Patch 8.6 Ringkesan: Forum legenda (lol) ing Mobair, Liga Legenda Patch 8.6 ana ing kene: 5 perkara sing sampeyan kudu ngerti

Patch liga 8.6 ana ing kene: 5 perkara sing sampeyan kudu ngerti

Iku mung kasedhiya kanggo premade klompok, nggawe kompetisi langsung karo program kaya discord, lan bakal ana menu sing kapisah kanggo ngidini sampeyan ngontrol tingkat volume utawa mateni kabeh.

.6 Ringkesan

Halo lan welcome to Ringkesan Patch Mobafire – 8.6!

Minggu iki ditundha 24 jam kanggo umume wilayah, kanthi paling donya ngalih menyang tembelan 8.6 Dina Kemis. Sing ujar, ayo goleki tembelan!

Entuk musim bodho iki kanthi muter juara sing padha karo kanca-kanca ing corak sing wacky lan cepet ing Summoner kanthi rift. Siji kanggo kabeh sumber bali saka tumindak saka 3/30/18 ing 8:00 am PT – 4/16/17 ing 11:59 pt.

Priksa cathetan patch lengkap kanggo rincian babagan owah-owahan sing kapentingan sampeyan, lan priksa manawa bisa mriksa ringkesan video Riot ing ngisor iki!

Nganyari lan Owahan Balance

Kerusakan Nightstalker (Melee): 65-320 (ing Tingkat 1-18) ⇒ 30-200 (ing tingkat 1-18)
Kerusakan Nightstalker (ranged): 45-300 (ing tingkat 1-18) ⇒ 30-200 (ing tingkat 1-18)
Anyar: Serangan Dasar Melee enggal mateni traps / wadhah sing dipatèni dening Blackout.
Anyar: Blackout ora bakal dipicu yen pemilik saiki nggunakake lensa nyapu utawa oracle.
Kemampuan Daya: 40
Kesehatan: 200
Pengurangan Cooldown: 10% (unik)
Kacepetan Gerakan: 8%
Unik Aktif: Panganggo pangguna lan toko gerakan + 40% 40 detik sajrone 3 detik (60 kapindho cooldown)
Aura Radius: 700 (pinggir menyang pinggir) ⇒ 325 (tengah menyang tengah)
Amplifier Kerusakan Magic: 10% ⇒ 15%
Uga ditrapake kanggo .
Bugfix: Topeng Abyssal ora ana sing dadi jampi kanggo tujuan Fase Rush ‘S “3 Ejaan Ejaan”.
Rasio Shield: 20% Mana Saiki ⇒ 15% Mana Saiki
Duration Shield: 3 detik ⇒ 2 detik
Jinis Kerusakan Proc: Fisik ⇒ Piandel
Dibusak: Pangguna ora ilang tumpukan nalika kalem
Dianyari: Saiki nggunakake kabeh momentum ing serangan dhasar sanajan kurang saka tumpukan maksimal, urusan 1 rusak saben momentum dikonsumsi.
Trigger mung alon-alon ing tumpukan max (ora owah; Isih Melee-Mung)
Anyar: Nyerang dhasar saiki ngunci generasi momentum nganti serangan serangan sampeyan ngreset
Biaya total:
Nganggo dalan: Blesing Wand + Recurve Bow + Pickaxe + 875 EmasMencipi tome + Busur recurve + Pickaxe + 690 emas
Serangan karusakan: 35 25
Kemampuan Daya: 50 25
Kerusakan Piandel ing Hit: 15 ⇒ 5 (+0.1 kemampuan kemampuan)
Anyar: Kerusakan fisik ing Hit: 5 + (0.1 karusakan bonus)
Kemampuan Power saben tumpukan: 4 kekuwatan kemampuan warata ⇒ 4% kekuwatan kemampuan
Kacepetan Attack saben tumpukan: 8% Kacepetan Serangan Bonus ⇒ 8% kacepetan serangan total
Kerusakan serangan saben tumpukan: 3 karusakan sing rata ⇒ 4% karusakan serangan bonus
Anyar: Ing setengah tumpukan, juara Melee ‘Rasalah dhasar Roti kanthi lengkap tumpukan rageBlade
Biaya total: 3000 emas ⇒ 2800 Emas
Gabungan biaya: 850 emas ⇒ 650 emas
Kerusakan Proc: 60-160
Dibusak: Ora ana tawaran karusakan bonus kanggo minion
Kerusakan Prob: 50-120 ⇒ 60-140

Pangowahan impra Summoner

Kerusakan: 70-410 (ing tingkat 1-18) ⇒ 80-505 (ing tingkat 1-18)
Tenang wae: 240 detik ⇒ 270 detik
Anyar: Sawise 4 detik ing pertempuran, serangan pisanan sampeyan nglawan Juara mungsuh ngawasi sampeyan 10-35 karusakan serangan, adhedhasar level, suwene 3 detik, lan ngowahi 20% karusakan kanggo ngrusak karusakan.
MEEE mung: Juara mungsuh ngrusak nyegerake buff iki.
Duration: ⇒ 3 detik
Anyar: Miwiti game kanthi tambahan 60 Health. Yen entuk 4 takedowns, ngonsumsi kesehatan kanggo entuk bonus adaptif saka 9 karusakan serangan utawa 15 kekuwatan.
Dibusak: Kulit wesi lan Cangkang pangilon wis dicopot saka Mutusake wit. Chrysalis wis njupuk papan kasebut, ninggalake raris resistance maneh kanthi mung 3 rune.
  • Syarat kanggo pindhah saka ora sopan kanggo ngurmati tingkat 2 wis diturunake

    Obrolan resmi resmi ditambahake ing liga liga liga.

    Ndandani bug ing endi Serangan sing dikuatake VI Kekuwatan ora bisa diblokir dening Ejaan Shields

Skins & Chrom bakal

Kulit ing ngisor iki bakal dirilis sajrone Patch 8.6:

Chromas ing ngisor iki bakal dirilis sajrone patch 8.6:

Nuduhake pikirane!

Iku ing pungkasan kita, wektu kanggo krungu saka sampeyan! Apa sing sampeyan pikirake DUSKBLADE saka Draktharr Nerf lan Ngiringi Pangowahan Juara? Bakal iki Kai’sa buff push dheweke ing pinggir? Yaiku reworked Rageblade Guinsooo arep nggawe utawa ngrusak juara hibrida kaya Kayle ? Apa sampeyan bungah amarga bali Battlesong Shurelya lan siji kanggo kabeh? Sampeyan bakal tuku sing anyar Dewi Gun Langsung Kulit Utama utawa Sembarang Kulit Anyar utawa Chomas Iki Patch?

!

Patch liga 8.6 ana ing kene: 5 perkara sing sampeyan kudu ngerti

Cathetan patch resmi kanggo Liga legenda Patch 8.6 Urip, lan tegese tembelan kasebut bakal ana awal sesuk esuk ing server Amérika Lor.

Minangka patchs Go, iki minangka whopper, loro babagan ukuran harfiah lan jumlah pangowahan sing luwih akeh. Fitur obrolan swara anyar bakal metu sethithik nalika tembelan iki, ana kulit utama anyar kanggo Miss Fortune, lan Assassins lagi ditumpes ing papan kanggo ijol-ijolan item. Meta bisa uga beda karo sesuk sesuk.

Mangkene TL; Dr Rundown Patch 8.6, tekan sesuk.

1) Chat swara

Obrolan swara premad bakal teka sawise patch 8.6 Seser langsung sesuk, bisa uga sawetara dina sawise minggu ngarep. Iki minangka fitur sing akeh banget, amarga pancen anyar kanggo game. Ora mung tweak utawa saliyane fitur sing ana, kaya pihak terbuka patch pungkasan. Ora, obrolan swara ora tau dadi bagian saka Liga, Nanging saiki.

Iku mung kasedhiya kanggo premade klompok, nggawe kompetisi langsung karo program kaya discord, lan bakal ana menu sing kapisah kanggo ngidini sampeyan ngontrol tingkat volume utawa mateni kabeh.

2) Barang Anyar

Ana akeh konten anyar sing kalebu karo tembelan iki, kalebu jangka anyar, kulit anyar, lan uga barang anyar. Runes anyar yaiku conqueror lan Chrysalis, lan loro-lorone duwe potensial kanggo kuat banget ing meta saiki. Conqueror minangka rune sing tepat sing ngowahi bagean saka karusakan sing bener kanggo karusakan sing bener, sing kudu ngeculake tangki saiki, lan Chrysalis minangka rune sing anyar sing dadi sawetara kesehatan.

Ana barang anyar (ish) sing anyar uga diarani reverie shurelya. Shurelya wis ana ing game lima musim kepungkur, nanging wis rampung separo liwat musim telu ing taun 2013. Kanggo sapa wae sing durung dolanan game kasebut, saiki anyar. Intine, iku minangka barang dhukungan kanthi kemampuan aktif sing kecepatan sampeyan lan tim sampeyan, kaya kemampuan lawas ing talisman saka munggah.

Ana uga sawetara kulit sing teka ing dina April Fool, kalebu Birdio lan Pizza Pangiriman Sivir.

3) kulit pokok

Duskblade Drakkthar yaiku nerfed kanthi cara sing gedhe banget, mula bakal luwih akeh prioritas ing pembunuh game kasebut. Kebeneran kanggo juara kasebut, mula, dheweke bakal menehi ganti rugi. Iki buffs, digabungake karo nerf Duskblade, bakal nggawe daya Assassin kurang gumantung saka barang kasebut, lan banjur ndadekake dheweke luwih kuwat. Juara kaya Talon, Zed, Kha’zix, lan Shadow Form Kayn bakal angel.

Sing, digabungake karo nerf tank ing patch 8.5, mbukak lawang kanggo Assassins lan Bruisers kanggo ngliwati tanks kanggo ngontrol Meta.

5) Guinssoo rageBlade

Ora ana sing juara sing Rush GuinsoO minangka barang sing sepisanan, nanging loro sing ditindakake, Kogmamaw lan VARUS, kalorone kuwat banget ing Meta Adc saiki. Rewayangan iki tetep dadi karusakan Guinsoo saka karusakan sing rata kanggo meh ngrusak skala, dadi yen salah sawijining juara kasebut cepet-cepet barang kasebut, bakal ngrusak karusakan.

Luargame Item iki kudu luwih kuat, Nanging, utamane ing juara sing mbangun akeh ap utawa iklan kanggo skala kasebut, kaya Kayle, utawa sawetara juara Melee kayata JAX lan Irelia.

Patch 8.6 Tiba sesuk, dadi manawa kanggo maca dhaptar lengkap lan lengkap babagan pangowahan sing dikenalake, mula sampeyan wis siyap kanggo apa sing bakal teka.

Wartawan ESPORTS lan GAME kanggo Dot ESPORTS, ditampilake ing Lolesports.com, polygon, IGN, lan ginx.tv.