Pandhuan Skins Katarina – Lol Fanatika, Liga Legenda: Kabeh Skins Paling Katarina, Peringkat – Fandomspot

Liga legenda: Kabeh kulit paling apik Katarina, ditingkat

Contents

Nambah akeh animasi sing ana ing sorot kulit nembelas menit dawa lan dhaptar garis swara anyar sing cukup ekstensif uga.

Pandhuan Skins Katarina

Pandhuan Skins Katarina

Stefan minangka nerd Moba utama. Dheweke kecanthol kanthi sifat sing kompetitif saka dota 1
15, 16 taun kepungkur. Wiwit wektu kasebut, dheweke mlumpat saka hon kanggo lol, lan pungkasane,
Dota 2. Mesthi wae Stefan wis nyoba judhul liyane ing ceruk lan, nalika pungkasan, yaiku
Fokus ing penembak Moba (kanthi tembung liyane, Valorant). Nanging, dheweke uga seneng liyane
Genre. Stefan minangka Liv Fanatic, lan nalika pengin nyenengake lan muter apa-apa
Kasual, dheweke terus judhul Arpg sing populer. Gileng Epik Loot minangka Peeve Pet.
Urip pribadi, Stefan seneng yoga lan nglangi. Yen dheweke ora bisa digunakake, sampeyan bakal bisa
ndeleng dheweke ing studio sing nindakake nuduh gunung. Dheweke uga muter gitar, seneng sinau manca
basa, lan maca buku fantasi.

  • Pandhuan Emporium Biru – 26 Mei 2022
  • Liga Liga Legenda – 4 Mei, 2022
  • Pets Legenda Legenda – 2 Mei 2022

Katarina, Blade Blade, minangka Assassin sing pinter sing bisa ngilangi mungsuh squistier. Dheweke mobile banget lan tambah kuwat nalika njupuk mungsuh. Dheweke kerja kanthi mbuwang lading ing posisi saiki lan ngempalaken, sing nyedhiyakake keuntungan khusus dheweke.

Sanajan Juara duwe mobilitas sing apik lan karusakan sing padhet, sampeyan kudu ngrancang serangan kanggo entuk sing paling akeh. Katarina dianggep minangka karakter kangelan nanging seneng banget kanggo muter.

Info Key Up Ngarep

Minangka kanggo kabeh karakter sing lawas, Katarina wis nampa pirang-pirang kulit sajrone pirang-pirang taun. Dina iki, sampeyan bisa entuk salah sawijining 11 kosmetik sing bisa ditularake sing bakal ngganti tampilan karakter. Sawetara wong-wong mau, kayata proyek: Katarina, saestu pantes dhuwit sampeyan.

Katarina asli

Kulit lore

Katarina misuwur minangka salah sawijining Assassins Elite Knoxian. Wonting Blades Dual, dheweke bisa mbuwang mungsuh ing mripat.

Tansah golek tantangan, blades sing duraka terus-terusan golek target sing dijaga, nilai dhuwur. Ambisi dheweke pancen luwih gedhe yen dheweke asring ngrusak sekutu nalika ngupayakake target. Ora preduli, serangan Katarina tansah ngasilake asil.

Penampilan lan Model

Kulit dhasar Katarina biasane dumadi saka bagean logam kulit lan salaka ireng. Celana peteng dheweke duwe holsters tambahan kanggo lading, lan ana agul-agul gedhe ing pinggul kiwa. Juara kasebut uga duwe pengawal bangkekan spiked, pundhak, lan sikil pengawal.

Bagéan tengah dheweke gundhul telanjang, lan dheweke duwe jaket kulit. Assassin duwe rambut abang lan abang sing katon katon mripat. Blade Sisister nggawa rong katanas sing dipendhet ing mburi, ing ndhuwur 2 agul utama.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Animasi

Pros

  • Sejatine, iki minangka pembunuh sing kudu katon.
  • Dheweke nggawa akeh agul-agul, sing nggawe pangerten sing bisa ditindakake kabisan.

Cons

  • Nalika penampilan kasebut dibunderaké, ora ana sing khusus utawa mripat.

Katarina Mercenary

Kulit lore

Penampilan lan Model

Meh padha karo kulit gawan, kanthi sawetara bedane cilik. Contone, dheweke nganggo jaket ijo tinimbang sing ireng, lan lading hip kiwa duwe macem-macem holster. Pungkasan, rambuté putih tinimbang abang, sing cocog karo bagean logam lan jaket ijo sing anyar.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Animasi

Pros

  • Owah-owahan kanggo rambut putih apik.

Cons

  • Aku ndeleng minangka mudhun mudhun dibandhingake karo model standar. Jaket ijo utamane saka papan.
  • Ora pantes 520 poin amarga ora cukup kanggo mbenerake tuku.

Katarina Panglima High

Kulit lore

Penampilan lan Model

Kulit liyane sing ora dilalekake, nggambarake upgrade sing dibandhingake katarina mercenary.

Skema warna ora ala. Klambi Juara Gabungan Maroon, Biru Peteng, lan Emas. Dheweke wis suwe boots kanthi tengkorak setan ngiepke. Sisih ngisor boots sing meh padha karo Ninja Tabi.

Ora kaya model dhasar, bagean weteng dheweke rada ditutup, mung nuduhake gagang katresnan. Apa sing apik banget babagan kosmetik iki yaiku sampeyan duwe sudhut emas kanggo mbedakake antarane bagean sing beda-beda (i.e., sarung tangan saka pundhak).

Sanajan juara ora duwe lading ekstra utawa blades hiip, dheweke isih nggunakake rong katanas cekak ing mburi dheweke. Blade Sisister duwe choker ireng kanthi ruby ​​abang, sing bisa uga nuduhake kelas dhuwur.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Animasi

Pros

  • Menehi juara minangka tampilan sing luwih kuoso.
  • Kombinasi warna pancen apik tenan. Ora ana rincian sing berlebihan, lan kabeh mili bareng.

