Pandhuan Tier 6 Pandhuan – Pemimpin Civ 6 (2020 Agustus), Peradaban 6 Dhiskusi – Saben Civ Nroktik | Taktik Kanthong

Peradaban 6 Dhaptar Tier – Saben Civ Ranked

Contents

Kedutaan Grand

Pandhuan Tier 6 Pandhuan – Pemimpin Civ 6 Best (2020 Agustus)

Kanthi luwih saka 40 beda peradaban kanggo muter, Civ 6 minangka pengalaman strategi 4x 4x sing apik maneh. Saben pimpinan lan pimpinan paling ora salah siji saka limang dalan sing beda kanggo kamenangan (dominasi, ilmu, diplomasi, agama, lan pariwisata). Umume bisa ngrasake kahanan kasebut! Ora kabeh civs digawe padha, mula kita kudu nggawe dhaptar undakan kanggo mbantu sampeyan milih sing bisa dipilih kanggo game sabanjure.

Sadurunge miwiti, penting kanggo ngerti Civ 6 Apa game sing urip, napas sing firaxis terus-terusan ngapek lan ngimbangi. Kaya ngono, dhaptar undhangan iki kurang saka pandhuan jangka panjang lan luwih saka gambar saka kepiye carane ing Update September 2019. Uga, dhaptar iki digawe nggunakake kombinasi mratelakake panemume lan riset ing luwih gedhe Civ 6 Komunitas. Papan kaya Peradaban forum lan forum fanatik peradaban minangka trougasi sumber daya kanggo kita sing ora bisa cukup manis Civ nectar. Mung siji liyane, sisih tengen?

Parlance sing ditampa kanggo a Civ 6 Daftar Tier yaiku ngatur saben peradaban ing kategori sing jenenge kesulitan game kasebut. Sing persis apa sing wis ditindakake ing ngisor iki. The Best Civs ana ing kategori Dewa, diikuti karo IMMORTAL, Kaisar, King, Warlord, pujian, lan pungkasane pemadam. Saiki, tanpa luwih tundha, iki minangka dhaptar undakan fanbyte kanggo Civi 6 Ing Update September. Shoutout khusus kanggo pangguna reddit lpezlaheavy kanggo postingan sing migunani banget sing mbantu mbentuk sawetara keputusanku.

Kita wis nliti kiriman iki tanggal 13 Agustus 2020 lan dikonfirmasi kanggo isih reflektif saka game saiki.

LIV 6 Daftar Tier – Peringkat tentatif kanggo New Civs

Sapunika kita nempatake Ethiopia menyang undhak-undhakan katelu, Kaisar. Unik yen ora kudu ngurbak ilmu pengetahuan kanggo ngupayakake agama, nanging isih apik ing kamenangan budaya lan agama. Sawetara kabisan sing unik digawe ing awal game nganti abad tengahan, nanging tetep katon apa utawa ora bisa ngadeg ing sawetara peradaban sing paling kuat ing game kasebut.

  • Ethiopia (Meliker II) – Kaisar Tier

LIV 6 Daftar Tier – Peradaban Dewa

Papat iki nggawe paling apik sing paling apik – krim saka potong. Jepang lan Makedonia minangka pilihan sing paling apik nalika entuk kamenangan dominasi. Jepang nemu bonus kanggo duwe unit ing jubin pesisir. Tegese sampeyan kudu tansah katon ing sacedhake segara. Angkatan laut awal banget mesthi ora bisa dibatalake. Kangge, Makedonia Alexander ora tau ngalami perasaan perang, tegese sampeyan bisa bebas nyatakake perang ing mungsuh sampeyan. Sampeyan uga pengin njupuk kutha kanthi mukjijat, kaya nambani unit militer sampeyan.

Yen sampeyan nggoleki peradaban sing kuwat ing agama utawa budaya, Peter, aku dadi wong lanang sampeyan. Budaya bonus pasif dheweke kanggo saben telung Civics sing sampeyan sinau tegese sampeyan bakal nemoni ton budaya bonus sajrone dolanan. Sampeyan uga entuk ilmu bonus saka saben telung teknologi sing ditliti. Saestu, Rusia bisa uga paling apik ing game.

Jerman ana ing dewa kanggo siji alesan: Hansa. Yen sampeyan pengin lemas ing produksi, pilih Jerman lan mbangun sakumpulan hanas. Iki ngganti zona industri standar. Biaya produksi ngisor lan bonus ADJACCEncy bonus nggabungake kanggo produksi sawetara bonkers ing kutha-kutha sampeyan.

Kaya Jerman, Gran Kolombia mung ing kene kanggo kondhisi kamenangan siji: Dominasi. Nalika nerangake peradaban kasebut prakteke ora cocog karo mobilitas sing ora bisa cocog karo wong liya. Nalika isih ana kahanan liyane, Kolombia rata-rata, nanging kekuatane cukup kanggo dilebokake ing ndhuwur.

LIV 6 Daftar Tier – Peradaban Tier Abadi

Tior civs abadi yaiku sing paling kuat, yaiku Prajanjian kanggo Firaxis ‘Dedikasi kanggo Balance. Iki civs ora ana sing ora cocog. Nanging, ing tangan tengen, dheweke pendekatan Invulnerability. Saben PlayStyle diwakili ing kene: saka ramalan Roma utawa kamenangan dominasi, kanggo kekuwatan agama Brasil, lan pikiran ilmiah Walanda. Game Naval Dadi luwih praktis Thanks kanggo inklusi Māori ing Gumpalan Storm ekspansi. Lan, yen sampeyan luwih saka isolisisis, Kanada urip dhewe.

Kaloro pimpinan Yunani – Gorgo lan pericles – katon ing undakan iki, uga. Saben wong muter kanthi beda, sanajan dheweke kuwat ing game fokus budaya. Keuntungan pericles saka suzerainty negara-negara. Kangge, Gorgo entuk budaya saka unit mungsuh mateni.

Salah sawijining favoritku yaiku Catherine De Medici – Salah sawijining pemimpin sing kasedhiya kanggo Prancis. Karo Gumpalan Storm Nganyari, dheweke dadi pimpinan diplomatik sing kuwat, yaiku PlayStyle sing paling disenengi ing dina iki. Dheweke uga duwe slot spy liyane. Ora kanggo nyebutake telik dheweke karo promosi gratis! Dipasangake karo dandan jubin Chateau Chateau lan fokus ing pariwisata, De Medici minangka dolanan kerja dhewe.

Oh! Lan gilgamesh ana ing tier abadi sejatine amarga hebat ramah dheweke.

Maya minangka salah sawijining negara sing paling becik nalika nerangake kamenangan ilmu. Nanging dheweke uga bisa dadi pivot menyang kabeh jinis kamenangan liyane tanpa nandhang sangsara akeh. Mung aja milih kanggo kamenangan agama. Strategi gedhung sing dhuwur banget kanggo generasi sumber, khusus ilmu, nanging ora bakal nggawe jinis ora ana jinis liyane. Maya sejatine upgrade langsung saka Korea.

Peradaban 6 Dhaptar Tier

LIV 6 Daftar Tier – Tier Kaisar Peradaban Kaisar

Tiar Kaisar Peradaban cilik, nanging menehi pilihan sing apik kanggo ngupayakake kamenangan budaya. Amerika, Mesir, Phenicia, lan Elanor Of Aquitaine Prancis Kabeh Excel ing game budaya, ing endi Zulu paling kuat ing departemen dominasi. Ana pilihan liyane, kaya kemampuan Amerika dadi game ilmiah diplomatik, lan game ilmu ilmiah. Trek agama kanggo kamenangan, sanajan, ora diremehake ing Kaisar Tier.

Daftar Liv 6 – Raja Tier Peradaban

Ing undakan raja, kita duwe loro pemimpin sing bisa ditindakake ing Inggris. Keuntungan Ratu Victoria kanthi temen-untung saka ngembangake kekaisaran sampeyan ngluwihi bawana omahmu (kepiye temukat). Karo Gumpalan Storm Nganyari, Victoria saiki nambah rute perdagangan dheweke kanggo kutha pertama sing ditemokake ing saben bawana. Bukak lan koloni! Game, yaiku … sing isih ala banget ing urip nyata.

