Pasrah ing 20: Patch 8.18 Cathetan, Liga Legenda Patch 8.18: Acara Odyssey lan Pra-Worlds njiwet | Pcgamesn

Liga legenda patch 8.18: Acara Odyssey lan Pra-Worlds njiwet

Nanging, kulit kulit anyar, kulit legendaris, lan mode game pve anyar kanggo njaluk tangan. Riot wis ngumumake Odyssey, bagean anyar ing ruang, lan mode sing ngancani, ekstraksi, Pitting Jinx, Yasuo, lan Malphite (antara liya) nglawan monsters ruang.

Patch liga 8.18

Terus maca kanggo informasi luwih lengkap!

Mangkene patch 8.18 cathetan (priksa mriksa edisi regional kanggo variasi sithik!):

8.18 Nggawe gelombang pertama sing fokus ing juara donya mengko. Ing sawetara kasus, iki tegese nyegerake ing outliers sing ndominasi Pick-larangan (uga juara kamungkinan kanggo njupuk liwat wong-wong sing diatasi). Kaping liyane, tegese juara buffing sing ana ing cusp pertimbangan-pilihan sing kita butuhake ing musim iki, ing sawetara kasus. 8.19 bakal ngemot babak liyane saka owah-owahan kasebut.

Mbalik menyang kene lan saiki, Nexus Blitz Alpha rampung karo 8.18, nanging kita ora bakal nilar sampeyan lan garing. Odyssey, acara paling anyar, saiki, dadi gabung karo kru lan mbanting seret ruang!

Mattias “Gentleman Gustaf” Lehman Paul “Aether” Percheid

Sorotan tembelan

Nexus Blitz Alpha

Alpha Nexus Blitz End karo Patch 8.18. Thanks kanggo kabeh wong sing nyoba mode lan menehi saran! Kita bakal bali maneh kanthi rundown babagan kepiye kedadeyan lan ing ngendi kita bakal maju.

Juara

Aatrox

Penyembuhan Pasif tambah ing rangking mengko. R karusakan serangan bonus mundhak mengko.

Setane Aatrox pungkasan sing wis nggawa bangsa sing dikendhaleni, menehi kamar kanggo nambah skala menyang fase mengko.

E – Uwral Dash

Juara Pasif Vs Juara 20/21.25/22.5/23.75/25% ⇒ 20/22.5/25/27.5/30%

R – World Ender

Kerusakan serangan bonus 20/22.5/25% ⇒ 20/25/30%

Akali

R rusak rusak.

Akali banget ora bisa dipercaya nalika dheweke dadi perang karo kabeh alat kasebut. Kita ngrusak karusakan saka bagean sing luwih gedhe-gedhe kanggo dheweke supaya ora bisa dilalekake ing kahanan liyane.

R – eksekusi sing sampurna

Kerusakan dhasar (loro-lorone) 120/180/240 ⇒ 100/150/200

Braum

Kesehatan Dasar mandhiri.

Kita lagi nyepetake sawetara kasedhiyan garis braum kanggo nggawe dheweke luwih ngandelake kanggo cooldowns pertahanan nalika njaga wektu sing dhuwur, dheweke milih ing antarane barisan dhukungan tankan.

Stats dhasar

Kesehatan Dasar 576.6 ⇒ 540

Kai’sa

Kerusakan pasif mudhun ing tingkat mengko.

Nyuda prowess tangki Kai’sa ing fase mengko game.

Pasif – luka caustic

Proc Rusak Kesehatan sing Ora Ana 15-20% (ing tingkat 1-18) ⇒ 15% kesehatan sing ilang (ing kabeh level)

Lucian

Q Rusak rasio tambah rangking mengko.

We nerfed Lucian’s Baseline ngrusak sawetara patches bali nalika muncul minangka bot-bot sing misuwur ing Midseasonason. Diwenehi rebalancing sing kedadeyan ing sacedhake dheweke, dheweke bisa ngadeg kanggo mbalekake sawetara karusakan kasebut, nanging kita ora pengin nyelehake maneh ing ndhuwur maneh. Cahya tindakan minangka calon sing apik kanggo kekuwatan sing kita goleki, diwenehi mungsuh duwe kemampuan kanggo dodge-utawa kasus sing paling ala, sumunar.

Q – Lampu Piercing

Rasio karusakan 0.6/0.7/0.8/0.9/1.0 karusakan serangan bonus ⇒ 0.6/0.75/0.9/1.05/1.2 karusakan serangan bonus

Renecton

Karusakan e sing dipimparke tambah. Pengurangan waja sing dipimpin nambah ing rangking awal.

Kita nambahi potensial Efek Renekton minangka cara kanggo dheweke kanggo mbuwang kekuatan game awal ing jalur, sing nggedhekake macem-macem matentahan jalur bisa dipercaya. Owah-owahan kasebut uga nggedhekake nilai fallback sing dipimpin e nyedhiyakake ing game ing endi Renekton tiba.

E – Irisan lan Dice

Dewa sing dikuatake 60/105/150/195/240 ⇒ 70/115/160/205/250
Dijualake Dadu Dice Armor 15/20/25 / 30/5% ⇒ 25/27.5/30/32.5/35%

Ryze

Mimpar w Durasi Durasi Durasi.

