Patch pre-ekspansi sing legion teka 19 Juli, World of Warcraft Pertuduh Pra-Ekspantian Patch Drops minggu iki | VG247

World of Warcraft Legion Pra-Ekonomi Patch Drops minggu iki

Sampeyan ora mlebu!

Patch pre-ekspansi sing legion teka 19 Juli

Patch pre-ekspansi rawuh rawuh tanggal 19 Juli, lan kita pengin menehi kepala babagan apa sing bakal diarepake – lan yen sampeyan bisa nyana.

Nganyari iki bakal kalebu macem-macem fitur lan konten sing nyetel tahapan kanggo ekspansi, kalebu owah-owahan sistem, dandan kualitas, lan acara game utama, lan acara game utama. Sawetara fitur kasebut bakal kasedhiya, nalika konten liyane bakal dikunci ing minggu sing diluncurake ekspansi. Waca kanggo rincian liyane.

Pambukaan Salvo

Nalika pra-ekspansi patch wiwitane urip, pemain bakal bisa langsung ngakses macem-macem fitur sing gegandhengan karo sistem utama. Sawetara nganyari utama kalebu:

Nganyari transmogifikasi
Sistem Koleksi Transmogasi Anyar bakal luwih gampang tinimbang ngumpulake, nyimpen, lan ngurutake gear sing pengin digunakake kanggo transmoging-tanpa njupuk ruang panyimpenan ing persediaan, bank, utawa panyimpenan. Nalika nglumpukake barang sing bisa digunakake karo sistem kasebut, sampeyan bisa browsing karo wong-wong mau kanthi uga miturut kelas utawa slot ing tab penampilan ing antarmuka koleksi sampeyan.

Nganyari Kelas
Kita nggawe owah-owahan sing signifikan kanggo kelas lan spek kanggo Legion kanggo luwih ngiyatake identitas kasebut. Intine owah-owahan kanggo jampi, bakat, lan liya-liyane bakal ditrapake sanalika patch pra-ekspansi urip. Kanggo informasi luwih lengkap babagan apa sing anyar kanggo saben kelas lan spek, waca blog pratinjau kelas sadurunge.

Kita uga nggawe luwih gampang ngalih ing antarane spesialisasi kanggo konten sing beda. Pemain bakal bisa munggah kanggo guo, serangan, utawa arenas minangka peran sing kasedhiya kanggo kelas, nalika terus muter dadi peran liyane nalika lagi ngenteni. Nalika mlebu konten kasebut, dheweke bakal ngalih kanthi otomatis menyang peran sing cocog nalika mlebu (tanpa biaya) banjur ngalih maneh kanthi otomatis nalika ninggalake conto.

Maret menyang Legion

Ing sawetara minggu sawise patch pra-ekspansi, kita bakal mbukak maneh konten sing luwih akeh sing ndadékaké tanggal 30 Agustus. Kita isih nemtokake wektu sing tepat ing acara kasebut, nanging pemain sing tuku legion bisa nyana kanggo muter Hunter Demon ing sekitar nomer loro utawa kaping pindho wulan Agustus (ora luwih saka 17 Agustus). Kita bakal nuduhake rincian liyane ing minggu ngarep, nanging ing kene katon ing toko:

Unduh Burning Legion
Sadurunge kabeh Hellfire ngilangi pesisir sing rusak, legion sing kobong bakal miwiti serangan marang Azeroth, ngowahi sawetara alas sing kenal karo pahlawan-aliansi lan goreng ngadhepi serangan kasebut.

Akses Demon Hunter Awal
Ing minggu sadurunge Bukak, sing wis tuku legion sing wis tuku bakal entuk akses awal kanggo kelas pamburu setan anyar. Pemain bakal diwiwiti ing level 98 lan bakal nemokake awake dhewe ing luar negeri Mardum, ing ngendi dheweke bakal main pamburu demo miwiti pengalaman sadurunge gabung karo sekutu kasebut nglawan legion.

Perang ing pesisir sing rusak diwiwiti
Nalika kahanan saya tambah akeh, pahlawan Azeroth bakal miwiti goreng sing sepisanan menyang pesisir sing rusak, lan epicenter invasi setan.

Kabeh fitur lan konten sing kapacak ing ndhuwur (simpen kanggo Demon Hunter Akses Awal) bakal kasedhiya kanggo kabeh pemain Warcraft World, preduli saka apa sing wis dituku.

World of Warcraft Legion Pra-Ekonomi Patch Drops minggu iki

Ekspansi Legion teka ing World of Warcraft ing pungkasan Agustus lan Blizzard’s Pre-ekspansi Patch yaiku ngeculake minggu iki kanggo njaluk kabeh.

.

.

Antarane patch pra-ekspansi sing mandheg lan release Legion, Undangan Legion, Perang ing pesisir sing rusak, lan akses Demon Hunter Awal ora bakal dikunci. Tanggal tegas durung bisa dikonfirmasi, nanging pemain sing tuku legion bisa ngarep-arep ing minggu kaping pindho utawa kaping telu ing wulan Agustus (ora luwih saka 17 Agustus) kanggo miwiti muter minangka pemburu dhemit.

Rilis pre-ekspansi Patch ing Rebo 20 Juli, lan Legion Drops tanggal 30 Agustus.

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aktivitas Blizzard Tindakake
  • MMO Tindakake
  • RPG Tindakake
  • World of Warcraft Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

.

Warta paling gedhe ing dina Airedropped menyang kothak mlebu sampeyan.