Pelangi Six Drags Operator Anyar | PCGamesn, Pelangi Six Drege Nambah Papat Operator Anyar Taun iki

Pelangi Six Drege ‘Nambah Papat Operator Anyar Taun iki, diwiwiti karo panyerang brava

Hail operator anyar iki saka Korea Kidul, lan disetel kanggo nggawe lawang karusakan yen dheweke melu dolanan minangka bagean saka Y8S3. .

Pelangi Six Drags Operator Anyar

Pelangi Six Pengepungan Anyar Operator Seneng Kanggo mbantu Nyampur Meta ing Game Multiplayer sing populer. Saben musim anyar ngenalake operator anyar sing ngowahi lanskap sing kompetitif lan ngenalake taktik anyar sing nyenengake. Minangka operator operasi dhuwur, saiki ana 62 operator. Pengumuman pungkasan taun 7 Cara Roadpap tegese kita ngarepake papat liyane sajrone 12 wulan sabanjure, nggawa nganti 66.

Taun 7 musim 1 saiki wis diwartakake, lan kita terus ngenteni tanggal setting Demon, bebarengan karo operator anyar pisanan, Azami. Dheweke ora ana ing Jepang, lan nalika kita ngerti wong liya, kita ngerti babagan sing isih ana telung operator anyar taun iki saka Belgia, Singapura, lan Kolombia.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake babak lengkap kabeh sing kita ngerti babagan Pelangi New Main Operator Drawing nganti taun kepungkur yen sampeyan wis entuk sampeyan wiwit sampeyan wis mlebu lan sampeyan butuh refres Apa sing anyar.

Operator anyar sing bakal teka kanggo Pelangi Six Drege Taun 7 yaiku:

Pelangi Enom Pengepungan Operasi Demon Veil Operator

Azami minangka operator anyar kanggo lakune setan operasi, operasi pertama pelangi enem pengepungan 7. Gadget kasebut minangka penghalang KIBA, piso Kunai sing nggawe alangan bukti peluru sekitar sudut pandang. Iki nggawe Azami apik kanggo nolak garis geni, lan dheweke uga dadi operator sing pertama sing dikenalake kanthi teknis kanggo ndandani permukaan sawise dilanggar.

Rintangan dheweke ora bisa dirasakake – bisa dijupuk mung sawetara melee lan bledosan, nggawe luwih fleksibel nanging pungkasane luwih apik tinimbang barricades kraton. Dheweke duwe akses menyang papat alangan, nanging wektu sing adhem nyegah sampeyan spamming kabeh sekaligus.

Miniatur YouTube

Loadute dheweke kasusun saka Kapkan lan Tachanka 9x19SVN SMG, lan Shotgun acs12 Slug. Sidearm sing tunggal yaiku D-50, lan sampeyan duwe pilihan ing antarane kawat barbed lan pengaruh grenad kanggo gadget dhukungan. Azumi diklasifikasikake minangka operator sing medium, kanthi rong kesehatan, lan rong kacepetan.

Ana pirang-pirang kemungkinan taktik kanggo gadget Azumi, lan kemampuan kanggo ngunci garis-garis tampilan bisa menehi pembela ruangan tambahan ing situs kanthi akeh sudhut lan blutpots. Sampeyan kudu maca snippets saka wawancara karo direktur kreatif Alex Karpazis, ing ngendi dheweke rinci babagan operator prototipe sing dibatalake sing nyebabake desain akhir Azumi ‘lan’ flubber ‘.

Pelangi Six Drege

Pelangi Six Drege Taun 6 Operator

Yen ngono, sampeyan ora kejawab, ana papat operator anyar sing dirilis nalika Pelangi Six Drege Taun 6. Operasi taun saiki lan pungkasan – operasional kaliber dhuwur – ngenalake eri, nanging taun kepungkur uga wis ndeleng Osa, Thunderbird, lan Flores melu fray.

