeh sing ditingkat lan ora dikira. Iki kudu nyuda downtime kanthi cepet, lan nyuda repetisi.

Ana uga refresher sing mlebu ing menu Puteran menu UI, kanthi telung kategori – play cepet, lan pelatihan – ngemot dhaptar lagu anyar. Pemain bakal bisa langsung ngakses dhaptar lagu sing diputer pungkasan ing njero kategori kasebut.

Ana uga prosedur onboard anyar kanggo Pelangi New Pelangi enem pemain pengepungan. Tantangan pamula bakal teka ing musim 1, sing ngidini pemain anyar mbukak kunci operator anyar nalika lagi diputer, uga sinau babagan dolanan. Musim 2 bakal ngenalake jalur sing target kanggo njupuk shooting, sing ngidini pamuter Ngatur katrampilan, gerakan, target jumlah, lan kabutuhan liyane. Musim 3 bakal nggawa ing tutorial playori: peta anyar kanggo pemain sinau unsur gamelan kaya karusakan, vertikal, lan liya-liyane. Pungkasane, mangsa 4 bakal ngenalake dhaptar lagu AI Defender, sing ngidini para pemain sinau babagan muter operator lan peta anyar.

Ayo pindhah menyang sawetara owah-owahan imbangan sing bakal teka ing musim iki.

  • Operator Balancing
    • Twitch: Delone Delone Decone Depeleration Nambah. Iki nggawe drone mandheg cepet sawise ngeculake input gerakan.
    • Ngilangi majalah nyegah pamuter wiwit njupuk. Yen gaman minangka senjata boltop tertutup, bakal ana siji bunder ing senjata sing bisa diobong sajrone animasi reload
      • Reming muzzle: pengurangan kick peluru pisanan tambah 50% saka 45%
      • Kompetisi: Pengurangan Recoil Horisontal tambah dadi 35% saka 15%

      [R6 EUL TAHAN 2] 6 Kesimpulan Utama Saka Playsay 1 & 2

      Joaquin Tuason · 2 minggu kepungkur

      Pelangi Six Drego Y7s2 Vector Glare: Operator, bocor, tanggal release, lan liya-liyane

      Pelangi Six Drego Y7s2 Vector Glare: Operator, bocor, tanggal release, lan liya-liyane

      Pelangi Six Depan Y7s2 Apa musim sabanjure teka ing taktik pertama Montréal Montréal. Nanging sawise diluncurake sukses Y7S1 lan New Defender Azumi, apa sing bisa diarepake saka musim kapindho taun? Pangembang ing Ubisoft wis ngumumake rincian utama, nanging apa sing sampeyan kudu ngerti? Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan kelompokan sabanjure ing Rambut SEGE SEGEGON isi, sing teka ing game, kalebu nalika diluncurake, lan liya-liyane.

      Gambaran Umum Y72

      Pelangi Six 7 Roadmap wis ngonfirmasi rincian ing ngisor iki babagan Y7S2, sanajan bisa uga sawetara fitur kasebut bisa dibandhingake Ubisoft Montreal ing ngarep.

      • Operator: Saka Belgium
      • Peta anyar: Kanggo Team Deathmatch
      • Pertempuran Pass: Fitur & Arcade Fitur
      • Fitur Prilaku / Anti Cheat Player: Dandan pembatalan Maret
      • Fitur Sistem Reputasi: Sanksi Firapy, Awal Mbalik
      • Fitur Konsol: Kontrol target, pribadi, iklan incut pengontrol anyar, setelan FOV
      • Konten anyar: Jupuk Shooting
      • Konten anyar: Tips Operator

      Pelangi Six Drego 2022 Roadmap

      Pengepungan Y7S2 Tanggal

      Nganyari 3 - Dipuntedahaken tundha sethithik, Ubisoft ujar glare vektor operasi bakal diwiwiti 14 Juni. Nganyari 2 - Vector glare wis telat, kanthi penggemar Ubisoft: "Kita wis ngenalake masalah pengalaman pamuter lan mutusake kanggo nundha pembebasan glare vektor supaya bisa ngatasi" Nganyari 1 - Ubisoft negesake glare vektor bakal ngeculake tanggal 7 Juni

      Ing wektu nulis tanggal rilis kanggo Pelangi Sixs2 pengepungan sing durung dikonfirmasi, nanging ora angel banget kanggo digarap manawa game kasebut kudu diluncurake. Sampeyan bisa ndeleng tabel ing ngisor iki kanggo ndeleng tanggal wiwitan kanggo musim sadurunge wiwit taun 2019. Kaya sing sampeyan ngerteni, musim kapindho ing dalan tahayan Tearly mesthi diwiwiti ing wulan Juni. Diwenehi musim anyar biasane diwiwiti dina Selasa, kita curiga Pelangi Six Segeg Y7S2 bakal diwiwiti tanggal 14 Juni 2022. Kajaba iku, wiwit Y7S2 bakal mbutuhake tes, kita rumangsa bakal weruh musim anyar teka ing server sing urip ing sawetara tahapan ing Mei 2022.

