Paus Impact Genshin ngomong karo aku babagan mbuwang ewu, Genshin iki dampak $ 100,000 akun iwak paus iki kaget kanthi akeh | Pcgamesn

Genshin iki dampak $ 100,000 akun iwak paus yaiku kaget kanthi akeh cara

Ethan Anderson Lover saka Game RPG lan kabeh perkara Zelda, Pokémon, Naga umur, utawa tales sing gegandhengan. Saiki nutupi pengaruh Genshin sing akeh kanggo situs kaya hapepot lan PCGamesn, kanthi pengalaman kepungkur minangka Wakil Editor Pandhuan kanggo Twinfinite.

Iki Efek Genshin Para penggemar nggunakake $ 1,000 nganti $ 90.000 ing karakter

These <i></p>
<p>Efek Genshin</i> Peminat sing dienggo “, 000 nganti $ 90.000 ing karakter” /></p>
<p>Diterbitake 2 November 2022<br />
Kita bisa uga entuk komisi saka tautan ing kaca iki.</p>
<p>“Kayane lagu Ariana Grande: Aku ndeleng, aku seneng, aku pengin, aku entuk,” ujare salah sawijining banker investasi anonim sing mbuwang $ 10,000 ing game peran sing populer banget, gratis banget <em>Efek Genshin</em>. “Aku ora ngerti amarga murah karo sing dakkarepake. Sawetara wong nglumpukake fotoki. Sawetara menyang konser lan kabeh perkara. Aku ngumpulake game.”</p>
<p>Beaching, tumindak mbuwang jumlah dhuwit sing gedhe ing game digital, bisa dadi topik sing angel kanggo ngrembug ing komunitas game. Game Gratis-Kanggo-Main asring ngemot sistem gambling sing dirancang kanggo nyengkuyung mbuwang, lan wong paus sing paling apik bisa nggawe berita utama kanggo njupuk ewonan dolar sing bisa dipikirake ewu dolar. Utamane ing komunitas sing nganggo basa Inggris, Paus asring bakal dibahas kanthi veneer saka sayang utawa nyipta.</p>
<p>. Sing pengin keprihatinan sing ora ana sing diadili dening para kanca sing dudu tukang game, utawa duwe akun game sing disusupi.</p>
<p>“Yen kulawarga lan kanca-kanca non-gamer ngerti, mesthi bakal kelangan pikiran,” ujare karyawan pemerintah sing ngenteni sewu dolar ing game.</p>
<h2><span id=Mangkene Napkin matematika

Ing Efek Genshin, Konstelasi minangka kemampuan sing bisa ditundha kanthi nggambar pirang-pirang salinan karakter saka Gacha kanthi acak. .

Nganggep manawa sampeyan bakal kelangan kabeh kemungkinan entuk karakter kurang saka 100%, kira-kira udakara $ 444. Yen sampeyan arep nggunakake senjata sing cocog, tokoh kasebut yaiku $ 592. Watak rasi lintang sing maksimal diarani C6, lan senjata sing maksimal diarani R5. Dadi C6R5 minangka karakter lan gabungan sing paling larang sing bisa diduweni.

Kaca game nampilake rasi lintang arataki aturo

Ora kabeh paus sing adoh banget, sanajan kanggo karakter favorit. Nanging Yen Sampeyan pengin siji, sampeyan kudu nyisihake liwat $ 5,000.

Sapa sing diarani paus sing diarani iki?

Sawetara iwak iki minangka pemain Gacha sing jangka panjang sing digunakake kanggo mbuwang dhuwit sing akeh kanggo nguber karakter sing dikarepake. Aku ngomong karo pemain sing makarya ing pamrentah, transportasi, layanan pangan, lan toko. Wong-wong sing ora sugih marang Kotaku yen isih urip karo kulawargane.

