Pandhuan Nggawe Maplestory 2 runeblade lengkap – Gameskinny, Maplestory 2 runebade pve keterampilan sing rinci babagan panjelasan rinci.

Warta & Pandhuan MS2 MS2


Kabisan ateges geni nambah nilai:

Kemajaran kapabilitas geni Runeblade utama yaiku potension unsur, flurry, lan pengaruh. Ora ana prabédan sing signifikan sing kalebu tugas titik keterampilan lan atribut ICE. Nanging, minangka akibat saka kemampuan atribut geni, serangan poron flurry bebarengan karo rune honing ora kena pengaruh karo crit kasebut, saengga ora diwanti-wanti nggunakake atribut geni kanggo wektu dadi.

Pandhuan Nggawe Maplestory 2 runeblade

Sinau Cara Nguasai Blader Rune ing Maplestory 2 Kanthi Pandhuan Detail iki!

Sinau Cara Nguasai Blader Rune ing Maplestory 2 Kanthi Pandhuan Detail iki!

Runeblade minangka kelas pedha pedhang ing Maplestory 2 sing ngidini sampeyan mbandingake gegaman kanthi salah siji saka telung unsur – geni, es, utawa listrik. Aku wis muter runeblade wiwit global diluncurake global lan wis nindakake macem-macem tes macem-macem macem-macem stat lan katrampilan.

Pandhuan iki minangka asil saka tes lan minggu dolanan. Aku bakal ngliwati ora mung perceburan lan distribusi st j, nanging uga inti apa tegese kanggo muter runeblade. Tujuanku yaiku supaya para pemain liyane ngerti kabeh pilihan sing ana lan ana luwih saka siji utawa 2 cara kanggo muter kelas iki.

Tabel konten

Dasar runeblade

Ayo kula njaluk iki saiki. Kabeh telung unsur sregep ing konten game pungkasan. Sing bener, sampeyan bisa nggunakake luwih saka listrik yen sampeyan pengin lan isih ngrusak.

Runeblade yaiku MEEE ngrusak dealer kanthi sawetara kabisan / mekanik sing regane, lan buff partai sing nambah kerusakan hawa kritis. Kabisané nyambut gawe kanthi beda lan ngatasi macem-macem karusakan gumantung saka unsur unsur sing sampeyan gunakake ing gaman. Aku bakal liwat nomer rinci mengko ing bagean katrampilan.

Stats

Stat utama kanggo runeblade yaiku kekuwatan, nanging bisa digunakake beda tinimbang kelas liyane. 70% saka kekuwatan sampeyan ditambahake kanggo intelijen. Sawetara serangan kena pengaruh serangan sihirku, nanging ora cukup signifikan kanggo fokus ing int.

Kritik uga stat sing apik kanggo runeblade amarga honon skills sing nambah karusakan kritik. Iki tegese sampeyan uga bisa milih kanggo nyelehake nomer maksimal poin yen sampeyan pengin.

Tesku wis ditampilake umume, sanajan kekuatan sing ngidini sampeyan ngatasi kerusakan luwih akeh gumantung saka gear.

Katrampilan nyerang

Aku ora bakal dhaptar kabeh katrampilan runeblade, nanging aku bakal menehi panjelasan babagan sing penting sampeyan kudu nggunakake. Aku uga ora bakal dhaptar kepiye katrampilan tanpa unsur amarga sampeyan ora kudu nggunakake tanpa siji.

Kabeh katrampilan nindakake karusakan fisik, sanajan karusakan unsur, kajaba nyatakake yen adhedhasar karusakan sihir. Kabeh nilai sing kadhaptar nganggep keterampilan maksimal, uga Fokus Rune lan Sigil Unsur sing cocog.

Sadurunge aku njaluk supaya aku nerangake sigil.

Sampeyan duwe katrampilan, Frost, lan listrik keterampilan. Saben wong mbutuhake 10 poin skill kanggo max lan nambah kerusakan unsur nalika Sigil aktif 20% nalika maksimal. Sampeyan mung bisa ngetrapake 1 Sigil sekaligus.

Contone, yen sampeyan max metu geni Sigil, banjur gunakake, sampeyan bakal ngatasi 20% kerusakan geni liyane.

Flurry

Iki minangka katrampilan paling dhasar lan sing digunakake kanggo pulih sp. Iki cocog karo limang mungsuh lan serangan kaping telu.