      “>Operasi “>Tanggal rilis
      “>Taun 4
      “> Musim 1 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.Com / Wiki / Operate_burnt_Horizon “> Kobong Burnt Horizon “data-lembar-nompaform =” “> 6 Maret 2019
      “> Mangsa 2 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / Wiki / Operasi_Phantom_Sight “> Panten Phantom “data-sheet-nitformat =” “> 11 Juni 2019
      “> Musim 3 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / WIKI / OPERATION_EMERBER_SE “> Ember Rise “data-lembar-nompaformat =” “> 11 September 2019
      “> Musim 4 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / Wiki / Operasi_shifting_Tides “> Aliran ombak “data-lembar-nompaformat =” “> 3 Desember 2019
      “>Taun 5
      “> Musim 1 .Fandom.COM / Wiki / Operasi_void_edge “> Void Edge “-lembaran-nomer-nomer =” “20 Maret 2020
      “> Mangsa 2 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / Wiki / Operasi_Steel_wave “> Gelombang baja “data-sheet-nitformat =” “> 16 Juni 2020
      “> Musim 3 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / Wiki / Operasi_Shadow_Legasi “> Warisan Shadow “data-lembar-nompaformat =” “> 10 September 2020
      “> Musim 4 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / Wiki / Operasi_neon_Dawn “> Neon Dawn “data-sheet-nomforfat =” “> 1 Desember, 2020
      “>Taun 6
      “> Musim 1 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.Com / Wiki / Crimson_heist “> Heist Crimson “-lembaran-nomer-nomer =”> 16 Maret 2021
      “> Mangsa 2 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.Com / Wiki / North_star “> Bintang Utara “data-sheet-nitformat =” “> 14 Juni 2021
      “> Musim 3 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / WIKI / Crystal_Guard “> Pengawal Kristal “-lembaran-nom-normati =” “> 7 September 2021
      “> Musim 4 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / WIKI / High_Calibre “> Kaliber dhuwur “data-sheet-nominal” “> 30 November 2021
      “>Taun 7
      “> Musim 1 “data-lembar-hiperlink =” https: // rainbowowsix.Fandom.COM / WIKI / DEMON_VEIL “> Demon Veil “data-lembar-nompafat =” “> 15 Maret 2022

      Y7S2 Operator Bocor

      Saben musim, Ubisoft ngeculake operator anyar kanggo ngepet, lan sabanjure bakal ana ing Belgium (diumumake ing dalan 2022). Kita malah ngerti sawetara katrangan babagan atraps anyar Thanks kanggo sawetara bocor, sing bisa maca ing bagean warta ing ngisor iki.

      Vektor glare paling anyar y7s2 News

      5 Mei – Kita mung luwih saka wulan sabanjure, mula kita bayangake bisa ndeleng sawetara bocor ing sawetara minggu sing bakal teka, mula tetep dirungokake.

      7 April – Liyane ndeleng sensasi operator anyar, sopan santun kanggo siege Zer0byte sing misuwur:

      17 Maret – Minangka nyeplang pengepungan sing bisa dipercaya Zer0bytes Kita entuk kabeh bocor sing nuduhake pemain sing bisa diarepake dening Y7S2. Kaping pisanan, misale jek musim anyar diarani ‘Y7S2 Vector Glare’.

      Kajaba iku, kita entuk tampilan pisanan ing operator anyar sing mesthine diarani ‘Sens’ sing bakal duwe jinis barang anyar sing diarani ‘r.O.U sistem proyektor ‘sampeyan bisa ndeleng kanthi tumindak, ing ngisor iki:

      Sing kabeh sampeyan kudu ngerti nganti saiki karo Pelangi Sixs2, nanging priksa manawa sampeyan bisa menehi tandha ing informasi paling anyar iki amarga kasedhiya utawa bocor!