Amarga biasane mbutuhake dhuwit akeh supaya bisa nglampahi ewu dolar ing game video, iwak paus sing luwih dhuwur sing dakkandhakake duwe pendhudhuk sing mbayar. Paus iki nggarap, gabung lan pitukon, akuntansi, akuntansi, perbankan investasi, lan cyberkess. “GenshinPamirsa Failed sing utamane wong diwasa kanthi dhukungan sing cukup kanggo ndhukung hobi, “ujare Moss, buruh restoran 18 taun sing saiki wis rawuh ing College. Dheweke wis ngenteni $ 3,000 ing game amarga diluncurake ing 2020.

“[Paus] yaiku wong sing mbuwang dhuwit ing [Genshin] Amarga iku kosok balene, “ujare pamuter anonim sing nggunakake $ 8,000. “Wong-wong ing komunitas paus biasane duwe luwih saka siji papan [ing endi] padha nandur dhuwit.”

Dolphins minangka pemain Gacha sing gelem nglampahi dhuwit sing signifikan, nanging dianggep minangka langkah ing ngisor iwak paus. Aku nampa tanggapan saka pemain sing “mung” sing digunakake kira-kira $ 1,000 sawise disimpen sajrone setahun, lan ora krasa manawa dheweke layak kaya iwak paus. Kangge, liyane dikenali minangka Paus sawise ora ana siji grand. Ora ana jumlah dolar sing diadegake, angel lan cepet sing nemtokake “puki.”Pungkasane, crita-crita kasebut babagan jumlah sing luwih gedhe ndeleng dhuwit sing beda karo wong sing ora tuku mata uang premium Genshin.

Apa paus iki ngalami stres finansial?

Laporan kasebut diwatesi kanggo nglampahi dhuwur sing gelem ngomong karo reporter, sanajan stigma nglawan mbuwang microtransaction. Ing alangan kasebut, ora ana sing dakkandhakake ana masalah finansial sing serius, tegese luwih cenderung duwe tampilan sistem microtransaction. Sawetara sing ngakoni yen dheweke mikirake belanja amarga ana pengaruh negatif sing mengaruhi akun bank. . Kajaba pemain sing pengin narik saben karakter, kabeh wong paus sing dakkandhakake bakal ngrancang, ora bakal bisa digunakake, asring ngenteni pirang-pirang wektu kanggo jendela kanggo jendela sing bakal ana. Sawetara ngandhani yen dheweke nggunakake bocor kanggo ngrancang ngarep.

“[Rolling kanggo saben karakter Wilayah Aazuma] ora nyebabake kesusahan finansial, nanging bisa uga yen aku wis terus,” ujare Jay, sing wis ngenteni $ 16,000. “Aku mutusake aku bakal dadi pilihan babagan karakter sing pengin entuk rasi lintang sing bakal maju, sing mbantu nglampahi mbuwang taun iki luwih murah.”

?

Sawetara pemain banget diwilang babagan mbuwang. Liyane mung biasa mbayar dolar paling dhuwur kanggo barang sing dikarepake. Minangka introvert sing diidentifikasi, siji spender sing dirasakake Genshin pas karo pilihan game sing luwih apik tinimbang game layanan live liyane. “Mmorpg kayata [XIV FINAL FANTASY Genshin karakter] kanthi tentrem, sampeyan ngerti?”Dheweke ngandika.

Paus utamane umum ing antarane Genshin Pemain sing ora main game liyane, manggon ing wilayah sing terpencil geografis, utawa ora duwe hobi sing larang. “Game Video bisa uga investasi rekreasi paling gedhe ing uripku,” ujare QQ, pamuter sing wis ngenteni $ 1,000 total. “Dhuwit sing arep Genshin lan game liyane wis dihabisake ing papan liya, preduli saka hobi ing wektu.”