Thorn

Pertahanan basis trap, thern medium armored – loro kesehatan, loro jangkar kacepetan – kanthi njeblug sing dijepetake diarani cangkang razorbloom. Nalika langkah-langkah penyerang ing jangkoan, tunas blade projectiles sawise tundha cekak. Gumantung ing ngendi sampeyan nalika mati, iki bisa nyebabake karusakan mahas, sanajan panyerang tandha bakal entuk kasempatan kanggo metu saka geni ing paling kasus.

OSA

Pelangi Six Operator Transgender Pertama Arhiegen minangka alternatif sing apik kanggo Montagne karo talon-8 tamel. Alangan transparan kasebut bisa ditrapake ing lemah kanthi cara sing padha kanggo mbela tameng sing bisa ditemtokake, lan uga bisa dipasang ing Windows lan Pintu. Rintangan kasebut bisa uga buletroof, nanging siji sing njeblug saka njeblug bisa langsung ngrusak dheweke.. OSA cukup serbaguna amarga dheweke bisa ngunci giwang lan garis-garis geni sing angel, nalika duwe kemampuan kanggo nempel tanduran ing ngisor iki kanggo Montagne.

Thunderbird minangka operator penyembuhan anyar pisanan wiwit DOK, bisa nyebar nganti telung stasiun Kóna ing papan sing paling horisontal. Stasiun bisa nambani – lan overheal – nalika sampeyan langkah ing jangkoan, nanging ana wektu cooldown sadurunge bisa ngurus hit liyane. Dheweke minangka buff sing kuat kanggo mbela jangkar, supaya dheweke nahan sudut sing luwih dawa kanthi nyepetake kesehatan sajrone wektu.

. .

Anak katresnan sing ora sopan saka drone twitch lan grenade, drone RCE-titorie fleksibel banget. Dheweke bisa nyiram jangkar, utilitas sing jelas, malah ora ana pelanggaran alus saka jarak yen perlu. Drone kasebut bisa rawan nalika roaming, nanging yen micu dheweke langsung nempelake menyang permukaan sing paling cedhak, menehi buletproof awake dhewe. .

Related: Game FPS paling apik ing PC

Sing kabeh ngerti babagan pelangi S0 Operator anyar sing ditepungi. Kita bakal tetep pandhuan iki dianyari nalika sinau luwih lengkap babagan taun 7, nanging ing sawete sampeyan bisa mriksa pandhuan kita menyang pelangi paling apik ing operator pengepungan.

Jordan Terusake mantan editor PCGamesn Wakil, Yordania wiwit isih tinggal. Nalika dheweke ora main pelangi enem pengepungan, sampeyan bakal nemokake wong sing nggegirisi ing game FPS utawa muter maneh 4.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

‘Pelangi Six Drege’ Nambah Papat Operator Anyar Taun iki, diwiwiti karo panyerang brava

Pelangi enem pengepungan. Kredit: Ubisoft

.

  • Waca liyane: Game FPS Best: Shooter Paling Apik Sampeyan Bisa Main ing 2023?

Pisanan, diluncurake kanthi kekuwatan pangecatan operasi tanggal 7 Maret, yaiku panyerang brava. Dron anti-gadget brava bakal ngidini para penyerang ngrusak gadget pertahanan nanging malah subvert kasebut, ngganti kasetyan saka gadget pertahanan kanggo ngowahi kejutan maut.

Ing taun 8 musim 2, operator Swedia bakal ditambahake menyang game kasebut. Taun 8 musim 3 bakal weruh operator korea sing ditambahake ing game kasebut lan pungkasane ing taun 8 musim 4 operator Portugis bakal gabung karo pelangi.

Nme ora ditampilake informasi liyane babagan cara operator kasebut bisa dilengkapi utawa gadget bisa uga ana.

. Nanging, durung ana operator Swedia ing game kasebut wiwit The Origia Annika Lofquist Asli – potongan jero yen Ubisoft kanggo nggawa maneh – lan ora ana sing dadi operator Portugis, saengga bisa dadi pemain saka negara kasebut Muter operator saka rong papan kasebut.

Ing Pelangi Six Donya Donya Dunia Dunia enem invitasi enem invitasi, tumpukan informasi babagan kekuwatan operasi operasi anyar lan rencana mbesuk Ubisoft kanggo taun ngarep wis dicethakaké. Iki kalebu rework kanggo operator Shield, peta anyar ing musim 4 taun 8 lan kerja konsulat peta populer ing musim 2.