Cons

  • Sanajan model dhasar duwe masalah, nggawe juara katon kaya Assassin tinimbang sing iki.

Katarina Sandstorm

Kulit lore

Penampilan lan Model

Katarina Sandstorm duwe penampilan saka ara-ara samun, Nomadik prajurit. Desainer ngrangkul warna sing digunakake kanggo katarina panglima sing dhuwur lan dimainake kanthi sithik. Dadi, juara saiki nganggo celana maroon sing katon apik banget. Tinimbang boots biasa, Blade Sisister duwe sandal terbuka, sing luwih apik kanggo iklim sepi.

Wilayah weteng dheweke ora bisa ditemokake, lan dheweke duwe klambi maroon. Kajaba saka sabuk emas, Juara duwe pirang-pirang band emas ing ndhuwur. Tato ing sisih kiwa, sing sadurunge ditutupi sebagian, saiki wis katon.

Kaya sing sampeyan bisa ngira, Katarina kenceng kalebu selendang putih ing sirahe sing mili maneh. Nanging saka Katanas, dheweke saiki duwe tabrang, lan tinimbang agul-agul, dheweke nganggo scimitar karo untu.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Animasi

Pros

  • Aku seneng karo selendang mabur nalika dheweke ngganggu mungsuh.
  • Nalika dheweke mlaku, ngrasa yen dheweke mlaku nglawan angin sing kuwat.
  • Diwenehi manawa pembunuh pisanan asale saka Timur Tengah, iki minangka penghormatan sing apik.

  • Sawetara wong bisa uga mikir banget amarga ora menehi animasi anyar.

Katarina Bilgewater

Sanajan umume wong ora ngerti babagan kerumitan politik bilgowater lan golek wong lanang sing apik banget, maling lan bajak laut iki duwe kode tumindak sing ketat banget. Minangka wong sing wis suwe, Katarina dikenal minangka wong sing bisa njupuk target apa wae. Kanggo rega sing tepat, yaiku.

Penampilan lan Model

Kulit iki minangka bagean saka bilgewater: koleksi ombak sing ngobong. Nduweni tema sing padha karo Graves Cutthroat, Ironside Malphite, Kingpin Twble, Bilgater Tristana, Bilganyu, Copture Quinn, Corsair Quinn, Corsair Quinn, Corsair Quinn, Copturse Fortune, Hunter Aatrox, lan Rogue Gareng Laksamana.

Klambi juara nggawa persamaan sing padha karo sandhangan gawan. Dheweke duwe celana lan boots peteng sing padha, sanajan ana bagean abang ing pinggul. Katarina ora maneh nggawa agul hip nanging isih duwe pisau kepercayaan sing aman dicelupake ing pupu holsters.

Tinimbang jaket ireng, dheweke nganggo warna abang lan duwe korset sing katon kaya 17 abad kaping-18. Kaya sembarang pirate, dheweke duwe tembelan ing mripat kiwa lan kupluk pirate coklat. Sampeyan uga bisa nyumurupi bandana abang ing ngisor rambute.

Senjata Katarina rada diowahi, duwe macem-macem gagang.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Animasi

Pros

  • Klambi kasebut rumangsa luwih polesan dibandhingake karo siji gawan. Kabeh unsur mlaku bebarengan.
  • Kajaba saka warna abang katon seger.

Cons

  • Larang banget kanggo regane murah.

KatiTina Kitty Cat

Kulit lore

Kadhangkala, Katarina bakal takon tugas ing tangan. Cukup cukup, iki dudu salah sawijining kahanan kasebut.

Penampilan lan Model

Kulit kasebut minangka bagean saka koleksi trick utawa percambahan sing uga duwe fitur liyane kayata Nosferatu.

Kaya kabeh kosmetik liyane ing kategori kasebut, Katarina kucing kitty cukup unik. Sanajan kulit bisa uga ora bisa tuku, bisa uga tuku sing apik yen sampeyan nyoba njaluk kabeh.

Juara kasebut, kanggo paling, telanjang karo sawetara bagean wulun. Contone, dheweke duwe boots kulit nganggo wulu ngubengi tungkak, pengawal bangkekan putih, kathok cendhak wulu putih lan pungkasane, lan pungkasane, kuping kucing wulu. Katarina nahan kabeh gaman saka kulit asli, kalebu siji bledug hiip, knives pupu, katanas mburi, lan senjata utama.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Animasi

Pros

  • Tema gedhe, potongan sing apik kanggo kolektor
  • Temenan, siji iki luwih apik kanggo penyayang bocah lan kucing.

  • Ora akeh rincian. Yen sampeyan lagi tuku kulit, ana alternatif sing luwih apik.

Katarina Kartu Abang

Kulit lore

Yen sampeyan mikir, “Napa waspada butuh piso?”Pancen ora ana jawaban sing apik kanggo pitakonan kasebut. Nanging, mesthi nyegah bantahan karo pejabat.

Penampilan lan Model

Katarina Kartu abang diterbitake bali ing taun 2010 kanggo mèngeti Piala Dunia Soccer. Dheweke minangka bagean saka koleksi sing nampilake Rammus, Striker Lucian, Striker Ezreal, Playmaker Lee Sin, Alistmer Lee Sin, Alistmer Lee Sin, All-Star Akali, Tandkeeper Blitzcrank.

Sakabèhé, kosmetik ora duwe akeh rincian. Katarina nganggo klambi badai skimpy kanthi kathok cendhak cendhak, klambi belang, sarung tangan ireng, sneakers ireng, lan kaos sikil biru. Yen sampeyan nggedhekake kanthi rapet, sampeyan bisa nyumurupi kertu abang ing kanthong klambi.

Perlu dicathet yen dheweke mung duwe salah sawijining senjata, sing bakal dadi agul-agul sing biasa. Dadi, dheweke ora medeni kaya biasane.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Animasi

Pros

  • Minangka tuku sing nyenengake nalika Piala Dunia

Cons

  • Kulit pancen ala sakabehe tanpa akeh kuwalitas sing nebus.