Yen kamenangan agama sing sampeyan goleki, wenehi inca. Kemampuan Khusus Pachacuti Pagunungan ing Kakaisaran sampeyan luwih larang (lan wis penting kanggo situs suci AdjaCency bonus). Kamenangan ilmiah mung sregep, amarga kampus uga entuk bonus saka gunung. Incas uga bisa nggarap jubin gunung, tegese sampeyan bakal nggoleki situs kutha ing cedhak gunung gunung. Polandel liyane sivi sing entuk manfaat saka agama. Gitarja bisa tuku unit angkar kanthi iman, lan ngasilake iman ekstra saka kutha lan jubin pesisir.

Daftar Civ 6 Tier – Peradaban Pangeran

Ana mung rong peradaban ing Pangeran Tier: India Chandragupta India lan Khmer Jayavarman VII. Khmer minangka gabungan agama lan budaya sing solid kanggo bonus pimpinan budaya bom bom nalika ngrampungake situs suci. Lan unit Chandragupta entuk gerakan ekstra nalika nyatakake perang. Sayange, ora ana kabisan khusus iki yaiku banget game.

List peradaban peradaban Civ 6

LIV 6 Daftar Tier – Perancang Warlord Peradaban

Nalika nyedhaki sisih ngisor Civ 6 Daftar Tier, kita luwih cenderung kesandhung peradaban sing ora nawakake apa-apa khusus. Pimpinan papat iki teka karo bonus sing wis ditutupi civs sing luwih apik. Contone, Skotlandia entuk bonus perang padha karo Chandragupta. Kangge, Brazil nindakake sifat agama sing luwih apik tinimbang Spanyol – mula papan kasebut ing undakan abadi.

Isih ana sing kaya ing kene – kaya kemampuan tomyris kanggo ngasilake unit pemanahatan jaran SAKA loro. Kajaba iku, Scythia bisa gampang ngrampungake unit tatu kanggo pembunuh bonus pimpinan Cyrus. Sing ndeleng kerusakan bonus tentara kasebut kanggo unit sing wis lara.

LIV 6 Tier Daftar – Kepenang Peradaban Tier

Ing tentrem Tier kita duwe pimpinan sing nomer loro kanggo Inggris: Eleanor Aquitaine. Bonus bonus leader nyingkirake kutha-kutha mungsuh. Nanging, england ora ana bonus dominasi sing kuwat ndadekake prospek mbebayani. Lan, kanthi sistem kesetiaan ngenalake ing Munggah lan tiba ekspansi, kutha Eleanor luwih cenderung mbrontak.

Bonus fokus dagang sing cree katon apik ing permukaan. Sayange, dheweke luwih ora bisa migunani ing praktik. Kangge, Mapuche main banget menyang sistem kesetiaan, sing, yen sampeyan takon, apa adol angel kanggo wong sing luwih seneng ngupayakake kamenangan pariwisata.

Daftar Civ 6 – peradaban peradaban pemukiman

Uga … kene kita. Iki minangka ngisor laras. Pancen, ora akeh alasan sing nyenengake kanggo muter telung civ kasebut. Game Norval Norway digawe kanthi luwih gedhe, pimpinan sing luwih apik, Tamar banget banget kanggo nggayuh umur emas, lan bonus pimpinan Ghandi uga ora ana hubungane. Apike kanggo ndeleng telu iki, nanging ana sing kudu njupuk rung sing paling murah ing tangga.

Lan iku! Pimpinan apa sing paling disenengi Civ 6? Ayo kabeh wong ngerti ing komentar.

Peradaban 6 Dhaptar Tier – Saben Civ Ranked

Yen sampeyan pengin nggawe paling akeh game Civ, sampeyan pengin priksa peradaban 6 Tier kanggo mesthekake yen sampeyan wis entuk pimpinan sing paling apik kanggo proyek kasebut

Patung watu sing akeh banget karo wong lanang ing sangisore dagu (kaya pemikir), diukir ing gunung. Ing ngisor iki, cilik, ana tembok China, ombak Samudra, lan loro pasukan sing nentang siap. Langit iku emas lan sugih, ing ngisor iki kasar lan kekacoan

Diterbitake: 23 Agustus 23, 2023

Peradaban VI minangka game strategi sing gedhe lan kandhel sing bisa narik ewu jam saka pemain sing paling darmabakti. Iki minangka salah sawijining legenda ing genre 4x, lan ora ana tandha-tandha kaunggulan. Minangka wong sing wis main luwih saka sewu jam, aku rumangsa apik banget.

Game kasebut wis ndeleng akeh tambahan sajrone pirang-pirang taun, saka pangowahan imbangan lan pemimpin anyar kanggo overhaul game sing gedhe banget kaya ekspansi badai kumpul. Kabeh mau bisa ateges angel ngerti sapa sing nggunakake game, mula kita kudu bebarengan Peradaban 6 Dhaptar Tier kanggo ngrampungake mung.

Mesthi wae, iki dudu ilmu sing tepat. Akeh adhedhasar pendapatku, uga konsensus umum. Ana sawetara pilihan rogue sing luwih dhuwur ing dhaptar, nanging amarga aku wis sukses karo para pamimpin kasebut, sanajan wong liya ora mikir apa wae sing apik. Mung dipercaya aku. Kajaba iku, pandhuan iki akeh banget, dadi waspada.

Peradaban 6 Dhaptar Tier

Mangkene katon cepet ing peradaban 6 dhaptar undhak-undhakan, nanging mudhun ing ngisor iki wis entuk luwih rinci babagan S lan pimpinan rangking. Iki kudu mbantu sampeyan milih sing cocog karo PlayStyle utawa sinau cara nggarap pemimpin sing beda.

Pimpinan s- lan enier

Aku bisa nambah description babagan cara paling apik nggunakake sawetara pimpinan sing luwih murah ing mangsa ngarep, nanging saiki, mung paling apik sing paling apik. Wangsulan: Bab ingkang utama, yaiku kabeh wong civs bisa menang nglawan kesulitan dewa. Iku mung angel banget kanggo sawetara sing ditindakake. Yen sampeyan apik tantangan, civs sing paling awon isih didaftar.

Tier Peradaban
S Abraham Lincoln (Amerika Serikat), Alexander (Banyas II (Byzantium), Frederick Barbarossa (Jepang), Montezuma (Aztec), Soondeok (Korea), Simón Bolívar (Gran Kolombia), Trajan (Roma), Wilfrid Laurier (Kanada),
A Amanitore (Nubia), Catherine De Medici – Ratu Ireng (Prancis), Cleopatra (Mesir), Cyrus (Persia (Persia), Eur Australia, Matthias Corvinus (Hongaria), Meelik II (Ethiopia), Pedro II (Brazil), Philip II (Spanyol), Saladin (Korea), Sajong (Korea)
B Catherine De Medici – Magnific (france), Eleanor of Aquitaine (Prancis), Elizabeth I (england), Gilgamesh (Khmer), Khmer), King Sindia ke (Mali), Kristina (Swedia), Kublai Khan (Mongolia), Lady Enem Langit (Maya), Mani), Mali), Cleopatra Ptolema (Mesir), Qin Shi Huang (China), Ratu Mbande Nya (Kongo), Ramses (Mesir), Shaka (Zulu), Suleiman (Ottoman (Ottoman), Sultamans), Teddy Roosevelt – The Aricomo Byzantines), Tokugas (Jepang), Victoria (Inggris), Yongle (China)
C BA Trieu (Vietnam), Chandragupta (India), Hammurabi (Babel), Harão III (China), Kublai Khan (Cree), Qin Shi Huang The Unifier ( China), Teddy Roosevelt – Bull Moose (Amerika), TOYYRIS (Scythia), Wu Zetian (China)
D Ambiorix (Gaul), Dido (Phenicia), Gandhi (India), Lautaro (Mapuche), Mvemba), Tamar (Georgia), Varangan Harald Herdrada (Norway)

S-enier

Ing kene kita duwe sing paling apik. Sanggih, para pamimpin kasebut bisa sukses ing jaman apa wae, amarga padha menyang kemenangan sing spesifik kanthi bonus sing ora ana wates, utawa umume wong umum sing bisa ngganti taktik kasebut. Sampeyan ora bisa salah ing kene.

