Pandhuan wiji Mokoko: Lokasi – Ilang Ark – Vena-vena es, Peta Ark Ilang – Kabeh wiji Mokoko, Boss and Bosen

Peta interaktif Ark sing ilang – Kabeh wiji mokoko, panggon lan bandha

Iki minangka fungsi Peta Ark sing palingteraktif: Ing sidebar kiwa, sampeyan bakal nemokake kabeh wilayah, pulo, lan ringkesan jagad iki. Yen sampeyan ngeklik ing sawijining wilayah, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh lokasi individu ing wilayah kasebut. Sampeyan banjur bisa nggunakake fungsi saringan kanggo nyaring wiji mokoko lan koleksi. Iki minangka pilihan:

Pandhuan wiji Mokoko kanggo Lost Ark: Lokasi lan Ganjaran

Kaca iki dimaksudake kanggo digunakake minangka kaca kebangkrutan kanggo kabeh kabutuhan wiji mokoko sampeyan. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi babagan wiji mokoko, apa sing diwenehake sampeyan, lan ing endi bisa nemokake.

Tabel konten kaca iki

  • 1. Apa wiji mokoko?
  • 2. Cara golek lan ngumpulake wiji mokoko
  • 3. Antarmuka Mokoko lan Ganjaran
  • 4. Napa aku kudu nglumpukake wiji mokoko?
  • 5. Ganjaran Wiji Mokoko
  • 6. Lokasi wiji Mokoko

Apa wiji mokoko?

Wiji Mokoko minangka koleksi ing Ark sing ilang sing menehi hadiah karakter sampeyan adhedhasar kepiye sampeyan wis nemokake sajrone lelungan sampeyan. Minangka ngadeg, ana total 1,235 wiji mokoko kanggo sampeyan golek. Umume bakal didhelikake ing ngarsane sing cetha, nanging cukup sawetara mbutuhake sampeyan entuk panjaluk tartamtu kanggo mbukak kunci. Biasane, iki kalebu kanggo muter lagu khusus kanggo mbukak kunci dalan rahasia, utawa ngenteni NPC kanggo pindhah menyang lokasi sing bener supaya tumindak bisa digunakake kanggo entuk akses menyang ledhek.

Cara golek lan ngumpulake wiji mokoko

Wiji mokak sing ora dituntut

Wiji Mokoko bisa dingerteni ing lemah kanthi badan kuning, kacang buncis. Dheweke ora gedhe banget, lan dheweke cenderung dicampur karo pemandangan kasebut. Yen sampeyan cedhak karo siji, pituduh bakal katon kanggo sampeyan mencet tombol G. Iki bakal miwiti garis loading yen rampung bakal ngumpulake wiji lan ganti penampilan kasebut. Saiki bakal ditampilake ing peta ing lokasi sing ditemokake.

Wiji Mokoko

Antarmuka Mokoko lan Ganjaran

Kanthi menet tombol Alt-j, sampeyan bakal nggawa antarmuka sing bisa digunakake kanggo nglacak kabeh koleksi. Kanggo tujuan kaca iki, kita bakal fokus ing bagean wiji mokoko.

Antarmuka Mokoko

Kanthi ngeklik tab mokoko, sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang peta Arkesia karo jagad kapinteran miturut wilayah, apa bawana utawa samodra. Kanggo wilayah sing sampeyan entuk 100% wiji mokoko, lambang ing wilayah kasebut bakal ganti dadi emas.

Peta Mokoko

Sampeyan bisa ndeleng bagean terasitas iki kanthi luwih rinci kanthi nggunakake papan khusus ing peta. Iki bakal nuduhake sampeyan persis pira wiji mokoko sing sampeyan entuk ing saben peta utawa saben pulo.

Tracker mokok

Napa aku kudu nglumpukake wiji mokoko?

Sampeyan bisa uga takon dhewe apa sing diarani kanggo ngumpulake prekara kasebut. Saben sing dikumpulake ing game kasebut duwe vendor NPC sing bakal menehi hadiah adhedhasar kepiye item tartamtu sing sampeyan entuk. Ganjaran iki bisa uga ana ing ngendi wae saka crewates kanggo kapal sampeyan menyang stost st permanen, kanggo salah siji sipat pribadine utawa uga stat tlatah sampeyan. Sawetara ganjaran mung kanggo seneng-seneng, kaya kemampuan kanggo ngganti wiji mokoko.

