Pandhuan Pemula Fantasi: Enem tips sing kudu dingerteni kanggo miwiti | Pcgamesn, pamula S Guide: Kabeh tips lan trik | Menara Fantasi | Game8

Pemula S Pandhuan: Kabeh tips lan trik

Contents

Ngomong babagan upgrade, nalika tingkat dicelupake saben dina, Gear sampeyan ora tau. Malah sawise sampeyan entuk kabeh XP sampeyan bisa sedina, sampeyan isih bisa ngumpulake bahan lan mbuwang wektu nganyarke peralatan sampeyan. Rong cara kanggo nindakake iki yaiku kanthi upgrade umum, uga nambah slot.

Tuntunan pamula fantasi: enem tips kudu ngerti kanggo miwiti

Menara Pandhuan Fantasi: Wanderer mlaku menyang ledhek

Butuh a Menara Pandhuan Fantasi ? Game RPG Open-World anyar iki apik, duwe sistem pertempuran sing fokus, tumindak, lan menu sing ora kaetung. Yen sampeyan ora ngati-ati bisa gampang bingung mikir babagan kepingin weruh.

Iki enem tips fantasi iki dirancang kanggo njaluk sirah ing pigura sing tepat, nanging uga kanggo nyegah sampeyan bisa ngganggu lan ilang ing macem-macem fitur iki. Minangka game karo pertempuran liyane sing fokus tinimbang sing paling akeh, ana sawetara perkara sing kudu dieling-eling uga nalika arep-sikil sing paling gedhe karo Aida lan paling ala. Ayo goleki enem perkara paling dhuwur sing sampeyan kudu ngerti sadurunge miwiti.

Aja keganggu, tututi crita kanggo mbukak kunci fitur

Menara Fantasi diwiwiti ing pulo sing cilik ing pojok peta sing diarani Astra, ing ngendi sampeyan bakal metu saka papan perlindungan Astra. Game kasebut bakal mbukak kunci fitur anyar lan aspek liwat wektu, saengga aja kuwatir banget babagan njelajah pulo iki. Nanging, fokus kanggo nggarap dalane crita dhisikan kanggo paling akeh, sanajan ing antarane beats crita ing endi sing sampeyan lakoni ing papan liya, kaya menara Omnium pisanan turnamen gelut, sampeyan bisa nyoba eksprimen lan ngumbara. Entuk Hykros kanthi cepet, amarga sampeyan bakal entuk akeh kendharaan kendaraan fantasi.

Malah ing level Wanderer 25, sampeyan isih mbukak kunci game anyar, mula aja cepet-cepet nyoba lan mikirake kabeh utawa mbukak luwih akeh babagan ngempalaken bahan. Jumlah poking sing paling sithik kudu ngasilake bahan sing cukup kanggo ndeleng sampeyan menyang pungkasan bagean introduksi, ing ngendi sampeyan ditugasake karo World Aida sing luwih dhuwur. Saka titik iki, game bener-bener mbukak lan sampeyan bisa njupuk wektu kanggo njelajah saben nook lan kren.

Wanderer lan shirli njagong ing pinggir tebing katon ing saindenging jagad

Priksa manawa sampeyan ngerti leveling amarga mbingungake

Yen sampeyan durung maca cara level ing Menara Pandhuan Fantasi, kita saranake sampeyan kanthi sepisan. Leveling ing game iki mbutuhake sampeyan nglacak sawetara aspek. HP sampeyan mung minangka nomer kumulatif adhedhasar gaman sing sampeyan wis dilengkapi tingkat supreser sampeyan, lan ana luwih akeh aspek sing Feed nalika mbukak kunci luwih akeh. Matricon Senjata Mbukak kunci ing Tingkat 20, Dene Watak Gear Mbukak kunci ing Level 25.

Kemampuan kanggo njupuk telung gaman dadi perang tegese ana telung seperate barang sing dibutuhake kanggo level kanggo njupuk mungsuh sing kuat. Yen sampeyan ora njaga gaman ing pucuk ndhuwur, sampeyan ora bakal bisa njupuk bos pahlawan lan pemimpin benteng. Coba delengen gaman ngubengi tikel tikel tikel lan njamin sampeyan nganyarke supresor sampeyan saiki bisa, ditundha Bahan.