Miniatur YouTube

Abraham Lincoln

Tambahan Abraham Lancoln kanggo peradaban VI pungkasane ana ing kene karo lead pimpinan anyar, lan iku salah sawijining pimpinan. Pimpinan Amérika Great ing saben gaweyan utama Game, saengga ora ana sing dikarepake. Kanthi bonus zona industri, dheweke ora bisa ditrapake – ora mung menehi fasilitas, nanging sampeyan uga entuk unit melee karo saben zona sing dibangun. Oh, lan padha kanggo bangunan ing zona kasebut. Sing akeh unit kanthi gratis, mbantu sampeyan mbangun tentara kanthi gampang lan cepet. Sampeyan uga bisa nambah kesetiaan yen sampeyan lagi muter pangembangan munggah & tiba. Crikey, iku barang sing apik.

Alexander saka peradaban 6, ana wong sing duwe rambut pirang, helm ing lengen, lan lengen logam

Alexander (Makedon)

Alexander minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin golek kamenangan dominasi, apa online utawa nglawan AI. Kemampuan utama tegese kutha ora ngalami perencanaan, lan kabeh unit militer nambani nalika dijupuk kutha kanthi wonder. Priksa kabisan lan unit / bangunan unik.

Ing pungkasan donya

  • Kutha ora kena perang
  • Kabeh unit militer bisa nahan kanthi lengkap nalika pamuter iki njupuk kutha kanthi wonder

Gabungan Hellenistic

  • Nalika nelukake kutha sing dudu kutha gratis, tampa ‘EUREKA’ kanggo saben kekurangan utawa kampus ing kutha sing dituntut lan ‘inspirasi’ kanggo saben situs suci utawa square teater suci.

Hypaspist

  • Unit Mewedonian Unik Melee sing ngganti SWORDSMA
  • Ditambah limang kekuwatan pertempuran nalika besis kabupaten
  • 50% Bonus Dhukungan tambahan.

Hetairoi

  • Unit Cavalry Unik Unik Makedonian sing ngganti jaranan
  • Tambahan ditambah limang kekuwatan pertempuran nalika ana ing umum
  • Ditambah limang poin umum nalika mateni unit mungsuh
  • Diwiwiti karo siji promosi gratis.

Basilikoi Paides

  • Bangunan unik kanggo Makedon
  • Ditambah 25% Pengalaman pertempuran kanggo kabeh melee, unit darat, lan hetairoi terlatih ing kutha iki
  • Entuk Ilmu padha karo 25% saka biaya unit nalika unit sipil digawe ing kutha iki
  • Sumber daya Sumber Strategik tambah sepuluh (kanthi cepet standar)
  • Sampeyan bisa uga ora dibangun ing distrik ekumpah sing wis stabil

Basil II saka peradaban 6, ana wong sing duwe rambut perak lan jenggot, makutha emas, lan waja wungu lan salaka

Basil II (Byzantium)

Basil II duwe kombinasi kekuatan tempur lan kekuwatan agama, sing ngidini taktik loro sing ngupayakake kamenangan agama nanging bisa pivot menyang kamenangan dominasi lan entuk bonus dominasi. Iki kalebu nggedhekake karusakan pengepungan marang civs sawise ana agama sing padha karo sampeyan lan bonus pertempuran liyane.

Porphyrogénnetos

  • Unit kavalara abot lan entheng nindakake karusakan lengkap kanggo kutha sawise agama sing padha karo Byzantium
  • Entuk Unit Tagma Unik Nalika Civic Suci Suci ditemokake

Taxis

  • Unit nampa telung kekuwatan pertempuran utawa kekuatan agama kanggo saben kutha suci kanggo agama Byzantium (kalebu kutha suci Byzantium)
  • Agama Byzantium nyebar menyang kutha-kutha sing cedhak nalika ngalahake unit sing kalebu peradaban musuh utawa negara-negara
  • Ditambah karo nabi nabi gedhe saka kutha kanthi distrik situs suci

Droman

  • Unit Era Klasik Byzantine Unik sing ngganti Quadrireme
  • Duwe sawetara tambahan lan nampa ditambah sepuluh kekuatan pertempuran nglawan unit

Tagma

  • Unit Era Abad pertengahan unik sing ngganti ksatria
  • Unit darat ing siji kothak saka tagma sing ditampa ditambah papat kekuwatan utawa kekuatan agama

Hippodrome

  • Kabupaten Unik kanggo Byzantium
  • Ganti kompleks hiburan, nyedhiyakake telung fasilitas lan luwih murah kanggo mbangun
  • Nalika hippodrome lan bangunan ing distrik kasebut dibangun, sampeyan nampa unit kavaleri abot
  • Unit sing diwenehake saka distrik iki ora duwe biaya pangopènan sumber daya
  • Ora bisa dibangun ing taman banyu

Frederick Barbarossa Saka peradaban 6, nganggo sandhangan logam kebak, nyekeli barang-barang gedhe, kanthi makutha emas lan abang ing sirahe. Dheweke duwe rambut jahe lan jenggot gedhe

Frederick Barbarossa (Jerman)

Barbarossa minangka salah sawijining pemimpin favoritku ing Civ VI, lan uga migunani banget, sing mbantu. Dheweke duwe slot kebijakan militer tambahan, bonus tempurangan tinimbang negara-negara negara, lan pengganti zona industri sing apik sing bisa ngilangi produksi. Lagi topper list trier klasik.

Kaisar Romawi Suci

  • Slot kabijakan militer tambahan
  • Kekuwatan tempur nalika nyerang negara-negara sing ditambahake dening pitung

Kutha Imperial Gratis

  • Saben kutha bisa mbangun kabupaten liyane tinimbang sing biasane

U-Boat

  • Unit angkatan angkatan modern Jerman sing unik sing ngganti kapal selam
  • Luwih murah kanggo ngasilake, kanthi plus ing mripat lan ditambah karo kekuwatan pertempuran nalika gelut ing jubin samodra
  • Bisa mbukak unit siluman liyane

Hansa

  • Kabupaten sing unik kanggo Jerman kanggo kegiatan industri
  • Ngganti zona industri (lan luwih murah)
  • Ditambah loro produksi kanggo saben hub komersial, aqueduct, terusan, lan bumbung distrik
  • Ditambah siji produksi bonus kanggo saben sumber sing cedhak
  • Ditambah siji produksi bonus kanggo saben loro kothak distrik sing cedhak

Hojo Tokimune saka peradaban 6, wong ing sisih ndhuwur biru, kanthi waja kayu ing bangkekan lan sabuk putih

Hojo Tokimune (Jepang)

Hojo Tokimune bisa uga dadi pimpinan paling apik ing Civ. Gabungan saka bonus adjacentcy kanggo distrik sing ana wektu sing dibangun kanggo encampments, alun-alun teater, lan situs suci tegese sampeyan bisa miwiti apa wae. Masangake karo bonus pertempuran, lan dheweke cukup ora ana tahan. Yen ana tali ing ndhuwur, dheweke bakal lunga mrana.

Angin gaib

  • Unit Tanah sing ditampa ditambah karo limang kekuwatan pertempuran ing jubin darat sing ana ing pesisir
  • Unit Angkatan Laut sing ditampa ditambah limang kekuwatan pertempuran ing jubin banyu cethek
  • Mbangun encampment, situs suci, lan kabupaten teater ing setengah wektu
  • Unit ora nampa karusakan saka angin topan
  • Peradaban ing perang karo Jepang nampa karusakan unit 100% saka angin topan ing wilayah Jepang

Meiji Mulihake

  • Kabeh kabupaten nampa bonus standar standar tambahan kanggo jejer karo kabupaten liyane

Samurai

  • Unit Abad Pertahanan sing Jepang Jepang sing ngganti wong lanang
  • ora nandhang paukuman nalika rusak

Pabrik Elektronik

  • Bangunan unik kanggo Jepang
  • Nyedhiyakake ditambahake papat budaya menyang kutha iki sawise riset teknologi listrik.
  • Bonus produksi lengkap menyang kabeh pusat kutha ing enem kothak sing durung duwe bonus saka jinis bangunan iki.