“Aku seneng tresna kanggo pacelathon kanggo terus, lan luwih lengkap babagan Gacha utawa Lootbox buta sing bakal dilebokake kanggo nglindhungi wong sing kena pengaruh ing cara iki.”-Jay, pamuter pangaruh Genshin

“Siji [Alesan] meksa amarga bisa ngrusak karakter, lan nyoba macem-macem [Tim] Comps. Lan loro, iku rampung. Duwe kabeh wong sing maksimal mung katon apik banget, “ujare Razerninjas Kotaku liwat telpon zoom. Dheweke ngenteni $ 90,000 Genshin, sing uga lepen lepen saliyane kerja full-time. “Sing nomer telu yaiku bagean streaming. Mesthi ana wong sing pengin ndeleng apa level tenaga maksimal karakter iki?”Aku takon apa duwe pamirsa sing terus nglampahi. Dheweke ujar manawa maksude saben karakter yaiku “ana sing dakkirim.”

Razerninjas minangka tambahan sing ekstrem ing antarane mandhiri Genshin . Kajaba pamuter ora aktif, ana watesan statistik kanggo akeh karakter lan senjata sing bisa narik saka Gacha. Kanggo sawetara Genshin Pemain sing ora duwe sumber daya kasebut, keputusan babagan cara nglampahi dana sing diwatesi dipengaruhi gagasan meta-terus-terusan ing pamilike pamilike sing apik banget kanggo ngrampungake tantangan game. Nanging kanggo sing ora ngoyak Meta, desain karakter lan crito minangka faktor sing luwih gedhe tinimbang potensial karusakan sing dhuwur.

“Aku njupuk [zhongli] kanggo c6 amarga aku tresna marang dheweke. Minangka wong-wong Amerika Cina, aku mikir dheweke nglambang budaya kita lan sing ngerti aku dadi, “ujare salah sawijining pemain anonim sing kerja ing hiburan lan ngentekake $ 6,000 Genshin. “Nanging wong liya, yen aku seneng karo karakter kaya Hu Tao utawa anak, aku bakal mbuwang sithik. “

Zhongli lan bocah sing mlaku mudhun pelabuhan Liyue

Ing wulan Oktober 2020, Pendhudhuk Co-HOOVOALY ADERTER LIU WEI ngandhani pers sing Genshin ditujokake ing pemain “Otaku”. Demografi iki, ujare, “Apa” kudu entuk katresnan, “kaluwihan game. .

“[HOOYABOLY] ngerti jumlah komitmen lan dedikasi sing ana ing budaya anime lan manga ing Asia Wétan,” ujare pamuter Zhongli. “Mungkin dheweke ora duwe tujuan kanggo kedadeyan ing sisih kulon, nanging dheweke mesthi ngerti ing Asia Wétan.”

Apa dheweke nesu?

Genshin isih luwih murah tinimbang terapi swasta full-time ing kene. Aku wis nggunakake game minangka jinis emosional kanggo njaga aku, “ujare salah sawijining karyawan pemerintah anonim sing ngenteni $ 1,000. “Aku ngerti ora sehat, nanging aku seneng game kasebut. Aku ngarepake saben dina.”

Isih, sawetara pemain rumangsa konflik babagan tuku barang digital sing larang. “Aku bisa nggunakake dhuwit kanggo mergo,” ujare Patrice, mahasiswa kuliah sing wis ngenteni “Mungkin” $ 2,000 utawa $ 3,000 sadurunge fokus kanggo sinau. “Aku mikir: Wah, aku ngenteni $ 1,000] ing C6 karakter nalika aku bisa tuku laptop, sandhangan, utawa panganan anyar.”Wong-wong sing terus nglampahi nglereni maneh ing panggon liya. “Aku wis ngluncurake sawetara tuku utawa wong sing pengin banget amarga kabeh aku tetep mikir yaiku ‘tuku iki padha karo [X] padha karo [x] narik,'” ujare buruh pemerintah.

“Aku kelingan dadi rada stingier babagan perkara sing biasane dakgunakake kanggo aku [kayadene sandhangan, tokoh, lan teh gelembung,” ujare Kaz, karyawan ritah sing wis ngenteni $ 9,000. Nanging nyukur biaya sing luwih cilik durung negate jumlah sing dienggo wektu. “Kanthi jumlah dhuwit sing dakgunakake, aku mikir babagan apa sing dakkarepake.”Dheweke luwih konservatif karo karakter sing digunakake kanggo saiki, nanging dheweke seneng menehi kontribusi kanggo dolanan, aku ora bakal nesu.”

