Pc mini mini paling apik ing 2023 | Pandhuan Tom, PC Faktor Faktor Cilik – PC Game Desktop Kompak – Pc Xotik PC

Desktop Game Compak Series Compactops

Ngerti apa sing dikarepake: Nggoleki PC Mini sing bener kanggo sampeyan miwiti karo ngerti apa sing sampeyan goleki. Apa sampeyan pengin soko cukup kanggo tuck ing mburi TV minangka kothak streaming darmabakti, utawa sampeyan nggoleki barang kanthi kapabilitas game? Apa sampeyan pengin mesin browsing internet dhasar, utawa sampeyan butuh kemampuan pangolahan lan grafis serius? Picks paling apik ing ndhuwur nindakake proyek sing apik kanggo nyorot kasus panggunaan sing beda-beda sistem paling cocog.

PC mini paling apik ing 2023

PC mini paling apik bisa uga cilik dibandhingake karo rig ukuran standar nanging bisa ngemas kekuwatan kanggo nindakake macem-macem tugas – kalebu browsing web, nggawe game lan game.

Ora mung komputer cilik iki luwih trep tinimbang menara sing gedhe banget, nanging uga sepi banget. Kanggo sawetara wong, mini PC bisa dadi komputer pribadi sing sampurna.

Ing babagan desain, mini PC sawetara saka desktop sing luwih cilik kanggo nempel PC sampeyan bisa mlebukake kanthong sampeyan. Mini PCS leakin laptop laptop laptop sing mini kanggo nyedhiyakake sampeyan sing nggumunake kanthi ukuran ukuran sing bisa didhelikake ing mburi monitor. Kanthi Mini PC digawe kanggo kabeh saka streaming media kanggo dolanan lan VR, ana PC Mini lan Mini Desktop kanggo meh kabeh wong.

Ing ngisor iki, kita wis ndhaptar PC Mini paling apik kanggo kabeh saka hiburan omah kanggo game lan workstations profesional.

Tony minangka panulis komputasi ing pandhuan Tom sing nutupi laptop, tablet, Windows, lan iPados. Sajrone jam-pirang-pirang jam, Tony seneng maca buku komik, main game video, maca novel fiksi spekulasi, lan mbuwang akeh wektu ing Twitter. Pakaryan kasebut muncul ing publikasi kayata laptop mag, pc pc, lan macem-macem situs game mandiri.

Dhaptar cepet

Mangkene ringkesan cepet saka Mini Mini PC sing bisa sampeyan tuku saiki adhedhasar tes lan ulasan. Malah yen sawetara mesin sing kadhaptar dudu model paling anyar sing kasedhiya, dheweke isih nyedhiyakake kekuwatan kanggo apa wae sing sampeyan lakoni.

Sing paling apik mini PC sakabèhé

Mac Mini M2 minangka powerhouse ukuran pint sing luwih murah lan luwih cepet tinimbang sing sadurunge thanks kanggo chip cepet m2. Pilihan kanggo nganyarke karo M2 Pro ($ 1,299) luwih apik kanggo menehi hasil, ngowahi menyang MAC sing apik kanggo game utawa foto / video. Iku pc mini mini kanggo penggemar Mac.

Paling apik kanggo kreatif

PC mini paling apik kanggo kreatif

MAC Studio M2 minangka perbaikan tambahan kanggo sadurunge, ngirim luwih akeh kekuwatan tinimbang sadurunge ing desktop Mac sing isih mlaku sepi lan katon apik ing meja. Nanging iku dudu pitch kanggo studio. Iki minangka desktop MAC sing paling dhuwur sing nindakake kabeh kebutuhan kreatif.

Paling apik kanggo game

3. Minisforum Neptune Hx99g

PC Mini Paling Apik

Minisforum Neptune Hx99g minangka PC game ukuran pint sing ngirim kinerja sing apik kanggo regane. Kurang saka laptop game sing kompatibel sampeyan entuk kothak cilik iki kanthi akeh port lan daya kanggo mbukak akeh game kanthi apik, Thanks kanggo RX 6600m RX 6600M.

Paling apik kanggo proyek

4. Model raspberry pi 4 model b

PC mini paling apik kanggo Tinkerers

Model raspberry pi 4 nyurung barang-barang ing dhuwur kanthi prosesor video sing luwih kuat, 4k video lan pilihan bagean sing luwih apik. Nawakake nilai sing gedhe kanggo proyek saka prasaja kanggo kompleks, saka pangolahan lan grafis sing ditambahake kanggo nawakake kompatibilitas kanthi aksesoris sing lawas.

