Pandhuan Romance Hogwarts: Apa sampeyan bisa npcs romantik ing warisan hogwarts? Kèndêl ingsun | VGC, pilihan romance Warisan Hogwarts sing diterangno | Pcgamesn

Opsi Romance Warisan Hogwarts nerangake

Diterbitake: 4 Mei, 2023

Pandhuan Romance Hogwarts: Apa sampeyan bisa npcs romantik ing warisan hogwarts?

Warisan Hogwarts ana ing kene lan pemain ing saindenging jagad wiwit lelungan menyang World World World.

Salah sawijining unsur utama warisan Hogwarts yaiku kanca sing sampeyan kepethuk. .

Matur nuwun, kita duwe pandhuan sing bisa menehi jawaban kanggo sampeyan apa utawa ora bisa Romance ing Warisan Hogwarts.

Pituduh Warisan Hogwarts:

Sampeyan bisa npcs romantik ing warisan hogwarts?

Saiki Hogwarts Warisan saiki ora nampilake opsi romantis ing game kasebut.

Sanajan ana sawetara karakter sing sampeyan bakal maju kanthi apik, saiki ora ana pilihan sing bisa dingerteni ing game kanggo NPC Warisan Hogwarts.

Software Avalanche komentar babagan masalah kasebut, ujar manawa kanthi cepet nggawe keputusan kanggo ninggalake pilihan romantik saka game amarga umure 15 ing wektu gabung karo hogwarts.

Dadi, ora ana pilihan romantine, telu saka papat omah utama (nuwun sewu) saben wong duwe kanca sing bakal sampeyan lakoni lan malah ana mantra sing paling kuat ing game kasebut.

Contone, nderek Symterin siswa Slytherin Sebastian Sallow minangka cara sampeyan bakal bisa sinau kutuk sing mateni, laknat Imperius, lan kutukan sing jahat.

Opsi Romance Warisan Hogwarts nerangake

Yen sampeyan kepingin weruh apa sampeyan bisa nyepetake karo sawetara opsi romantis Hogwarts, kita wis entuk kabeh sing diterangno ing kene.

Romance Warisan Hogwarts

Diterbitake: 4 Mei, 2023

Yaiku romantis warisan Hogwarts ing game kasebut? Kita kabeh ngerti manawa ana sawetara flirting buku harry potter sadurunge titular titular dhewe wiwit ginny weasley menyang pungkasan wektu ing Hogwarts. .

Ana akeh karakter warisan Hogwarts kanggo ngerti sajrone lelungan liwat taun kaping lima ing sekolah sihir lan wizardry. Ana pirang-pirang pilihan dialog kanggo ngerti siswa lan profesor sing luwih apik ing game RPG iki. .

Romance Warisan Hogwarts - Pilihan dialog pamuter kudu nggawe apa bisa ngilangi sekaligus

Apa ana romance ing warisan Hogwarts?

Nalika sampeyan bisa mbangun kekancan karo sawetara kanca siswa, ora ana pilihan romantis ing warisan Hogwarts. Kanggo siji, kabeh siswa yaiku remaja – bakal rada nesu kanggo pilihan romantis sing bakal dilebokake ing game kasebut.

Nanging, sampeyan bisa mbangun kekancan karo karakter tartamtu, mula kita bakal nyaranake milih opsi dialog egois, amarga tumindak bisa uga ana ing mangsa ngarep maju liwat game.

Saiki sampeyan ngerti babagan pilihan romantik Warisan Hogwarts – utawa kekurangan – priksa sawetara pandhuan liyane kanggo game Harry Potter. Kita wis nutupi kabeh kewan warisan Hogwarts sampeyan bisa njaga ing Vivarium, kabeh sing bisa diselehake ing ruangan syarat, lan kabeh mantra warisan Hogwarts lan bakat talent. Yen sampeyan isih pengin Romantine, sampeyan kudu ngenteni wong ngapiki game kasebut kanthi mod warisan Hogwarts, utawa priksa sims pacaran sing paling disenengi, uga game PC paling apik..

Pencipta Seri Harry Potter, JK Rowling, wis nggawe komentar transpobik ing media sosial ing taun-taun pungkasan. Warner bros. Nduwe lisensi kanggo nggawe game adhedhasar harry potter. Dene rincian saka kesepakatan kasebut ora dikenal kanthi umum, lan game WB ujar “J.K. Rowling ora langsung melu ing nggawe game “, kaya sing diarani, minangka pangripta lan pemilik IP Harry Potter, dheweke bakal entuk royalti saka dodolan. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kesetaraan transgender utawa ngutangi dhukungan, iki minangka rong amal sing penting sing bisa dipriksa: Pusat nasional kanggo AS, lan Mermaids ing Inggris.

Ford James Ford’s Coverage On PCGamesn kalebu Starfield, Marvel Snap, lan apa wae sing kudu dilalekake, lan uga dadi pegawe babagan F1, dheweke dadi ahli game tangki.

Opsi fomance Warisan Hogwarts nerangake

Dadi RPG mbukak-donya sing diisi karakter sisih, Pemain wis kepingin weruh yen ana pilihan romantik Warisan Hogwarts ing.

Opsi fomance Warisan Hogwarts nerangake

Dening Hashim Zafar 2023-06-07 2023-09-12 Nuduhake

Dadi RPG sing mbukak donya sing diisi karakter sisih, Pemain wis kepingin weruh yen ana pilihan romantis Warisan Hogwarts ing game kasebut kanggo saiki kanca-kanca. Minangka game maju, pemain bisa nggayuh karakter sing beda lan uga dadi kanca karo akeh wong-wong mau. Kanca iki banjur nulungi pemain ing saindenging Hogwarts Warisan lan mbantu dheweke sinau macem-macem katrampilan.