Kanggo proyek sing mbayar kanthi mbayar, sing paling dhuwur ora bisa dipuas karo tumbas. “Aku tuku sing paling apik sing dakoleh lan aku marem karo. Aku uga ora rumangsa sedhih amarga aku mlebu saben dina lan muter karo C6R5 Tartaglia, “Jay nulis.

Nanging, Genshin wis duwe masalah keamanan akun, sing bisa dadi masalah sing akeh kanggo pemain sing wis ngenteni ewu dolar. Ing wulan Desember 2020, atusan akun disusupi amarga cacat keamanan ing game kasebut. Iki April, QQ duwe ajrih nalika pambayaran bank dheweke mumbul, nanging dheweke wis “mbalek” mata uang digital. Hojo kaancam kanggo nglarang akun permanen kajaba dheweke entuk pambayaran. QQ pungkasane mutusake kahanan kasebut, nanging dheweke ndeleng Genshin wis diganti. “Wong-wong sing padha gumun karo aku, lan aku luwih wegah babagan mbuwang wiwit,” ujare.

Pamuter liyane sing nggunakake $ 8,000 kanthi rapet karo gamelan mainlay, lan rumangsa getun babagan sawetara sing ora ngerti. Nanging dheweke njupuk langkah nalika regane investasi kasebut mudhun. “Owah-owahan Meta, lan karakter sing digunakake kanggo panggunaan.

Apa dheweke mikir yen Gacha predatory?

Sekitar setengah wawancara ujar manawa dheweke percaya yen Gacha minangka sistem “predatory”, utawa nggambarake minangka gambling. Setengah liyane, utamane sing makarya ing pekerjaan tinggi, mikir yen ora bisa nglampahi wong liya, nanging seneng banget. Saben spender sing ujar yen para pemain kudu nggunakake liya, lan tarik game yen lagi ngadhepi masalah finansial.

“Akeh wong sing ngoyak dopamine cepet-cepet entuk unit sing dikarepake, utawa kesusu ing hype,” ujare J, asisten hukum sing wis ngenteni $ 2,000. “Ora pantes. Dheweke mung piksel.”

“Pungkasane, iku mung kecanduan gambling,” ujare Lansze, profesional IT sing wis ngenteni $ 5,000. “Aku nglampahi luwih saka sing dakkarepake amarga aku ora entuk kabeh sing dakkarepake.”Dheweke duwe perasaan negatif babagan sistem monetisasi ing tingkat makro, nanging:” Aku pribadi ora duwe masalah kanggo mbuwangGenshin] Amarga aku mung ndeleng minangka ndhukung pangembang. Lagi nindakake perkara sing unik.”

KEJOCO seneng “gambling” ing Genshin, nanging dheweke kuwatir babagan para penggemar sing luwih enom sing ora nggawe dhuwit sing padha. Nalika dheweke ndeleng komisi seni mbukak komisi seni kanggo entuk spesifik Genshin Watak, dheweke sok-sok tuku seni kanggo jumlah sing kudu “njamin” karakter kasebut. “Yen sampeyan ora apa-apa kanthi ora mbuwang dhuwit lan ora apa-apa ora entuk apa sing dikarepake, aja muter,” dheweke bakal nyritakake pemain calon. “Amarga sampeyan bakal nyedhot menyang.”

“Paus isih ana, lan sedhih aku mikir yen bakal dibanting ing lingkungan sing dipakani lingkungan.”- Pamuter ELY, Genshin Impact Player

“Iki minangka salah sawijining sing adol kosmetik ing game kanggo ngasilake pendapatan kanggo pangembangan game terus-terusan kanggo game, nanging Gacha pancen preduli, nanging biaya ketagihan banget,” Jay ngandhani liwat Twitter DMS. “Aku seneng tresna kanggo pacelathon kanggo terus, lan luwih lengkap babagan Gacha utawa Lootbox buta sing bakal dilebokake kanggo nglindhungi wong sing kena pengaruh ing cara iki.”