Discepancian Pro-Normal Ryze wis nyebabake pandang-ubiquitous ing play kompetitif sanajan pagelaran kasar ing endi wae. Kita target Ryze’s E-W ROOT kanggo daya-mudhun amarga pro paling dipercaya bisa koordinasi gank sing sukses lan nyekel ing sekitar.

W – Rune Penjara

ROOT Durasi Durasi 2 Detik ⇒ ​​1.5 detik

Sejuan

E Kerusakan basa mudhun. .

Kita nyuda sawetara kacepetan awal Sejuan lan sentuhan pedhang dheweke saengga dheweke duwe kelemahane luwih akeh babagan jungler awal. Kita uga ngrebut sarana zon-kanugan glasional, kekuatan sing paling apik kanggo para pemain pro, supaya njaga rasa kompetitif nalika mriksa kekuwatane kanthi normal.

E – permafrost

Kerusakan dhasar 30/45/60/75/90 ⇒ 20/35/50/65/80

R – Penjara Glicial

Storm Letupan alon wektu 3 detik ⇒ ​​1 detik

Trundle

E Cooldown Nambah. .

.

E – Rukun es

Cooldown 22/20/18/16/16/14 detik tanggal 24/22/20/18/16 detik
Slow persen 30/35/40/45/50% ⇒ 15 / 25/5 / 35 / 5/5 / 55%

Vayne

Q Cooldown suda nalika awal rangking.

Luwih akeh tungkak awal menehi luwih akeh kesempatan kanggo ngrusak tanah ing mungsuh ing pertandhingan ing ngendi dheweke bisa agresif karo posisi dheweke lan Q Cooldowns.

Q – Tumble

Cooldown 6/5/4/3/2 Detik ⇒ ​​4/3.5/3/2.5/2 detik

Viktor

Biaya upgrade inti hex pisanan mudhun.

Ngudhunake biaya upgrade pisanan hex ora mung menehi Viktor Item sing kapisan sadurunge, uga tegese dheweke ora kudu tetep ing jalur anggere sadurunge ngeling-eling sepisanan. Pengurangan biaya iki bisa maju menyang upgrade kaping panas hex, mung sore bali nalika Viktor ngrampungake inti hex sing sampurna.

Pasif – evolusi mulya

Hex inti mk-1 biaya 1250 emas ⇒ 1150 emas
Biaya inti hex sing sampurna 750 emas ⇒ 850 emas

Pilih otomatis otomatis

Smite

Panas saka nexus blitz menet!

Ayo kula njaluk sampeyan yen sampeyan wis diwenehi alas ing draft, sampeyan bakal mbukak juara karo Smite sing wis dipilih! Sampeyan isih gratis kanggo ngganti smite (utawa swap kanggo mesem yen sampeyan ora diutus alas) ing kasus ing ngendi sampeyan lagi mbukak komplong.

Ikon minimap

Ikon ikon 4K minimap saiki kanthi ukuran minimap ing summoner saka summoner, howling abyss, lan treeline bengkong. Pemain kanthi monitor 4K, bungaha!

Bugfixes

  • Ndandani bug ing ngendi Nunu kadang ora katon kanggo mungsuh nalika muter W – Snowball paling gedhe! Metu saka perang
  • Ndandani masalah hitching FPS sing kedadeyan nalika Voidbringer Illaoi ora telepon nalika dheweke W – Pawulangan Harsh Nyerang Buff aktif
  • Tooltip Hunter Ravenous ora bisa nanggung maneh nalika sampeyan wis sehat
  • Alt-tabbing metu saka layar loading nalika setelan layar wutuh maneh ora nyebabake gambar layar loading kanggo ilang nalika sampeyan tab maneh tab
  • Omega Squad Vigar’s W – Tetep Peteng Indikator peringatan saiki luwih jelas kanggo pemain colorblind

Mode game anyar

Odyssey: Extraction

Kasedhiya nganti 9 Oktober 2018, ing 11:59 P.m. PT

Gabung karo kru lan Ziggs nalika nglawan gerombolan alien ing mode game Co-op: ekstraksi. Kepala menyang Game Primer game kanggo sinau luwih lengkap.

Liga legenda patch 8.18: Acara Odyssey lan Pra-Worlds njiwet

Liga Legenda Konten Legenda Liga Sabanjure yaiku Patch 8.18. Uga, aku ngomong gedhe. Ing kasunyatan, minangka patchs Go, iki iki cukup cilik. Nanging ora wedi, iku umume nganti rong upaya saka tim imbangan utamane. Sing pertama yaiku dheweke wis kerja ing mangsa sadurunge minggu kepungkur, lan saiki mung mindhah fokus menyang tembelan anyar.

Sing nomer loro yaiku patch 8.18 yaiku, ing babagan keseimbangan, tembelan cilik banget. Patch sabanjure, 8.19, minangka petch jagad – versi game sing bakal ditindakake ing taun taun iki. Tegese patch iki luwih perhikanan tinimbang apa wae. Kerusuhan kanthi jelas ora gelem nggawe pangowahan sing nyapu sing bisa ngganggu keseimbangan game menyang acara paling gedhe ing taun.

