Panggilan tugas: Black ops 4 dhaptar gegaman lengkap – dot eSports, COD: Bo4 | Kabeh dhaptar Senjata – mode Blackout & Multiplayer | Telpon saka tugas: Black ops 4 – Game

COD: Bo4 | Telpon saka tugas: Ops Black 4 Kabeh gaman – mode Blackout & Multiplayer

Contents

Senjata Melee nyambut gawe utamane ing papan sing ketat lan saka mburi mungsuh. Gabungke karo sensor akustik lan gegayutan kanggo kauntungan area.

Mangkene kabeh gaman ing panggilan tugas: ops ireng 4

Coba deleng saben bedhil utama lan sekunder sing kalebu judhul tugas paling anyar.

Telpon saka tugas: Ops Ireng 4 wis pungkasane dibebasake ing saindenging jagad. Iki tegese sawetara penggemar francais populer bakal nyilem kanthi tumindak bebarengan kanthi cepet nalika entuk game.

Ops ireng 4 Multiplayer diluncurake nganggo 27 senjata kanthi total bedhil utama lan pitung senjata sekunder.

Dhaptar iki bakal mbantu sampeyan miwiti lelungan liwat Ops ireng 4 Multiplayer kanthi nuduhake sampeyan saben gaman ing game kasebut ing Bukak, uga statistik statistik game lan ammo bedhil.

Senapan Serangan

Ops ireng 4 diluncurake karo limang bedhil serbu sing kasedhiya. Kabeh Ars kasebut kanthi otomatis banget. Siji ar wis ditambahake ing paket post-bukak nganti saiki.

ICR-7

Rampart 17

Kn-57

Vapr-xkg

RFB Maddox

Swat RFT

Bedhil submori

Lima bedhil submori ing Ops ireng 4 ing Bukak. Loro SMG wis ditambahake pasang.

Mx9

GS

Spitfire

Cordite

Saug 9mm

Daemon 3XB

Switchblade X9

Bedhil taktik

Ana telung bedhil taktis ing Ops ireng 4 Ing wektu iki. Salah sijine yaiku semi-otomatis, dene loro liyane bedhil geni.

Auger Dmr

Abr 223

Pedhang

Guns Mesin Cahya

Ops ireng 4 Fitur telung bedhil mesin lampu ing Bukak. Kabeh telung lmg iki kanthi otomatis lan kalebu paling ora 50 babak saben majalah. Siji lmg wis ditambahake pasang.

Titan

Hades

VKM 750

Tigershark

Bedhil sniper

Ana papat sniper ing Ops ireng 4 ing Bukak. Rifle Sniper kaping lima ditambahake menyang game ing wulan Juni.

Paladin HB50

Outlaw

SDM

Koshka

Vendetta

Pistol

Ing babagan senjata sekunder ing Ops ireng 4, Ana telung pistol ing Bukak. Pistol kaping papat wiwit ditambahake ing game kasebut.

Strife

RK 7 Garrison

Mozu

Kap 45

Shotguns

Shotguns minangka senjata sekunder ing Ops ireng 4, Lan ana telu ing game kasebut ing wektu iki. Siji wis ditambahake pasang.

Mog 12

Sg12

Rampage

Peluncur

Mung ana siji peluncur Ops ireng 4 Ing wayahe. Bisa digunakake kanggo ngunci kendharaan utawa minangka peluncuran geni sing bebas.

HELLION SALVO

MEEE

Ops ireng 4 diluncurake mung siji gaman melee – lan iku penggemar. Telung gaman melee wis ditambahake pasang.

Pisau pertempuran

Santa Rahasia

Cha-Ching

Nifo’oti

Rifle Taktis S6 Stingray, Rifle Serangan Damai, Gelang Sniper Tindakan Locat, lan piso balistik kasedhiya ing pasar ireng lan bisa dipriksa nganggo suap senjata tanggal 4 Juni.

Kita bakal nganyari dhaptar iki amarga luwih akeh senjata ditambahake menyang game kasebut.

Dot Esports Editor. Aku utamane muter, nonton, lan nulis babagan telpon tugas nanging uga bisa ditemokake sok-sok ditemokake ing mungsuh ADC ing Liga Legenda. Aku wis nate ngetrapake tugas tugas sing saingan wiwit taun 2011 lan nulis wiwit taun 2015.

Ops ireng 4 bedhil

COD: Bo4 | Kabeh dhaptar Senjata - mode Blackout & Multiplayer | Telpon saka tugas: Black ops 4 - Game

COD: Bo4 | Telpon saka tugas: Ops Ireng 4
Kabeh dhaptar gaman – mode Blackout & Multiplayer

Paling pungkasan: 2019/8/27 23:26
Priksa senjata paling anyar sing paling anyar!

Temokake info babagan kabeh senjata sing saiki kasedhiya ing COD Bo4. Gunakake iki minangka pandhuan nalika ngumpulake senjata & gear!

Kabeh dhaptar Senjata - mode ireng lan macem-macem

  • Dhaptar Rifle Assault
  • Dhaptar Gun submori
  • Dhaptar bedhil taktis
  • Dhaptar MachineGun Cahaya
  • Dhaptar Sniper Rifle

Dhaptar Rifle Assault

Disaranake kanggo pamula

Senapan Serangan minangka salah sawijining bedhil sing ramah ing COD: Bo4 amarga fitur motret kanthi otomatis & recoil sing sithik. Gampang dikontrol & bisa mbantu pamula supaya bisa digunakake ing game kasebut.

Kuat ing sawetara Range

Senapan Serangan menehi karusakan sing apik ing shoout Mid-Range. Dheweke cocog kanggo pamula sing isih sinau jarak pertempuran lan isih durung pengalaman kanthi senjata sing cedhak utawa dawa.

Rifles Serangan Game

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
ICR-7ICR-7 6 10 11 8
Kn-57Kn-57 10 8 8 7
Rampart 17Rampart 17 12 6 7 9
Vapr-xkgVapr-xkg 7 12 9 6
RFB MaddoxRFB Maddox 5 14 10 5
Swat RFTSwat RFT 11 11 8 5

Dhaptar Gun submori

Cocog kanggo gelut cedhak

Bedhil bedhil submori luwih akeh sing cedhak karo target sampeyan. Iki minangka senjata sing disaranake kanggo pertempuran jarak cendhak & kanggo pemain ora kuwatir karo mungsuh.

Guns bedhil submori

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
Mx9Mx9 7 11 7 7
GSGS 4 9 9 9
SpitfireSpitfire 5 17 4 5
CorditeCordite 6 13 6 6
Saug 9mmSaug 9mm 3 15 5 8
Daemon 3XBDaemon 3XB 4 18 4 6
Switchblade X9Switchblade X9 Tbc Tbc Tbc Tbc

Dhaptar bedhil taktik

Kerusakan dhuwur ing bledosan cekak

Senapan taktik teka ing mode njupuk semi-otomatis. Padha geni ing bledosan cekak nanging karusakan bisa abot yen kabeh peluru nyambung menyang target sekaligus. Disaranake kanggo pertempuran tengah.

Bedhil taktik game

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
Auger DmrAuger Dmr 13 5 12 9
Abr 223Abr 223 11 12 8 8
PedhangPedhang 7 13 9 10

Dhaptar MachineGun Cahaya

Tingkat geni sing dhuwur, recoil dhuwur

Magandha Cahya duwe ukuran majalah gedhe sing bisa ngatasi karusakan sing akeh tanpa kudu nambah maneh. Kanthi recoil sing kuwat, iku tantangan kanggo ngontrol nalika ngengingi target sing adoh.

MachineGuns Cahaya Game

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
TitanTitan 9 9 8 13
HadesHades 8 14 6 11
VKM 750VKM 750 14 6 7 12

Dhaptar Sniper Rifle

Kerusakan dhuwur ing jarak dawa

Senapan sniper banget kuat ing tangan sing pengalaman. Dheweke minangka senjata sing cocog kanggo ngengingi target jarak jauh nanging duwe tingkat geni sing sithik amarga alon-alon alon lan ukuran majalah cilik.

Senapan Sniper ing game

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
Paladin HB50Paladin HB50 16 2 8 16
OutlawOutlaw 10 4 13 16
SDMSDM 8 8 11 16
KoshkaKoshka 15 3 9 16

Dhaptar Handgun

Tumindak luwih apik ing sawetara

Handguns bisa ngilangi karusakan sing luwih dhuwur ing pertempuran cedhak. Kanthi ukuran majalah cilik, luwih cedhak karo target lan moto kanggo ngilangi sadurunge kudu nambah maneh.

Handguns ing-game

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
StrifeStrife 9 4 7 10
RK 7 GarrisonRK 7 Garrison 7 13 4 6
MozuMozu 13 3 6 8
Kap-45Kap-45 7 10 3 4

Dhaptar ShotGun

Agawe ing kwartal

Kanthi spot cadir sing dhuwur banget, wareg banget ing kisaran cedhak. Kerusakan kasebut ngeculake kanthi eksponensial ing pertempuran pertengahan dawa saengga luwih cedhak karo target nalika nggunakake senjata iki.

Shotguns ing-Game

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
Mog 12Mog 12 15 3 4 3
Sg12Sg12 10 6 3 5
RampageRampage Tbc Tbc Tbc Tbc

Dhaptar Pelancar

Kerusakan sing kuat, njeblug

Kerusakan area peluncuran peluncuran nalika tekan tandha-tandha – mengaruhi target & sekitar sekitar.

Watch kanggo ngrusak awake dhewe

Peluncur duwe kapasitas kanggo nglarani para penyorong amarga ngrusak efek efek sing njeblug supaya target kanggo target sing adoh saka sampeyan.

Peluncur ing-Game

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
HELLION SALVOHELLION SALVO 17 2 16 19

MEEE

Senjata Melee Melee

Agul-agul serrated sing mateni mungsuh langsung ing mogok siji. Senjata tantangan sing kudu digunakake amarga mung efektif ing sawetara sing cedhak.

Nganyarke mungsuh ing papan sing ketat

Senjata Melee nyambut gawe utamane ing papan sing ketat lan saka mburi mungsuh. Gabungke karo sensor akustik lan gegayutan kanggo kauntungan area.

MEEE IN-Game

Gegaman Kerusakan Tingkat geni Akurasi Kisaran
Pisau pertempuranPisau pertempuran 20 2 16 2
Pisau pertempuranSanta Rahasia 20 2 16 2
Knife Bowie (Blackout Mung) Tbc Tbc Tbc Tbc
Cha-ChingCha ching 20 2 16 2

Multiplayer – sipat unik

Mbukak kunci senjata kanthi leveling munggah

Ing mode Multiplayer, umume senjata kudu dikunci kanthi leveling akun. Seneng senjata anyar ing mode Multiplayer kanthi leveling munggah!

Bukak lampiran sing ditrapake kanthi leveling munggah

Sampeyan bakal duwe pilihan luwih kanggo lampiran senjata kanthi nggunakake senjata. Kanggo level gaman, sampeyan kudu mateni dening senjata sing pengin ditarik.