Siji programmer sing jenenge LUNikC nglampahi $ 25,000 ing game, nanging dirasakake babagan sistem monetisasi amarga pemain ora kudu mbuwang konten. Ora ana PVP, mula ora ana tekanan sing nyata kanggo saingan. Mung co-op, [dadi] aku mikir promosi komunitas lan lingkungan sing luwih apik.”

Solian_13 Bisa dadi pangembang ing industri game video, lan dheweke nggunakake game gratis kanggo muter. Pengalaman “nyedhot-nyedhot” sing digunakake ing industri mobile ngandhani perspektif dhewe Genshin. “Aku gacha game duwe kurang monetisasi. . Amarga dipisahake saka urutane critane. Sampeyan nggawe game sing apik, banjur Gacha yaiku monetisasi. Déné kanggo strategi [gratis-to-play] Clash of Clans, Monetisasi minangka inti, lan sampeyan mbayar wektu.”Nanging, dheweke ngakoni manawa game isih melu gambling. “Aku rumangsa pantes dikritik. Utawa paling ora katon kritis.”

Sawetara nglampahi dhuwur malah bisa ngrasakake hubungane karo perusahaan kasebut yaiku Symbiotik. Dheweke rumangsa yen wis sukses kanggo sukses ing game, amarga dheweke wis mbayar luwih saka rega standar game eceran. Nalika anime resmi diumumake, sawetara pemain sing guyon yen haline wis mbantu mbiayai produksi.

“Yen wong nggawe game sing apik saka [microtransaction], mula aku bakal nandur modal keuangan pribadi kanggo ndhukung,” ujare pamuter anonim sing wis ngenteni $ 6,000. “Aku rumangsa seneng karo konsensus umum yaiku Genshin luwih bisa ditrima, amarga [hojoverse] nindakake prekara sing unik lan durung rampung.”Dheweke nuding Genshin duwe ton saka lore, desain karakter kompleks, lan tumindak swara intensif. “Ana gaweyan asli sing nandur modal kanggo nggawe game iki, nyetel sadurunge. Aku mikir manawa ana akeh game sing mung nyoba njupuk kauntungan saka metadologi [Microtransaction], nanging dudu praktik nggawe game sing sugih.”

Apa kanca-kancane ngerti babagan belanja sing dhuwur?

Dene sawetara paus sing diidentifikasi dhewe dibukak kanca-kancane babagan mbuwang ewu dolar Genshin, Umume wong sing diwawancarai yaiku ragu-ragu yen ora rampung ora gelem ngandhani kanca lan kulawarga. Umume wong nyatakake isin sosial minangka alasan utama kenapa dheweke ora ngandhani confidantes sing cedhak.

“Aku wis isin kanggo ngomong karo kanca-kanca sing main Genshin], “Ujare Patrice. “Ngandhani non-tukang game metu saka gambar”

Kurangé pendhidhikan babagan mictranscions uga nyegah panglibut sing dhuwur kanggo ngandhani wong liya babagan hobi utama. “Kanca sing paling cedhak sampeyan nembak ‘iwak paus’ nganti saiki – istilah sing durung dingerteni sadurunge aku wis canggih dheweke – amarga dheweke krungu manawa aku wis ngenteni atusan Genshin Ing wektu. [Dheweke] ora ngerti kepiye jumlah sing saya tambah wiwit, “QQ ngandhani liwat Twitter Twitter. “Lan aku ora rencana babagan dheweke.”

Lansze mung ora mikir ana titik kanggo nyritakake wong sing ora ngerti. “Aku ora bakal ngandhani ibu-ibu sing entuk dhuwit akeh ing Gacha Game Nalika aku nelpon dheweke saben minggu,” ujare liwat telpon video. “Kanggo pemain non-tukang game, aku mikir babagan mbuwang game ing umum saiki wis apik banget.”

