Pasukan Langsung, game gelut Shonen Langsung, dipateni – Polygon, Anime Crossover Langsung Langsung kanggo nutup taun ngarep – Ign

Pasukan lompat pejuang Anime Crossover kanggo nutup taun ngarep

Bandai Namco wis ngumumake yen kabeh konten sing ana gandhengane karo Pasukan Langsung bakal ora kasedhiya kanggo tuku taun ngarep, kalebu kabeh DLC, kalebu kabeh DLC, lan Murni JF Langsung.

Angkatan Langsung Fighter Anime wis mati

Pasukan Langsung - Serangan Dai

Michael Mcwhteror minangka wartawan kanthi luwih saka 17 taun pengalaman nutupi game video, teknologi, film, TV, lan hiburan.

Bandai Namco narik Pasukan Langsung, Game berjuang Anime Crossover sing nampilake karakter saka Dragon Ball, Naruto, Siji potongan, Petualangan bio, lan seri liyane, saka toko digital tanggal Feb. 7, 2022.

Ing woro-woro sing dikirim, publisher uga ngelingake manawa layanan online kanggo Pasukan Langsung bakal ditutup taun ngarep, karo lobbies bebarengan lan fitur sing gumantung ing internet liyane sing bakal rampung ing Aug. 24, 2022. Bandai Namco ujar manawa pemain bakal bisa nggunakake mode offline game sawise tanggal kasebut.

Pasukan LangsungPenutupan Nintendo mengaruhi saklar Nintendo saklar, PlayStation 4, Windows PC, lan Xbox siji versi game.

Wiwitane Bandai Namco dirilis Pasukan Langsung Ing wulan Februari 2019 kanggo PC, Windows, Windows Windows, lan Xbox siji, kanthi versi saklar Nintendo tekan ing tanggal 20 Agustus. Dikembangake dening Spike Chumpsoft, Pasukan Langsung nggawa karakter sing ditampilake ing majalah mlumpat sing luwih apik kanggo pertempuran basis. Cast saka 40 pejuang playaan (ditambah 14 liyane liwat DLC) narik kawigaten Bleach, Dragon Ball, Pitik lintang sisih lor, Hunter × Hunter, Petualangan bio, HERO AKADEMIA AKU, Naruto, Siji potongan, Yu-gi-oh!, lan ngluwihi.

Pasukan Langsung nampa review campuran saka penggemar lan kritikus. Review Polygon ngritik sistem gelut game – kita diarani “mboseni” – lan ujar manawa kurang warna, urip, lan kreatifitas materi manga.

Pasukan lompat pejuang Anime Crossover kanggo nutup taun ngarep

Game kasebut bakal diijolake saka toko digital lan server kasebut bakal surup.

Dikirim: Nov 10, 2021 4:54 PM

Game Pertempuran Anime, Langsung Langsung, bakal Dijupuk Saka Toko Digital ing Wilayah Amérika tanggal 7 Februari 2022. Server online game uga bakal mbukak sawetara wulan mengko tanggal 24 Agustus 2022.

Bandai Namco wis ngumumake yen kabeh konten sing ana gandhengane karo Pasukan Langsung bakal ora kasedhiya kanggo tuku taun ngarep, kalebu kabeh DLC, kalebu kabeh DLC, lan Murni JF Langsung.

Asal-usul saben karakter ing pasukan Langsung

Sosuke Aizen. Aizen minangka salah sawijining jili sing paling apik ing kabeh peluntur. Antagonis utama ARC Masyarakat Marc, Aizen bisa nggunakake kemampuan sing diarani hipnosis sing mutlak kanggo ngontrol limang indera wong sing dheweke ngandhani kemampuan kanggo. Dheweke uga dadi Master Kido, lan umume gerakan sing paling kuat ing kekuwatan Langsung yaiku produk saka keprigelan kasebut

Gon Freecs. Freecs gon sing murni yaiku pamburu enom sing golek usaha kanggo golek bapaknab sing nilar dheweke nalika bayi. Kaya karakter pamburu liyane, Gon Hunter karakter nggunakake Nen, sing kanggo dheweke, dadi kekuwatan lan energi sing kuat sing disenengi kanggo game rock, kertas, gunting

Sanji. Kaki ireng Sanji minangka chef topi 'jerami, lan minangka salah sawijining pejuang sing paling bisa. Gaya perangane kebak tendangan, amarga dheweke butuh tangane kanggo masak, lan kanthi mangkono dheweke penting banget kanggo nglawan. Dheweke uga ora bakal nyepetake wanita Blackbeard. Marshall D. Ajar, mula dikenal minangka Blackbeard, minangka salah sawijining barang sing paling kuat, lan salah sawijining karakter sing paling kuat ing seri kasebut, yen duwe rong woh-wohan peteng lan tremors Sasuke Uchiha. Frienemy Frienemy Naruto, Sasuke minangka slamet saka klan Uchiha. Ing taun diwasa, dheweke dadi luwih akeh saka pedhang, kanthi gaya gelut sing nyampur swordplay, listrik, lan teknik aneh sing dijenengi dewa Shinto. Sanadyan, aku seneng ndalang dheweke dijenengi miturut karakter Okami Dai. Dai saka manga

Yen server mati tanggal 24 Agustus, macem-macem fitur bakal mudhun. Pemain ora bakal bisa mlebu menyang lobi bebarengan, melu acara online lan pertempuran rangking, fungsi klanu utawa papan pamimpin, lan nampa hadiah saka counter ganjaran. Kajaba iku, toko game ora bakal ana maneh fungsi. Toko premium bakal mbukak offline luwih dhisik, tanggal 1 Agustus 2022.

Thanks tulus kita metu kanggo kabeh pemain lan penggemar tenaga lompat kanggo dhukungan; Nanging kanthi samubarang sing apik, mula dheweke kudu mungkasi.

Kasedhiyan pasukan Langsung liwat Digital Tuku ing Amérika bakal mungkasi 2/7/2022 ing 5 PM PST. pic.Twitter.com / upzmwbqmcp

– Bandai Namco US (@bandainamcous) Nopember 10, 2021

Konten Offline Langsung Langsung isih bisa dimainake sawise Agustus, kalebu mode kampanye. Sing nggumunake, pemain bakal bisa terus muter ing pertempuran PVP online, ora mung ditingkat sing ana. Sembarang DLC ​​sing dituku sadurunge bisa dibukak ing wulan Februari uga bisa dimainake nalika game pungkasane rampung.

Pasukan Langsung diluncurake tanggal 15 Februari 2019, kanggo PC, PlayStation 4, lan Xbox One. Versi ngalih Nintendo dirilis tanggal 28 Agustus 2020. Ing review pasukan lompat IGN, Mitchell Saltzman wrote, “Yen sampeyan duwe penggemar anime sing padha-seneng kanggo mbanting sawetara tombol lan nonton future fly, paling ora ana sawetara jam sing nyenengake sadurunge nemu basi lan bola-bali.”