Nanging, kulit kulit anyar, kulit legendaris, lan mode game pve anyar kanggo njaluk tangan. Riot wis ngumumake Odyssey, bagean anyar ing ruang, lan mode sing ngancani, ekstraksi, Pitting Jinx, Yasuo, lan Malphite (antara liya) nglawan monsters ruang.

Lol patch 8.18 Tanggal Rilis lan Downtime

Kita ora ngerti tanggal rilis sing tepat kanggo patch 8.18 Nanging, nanging jadwal kasebut biasane bi-mingguan, mula ngarepake dina Rebo, 12 September. .

Lol patch 8.18 imbangan ganti

Sing ora ana, ayo miwiti kanthi sethithik, apa kita bakal? Apa sing sampeyan kudu eling yaiku barang kasebut ing Pbe kaya iki ora dijamin kelakon, utawa ora bakal ana ing tembelan sabanjure sanajan nindakake. Iki minangka wong liya ing kerusuhan mikir babagan nindakake. Kita entuk nomer babagan ganti, lan pedoman umum sing saben Juara, Item, Mastery, Summoner Ejaan utawa Rune obah.

Owah-owahan Juara

Aatrox – Buffed

Umbral Dash (E): Nambani tambah 20/22.5/25/27.5/30% saka 20/21.25/22.5/23.75/25% Lengkap (R): AD tambah 20/25/30% saka 20/22.5/25%

Akali – nerfed

Pelaksanaan sing sampurna (R): Kerusakan mudhun nganti 100/150/200 saka 120/180/4040.

Braum – nerfed

Dasar HP suda nganti 540 saka 576.16

Gnar – nerfed

Armor Base Turhang dadi 28 saka 32

Lucian – Buffed

Cahya Piercing (q): AD tambah nganti 60/75/90/105/120% ala saka 60/70/80/80%

Renecton – Buffed

Irisan lan Dice (E): Bonus Dice Fury: Pengurangan Armor Tambah 25/27.5/30/32.5/35% saka 15/20/25 / 30/8% Bonus Dice Fury: Kerusakan tambah nganti 70/115/160/205/250 saka 60/105/150/195/240

Penjara Rune (W): Durasi ROOT Flux Celana Kanggo 1.5 detik saka 2 detik

Sejuan – nerfed

Permafrost (e): Kerusakan mudhun nganti 20/35/50/65/80 saka 30/45/60 penjara glasional (r): Ribut Glacial (R): Storm Ice alon-alon Durasi dadi 1 detik saka 3 detik

Trundle – nerfed

Rukun es (e): cooldown tambah nganti 24/22/20/18/16 detik saka 22/20/18/16/14 detik. Slow diganti dadi 15/25 /5 / 45/5% saka 30/5 / 40/45/50%

Vayne – Buffed

Tumble (Q): Cooldown suda nganti 4/3.5/3/2.5/2 detik saka 6/5/4/3/2 detik

Viktor – diganti

Évolusi sing apik (P): Hex biaya MK-1 hex mudhun nganti 1150 emas saka 1250 emas. Biaya inti hex sampurna nambah 850 emas saka 750 emas

Lol patch 8.18 odyssey

Liga legenda odyssey

Odyssey minangka acara merek anyar sing bakal ditindakake liga legenda ing tembelan 8.18. Uga ngenalake garis kulit anyar, bakal dadi mode game Pve anyar, ekstraksi, minangka Jinx, Malphite, Yasuo, lan Sona kerja nglawan Kayn (sing entuk kulit sing anyar) kanggo nyimpen Ziggs.

Ing wayahe, kita ora ngerti kepiye ekstraksi bakal diputer, nanging kita ngerti apa sing paling akeh kulit anyar sing katon, thanks kanggo Trailer Odyssey anyar. Priksa ing ngisor iki:

Miniatur YouTube

Lol patch 8.18 kulit

Odyssey Kayn – 1820 Rp

Liga legenda

Jinx Odyssey – 1350 Rp

Odyssey malphite – 1350 rp

Sona odyssey – 1350 Rp

Liga legenda

Odyssey yasuo – 1350 rp

Liga legenda

Odyssey Ziggs – 1350 Rp

Liga legenda

Lol patch 8.18 layar mlebu

Saben tembelan duwe layar login dhewe kanthi musik sing unik. Dheweke mesthi adil banget, lan 8.18 ora beda – priksa layar login bertema ing ngisor iki:

Miniatur YouTube

Ana luwih akeh owah-owahan sajrone liyane 8.18 siklus, dadi mriksa maneh kanggo njiwet luwih saka minggu sabanjure utawa luwih. Yen ora, kita bakal bisa ndeleng sampeyan bali menyang kene kanggo patch 8.19 ing sawetara minggu.

Ali Jones mantan Wakil Wakil News Editor Ali main akeh bathi lan ngerti liga legenda. Kita rumangsa yen dheweke wis rampung ngrampungake Witcher 3.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.