Menara Pandhuan Fantasi: Wanderer nyiyapake kanggo ngaturake rindu

Ngatur avatar sampeyan kanthi tliti amarga bakal regane pisanan

Menara Fantasi nduweni alat pangaturan karakter sing kuat sing ngidini sampeyan ndeleng tampilan meh sapa wae, malah pasuryan saka saingan genshin saingan. Ing menu pre-login, sampeyan bisa nggunakake nitahake tomage apa wae sing pengin, kanggo njaga dhewe utawa kanggo nuduhake ing jagad iki. Pemain bisa ndownload kulit liyane kanthi nggunakake kode impor, nylametake sampeyan kanggo nggawe narut sampeyan dhewe saka awal.

Nalika sampeyan miwiti menara khayalan kanggo nyata, sampeyan kudu milih avatar lanang utawa wadon nggunakake kulit gawan. Ora suwe, sampeyan entuk kesempatan kanggo ngatur karakter sampeyan kanthi bener. Yen sampeyan nggunakake wektu nggawe utawa ngimpor kulit sadurunge, sampeyan bisa milih salah sawijining, yen ora ana kesempatan liyane kanggo nggunakake kekuwatan sing lengkap.

Sampeyan bisa nggunakake anggere sampeyan seneng, nanging ngerti manawa iki mung ‘Gratis’ windows ‘sing kita ngerti saiki. Sawise iki, area kustomisasi bisa diakses maneh liwat menu game, nanging sampeyan bakal dikenani biaya paling ora 100 kristal gelap saben sesi kanggo owah-owahan kanthi ati-ati.

Menara Pandhuan Fantasi: Wanderer tiba menyang lemah, ana pituduh kanggo jetpack

Aja main kaya iki kaya pengaruh Genshin amarga sampeyan bakal mati, bola-bali

Yen sampeyan ora tau main pengaruh Genshin, mula saran iki ora bakal ngerti babagan sampeyan, nanging kanggo kemungkinan para penggemar Genshin sing bisa nyoba nyoba apa-apa pesaing, kita entuk tembung saran – tindakake ora Main menara fantasi kaya dampak Genshin.

Kanggo wiwitan, sampeyan bakal terus mlumpat kaping pindho banjur tiwas nalika sampeyan bola-bali lali ora ana swiwine sing bisa diwaca. Pungkasane, nalika sampeyan entuk Jetpack, sampeyan bisa uga eling kanggo mencet 2 tinimbang. Nanging akeh sing kudu dipikirake, kayata kasunyatan karakter fantasi lan senjata sejatine padha, lan tempur umume beda, amarga sampeyan bakal weruh ing sabanjure bagean. Mesthine luwih nyenengake tinimbang ing Genshin, nanging dudu titik – sampeyan kudu lali babagan tyvat kanggo nggawe paling akeh. Ngomongake tempur ..

Menara Tresna Fantasi: Menu Senjata Tingkat

Dodging lan Shicter Bejat yaiku King ing Pertempuran

Fokus ing pertempuran khusus kanggo tip pungkasan kita, ana liyane kanggo nguwasani Master ing game liyane. Ana gerakan liyane – ngiwa kiwa lan tengen, mlumpat, narik awake dhewe mungsuh nalika ana mungsuh ing udara, nglancarake sawetara dolanan udara … Kaya sing wis dingerteni sadurunge, lan nggawe fitur paling apik kanggo game.

Entuk Dodge Dodge yaiku kunci, amarga bakal ngaktifake kolom gerakan sing alon-alon sing bakal mudhun serangan mungsuh lan enggal-enggal metu meter pembuangan senjata, ngidini sampeyan entuk akeh. Saliyane iki, mungsuh sing paling kuat bakal duwe tameng sing kudu sampeyan tugel sadurunge bisa nindakake kerusakan serius. Sampeyan pengin paling ora ana gegaman sing dilengkapi karo nilai sing garing, sing kudu digunakake nganti tameng kasebut rusak. Senjata SR Kaping pisanan Sampeyan Gratis Saka Dalane Crita – Halberd Echo.