  • Geni – Kerusakan geni 72% saben hit ditambah karo karusakan bledosan 54%. Burst adhedhasar serangan sihir. 270% total karusakan geni *
  • Frost – 99% kerusakan es saben hit. Wis luwih akeh tinimbang 2 unsur liyane. 297% karusakan es total.
  • Listrik – 116% kerusakan listrik saben hit. 348% Gunggunge kerusakan listrik.

* Kerusakan kasebut bakal rada murah kanggo geni wiwit bagean adhedhasar serangan sihir, sing bakal luwih murah tinimbang serangan fisik sampeyan.

Agul-agul echoing

Iki minangka salah sawijining pilihan kanggo katrampilan roh / semangat. Nambah seri serangan sing tekan 8 mungsuh. Gerakan iki dibatalake yen sampeyan nindakake tumindak liyane.

Maplestory 2 Frost Echoing Blade

  • Geni – Kerusakan geni 51% kanggo 14 hits. 714% karusakan geni total.
  • Frost – 94% Kerusakan Ice Kanggo 7 Hits. Iki duwe luwih akeh tinimbang 2 unsur liyane. 658% karusakan es total.
  • Listrik – 71% Kerusakan Listrik kanggo 7 Hits, Plus lan Tambah tambahan kanggo 31% Kerusakan Listrik.

Listrik ing kene sithik angel. Pancen angel nyritakake pira sing bener. Ora katon kaya pirang-pirang hit, nanging katon luwih saka 8, saengga tekan tambahan luwih saka sepisan saben serangan.

Preduli, karusakan sakabehe sing sampeyan deleng saka serangan iki, sanajan kabeh 3 unsur.

Dampak

Iki minangka serangan wilayah sing mbanting sing nyebabake kerusakan nganti 5 mungsuh ing 2.25 meter lan ana ing cooldown.

  • Geni – 410% Kerusakan Geni Cepet, banjur bisa ngrusak pilar pilar pilar saben detik sajrone 5 detik yen tetep ana ing wilayah kasebut. Kerusakan pilar adhedhasar serangan sihir.
    • 410% Kerusakan Fire Gedung + 1,795% Kerusakan Gagombang Magical sajrone 5 detik. 12 cooldown kapindho.
    • 12 cooldown kapindho.
    • 1,161% Kerusakan Listrik Magical + 297% Kerusakan Listrik Fisik. 7 kaloro cooldown.
    Bledes Whirling

    Iki minangka serangan fisik sing dawa sing cocog karo macem-macem mungsuh.

    • Geni – Kerusakan geni 70% kanggo serangan 3, banjur 127% ngrusak geni saben detik sajrone 12 detik. Hits 5 mungsuh.
      • 210% Jumlah karusakan cepet + 1,524% karusakan total 12 detik.
      • 355% karusakan total
      • 609% karusakan total target wiwitan
      Pasif / Buffs

      Ana 4 pasif / buffs sing daklakoni ing bagean iki. Pisanan 2 sampeyan kudu tansah duwe, lan 2 sing pungkasan yaiku situasi.

      • Fokus Rune – Nambah geni, es, utawa kerusakan listrik kanthi 1% ing pangkalan, banjur 0.6% saben level nganti total 6.4% ing level maksimal nalika nggunakake sigil sing cocog. Uga menehi keuntungan liyane gumantung saka Sigil aktif.
        • Fire Sigil – Nambah kesehatan kanthi 4.6%.
        • Frost Sigil – Nambah pertahanan kanthi 4.6%.
        • Storm Sigil – Ningkatake evasion dening 4 lan gerakan kacepetan kanthi 10%.
        • Nambah pasif nambah kritis hit kritis rune blader kanthi tambahan 1% saben level, nganti 8%. Iki menehi total 24% karusakan ing tingkat maksimal.

        Mapladory 2 Rune Blader Honping Runes

        • Potensi Elemental – Buff sing nambah geni, es, lan kerusakan listrik kanthi 2% sajrone 10 detik ing tingkat dhasar lan lan durasi 2% tambahan lan tambahan kanggo a maksimal 20% Kerusakan kanggo 19 detik.
          • Cooldown 60 detik.

          Potensi Elemental minangka buff sing luar biasa, nanging mung cocog yen sampeyan bisa max metu lan entuk kauntungan kanggo nyerang kanggo durasi kanthi durasi amarga wis sawetara menit cooldown. Amarga sampeyan kudu nyelehake 7 poin ing katrampilan liyane sing umume ora digunakake, angel kanggo mbenerake wektu iki amarga kita duwe titik keterampilan sing winates.

          Blade Mastery minangka paningkatan karusakan passive lurus. Aku biasane ora max amarga ora luwih saka katrampilan karusakan nyata, nanging aku nggawe titik ekstra sawise aku entuk kabeh katrampilan penting.