Paling apik kanggo kantor

5. Dell Optiplex 7070

PC mini paling apik kanggo kantor

Ngemas kemampuan akeh kanggo ukuran cilik lan nawarake solusi modular sing pengin upgrade asring, Dell Optipllex 7070 Ultra minangka corak sing adhem ing papan kerja mini ing papan kerja. Pc mini dhewe Dadi ramping bisa uga salah kanggo paket baterei laptop utawa dok desktop.

PC mini paling apik kanggo tuku saiki

Napa sampeyan bisa dipercaya pandhuan Tom

Penulis lan editor nglampahi wektu nganalisa lan mriksa produk, layanan, lan aplikasi kanggo mbantu nemokake apa sing paling apik kanggo sampeyan. Temokake luwih lengkap babagan carane tes, nganalisa, lan tingkat.

Sing paling apik mini PC sakabèhé

1. Apple Mac Mini karo M2

Sing paling apik mini PC sakabèhé

Review Ahli:

Spesifikasi

Ukuran (inci): 7.7 x 7.7 x 1.4
Panyimpen: 256GB – 8Tb SSD
Geekbench 5 Skor: 15,038

Alasan kanggo tuku

Kuat, utamane karo M2 Pro
Cilik, sepi lan katon apik ing meja
$ 100 luwih murah tinimbang sing sadurunge

Alasan kanggo ngindhari

Ora diowahi pangguna utawa nganyari

Apple Outdid dhewe karo Mac Mini M2 ($ 599), Powerhouse ukuran pint sing luwih murah lan luwih cepet tinimbang sing sadurunge matur nuwun kanggo chip cepet M2. Pilihan kanggo nganyarke karo M2 PRO ($ 1,299) Mhutang kesepakatan kasebut, dadi MAC sing apik kanggo game utawa foto / sinar video / Video.

Mesthi wae, sampeyan entuk luwih akeh tinimbang mung mbayar PRO: Tingkat mini Mini karo Mini Tingkat entri ora mung luwih kuat, nanging uga duwe luwih akeh memori lan panyimpenan tinimbang mini Mac-level tingkat, uga luwih akeh Port. Iku PC Mini sing apik kanggo penggemar Mac, sing ditampilake Macos Ventura kanggo efek sing apik.

PC mini paling apik kanggo kreatif

2. Apple Mac Studio

PC mini paling apik kanggo penggemar Macos

Review Ahli:

Spesifikasi

Ukuran (inci): 7.7 x 7.7 x 3.7 inci
Bobot: 5.9/7.9 pon (m1 max / m1 ultra)
CPU: Apple M1 Max – M1 Ultra
Geekbench 5 Skor: 23,931

Alasan kanggo tuku

Kinerja cepet-cepet saka M1 Ultra

Alasan kanggo ngindhari

Larang regane apa sing sampeyan entuk, utamane ing mburi dhuwur

Studio MAC bisa ngirim luwih akeh tinimbang komputer Apple ing pasar sing disimpen menyang sasis sing sepi, sing apik banget sing katon apik ing meja.

Minangka akeh sing kita seneng ndeleng Apple Silicon sing apik kanggo nggunakake ing MACBooks, sing efisiensi tenaga kerja ing bisnis M1 kanthi chops kanggo milih sing paling apik PC Silikon saka Intel lan AMD.

Wiwit iki Apple, sampeyan kudu mbayar premium. Rega wiwitan Mac Studio. Kanggo entuk studio Mac karo chip Ultra M1 sing paling dhuwur ing Apple bakal mbayar sampeyan paling ora $ 4K, sanajan cocog yen sampeyan pengin salah sawijining Macs paling cepet ing pasar.

PC Mini Paling Apik

3. Minisforum Neptune Hx99g

PC mini paling apik kanggo game

Review Ahli:

Spesifikasi

Ukuran: 8.1 x 8 x 2.7 inci
Panyimpenan: Nganti 2TB NVME SSD X 2
Geekbench 5 Skor: 9607

Alasan kanggo tuku

Kinerja luar biasa
Panyimpen Nganyarke lan RAM

Alasan kanggo ngindhari

Minisforum Neptune Hx99g minangka PC game ukuran pint sing ngirim kinerja sing apik kanggo regane.