Ora kabeh wong duwe pengalaman negatif, nanging. Jay nolak saka ngandhani kanca-kanca non-gamer, nanging dheweke duwe komunitas dhukungan Genshin pemain. “Pendhaftaran Efek Genshin Kanca-kanca kabeh ndhukung keputusan kanggo nglampahi game, lan dheweke uga duwe dhukungan kanggo ‘rendah spender’ anyar, “ujare. “Wiwitane, ana sawetara tekanan kanggo njaga akeh amarga kabeh wong seneng-seneng karo ‘Paus Antikku,’ nanging saiki sikap babagan iki wis diganti akeh. Dheweke nyengkuyung aku kanggo nyimpen lan mung mbuwang akeh karakter sing dak tresnani.

Alhaitham, Nahida, Paimon, Aether, lan Lumine Watch Nilu Dance

Sawetara wektu sing dhuwur dipasang ing komunitas Asia kanggo Genshin, sing dirasakake luwih nrima wong lanang. “Pengalamanku ing komunitas iwak Asia [wong asian] luwih positif tinimbang interaksi interaksi karo Amerika,” ujare Ely, sing kerja ing. Dheweke wis ngenteni $ 8,000 wiwit taun peluncuran game. “Paus isih ana, lan sedhih aku mikir yen bakal dibanting ing lingkungan sing dipakani lingkungan.”

Anggere aku wis nulis babagan Genshin kanggo Kotaku, Aku wis dadi penasehat kanggo nambah pamrentah ing Gacha. “Bocah cilik ora diidini tuku microtransaksi” lan “perusahaan kudu nerbitake data babagan praktik bisnis sing luar biasa sing ora bisa ditrapake sing ora bisa dadi kontroversi. Nanging para ahli ujar manawa ngatur Gacha lan kothak Loot luwih rumit tinimbang mung ngetokake larangan kabeh game sing ngemot kothak loot. Aku ngomong karo dr. Darshana Jayemanne, peneliti ing Universitas Abertay. Musim panas iki, dheweke nyumbang riset kanggo sinau sing dibiayai pamrentah Inggris babagan kothak loot.

“Ana akeh totoan kanggo nyoba entuk hak iki,” ujare Jayemanne Kotaku liwat telpon zoom. “Kothak Loot kayane minangka area sing kudu dipikirake babagan carane sampeyan bakal ngawasi lan entuk sumber sing kasedhiya kanggo populasi sing bisa uga dibebayani dening wong-wong mau.”Nanging, dheweke ujar manawa perusahaan game saiki ora akeh insentif eksternal kanggo menehi peneliti kanthi data sing ora setuju. Nanging, Jayemanne ngarep-arep manawa perusahaan bakal menehi peneliti kanthi data supaya bisa nemokake pendekatan tengah kanggo navigasi angger-angger.

Malah nalika pamrentah nggawe kothak 200 Gacha, perusahaan ora mesthi ngetutake ukum kasebut. Aku ngomong karo Leon Xiao, peneliti saka Universitas Copenhagen, lan nggedhekake, lan dheweke ngandhani manawa tundhuk sing beda-beda macem-macem negara, sing nyoba beda banget kanggo angger-angger. Hukum kanggo microtasi adhedhasar luck sing sukses ing China, ing ngendi 96% game tundhuk karo kabutuhan kanggo entuk hadiah tartamtu kanggo para pemain. Beda, Belgium kurang sukses karo pendekatan dhewe, ngetrapake sawetara larangan sing paling ketat ing donya ing video game game. Xiao ngumbara menyang Belgia lan nemokake manawa 82% game sing paling dhuwur ing Toko ing Toko Toko isih duwe microtensaksi.

“Masalah kasebut yaiku, regulator gambling Belgia banget ora bisa ditindakake kanthi nggunakake perusahaan kasebut,” ujare Xiao. “Sanajan teknis nerusake ukum.”