Ana macem-macem fitur urip, mula sinau

Menara pangembang fantasi duwe akeh wektu kanggo nyinaoni kompetisi lan ngerti cara sing bisa nggawe perjalanan pamuter liwat Aida kanthi kepenak. Ana macem-macem fitur urip ing Menara Fantasi, dadi priksa manawa sampeyan nggunakake, kayata:

  • Sampeyan bisa nganti telung set gaman sampeyan bisa ngalih ing antarane, sing bakal ngidini sampeyan nyetel louging kanggo njelajah, pertempuran, lan skenario liyane.
  • Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe set relic uga, supaya sampeyan ngalih ing antarane eksplorasi lan set tempur.
  • Loro-lorone Minimap lan Menara Utama Peta Fantasi Apik banget – Priksa manawa sampeyan bisa nggunakake kabeh kanggo nemokake apa sing sampeyan butuhake.
  • Sampeyan bisa ngowahi game otomatis (lan barang-barang liyane) ing menu Setelan.
  • Ana luwih saka siji cara kanggo nyuda karusakan sing tiba yen sampeyan ora sengaja njupuk plumbu, kayata lompat kaping pindho, serangan normal, lan nyemplung nalika cedhak ing lemah.

Game Pass Kanggo Pc

Game Pass Kanggo Pc Game Pass Kanggo Pc Microsoft $ 9.99 $ 1 (wulan kapisan) Lengganan Network N Entuk Komisi saka Tuku Kualifikasi liwat Microsoft lan Program liyane.

Nyimpulake tuntunan penasihat fantasi kanthi tips paling apik kanggo waanderer. Kanggo luwih akeh, priksa pandhuan kita menyang Menara Fantasy Battle, lan kita uga duwe tuntunan Pandhuan Kode Fantasi ing ngendi kita dhaptar kabeh kode promosi kanggo barang promosi gratis.

Strategi Strategi Joe Robinson Game Aficionado Joe minangka sadurunge editor Wargamer lan wis ditulis kanggo RPS. Seneng kabeh game paradoks, utamane ati wesi 4, perang total: warhammer, halo, lan mlaku-mlaku ing pantai.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Pandhuan Pamula: Kabeh tips lan trik

Wigati dimangerteni manawa menara fantasi wis mandheg nutupi game kasebut minangka nganyari 2.0. Informasi ing kaca tartamtu bisa uga ora larang. Matur nuwun kanggo dhukungan!

Menara Fantasi - Pamula

Entuk Kepala ing petualangan ing Aldia karo Pandhuan Pemula Kita. Waca kanggo Tips & Trik Pandhuan sing nutupi kabeh sing kudu dingerteni nalika njelajah lan maju ing jagad Fantasi.

Dhaptar konten

  • Miwiti menara fantasi
  • Cara Mbukak kunci Gacha ing Menara Fantasi
  • Apa sing kudu ditindakake sawise tutorial
  • Dhaptar tips lan trik
  • Menara pandhuan sing gegandhengan fantasi

Miwiti menara fantasi

Ngatur karakter sampeyan

Menara Fantasi - Ngatur karakter sampeyan

Menara Fantasi nawakake pilihan pilihan kanggo nggawe wanderer unik sampeyan dhewe. Yen sampeyan nggawe avatar sadurunge diluncurake, sampeyan bisa masang ID gambar ing sisih kiwa ngisor layar.

Nalika sampeyan mesthi bisa ngganti ekskance, sampeyan kudu batuk 100 kristal ireng kanggo nglakoni. Entuk wektu kanggo mbangun avatar sampeyan.

Ora bisa ngganti jender

Menara Fantasi - Pilih ing antarane loro gendero

Sampeyan ora bisa ngganti jender karakter sawise potongan potongan. Sampeyan mung bisa nggunakake pilihan lan kode sing cocog karo jender sampeyan.

Sinau Kontrol

Menara Fantasi - Kendaraan Voyager

Game anyar teka kabeh mekanika anyar! Sinau kabeh kontrol sampeyan kudu lelungan Aida kanthi pandhuan ing ngisor iki.

Berinteraksi karo jagad lan entuk barang

Menara Fantasi - Jetpack

IntereAct karo jagad kanggo entuk item kanggo level munggah, tuku barang, lan gulung kanggo karakter. Yen sampeyan ndeleng barang sing ora biasa ing peta, bisa uga sampeyan khusus!

Cara Mbukak kunci Gacha ing Menara Fantasi

Menara Fantasi - Gacha Galore Galore

1 Pilih karakter sampeyan
2 Ngrampungake tutorial
3 Tindakake tujuan Shirli
4 Mbukak kunci jetpack
5 Mbukak kunci Gacha ing Omnium Menara

Ora sabar ngenteni gacha? Muter game nganti tekan Omnium menara, lan sampeyan bakal mbukak kunci Gacha Store.

Apa sampeyan kudu ngatur maneh?

Menara Fantasi nduweni kasempatan senjata sing sithik (SSR – 0.75-2%, SR – 1-12%), saengga bisa uga dadi penting amarga sampeyan ora duwe kemungkinan liyane kanggo entuk karakter sing dikarepake.

Ngrungokake menehi SSR sing dijamin, dadi sampeyan kudu bisa entuk siji sing pengin mung sawetara nyoba!

Apa sing kudu ditindakake sawise tutorial

1 Muter liwat crita utama
2 Apa dailies sampeyan
3 Nglumpukake peninggalan
4 Misi sisih lengkap
5 Kumpulake inti ireng lan emas
6 Rampungake Acara Anyar: Starpath navigasi

Muter liwat crita utama

Menara Fantasi - Zeke lan Shirli

Jelajahi jagad Aida nalika sampeyan sinau lan nggedhekake kekuwatan kanggo nylametake Shirli lan Zeke saka ahli waris Aida.

Disaranake kanggo advakning crita kasebut nganti sampeyan nganti tekan watesan saben dina. Sinau luwih lengkap babagan Tingkat Caps ngisor:

Ngrampungake saben dina

Menara Fantasi - Bounty Saben

Temokake lokasi tartamtu, kalah monsters, lan ngumpulake bahan karo hadiah saben dina. Rampungake kabeh patang saben dina saben dina lan sampeyan bakal nampa item upgrade lan mata uang gacha kanggo level game.

!

Mbukak kunci Peninggalan

Menara Fantasi - Nggunakake Relics

Nggolek kanggo mabur liwat langit? Surf ing banyu? 20 peninggalan uinque bisa mbantu sampeyan nindakake kabeh lan liya-liyane! Mbukak kunci velic minangka Playthrough crita utama.

Misi sisih lengkap

Menara Fantasi - Misi Sisih

Sampeyan uga bisa ngrampungake misi sisih kanggo entuk XP lan entuk barang. Sampeyan bisa entuk akeh sing kuwat lan entuk Advatage babagan acara sabanjure saka crita utama.

Kumpulake inti ireng lan emas

Menara Fantasi - inti emas

Nglumpukake inti ireng, emas, lan abang yaiku mata uang Gacha sing bisa digunakake kanggo narik keadaban favorit. Sampeyan bisa nganiaya karo pandhuan sing gampang iki:

Pandhuan Pertanian Nukleus
Nukleus abang Inti emas Nukleus ireng

Rampungake Acara Anyar: Starpath navigasi

Menara Fantasy - Navigasi Acara Neewcomer Acara

Rampungake acara anyar: Starpath pandhu arah lan sampeyan bisa entuk Simulacrum SSR sing dipilih!

CATETAN: Sampeyan kudu ngrampungake acara iki sajrone 21 dina sawise nggawe karakter sampeyan entuk hadiah.

Dhaptar tips lan trik

Pandhuan Pemula

Pandhuan Pertanian

Mekanika Game

Pitakonan Paling Sering

Pandhuan macem-macem

Menara pandhuan sing gegandhengan fantasi

Menara Fantasi - Bali menyang kaca ndhuwur

Halaman ndhuwur

Link utama
Senjata banner sebagean.pngGaman lan karakter Menara Fantasi - Acara.pngAcara
Tips lan Trik Sebagean Sebagean.pngTips lan Trik

Menara Fantasi - Gacha Guides.pngGacha & Spanduk
Tier nampilake banas sebagean.pngDhaptar Tier Peninggalan
Menara Fantasi - Dhaptar resep - Cara Mbukak kunci Kabeh resep.pngResep Menara Fantasy - Kendaraan.pngKendaraan
Ngrusak banukReruntuhan World Boose Seberiah Banner.PNGDonya Donya
MATRICES PENTINGMatrikes Menara Fantasi - ArmorArmor
Menara Fantasi - Titik ApikTitik Scenic Game Modes.pngMode game
Item sebagian.pngItem Menara Fantasi - Kabeh BahanBahan-bahan
Nganyari basis sifat.pngNganyari Menara Fantasy - Pandhuan njelajah jagad Aida BannerPandhuan Aida
Menara Fantasi - WartaWarta Menara Fantasi - Boards Pesen.pngPapan pesen
Systogs systogram partial.pngPulo Ponggawa Menara Fantasi - Side Misi Starial StarialMisi sisih
Gedung Sebagian Sebagian.pngMode bangunan

Tuntunan Pandhuan Fantasy: 9 tips lan trik kanggo miwiti

Jesse Lennox

Pelancaran minangka MMORPG Gratis ing Ponsel lan PC, Menara Fantasi metu saka gapura nganggo ton konten. Siji ndelok game sing cerah, apik banget iki bisa uga sampeyan mikir mung ripoff Efek Genshin, lan nalika ana sawetara persamaan, Menara Fantasi Nduwe kabeh sistem lan mekanik kabeh. Game kasebut bakal nindakake sing paling apik kanggo ngrampungake sampeyan ing pengalaman, nanging akeh perkara game sing ditindakake utawa luwih apik ora ngandhani yen luwih penting kanggo sawetara jam anyar ing donya iki sing nyampur fantasi lan sci- unsur fi bebarengan

  • Caps lan server saben dina
  • Jinis gaman lan langka
  • Ngapikake Gear Sampeyan
  • Paket nedha awan
  • Simulcra mung kulit
  • Gunakake peta mini, nanging ora gumantung ing
  • Jelajahi, Jelajahi, Jelajahi
  • Fokus ing nggoleki utama
  • Ngapiki setelan sampeyan nuduhake 4 barang liyane

Antarane pertempuran, eksplorasi, teka-teki, lan liya-liyane, Menara Fantasi wis akeh kanggo njupuk nalika miwiti ngulandara anyar sampeyan. Gumantung saka pira pengalaman sampeyan karo MMO liyane, utawa game Gacha khusus, pengalaman sampeyan bakal ngupayakake game iki bakal diremehake. Sing ora ateges pemain anyar kanggo genre kasebut ora kudu nyoba judhul anyar iki, sanajan, apa sebabe sampeyan duwe sawetara tips lan trik penting sing bisa nulungi kabeh tingkat katrampilan diwiwiti Menara Fantasi.

Ndeleng liyane

  • Game Gratis-Kanggo-Play kanggo 2022
  • Game Open-World paling apik
  • Smartphone game paling apik kanggo 2022

Caps lan server saben dina

Loro karakter lungguh ing tebing sing apik

Sadurunge mlebu game kanthi bener, ana sawetara perkara sing kudu dingerteni babagan Menara Fantasi sing bakal langsung mengaruhi cara sing sampeyan lakoni. Game iki, ora kaya MMO tradisional, duwe tutup saben dina kanggo njaga pemain kanthi cepet banget.

Topi sing paling penting lan paling penting kanggo dingerteni yaiku tutup level saben dina. Ora preduli kepiye sampeyan bisa pengin, sampeyan mung bisa nggiling lan tingkat tartamtu saben dina sing diputer. Ing dina kapisan, sing level 18, diterusake kanthi level 24 ing kaloro, kanthi tutup ing ngarep sing kadhaptar ing log wanderer sampeyan. Tansah mriksa kanggo ndeleng apa sing dienggo saben dina sadurunge sampeyan lunga menyang misi utawa nggiling, amarga sembarang XP sampeyan entuk sawise sampeyan tekan tutup level saben dina – ora bakal ditindakake ing dina sabanjure.