Katarina Slay Belle

Skulore

Nganggo macem-macem trinkets tegese nyebarake semangat Natal, Katarina meld kanthi lingkungan dheweke. Nanging, iki mung tutup nalika dheweke duwe iwak sing luwih gedhe kanggo goreng. Dadi, yen sampeyan krungu jingles, mbukak lan golek tutup.

Penampilan lan Model

Kosmetik tartamtu iki minangka bagean saka tema pertunjukan salju sing gedhe banget sing uga nampilake potongan sing apik banget kaya Santa Gragas, Snowmerdinger, Teem sing apik banget, Teem, Kogmmaw, Riyaya Saint Zilean, Perayaan MAOOKAI, Santa Draven, Salju Bunny Nidulee, lsp.

Kaya kabeh kulit liyane saka koleksi, iki iki cantik ora masuk akal lan jovial. Juara nganggo stoking putih / abang sing dawa banget kanggo pupu. Dheweke duwe tumit sing dhuwur lan sarung tangan dawa sing dadi lengen abang / putih.

Gaunipun rampung abang, kanthi sudhut wulu putih, lan versi wanita saka Santa Outfit. Blade Sisister duwe sawetara pita ijo, kupinge reindeer ing sirahe, lan set rambut dawa. Tinimbang hil, agul-agul duwe lintang lan, kanthi cara, meh padha karo Santa.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Kabeh buntut lan tarian saiki duwe jingles kanggo dheweke.

Voracity saiki duwe efek warna ijo tinimbang sing abang. Nalika nggunakake Pati Lotus, sudhut kemampuan bakal ijo kanthi lampu ijo / abang. Kajaba iku, efek blading mundhake bakal ngasilake efek ijo minangka gegaman mabur ing udara.

Animasi

Nalika casting kelingan, Katarina nyelukke cane Candy gedhe sing banjur dadi rong bagéan.

Pros

  • Becik kanggo preinan.
  • Pungkasane, kulit kanthi animasi lan efek ekstra.

Cons

  • Rada luwih dibandhingake karo kosmetik liyane saka kelas rega iki, nanging isih ora menehi akeh.

Katarina Warring

Ora wareg maneh karo posisi ing pengadilan, putri katarina mlayu saka urip mewah kanggo ngupayakake juara perang paling gedhe. Serangan saka tutup bayangan, pembunuh agawe ngilangi petugas peringkat negara sing dhuwur.

Penampilan lan Model

Kosmetik Khusus iki minangka bagean saka Revel Lunar: Nguber Kraton Trydring Jejar, DragonBlade Talon, Warring Kingdoms Xin, Warring Kingdoms Xin, lan Warring Kingdoms Azir, lan Warring Kingdoms Azir, lan Warring Kranjang Jarvan IV.

Klambi iku ramping banget. Dheweke duwe celana biru gelap dawa sing mlaku bareng karo awak kanthi sawetara garis emas sing béda. Ing sisih ndhuwur, Katarina nganggo klambi tanpa lengan sing nggabung warna putih, pink, lan emas. Rincian liyane sing bisa ditemokake yaiku bangkekan emas.

Tinimbang rambut abang tradisional, agul-agul blading bledug sing jupuk sing luwih peteng. Scar ing mripate luwih jelas. Sampeyan uga kudu nyebutake rincian tambahan ing gaman; dheweke katon akeh banget karo tali sing apik lan sudhut sing cetha.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Bancing agul-agul godhong berlulu kembang kaya gegaman. Tinimbang keris rutin, senjata anyar bakal diselehake ing lemah. Gaman visual sing padha kanggo persiapan. Nalika Katarina nggunakake shunco, dheweke bakal ninggalake dalan kembang sing meh ora bisa dingerteni, padha karo apa sing ditinggalake bengkak dheweke.

Nalika Katarina ngaktifake pati Lotus, sampeyan bakal weruh manawa pinggiran kemampuan wis diganti. Dheweke duwe sudhut abang kanthi mega putih. Salajengipun, saben keris dheweke bakal metu saka dalan sing padha karo kabisan liyane.

Animasi

Nalika casting kelingan, Katarina bakal nindakake tarian blading cendhak.

Pros

  • Kulit katon resik.
  • Aku utamane dijupuk dening agul-agul. Nalika dheweke ora rumangsa khusus, dheweke mesthi resik lan polesan.

Cons

  • Sampeyan ora entuk akeh saka animasi. Kabeh mau gumantung ing efek visual sing padha.

Proyek: Katarina

Kulit lore

Mbalik ing dina, Katarina minangka salah sawijining pejabat sing nyepetake revolusi g / netic. Sawise duwe konfrontasi karo Ashe, dheweke mutusake bali menyang baris printah. Sawise maneh, Katarina ditimbali kanggo nglindhungi proyek kasebut. Nanging wektu iki, para pemberontak mung bisa ngarep-arep yen dheweke ana ing sisihe.

Penampilan lan Model

Iki Kosmetik Katarina sing paling disenengi. Minangka bagean saka koleksi proyek bebarengan karo Proyek: SI, proyek: VIALI: AKALI: JINX, PROJEK: YI, Proyek: Lucian, lsp.

Kulit kasebut ngelingake aku akeh Nier: Automata utawa Metal Gear Solid. Iku cukup narik kawigaten, futuristik, lan polesan. Badan juara ditutupi ing cangkang exoskeleton sing angel ing warna karat. Ana uga unsur putih, abang, lan biru kanggo.

Tinimbang keris standar, dheweke saiki duwe prekara sing meh padha karo bledug laser ing pinggul dheweke. Praupane Blade Sinister ditutupi karo visor pink, lan saiki dheweke duwe set rambut putih. Loro-lorone lading kasebut minangka jambon neorescent, padha karo keris ing sisih dheweke, lan katon apik banget.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Kanthi kosmetik iki, Juara duwe swara sing jero lan robot.