Kanggo luwih saka apa sing kedadeyan ing jagad pelari enem pengepungan, priksa tag kanggo kabeh sing wis digali saka enem invitasi.

Pelangi Six Pengepungan Operasi Heavy Rincian Heavy

Operasi metode abot yaiku nganyari paling anyar kanggo , Taun 8 musim 3, lan nggawa karo Operator anyar merek, Gadget unik, a Mode Arcade Anyar, lan nganyari kanggo operator sing ana.

Halaman iki tumindak minangka risak komprehensif saka nganyari metode operasi abot kanggo pengepungan R6, kalebu Tanggal rilis.

Operasi tanggal release mettle abot

Operasi Heavy Mettle disetel kanggo Debut Ing Pelangi S0 Dragi 29 Agustus, 2023.

Operator Anyar – RAM

Hail operator anyar iki saka Korea Kidul, lan disetel kanggo nggawe lawang karusakan yen dheweke melu dolanan minangka bagean saka Y8S3. RAM bakal kasedhiya minangka bagean saka premium Pertempuran ing Bukak Operasi Mettle lan Mbukak kunci rong minggu mengko kanthi kapercayan R6.

Primata loadout kalebu:

  • Gun Mesin LMG-E
  • R4-C Serangan Rifle

Pilihan sekunder dheweke yaiku:

Gadget Anyar – BU-GI Auto-Breacher

Basic Breacher.png

. The Breacher dilengkapi agul-agul sing muter ing cedhak tagar ngarep lan njeblug ing ngisor, piranti kasebut dibangun kanggo ngrusak posisi pertahanan lan mbukak swarane gedhe kanggo dolanan vertikal. Dheweke uga banter, tegese bisa ngganggu operator mungsuh.

Screenshot (391) .png

Kanggo nggunakake BU-GI, RAM kudu masang kanthi ngeculake ing lemah. Yen dibuwang liwat jendhela utawa lawang sing ditarik, barikade bakal dibungkus bit. Salah siji sadurunge dheweke ngeculake utawa sawise negara, ram bisa Pilih arah sing bakal ditindakake Bu-Gi Sawise diaktifake: langsung maju, mlengkung menyang sisih tengen, utawa mlengkung ing sisih kiwa. Sawise diaktifake, bakal kanthi otomatis drive maju lan tindakake dalan sing wis ditemtokake. Sawise sawetara wektu, Bu-Gi bakal entek jus lan break.

Babagan sepisan per detik, iki njeblug lantai ing ngisor iki, Mbukak bolongan ukuran ukuran dampak ing lantai alus. Iki uga bakal ngrusak tameng perisai sing bisa digunakake, Barricades Castle, lan Kawat Barbed ing dalan, lan bakal micu traps mungsuh.

Nganyari operator

  • Grim
    • Saiki bisa milih launcher Hive Kawon kanggo motret sing lengket, utawa sing mumbul siji sadurunge micu
    • Tuduhan kluster saiki bakal dikirim ing tameng Dabus, uga Talon Osa 8 Shields
    • Sampeyan saiki bakal bisa mbebasake awake dhewe saka tongkat sambutan, sanajan sampeyan bakal lara banget (obah alon-alon, nggawe swara luwih akeh, lan tinggalake darah getih)

    Screenshot (393) .png

    Mode game anyar iki ing dhaptar dhaptar arcade permanen kaya “Team Deathmatch kanthi corak”. Saben pemain Saya menyang pertandhingan kanthi senjata acak sing padha, .

    Nganyari liyane

    • Shotguns
      • Nampa njiwet menyang ing ngisor iki:
        • Penyebaran
        • Cocog cepet
          • Rounds saiki bakal diwiwiti kanthi sawetara tembok dhasar sing wis dikuatake, lan sawetara bolongan rotasi sing wis dibukak
          • Ing sawetara detik pisanan ing babak, Pembela ora bakal bisa moto njaba utawa mlayu, nyegah peaking spawn