Amarga pamrentah sing kurang ajar yaiku kasunyatan sing terus-terusan ing hellscape neoliberal, pamrentah, kaya Jepang lan Inggris wis dadi peraturan sing dipimpin industri. “Yen sampeyan mikir babagan iki ing level praktis, ana 1 yuta game ing iOS dhewe, banjur kita ngarepake akeh game iki kanggo entuk nganyari rutin,” ujare Xiao, nglukis gambar industri sing mbutuhake sumber daya sing luar biasa Terusake lan Reguler kanthi efektif.

Paling ora negara liya sing ngomong babagan iki. Proteksi konsumen ing U.S. minangka guyon lengkap, lan ora ana gaweyan sing konser kanggo ngatur microtransaksi (tagihan pungkasan ditepungi menyang Kongres ing taun 2019, lan misale jek wis tiwas ing kono). Saiki, perlindungan sing paling apik Genshin Pemain duwe komunitas sing katon kanggo dheweke. Ora ana wong paus sing dakkandhakake pengin pemain nglampahi liya, lan ana uga sawetara sing njupuk langkah kanggo mesthekake yen ora ana sing katon.

Nanging kajaba kanggo nitahake konten, Paus umume ana klompok sing ora katon. Dheweke ngadhepi stigma sosial saka wong loro ing saben dinane lan urip Genshin komunitas ing gedhe. Nalika aku ngewawisake sawetara wong-wong sing ngentekake pirang-pirang dolar ing game, aku kuwatir karo pemain sing kurang mewah sing rumangsa isin banget marang kulawargane. Sapa sing bakal diuripake yen dheweke miwiti ngeblug?

Jawabane kudu “kabeh kita.”Pancing kudu dadi kegiatan sing bisa dibahas kanthi terbuka tanpa wedi yen isin utawa ostracized saka komunitas kasebut. Akeh sing nggunakake dhuwur wis nemokake jaringan sosial sing ndhukung GenshinDasar pamuter gedhe, nanging empati lan dhukungan kudu kasedhiya kanggo kabeh wong. Malah wong-wong sing nglampahi $ 5,000 ing karakter anime.

Genshin iki dampak $ 100,000 akun iwak paus yaiku kaget kanthi akeh cara

APA ACCOCTasi GENSHIN Nuduhake kabeh apa sing bisa dipikolehi sawise mbuwang luwih saka $ 100,000 ing RPG Anime, lan kabeh apik banget lan gegayutan.

Genshin iki dampak $ 100,000 akun iwak paus iki kaget kanthi cara: bocah wadon anime kanthi rambut pirang katon kaget

Diterbitake: Feb 6, 2023

Akun paus pandhita Genshin iki sejatine minangka impen impen … utawa bisa uga ngalamun. Pamilik – streamer genshin sing jenenge Razernininjas – diakoni kanggo mbuwang USD $ 100,000 / GBP £ 83,225 ing game anime, lan sampeyan bisa ngomong kanthi bener. Dheweke wis entuk ton senjata sampurna, karakter sing akibat, lan liya-liyane. Sejatine, akun iki duwe kabeh sing dikarepake.

Razernininjas nduwe saben gaman siji ing game kasebut – kalebu kabeh pilihan lima-bintang – lan kabeh wis diresiki kanthi lengkap. Malah ana pirang-pirang duplikat r5 senjata lima bintang sing padha, kanthi versi R1 tambahan mung ana ing sekitar, ora bisa digunakake.

Akun kasebut uga ngemot kabeh karakter sing kasedhiya ing game, ing level 90 kanthi kabeh rasi lintang sing ora dikunci. Malah bakat kasebut salah siji tingkat maksimal utawa cedhak. Ana mung pirang-pirang makutha sing kudu digunakake, nanging akeh karakter ing akun kasebut cedhak karo 9/9/9 kanggo tingkat bakat.

Sampeyan bakal mikir yen razerninjas ora muter utawa tilase amarga kabeh dhuwit sing dienggo, nanging sampeyan salah. Akeh mayoritas artefak sing wis digulung menyang statistik sing apik banget, sing tegese ton muni kudu rampung ing ndhuwur pandangan kertu kredit.