Bancing agul-agul godhong dalan holografmic ing mburi agul-agul. Nalika Blade tiba ing latar, bakal ninggalake bunder futuristik lan efek futuristik. Voracity nggawe cincin jambon, tinimbang efek cengker sing biasa, nggawe dalan sing kaya alun-alun. Shunpo lan persiapan nggawe partikel jambon sing padha karo sudhut lurus.

Pati Lotus minangka sing paling apik banget; Iki nggawe bunder jambon ing lemah, uga ing sekitar juara. Saben agul-agul bakal ninggalake jambon jambon ing mburi.

Animasi

Nalika casting kelingan, Katarina bakal miwiti teleporting ing saindenging papan. Sajrone pigura pungkasan, dheweke bakal teleport, nggawe efek hologram nalika budhal.

Pros

  • Efek sci-fi cukup luar biasa.
  • Aku seneng karo jas kasebut, aku seneng gaman, lan aku seneng karo visor.

Cons

Pati sumpah katarina

Kulit lore

Siji-sijine cara kanggo dadi siji kanthi mati yaiku miwiti ngorbanake jiwa mortal liyane. Minangka wong sing wis dadi pembunuh kabeh ing kabeh kadonyan, Katarina ora ana masalah sing nrima peran iki. Pungkasane, iki dheweke bakal entuk akses cepet kanggo jagading jagad lan jagad urip.

Penampilan lan Model

Pati sumpah Katarina minangka bagean saka tema sumpah pati. Kulit liyane kalebu Underworld Wukong, Reaper Soraka, Reaper Heracrim, Victor Suda, Underworld Nasib Nasib Nasib, lan Pati Sumpah. Kosmetik diilhami dening x-lanang pslocke.

Juara nggabungake warna abu-abu sing entheng lan peteng, lan biru cahya. Sakabèhé, penampilan dheweke cukup impeccable. Katarina nganggo boots sing dikuatake kanthi kneecaps sing meh padha karo kepala kepala mati. Dheweke uga duwe celana abu-abu kanthi garis-garis biru gelap.

Midsection Katarina ditutupi klambi sing peteng. Dheweke uga wis nguatake piring bahu logam, lengan panjang, lan pengawal driji metalik. Kolar sing dhuwur dheweke katon apik banget. Apa spesifik babagan kosmetik iki yaiku mripat kiwa juara ditutupi rambut (biasane, iku sing cocog). Blade Sinister nganggo Lapis Lazuli ing gulu lan rambute biru kristal sing dawa. Lengen sisih tengen dheweke beda karo kiwa kiwa, duwe lengen klambi sing dawa lan dawa.

Pungkasan, aku kudu nyebutake senjata sumpah Katarina. Tinimbang agul-agul biasa, saiki dheweke duwe loro sais biru kristal. .

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Efek ing kosmetik iki cukup luar biasa. Nalika mbuwang gegaman kanthi kemampuan agul-agul, Sai bakal muter ing udara, ora kaya efek liyane ing ngendi mung ngliwati udhara. Sawise tiba ing lemah, bakal nggawe bunder biru sing peteng.

Pasif juara nggawe cincin ungu ungu jero, nglereni sabenere. Shunpo ora minangka flashy minangka efek liyane, nanging isih apik, utamane yen sampeyan mbandhingake, animasi standar.

Sajrone Pati Lotus, Katarina bakal miwiti muter ngubengi sumbu, nggawe efek biru / peteng ing radius. Kemampuan ninggalake sudhut biru / jambon ing lemah.

Animasi

Sajrone Ejaan Kelingan, Katarina nggawe semangat ing ndhuwur sirahe lan disedhot kanthi cepet. Swings senjata rumangsa apik tenan, lan dheweke ninggalake dalan biru sing entheng ing mburi.

Pros

  • Kombinasi warna katon gemuruh nanging kanthi cara sing apik.
  • Aku ora bisa ngatasi kasunyatan babagan senjata sing paling apik kaya nalika mbengkongake agul-agul.

Cons

KATARINA Akademi Pertempuran

Kulit lore

Katarina ora tau kasengsem ing politik akademi Durandal. Siswa kaping pindho, dheweke wis misuwur minangka salah sawijining bakat paling apik ing Assassin Club Club. Umume kolega ora wani nyedhaki katarina katarina katarina katarina.

Penampilan lan Model

Chroma mlebu ing Ruby, Tanzanite, Sapphire, Mutiara, Formal, Citrine, Piri, Werna Obsidian. Tema Akademi Pertempuran kasusun saka kuburan Akademi Pertempuran, Akademi Akademi Jayce, Akademi Pertempuran Akademi, lan akeh kosmetik liyane.

Ing pirang-pirang cara, Akademi KATARINA meh padha karo Siswa Hogwarts utawa siswa liyane saka Nuduhake Sekolah. Dheweke duwe siji ireng lan siji stok wungu, kanthi tumit dhuwur ireng. Rok dheweke katon kaya duwe pleats lan klambi putih mung nutupi wilayah ngarep.

Kanggo nggawe dheweke luwih akeh badass, kaya desainer kasebut menehi Katarina: hoodie ireng / wungu kanthi logo sekolah ing mburi. . Tinimbang rambut abang sing biasane, dheweke duwe jambon, lan bengkak dheweke ngelingake aku babagan gunting sci-fi sing gedhe banget. Ora, dheweke ora apik utawa apa-apa.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Visual dheweke nggunakake skema biru ungu / peteng. Nalika keris ing lemah, bakal ana logo sekolah sing gedhe banget ing lemah uga. Pasif dheweke uga kelangan nggoleki, nyemprotake jambon lan biru.

Pati Katarina diwenehi perhatian paling akeh. Ora kaya efek kanggo kulit liyane, ing ngendi sampeyan mung bakal weruh wates mantra, kanthi perang akademi, lemah bakal dadi siklon ungu. Yen sampeyan ngaso animasi, sampeyan uga bakal weruh manawa nggawe juara nggawe bayangan ing Radius Blade.