Ora kaya umume ganjaran vendor liyane, mung ana papan sing bisa entuk hadiah wiji mokoko, lan sing ana ing pulo Tortoily, ing ngendi wong Mokoko manggon. Khusus, sampeyan pengin kepala desa Mokoko lan ngomong karo Mokamoka, Kepala Kepala Mokoko.

Kampung Mokoko

Sampeyan bisa ndeleng Ganjaran Saka NPC iki utawa kanthi ngeklik tombol “View Geni” ing antarmuka peta seedon Mokoko.

Ganjaran Mokoko

Ganjaran Wiji Mokoko

  • Bibit Totoma – 50 wiji mokoko
  • Potion apik – 100 wiji mokoko
  • Formulir aplikasi Crew sing kuat: Chichica – !50 wiji mokoko
  • Vitalitas nambah potion – 200 wiji mokoko
  • Formulir Aplikasi Crew: Cororico – 250 Mokoko Wiji
  • Tambah Potion – 300 wiji mokoko
  • Kartu Mokamoka – wiji mokakar 350
  • 15 EURUS Blueprint – 450 wiji 450 Mokoko
  • Formulir aplikasi Crew sing kuat: Mukomuko – 500 mokoko wiji
  • 3 Bunga Serbuk Serbuk Susu – Bibit Mokoko 550
  • 20 EURUS Blueprint – 600 wiji mokoko
  • Formulir Aplikasi Crew: Bibit Mokokoi – 650 Mokoko
  • Judul: Wiji Mokoko – 700 mokoko wiji
  • Struktur: Monumen Wiji Mokoko – Bibit Mokoko 750
  • Transformasi: Egg Titah – 800 Mokoko Wiji
  • Formulir aplikasi Crew Benteng: Bibit Mokoko – 850 Mokoko
  • Latar mburi: wiji mokki – 900 mokoko
  • WEYPIECE # 32 – 950 wiji mokoko
  • Model Kapal: Cara Cara Caravel – 1000 wiji Mokoko
  • Formulir Aplikasi Crew: Narinari – 1050 wiji Mokoko
  • Judul: Bibas sing apik – 1100 wiji mokoko
  • Wiji # 44 – 1150 Mokoko
  • Pesona Mokoko – wiji mokoko 1200

Peta interaktif Ark sing ilang – Kabeh wiji mokoko, panggon lan bandha

Leyar-Teras

Kita duwe peta Ark sing paling interaktif ing ngendi sampeyan bakal nemokake kabeh wiji mokoko, panggedhe, lan ngurmati. Luwih saka satus wilayah, pulau, lan dungeons saka Arpg-MMO sing akeh kanggo njelajah.

Yaiku Peta Ark sing Paling Interaktif

Kita kanthi jelas nuduhake manawa peta iki ora teka saka kita. Peta interaktif saka lostarkmap.com.

Klik tombol kanggo mbukak konten saka lipararkpap.com.

Iki minangka fungsi Peta Ark sing palingteraktif: Ing sidebar kiwa, sampeyan bakal nemokake kabeh wilayah, pulo, lan ringkesan jagad iki. Yen sampeyan ngeklik ing sawijining wilayah, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh lokasi individu ing wilayah kasebut. Sampeyan banjur bisa nggunakake fungsi saringan kanggo nyaring wiji mokoko lan koleksi. Iki minangka pilihan:

Ilang-ark-harmon-Island-Island2

  • Wacana rahasia
  • Wiji Mokoko
  • Vista
  • Crita sing didhelikake
  • Sih npc
  • Bahan masak
  • Bahan panganan
  • Pangowahan zona
  • Kothak bandha
  • Boss
  • Boss donya
  • Play instrumen
  • Peta Bandha
  • Waypoint
  • Diposaken
  • Lumbung
  • Layang

Apa sampeyan pengin ngalahake panggedhe ing Donya ing Ark sing Ilang? Ing kene sampeyan bakal nemokake:

Kabeh peta ark sing ilang ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh wiji mokoko lan koleksi:

Apa sampeyan pengin gabung karo komunitas kita lan ngrembug Ark sing ilang? Banjur gabung server Discord anyar, kita ngarepake sampeyan!