Pencipta Konten Konten liyane sing jenenge ZY0X nggawe video YouTube babagan akun paus – dheweke sok-sok bisa ngrancang lan mbantu nggawe akun sing berjuang, nanging iki kahanan sing beda banget. Sampeyan bisa mriksa video ing ngisor iki kanggo ndeleng $ 100,000 sing bisa tuku ing dampak Genshin.

Miniatur YouTube

Akeh sing ora bisa nggayuh tingkat akun iki, nanging isih bisa narik sawetara karakter favorit. Separuh Pisanan Genshin Impact Versi 3.4 Wis tekan cedhak, dadi kasempatan terakhir sampeyan pengin kanggo alhaitham, Xiao, lan Yaoyao sadurunge HU Tao lan Yelan teka ing setengah kapindho nganyari.

Ethan Anderson Lover saka Game RPG lan kabeh perkara Zelda, Pokémon, Naga umur, utawa tales sing gegandhengan. Saiki nutupi pengaruh Genshin sing akeh kanggo situs kaya hapepot lan PCGamesn, kanthi pengalaman kepungkur minangka Wakil Editor Pandhuan kanggo Twinfinite.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Paus genshin

Wiki dampak genshin

Aja lali pemain anggaran, wong sing nglampahi dhuwit kaya welkin lan bp (perang pass)

F2P: Ana wong sing mbuwang dhuwit nol ing iwak paus Game: Wong sing mbuwang dhuwit lan wektu akeh, kayata: C6 Veni kanthi r5 erergi

F2P ngadeg kanggo “FREE kanggo muter”, tegese dheweke ora nglampahi dhuwit ing game kasebut. “Paus” yaiku wong sing mbuwang dhuwit akeh kanggo dolanan, kayata lima bintang menyang C6. Ana uga istilah “Dolphin” lan “P2W” (ngadeg kanggo menang), sing sejatine tegese nggunakake dhuwit nanging ora akeh.

Kabeh wong ing kene bener, paus tegese wong sing mbuwang dhuwit akeh ($ 100, Prob> $ 200) ing game, biasane Gacha. Ora unik kanggo Genshin lan wis digunakake pirang-pirang taun ing pemandangan game Gacha.

Kabeh wong duwe jawaban dhewe F2P & Whale & P2P. . . .
F2p:- Aku pengin ngenteni nanging ora bisa amarga aku ora duwe dhuwit kanggo dolanan. Aku pengin laptop & banget yen aku nglampahi.
P2P:- Aku nuduhake kanca-kanca sing paling apik utawa ing tim game katon aku. (Cemburu karo wong liya).
Paus:- Mbok menawa Youtubers.(Investasi) & iklan sing dibayar.

Aku elinga sampeyan bakal dadi wong sing biyen dadi paus, utawa apa-apa, nanging banjur dheweke mandheg amarga dheweke rumangsa ala amarga pengaruhe dhuwit sing akeh banget. Aku ora ngerti carane nerangake supaya bisa dadi pangerten, nanging sawetara wong ing kene bisa uga wis katon sadurunge. Aku mung pengin sebutno wiwit ana wong sing kasebut youTubers

F2P uga bisa dadi ora nglampahi primos ing game kasebut

@Minji mbuwang ora primos tegese sampeyan ora narik apa-apa. Sakabehe. Ora malah karo primos gratis sing sampeyan lakoni mung muter game. . Dheweke mung bakal duwe senjata sing wis dipasang, tim wiwitan, Xiangling, Fichsl, lan salah sawijining liyue. Sing meh ora ana

@Minjii no, tegese bebas muter sing tegese ora mbuwang dhuwit. Sampeyan bisa entuk prigegem gratis saka nindakake acara nggoleki etc

Properti Jelajahi

Tindakake kita

Ringkesan

Komunitas

  • Pusat Komunitas
  • Nyokong
  • Pitulung
  • Aja adol utawa nuduhake informasi pribadhi