Saben dina uga duwe patang pitakon saben dina sampeyan kudu ngrampungake sadurunge ngreset hadiah sing apik, uga pratelan bonus log-bonus saben dinane.

Kabeh tutup saben dina lan nggoleki maneh ing 5 a.Nanging, dadi ngerti apa sing ana ing zona wektu tartamtu kanggo ngerti yen aman kanggo miwiti misi lan dailies maneh.

Jinis gaman lan langka

Pemain nglawan robot abang gedhe

Nalika ora game lotot sing jelas, isih ana ton gaman ing Menara Fantasi sing dibagi kanthi jinis lan langka. Saben jinis senjata duwe serangan, peran ing pertempuran kayata, melee, abot, lsp., lan kemampuan unik lan ketrampilan pokok. Kanthi 12 kanthi total, pilih salah sawijining saben saben sampeyan bisa nyoba kanggo ndeleng sing sampeyan kepenak, nanging uga ngerti manawa sampeyan bisa njaga tiga senjata ing karakter sampeyan kanthi gampang kanggo macem-macem skenario. Mangkene kabeh jinis gegaman:

  • Pedhang
  • Tumbak
  • Scepter
  • Gandhewo
  • Bedhil
  • Dagger
  • Shield lan kapak
  • Hammer
  • Claymore
  • Scythe
  • Chakram
  • Kubus

Yen sampeyan njupuk senjata anyar, priksa manawa sampeyan uga mriksa combos kanthi pindhah menyang gudang. Sampeyan bisa nemokake iki ing Gaman Menu banjur Milih Gudang. Ing kene, mung nyorot senjata kanggo entuk risak kabeh keterampilan, statistik, lan kabisan.

Pungkasane, langka senjata sithik saka masalah sing kompleks amarga ora bisa nuruti tradhisi rarity normal. Ana telung jinis langka, lan kabeh kode warna, nanging ora padha karo game liyane. Saka paling ora arang banget, yaiku:

  • SSR – berwarna oranye lan duwe rasi lintang lan sipat unik
  • SR – berwarna biru lan duwe rasi lintang nanging ora ana sipat unik
  • R – warnane ungu lan ora duwe konstelasi utawa sipat unik

Kajaba iku, SSR lan SR Senjata bisa nganyari nganti kaping enem kanggo menehi efek pasif anyar, nanging sampeyan mung bisa entuk senjata saka undakan iki kanthi nggambar saka kolam renang kertu khusus.

Ngapikake Gear Sampeyan

Loro karakter nunggang motor ing kutha Neon

Ngomong babagan upgrade, nalika tingkat dicelupake saben dina, Gear sampeyan ora tau. Malah sawise sampeyan entuk kabeh XP sampeyan bisa sedina, sampeyan isih bisa ngumpulake bahan lan mbuwang wektu nganyarke peralatan sampeyan. Rong cara kanggo nindakake iki yaiku kanthi upgrade umum, uga nambah slot.

Nganyarke gaman duwe rong tahapan, diwiwiti kanthi nambah. Kanggo nindakake iki, mung menyang Senjata> Gudang menu banjur pilih gaman sing pengin upgrade. Dadi dawa sampeyan duwe bahan sing cocog, kabeh sing kudu dilakoni yaiku kena Upgrade kanggo nambah stats. Sampeyan butuh sethithik emas kanggo saben upgrade.

Senjata augment minangka tahapan tambahan sabanjure yen gaman wis tekan tingkat tambahan. Sampeyan bakal nindakake iki ing papan sing padha minangka tambahan, nanging mbutuhake bahan sing luwih jarang lan spesifik. Khusus, sampeyan butuh shards kaya firecore, magcore, lan rockcores gumantung karo gaman sampeyan.

Nganyarke slot sampeyan kanthi cara sing padha, nanging minangka upgrade sing luwih permanen ing pangerten sing dheweke nambah barang apa wae sing dilengkapi menyang slot kasebut.

Paket nedha awan

Bebarengan karo kabeh bahan upgrade sing bakal sampeyan kumpul, Menara Fantasi . Ora kaya RPG liyane ing ngendi panganan utamane mung digunakake minangka pilihan kanggo menehi karakter sampeyan sajrone wektu, meh kudu dipangan Menara Fantasi. Ya, bakal menehi sampeyan macem-macem efek gumantung apa sing sampeyan mangan, nanging uga kudu tetep urip.

Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa sampeyan karakter duwe meter keluwen sing kudu dikelola. Saben barang panganan lan dhaharan bakal nyepetake sawetara titik kanggo meter kasebut. Saben limang menit sampeyan keluwen sampeyan bakal mundhak kanthi titik kanggo mulihake HP sing ilang, kanthi saben 10% saka maksimal HP sampeyan bakal nyuda sifat. Luwih akeh sifety sampeyan duwe, maksimal 100, luwih cepet HP sampeyan bakal dibalekake.

Mangan dhahar bakal mulihake poin satiety luwih akeh tinimbang bahan mentah, ditambah karo sampeyan, sanajan duwe salah sawijining potensial. Kajaba saka sing mbutuhake resep kanggo ngerti carane masak panganan anyar, sawetara dhaharan duwe cooldown sing dipasang supaya sampeyan ora bisa mangan pirang-pirang panganan. Malah kaya ngono, aja nganti mandheg, sampeyan kudu milih panganan sing wis dimasak liwat bahan mentah sing dikumpulake ing saindenging jagad.

Simulcra mung kulit

Cast karakter anime

Salah siji saka Menara FantasiSistem Gacha Gacha menehi sampeyan kaya karakter anyar sing diarani Simulcra, nanging ora bener kaya sing jero. Ora kaya Efek Genshin, ing endi karakter anyar iku sejatine, sampeyan ngerti, karakter anyar, simulcra mung mung kulit anyar Katon Kaya karakter anyar.

Nalika simulacra, utawa kulit karakter kasebut, aja ngganti statistik, sampeyan bisa mbukak kunci perkara sing diarani simulacrum simulacrum kanthi menehi hadiah kanggo karakter nyata ing game. Sipat kasebut bakal beda-beda adhedhasar karakter sing adhedhasar.

Gunakake peta mini, nanging ora gumantung ing

Sampeyan mini-peta duwe akeh sarana ing Menara Fantasi, Nanging ing wektu sing padha, sampeyan ora kudu njaga mripatmu nalika lunga saka titik. Iki utamane amarga kepiye confet, asring nyebabake sampeyan ora kejawab babagan minat sing ora ana gandhengane. Kapan sampeyan wis njajahi, priksa manawa kaping pindho kanggo mbukak peta sing cocog kanggo ndeleng apa dada, pasokan pods, utawa papan liya sing cedhak karo peta mini sampeyan bisa uga ora nuduhake sampeyan.

Ing wektu sing padha, peta mini sampeyan menehi informasi babagan apa sing ana ing saubenge. Kayata, jinis simbol sing beda-beda bakal diwujudake adhedhasar apa sing ana ing wilayah kasebut, kayata orbs kanggo berbentuk orb, inten kanggo teka-teki ireng, lan berlian putih kanggo kapentingan liyane. Lunga saka dalan sing diantemi lan priksa saben titik sing bisa disenengi. Ora mung dheweke nawakake hadiah dhewe, nanging sampeyan uga bakal entuk sawetara eksplorasi.

Jelajahi, Jelajahi, Jelajahi

Wong wadon sing duwe rambut putih nuding ing rodha ferris

Lan sing ndadékaké kita cocog karo topik sabanjure: eksplorasi. Menara Fantasi bakal bertahap mbukak kunci wilayah anyar ing peta nalika sampeyan ngliwati crita, nanging yen kabeh kasedhiya, landmass ing pucuk driji pancen gedhe banget. Ora mung eksplorasi mung bisa direndhem ing kaendahan jagad iki nanging cengkok kebak sumber daya kanggo nemokake manawa sampeyan kudu mengko. Iki kalebu barang sing jelas kaya emas, ramuan, lan upgrade bahan, uga teka-teki lingkungan, foto sing didhelikake, lan teleport.