Animasi

Sadurunge ngeling-eling, Juara bakal ngundang apa sing dadi latihan latihan kanthi dummies. Dheweke bakal irisan siji-sijine, sawise dheweke bakal telepon menyang sumber banyu. Sajrone mantra Ghost, Katarina nyekel agul-agul ing tangan tengen lan buku sing mbukak ing sisih kiwa.

Pros

  • Aku mung seneng sing paling utama.
  • Blades beda banget karo kulit gaman liyane, lan pungkasane dheweke entuk animasi hohost.

Cons

  • Klambi kasebut rada sederhana lan ora cocog.

KATARINA BOAST KATARINA

Kulit lore

Minangka anggota budaya rembulan getih, Katarina ora ana masalah sing nrima daging sétan dadi awake dhewe. Nanging, amarga Darah Darah wiwit tiba, sifat manungsa lan dhemit sing padha wiwit morph, nggawe owah-owahan sing ora diramalake ing juara.

Penampilan lan Model

Juara nuduhake tema rembulan getih kanthi karakter kayata Zilean, Tash, Talon, Elise, Diana, Pyke, Master Yi, lsp. Desain katon kaya seri anime.

Katarina duwe rong klambi sing beda ing sikil, kanthi rinci sing paling jelas yaiku tengkorak dhengkul ing lutut kiwa. Blade Sinister nganggo rok oriental biru sing peteng / abang, duwe selendang abang ing pinggul, lan blus biru sing peteng. Sampeyan bisa sok dong mirsani dampak setan ing tangan kiwa, sing dadi abang.

Raine rada pijet, rambutipun putih, lan mripate wungu. Katarina duwe sungu dawa protruding saka bathuk, lan ana topeng ing sisih sirah, nambahi misterius. Kanggo agul-agul, dheweke duwe sawetara nuansa saka abang nganti biru jambon lan cahya.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Nalika nggunakake Bancing Blade lan persiyapan, gaman juara bakal muter ing udhara nalika mabur, ninggalake dalan abang ing mburi. Sawise tetes senjata, sampeyan bisa sok dong mirsani bunder biru lan cahya abang ing lemah. Pasif pasif dheweke nggunakake palet warna biru / warna abang sing padha kanggo efek kasebut.

Efek shunpo uga apik banget, ninggalake gelombang ing mburi juara. Pati Lotus nggawe cincin abang / ungu sing gedhe banget ing lemah nalika juara cepet-cepet muter sumbu.

Animasi

Nalika kelingan, juara bakal miwiti muter-muter hawa blade, lan bakal dadi semangat demit saka awake. Nalika nyetak takedown, sampeyan bisa ndeleng bayangan sing dibebasake saka Katarina.

Pros

  • Kulit cantik menacing.
  • Sampeyan bisa uga duwe katrangan paling akeh babagan kabeh kosmetik Katarina.
  • Sawetara efek sing nyemprotake semangat saka dhemit pancen apik tenan.

Cons

Pertempuran Ratu Katarina

. Nanging, kanggo entuk kekuwatan sejatine, dheweke kudu mbaleni kinerja sajrone upacara koronasi. .

Penampilan lan Model

Perang Katarina Perlédan Katarina minangka bagean saka Permaisaran Perang sing disetel karo Pertempuran Ratu Rell, Pertempuran Ratu Janna, Pertempuran Ratu Diana, Pertempuran Ratu Diana Prestise Edition.

Minangka kosmetik iki, katon regal sing apik banget. Kaki juara ditutupi piring kecepatan perak, lan dheweke wis warung biru sing ditanduri biru. Gaun Jambon Pink Katarina duwe paukuman sing kuwat lan penguatan payudara. Nanging, sarung tangan dadi rinci babagan gaya busana.

Rambut Blade Sinister minangka wungu cahya, lan dheweke duwe rambut sing gedhe banget.

Efek visual (vfx) lan efek swara (SFX)

Bancing Blade muter nalika lelungan, lan yen bakal nggawe bunder biru / ungu ing lemah. Pasif VoroCity nggawe cincin pink sing akeh banget ing sekitar juara kasebut. Pati Lotus nggawe encirclement jambon ing lemah kanthi sawetara rincian tambahan.

Animasi

Sajrone kelingan, Katarina nyelukke minangka naga roh, sing banjur nitih dhasar. Dheweke duwe sawetara prekara epik, uga. Pungkasan, Senjata Dheweke Nggawe Efek sing Apik Nalika Impak.

Pros

  • Efek kasebut cukup padhet.
  • Aku seneng karo dheweke.

Cons

  • Kulit katon padhet nanging piye wae.

FAQ

Pitaken: Apa kulit sing paling apik kanggo Katarina?

Wangsulan: Pancen Hard kanggo kulit sing paling apik. Favorite pribadi yaiku proyek: Katarina, amarga menehi juara sing beda karo game kasebut.

Pitakonan: Apa kulit Katarina sing paling umum?

Wangsulan: Katarina kucing kitty minangka kosmetik paling angel kanggo entuk. Iki mung kasedhiya nalika Harrowing 2010, lan sawise iku, sampeyan mung bisa entuk liwat perdagangan utawa tuku saka pemain liyane.

Pitakon: Pira kulit sing duwe Katarina?

Wangsulan: Juara duwe total 13 Skins.

Pandhuan Skins Katarina: Kesimpulan

Katarina minangka salah sawijining pembunuh sing paling keren ing game kasebut. Sayange, kemampuan dheweke ora menehi desainer akeh ruangan kanggo eksperimen. . Nanging, desainer nindakake proyek sing apik kanggo nggawe konsep sing nyenengake kanggo karakter kasebut.

Liga legenda: Kabeh kulit paling apik Katarina, ditingkat

Dening alec p. Iki kirim bisa ngemot tautan afiliasi. Yen sampeyan tuku barang sing bisa kita golek komisi cilik ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. (Sinau Liyane).

Proyek: Skot layar Katarina Saka Liga Legenda

Ah Katarina, Juara Kita Kabeh seneng karo sengit lan sengit tresna.

