Pangembang sing peteng lan luwih peteng ora bisa nglirwakake dibondhang dening uap, dadi peteng lan luwih peteng ing uap? Kèndêl ingsun | Pcgamesn

Iku peteng lan luwih peteng ing uap

Iku peteng lan luwih peteng ing uap? Dipuntedahaken reaksi stellar saka para penggemar ekstraksi tim lan genre RPG sajrone payudara ing musim cipta sing diterusake ing Hiatus sing disusun wiwit taun 2023 lan ditarik saka Storefront Storefront. Kanthi matur nuwun, nalika tanggal 7 Agustus, sevs seneng ngumumake manawa dheweke nemokake cara panyebaran anyar kanggo hit Multiplayer, langsung miwiti game lan nggawe sing kasedhiya kanggo tuku.

‘Dark lan Darkker’ “ora bisa nglirwakake” sing dibantingake dening uap

IronMace, pangembang saka cidra Peteng lan luwih peteng, wis ujar manawa pengin mbenerake manawa ngapikake game saka uap sanalika bisa.

  • Waca liyane: 8 game PC paling apik sing kudu dimainake ing 2023

Ing pratelan menyang Pc Gamer, CEO Terence Park nanggapi pitakonan saka Peteng lan luwih petengPotensial bali menyang platform distrik digital katup. “Kita ora bisa nglirwakake toko PC paling gedhe ing donya,” wangsulane.

Nexon LEVIED A Lawsuit saka pangembang ing wulan April, negesake game kasebut yaiku “nggunakake bahan lan aset sing ditindakake sajrone wektu” ing publisher. IronMace njaga apa-apa saka P3 – Game sing dibatalake manawa sawetara tim nggarap Nexon – wis diselehake ing judhul dhewe.

Game kasebut banjur dicopot saka uap, saéngga playontan dibebasake liwat torrents supaya bisa menehi umpan balik babagan fitur lan mekanika.

Nalika iki minangka titik tetak kanggo studio berbasis Seongnam, Peteng lan luwih peteng saiki wis ana ing akses awal. FANS duwe rong pilihan – dheweke bisa tuku game saka pangembang langsung utawa saka game chaf storefront.

Edisi standar game kasebut regane $ 35.00 (£ 27.55) utawa Edisi Pendhaftaran Ngatur Pamuter $ 50.00 (£ 39.35) Kanggo tambahan kaya akses test, balapan kerangka, kulit barang obor biru lan line “.

Nanging, akses awal ora bisa dimainake ing Korea. “Minangka akeh sing nyeri kita, kita ora bakal bisa nglamar game ing Korea amarga isih ngenteni rating saka Dewan Rating Rating Game Korea (GRAC),” ujare Park ing kirim menyang server Discord game.

“Kita bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo nyepelekake proses iki amarga kita wis diwenehake peringkat saka papan Rating game global sing diakoni global, kalebu ESRB,” dheweke rampung.

Ing warta game liyane, meh kabeh paten sing Nintendo bubar sing didaftar Legenda Zelda: Tangis Kraton, Kalebu Ultrahand.

Iku peteng lan luwih peteng ing uap?

Saiki kasedhiya ing Akses Awal, pengalaman pivpve fantasi sing ora bisa dibatalake pungkasane bali ing tangan pemain, nanging ana ing uap?

Karakter sing peteng lan luwih peteng duwe logo uap minangka boss ing njero

Diterbitake: Aug 8, 2023

Iku peteng lan luwih peteng ing uap? Dipuntedahaken reaksi stellar saka para penggemar ekstraksi tim lan genre RPG sajrone payudara ing musim cipta sing diterusake ing Hiatus sing disusun wiwit taun 2023 lan ditarik saka Storefront Storefront. Kanthi matur nuwun, nalika tanggal 7 Agustus, sevs seneng ngumumake manawa dheweke nemokake cara panyebaran anyar kanggo hit Multiplayer, langsung miwiti game lan nggawe sing kasedhiya kanggo tuku.

IronMace nemu kemitraan karo game Chaf Distributor sing ngirim liwat toko online, nalika uga nggawe penjual sing kasedhiya kanggo tuku situs web Darker Dark lan Denter. Amarga volume kapentingan sing njeblugake situs web bapak nalika warta kasedhiyan game, amermace dipeksa ngetokake biaya kaping pindho nalika nyoba tuku game sing rusak, sing janji Kanggo pelanggan sing ora ngapusi. Apa sampeyan wis mutusake kelas sing bisa diputer, utawa sampeyan lagi siyap kanthi mriksa syarat sistem, sampeyan bisa uga kepengin weruh apa bapak wis uap.

Peteng lan luwih peteng ing uap: sawetara karakter kumpul ing guwa peteng

Iku peteng lan luwih peteng ing uap?

Peteng lan peteng saiki ora kasedhiya kanggo tuku uap. Ora ana jendhela sing dibebasake ing antarane para penggemar semangat sing pengin diputer liwat platform distribusi PC Valve.

IronMace wis nyathet yen pengin “bali menyang Steam sanalika bisa”. Case mandheg lan Desist sing ditanggepi dening penerbit Jepang-kidul Nexon nyerah asor sing peteng lan luwih awal saka uap isih ana sadurunge krungu warta sadurunge sampeyan wis krungu, yen kabeh.

Kanggo sing kepengin nyekel tangane ing pengalaman fantasi sing paling dhuwur ing negara akses awal, game bisa dituku langsung saka situs web sing peteng lan liwat platform game Chaf utawa liwat rega basis 35 USD kanggo akses awal (lan Game lengkap ing Bukak). Kanggo panyengkuyung sing nyengkuyung iitiace lan karya sing saiki dibantah, uga ana edisi pendiri sing kasedhiya kanggo 50 USD, nyedhiyakake kosmetik eksklusif.

Yen sampeyan isih ing pager babagan nyilem menyang game, priksa sawetara info liyane babagan tanggal rilis sing peteng lan luwih lengkap. Ana uga kelas warlock anyar sing wis dirilis kanthi akses awal, mula akeh sing macet.

Alex Branagan Alex Branagan duwe ulasan, warta, lan pandhuan kanthi nme, wektu sing angel, lan GGRecon lan minangka pakar ing kabeh perkara honkai bintang ril.