Kurang saka laptop game sing kompatibel sampeyan entuk kothak cilik iki kanthi akeh port lan daya kanggo mbukak akeh game kanthi apik, Thanks kanggo RX 6600m RX 6600M. Sampeyan uga bisa mbukak mbukak lan nganyarke nganti 64GB saka RAM lan terabytes saka panyimpenan, sanajan proses nyedhaki kasus kasebut.

Nanging, iku PC mini sing apik kanggo game lan salah sawijining rekomendasi paling dhuwur.

PC mini paling apik kanggo Tinkerers

4. Model raspberry pi 4 model b

PC mini paling apik kanggo proyek bangunan

Review Ahli:

Spesifikasi

Ukuran (inci): 3.4 x 2.2 x 0.4
Panyimpen: Ora ana panyimpenan ing papan
Geekbench 3 Skor: N / A

Alasan kanggo tuku

Luwih kuat tinimbang model sing kepungkur
Ndhukung output video 4K Dual 4K, USB 3.0 lan USB Tipe-C Kanggo Daya

Alasan kanggo ngindhari

Ora kompatibel karo kasus raspberry pi lawas
Kompatibilitas piranti lunak hit utawa miss

Diwasa Raspberry ing jaman anyar saka teknologi DIY, lan model paling anyar, model Raspberry Pi 4 B, nyurung supaya bisa uga luwih akeh prosesor video, lan pilihan bagean sing luwih apik. Model paling anyar, model Raspberry Pi 4 35 B nawakake nilai sing gedhe kanggo proyek wiwit saka kompleks, saka pangolahan lan grafis sing ditambahake karo aksesoris sing luwih dhuwur.

Yen sampeyan pengin nindakake perkara sing beda karo teknologi, model raspberry pi 4 B minangka PC mini paling apik kanggo tinkering lan eksperimen. Apa sampeyan tuku dhewe utawa ing kit, raspberry pi angel dikalahake.

Wiwit kita review, The Raspberry Pi 4 model B wis nganyari karo model anyar sing duwe 8GB RAM, kanthi signifikan banget kanggo memori 2GB model dhasar.

PC mini paling apik kanggo kantor

5. Dell Optipllex 7070 Ultra

PC mini paling apik kanggo kantor

Review Ahli:

Spesifikasi

Ukuran (inci): 10.08 x 3.78 dening 1.1
CPU: Intel inti i7-8665U
Geekbench 4 Skor: 16,684

Alasan kanggo tuku

Mini PC Ndandani Desktop All-In-One
Pilihan port sing apik banget
Nomer konfigurasi lan rencana liputan

Alasan kanggo ngindhari

Ngunci sampeyan menyang ekosistem sing anyar lan ora

Desktop kantor favorit anyar kita nindakake trick sing adhem sing adhem, kanthi desain sing nyenengake sing ndhelikake PC mini sing kuat sing dadi salah sawijining gambar sing murah banget. Ngemas kemampuan akeh kanggo ukuran cilik lan nawarake solusi modular sing pengin upgrade asring, Dell Optipllex 7070 Ultra minangka corak sing adhem ing papan kerja mini ing papan kerja.

Pc mini dhewe dadi ramping bisa uga salah kanggo paket baterei laptop utawa dok desktop, nanging ing njero ruangan prosesor intel, nganti 64GB RAM lan luwih saka 1TB panyimpenan. Nduwe akeh port lan kinerja sing nggawe piranti mini-produk mini sing paling apik kanggo produktivitas sing bisa dituku.

Cara milih PC Mini Paling Anyar

Mini PCS Range saka PC Proyek Cilik Kanggo $ 50 (£ 50 / $ $ 75) kanggo kompak desktop sing bisa regane $ 1,000 utawa luwih. Stick PC minangka biaya sing paling serba guna, lan umume antara $ 100 (£ $ 150) lan $ 200 (£ 20000), lan bakal bisa digunakake ing TV utawa monitor. Mini PC Prices beda-beda adhedhasar hardware.