Katalina 20/0 ing tim mungsuh sing mlumpat kabeh kanthi cepet lan nggawe katarina, utawa Katarina 0/20 ing jejere Lion, dheweke mesthi nggawe kesan.

Dheweke uga dadi salah sawijining favorit Riot nalika tekan kulit, lan kita bakal bisa ndeleng kosmetik sing paling apik kanggo Assassin sing apik iki, kanthi nggunakake efek lan rega.

14. Katarina Kartu Abang

Katarina Kulit Katarina Kulit Splash

Dirilis: 24 Juni 2010
Regane: 975 Rp

Katarina Kartu Abang minangka kulit Katarina sing paling disenengi. Iku mung rada wacky kanggo rasa.

Nduwe animasi sing padha sing padha karo kulit dhasar, kanthi mung klambi sing beda.

Lan klambi mung ora bisa digunakake karo karaktere.

Dheweke katon kaya dheweke mung ngeculake bocah-bocah ing game Little-League lan kesandung perang perang kanthi ora sengaja. Ing perbandingan, kulit dhasar ndadekake dheweke dadi pembunuhan sing tepat.

.

13. Katarina Komando Dhuwur

Art Splash Simpul Komandan Printah Command

Dirilis: 22 Februari 2011
Regane: 750 Rp

Kulit iki mesthi duwe salah sawijining seni cipratan sing luwih apik, kanthi Katarina katon kaya komandan sing apik kanggo perang. Nanging model game kasebut akeh sing dikarepake.

Dheweke jujur ​​katon kaya punk luwih saka komandan, sing dudu perkara sing ala, nanging katon aneh.

Iki uga salah sawijining kulit sing luwih murah, saengga ora akeh investasi kanggo entuk.

Nanging aku ora ndeleng minangka dandan gedhe yen dibandhingake karo kulit dhasar.

Kajaba iku, yen sampeyan pancene pengin njaluk kulit Katarina sing apik tanpa mecah bank, aku nyaranna pick sabanjure ..

12. Katarina Mercenary

Artikel Kulit Katarina Mercenary

Dirilis: November 20, 2009
Regane: 520 Rp

Aku yakin manawa kulit iki duwe papan khusus ing pirang-pirang ati og Katarina penggemar, amarga ing dina RP lawas.

Sanajan ora nindakake luwih saka krom ing dina iki, aku isih mikir yen ana dope.

Jaket ijo luwih jelas tinimbang sandhangan ing rong pilihan sadurunge. Lan nggawe rambute putih dadi sentuhan sing apik tenan.

Tetep temenan kanggo tema dadi pembunuh Badass iki, saiki sampeyan mung katon luwih apik.

Mungkin iku mung nostalgia ngomong, nanging kulit iki kalebu paling apik yen sampeyan ndeleng kulit rendah.

11. Katarina Warring

Artoms Katarina Katarina Art Splash Art

Dirilis: 10 Februari 2015
Regane: 975 Rp

Iki minangka kulit pisanan kita sing sejatine ngganti animasi Katarina, sanajan pancen subtle.

Kanthi kulit iki, tarik utama dheweke Dagger.

Dheweke katon apik banget – lan efek petal mawar sing mangkat karo Q lan R sampeyan banget subtle lan apik banget.

Desain karakter kasebut kanthi apik, kabeh warna cocog, nanging ora krasa kaya overhaul lengkap.

Iku mung rada apik tinimbang model dhasar kanthi sawetara keris sing apik banget lan efek visual sing apik.

10. Katarina Sandstorm

Sandstorm Katarina Kulit Semprotan Artis

Dirilis: 2 Januari, 2012
Regane: 975 Rp

Sanajan kulit iki nduweni seni cipratan paling awon, desain nyata.

Terusake kanggo tampilan wétan – lan aku mikir iku adil.

Kita bisa ndeleng manawa Dagger dheweke saiki duwe indent sethitik, nggawe dheweke sampurna kanggo nyuwek daging lan balung, lan sirahe ditutupi kain putih – kaya petualang eksploitasi sejati.

Tematat iku mesthi kulit sing menarik banget.

Dadi sanajan ora ngganti animasi, aku kudu tuku yen sampeyan seneng karo tampilan wétan.

9. Katarina Bilgewater

Art Splash Kulit Bilganyu Katarina Art

Dirilis: 29 Agustus, 2010
Regane: 975 Rp

Yar Har Fiddle Dee, Tindakake apa sing sampeyan pengin ‘nyebabake bajak gratis!

Sing cukup akeh kulit iki.

Kesenian cipratan cantik cantik, kanthi asap sing koyone kaya ing tengah-tengah perang, lan model ing-game ngirim kabeh janjine.

.

Sampeyan entuk paket kabeh, langsung menyang patch mripat lan topi lapten. Dadi, yen sampeyan rumangsa ngombe rumit lan ngrusak sirah ing keyboard nalika entuk pentakill, bisa dadi investasi sing wicaksana.

8. KatiTina Kitty Cat

Splash Kulit Kitty Cat Katarina

Dirilis: 19 Oktober 2010
Regane: 975 Rp

Napa kulit sing lawas lan dhasar iki?

Amarga meme kudu ora mati!

Sanajan ngilangi kabeh aturan sing dakkandhakake nganti saiki ing segi kecelakaan lan tetep bener kanggo karakter kasebut, mung lucu kanggo regane 975 rega.

Maksudku, kulit iki persis apa sing dikandhakake yaiku: Menehi Katarina dadi lemari putih, lengkap karo kuping kucing lan buntut.

Iki minangka kesempatan sing ora bisa diarani Katan – nyan, nanging aku rumangsa ora siap kanggo karakter kasebut.

7. Katarina Slay Belle

Splash kulit Katarina Katarina

Dirilis: 14 Desember 2012
Regane: 975 Rp

Sanajan kulit iki bisa uga kaya kulit meme liyane, luwih akeh ditawakake saka kucing kitty.