Montezuma saka peradaban 6, Aztec nganggo header godhong ijo, panutup emas ing bit awak, lan celana coklat

Montezuma (Aztec)

Yen sampeyan fokus nggarap bonus Montezuma, sampeyan bisa ngowahi kamenangan dominasi dadi cakewalk. Ana pitulung babagan pemisahan Eagle Game Awal kanggo njupuk pembinaan gratis, nanging kanthi game pungkasan, yen sampeyan fokus ing blumbang sumber daya mewah, sampeyan bisa mbukak bonus tempur liwat atap. Oh, kuwi dudu sing paling apik, minangka kemampuan utama Aztecs bisa ngidini sampeyan nggawe akeh tukang golek kabupaten sing disalahake. Nalika muter kanthi wicaksana, Montezuma minangka tenaga kerja.

Hadiah kanggo Tlatoani

  • Sumber daya mewah ing wilayah kasebut nyedhiyakake amasi kanggo rong kutha tambahan
  • Unit militer nampa siji kekuatan tempur nalika nyerang saben sumber mewah sing beda-beda luwih apik ing tanah Aztec

Legenda saka limang srengenge

  • Nglampahi biaya pembina kanggo ngrampungake 20% saka biaya kabupaten asli

Warrior Eagle

  • Unit era kuno aztec unik sing ngganti pahlawan
  • Nduwe kasempatan kanggo njupuk unit militer peradabarian liyane kanthi ngowahi menyang tukang.

Tlachtli

  • Bangunan unik kanggo aztec
  • Nyedhiyakake ambane rong fasilitas ekstra, loro budaya, loro iman, lan siji titik umum
  • Nyedhiyakake plus siji pariwisata sawise maju menyang sivik konservasi

Pericle saka peradaban 6, wong Yunani nganggo jubah putih, sash emas, lan helm emas dhuwur. Dheweke duwe jenggot putih lan alis gedhe

Pericles (Yunani)

Nalika Gorgo lan pericles loro apik banget, pericle njupuk kue kanthi budaya 5% tambahan kanggo status Suzelin. Kemakaran dhasar Yunani uga, kanthi Budaya gampang tumpukan lan njaluk sampeyan kertu kabijakan sing penting, sing paling apik ing game awal, lan bonus kuciwane wildcard, lan slot kebijakan wildcard, lan slot kebijakan wildcard Wiwit wiwitan nganti pungkasan mbantu sampeyan wong-wong sing gedhe. Barang Paling Dhuwur.

Ngubengi kamulyan

  • Budaya 5% tambahan saben kutha-negara sampeyan yaiku Suzearhian saka

Republik Plato

  • Siji slot kebijakan wildcard ekstra ing pamrentah apa wae.

Hoplite

  • Unit anti-Cavalry Era sing unik unik unik sing ngganti tumbak
  • Ditambah karo kekuatan pertempuran 10% yen paling ora ana siji unit hoplite sing cocog

Acropolis

  • Kecamatan unik kanggo Yunani kanggo situs budaya
  • Ngganti distrik teater lan luwih murah dibangun
  • Penghargaan siji utusan nalika rampung
  • Ditambah siji budaya budaya kanggo saben distrik sing cedhak lan tambahan bonus budaya tambahan kanggo pusat kutha sing cedhak.
  • Ditambah loro Bonus Budaya kanggo saben wonder sing cedhak, komplek hiburan, lan taman banyu
  • Mung bisa dibangun ing bukit

Peter saka peradaban 6, ana wong sing nganggo kulit sing curled, rambute sing apik, lan kaos putih, lan putih lan combo jaket putih. Katon umum

Peter (Rusia)

Peter minangka peradaban klasik 6 Topper List Tier. Dene bonus ekstra saka rute perdagangan ora mbiyantu manawa sampeyan wis ngerti, Lavra minangka kabupaten sing apik banget sing mbantu sampeyan entuk tapel. Dheweke uga kaget banget ing peta tanpa tundra, sanajan luwih apik.

Kedutaan Grand

  • Nampa ilmu utawa budaya saka limang rute perdagangan menyang peradaban sing luwih maju tinimbang Rusia.
  • Ditambah siji saben telung teknologi utawa sivik ing ngarep

Ibu rusia

  • Wilayah ekstra nalika kutha sing nemoni.
  • Ditambah karo iman lan produksi siji saka Tundra
  • Unit ora nampa karusakan saka blizzards
  • Peradaban sing ana ing perang karo Rusia ditampa 100 100% karusakan ing blizzard ing wilayah Rusia

Cossack

  • Unit Era Industri Industri Unik Umum Rusia sing ngganti kavaleri
  • Luwih kuat tinimbang kavaleri lan keuntungan ditambah limang kekuwatan pertempuran nalika perang utawa jejer ing wilayah omah
  • Bisa mindhah sawise nyerang yen titik gerakan tetep

Lavra

  • Kecamatan unik kanggo Rusia kanggo kegiatan agama
  • Ngganti distrik situs suci lan luwih murah kanggo mbangun
  • Watesan kutha sampeyan tuwuh kanthi siji jubin saben wong sing gedhe dibuwang ing kutha iki
  • LAVRA nyedhiyakake siji panulis sing gedhe karo kuil,
  • Ditambahake siji Artis sing apik kanggo tikel karo candhi, lan ditambahake siji musisi musik sing apik kanthi bangunan ibadah

Seondeok saka peradaban 6, wong wadon kanthi emas gedhe lan jubah wungu

Seondoek (korea)

Calon kamenangan ilmu sing sampurna, soondeok bisa kebanjiran karo ilmu pengetahuan kanggo kabupaten Seowon sing. Amarga bonus, rencana sing apik bisa nyebabake akeh ilmu saka kebon sekitar. Hwacha minangka gantian meriam sing apik kanggo mbela kutha sampeyan nalika menek ing wit teknologi. Oh, lan gubernur ngedong bisa uga adoh banget.

Hwarang

  • Gubernur sing ditetepake ing sawijining kutha nyedhiyakake 16% budaya lan ilmu kanggo saben promosi sing wis entuk, kalebu sing pertama

Telung kerajaan

  • Tambang tambuh ditambah siji ilmu kanggo saben distrik Seowon
  • Tanduran tansaya nampa siji panganan kanggo saben kabupaten Seowon sing cedhak

Hwacha

  • Unit Renaissance-ERA Korea Korea sing ngganti meriam lapangan
  • Kekuwatan Serangan Dhuwur
  • Ora bisa mindhah lan nyerang ing giliran sing padha

Seowon

  • Kabupaten sing unik kanggo Korea kanggo usaha ilmiah
  • Ngganti Kabupaten Kampus
  • Ditambah papat ilmu
  • Minus siji ilmu kanggo saben kothak lebur
  • Kudu dibangun ing bukit

Simon Bolivar saka peradaban 6, ana wong lanang sing duwe rambut cendhak ireng lan sideburns dawa, jaket ornate abang lan biru, lan tampilan jalur lan lunyu

Simón Bolívar (Gran Kolombia)

Bolívar sampurna kanggo njupuk kamenangan dominasi sing ora ana masalah. Kabeh unit sampeyan entuk sawetara gerakan gerakan ekstra lan bisa terus maju sawise dipromosikake, sing luar biasa mbiyantu. Jenderal Komandante migunani banget, utamane ing antarane unit llanero. Lan kaya yen ora cukup, Hacienda bisa menehi bonus sing apik banget yen disetel kanthi bener.

Campaña nggumunake

  • Entuk Generasi Comandante nalika game mlebu ing jaman anyar

Ejército Patriotaota

  • Ditambah siji gerakan kanggo kabeh unit
  • Promosi unit ora mungkasi giliran unit kasebut

Comandante Umum

  • Jinis khusus wong mung kasedhiya kanggo Simón Bolívar
  • Saben duwe kabisan sing unik, kalebu efek pasif, lan efek pensiun

Hacienda

  • Mbukak kunci kemampuan gawe kanggo mbangun hacienda, unik kanggo Gran Kolombia
  • Ditambah loro emas, ditambah siji produksi, lan ditambah 0.5 omah.
  • Ditambahake siji panganan kanggo saben loro loro tanduran sing ana ing jejak (tambah saben perkebunan nganggo bagean sing bisa diganti)
  • Perladangan lan Haciendas nampa produksi siji kanggo saben loro Haciendas sing cedhak (tambah saben hacienda kanthi penyebaran masarakat)
  • Mung bisa dibangun ing dataran, dataran, bukit, suket, lan bukit suket.