Ngerti apa sing dikarepake: Nggoleki PC Mini sing bener kanggo sampeyan miwiti karo ngerti apa sing sampeyan goleki. Apa sampeyan pengin soko cukup kanggo tuck ing mburi TV minangka kothak streaming darmabakti, utawa sampeyan nggoleki barang kanthi kapabilitas game? Apa sampeyan pengin mesin browsing internet dhasar, utawa sampeyan butuh kemampuan pangolahan lan grafis serius? Picks paling apik ing ndhuwur nindakake proyek sing apik kanggo nyorot kasus panggunaan sing beda-beda sistem paling cocog.

Temokake ukuran sing bener: Mula, ana pitakonan faktor formulir. Mini PC kabeh cilik, nanging ana macem-macem opsi ing kategori kasebut, saka Stick PCS sing cukup sithik ing kanthong menyang towers desktop sing isih bisa nyingkirake. Sampeyan bakal ngurbanake kekuwatan kanggo sistem sing luwih cilik, nanging sampeyan isih bisa entuk desktop sing bisa ditindakake cukup sithik kanggo nindakake tas ransel, sanajan sampeyan bisa kemampuan game utawa kinerja workstation.

Priksa manawa sampeyan seneng konfigurasi lan upgrade opsi sampeyan: Pungkasan, sampeyan pengin ndeleng opsi konfigurasi lan upgrade. Akeh PC mini duwe loro utawa telung pilihan konfigurasi, sing bisa ngganti kabeh saka jumlah panyebaran sing kalebu ing prosesor dhuwur lan grafis diskretik. Ana uga pitakon babagan upgrade. Akeh PC Mini sing paling cilik ora ninggalake ruangan kanggo owah-owahan hardware mbesuk, nanging liyane dirancang supaya sampeyan nambah memori utawa panyimpenan, utawa malah bisa dibangun karo port sing ngidini kemampuan eksternal. Yen ragu, priksa ulasan kita, sing kalebu rincian konfigurasi lan bakal ngrembug potensial kanggo upgrade.

Kepiye cara nyoba pcs mini paling apik

Kita sijine saben PC mini sing kita review liwat sawetara tes pathokan lan nggunakake jagad nyata kanggo entuk gambar sing paling jelas sing bisa ditindakake kanthi becik, apa kemampuan sing paling cocog karo rega.

Kanggo kinerja, kita nggunakake tes prosesor Geekbench kanggo ngukur kemampuan pangolahan sakabehe. Kita mbukak spreadsheet khusus kanggo ndeleng sepira suwene kanggo ngatasi set data sing gedhe lan tugas-tugas sing akeh banget. Kita uga nyoba kecepatan transfer file, Nyalin file gedhe kanggo ndeleng sepira suwene sistem kudu nyalin file multimedia, dokumen lan konten liyane.

Kanggo nyoba kemampuan grafis, kita mbukak pirang-pirang tes pathokan saka 3dmark. Yen sistem duwe kapabilitas, kita uga bakal mbukak tes game individu lan tes kinerja STEAMVR kanggo ndeleng kepiye sistem kanggo nangani panjaluk game modern.

Sing paling penting, kita nggunakake ton wektu kanthi nggunakake saben mini PC kanggo kegiatan saben dinane. Kita nonton film, nindakake karya, main game, lan musik jeblugan para pamicara, kabeh entuk pangerten sing luwih cocog karo dhuwit sampeyan.

Desktop Game Compak Series Compactops

Xotic pc

Faktor Form Cilik Mini Mini Gaming Komputer ing Desain Kompak Kanthi Kemampuan Kanggo Lungguh ing Mejo utawa Tabel. Kinerja sing ora bisa dipercaya, didhelikake ing kasus cilik. Ramping lan kuat, nanging kamar kanggo nganyarke!

