Pandhuan Romance | Gerbang Baldurs 3 Wiki, Best Baldur S Gate 3 Romance: Saben pilihan Romantik peringkat paling gedhe | Den geek

Gapura Baldur 3 Romance: Saben pilihan Romantik sing paling awon

Contents

Kabeh pilihan Penetapan KARLACH

Pandhuan Romance | Gerbang Baldurs 3 Wiki

Romance yaiku jinis interaksi karo kanca ing Gapura Baldur 3. Pemain sing ngalami hubungan sing cukup karo kanca, bakal entuk kasempatan kanggo sesambungan karo dheweke nggawe hubungan sing luwih jero lan malah nggawe jinis. Kanca sampeyan bakal mbentuk panemu babagan karakter sampeyan adhedhasar tumindak lan pilihan dialog, uga minangka fraksi sing sampeyan pilih. Duwe romantis karo salah sawijining kanca sampeyan uga bakal mengaruhi pendapat manawa para kanca liyane duwe watak sampeyan.

Gerbang Baldur 3 Romantik Cepet Pandhu arah

Klik kanggo mlumpat menyang bagean tartamtu saka kaca

Pandhuan Romance kanggo Gerbang Baldur 3

Romance bg3

Gerbang Baldur Romance

Gerbang Baldur 3 menehi pilihan kanggo pemain kanggo miwiti romance karo kanca lan npcs liyane. Iki dikonfirmasi manawa saben kanca bisa romantis, kayata saka Panakaton, Gale, Lae’zel, Shadowheart, Wyll, uga kanca minthara, lan kanca anyar bakal ditambahake mengko.

Romantik karo kanca ora diwatesi dening jender, balapan, utawa faktor liyane.

Cara ndarbeni pendapat positif ing BG3?

Supaya miwiti hubungan romantis karo salah sawijining kanca, sampeyan kudu nggawe pendapat positif. Iki bisa digayuh kanthi nindakake tumindak sing dikarepake lan nyingkiri tumindak sing ora disenengi. Tumindak kasebut kalebu saben tumindak sing ditindakake pamuter liyane lan kepiye cara ngatasi kahanan sing beda.

Nampa kanca sing dikarepake ing tujuan pribadi uga kunci kanggo ngembangake hubungan romantis. Sampeyan bisa ngomong karo dheweke sajrone kampanye utawa sajrone ngulandara kanggo mbantu ngurutake pencarian individu.

Saben kanca duwe ideologi sing beda, saéngga sinau babagan kapribaden bakal mbantu sampeyan entuk target romantis. Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan saben kanca kanthi ngunjungi kaca pendamping.

Miwiti romantik & kemah ing Gerbang Baldur 3

Kem minangka papan sing paling apik kanggo tuwuh hubungan sampeyan karo kanca. Nalika sampeyan ana ing layar kemah (nalika sampeyan ngaso), sampeyan bakal bisa duwe interaksi sing luwih jero lan obrolan karo dheweke. Nalika kanca wis ngrampungake kapercayan sing cukup, sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo melu ing dialog romantis, miwiti romance.

Sawise sampeyan sukses melu kanca kanthi retam, sampeyan bakal duwe pilihan dialog sing luwih akeh sing bisa nyebabake keintingan.

Karakter sing romatissi ing Gerbang Baldur 3

Pandhuan wiki BG3
Minangka

Pandhuan wiki BG3 Showheart BG3
ShadowheartHeart

Pandhuan Wiki Gale BG3
Gale

Lae’zel

Pandhuan wikah BG3 Wyll BG3
Wyll

Judhul KARLACH BG3 Wiki Pandhuan
Karlach

Minthara 1 Pandhuan wiki NPC Baldursgate3 150px
Minthara

Halsin Judhul BG3 Wiki Pandhuan
Halsin

titah minsc judhul bg3 wiki
Minsc

Jaheira Judul BG3 Wiki Pandhuan
Jaheira

Pandhuan Romance Watak kanggo Gerbang Baldur 3

Minangka

Pandhuan wiki BG3

Astarion minangka rogue ELF sing dhuwur sing wis nyopot wengi minangka vampire bakal dibuwang pirang-pirang abad, nglayani master sadis nganti dheweke dicopot. Saiki dheweke bisa mlaku ing cahya, nanging dheweke bisa ninggalake sing ala?

Pilihan Persetujuan Romantik Asarion

Disetujoni munggah

Deleng pilihan sing disenengi kanggo Astion (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan sing disenengi

  • Tieflings ngapusi lan takon marang Lae’zel ujar “Mangga” sadurunge mbebasake dheweke saka kandhang utawa gabung karo Lae’zel marang Tieflings yen sampeyan mbebasake dheweke.
  • Ngomong karo bibi babagan tadpole ing sirah sampeyan ing Druid Grove.
  • Coba mbujuk goblin njaga ing njaba desa blighted.
  • Nolak undhangan setan kanggo mbusak tadpole sampeyan.
  • Nanggapi volo ing kemah goblin kanthi “-“.
  • Kambungake sikil crusher anyar ing kemah Goblin (lan nyolong dering).
  • Ayo Minangka nyedhot getih ing kamp.
  • Nyokong Minangka Ing dialog karo tim kasebut sawise cokotan ing kamp.
  • Dakkandhani yen dheweke bisa menehi panganan ing mungsuh.
  • Mbujuk dheweke kanggo nuduhake impen karo sampeyan.
  • Ujar sampeyan nutupi dheweke ( . Yen dheweke nutupi sampeyan “- uga kerja) ing dialog sing padha.
  • Mateni Gandrel (pamburu sing cedhak karo omah ethel).
  • Setuju kanggo mbantu nyengkuyung karlah.
  • Ing obrolan karo Shadowheart EXVEE (sawise dhukungan karo Kutha ing geni) Astarion ide kanggo terus panggunaan kekuwatan tadpole.
  • (Sawise ngimpi sabanjure) ujar manawa sampeyan ora bakal njaluk alesan kanggo nggunakake kekuwatan Tadpole.
  • Ayo Arka Kill Sazza ing Penjara Makeshift Druid.
  • Nyritakake Minangka manawa para pengungsi padha nekat, lan bakal nindakake apa-apa sawise iku.
  • Kandhani marang archdruid sampeyan sing seneng nuduhake nalika dheweke takon yen sampeyan mikir dheweke dadi monster.
  • Milih mlaku-mlaku ing bugbear lan OGRE sing jenenge Grukkoh lan Buthir duwe jinis ing sisih lor sisih desa blighted ing kandhang sing ditinggalake ing sisih lor.
  • (Ing questline sing padha) nyritakake yen lagi nyenengake.
  • Dakkandhani sedulur-sedulur Mairina padha dhewe.
  • Duka-ubat bojo Mairina, menehi staf lan ngandhani Aparian sing lucu (sawise).
  • Mateni Gut.
  • Njaluk boots ing dialog karo Tulla (ing kamp jamur underdark).
  • Aja alesan kanggo nggunakake kekuwatan tadpoles (dialog karo pesta ing kamp).
  • Dakkandhani Abdirak sampeyan penasaran lan setuju bisa disiksa (para pengikut Loviakan ing Camp Goblin).
  • Setuju kanggo mbukak gapura kanggo para penyerang Goblin, lan yen sampeyan bener mbukak gapura.
  • Gabung karo Minthara kanggo RAID Grove (bisa uga tanpa mbukak gapura).
  • Perang dewa palsu Booooal ing cove corak utawa sumbuh Kuo-toas kanggo sampeyan minangka booooal sing dipilih booooal.
  • Nyuwun “ganti rugi kanggo gaweyan” ing dialog nganggo akar kulit (wong sing diikat angin).
  • Tresna tadpole sing metu saka wong sing bener Edowin.
  • Ujar “Dheweke prakteke nyembah kita, sing bisa migunani” sawise iku.
  • Nyerang Nettie Druid Apprentice.
  • Setuju kanggo nuduhake amben karo dheweke ing pesta Tiefling ing Camp.
  • Pilih pilihan “gulu gulu, ngajak dheweke ing amben”.
  • Kick bajing ing Druid Grove.
  • Poke manuk (yen nettie ngobati) nganti mati sajrone dialog.
  • Mateni Patroli Githyanki.
  • Setuju mateni duegar (kerdil peteng) kanggo pimpinan myconids.
  • Medeni utawa nyusut manungsa lan zevlor ing Druid Grove (langsung mlebu alas).
  • Pilih decapitation sajrone dialog ing wengi ing kamp.
  • Mateni gimbleBock lan geng cedhak reruntuhan.
  • Menehi Necromancy saka Tome Thay.
  • Sawise tuku seniman, ujar yen dheweke dadi batur.
  • Nyerang kemah Goblin.
  • Sukarelawan kanggo nyiksa Liam ing kemah Goblin.
  • Feed owlbear ing kamp.
  • Penurunan nalika helsin takon mateni pimpinan Goblin.
  • Ngguyu Lorin (Elf ing House Ethel) kanthi ndalang manawa sampeyan monster dheweke ndeleng.
  • Pilih mateni Kagha tanpa nyoba mbujuk dheweke.
  • Pilih kanggo Spare Ethel nalika nyerah nalika perang.
  • Ing kemah, menehi cara pati sing disenengi yen sampeyan mangsuli yen sampeyan ora pengin mati.
  • Push corsair greymon menyang banyu