Towers teleport penting banget kanggo nggayuh pisanan amarga ngidini sampeyan lelungan kanthi cepet, nggawe lelungan baleni ing saindenging peta luwih trep.

Yen sampeyan butuh ganjaran sing luwih akeh kanggo njelajah, mula titik eksplorasi ana kanggo ngeruk gatal kasebut. Sampeyan bakal entuk poin eksplorasi kanggo saben wilayah individu ing game kasebut, kanthi macem-macem Ganjaran mbukak kunci nalika sampeyan mencet ambang titik tartamtu, ditambah persentase sakabèhé kanggo kemajuan total. Sampeyan bisa entuk poin eksplorasi kanthi nindakake perkara ing ngisor iki:

  • Nggoleki poin sing apik
  • Nggoleki menara omnium
  • Ngrampungake kursi rusak
  • Pembukaan Bukaan Pords ing Heideouts
  • Eksplorasi Donya

Yen sampeyan duwe poin eksplorasi, sampeyan bisa nuntut ganjaran kanthi mbukak peta lan milih wilayah tartamtu sing wis entuk nilai kanggo. Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng layar sing katon kaya perang ing ngendi sampeyan bisa ngaku ganjaran minangka bar kemajuan sampeyan.

Fokus ing nggoleki utama

Prioritas utama sampeyan ing awal kudu tansah nindakake misi upaya utama. Crita kasebut dipérang dadi bab, lan kanthi ngliwati dheweke ora mung mbukak kunci kabeh wilayah, nanging uga pindhah kaya Jetpack, sing nggawe traversal luwih nyenengake lan cepet. Minangka akeh sing sampeyan seneng nindakake kegiatan sisih, terus nganti paling ora bisa ditindakake kanthi tahan crita utawa rumangsa sampeyan kudu level kanggo ngalahake misi sabanjure.

Ngapiki setelan sampeyan

Pungkasan, ana sawetara setelan sing disaranake ngapiki kanggo nggawe Menara Fantasi mung rada nyenengake sajrone jangka panjang.

Pisanan, go ahead lan mateni animasi skill sing disusupi. Iki minangka animasi sing berpanjangan sing suwe, nalika adhem kanggo ndeleng kaping pisanan, cepet-cepet mudhun ing game kasebut. Kanggo nemokake pilihan kasebut, mlebu Dasar> Pilihan kamera banjur setel Animasi Skills Discharge mati.

. Iki minangka peternakan sampeyan bakal bisa ndeleng ing game liyane, ing endi karakter sampeyan bakal kanthi otomatis narik awake dhewe yen wis cedhak, nanging ora cukup dhuwur kanggo kebangkrutan sing resik. Amarga sepira kerepe bisa micu nalika sampeyan ora pengin, utamane sajrone urutan eksplorasi ing wilayah sing luwih bengok, bisa gampang frustasi tinimbang mbiyantu.

Pungkasan, kita saranake kanthi nyetel layar sing padha karo 15 utawa 10. Iki disetel 20 kanthi gawan, lan nemtokake kepiye pemain liyane sing bakal sampeyan deleng ing game kasebut karo sampeyan. Alamiah, luwih akeh pemain sing sampeyan bisa ndeleng, luwih akeh galur ing game, lan kanthi mangkono kamungkinan luwih dhuwur saka tetes tingkat pigura.

Rekomendasi Penyunting

  • Gapura Baldur 3: Tip lan Trik kanggo pamula
  • Batting Remastered: Tip lan Trik kanggo menang penembake 245 pamuter
  • Siji Piji Odyssey: Tips lan Trik kanggo miwiti
  • Intine Crisis: Final Fantasy VII: Tips lan Trik Kanggo Pamula
  • Suns Tengah wengi Marvel: 6 tips lan trik kanggo miwiti