Apa sampeyan ing pasar kanggo komputer desktop mini game? Yen mangkono, sampeyan wis tekan panggonan sing bener. Xotic PC minangka tujuan utama kanggo para penggemar game sing njaluk kinerja sing kuat kanthi faktor wujud cilik. Senadyan apa sawetara tukang game, ora perlu kompromi amarga sampeyan pengin komputer game kanthi tlapak sikil cilik. Saben sasis ing pilihan iki duwe desain slim durung ana kamar sing akeh kanggo komponen sing bisa dianyari uga potensial pendinginan banyu. Paling apik, PC Desktoptops Compact kita regane adol lan miwiti mung $ 999. Jelajahi pilihan komputer komputer kompak kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan GS1 Fury, GS4 Triton, lan GS5 Shadow Dina iki. Komputer Compact Game Ngidini tukang game kaya sampeyan nyimpen ing papan tanpa kompromi ing hardware.
Koleksi Desktop Playing Compactops Fitur 6 mesin sing beda kanggo sampeyan milih. GS4 Triton nggabungake aluminium Anodisasi kanthi panel sisih kaca dual-tempered kanggo nampilake interior sing resik kanthi sentuhan premium. Kasus Shadow GS5 kanthi otomatis dikonfigurasi kanggo ngidini kekuwatan luwih akeh ing ukuran kompak. GS1 Fury nyisihake dhewe saka desktop sing saingan kanthi sasis terbuka lan macem-macem pilihan tampilan. Paling apik, sampeyan bakal duwe akses menyang macem-macem bagean, produk, lan pilihan upgrade liyane. Pilih antarane platform AMD lan Intel, Konfigurasi pirang-pirang drive hard ing serangan, utawa entuk potongan RAM sampeyan kanthi ukuran lan kecepatan. Sanajan ana faktor alum cilik, PC ing pilihan saka komputer desktop mini bisa nggawe statement pokok babagan gaya pribadi sampeyan. Kita nawakake macem-macem pilihan pangaturan khusus kanggo mbantu nggawe bangunan khusus sing metu saka wong akeh. Etching laser njamin gambar, teks, utawa grafis sing sampeyan pilih bakal tahan umur rig kinerja dhuwur.
Menehi Rampung Eksternal Eksegasi kanthi nglukis Cassis warna favorit utawa bungkus nganggo karakter favorit. Ora preduli kepiye sampeyan pengin nggawe pribadi saka desktop game seri kompak, kita wis dijamin. Yen kita ora duwe fitur kustomisasi sing dibutuhake, supaya kita ngerti. Kita mesthi goleki bahan lan ide anyar.

Link cepet

  • Ulasan Pelanggan
  • Ulasan Pilot Trust
  • Ulasan Rating Reseller

Info

Komputer

Lengganan kanggo email kita

  • Milih pilihan asil ing kaca refresh kaca lengkap.
  • Mbukak ing jendela anyar.

Ayo pelanggan ngomong kanggo kita

Eliza White (Lincoln, AS)

Desktop game MSI CODEX R 12TG-049us iki minangka powerhouse mutlak nalika entuk game. Aku tresna!

Fadiyan (San Diego, AS)
Laptop paling apik kanggo game

1-Best MSI Laptop kanggo game
2-layanan pelanggan paling apik
3 situs web paling apik kanggo pesenan online

Brendon Foreman (Bluffton, US)

Aku tuku adat dibangun GX9 H9 lan wis dibangun kanthi cara sing dakkarepake sing apik banget, mbuwang sawetara upgrade lan entuk sawetara perkara sing gratis. Butuh udakara 2 minggu saka tanggal dina kanggo dina iki aku online lan main game. Persiyapan kasebut meh persis kaya sing wis dakwenehake, dheweke ora kejawab pilihan kabel braided lan entuk warna sing salah nanging dibenerake meh cepet. Yen ora, komputer kasebut wis siyap lan siyap kanggo muter lan wis nindakake kaya sing diarep-arep lan iki minangka tugas nomer loro saka dheweke lan aku bakal terus tuku saka dheweke.

Gambar pangguna

Daniel Collina (Riverside, US)
Pakaryan gedhe! PC sing apik banget.

Pisanan lan paling penting. Aku nampa PC cepet, sajrone rong dina aku percaya. Iki diunculake kanthi safety banget. Dheweke ora skimp ing proses apa wae nalika mbangun nyata, manajemen kabel tingkat profesional lan cocog hardware. PC pancen estetika banget nyenengake, kabeh bakal mili. Dheweke terus nginstal program apa wae sing bisa sampeyan kudu ngatur RGB utawa nada apa wae sadurunge. Kabeh ing kabeh 10/10 mbangun. Aku bakal nyaranake PC Xotic kanggo sapa wae sing butuh PC sing bisa dipercaya, lan profesional dibangun. 100% nyaranake lan 1.000% puas karo tuku!

Matt Leblanc (Anaheim, US)
Tresna pc gameku

Tresna estetika lan mbangun, kudu nyekel GPU sing luwih apik ora bisa salah karo 4 seri. Manajemen Kabel ing titik lan wis siyap metu saka kothak.