Disetujoni mudhun

Deleng pilihan sing disetujoni kanggo Adarion (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan sing diversion

  • Setuju kanggo mbantu Wyll nyimpen pengungsi ing Druid Grove.
  • Pitakonane sikap marang para nelayan sing dikontrol ing Wreckage Nautiloid.
  • Ujar manawa druid dibandhingake nalika ngomong karo Marriko lan lokke ing Druid Grove.
  • Setuju kanggo mbantu zevlor.
  • Smear dung ing pasuryan sampeyan nalika sentinel olak njaluk sampeyan.
  • Let saturan jiwa sejati (ing kamp goblin) Mbusak pikiran sampeyan.
  • Njupuk racun saka druid magang.
  • Setuju kanggo mbantu golek Marina / Morina (ing dalan menyang Auntie Ethel).
  • Waca tome necromancer saka telusuran rong.
  • Mbujuk Tiefling lan manungsa kanggo tenang nalika padha mbantah ing grove Drruid. Ora katon kaya dheweke bakal nyetujoni pilihan sing kasedhiya.
  • Mbukak identitas dheweke menyang pamburu monster.
  • Gagal mriksa priksa sing njaluk dheweke nerangake impenane.
  • Mateni bojo zombie mayrina sawise nggawa dheweke bali karo tongkat hag.
  • Janji Nettie njupuk racun Wyvern yen sampeyan rumangsa gejala tadpole (sawise medeni / mbujuk / ngapusi dheweke).

Pandhuan Romansa Bg3

Endi goleken saka Pintu ing Gerbang Baldur 3?

Astarion bisa ditemokake ing sisih kidul-kulon ing pinggir dalan ing pinggir shipwreck nautiloid ing pantai. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Astion, bukaka ngunjungi kaca kanthi ngeklik ing kene.

Pandhuan Persetujuan Astarion ing BG3

Pemain kudu ngapusi, pinter, lan ora nemoni masalah wong liya, tegese kanggo wong uga njupuk kauntungan saka wong-wong mau, bakal entuk persetujuan kaya sing disenengi ing ndhuwur wong. Bakal butuh sawetara wektu lan crita kanggo njaluk persetujuan nanging para pemain kudu nggawe manawa nggawe keputusan sing disenengi saka Pansun.

Sawise ing kemah, Astarion bakal nyoba mempengaruhi pendapat sampeyan yen ana hubungan sing apik. Yen ora, dheweke ora bakal kasengsem ing sampeyan.

Agen Romancancing ing Gerbang Baldur 3

Pemain kudu ana ing kemah sawise ngluwari Druid halsin uga ngrampungake usaha sisih uga kanggo nylametake para pengungsi, banjur ngaso dawa. Sawise ngrampungake iki, prayaan kanggo para pengungsi bakal dianakake, para pemain bisa njupuk wektu iki kanggo pindhah menyang Ajiah lan romance. Pemain kudu ngetutake pilihan dialog iki:

  • Tenan? Nyimpen urip iku ala?
  • Bener, goblin bakal mbuwang pesta liar.
  • Lan apa sampeyan ‘babagan’ sing nyenengake ‘?
  • Kabeh, ayo padha nindakake. Aku bakal ketemu sampeyan mengko.

Sirah menyang bedo lan sesambungan supaya bisa njupuk keputusan kanggo turu utawa karo wong sing rame. Pemain kudu ngetutake pilihan dialog iki:

  • Sampeyan ora duwe aku
  • Lan apa sing dikarepake?
  • Nod

Ngrampungake dialog iki bakal nyebabake wengi sing gairah karo para raris. Pemain bakal ndeleng layar “ing konstruksi” uga sawetara wektu kanggo ngomong.

Dialog Daasih Bg3 Adarion BG3 & Interaksi Camp

Agarion BG3 Pilihan Dialog Penting

Asarion Bg3 Interaksi Camp Penting

ShadowheartHeart

Pandhuan wiki BG3 Showheart BG3

Jarak Domain Trickster Half setengah, lan salah sawijining murid sing gelap Shar, Shadowheart dikirim ing misi bunuh diri kanggo nyolong barang sing gedhe. Nalika pegel karo iman lan aneh, sihir sing ora sopan, Shadowheart duwe mungsuh ing kabeh sisih – lan rahasia sing dikubur kanggo mbukak.

Pilihan Persetujuan Shadow Shadow

Disetujoni munggah

Deleng pilihan persetujuan Shadowheart (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan sing disetujoni

  • Dakkandhani yen nemokake penyembuhan dadi prioritas utama sampeyan.
  • Tampilake Guex ing Druid Grove Teknik Pertempuran Pedhang.
  • Mbujuk arka sing mateni saza tegese dheweke bakal njupuk kabeh menyang kuburan.
  • Ing pacelathon karo dheweke sawise ngomong karo sazza lan sinau babagan usus, “Bener kowé. Kita kudu neliti kabeh timbal, ora preduli kepiye ora bisa dipercaya.“.
  • Sawise nyimpen Nadira saka pembunuh bugbear ing alas, nggunakake ngapusi kanggo ngyakinake dheweke kanggo menehi dhuwit recehan.
  • Dakkandhani Andrick lan Bynna lali lali.
  • Ngremehake tadpole ing njaba grove druid.
  • Sumpah kanggo Nettie sampeyan bakal njupuk racun Wyvern.
  • Gawe uwong yakin burung-bengok-bengok ora mateni sampeyan ing guwa.
  • Nyritakake (asu) sing bisa teka ing kamp sampeyan yen kancane ora tangi.
  • Nolak nalika urutan ngimpi pisanan.
  • Perang dewa palsu Booooal ing Cove Festering.
  • Nolak undhangan setan kanggo mbusak tadpole sampeyan.
  • Nggawe crusher novice ngambung sikil sampeyan ing kemah goblin.
  • Nggunakake interaksi bard ing manuk nggawe susuh ing alas nalika nggunakake kéwan.

Disetujoni mudhun

Deleng pilihan persetujuan ShadowHeart (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan persetujuan bayangan

Cathetan: Sawise nemokake helm sing rusak ing badan ing desa blighted lan ngliwati mriksa skill ing dialog kanthi bayangan, sampeyan bisa ngumumake ibadah sing surem. Sawise iki, pilihan dialog ing ngisor iki bisa diulang ing kemah kanggo entuk paningkatan persetujuan tanpa wates:

  • Kita kudu ngerti saben liyane.
  • Dakkandhani bab sampeyan dhewe kanthi sregep, saliyane tadpoles.
  • Sampeyan kudu nuduhake orkid wengi kanggo aku yen ora nate pas.

Pilihan sing disetujoni liyane

Pandhuan Bg3 Romance Showsheart BG3

Ngendi golek bayangan ing BG3?

Shadowheart bisa ditemokake kepepet ing POD ing Pikiran FLAYER NAUTILOID. Yen dheweke ora dibebasake, dheweke bisa ditemokake ing ngleboke ing lawang kript (reruntuhan sing ditinggalake) ing sisih lor sisih lor pantai sing rusak. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Shadowsheart, bukaken halaman kanthi ngeklik ing kene.

Pandhuan Persetujuan ShadowHeart

Pemain kudu entuk persetujuan Shadow kanthi ngindhari konflik utawa duwe asil ing solusi sing tentrem nalika diadhepi, scam, utawa malah extortion. Anggere sampeyan nggunakake wit lan licik kanggo apa wae sing bisa dingerteni, sampeyan kudu entuk persetujuan dhewe saka dheweke. Bayangan uga duwe saingan karo Lae’zel, dadi nglawan Lae’zel lan ndhukung Shadoweheart nalika pilihan sing dipilih dhewe uga bakal entuk persetujuan sampeyan. Nanging, iki temenan nglawan persetujuan Lae’zel uga para pemain kudu waspada. Sukses kanthi pembuatan, ngapusi, agama, lan mriksa wawasan bakal menehi persetujuan sampeyan uga sajrone dheweke ana ing pesta sampeyan saiki.

Persetujuan Persetujuan ShadowHeart Exploit:

Sawise nemokake a Helmet sing rusak ing awak ing Kampung Blighted lan ngliwati sawetara skill ing dialog karo ShadowheartHeart, Sampeyan bisa njaluk dheweke kanggo mbukak ibadah dheweke Shar.
Sawise iki, pilihan dialog ing ngisor iki bisa diulang ing kemah kanggo entuk paningkatan persetujuan tanpa wates:

  • Kita kudu ngerti saben liyane.
  • Dakkandhani bab sampeyan dhewe kanthi sregep, saliyane tadpoles.
  • Sampeyan kudu nuduhake orkid wengi kanggo aku yen ora nate pas.

Showsing Showsheart ing Gerbang Baldur 3

Hubungan sampeyan karo Shadowheart bisa diwiwiti kanthi cepet nalika ora sadurunge nylametake para pengungsi kasebut, ora kaya ngono ing akses awal. Njaga pedoman umum ing pikirane lan pungkasane njaluk dheweke persetujuan, para pemain bisa nyedhaki dheweke ing kamp kanggo ngobrol. Ing wektu iki, rating persetujuan sampeyan karo dheweke kudu nyoba kanggo njelajah lan nindakake pirang-pirang perkara sadurunge bisa nyepelekake kemungkinan sampeyan bakal entuk persetujuan sampeyan, yen isih kurang.

Sampeyan lagi ing trek sing bener ShadowheartHeart, Yen sampeyan bisa milih pilihan dialog ing ngendi karakter sampeyan ujar, “Aku ora bisa ngrewangi sampeyan lan bisa uga ora kejawab kasempatan kanggo nyambung. Saestu nyambung.” Nalika padha ngomong karo dheweke. Iki bisa angel nyekel minangka pilihan mung lumped bebarengan karo pilihan liyane sing biasane ditampilake nalika nyoba ngobrol karo kekarepan kasebut. Pilih tanggapan sing cocog sawise dheweke nyurung ide kanggo wayahe intim. Saklajengipun, tekan menyang bedo lan sesambungan kanggo ndeleng manawa sampeyan duwe pilihan kanggo turu ing awake dhewe utawa golek bayangan. Kanthi ngeklik ing Shadowheart, pemain nuduhake wayahe karo dheweke ing tebing. Sampeyan bisa dadi luwih maju kanthi pilihan dialog sajrone wektu sampeyan dhewe karo dheweke, nanging isih, tetep pedoman sing padha ing pikiran supaya bisa ngamanake path romance. Nalika dheweke takon sampeyan babagan sampeyan, pilihan dialog rujukan bakal ora ngrusak apa wae yen sampeyan sukses. Nalika dheweke nyoba nuduhake babagan awake dhewe, nanging ora bisa, dheweke bakal ngormati yen sampeyan ora pry. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, apa wae sing sampeyan lakoni kanggo nggawe dheweke mbukak ing wektu iki bakal mbantu kanggo milih pilihan dialog. Pungkasane, sampeyan bakal turu ing watu, lan milih rong pilihan dialog sing cocog kanggo wayahe bakal nyebabake ciuman pisanan lan resmi miwiti hubungan sampeyan.

Dialog Sengkel & Interaksi Camp

Pilihan Sengkalan BG3 Penting

Sengkel BG3 Intiaksi Camp Penting

Gale

Pandhuan Wiki Gale BG3

Wisaya Manungsa, Galak duwe siji ambisi: dadi tuntunan paling akeh sing durung dingerteni. Nanging ngelak banget kanggo bencana. Rintangan orbribe orb sing ngentekake ing dhadhane, dietung menyang jeblugan sing bisa level kutha. Gale yakin yen dheweke bakal ngatasi, nanging wektu ora ana ing sisih.

Gale Romance Persetujuan Pilihan

Disetujoni munggah

Deleng pilihan kesetiaan Gale (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan gale sing dipilih

  • Ngyakinake rolan supaya tetep ing Grove Druid.
  • Setuju kanggo mbantu Wyll nyimpen pengungsi ing Druid Grove.
  • Tampilake Guex ing Druid Grove Teknik Pertempuran Pedhang.
  • Ujar manawa druid dibandhingake nalika ngomong karo Marriko lan lokke ing Druid Grove.
  • Ngremehake tadpole ing njaba grove druid.
  • Gawe uwong yakin burung-bengok-bengok ora mateni sampeyan ing guwa.
  • Nyritakake (asu) sing bisa teka ing kamp sampeyan yen kancane ora tangi.
  • Tulung bibi ethel nalika dheweke diadhepi dening johl lan demir.
  • Setuju kanggo mbantu zevlor.
  • Nggawe crusher novice ngambung sikil sampeyan ing kemah goblin.
  • Nulungi Karlach ing mburu sétan-sétan.
  • Sembarang prilaku sing simpatik.
  • Perang dewa palsu Booooal ing Cove Festering.

Disetujoni mudhun

Deleng pilihan persetujuan Gale (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan keslametan Gale

  • Melu Lae’zel marang para pendhudhuk yen sampeyan mbujuk dheweke kanggo mbebasake dheweke.
  • Smear dung ing pasuryan sampeyan nalika sentinel olak njaluk sampeyan.
  • Waca tome necromancer saka telusuran rong.
  • Setuju kanggo mbukak gapura kanggo para penyerang goblin.

Pandhuan romance Gale BG3

Endi Golek Gale ing Gerbang Baldur 3?

Pemain bisa nemu gale sawise prologue, ing pinggir dalan pinggir dalan sing ana ing ndhuwur shipwreck nautilus. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan gale, bukak nganggo halaman kanthi ngeklik ing kene.

Pandhuan Persetujuan Gale ing BG3

Gale bisa uga dianggep kanca tegak sing paling gedhe ing tahap awal game, saengga gampang entuk bathi kanthi ngewangi wong liya kanthi menehi saran sisih. Dheweke duwe penghargaan sing kuwat kanggo mbantu wong lan nindakake tumindak sing ora sopan, nalika dheweke ora seneng karo tumindak sing ora sopan, tumindak sing ora bisa ditakoni kanthi moral, sing ora bisa dibandhingake karo kanca liyane. Iki bisa nggawe cukup gampang kanggo ngunggahake persetujuan karo dheweke nalika mlebu ing playthrough normal, sampeyan bakal ngukum lan ngrampungake macem-macem masalah lan ngrampungake kabeh konflik. Nawakake artefak sing bisa digunakake, miturut kahanan, lan sesambungan karo kewan kemah uga cara sing efektif kanggo menang persetujuan.

Minangka Master of Magic, Gale bakal nyetujoni kedadeyan ing ngendi pamuter nuduhake intelijen tinimbang kekarepan sing ganas, uga keputusan sing nuduhake saka kawruh seni, ilmu, lan puisi. Minangka manungsa, dheweke lengganan moralitas sing luwih umum, saengga tumindak ala uga entuk persetujuan. Kosok baline, salah siji bisa nyingkirake kekerasan, nampilake kabodhoan, kurang penasaran, utawa nindakake paukuman sing padha karo kahanan sing padha.

Gale romancing ing Gerbang Baldur 3

Hubungan sampeyan karo gale bisa diwiwiti kanthi cepet sajrone tumindak aku malah sadurunge ngupayakake para pengungsi kasebut, ora kaya ngono ing akses awal. Njaga pedoman umum ing pikirane lan pungkasane njaluk persetujuan munggah, para pemain bisa nyedhaki dheweke ing kamp kanggo omongan. Ing wektu iki, rating persetujuan sampeyan kudu cukup dhuwur, mula coba njelajah lan nindakake pirang-pirang perkara sadurunge bisa nyepetake kemungkinan kanggo njaluk persetujuan sampeyan, yen isih kurang. Elinga yen tumindak sing mandhiri menyang pahlawan bakal entuk persetujuan kanggo dheweke, lan bisa uga ana ing dialog sampeyan. Contone, priksa manawa kanggo nyimpen bocah-bocah sing diterjemahake sajrone nggoleki pantai bakal nggawe pilihan dialog sing relevan kanggo sampeyan.

Sampeyan lagi ing trek sing bener karo gale yen sampeyan nemokake ing kemah kanthi tandha seru ing sirah, amarga dheweke mandengake hologram sing diprodhuksi ing tangane. Dheweke ora bakal ngerti sapa sing Hologram, nanging dheweke bakal nyoba lan mulang sampeyan carane nindakake sihir kanthi nyalurake tenunan. Alamiah, bakal dadi kapentingan paling apik kanggo sukses ing upaya sampeyan supaya luwih apik lan pilih priksa manawa sampeyan duwe skor paling dhuwur. Alamiah, uga dadi kepentingan paling apik kanggo njaga supaya bisa dadi pilihan sing bakal entuk pengalaman. Pungkasane, sampeyan bakal dijaluk mbayangno gambar sing Gale bakal ditampa kanggo, liwat sambungan menyang tenunan. Pilih salah siji gambar ngambung dheweke utawa njupuk jalanan romantis karo dheweke. Ora ana sing bakal kelakon, nanging dheweke bakal ngerti babagan maksud sampeyan lan bakal mbukak. Yen sampeyan ngomong karo dheweke, takon apa sing dikira apa sing sampeyan butuhake. Ora kaya sawetara kanca liyane, iki ora miwiti hubungan resmi karo HE saben SE, nanging bakal nggawe maksud sampeyan dikenal lan menehi path kanggo iku.

Dialog gale bg3 & interaksi camp

Gale BG3 Pilihan Dialog Penting

Gale bg3 interaksi kemah penting

Lae’zel

Lae’zel minangka pejuang konsummate, kanthi ati-ati sanajan miturut standar creece githyanki. Ngadhepi karo owah-owahan monster dheweke wis sumpah, Lae’zel kudu mbuktekake awake pantes dheweke seneng banget – yen ora nglakokake dheweke dhisik.

Pilihan persetujuan Lae’zel

Disetujoni munggah

Deleng pilihan sing disetujoni Lae’zel (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan sing disetujoni Lae’zel

  • Tampilake Guex ing Druid Grove Teknik Pertempuran Pedhang (Priksa Athletics).
  • Pilih kanggo nyerang Taman lan GimbleLock ing dialog ing njaba Crypt.
  • Nalika ngomong karo Zevlor kaping pisanan ing jero Grove Druid, wenehi manawa sampeyan nuwun nanging sampeyan ora duwe wektu kanggo nulungi dheweke.
  • Sajrone dialog karo Lae’zel, sawise nerangake ceramor, kandha karo sampeyan bakal Temokake tamba.
  • Yen Kagha’s Snake mateni Arabella, kandha karo dheweke “dheweke mung nglindhungi dheweke dhewe.”Ing dialog sawise.
  • Sumpah kanggo nettie sampeyan bakal njupuk racun.
  • Ngremehake tadpole ing njaba grove druid.
  • Nolak undhangan setan kanggo mbusak tadpole sampeyan.
  • Nanggapi volo ing kemah goblin kanthi “-“.
  • Nggawe crusher novice ngambung sikil sampeyan ing kemah goblin.
  • Nolak nalika urutan ngimpi pisanan.
  • Purkiran kejem.
  • Tenang ing prau cedhak vampir.
  • Perang dewa palsu Booooal ing Cove Festering.
  • Ngidini dheweke bisa ngomong karo sedulur / sadulure Githyanki.

Disetujoni mudhun

Deleng pilihan sing disetujoni Lae’zel (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan sing disetujoni Lae’zel

  • Gawe uwong yakin burung-bengok-bengok ora mateni sampeyan ing guwa.
  • Coba mbujuk goblin njaga ing njaba kemah Goblin.
  • Smear dung ing pasuryan sampeyan nalika sentinel olak njaluk sampeyan.
  • Lae’zel duwe sikap saingan marang Shugustheartheart, menehi saran kanggo menehi saran, bakal nesu dheweke.
  • Prilaku simpatik.
  • Ora setuju yen sampeyan sukses ing peruasi kanggo mungkasi Kagha saka penjara bocah kasebut.
  • Sarujuk karo bayangan nalika menehi kasempatan.

Pandhuan Romansa Lae’zel BG3

Ing endi golek lae’zel ing gapura baldur 3?

Pemain bisa nemokake Lae’zel ing kapal Nautiloid sajrone prolog lan minangka anggota pendamping pertama sing sampeyan lakokake kanggo uwal. Nanging, sawise prolog lengkap, dheweke bakal ninggalake. Pemain bisa nemokake dheweke ing pantai dendam, sisih lor tebing pinggir dalan. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Lae’zel, bukaka kaca kanthi ngeklik ing kene.

Pandhuan Persetujuan Lae’zel ing BG3

Pemain kudu nggawe temonan sing luwih akeh, luwih agresif kaya Lae’zel dudu wong sing simpatik utawa sentimental. Sadurunge Romancing LAE’zel, Pemain kudu priksa manawa kaya ngono, amarga dheweke mung lelungan kanggo kapentingan dhewe lan ora gelem mandheg kanggo wong liya. Lae’zelS Kepribadian bisa diterangake kanthi banter, langsung, lan getih. Dheweke ora nahan maneh babagan pikirane lan pilihan. Dheweke seneng nguasai wong liya lan cenderung menyang panganiaya lan penghinaan. Fokus dheweke utamane ing misi sing ana ing tangan, lan entuk persetujuan sing nglaporake gangguan lan cara bunder kanggo nggayuh tujuan, sanajan supaya ora bisa nandhang lara. Kanggo dheweke, iku penting kanggo nangani kabeh prekara sing ana gandhengane karo Githyki dalan, lan dheweke wis bangga ing balapan lan ngadeg. Dheweke bakal nyetujoni Shadow Atagonizing lan asring nglawan pilihan dheweke, sanajan sok-sok golek lemah sing umum. Iki kanthi efektif tegese keputusan sing setuju ShadowheartHeart bakal entuk dheweke ora setuju, nalika sebaliknya mesthi menang persetujuan saka dheweke.

Kanggo entuk persetujuan Lae’zel, siji kudu nyelarasake prinsip lan ide Githyanki. Contone, dheweke bakal seneng njelajah cara alternatif kanggo ngilangi tadpole lan mesthi duwe komentar sisih babagan mung cara githyanki sing bakal ngrampungake masalah tadpole gempa. Umumé, kapan wae kemungkinan setuju karo pernyataan Pro-Githyanki saiki, sampeyan kudu njupuk yen sampeyan pengin ing sisih sing apik. Bisa dideleng yen dheweke menehi tugas ing ndhuwur kabeh, lan bisa uga ora nolak pertunjukan sing ora perlu, utamane yen bisa ngrampungake tugas kasebut. Entuk persetujuan saka Lae’zel bisa dadi luwih tantangan tinimbang kanca liyane, amarga pirang-pirang pilihan sing bakal disetujoni ora bakal dilalekake kanthi umum. Kaya ngono, para pemain wis njupuk prastawa ora disenengi dening LAE’zel saka dialog tartamtu, kanthi cara dheweke ing kemah utawa njaga dheweke kanthi jarak.

Romancing Lae’zel ing Gerbang Baldur 3

Hubungane karo Lae’zel kanthi resmi diwiwiti sajrone tumindak aku malah sadurunge nyawane nylametake para pengungsi, ora kaya kepiye ing akses awal. Njaga pedoman umum ing pikirane, lan pungkasane entuk persetujuan sing cukup dhuwur, para pemain bisa nyedhaki dheweke ing kamp kanggo ngobrol. Ing wektu iki, rating persetujuan sampeyan karo dheweke kudu nyoba kanggo njelajah lan nindakake pirang-pirang perkara sadurunge bisa nyepelekake kemungkinan sampeyan bakal entuk persetujuan sampeyan, yen isih kurang.

Sampeyan lagi ing trek sing bener karo Lae’zel, yen yen sampeyan ngobrol karo dheweke ing kémah kasebut, sawise apa liyane babagan metode Githyank minangka cara sing luwih dipercaya kanggo ndandani masalah tadpole, tinimbang Druid Halsin (gumantung saka ngendi sampeyan tumindak i), sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nggegirisi takon yen dheweke wis ndeleng sampeyan kanthi beda. Dheweke pungkasane ngakoni yen dheweke mulai ndeleng sampeyan ing cahya sing beda. Dheweke bakal mbukak ujar yen dheweke pengin sampeyan. Sawise dialog iki, sampeyan mung kudu ngaso ing bunker sampeyan. Lae’zel bakal teka kanggo ngunjungi sampeyan kanggo pertemuan intim sing paling dhisik. Nyoba njaga pikiran sing mbukak!

Dialog & Interaksi Camp LAE’zel BG3

Pilihan dialog penting Lae’zel BG3

Intiaksi Camp LAE’zel BG3

Wyll

Pandhuan wikah BG3 Wyll BG3

A Warlock Manungsa, lan mulia wiwit lair, Wyll nggawe asmane minangka ‘blade ngarepe heroik’. Dheweke njaga pakta karo sétan-sétan sing didhelikake kanthi becik, lan ora sabar kanggo uwal saka nyang-nyangan sih-rahmat ing wengi, sanajan tegese ngluwari titah seductive sing nggawe kesepakatan kasebut.

Pilihan Persetujuan Romantik Wyll

Disetujoni munggah

Deleng pilihan sing disetujoni Wyll (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan sing disetujoni Wyll

  • Tampilake Guex ing Druid Grove Teknik Pertempuran Pedhang.
  • Ngremehake tadpole ing njaba grove druid.
  • Nyritakake (asu) sing bisa teka ing kamp sampeyan yen kancane ora tangi.
  • Coba mbujuk goblin njaga ing njaba kemah Goblin.
  • Setuju kanggo nglawan Fezzerk ing desa blighted.
  • Nolak undhangan setan kanggo mbusak tadpole sampeyan.
  • Setuju kanggo mbantu zevlor.
  • Nggawe crusher novice ngambung sikil sampeyan ing kemah goblin.
  • Tulung karlach ing mburu Iblis.

Disetujoni mudhun

Deleng pilihan sing disetujoni Wyll (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan sing disetujoni Wyll

  • Smear dung ing pasuryan sampeyan nalika sentinel olak njaluk sampeyan.
  • Yen sampeyan milih mlaku-mlaku ing troll loro trolls sing duwe jinis ing desa blighted.
  • Purkiran kejem.
  • Setuju kanggo mbukak gapura kanggo goblin Raiders.
  • Dheweke bakal ninggalake sampeyan yen ana ing pinggir goblok.
  • Yen sampeyan mungkasi Triefling saka mateni Sazza ing kandhang.

Pandhuan romance wyll bg3

Endi Golek Wyll ing Gerbang Baldur 3?

Pemain bisa nemokake Wyll sajrone bab siji, ing copot nggoleki parasit. Sampeyan bakal bisa nganakake dheweke sawise perang nglawan goblok ing gapura isi. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Wyll, bukaken ngunjungi kaca kanthi ngeklik ing kene.

Pandhuan Persetujuan Wyll ing BG3

Biasane, pemain kudu ngobrol lan nindakake tumindak sing bener kanggo entuk persetujuan karo kanca-kancane, iku rada angel karo Wyll. Dheweke mulya lan kagum nalika para pemain milih dadi heroik, menehi pitulung marang tangan uga nglawan awake dhewe, lan ora nate ngelek-irah, lan ora bakal nate monsters, lan gobl.

Romancing Wyll ing Gerbang Baldur 3

Pemain kudu ngomong karo wyll bali ing kamp lan takon babagan goblok lan para tiri, supaya luwih seneng mbukak kenapa dheweke ora seneng banget. Nalika ditakoni babagan mripat Wylls, dheweke mutusake ora nuduhake iki amarga dheweke ora ngerti pamuter cukup kanggo mbukak. Mengko, Pemain kudu milih supaya ora nggawa dheweke menyang kemah goblin utawa kincir angin ing desa blighted, nindakake salah sawijine bakal micu wyll kanggo ngobrol babagan masa lalu lan mripat kaca.

Ing wektu iki, para pemain bisa uga ora duwe akses menyang romanma. Nanging, njupuk wyll metu saka pesta sampeyan lan tekan desa blighted. Tumuju menyang kincir angin, ngomong karo spike lan ngupayakake dheweke menehi tawanan sing ditarik menyang kincir angin, kanggo pamuter. Aja nyiksa dheweke, nanging mbebasake. Tumuju ing kemah lan nambah wyll bali menyang pesta kasebut banjur pindhah menyang kemah goblin. Goleki Spike lan ngomong babagan Mizora, Pemain kudu mateni Spike lan Abdirak nalika ujar manawa Mizora ora ana maneh.

Mungkasi dina ing kene lan ngomong karo wyll bali ing kemah, wyll banjur mbukak babagan Mizora. Turu sawise pacelathon iki. Tumuju ing kemah Goblin lan ngomong karo Halsin ing pakunjaran, mburu kabeh pimpinan Goblin nalika Wyll isih ana ing pesta sampeyan. Iki menehi pilihan kanggo romancing wyll mengko.

Dialog & Interaksi Camp Bg3 Wyll

Pilihan opsi sing penting BG3

Wyll BG3 Intiaksi Camp Penting

Karlach

Judhul KARLACH BG3 Wiki Pandhuan

Karlach minangka Triefling Barbarian sing adol enom menyang Archdevil supaya bisa berjuang ing perang getih, perang sing ora nate nate nesu ing sangang hells. Saiki dheweke gratis, dheweke njaluk dendam marang wong sing adol ing wiwitan.

Pilihan persetujuan Romantik karlach

Disetujoni munggah

Deleng pilihan persetujuan Karlach (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan Penetapan KARLACH

  • Nuduhake kekuwatan sampeyan.
  • Breja Gratis

Disetujoni mudhun

Deleng pilihan persetujuan karlach (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan Down KARLACH

Pandhuan romance Karlach BG3

Sing golek karlach ing gapura baldur 3?

Pemain bisa nemokake Karlach ing dalan Risen, ing sisih ngarep mburu setan. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Karlack, bukakake kaca kanthi ngeklik ing kene.

Pandhuan Persetujuan Karlach ing BG3

Saiki, para pemain bisa ngunggahake persetujuan Karlach kanthi nuduhake kekuwatane marang dheweke uga mbebasake budak nalika dheweke wis rada enom nalika dheweke isih enom nalika isih enom. Entuk Pusat Persetujuan Karlach babagan sing bakal teka lan apa-apa pahlawan – nuduhake welas asih marang salah lan meh ora ana barang sing ora kompromi. Iki bisa uga nemtokake keputusan sing bakal entuk persetujuan dheweke kanthi rintangan karo kanca liyane kaya Shadowheart lan Lae’zel. Kajaba iku, konteks dheweke minangka wong sing mung luput hells nggawe dheweke nyedhaki wong-wong sing nindakake tumindak sing nuduhake katresnan lan ora metu. Kaya kabeh kanca, kapan wae bisa ngomong Karlach, Tindakake pilihan dialog kanggo opsi anyar, maneh isih ngetutake pedoman umum ing ndhuwur, ing ngendi dheweke bakal alon-alon mbukak babagan perkara sing bakal mbantu sampeyan luwih apik karo dheweke lan luwih. Karlach minangka salah sawijining kanca sing luwih gampang kanggo nggawe ikatan karo dheweke ora ditutup utawa rahasia. Bagéan saka dinamis iki bakal dadi kasunyatan sing diobong, sing bakal kepengin banget kanggo sampeyan kanggo tresno fisik nalika miwiti mbukak babagan perasaan sampeyan. Dheweke bakal ikhlas lan ngupayakake tresnane kanggo sampeyan, supaya sampeyan mung kudu padha.

Karlach romancing ing Gerbang Baldur 3

Hubungan sampeyan karo Karlach bisa diwiwiti kanthi resmi sajrone tumindak aku malah sadurunge nyawiji nylametake para pengungsi, ora kaya kepiye ing akses awal. Njaga pedoman umum ing pikiran ing ndhuwur, lan pungkasane entuk persetujuan sing cukup dhuwur, para pemain bisa nyedhaki dheweke ing kamp kanggo ngobrol. Ing wektu iki, rating persetujuan sampeyan karo dheweke kudu nyoba kanggo njelajah lan nindakake pirang-pirang perkara sadurunge bisa nyepelekake kemungkinan sampeyan bakal entuk persetujuan sampeyan, yen isih kurang. Siji cara Surefire kanggo nambah tresno karo dheweke yaiku ngetutake pengetahuan kanca. Iki mbutuhake wesi infernal lan digawa menyang Dammon Tiefling. Pungkasane, iki bakal ngidini sampeyan ngomong karo dheweke ing kemah lan nawakake duwe ide kanggo mbantu masalah geni. Saklajengipun, gunakake ejaan utawa tumindak sing nggawe es utawa banyu lan langsung ing Karlach. Sampeyan uga bisa nindakake perkara sing padha karo laras banyu utawa apa wae sing padha karo sampeyan bisa sesambungan. Ngomong karo dheweke maneh lan milih nguji kanthi ngambung. Penting kanggo dicathet yen ora dadi kepastian, iki bisa uga dianggep minangka upaya romawi wis, lan liya-liyane nalika hubungan sampeyan ora diwiwiti kanthi cara apa wae, bisa uga ngunci kanca liyane.

Menyang Romance Karlach, Pemain mung kudu maju kanthi pengin nglampahi wektu liyane karo dheweke. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, dheweke ora bakal duwe prekara sing nanggapi. Pilih tanggapan sing cocog kanggo flirt karo dheweke lan petunjuk pengin menehi risiko nyeri supaya bisa ndemek dheweke. Sawise maneh, tekan bedo lan sesambungan kanggo ndeleng manawa sampeyan duwe pilihan kanggo turu dhewe utawa mikir karo Karlach. Kanthi ngeklik Karlach, pemain nuduhake wayahe karo dheweke ing sisih endi wae. Sampeyan bakal nyoba lan nuduhake wayahe sing luwih dawa bebarengan sadurunge dheweke bakal mandheg sampeyan amarga wedi yen ora ngusir maneh. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, terus maju karo perasaan sampeyan, lan aja wedi nyebutake tresno sampeyan kanthi resmi miwiti hubungan sing tegang sampeyan karo dheweke.

Dialog Dialog Karlach BG3 & Interaksi Camp

Pilihan dialog penting Karlach BG3

Karlach bg3 interaksi kemah penting

Minthara

Minthara 1 Pandhuan wiki NPC Baldursgate3 250px

Minthara iku Drow sing kejem sing nyiapake serangan ing Druid Grove. Dheweke bisa ditemokake ing succum sing surem.

Pilihan Persetujuan Minthara Romantik

Disetujoni munggah

Deleng pilihan sing disetujoni minthara (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan minthara sing dipilih

  • Sawise mlebu succum sing garing tanpa miwiti pertempuran (istilah sing ramah karo goblins), sampeyan bisa milih ngomong karo minthara lan setuju gabung karo dheweke mburu (nyerang Druid Grove).
  • Bali ing Druids Grove Grove entuk kapercayan MINTHARA kanthi ngiyanati para tiang (ngulungake Zavlor) sajrone konfrontasi mbesuk. Mbukak Gapura Kanggo Pesta Minthara MINTHARA (Blow The Warign – Betray Zavlor) bakal nyebabake perang kanthi pedunung Grove. Sawise mateni saben Tiefling lan ngusir druid, bali menyang minthara.
  • Minthara bakal menehi gabung karo sampeyan ing kamp sampeyan. Mungkasi dina kanggo kemah lan ngomong karo minthara. Dheweke bakal melu sampeyan yen sampeyan menyang amben sampeyan.

Sajrone potongan cutcene sampeyan kudu milih:

  • Goleki kepinginan: Iki bakal nyebabake kamungkinan kanggo mbujuk [mbujuk 8] ing obrolan ing ngisor iki.
  • [Kawicaksanan mriksa ?6?] Nggoleki wedi: iki bakal nyebabake mirsani dheweke [intimidation 16] utawa miwiti pertempuran. Gagal persuade / intimidate dheweke bakal nyebabake diserang dheweke ing jero kamp.

Disetujoni mudhun

Deleng pilihan persetujuan MINTHARA (Klik kanggo mbukak)

Kabeh pilihan sing disetujoni minthara

Pandhuan MALTHARA BG3

Ngendi golek minthara ing gapura Baldur 3?

Minthara bisa uga bisa ditemokake ing tumindak ing Santum sing surem, ing jero kemah Goblin minangka salah sawijining telung pimpinan Goblin. Siding karo dheweke ngidini pambukaan dalan crito sing ngepang sing ngidini Tav menyang sisih karo goblok lan miwiti groburan grobosan sing bisa uga mimpin dheweke ing tumindak II. Ing tumindak II, dheweke bakal nyoba lan pungkasane nyiksa ing menara rembulan. Ngluwari dheweke bakal ngidini sampeyan nganakake dheweke dadi kanca.

Yen ora, sisi karo para tieflings lan mateni goblok bakal mateni Minthara uga. Asil sing padha bakal teka saka sisi karo dheweke sing luwih dhisik (lan kanthi sukses miwiti wengi sing intim karo dheweke) banjur gagal gawe uwong-eling babagan hubungane bareng-bareng karo sing mutlak. Kaloro rute kasebut bakal ngunci sampeyan saka rekrut utawa romana minthara.

Pandhuan Persetujuan Minthara ing BG3

Pandhuan Persetujuan Kanggo Minthara Go.

Minthara Minthara ing Gerbang Baldur 3

Nalika sampeyan pisanan ketemu dheweke ing Sanctum sing surem, sampeyan duwe pilihan kanggo ngiyanati Druids lan Tieflings lan sisih karo minthara dadi kanca sing bener kanggo mutlak. Mung klik tanggapan sing cocog kanggo milih mbantu dheweke. Minangka rencana, sampeyan bakal bali menyang alet lan pura-pura isih ana ing pinggir tief. Nalika minthara lan tentara dheweke tiba, dheweke bakal menehi sinyal telepathic kanggo mbukak gapura lan miwiti keterlibatan pertempuran kanggo nyembeleh Tieflings.

Kanggo entuk pemandangan romance awal karo minthara, sampeyan mung kudu ngomong karo dheweke lan negesake wiwitan sampeyan bakal ana hubungan, lan nyatakake yen sampeyan wis siyap dadi duweke. Sawise, sirah menyang gulung amben sampeyan. Pemandangan kasebut bakal miwiti kanthi otomatis nalika ngaso. Yen wis rampung, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo telepathically pry menyang kepinginan utawa wedi. Ing ngakses awal, nyoba wedi lan sukses bakal nyebabake asil sing ora disenengi, nanging ora ana saiki yen isih dadi kedadeyan ing game lengkap. Dheweke bakal nuduhake pikirane kabeh sing padha yen sampeyan milih kanggo kepinginan, lan bakal nerangake manawa dheweke ora bisa ngrungokake mutlak nalika sampeyan nunggil karo sampeyan. Sampeyan duwe pilihan kanggo ngluncurake rahasia babagan artefak Shadowheart yen sampeyan bakal duwe ramét sawetara mengko. Nalika dheweke ngidini sampeyan lunga, sampeyan bakal ngaso, nanging nganti dheweke nyoba mateni sampeyan nalika turu sampeyan turu. Cukup kanggo ngomong, ora kaya kanca liyane, pertemuan iki ora nuduhake wiwitan hubungan sampeyan. Opsi dialog penting ing kene bakal sampeyan bakal nyoba mbujuk utawa ngapusi dheweke kanthi mriksa sing ana gandhengane kanggo gawe uwong yakin yen sampeyan wis ana ing sangisore. Nindakake apa-apa liyane saka loro kasebut bakal nyebabake perkhianat dheweke lan sampeyan bakal dipeksa mateni dheweke ing pertempuran pertempuran, ngunci sampeyan ora bisa nganakake, romantis sing kurang.

Tumindak II pungkasane bakal nggawa sampeyan menyang towah rembulan nalika nggoleki negesake menara rembulan. Ing njero menara, sampeyan bakal bisa nemokake Minthara dadi mental kanggo nyiksa menyang erasure. Opsi dialog bakal ngidini sampeyan mriksa mriksa intimidasi utawa mriksa penipuan supaya bisa ninggalake Mintharapaukuman kanggo sampeyan tinimbang. Yen sukses, sampeyan bisa nggawe kawicaksanan mriksa kanggo nyoba lan telepatik tekan dheweke. Elinga yen ing sembarang titik, sampeyan bisa milih kanggo pindhah menyang pendekatan pasukan sing kasar lan nyoba mateni perpatian kasebut. Sawise tekan dheweke, sampeyan bakal duwe pilihan proposisi sing padha kanggo menehi. Yen sampeyan milih kanggo nyoba pendekatan sing luwih tentrem, sampeyan kudu nggawe intimidation, ngapusi, utawa mbujuk, sampeyan kudu ngapusi penjualo lan sampeyan kudu nggunakake karakter liyane sing bakal sampeyan tundhuk utawa sampeyan ‘ ll kudu melu ing paprangan, nganti sampeyan metu saka MoonMe. Ing kana, sampeyan bakal duwe pilihan supaya dheweke kabeh wis sinau nganti saiki uga lokasi kemah. Mula, sampeyan bisa nggawa dheweke dadi kanca resmi lan ngunggahake persetujuan sampeyan.

Dialog Minthara BG3 & Interaksi Camp

Pilihan Dialog Minthara BG3

Minthara bg3 interaksi kemah penting

Gapura Baldur 3 Romance: Saben pilihan Romantik sing paling awon

Gampang kanggo tresna karo gapura Baldur 3 karakter, nanging sing dadi pilihan romance resmi game paling apik?

Dening Matthew Byrd | 24 Agustus 2023 |

  • Nuduhake ing Facebook (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing Twitter (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing LinkedIn (mbukak ing tab anyar)
  • Nuduhake ing email (mbukak ing tab anyar)

Kèndêl ingsun | Komentar Count: 0

Gapura Baldur 3 Romawi

Kita wis ngomong sadurunge babagan sejarah RPG sing ngidini sampeyan romance kanca lan kepiye hubungan kasebut asring ditemokake ing sawetara pengalaman sing paling gedhe. Ya, mula ora kaget sampeyan sinau Gapura Baldur 3 Nawakake sawetara pilihan romance. Nanging, bisa uga ngejutake sampeyan sinau manawa pilihan sing paling apik kanggo menehi pilihan luwih akeh tinimbang pemandangan jinis sawetara sing cepet kanggo nyuda dheweke.

Sanajan akeh subplot romance ing Gapura Baldur 3 Apa sing menarik ing awake dhewe, iku minangka subplots sing nuduhake luwih akeh babagan klompok karakter sing apik banget sing nggawe dheweke dadi larang regane kanggo pengalaman sakabehe. Akeh Gerbang Baldur 3Romantik iku kudu digayuh mung kanggo pemandangan ekstra sing mbukak kunci. Nanging, romansa paling apik game asring entuk status kasebut kanthi nggawe sampeyan tresna karo karakter kasebut kanthi cara sing sampeyan pengin sampeyan pengin ngupayakake hubungan sing luwih jero karo dheweke amarga rumangsa kaya sing kudu ditindakake.

Sadurunge kita tekan peringkat kasebut, sanajan, elinga manawa akeh kemungkinan ing Gapura Baldur 3 isih ora ditemokake. Sing kaya ngono, yen ana pilihan romantis sing ora luput ing game iki (tegese ora ana ambane sing ringkes, utawa “kanggo nyewa” pilihan), mesthekake.

Nallinto Nallinto Baldur

12. Nallinto Nallinto

Kanthi istiméwa kembar drow (kanca brosur sing bisa dienggo kanggo kesenengan), Naoise Nallinto bisa uga dadi pilihan romantis sing paling cepet ing Gapura Baldur 3. Sampeyan mung kudu mateni kanca sing rada ora nyenengake NAlinto nemokake awake dhewe, lan dheweke bakal menehi kesempatan kanggo melu … pertemuan unik sing mesthi bisa ditliti.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Sanajan entri pungkasan ing dhaptar iki kanthi gawan kanthi gawan (meh ora ana gandhengane minangka romantis miturut kriteria sing longgar), aku kudu ujar manawa pertemuan iki luwih bisa dieling-eling manawa bisa uga ana ing game sing luwih murah. Mesthi ora nganggo cara sampeyan mikir bakal.

Haarlep Baldur

11. Haarlep

“Romance” liyane sing meh ora duwe syarat, sampeyan bakal duwe kasempatan kanggo turu karo Haarlep menyang pungkasan game. Sanajan ora ana Raphael Romance Sawetara penggemar bisa uga padha golek, meh padha karo Haarlep, raphael lan implikasi narasi saka pertemuan iki ngidini dadi pilihan romantis kasebut.

Ana akeh sing maca menyang nalika interaksi potensial iki, yaiku jinis. Raphael lan Haarlep kanthi jelas muter sampeyan, lan kepiye milih navigasi pertemuan iki bisa uga mbukak akeh babagan pola pikir, karakter sampeyan, lan kepiye milih main game nganti saiki.

Minthara Baldur

10. Minthara

Sanajan aku rumangsa aneh plancongan minthara ing ngisor sawetara pemandangan / romotes siji-siji ing game kasebut, iki kudu paling akeh hubungan kanca kanca Gapura Baldur 3.

Nyelehake kasunyatan manawa sawetara pemain wiwitane nemoni bug-game break game nalika nyoba romantik minthara, kabeh busur hubungan iki mung krasa. Ngeculake Minthara mbutuhake sampeyan mlaku-mlaku kanthi peteng, mula sampeyan mikirake romantis sampeyan karo Minthara bakal padha bengkong. Nanging, iku ora kaya ngono. Minangka kanca, minthara mudhun dadi ala, nanging minangka kekasih, interaksi karo minthara kaget lan ora kepenak. Ora akeh romantis iki ngluwihi wengi sampeyan nginep karo minthara, lan pemandangan kasebut ora nate nyemplungake menyang moralitas unik Minthara (utawa ora ana) kaya sing bisa.

Minthara minangka kanca sing apik banget, nanging romantine krasa kaya salah sawijining game sing ora kejawab.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Mizora Baldur

9. Mizora

Padahal mizora haunts lan nggodha wyll ing saindenging Gapura Baldur 3, sampeyan bener duwe kesempatan kanggo turu karo sultry demit iki dhewe. Coba kaget, nanging mutusake supaya ora bakal ngupayakake sampeyan.

Pancen, salah sawijining perkara sing paling apik babagan romantik iki yaiku nambah lapisan tambahan kanggo sesambungan wyll (luwih akeh). Sing luwih penting, ngrasa versi sing meh sampurna saka hubungan (nanging ringkes) kanthi Mizora. Sajrone pemandangan sing wis rampung (lan interaksi sing sadurunge), sampeyan pancene entuk kepiye Mizora bisa nyiksa lan tokoh sing cukup padha kanggo mesthekake yen ora ana gandhengane karo sawetara gelar.

Iku romantis ringkes (supaya bisa ngomong), nanging iki conto sing nggumunake ing pertemuan romantis ing game iki nambah karakter.

Halsin baldur

8. Halsin

Yen ngono, sampeyan mikir, Halsin minangka sumber pemandangan “bear jinis” sing misuwur sing ngasilake luwih dhisik Gerbang Baldur 3Rilis. Dadi adil, yaiku pemandangan sing luar biasa sing bisa ngomong karo kepinginan lan kemampuan Laria kanggo njupuk game iki ing sawetara arah sing kaget. Iku liar, nanging pancen pas karo jagad iki sing nyoba dibangun.

Sayange, ora ana luwih akeh babagan romantis iki tinimbang sing. Minangka kanca, Halsin ora entuk akeh kesempatan kanggo sumunar. Minangka mitra romantis, halsin rumangsa luwih cedhak karo ngadeg siji-wengi sing njlimet tinimbang sawetara wengi sing nyata ing game kasebut. Ora kaya minthara, sampeyan ora kudu ngurbanake akeh kanggo micu romance iki, nanging uga ana akeh sing sampeyan netepake tahapan sing ana hubungane.

Romantis Halsin ngirim salah sawijining wektu sing paling bisa dieling-eling ing game, nanging ora cukup kanggo nawarake njaba.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Guardian / Kaisar Baldur

7. Guardian / Kaisar

Pilihan romantis iki tiba ing endi wae ing antarane sisih siji-wengi lan sisih romantis sing cocog. Preduli kepiye ngelasake, iku seri acara sing apik.

Kanggo nggawe crita sing dawa banget, karakter penjaga sing dawa banget muncul ing saindenging game pungkasane dicethakake kanggo jinis manifestasi / bentuk alternatif FLAYER sing dikenal minangka Kaisar. Wahyu sing wis nggumunake digawe luwih akeh gawe kaget nalika sampeyan ngerti manawa bisa dadi romantis wali lan, pungkasane, Kaisar dhewe.

Kanggo alam bébas minangka pemandangan jinis halsin, aku bisa ngomong kanthi adil yen iki Gapura Baldur 3Pilihan romance paling apik. Narasi, kasunyatan sing diijini ngupayakake dalan iki cukup edan, lan pemandangan jinis nyata karo Kaisar bisa uga ninggalake rahang sampeyan ing lantai. Sanajan romantine kabeh iki minangka wahyu pungkasan sing dudu bagean paling penting saka dalan juragan Guardian / Kaisar, mesthine minangka salah sawijining pilihan romance sing paling ora dilalekake.

Wyll baldur

6. Wyll

Aku pancen suwek apa sing kudu dilakoni karo hubungan Wyll. Bebener dikandhani, aku dudu penggemar Wyll minangka karakter. Sing jelas nyebabake sakabehe ing dhaptar iki. Salajengipun, aku cenderung setuju karo wong-wong sing nemokake sifat sing alon-alon, start-and-stop saka romansa iki dadi apik banget lan pungkasane ora bisa digayuh kaya sawetara romantis sing bakal dibahas.

Nanging, aku bakal ujar manawa sawise subplot romantik Wyll ningkatake hubungan sakabehe karo karakter, yaiku salah sawijining perkara sing bisa sampeyan ucapake babagan pilihan romantis ing game iki. Diwenehi, Subplot Romance Wyll ora kebak wahyu sing gawe kaget lan wektu sing ora iso dilupakan yen fitur romansa liyane, nanging tenan mbantu sampeyan ngerti logika lan tujuan Wyll.

Nalika akeh sing ngerti ora bisa nganggu hubungan sing romantis karo Wyll, sing mutusake kanggo nyilem luwih jero bakal nemokake manawa romantis Wyll minangka bagean sing akeh narasi.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Lae'zel Baldur

5. Lae’zel

Iki ing endi peringkat kasebut pancen angel banget. Sampeyan kudu nyatet yen aku mikir yen limang romantis paling ndhuwur iki kabeh sing luar biasa lan kudu dialami dening saben Gapura Baldur 3 pamuter ing sawetara titik. Yen aku wis ngalahake romantis Lae’zel, nanging, kaya dheweke, kaya Wyll, bisa njupuk wektu kanggo anget, sing bisa nggawe jaminan sadurunge entuk bathi sadurunge.

Ora kaya Wyll, aku rumangsa yen hubungan Lae’zel rampet kanthi cara sing rada organik lan umume duwe bayar sing luwih apik. Sinau Tresna Lae’zel minangka karakter lan kanca tegese nandur modal akeh wektu ing hubungan karo dheweke. Kaya sing sadurunge aku nyathet, nanging ora dadi masalah dheweke amarga dheweke ngerti sampeyan nanging luwih akeh sampeyan kenal karo dheweke. Dene Lae’zel mesthi mbukak, iku cara sing bakal tuwuh ngerti sapa dheweke lan sing pengin pungkasane dheweke dadi menarik banget.

Nalika sampeyan bisa tuwuh tresna Lae’zel tanpa ngupayakake hubungan sing romantis karo dheweke, aku mbayangno para pemain sing nyekel karakter iki kanthi luwih dhuwur, nanging bisa nemokake sawetara perkara sing nggawe dheweke apik banget.

Karlach Baldur

4. Karlach

Ora kaya sawetara karakter liyane ing dhaptar iki, aku ora mikir sampeyan kudu ngupayakake hubungan romantis karo Karlach kanggo entuk sing paling akeh tinimbang kanca. Dheweke dadi karakter sing hebat banget ing sisih tengen dhewe, lan subplot asmara dheweke pancen murub ing ndhuwur crita kabeh sing luar biasa.

Nanging, ana sing kudu dikandhakake babagan sepira lakonability umum Karlach ndadekake gampang banget kanggo tresna karo dheweke. Amarga Karlach ora bisa melu sampeyan nganti sampeyan bisa ngatasi masalah pemanasan internal (aku duwe laptop game sing padha), akeh romantik karo Karlach sing luwih tradisional. Aku uga kaget amarga Karlach ora mung butuh cair kanggo nglarani geni batin dheweke, amarga dheweke ora sabar-ngelak lan senter ngelak.

Matur nuwun, sinau babagan Karlach ing dalan ora mung apik banget lan asring kepenak, nanging kabeh nyebabake pertemuan akhir-akhire … Ketegangan sing mimpin. Dene sawetara mung sengit cathetan tragis hubungan iki pungkasane, aku nemokake manawa kabeh hubungan iki ora mung unik ing konteks game iki nanging nyata banget karo karlach sing menarik.

Ulasan Game Paling Anyar

Gran Turismo: Crita Sejati vs. Film game video

Bros Super Mario. Review Movie: Grafis gedhe ndhelikake gamelan sing ora ana gandhengane

Dungeons & Dragons: diurmati maling maling – film iki pantes game iki

Iklan – Konten terus ing ngisor iki

Boldur Showshirt

3. ShadowheartHeart

Sanadyan teknis bisa nglirwakake romantis kanthi bayangan sing bener, mesthine akeh wong (bisa uga paling akeh) Gapura Baldur 3 Pemain banget kepincut kepiye carane dheweke. Ora angel kanggo ndeleng sebabe. Ora mung sumunar saka salah sawijining karakter sakabehe game, nanging sifat hubungan romantis karo dheweke raket banget karo pirang-pirang perkara sing nggawe critane kanthi apik.

Minangka kanca full-time sampeyan bakal entuk Gapura Baldur 3, Wuku Sejana langsung entuk bathi saka jumlah layar sing loman sing umume kanca liyane sing ora ditampa. Kanggo prekara kasebut, ora ana kebetulan yen romantik paling ndhuwur ing game kasebut karo kanca liyane sing sampeyan lakoni kanggo mbuwang paling akeh.

Nanging, ternyata crita sing luar biasa sing luar biasa mbutuhake meh saben menit wektu layar kanthi bener. Shadowheart Shadow of epik tuwuh, pangowahan, lan panemuan, lan hubungan karo dheweke main lan nglawan lelungan kasebut kanthi cara sing apik. Shadowheartheart seneng banget sadurunge mbukak lan mbukak luwih lengkap babagan awake dhewe, nanging kasunyatan manawa sampeyan rumangsa kaya-kaya sampeyan bakal rumangsa dadi gedhe banget lan menehi hadiah.

Pancen ora seneng karo bayangan, lan pancen angel mbayangno ora puas karo kepiye hubungane karo dheweke lan pungkasane rampung.

Astarion Baldur

2. Minangka

Astarion temtu salah sawijining opsi romantis paling apik ing game kasebut, lan aku mesthi bisa ndeleng akeh wong sing mbantah manawa wong sing paling apik nawakake romantis sakabèhé sing paling apik Gapura Baldur 3. Dene para Panasyun bisa dadi akeh kanggo ngetrapake ing awal bagean saka game, ora bakal suwe sampeyan ndeleng nilai kanggo ngupayakake salah sawijining game sing luwih ora dilalekake.

Alam vampirik Astarion jelas nambah rempah-rempahane sethithik kanggo hubungan sakabehe, nanging dudu sing nggawe romantis tartamtu iki apik banget. Kepiye hubungan sampeyan karo Astarion ternyata lan kepiye sampeyan minangka pemain pungkasane milih interpretasi lan ndhikte acara kasebut gumantung karo macem-macem faktor kompleks. Manipulatif Astarion lan Moral Shady Kadhangkala asring nggawe angel nyritakake jinis hubungan sing sampeyan lakoni karo dheweke. Minangka Crita Sisih AGTARION, wutah pribadi lan posisi kanthi cepet ing jagad iki nambah kerumitan liyane kanggo hubungan sing wis ana masalah.

Iklan – Konten terus ing ngisor iki