Yaiku, bisa uga ana sawetara animasi sampeyan.

Kisah sampeyan saiki ditutupi lampu Natal, saengga adc miring bisa dirasakake kabungahan Natal, lan animasi backing sampeyan wis ngethok tebu permen kanggo nuduhake kekuwatan sing luwih unggul.

Nanging bisa uga minangka bagean paling lucu yaiku kasunyatan kasebut sampeyan saiki jingle.

Kapan sampeyan spamming, sampeyan bakal ngrungokake lonceng Natal cilik sing béda, sing duwe dhuwit 975 rega.

6. Katarina Noon High

Splash kulit / lol katarina dhuwur / lol

Dirilis: Mei 12th, 2022
Regane: 1350 Rp

Wong akeh pendapat nalika kulit iki metu. Dadi, ayo miwiti karo Positives.

Iki Noon Kulit – Dadi sampeyan kanthi otomatis entuk estetika sing apik banget. Blades mesthi wae adol, amarga padha karo geni.

Aku uga seneng rambut anyar karo kulit iki. Iku ndadekake dheweke katon kaya dihiasi saka rubah utawa apa-apa setan, lan cara ninja mesthi bakal setuju pilihan sing kaya ngono.

SH Gampang banget kanggo trek (kanthi cemlorot abang lan kabeh), lan mesthi rumangsa seneng banget babagan pengaruh – sing mesthi dadi barang sing apik.

Saiki ayo goleki sawetara aspek sing luwih kontroversial.

Seni cipratan (sanajan kelangan) ndadekake sirah katon rada ala. Lan aku bakal ngapusi yen ujar iki minangka pisanan kerusuhan nindakake sawetara leher.

Kapindho, akeh wong sing rumangsa ora kejawab tandha kasebut. Dadi kepiye sampeyan isih mbuwang keris tinimbang njupuk bedhil (sing bakal dadi tabung karo tema noon dhuwur).

Banjur banjur nyebabake perbandingan “iki mung samira nanging tanpa bedhil”.

Sakabèhé, aku nganggep Katalina Noon High prayoga. Nanging, kanthi cacat sing dakkandhakake, uga efek swara sing kurang ajar, aku ora weruh kepiye bisa ndhaptar ing dhaptar iki.

5. Pati sumpah katarina

Pati sumpah katarina kulit splash seni

Dirilis: 25 Oktober, 2017
Regane: 1350 Rp

Saiki kita entuk hard-hitters.

Kinur aka sing mrikso banget Kabeh.

Pati sumpah Katarina minangka favoritku saka Bunch, mung amarga ora owah.

Aja salah, kulit apik banget. Nanging ora bisa mbandhingake istirahat ing babagan kualitas.

Iki ndadekake karakter kasebut menehi vibes gwen sing kuwat, sing bisa dadi tambah akeh utawa sing gedhe, lan kabeh kabisan katon padha nanging mung karo jas biru cat biru sing apik banget.

Sampeyan kudu tuku yen sampeyan ora pengin overhaul lengkap sing ngganti saben aspek karakter … Nanging yen sampeyan nggoleki barang sing luwih kerlip, kulit liyane sing kudu ditutupi.

4. KATARINA Akademi Pertempuran

Battle Academia Katarina Skin Splash

Dirilis: 15 Mei, 2019
Regane: 1350 Rp

Yen sampeyan tresna karo anime lan yen pengaruh Genshin minangka omah nomer loro, kulit iki gampang ing titik siji kanggo sampeyan.

Nanging, aku duwe gripe tunggal karo ..

Model karakter pancen apik banget, sanajan menehi rambut pink sing narik kawigaten Katarina-Nyekel Lan Seragam Sekolah. Kelet kanggo tema kasebut, dheweke malah maca buku nalika ing animasi jaga omah.

Nanging animasi Q sing katon rada kurang.

Mesthine, mesthine kabeh pilihan pribadi. Nanging dheweke mung ora nindakake kanggo aku. Lan iku penting sing dianggep yen roti lan kemampuan butter sampeyan.

Kabeh liyane digawe kanthi apik ing kene – nanging kulit iki kudu tetep sawetara cara saka ndhuwur ing dhaptar iki.

3. Pertempuran Ratu Katarina

Pertempuran Kulit Spatu Katarina

Dirilis: 10 Desember, 2020
Regane: 1820 Rp

Lan saiki kita duwe kulit paling anyar lan paling larang ing baris, Pertuduh Katarina.

Deleng, yen sampeyan mung pengin ngganti model dhasar kaya sing bisa ditindakake manungsa, iki kulit kanggo sampeyan.

Nambah akeh animasi sing ana ing sorot kulit nembelas menit dawa lan dhaptar garis swara anyar sing cukup ekstensif uga.

Nanging, aku wis nemokake manawa sampeyan ora bakal rumangsa owah-owahan kabeh ing game nyata.

Werna sumunar sing ganti kabeh campuran sawise game katelu utawa kaping papat, nanging dompet sampeyan isih bisa ngrusak nalika iku.

Iku kulit sing apik banget. Nanging aku mikir yen ing ngisor iki minangka proyek sing apik kanggo mbayangake karakter kasebut minangka siji – kabeh tanpa gumantung 50 animasi anyar lan tagihan sing larang regane.

2. KATARINA BOAST KATARINA

Rembulan Rembulan Katarina Siklus Siklus

Dirilis: Februari 20, 2020
Regane: 1350 Rp

Line kulit getih ana ing antarane favoritku ing kabeh game, amarga aku mikirake garis iki nindakake tugas sing paling apik lan mbebasake karakter kanthi bener.

Katarina Darah Mung visual katon apik tenan, nganggo rambut putih lan sungu putih nempel sirahe.

Detail menyang Dagger cukup cantik, lan seni cipratan kudu digantung ing sawetara museum.

Animasi anyar ana ing sisih subtle – nanging isih cocog karo tema sing apik.

Mung ana siji kulit sing dakanggep luwih akeh nalika duwe tag rega sing padha, lan mengko, loro kasebut cukup bisa diowahi ing mripatku ..