Minangka pemain ngrampungake nggoleki nggoleki kanggo karakter kanca, mesthine kudu ngeweruhi tantangan sing wis rampung kanthi rutin sing nyebutake nggoleki hubungan. Mesthine, hubungan tembung bisa uga tegese warisan Hogwarts duwe pilihan romance kanthi bener?

Apa warisan Hogwarts duwe romance?

Sayange, warisan Hogwarts ora duwe pilihan romantis ing game karo kanca sing duwe omah utawa karakter liyane. Iki bisa frustasi kanggo para pemain sing nggoleki hubungan romantis amarga hubungan kasebut tetep grapyak kanthi grapyak sanajan sawise mbuwang wektu kanthi karakter.

Miturut pangembang, keputusan iki digawe amarga karakter utama mung 15 nalika dheweke gabung karo Sekolah Hogwarts lan Wizardry, lan game kasebut ora pengin promosi hubungan enom. Mangkono, kanggo kabeh pemain sing pengin juggle pirang-pirang hubungan, Warisan Hogwarts dudu papan.

Nanging, ora ana romantis ora ateges sampeyan ora bakal duwe kanca. Nalika sampeyan maju ing game, Pemain bakal menehi hubungan hubungan hubungan karo kanca sing wis ditemoni luwih apik kanggo ngiyatake kekancan lan mbukak kunci hadiah.

Garis hubungan legasi hogwarts nggoleki

Sanajan game kasebut ora ana romantis, Pemain isih bakal duwe kanca kanggo mbantu dheweke ing saindenging. Sawetara karakter kasebut tetep karo pemain luwih saka liyane. Mangkono warisan Hogwarts wis takon karo karakter iki Garis hubungan.

Video sing Disaranake kanggo Sampeyan.

Pemain, kanggo mbukak kunci garis hubungan karakter iki, kudu dadi pacar. Minangka pemain dadi kanca lan mbukak kunci garis hubungan, sukses sukses ing garis-garis kasebut bakal menehi hadiah sing larang regane, lan sawetara mantra sing apik sing bisa digunakake kanggo ngrampungake teka-teki sing beda ing game.

Ayo ngrembug telung pemain kanca utama bakal ketemu ing warisan Hogwarts uga rencana hubungan sing ana hubungane.

Poppy Manis

Poppy Manis ing Warisan Hogwarts yaiku mahasiswa sing manis lan apik saka Hufflepuff House. Wong tuwane Poppy entuk urip liwat poaching; Mula, dheweke ngethok hubungane karo dheweke lan mutusake urip karo mbah wadon.

Kabeh asil ing poppy nuduhake kapentingan sing apik kanggo pasinaon. Pancing Poppy banget semangat banget kanggo ngrawat kewan gaib. Umume pencarian poppy transaksi karo penjuru; Nanging, pemain uga kudu mbantu kewan gaib ing sawetara wong.

Dheweke uga melu ing hubungan hubungan hubungan. Pemain bisa ngakses pitakon kasebut kanthi maju ing crita utama lan dadi kanca karo dheweke. Mangkene dhaptar kabeh pitakon:

  • A DREAD ARGERY
  • Endhog endhog
  • Telpon omah Pojil
  • Centaur lan watu kasebut
  • Iku ing lintang
  • Manuk ing tangan
  • Blowy Blooms

Sebastian Sallow

Sebastion Salam minangka Siswa Omah Slytherin Ngadhepi Sawetara Masalahe. Sanajan kabeh kahanan keluargane, Sebastian tresna karo adhine sing luar biasa. Dadi kejem, Goblin Ranok dilebokake ing kutukan SEBASTION, sing lara banget.

Sebastian Salam Tresna adhine lan pengin dheweke sehat sehat. Siji-sijine perkara sing bisa mbalekake adhine yaiku seni peteng; Mula, sebatos kasebut kepengin sinau babagan cara sing peteng.

Ing warisan Hogwarts, pencarian Sebastian biasane mbutuhake pemain kanggo mbantu dheweke nemokake tamba kanggo nylametake adhine. Sebastian uga minangka salah sawijining pemain kasebut bisa milih lelungan karo dheweke menyang Hogsmeade awal ing game.

Ing ngisor iki dhaptar saben kategori nggoleki Sebastian Sallow melu:

Quest Mains

  • Ing bayangan saka undercroft
  • Ing bayangan saka estate
  • Ing bayangan saka tambang
  • Ing bayangan gunung

Sisih Quest / Lines Hubungan

  • Ing bayangan getih
  • Ing bayangan sinau
  • Ing bayangan penemuan
  • Ing bayangan wektu
  • Ing bayangan jarak
  • Ing bayangan ngarep-arep
  • Ing bayangan nasib
  • Ing bayangan kekancan

Natsai ONAI

Natai ONIA Siswa liyane saka Gryffindor House. Dheweke wis sinau ing sekolah sing mbebayani ing Uganda. Sinau ing kono mulang sawetara katrampilan sing migunani banget, sing nggawe dheweke Animagus. Nanging, Natsasa gabung karo Hogwarts nalika ibune dadi profesor ing Divinasi.

Umume sisih sisih Natsai melu pemain sing mbantu wong lan nylametake saka masalah. Pemain sing maju liwat crita utama bakal entuk kasempatan kanggo dadi kanca karo Natssai lan kanthi mangkono ngakses rencana hubungan hubungan.

Pemain uga bakal mbukak kunci Hippogriff ing salah sawijining pitakon saka Natty. Iki dhaptar kabeh rencana hubungan dheweke:

  • Bocah sing ilang
  • Wengi
  • Dhasar kanggo blackmail
  • Sedhih lan Mbales
  • Ngadeg pungkasan Harlow
  • Tumindak naluri