Llaneero

  • Unit unik Era Industrial Gran Kolombia sing ngganti kavaleri
  • Biaya pangopènan sithik
  • Ditambahake rong kekuwatan pertempuran kanggo saben lonero sing cedhak
  • Kanthi nambani nalika sawetara umum komandante sing ngaktifake kemampuan pensiun

Trajan saka peradaban 6. Dheweke dadi wong Romawi lawas, kanthi rai sing dawa, rambut abu-abu cendhak. Lan klambi romawi saka payudara logam, tassels ing sikil ndhuwur, lan klambi abang

Trajan (Roma)

Pick klasik liyane, Trajan njaga kabeh unit sampeyan kanthi otomatis mbangun dalan sing ditetepake kanthi otomatis ing antarane kutha sing mentas manggon. Dheweke luwih akeh generalis tinimbang pimpinan liyane ing dhaptar iki, nanging sing nyetel basis sing apik kanggo mbangun lan nyurung apa wae kamenangan sing dibutuhake.

Kolom Trajan

  • Kabeh kutha diwiwiti kanthi bangunan pusat kutha tambahan
  • Wiwiti karo tugu cethek ing jaman kuna

Kabeh dalan tumuju Roma

  • Kabeh kutha sing ditemokake utawa nelukake diwiwiti karo kiriman dagang
  • Yen ing rute perdagangan ibukutha, dheweke uga miwiti nganggo dalan
  • Rute perdagangan sampeyan entuk siji emas kanggo ngliwati kiriman dagang ing kutha sampeyan dhewe

Legion

  • Unit Era Melee Emas Emas Umum sing ngganti Swordsman
  • Bisa mbangun benteng Romawi.

Siram

  • Kabupaten sing unik kanggo Roma kanggo tuwuh kutha
  • Ngganti distrik Aqueduct lan luwih murah kanggo mbangun
  • Iki nyedhiyakake kutha iki kanthi sumber banyu seger saka kali sing cedhak, tlaga, oasis, utawa gunung
  • Kutha sing durung ana banyu seger sing wis ana nganti enem omah
  • Kutha-kutha sing wis ana banyu seger, bakal entuk rong omah
  • Ditambah siji amaditas yen dibangun ing jejer kanggo fissure geothermal
  • Ing kabeh keadaan, adus nyedhiyakake bonus tambahan kanggo loro omah lan ditambah siji mujudake siji
  • Ngalangi kerugian panganan sajrone kahanan garing
  • Kudu dibangun ing tengah kutha
  • Engineers Militer bisa nggunakake biaya kanggo ngrampungake 20% saka produksi adus.

Laurier Wilfrid Saka Peradaban 6, ana wong tuwa kanthi rambut putih sing surut, jaket lan klambi biru

Wilfrid Laurier (Kanada)

Yen sampeyan pengin nyurung kamenangan budaya, Kanada minangka cara sing apik kanggo pindhah. Bonus pasar nambah kabeh jubin salju salju kanggo sing bener migunani, dene es hoki es bisa entuk akeh sing bisa ditindakake sepuluh budaya kanthi sawetara penempatan sing cerdas. Banjur ana gunung, sing bisa mbangun rong taman nasional, ngirim sampeyan mabur menyang keahlian pariwisata gedhe. Impen.

Sisih kulon paling pungkasan

  • Ngidini kebon bisa dibangun ing tundra terrain
  • Sawise teknik sipil ora dikunci, peternakan bisa dibangun ing bukit Tundra
  • Ing salju, tundra, salju, lan bukit tundra, kabeh pabrik tundra lan pabrik kayu sing bisa ditambahi ditambah loro panganan, dene panganan akumulasi ditambah karo 100%
  • Nyuda biaya Tile ing jinis terrain iki kanthi 50%

Papat pasuryan saka katentreman

  • Ora bisa ngumumake perang ing negara utawa perang kejutan
  • Wars kaget ora bisa diumumake ing Kanada
  • Kanggo saben 100 pariwisata saben, nampa sih diplomatik saben giliran.
  • Nampa PLAD 100% dipriksa diplomatik saka ngrampungake kompetisi darurat utawa kompetisi

Rink Hockey Ice

  • Mbukak kunci kemampuan gawe kanggo mbangun rink es es sing unik kanggo Kanada
  • Ditambah siji amadhi
  • Ditambah siji budaya kanggo saben Tundra sing cedhak, Tundra Hills, Salju, lan Snow Hills Tile
  • Menehi pariwisata saka budaya sing saiki penerbangan ora dikunci
  • Ditambah loro panganan lan produksi sawise sivik olahraga profesional ora dikunci
  • Ditambah patang budaya yen ana ing kamar stadium
  • Bisa dibangun ing tundra, tundra bukit, salju, lan salju salju.
  • Siji saben kutha
  • Ditambah rong banding

Gunung

  • Unit Era Moden Moden Kanada sing unik
  • Bisa nggawe rong taman nasional
  • Ditambah limang kekuwatan pertempuran nalika gelut ing rong jubin taman nasional
  • Limang Kekuwatan Pertempuran Tambahan Nalika Fighting ing rong jubin taman nasional sing diduweni.

A-enier

Ing kene kita duwe pimpinan gedhe sing mbutuhake sethithik luwih luck (utawa luwih kesadaran saka pamuter kanggo nggawe sing paling akeh). Kamenangan marang kesulitan dewa isih bisa ditindakake, nanging sifat sing luwih ora bisa diramalake tegese sampeyan kudu ing driji sikil sampeyan.

Amanitore saka peradaban 6, lady sing luwih gedhe ing jubah emas sing nyekel tumbak emas. Dheweke duwe makutha emas lan anting-anting cilik

Amanitore (Nubia)

Salah sawijining pamimpin sing wis fokus produktif produktif, Amanitore bisa apik kanggo pamuter sing luwih serba guna utawa yen sampeyan kudu ngganti strategi ing fly. Kemampuan utama menehi produksi 20% tambahan kanggo kabeh kabupaten, sing bisa tikel kaping pindho yen sampeyan mbangun bangunan sing unik ing tengah kutha. Priksa kabeh rincian ing ngisor iki.

Kandake saka meroë

  • Ditambah 20% produksi menyang kabeh kabupaten
  • Munggah nganti 40% yen ana piramida Nubrian sing cedhak karo pusat kutha

Ta-seti

  • Ditambah karo produksi 30% kanggo unit mundhak
  • Kabeh unit sing entuk pengalaman tempur 50%
  • Mines kanggo Sumber Strategic Nyedhiyakake Plus Siji Produksi
  • MINES OF BONUS lan Sumber Mewah Mewah Nggawe Loro Emas

Pítija Archer

  • Unit era kuno unik nubian sing ngganti archer
  • Luwih kuat tinimbang penggedhe kanthi gerakan ekstra
  • Nganyarke kanggo Crossbowman

Piramida Nubian

  • Dandan sing Mbukak Mbuwang Masonry lan kudu dibangun ing ara-ara samun, punthuk-alun, utawa banjir
  • Ditambah loro iman lan ditambah karo loro panganan
  • Nampa asil tambahan saka distrik sing cedhak
  • Ditambah siji panganan yen ana ing tengah kutha
  • Kanggo kabeh kabupaten liyane sing menehi bonus jarak sing penghargaan: ditambah salah sawijining asil sing cocog yen distrik kasebut jejer

Catherine saka peradaban 6, wong wadon ing gaun ireng kanthi cuffs putih lan ruff putih. Dheweke duwe rambut dawa ireng diikat maneh

Catherine De Medici, Ratu Ireng (Prancis)

Catherine De Medici bisa njupuk rong bentuk, kanthi ratu ireng dadi asli. Dheweke duwe visibilitas diplomatik sing luwih gedhe, entuk Spy Spy gratis, lan nampa bonus pariwisata sing apik, nanging bangunan sing unik ing ngendi sampeyan bisa nyurung budaya sampeyan liwat atap.

Skuadron Flying Catherine

  • Nduwe salah sawijining level visibilitas diplomatik luwih gedhe tinimbang normal karo saben peradaban sing ditemoni
  • Nampa kapasitas spy gratis lan spy tambahan karo teknologi kedaton
  • Kabeh telik diwiwiti minangka agen karo promosi gratis.

Wisata Grand

  • Ditambahake Produksi 20% menyang Mediaval, Renaissance, lan Industri Era Mirawan
  • Pariwisata saka keajaiban jaman apa wae tambah 100%

Garde Impériale

  • Unit era melee industri industri unik unik sing ngganti infantri garis kasebut
  • Ditambah sepuluh kekuatan nalika nglawan bawana modal
  • Nilai umum kanggo unit mateni

Château

  • Kemampuan Konstruksi Builder Unik
  • Ditambah loro budaya, siji emas, lan siji banding
  • Ditambahake budaya siji kanggo saben wonder sing cedhak (tambah kanggo loro sawise riset pesawat)
  • Ditambah loro emas yen ing jubin sing ngemot pinggiran kali
  • Menehi pariwisata saka budaya sawise riset penerbangan
  • Kudu diselehake ing jejer kanggo bonus utawa mewah sumber daya
  • Ora bisa dibangun ing Château liyane

Celopatra saka peradaban 6, wong wadon ing gaun beige sing kurang, kanthi perhiasan emas sing akeh ing gulu, lan potongan pucuk emas

Cleopatra (Mesir)

Cleopatra meh kabeh klasik Civ minangka Gandhi, nanging luckily dheweke luwih becik tumindak. Dheweke duwe bonus rute perdagangan gedhe, unit sing unik lan kemampuan sing apik, lan bakal bisa kenal karo pamuter civ sing wis berpengalaman. Ana sing luwih apik ing kana, nanging sing ora seneng klasik?

Pengantin Mediterranean

  • Rute perdagangan sampeyan menyang peradaban liyane sing nyedhiyakake papat emas kanggo Mesir
  • Rute perdagangan Civs liyane menyang Mesir nyedhiyakake rong panganan tambahan kanggo dheweke lan ditambah loro emas kanggo Mesir
  • Dagang karo Sekutu entuk kaping pindho minangka akeh titik Alliance Bonus

Iteru

  • Ditambah 15% produksi menyang kabupaten lan mukjijat yen diselehake ing jejere kali
  • Ora nampa karusakan saka banjir

Marcher Chariot Maryannu

  • Unit Era Kuna sing unik
  • Sekawan Gerakan Range Nalika Miwiti ing Terbuka Terrain

Sphinx

  • Kemampuan Builder Unik
  • Ditambah siji iman, ditambah siji budaya, lan ditambah loro banding
  • Ditambah siji budaya tambahan yen dibangun ing banjir
  • Malah luwih akeh budaya sawise sejarah alam ditemokake
  • Menehi pariwisata sawise riset penerbangan
  • Ora bisa dibangun ing jejere sphinx liyane
  • Ora bisa dibangun ing gunung utawa salju salju

Cyrus saka peradaban 6, ana wong lanang sing duwe rambut coklat gelap lan jenggot sing apik, uga ana waja gaya lawas kanthi diwenehi wungu

Cyrus (Persia)

Cyrus minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo kamenangan budaya, kanthi bonus sing apik kanggo nglumpukake klumpukan lan gerakan gerakan nalika ngumumake perang kejutan. Dheweke uga duwe bonusa kesetiaan sing apik supaya ora kelangan kutha sing nembe dijupuk.

Tiba ing Babel

  • Ditambah rong gerakan kanggo sepuluh sing pisanan yaiku nyatakake perang kejutan ing peradaban utama
  • Ditambah limang kesetiaan saben tikel kutha sing dikuwasani kanthi unit garrisonon
  • Wara-wara perang kejutan mung ngemot minangka perang resmi kanggo tujuan kasusahan lan pemanasan

Satrapi

  • Ditambah siji rute perdagangan politik filsafat politik WTH Civic
  • Ditambah loro emas lan siji budaya kanggo rute ing antarane kutha sampeyan dhewe
  • Dalan sing dibangun ing wilayah sampeyan minangka level luwih maju tinimbang biasane

IMmortal

  • Unit unik Persiaee sing ngganti SWORDSMA
  • Unit kelas melee kanthi serangan (kisaran: 2)
  • Kekuwatan Pertahanan sing Kuat

Passiidaeza

  • Kemampuan Builder Unik
  • Ditambah siji budaya, loro emas, lan siji banding
  • Ditambah siji budaya kanggo saben situs suci lan alun téater
  • Ditambah siji emas kanggo saben hub komersial lan pusat kutha
  • Budaya lan pariwisata tambahan nalika luwih dhisik liwat wit teknologi lan sivat
  • Ora bisa dibangun ing salju, tundra, salju salju, utawa bukit tundra, utawa cedhak karo pasangan pasangan liyane

Eleanor saka peradaban 6, wong wadon nganggo jubah biru lan abang kanthi kain sing digantung saka sikut, ngombe saka gablot emas, kanthi rambut pirang ing bun bengkong lan makutha kembang jambon

Eleanor Aquitaine (Inggris)

Eleanor asring dilebokake ing sisih ngisor dhaptar, lan aku ora yakin ngapa. Dasar-up england ing game kasebut tegese bisa entuk ember emas, trampil trek kanthi cepet kanthi ton insinyur militer, lan terus setya. Eleanor duwe iki lan banjur luwih, matur nuwun kanggo kabisan kesetiaan pribadi. Dheweke pancen apikan, serba guna, lan pantes pujian.

Pengadilan katresnan

  • Pakaryan gedhe ing kutha Eleanor saben nyebabake sithik siji setya saben siji ing Sembilan Tile
  • Kutha sing godhong peradaban liyane amarga ilang kesetiaan lan saiki nampa setya sing paling setahé saben wulan peradaban Eleanor ngliwati peradaban iki kanggo melu peradaban iki

Lokakarya Donya

  • Mines batu balan lan batu bara nglumpukake rong sumber daya liyane
  • Ditambah 100% produksi menyang insinyur militer
  • Engineer militer nampa rong biaya
  • Bangunan sing nyedhiyakake asil tambahan yen entuk nampa Powered Plus Papat saka hasil kasebut
  • Ditambah 20% produksi menyang bangunan zona industri
  • Bangunan pelabuhan nambah sumber daya strategi Simpenan kanthi sepuluh (kanthi kacepetan standar)

Asu segara

  • Inggris Renaissance Unit Naval Era sing ngganti private
  • Duwe kasempatan kanggo njupuk kapal mungsuh sing ngalahake kapal mungsuh
  • Mung bisa dideleng dening penyerang naval liyane kajaba ana ing cedhak
  • Ngungkapake Naval Raiders ing sawetara tampilan

Royal Navy Dockyard

  • Kabupaten unik kanggo Inggris kanggo kegiatan angkara ing kutha sampeyan
  • Ngganti kabupaten pelabuhan
  • Uga mbusak paukuman gerakan kanggo miwiti lan disembarkan lan saka jubin iki
  • Kudu dibangun ing pesisir utawa tlaga sing cedhak karo tanah
  • Ditambah siji gerakan kanggo kabeh unit angkatan angkatan ing dokyard
  • Ditambah loro emas lan patang kesetiaan saben nalika dibangun ing benua manca
  • Ora bisa dibangun ing jubin karang

Genghis Khan saka peradaban 6, wong sing gumun ing waja coklat gedhe kanthi permata ing tengah dada. Dheweke duwe topi alus, lan combo tembaga sing kumis lan jiwa

Genghis Khan (Mongolia)

Genghis Khan minangka King Cavalry, kanthi bonus sing apik sing gampang dipikolehi. Gabungke iki kanthi visial visibilitas perdagangan lan diplomatik (sing uga nambah kekuatan tempur), lan sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal duwe mungsuh sampeyan.

Mongol Horde

  • Kabeh unit kelas kavaleri entuk telung kekuwatan tempur lan kasempatan kanggo njupuk mungsuh-unit kelas kafe.

Örtöö

  • Miwiti rute perdagangan langsung nggawe kiriman dagang ing kutha tujuan
  • Nampa level visibilitas diplomatik tambahan kanggo duwe kiriman dagang ing kutha apa wae
  • Kabeh unit Mongolia tikel bonus pertempuran biasa kanggo duwe visibilitas diplomatik sing luwih dhuwur tinimbang lawan

Keshig

  • ERA KABUPATEN ERA KABUPATEN ERA
  • Bisa ngiringan unit sipil lan dhukungan kanthi kacepetan gerakan sing luwih dhuwur

Orde

  • Bangunan unik kanggo mongolia
  • Menehi kemampuan sing menehi gerakan siji kanggo ngobati kanthi cara sing abot lan entheng ing kutha iki
  • Ditambah 25% Pengalaman pertempuran kanggo kabeh unit kavaleri lan saringan kelas kelas sing dilatih ing kutha iki
  • Sumber daya Sumber Strategik tambah sepuluh (kanthi cepet standar)
  • Bisa uga ora dibangun ing etampungan sing wis ana barak

John Curtin saka peradaban 6, wong lanang nganggo klambi putih, dasi abang, lan waistcoat coklat. Dheweke nganggo gelas lancip lan topi beige ing sirahe

John Curtin (Australia)

John Curtin apik, utamane ing bebarengan, nalika perang luwih cenderung, umume. Bonus produksi saka deklarasi perang ditampa dadi gedhe, dene differ minangka unit game sing paling apik. Mbangun stasiun outback apik, ora ana sing ngunekke pikiran, nanging nggawe paket sing apik banget.

Benteng saka peradaban

  • Ditambah 100% produksi yen wis nampa deklarasi perang utawa mbebasake kutha sajrone sepuluh kepungkur.

Tanah mudhun ing ngisor

  • Ditambah telung omah ing kutha pesisir
  • Suketan pemicu bom budaya
  • Ngasilake saka kampus, hub komersial, kothak suci lan teater ditambah siji ing jubin kanthi banding sing apik banget, ditambah karo telu ing mendhung.

Digger

  • Unit Era Modern Modern Unious Australia sing ngganti Infantri
  • Kekuwatan tempur nalika nglawan jubin pesisir
  • Ditambah limang kekuwatan pertempuran nalika perang ing wilayah netral utawa asing.

Stasiun Outback

  • Mbukak kunci kemampuan gawe kanggo mbangun stasiun outback, unik kanggo Australia.
  • Ditambah siji panganan lan ditambah siji produksi
  • Ditambah siji panganan kanggo saben suketan
  • Panganan lan produksi tambahan sing luwih dhisik liwat teknologi lan wit sivil kanggo stasiun lan suketan sing ana gandhengane
  • Mung bisa dibangun ing sawijining ara-ara samun, gunung-gunung, suket, lan jubin datang

KOUGE saka peradaban 6, wong tanpa klambi, coklat wulu coklat ing pundhak lan jinis rok abang

Kupe (Maori)

Salah sawijining pamimpin sing paling nyenengake digunakake, kube diwiwiti ing samodra, sing rada aneh. Sampeyan kudu golek tanah lan tetep sadurunge bisa miwiti, nanging yen wis dienggoni, sampeyan entuk akeh bonus kanggo nggawe. Sampeyan uga bisa njelajah segara wiwit wiwitan, mbantu sampeyan nemokake rahasia peta langsung.

Pelayaran Kupe

  • Miwiti game ing jubin samodra
  • Entuk pembinaak gratis lan ditambah siji pedunung nalika ngrampungake kutha pertama
  • Istana nampa plus telung omah lan ditambah siji mujudake
  • Ditambah loro ilmu lan ditambah loro budaya saben giliran sadurunge sampeyan ngrampungake kutha pertama

Māori-Mana

  • Miwiti teknologi karo teknologi sailing lan shipbuild sing ora dikunci lan kanthi kemampuan kanggo mlebu ing jubin samodra
  • Unit-UNDANG-UNDANG-UNDANG GOLLUS PLUS Gerakan Loro
  • Kayu sing ora apik lan hutan hujan njaluk produksi siji
  • Tambahan ditambah siji produksi saka mercantilism lan ditambah karo rong produksi konservasi
  • Kapal fishing nyedhiyakake siji panganan lan bom budaya kanggo jubin sing cedhak
  • Sumber ora bisa dipanen
  • Panulis gedhe ora bisa entuk

Toa

  • Unit Era Klasik Era Unik Unik
  • Unit mungsuh sing cedhak nampa limang kekuwatan pertempuran
  • Bisa mbangun perbaikan sing unik

MARAE

  • Bangunan unik kanggo obat māori
  • Ditambah siji budaya lan kapercayan kanggo kabeh kothak kutha iki kanthi fitur sing bisa dilestika utawa heran kanthi alami
  • Sawise pesawat riset, nampa plus siji pariwisata kanggo kothak kabeh kutha iki kanthi fitur utawa heran kanthi alami
  • Biaya ora pangopènan
  • Ora duwe slot karya sing apik

  • Mbukak kunci Kemampuan To kanggo mbangun pā, unik kanggo marori
  • Unit Ngenggoni ditampa ditambah papat kekuwatan pertahanan lan entuk rong giliran
  • Unit wulan Māori ngenggoni nambani pā sanajan dheweke mung pindhah utawa diserang
  • Kudu dibangun ing jubin bukit

Matthias saka peradaban 6, ana wong nganggo waja perak, cape biru lan jubah biru, kanthi rambut pirang lan makutha

Matthias Corvinus (Hongaria)

Hongaria minangka civ sing luar biasa lan bisa uga paling apik ing A-enier. Mutiara Danube minangka produksi produksi produksi sing apik banget, nalika adus termal pancen sopan, yen ora apik tenan. Nanging kabisan ing sekitar unit levying adoh lan adoh banget ing dhaptar kasebut. Apik banget.

RAVEN King

  • Unit sing dibayar entuk kemampuan menehi kabeh gerakan loro lan ditambah limang kekuwatan pertempuran
  • Sampeyan duwe biaya 75% emas lan sumber daya kanggo nganyarke unit sing wis dianyarake
  • Yen sampeyan nyembah saka negara kutha nampa rong utusan karo negara kasebut
  • Entuk unit unik unik tentara ireng nalika teknologi teknologi riset

Mutiara Danube

  • Ditambah karo produksi 50% kanggo distrik lan bangunan sing dibangun ing kali saka pusat kutha

Adus termal

  • Bangunan unik kanggo Hongaria
  • Ditambah rong fasilitas lan ditambah loro produksi ngluwihi saben pusat kutha ing enem kothak
  • Iki bonus ditrapake sapisan menyang kutha, lan macem-macem salinan bangunan iki sajrone enem kothak pusat kutha ora nyedhiyakake bonus tambahan
  • Kutha iki ditampa ditambah telung pariwisata lan ditambah karo rong fasilitas tambahan yen paling ora ana siji fissure geothermal ing wates kutha

Huszár

  • Unit Era Industri Industri Unik Hongaria sing ngganti kavaleri
  • Ditambah telung kekuwatan pertempuran kanggo saben Alliance

Tentara Ireng

  • Unit era abad pertengahan Hungaria sing ngganti courser
  • Ditambah telung kekuwatan pertempuran kanggo saben unit levied sing jejar

Pimpinan Ethiopian Melik II saka peradaban 6, wong ing klambi ireng kanthi desain abang lan emas ing ngarep, sabuk emas, cuffs emas, lan topi ireng gedhe. Dheweke duwe jenggot ireng

Melenik II (Ethiopia)

Ethiopia bisa entuk akeh iman, kanthi budaya santun lan bonus sing apik, sing apik kanggo obah ing wit riset. Kanthi Gereja Rock-Hebn banjur nyedhiyakake bonus liyane, sampeyan bisa tumpukan kabeh lan duwe wektu sing cukup gampang.

Dewan Menteri

  • Nampa ilmu lan budaya padha karo 15% generasi iman ing kutha-kutha sing ana ing bukit
  • Unit Nampa ditambah karo papat kekuwatan pertempuran ing bukit

Warisan Aksumite

  • Rute Perdagangan Internasional Ethiopia Grant Plus 0.5 iman saben sumber ing asal usul
  • Sumber sing apik nyedhiyakake tambahan Iman kanggo nyalin wong liya
  • Bisa tuku museum arkeologi lan arkeolog kanthi iman

Oromo Caravan

  • Unit Éfek Abad pertengahan Ethiopian Unit Cavalry Cavalry
  • Luwih kuat lan luwih adoh tinimbang tukang cours
  • Nampa ora ana paukuman gerakan saka obah ing bukit

Gereja Rock-Hebn

  • Mbukak kunci kemampuan gawe kanggo mbangun gereja rock-schwn, unik kanggo Ethiopia
  • Ditambah siji iman
  • Ditambah siji iman tambahan kanggo saben jubin sing cedhak lan bukit
  • Menehi pariwisata saka iman sawise riset penerbangan
  • Ditambah siji banding
  • Mung bisa dirusak (ora bakal dirusak) dening bencana alam
  • Mung bisa dibangun ing bukit utawa lemah gunung berapi ora jejer greja sing ana ing papan liya

Pedro saka peradaban 6, ana wong ing seragam militer kanthi sash saka celana lan putih. Dheweke jenggot ireng sing gedhe lan nyithak rambut ireng

Pedro II (Brazil)

Bonus hujan sing duwe Pedro entuk cantik khusus, nambah ilmu, dhuwit, iman, lan budaya, uga bandhing jubin. Sampeyan bisa entuk kabupaten unik kanggo fasilitas kanggo njaga kabeh wong seneng lan mrentah segara kanthi pertembingan unik sing diduweni.

Magnanimous

  • Sawise nganakake utawa nyembah wong sing gedhe, 20% saka wong sing gedhe dibalekake

Amazon

  • Jubin hujan nyedhiyakake tambahan bonus adjacency kanggo kampus, hub komersial, situs suci, lan kabupaten téater
  • Lan ditambahake siji banding kanggo jubin sing cedhak, tinimbang biasane minus

Minas Geraes

  • Unit era industri industri unik Brasil sing ngganti pertempuran
  • Luwih kuat tinimbang pertempuran
  • Dikunci dening nasionalisme

Karnival Street

  • Kabupaten Unik kanggo Brasil
  • Ganti distrik kompleks hiburan lan nyedhiyakake rong fasilitas loro
  • Uga mbukak proyek karnaval, sing menehi tambahan ditambahake siji yen ditindakake lan macem-macem titik wong sing apik tenan
  • Ora bisa dibangun ing kutha kanthi copacabana

Copacabana

  • Kabupaten Unik kanggo Brasil
  • Ganti Distrik Taman Water lan nyedhiyakake rong fasilitas
  • Uga mbukak proyek karnaval, sing menehi amuran tambahan yen ora ana lan macem-macem titik wong sing apik tenan
  • Ora bisa dibangun ing kutha kanthi karnaval dalan
  • Ora bisa dibangun ing karang

Phillip saka peradaban 6, wong ing waja militèr lan abang sing gedhe lan abang kanthi pedhang, jenggot coklat, lan cendhak, rada surut rambut coklat

Philip II (Spanyol)

Spanyol minangka precaya kamenangan sing apik, kanthi bonus pertempuran marang wong sing ngetutake agama sing beda. Sampeyan uga bisa mbangun armada lan Armadas awal, nggawe Angkatan Laut sing gedhe kanggo mrentah segara. Bisa uga bisa luwih dhuwur ing dhaptar iki yen ora mung kanggo keuntungan sing rada nyebar rada ora bisa digunakake.

El Escorari

  • Inquisitor bisa mbusak wektu tambahan sing heresy
  • Inquisitor ngilangi 100% saka ngarsane agama liyane
  • Unit pertempuran lan religius duwe bonus ditambah karo limang kekuwatan pertempuran marang pemain sawise agama liyane

Fleet Treasure

  • Bisa mbentuk armada lan armadas kanthi mercantilisme, tinimbang nasionalisme lan mobilisasi
  • Rute perdagangan nampa telung emas, loro iman, lan produksi siji
  • Antarane pirang-pirang bawana, nampa nomer telu
  • Kutha-kutha sing ora ana ing bawana modal asli sampeyan entuk produksi 25% menyang kabupaten lan pembina nalika didegake

Conquistador

  • Unit Era Renaissance Unit Renaissance unik sing ngganti Musketik
  • Ditambah sepuluh kekuatan tempur nalika ana unit religius ing siji hex
  • Yen unit iki nyekel kutha utawa jejer menyang kutha nalika dijupuk, kutha kasebut bakal nganggo agama pamuter konjuk minangka agama sing dominan

Karep

  • Mbukak kunci kemampuan pembina kanggo mbangun misi, unik menyang Spanyol
  • Ditambah loro iman
  • Ditambah loro iman, siji produksi, lan siji panganan yen ana bawana sing beda tinimbang ibukutha sampeyan
  • Ditambah siji ilmu kanggo saben kampus sing wis cedhak lan distrik situs suci
  • Ilmu tambahan sawise warisan budaya ditemokake
  • Ditambahake rong kesetiaan saben kanggo kutha kanthi misi sing cedhak karo pusat kutha lan ora ing bawana modal asli

Saladin saka peradaban 6, ana wong sing duwe potongan saka pucuk pucuk putih, lan jubah putih kanthi klambi coklat ing ngisor. Dheweke duwe rai tipis lan rambut rai coklat cilik

Saladin (Arab)

Saladin minangka pimpinan sing apik kanggo kamenangan ilmu, sanajan katon kabeh bisa ditindakake yaiku iman. Sampeyan entuk agama apa sampeyan entuk nabi sing apik utawa ora, amarga sampeyan entuk sing paling anyar. Nanging Madrasa minangka perawatan nyata, nambah ilmu kanggo mbantu sampeyan mabur liwat riset sampeyan.

Kabeneran saka iman

  • Bangunan ibadah kanggo agama bisa dituku dening pamuter apa wae kanggo mung sepuluh biaya iman sing biasane
  • Gedung ibadah iki ditambahake kanggo nambah 10% kanggo kelainan ilmu, iman, lan budaya output kutha-kutha Arab

Nabi pungkasan

  • Nampa kanthi otomatis nabi sing apik nalika sabanjure sing dituntut (yen sampeyan durung entuk Nabi Agung)
  • Ditambah siji ilmu kanggo saben kutha manca sawise agama Arab

MamLuk

  • Unit Era Abad Pertengahan Unik Arab sing ngganti ksatria
  • Nambani ing pungkasan saben giliran, sanajan sawise obah utawa nyerang

Madrasa

  • Bangunan unik kanggo arabia
  • Iman bonus padha karo bonus jejer kabupaten kampus

Miniatur YouTube

Victoria – Umur uap

Umur tumpukan variasi uap Victoria ing produksi kanggo bonus gedhe. Tenaga kaping sepuluh persen saben bangunan zona industri ing sawijining kutha, ditambah loro kanggo strategis. Diputer bener, iki bisa mbantu sampeyan mabur – aja lali karo budaya sampeyan! Nalika produksi penting, game tingkat dhuwur butuh fokus sing seimbang.

Ing kana, sampeyan kudu, pandhuan sing apik kanggo Civs paling apik kanthi peradaban 6 dhaptar undhak-undhakan. Kanggo luwih, priksa pandhuan kita menyang game kaya peradaban (utawa mung siji liyane giliran civ vi).

Luwih saka taktik kanthong

Ben Johnson Ben nduwe pengalaman pirang-pirang taun karo Game Nintendo lan Telpon Ponsel, kanthi PcGamesn, Gear Nuke, lan liya-liyane. Nalika dheweke ora nyemak teknologi paling anyar utawa mburu bocor smartphone, dheweke main peradaban, splatoon, lan uga roblox sethitik. Dheweke nutupi acara teknologi paling gedhe, kaya MWC ing Barcelona lan Isa ing Berlin, wawancara karo Yoko Taro lan Bigwigs kaya Legenda Zelda: Nangis Kraton lan xenoblade bath 3. Oh, lan dheweke ngerti Nintendo SWALL 2 bakal mbukak ing 4K60, ora mung takon ..