1. Proyek Katarina

Proyek Katarina Kulit Semprotan Art

Dirilis: 1 Agustus 2016
Regane: 1350 Rp

Line kulit-proyek minangka taruhan liya sing aman nalika entuk kulit ing umum.

Yen cyberpunk ora ngiringan mental sampeyan kanggo urip, kulit iki ora duwe brainer.

Iki cocog karo tema futuristik kanthi sampurna, nambah sekumpulan efek swara anyar lan malah nggawe swara sampeyan katon luwih robot.

Aku uga wis nemokake manawa kulit kasebut nggawe Katarina luwih gampang dimainake, amarga swara kasebut luwih jelas tinimbang sing paling akeh ing kulit.

Dadi, yen sampeyan pengin kulit Katarina anyar lan ora rumangsa bangkrut, priksa Katarina Proyek.

CATETAN: Konten iki digawe ing game rior ‘”kabijakan jabber jibber” nggunakake aset sing diduweni dening game riot. Game Riot ora nyetujoni utawa sponsor proyek iki.

Alec P.

Fanboy darmabakti lan isekai sing wis macet salaka wiwit taun 2013.

Wiki Liga Legenda

Pengin kontribusi kanggo wiki iki?
Mlebu kanggo akun, lan miwiti!
Sampeyan bisa uga mateni iklan ing pilihan sampeyan.

Teka gabung ing server discord masyarakat komunitas lol!

Aja duwe akun?

Wiki Liga Legenda

  • Warisan
  • Proyek
  • Noon dhuwur
  • Wali sands
  • Raja Winged
  • Pati sumpah
  • Senjata Dewa
  • WARRING AMADOMS
  • Tales saka rift
  • Harrowing
  • 2010 Harrowing
  • Wulan saka Ionia
  • Grind
  • Perlu Pertempuran
  • 2012 pertunjukan salju
  • Snowown Showdown

Katarina / lol / Kosmetik

Koleksi

Kasedhiya

Asalinalsin Katarina

790/18-Sep-2009

Katarina Mercenaryskin

520/20-Nov-2009

Katarina HighCandSkin

Katarina Komando Dhuwur Ndeleng ing 3D

750/22-Feb-2011

Katarina SandstormSkin

975/02-Jan-2019

Katarina Warredkomesskin

Katarina Warring Ndeleng ing 3D

975/10-Feb-2015

Projekkin Katarina

1350/01-Aug-2016

Katarina BATTEREMIASIN

KATARINA Akademi Pertempuran Ndeleng ing 3D

1350/15-Mei-2019

Katarina Bloodmoonskin

1350/20-Feb-2020

Katarina IntrakeKinKin

Pertempuran Ratu Katarina Ndeleng ing 3D

1820/10-DEC-2020

Katarina HighnoonKin

1350/12-Mei-2022

Katarina Faeriefoursksk

Faerie Court Katarina Ndeleng ing 3D

1350/23-Mar-2023

Battle Academia Katarina Chomas

Katarina BATTORACADEMIA (BASA)

Pertempuran Katarina Chomas

Katarina BATTIFEEN (BASA)

Krarina Blood Chomas

Katarina Darah (Base)

Faerie Pengadilan Katarina Chomas

Katarina Feeriecourt (Base)

Noon Katarina Chomas dhuwur

Katarina Highnoon (basa)

Katarina Krarina Chomas

Perang Katarina (basis)

Warisan Vault

Katarina Redcardsin

975/24-Jun-2010

Katarina BilgEWEWERSKIN

975/29-Aug-2010

Katarina Kittycatkin

975/19-Oct-2010

Katarina Slaybelleskin

975/14-Dec-2012

Katarina DeependWornSkin

Pati sumpah katarina Ndeleng ing 3D

1350/25-Oct-2017

Langka & Limited

Katarina PrestigefefaeriECourtskin

Katarina Pengadilan Prestige Faerie Ndeleng ing 3D

Khusus / 23-Mar-2023

Potret layar []

Katarina Sandstorm

Katarina Klasik (Pembaruan Visual)

Katarina Kartu Abang

Ulasan GamePot Extlert

10 Oktober 2013

09 Nopember 2009

Eternals []

Blooms Blooms
Juara mateni karo Pati Lotus (R)
Shunpwns
Shunpo (e) nggunakake 5s sadurunge utawa sawise mateni juara
Sinister Slashes
Juara rusak dening voracity (P) piksel
9 Urip
SkillShots Dodged karo SHUNPO (E) lan persiapan (W)
Piso pesta
Akeh Juara Ketemu Karo Pati Lotus (R)
Cepet Picks
Voracity Vorecity (P2) Dagger sing cocog karo juara ing 3S

Trivia []

Katarina Bilgewater

    Kulit iki nuduhake bilsachewater: ngobong tengga ombak kanthi:

  • Dheweke diilhami ‘Swashbuckler Katarina’ dening ‘Chiz’.

KatiTina Kitty Cat

  • The Seni Splash Pisanan ana suntingan langsung saka dheweke seni cipratan asli pisanan .

Katarina Kartu Abang

  • Skin iki nuduhake tema tuwung bocus kanthi:

  • Dheweke duwe animasi nyusun dhewe.
  • Sanajan kulit saiki ora ditemokake karo alam semesta, legenda karya seni runeterra lan bios kulit Konfirmasi Sandstorm Ekko, siji-sijine kulit sandstorm Ekko, minangka bagean saka jands liyane.

Katarina Slay Belle

  • Kulit iki nuduhake tema pertunjukan salju salju kanthi:

Faerie Court Katarina
Kromas: Aquamarine, Citrine, Emerald, Obsidian, Kuarsa Rose Quarz, Ruby, Tanzanite, Pirus, Wintersome

    Skin iki nuduhake tema Pengadilan Faerie kanthi:

Katarina Pengadilan Prestige Faerie

    Skin iki nuduhake tema Pengadilan Faerie kanthi: