Pandhuan peta Liyue | Genshin Impact | Game8, Kabeh Lokasi Slowpy Archive Slowpot Lokasi – Pandhuan Genshin Impact – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

Contents

Sirah luwih saka sisih kulon sisih kulon saka titik pungkasan kanthi ngetutake dalan lan nunggang gunung kasebut, utawa nyemprotake longkangan ing tongkat kasebut amarga dalan wiwit sirah.

Pandhuan peta Liyue

Efek Genshin - Pandhuan peta Liyue

Liyue minangka bangsa Geo sing dibebasake ing peluncuran wiwitan Genshin Impak. Temokake luwih lengkap babagan Liyue, wilayah, teka-teki, domain, pencarian lan fitur regional ing pandhuan peta Liyue iki!

Dhaptar konten

  • Info Wilayah Liyue
  • Peta lan lokasi liyuk
  • Domain Liyue
  • Teka-teki lan piranti Liyue
  • Chests Liyue Treasure
  • Usaha Liyue
  • Karakter Liyue
  • Prestasi Liyue
  • Pandhuan sing gegandhengan

Tanggal Rilis Liyue

Versi Genshin Impact 1.0
Efek Genshin - Versi 1.0
Tanggal rilis 28 September 2020

Efek Genshin dirilis 28 September 2020, Kanthi wilayah sing liyayak lan mondstadt kasedhiya kanggo eksplorasi saka wiwitan.

Bangsa geo

Genshin - Kedatangan ing Wilayah Liyue

Liyue minangka negara nomer loro sing bisa njelajah ing dampak Genshin, karo geo minangka unsur utama. Archon sing rame Rex lapis, Uga dikenal minangka Morax.

Peta lan lokasi liyuk

Peta Liyue Lengkap

Pandhuan lokasi

Chasm

Efek Genshin - Chasm

Chasm kasebut minangka salah sawijining sumber Ores Ores paling gedhe lan watu larang regane. Nanging acara sing anyar nyebabake qixing liyue kanggo nutup tambang. Wilayah iki dibebasake ing versi 2.6!

Domain Liyue

Domain Bahan lan Artifak

Domain Puzzle Siji-Time

Dhaptar Pandhuan Domain
Genshin Impact - Pandhuan Domain Forsaken PandhuanDomain reruntuhan diturunake Efek Genshin - Cara Mbukak kunci Istana Guizang sing didhelikake
Genshin Impact - domain pandhuan domain pathDomain saka dalan sing way

Fitur lan Piranti Liyue

!
Mekanisme Kinciraan
Tugu Elemental LAMPIRAN GEO

Elinga, sawetara fitur lan piranti kasebut uga bisa ditemokake ing Mondstadt lan wilayah liyane!

Bloaty bloaty

Genshin - Liyue - Bloaty Floaty

Berinteraksi karo kembung lan nembak nganti telung target kanggo entuk Dada bandha!

Genshin - Liyue - Mekanisme Kinciratan

Gunakake karakter anemo kanggo nyerang mekanisme kanthi anemo kanggo ngaktifake arus angin! Iki bisa nyebabake teka-teki teka-teki kanggo entuk bathi utawa tekan papan sing dhuwur kanthi gampang!

Piring Tekanan

Genshin - Liyue - Plates Tekanan

Selehake a Geo konstruksi nggunakake karakter kaya lelungan Geo utawa Zhongli supaya bisa ngaktifake piring tekanan, micu owah-owahan ing sekitar utawa dada bandha kanggo ditampilake!

Leah

Genshin - Liyue - Seelies

Makhluk misterius iki bisa ditemokake ing saindenging tyvat, lan ngetutake asring nyebabake teka-teki teka-teki utawa nemokake dada bandha!

Monumen Element

Genshin - Liyue - Monumen Elemental

. Ngaktifake monumen unsur ing urutan tartamtu bisa nyebabake teka-teki lan entuk hadiah!

Teka-teki geogranum

Break geogranum kanthi nyerang lan nggunakake lampu lampu. !

Peta dada Liyue Treasure

Treasure Chests Respawn?

Genshin - dada bandha

Chests Treasure ora katon ing dampak Genshin. Tingkat donya utawa Rangking petualangan mundhak utawa sawise a Nganyari versi.

Barang sing ditemokake ing Liyue

Barang regional Liyue

Elinga, sawetara bahan-bahan ascension kasebut uga bisa ditemokake ing mondstadt lan wilayah liyane!

Gegaman Cara njaluk
Segara Laut sing mewah Entuk saka acara Dagang Moonlight. Ora kasedhiya maneh
Pasang Twilight Dijupuk saka acara sing mbebayani. Ora kasedhiya maneh

Senjata Kerajinan

Genshin - Liyue - Master Zhang The Blacksmith

Nalika ora eksklusif kanggo Liyue, Pemain diwenehi pilihan ing game kanggo nyipta senjata kanthi ngobrol karo Blacksmith ing Pelabuhan Liyue.

Usaha Liyue

Kabeh jinis nggoleki ing liye

Klik kanggo mlumpat menyang bagean!
Pitakon Archon Kisah Kisah
Acara Hangout Pitakon Donya

Archon nggoleki ing Liyue

Quest Cara Mbukak kunci
Bab 1: Tumindak i • Undhang-undhang Prologue Lengkap III.
• tekan petualangan 23+
Bab 1: Tumindak II • Lengkap bab 1: Tumindak i
• tekan petualangan Rank 29+
Bab 1: ACT III • Lengkap Bab 1: Tumindak II
• tekan petualangan rangking 30+
Interlude bab: tumindak i • Lengkap bab 1: ACT III
• tekan petualangan rangking 30+
Interlude Bab: tumindak II • Lengkap jagad lengkap ing endi wae sing ditindakake dening Spiritststone Stopitstone?
• Tekan petualangan 28+

Crita babagan liyue

Quest
Xingqiu Quest • Rampung Crita Lisa Lisa, kerja sing kuwajiban.
• tekan petualangan 11+
Tartaglia Quest • Crita Rampung Xingqiu,
• lengkap Archon Quest 1: ACTI 3
• tekan petualangan rangking 40+
• lengkap Archon Quest 1: ACTI 3.
• tekan petualangan rangking 40+
Zhongli nggoleki 2 • Lengkap crita zhongli bagean 1.
• tekan petualangan rangking 40+
Ganyu Quest • lengkap Archon Quest 1: ACTI 3.
• tekan petualangan rangking 40+
Xiao Quest • Lengkap babagan Archon Quest 1: ACTI 1.
• tekan petualangan 32+
HU TAO Quest • Lengkap Quest Bab 1: ACT 2.
• tekan petualangan rangking 40+
Yelan Quest • Lengkapi Bab sing Arteng Interlude: ACT 2.
• Crita Rampung Crita Lengkap, Segara awan, segara wong
+
Baizhu Quest • Lengkapi bab Archon Quest 1: Tumindak 3.
• Rampung crita crita HU Ca, Nanging kupu-kupu-kupu ora adoh
• Lengkapi Quest Crita Xiao lengkap, Ngimpi kupu-kupu
• tekan petualangan rangking 40+

Acara Hangout ing Liyue

Quest Cara Mbukak kunci
Chongyun Hangout • tekan petualangan 11+.
• Prlologis Pencarian Archon Lengkap: Tumindak III
Beidou Hangout +.
• lengkap Archon Quest BAB 2: ACT III
Ningguang Hangout • Tekan petualangan 28+.
• Tekan petualangan 28+.
• Lengkapi bab Archon: Undhang-undhang 1: Tumindak 1

Cara Mbukak kunci
. Apa sing ditindakake para petualang? · Dhiskusi menyang LAN sawise ngrampungake Bab 1: Tumindak 2
Werna watu · Ngomong karo Jiayi ing Pelabuhan Liyue sawise tekan 30.
Dina sing sepi ing pelabuhan Liyue .
Tangisan blackclif · Ngomong menyang Manajer Kuan ing Pelabuhan Liyue Sawise Rampungake Bab 1: Tumindak 1.
Mutiara Samudra · Entuk kapal misterius cedhak pelabuhan Liyue.
· Entuk kapal ing sisih wétan alas watu guyon.
Tutup wektu · Ngomong karo Clerk Zhao ing pelabuhan Liyue sawise tekan 30.
· Bali menyang tlaga ing MT. Aozang Sawise ngrampungake Prologue: ACT 1.
· Rampungake bab 1: act 3 Archon nggoleki lan ngomong menyang LAN ing pelabuhan liye kanggo miwiti nggoleki.
Prosedur sing dibutuhake · Dhiskusi menyang Ivanovich ing Pelabuhan Liyue sawise ngantem lintang sing anyar nyedhaki Archon Quest.
Tembung sing cocog karo mora · Dhiskusi menyang Jifang ing bookhouse wanwen ing pelabuhan Liyue sawise ngantem bintang anyar nyedhaki Archon Quest.
Kanca Little Changchang · Dhiskusi menyang Changchang ing Pelabuhan Liyue sawise ngantem bintang anyar nyedhaki Archon Quest.
Rahasia NANTIANMEN · Dhiskusi menyang Jiayi ing Pelabuhan Liyue sawise ngantem bintang anyar nyedhaki Archon Quest.
A Ode menyang kutha Yonder · Dhiskusi menyang Qinzhou ing Wangshu Inn sawise ngantem bintang anyar nyedhaki Archon Quest.
Panaliten tanpa wates · Dhiskusi ing Alrarian ing Pelabuhan Liyue Sawise ngrampungake Bab 1: Acara 3 Archon Quest lan Quest World lan Tenaga Kerja Iki. .
Overstretched · Dhiskusi menyang Millelith Qiaoxi ing Dihua Marsh .
· Ngomong karo Soraya ing njaba pasamuwan grei ing dhataran guili.
Wit sing ngadeg dhewe · Ngomong karo hantu Yuan Hong ing Mingyun Village.
Rasa lawas mati · Dhiskusi mr. Zhu, sing ana ing sisih lor-wetan Patung Bahan Guili saka pitung dalan .
Buku ing alas · Dhiskusi nganti sangang sanga ing Wulu.
Nuduhake bandha sampeyan .
Chi saka Guyun · Ngomong karo Yan’er cedhak karo reruntuhan kidul desa Quingce
Persetujuan sementara .
Bisnis Umum · Ngomong karo basa ing sisih ndhuwur Wangshu Inn
Pengarep-arep yakSha · Maca tablet Ruin sing ditemokake ing Minlin, Liyue.
Sangang pilar tentrem · Waca tablet ing tengah lereng Cuijue.
Lan bandha iki menyang. · Kanggo sisih kulon Linju Pass menek munggah ing ndhuwur tebing ing ngendi sampeyan bakal diserang dening Hoarders Treasure.
Tilase ing Tianqiu · Nliti tablet kuna ing Tianqiu.
Game cilik · Ngomong karo Jiang Kaningan ing cedhak Teleport Waypoint Lor NT. TIANHENG.
Luhua Landscape · Ngomong karo Vermeer ing reruntuhan kidul Luhua kolam renang.
New Horizons ofventment .
Misi Kamentrian · Pencarian iki bakal mbukak kunci kanthi otomatis yen sampeyan wis tekan Petualangan Petualangan 25 lan wis ngrampungake perpisahan pengunjung Archon, Gusti sing archaic.
Snapshots · Mbukak kunci sawise versi 1.2 UPDATE, ngobrol karo XU ing pelabuhan Liyue.
Nelayan kanggo Jade .
Bali saka Chamber Jade? .
Kamera Kamat · Mbukak kunci sawise versi 1.3 nganyari, sajrone limang siram acara Fortune.
Tianqiu Treilure Trail · Mbukak kunci sawise versi 1..
Ora ana sing mulihake tanah kaendahan kepungkur. · Mbukak kunci sawise versi 1.3 nganyari, diajak zhiping ing garis pelabuhan kidul Liyue Kidul.
Nembak sampurna · Mbukak kunci sawise versi 1.3 nganyari, sawise limang siram acara Fortune.
Visshops lan ing ngendi golek dheweke · Dikunci sajrone vichaps lan ing endi bisa nemokake.
Mr. Melancholy · Dikunci sajrone acara inisiasi energi amplifier.
Teapot kanggo nelpon omah · Archon uyah Archon lengkap 1: Tumindak 3: Pendekatan lintang anyar.
Dhiskusi Teapot idle · Rampung World nyipta teapot kanggo nelpon omah.
Sajian sing ngluwihi Kenapa Ken · Mbukak kunci sawise versi 1.6 nganyari, ngobrol karo smiley yanxiao ing Wangshu Inn.
Serial akhir iki · Unlocks kanthi arep menyang restoran wanmin Chef Mao ing Liyue.
· Crita Rampung.

Karakter Liyue

Kabeh karakter saka Liyue

Pandhuan karakter Liyue
Wisatawan (Geo) Xiao Beidou
Ningguang Xiangling Xingqiu
Qiqi Keqing
Zhongli Xinyan Ganyu
Hu Tao Yanfei Shenhe
Baizhu Yelan
Yaoyao

Kita bakal nganyari bagean iki minangka karakter liyane sing diturunake!
Dhaptar Tiar Watak

Prestasi Liyue

Liyue: Pelabuhan watu lan kontrak

Pandhuan sing gegandhengan Genshin

Efek Genshin - Wilayah lan Pandhuan Map

Pandhuan peta kanggo netvat negara-negara

Dhaptar pandhuan peta wilayah
Genshin - Guide Missstadt Map Slim Efek Genshin - Pandhuan peta Liyue SlimPandhuan peta Liyue
Genshin - Pandhuan peta inazuma SlimPandhuan peta inazuma Genshin Impact - Wilayah SUMERER SlimPandhuan Peta SUMERERU
Genshin Impact - Pandhuan Wilayah FontainePandhuan Wilayah Fontaine

Pandhuan peta kanggo wilayah liyane

Pandhuan Lokasi Oculi

Pandhuan Peta Lokasi Oculus

Kabeh lokasi sudut pandang arsip Geografi

Efek Genshin

Salah sawijining ide sing luwih nyenengake ing tembelan dampak Genshin 1.1 yaiku sistem reputasi lan sistem eksplorasi anyar yaiku sudut pandang. Kaya VistAS lan Pandhuan ing Game Petualangan Big, layar Geografi Tude ing menu Archive anyar sing ana ing 27 lokasi khusus hiper kanggo para pemain lan liya-liyane.

Nganti sampeyan nemokake sudut pandang tartamtu, slot ing menu bakal tetep ireng. Ana ing jejere apa-apa kanthi cara clues, mula bisa nemokake bisa angel. Sampeyan kudu sesambungan karo arah biru biru kanggo nambah sudut pandang kanggo arsip geografi. Yen sampeyan nemoni masalah, kita wis ndhaptar kabeh 27 sudut pandang geografis ing ngisor iki, dadi sampeyan bisa nambah apa wae sing sampeyan ilang ing koleksi sampeyan lan bali menyang bahan giling. Yen sampeyan butuh referensi kabuka ing layar liyane, priksa kaca Peta Interaktif.

Mondstadt

Entri 1: Mondstadt (kutha)

Entry 1.jpg

Meh ora cetha, entri pisanan iku sejatine ndeleng mantu-cara tinimbang tampilan sing ditemokake ing mondstadt. .

Entri 2: Starfell Lake

Entri 2.jpg

Kasus liyane saka pendakian dhuwur, kanggo entuk tampilan sing dibutuhake Mondstadt Tiny Lake, sampeyan kudu menek watu ing sisih kidul sisih wetan pitu sing ana ing tengah banyune.

Entri 3: Angin

Entry 3.jpg

Teleport menyang waypoint mung ing njaba mondstadt lan ngleyut sisih kidul sisih kidul dalan. Kelet kanggo bukit nalika nyedhaki springvale lan sampeyan kudu nemokake sudut pandang iki ing sisih kiwa sampeyan.

Entri 4: Springvale

Entri 4.jpg

Saka titik pungkasan, sampeyan kudu bisa lelungan sisih kidul sisih kidul kanggo garpu ing dalan sing ngubengi lan menyang musim semi. Glide utawa menek ing bukit tengen karo persimpangan kanggo nemokake iki.

Entri 5: Winery Winner

Entri 5.jpg

Ora adoh ing sisih kidul arena sampeyan kanthi rutin perang ing papan tebing tebing liyane. Iki kelingan winery bunga lan sejatine katon rata lan cedhak karo level lemah nalika sampeyan nyedhaki. Tetep ing tingkat penultimate lan sampeyan kudu nemokake papan kasebut kanthi tampilan pakebonan anggur ngisor.

Entri 6: mondstadt: Katedral Favonius

Entry-6.jpg

Siji iki secara harfiah ing pasuryan sampeyan sanalika sampeyan mbukak ing Katedral ing Mondstadt. . .

Entri 7: Mondstadt: Perpustakaan Favonius

Entri-7pjpg

Napa siji iki ora bisa teka sadurunge pungkasan yaiku pitakonan nyata. Yen sampeyan durung nate milih saka Waypoartters Favonius durung, mlumpat menyang lawang ngarep, mbukak, lan njupuk lawang perang ing sisih tengen kanggo nemokake entri 7 ing sisih tengen sampeyan. .

Telaga 8: Ewu Temple Angin

Ya wis suwe, bakal bali menyang titik tungku alchemy. Tinimbang njaga njaga rusak ngubengi tengah-tengah, nyelinep ing mburi mburi wilayah. .

Entri 9: Dadaupa Gorge

Saiki iki ora angel. Iki minangka dalan sing sampeyan lakoni kaping pirang-pirang sadurunge. Njupuk dalan kulon liwat Gorge Daruapa lan sampeyan bakal mlaku nalika sampeyan nyedhaki banyu. Mung nempel ing dalan lan sampeyan ora bisa kantun.

Entri-10.jpg

Maneh, luwih becik eling iki ora kudu ana ing sangisore naga gedhe. . Njupuk Pagunungan Pedhang sing padhang ing sisih lor-kulon Mondstadt lan menek ing pinggir lembah sing ana gagang storm anterror. Sampeyan bakal nemokake ing tebing ing ngisor B saka jeneng wilayah ing peta.

Liyue

Entri 1: Pelabuhan Liyue

Liyue-Viewpoint-1.jpg

Sadurunge sampeyan kepala pelabuhan liye golek telung sudut pandang ing njero, sampeyan pengin njupuk pemandangan sing diisi para pelaut amarga nyiyapake kanggo nggawe tanah sawise voyage grand. Njupuk dalan ing dalan menyang kutha lan sirah saka iku. Menek tebing pisanan sing diwiwiti saka segara lan sampeyan bakal nemokake tampilan paling apik kanggo port sing sampeyan deleng.

Entri 2: Pelabuhan Liyue

Liyue-viewpoint-2.jpg

Mung mbutuhake sampeyan mandheg lan njupuk ing tampilan umum ing masarakat umum nalika nyabrang distrik komersial Liyue, sampeyan bakal nemokake sudut pandang iki dening para pengawal sing ana ing sabanjure.

Entri 3: Pelabuhan Liyue

Luwih angel kanggo ndeleng ing gambar ing ndhuwur, nanging sampeyan bakal nemokake iki ing dalan kasebut ing sisih wétan-paling akeh. Iki ana ing wilayah sing ramah, dadi aja kuwatir katon katon dhuwur lan kurang kanggo iki.

Liyue-Viewpoint-3.jpg

Sampeyan lagi ing petualangan pendakian kanggo iki. Wayahe dadi versi liyue saka wong sing bakal nyelehake ing laba-manungsa nganggo lan skala alon-alon bangunan sing dhuwur. Nggawa veni utawa lelungan geo bisa mbantu sampeyan kanthi cepet. Ayo menyang atap struktur agung iki lan sampeyan bakal entuk tampilan gaib saka langit Liyue.

Entri 5: Wangshu Inn

Liyue-Viewpoint-5.jpg

. Kanggo njupuk, sampeyan pengin lelungan bali menyang dalan sing sampeyan bakal nuruti nemokake ing wiwitan. Hop menyang tembok watu jembatan sadurunge dhewe lan sampeyan bakal nemokake sudut pandang sampeyan.

Entri 6: Dihua marsh

Liyue-Viewpoint-6.jpg

Gunakake waypoint menyang teleport bali menyang tangga wadhah lawas sing nggawa sampeyan saka winih-winery ing ngisor. Tumuju undhak-undhakan lan dalan gedhe, banjur mlumpat menyang sliver tebing sing ditinggalake ing ngisor iki nalika tekan mburi dalan. Sampeyan kudu ndeleng watu dikumbah dening segara ing antarane reeds. Mangkene sampeyan bakal nemokake dalan sampeyan.

Entri 7: Plains Guili

Bali menyang papan sing biasane ora ana gunane sing dikirim, reruntuhan ing wilayah iki ndhelikake tampilan sing apik. Tindakake dalan mudhun saka rakyat lan ngrangkul tebing ing sisih kiwa sampeyan. .

Entri 8: desa Qingce

Liyue-Viewpoint-8.jpg

Teleport bali menyang desa Qingce lan numpak pari-rerone mudhun banyune ngubengi. Ing tembelan cilik ing antarane rong kreteg, sampeyan bakal nemokake wolung sudut pandang Liyue sing lungguh ing dhukungan ing jembatan ing jembatan kaloro.

Entri 9: Jueyun Karst

Liyue-viewpoint-9.jpg

Langsung mudhun ing sisih kidul Liyue yaiku Jaeyun Karst – wilayah sing kudu ditindakake karo cili sing diarani sing diarani sing sumebar ing papan kasebut. Iki minangka wilayah craggy, nanging tindakake dalan menyang pantai. Kelet ing tebing ndhuwur ing sisih wétan, sampeyan bakal nemokake dalan sampeyan nyembur tampilan banyu sing banyune ing ngisor iki.

Liyue-viewpoint-10.jpg

Sirah luwih saka sisih kulon sisih kulon saka titik pungkasan kanthi ngetutake dalan lan nunggang gunung kasebut, utawa nyemprotake longkangan ing tongkat kasebut amarga dalan wiwit sirah.

Salah siji cara, sampeyan pengin nyedhaki tembelan pertama ing Marshland – The Puddle sing katon kaya otter sing nggumunake rock favorit. Terus bukit lan sampeyan bakal nemokake sudut pandang iki ing ndhuwur.

Entri 11: Huaguang watu

Liyue-viewpoint-11.jpg

Huaguang Batu Huaguang minangka papan sing ana gandhengane karo motif swirl. . Ya, apa wae sing sampeyan pikirake, yaiku titik sampeyan kanggo mlebu 11. Menek sampeyan mundur saka entri pungkasan lan sampeyan bakal nemokake cukup cedhak ing sisih ndhuwur. .

Entri 12: Kolam Luhua

Liyue-viewpoint-12.jpg

Bali menyang situs lukisan sing cantik yaiku. Mbuktekake wong sing kelangan sikat sing dhuwur ing gunung duwe mripat sing apik kanggo mujur nengen, sampeyan bakal nemokake spidak sing mencorong iki kanggo entuk pésikan sing jelas.

Entri 13: alas watu guyun

Bali menyang papan sing ana ing tampilan pelabuhan Liyue, tinimbang nyuda dhewe ing pinggir tebing, sampeyan pengin nyilem menyang pantai ing ngisor iki. Sampeyan bakal nemokake panandha biru iki lungguh ing watu sing cedhak karo tembok. Rasa angin ing kulit sampeyan nalika sampeyan lagi ana. Njupuk sawetara wektu kanggo awake dhewe.

Entri 14: Chasm

. Salah siji ngetutake dalan liwat gunung utawa ngluncurake tebing ing sisih wétan. Sampeyan bakal ing lemah sing rata-rata sampeyan bakal ndharat, mula goleki iki ing watu liyane cilik sing metu saka lemah. Iku bener bener karo dalan rereget sing mlaku ing kamp pertambangan, dadi tindakake yen sampeyan duwe masalah. .

Liyue-viewpoint-15.jpg

Sawise iku, Kepala Lor menyang runtuhan Dunyu. Nyebrang lokasi sing dilapidated menyang wilayah sing kurang banyu. Hug ing pucuk gunung ing sisih kiwa lan wiwit menek nalika sampeyan ngusir barang lan sampeyan kudu nemokake iki ing ndhuwur tempuh ing ndhuwur. .

Entri 16: Kolam Qingxu

Liyue-viewpoint-16.jpg

Siji iki gampang. Mung ngleyang. Teleport menyang wayet ing sisih kidul sisih kidul peta peta ing kene lan sampeyan bisa nglindari langsung menyang pinggir tebing ing endi tontonan biru iki nggawe omah. Iki madhep rock gedhe kanthi oyod wit nempel metu saka ing pulo cilik.

Entri 17: lereng cuijue

Liyue-viewpoint-17.jpg

Mesthi wae, kita ora bisa mungkasi perjalanan iki tanpa njupuk ing pemandangan sangang watu sing sumebar ing lereng cuijue. Njupuk teleporer minlin ing sisih lor zona ing peta lan menek gunung menyang sisih kidul. Ngisi daya langsung ing sadawane kemah lan miwiti tebing. Glide mudhun, njaga mripat ing pasuryan tebing kiwa, lan kudu mbukak kanggo mbukak panandha biru lungguh ing log.