          Skill / Stat Damel lan Gaya muter

          Ing ngisor iki gambar kanggo mbangun katrampilan saiki. Iki karo Kabeh 68 poin ora dikunci, sing mbutuhake level 60 lan kabeh tropi titik keterampilan.

          Iki bisa aku diowahi kanggo mbangun liyane. Yen sampeyan nggunakake bilah bilah buah, mung njupuk 7 poin saka agul-agul echoing lan dilebokake ing bledug. Uga, mung njupuk 10 poin saka siji sigil ing salah sawijining pilihan sampeyan.

          Aku mesthi nyelehake 1 titik ing agul-agul chasm ora preduli. Iki biasane digunakake kanggo mlayu ekstra. Nanging, yen sampeyan nggunakake Storm Sigil, Blade Chasm dadi kemampuan sing kuwat banget kanggo ngresiki tambahan. Uga tekan dhuwur ing udhara, saengga sampeyan bisa mencet mungsuh ing ngisor sampeyan.

          Conto sing apik kanggo iki kanggo nambani tambahan ing pasukan Devorak. Yen sampeyan posisi ing ngisor iki, banjur gunakake Blade Chasm kanthi Storm Sigil Aktif, sampeyan bakal mateni kabeh ing 1 hit.

          Mbangun bledug gema

          Kanggo iki, sampeyan bakal nggunakake agul-agul echo minangka serangan utama sampeyan. Yen sampeyan kurang semangat, nggunakake flurry kanggo pulih, lan nggunakake pengaruh ing cooldown. Iku iku.

          Nanging, Blade Echoing minangka katrampilan khusus. Sampeyan kudu mandheg nalika nindakake lan sampeyan ora bisa nggunakake katrampilan liyane utawa bakal mbatalake. Untunge, sampeyan bisa spam Blade Echoing lan ora bakal mbatalake awake dhewe. Nanging bakal langsung menyang agul-agul echoing liyane.

          Iki tegese sampeyan kudu ora tau nggawe agul-agul guncang karo katrampilan liyane, mung nggunakake dhewe.

          Sampeyan uga ora pengin mbatalake kanthi nggunakake flurry utawa pengaruh awal. Yen sampeyan kurang roh, utawa nalika mengar-entek, mung mandheg nggunakake agul-agul echoing. Sawise iku, ngenteni 1 detik, banjur gunakake flurtry utawa pengaruh sadurunge nglamar agul-agul echo.

          Iku rada rumit kanggo nggunakake bilah bengkak, nanging luwih gampang tinimbang swara. Yen sampeyan praktek, bakal dadi sifat nomer loro ing wektu ora ana wektu.

          Whirling Blades Mbangun

          Iki padha karo agul-agul gempa, kajaba sampeyan bakal nggunakake bengkelake bilah minangka serangan utama sampeyan, nanging isih nggunakake flurry kanggo mbalekake semangat lan pengaruh kanggo cooldown.

          Siji bab sing kudu dipikirake yaiku Mbangun iki mung bisa digunakake kanthi apik karo Storm Sigil. Blades gumun geni sing luwih akeh semangat lan blades angin panas sing kurang banget tinimbang listrik.

          Blades padhang bakal nggunakake luwih akeh semangat tinimbang agul-agul echoing, supaya sampeyan kudu nggunakake flurtry luwih akeh. Kanthi semangat lengkap, sampeyan bisa nggunakake bilah bengkak kaping 3 sadurunge metu. Aku umume nggunakake flurtry kaping pindho kanggo saben bengkak sing dakgunakake.

          Potensi Elemental

          Ing ngisor iki minangka bangunan sing dakgunakake nalika milih potensial unsur.

          Iki nyebabake sampeyan kelangan karusakan ing unsur 3% kanthi pasif, nanging sampeyan entuk 20% sajrone durasi buff. Apik kanggo karusakan bledosan lan tumindak kanggo agul-agul echoing utawa belang sing nyenengake. Yen sampeyan nggunakake belah sing nggegirisi, sampeyan kudu njupuk sawetara nilai liyane saka rumput utawa honon.

          Umumé aku ora nggunakake bangunan iki amarga butuh banget, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan njupuk kauntungan saka saben detik. Kerusakan kurang sakabehe tinimbang bangunan liyane, nanging isih nindakake jumlah sing cocog lan gedhe kanggo perang sing ana wektu yen sampeyan kudu ngrusak karusakan bledosan.

          Alokasi st

          Aku nemokake manawa sampeyan bakal nggawe kerusakan luwih akeh babagan mumet latihan yen sampeyan nggawe kabeh poin.

          Nanging, nempatake titik maksimal kanggo menehi crit lan nggawe sisa-sisa dadi kekuatan sing bisa ngrusak sing cedhak, ing antarane 500k – 1 yuta kurang luwih saka 2 menit. Iki uga gumantung saka kerep sampeyan asring sampeyan crit.

          Iki uga tanpa tarif kritis tambahan utawa kritik ngrusak gearku. Yen sampeyan entuk ing sawetara gear sampeyan, bakal narik ngarep. Kajaba iku, yen sampeyan duwe arter kanthi cetha ing pesta kasebut, sing bakal uga bisa uga.

          Umumé, Aku nggunakake kritik lengkap, Sanajan aku ora duwe tarif krenjang ekstra utawa kritik ngrusak gearku.

          Nutup ulang ing saben unsur

          Geni

          Geni bakal nindakake karusakan target sakabehe, nanging mung yen bos tetep ana ing dampak / agul-agul chasm area paling akeh durasi. Aku ngrujuk iki minangka karusakan potensial.

          Blade Echoing nindakake luwih akeh lan bisa uga bisa ngrusak, sing luwih gedhe tingkat tarif lan karusakan.

          Ing gubernur utawa gerbong bakal biasane ora kurang, apa sing dakkandhakake, karusakan sing nyata.

          Iki isih bisa digunakake yen sampeyan duwe gagang sing apik ing mekanika kelas lan bos lan mikir sampeyan bisa entuk kerusakan dot sajrone perang.

          Frost Sigil

          Iki minangka favoritku pribadi lan luwih apik tinimbang sing dakkira. Idea utama Frost yaiku kanggo mbesuk mungsuh, Nanging uga bisa nindakake karusakan sing apik.

          Sajrone perang Frost duweni masalah kurang karusakan tinimbang pengaruh badai wiwit badai bisa digunakake luwih akeh, nanging pengaruh es sing bisa digunakake kanthi akeh, nanging ngrusak crit lan crit.

          Maplestory 2 Rune Blader Frost Sigil

          Yen sampeyan duwe akurasi dhuwur lan gumantung saka perang, sampeyan bisa ngrusak dampak Frost mung amarga kepiye hits.

          Blade Echoing Frost duwe potensial kanggo ngatasi kerusakan luwih saka badai amarga individu dadi karusakan luwih akeh. Yen wong-wong sing uga duwe kritik lan sampeyan duwe karusakan kritik sing dhuwur, sing badai.

          Es Flurry lan Gelang Echo uga duwe macem-macem ekstra saka unsur liyane saengga ana wektu nalika sampeyan bisa tetep bali utawa mencet mungsuh utawa kena mungsuh sing biasane sampeyan ora bisa mencet.

          Ribut Sigil

          Iki minangka unsur sing paling serba guna lan paling apik, aku ora bakal nolak. Kerusakan sing luwih dhuwur lan ambruk sing luwih dhuwur lan luwih cendhek ing dampak bisa nggawe luwih dhisik tinimbang 2 liyane.

          Campuran ing sarana sing luar biasa lan tambahake clearing chasm blade lan ngiseni pasif lan kacepetan gerakan, lan sampeyan duwe unsur sing angel dikalahake.

          Sakabèhé

          Kabeh iku kedadeyan apa sing sampeyan lakoni, lan gaya play utawa proyek sing dikepengini. Kanggo guo hard, sampeyan bisa nggunakake unsur-unsur lan jelas ing wektu sing pantes kanggo rangking S rangking. Kanggo serangan huru-hara, biasane nggunakake badai, lan Frost ing sawetara kahanan.

          The Bet paling aman yaiku nggunakake badai, utawa yen sampeyan kudu mbusak spesifik kanthi ribut agul-agul.

          Geni kanggo karusakan target tunggal potensial paling dhuwur Lan yen sampeyan pengin beresiko.

          Frost apik banget karo tarif crit lan ngrusak crit, utawa yen sampeyan pengin sawetara ekstra lan slows.

          Sing kabeh aku kudu pandhuan runeblade lengkap kanggo Maplestory 2. Muga-muga sampeyan wis ngilangi apa unsur-unsur lan karya kelas supaya sampeyan bisa nggawe keputusan sing luwih ngerti babagan cara sampeyan pengin main kelas.

          Aku seneng karo versatilitas sing runeblade lan aku ngrancang nuduhake wong sing apike saben unsur bisa. Ayo kula ngerti yen sampeyan duwe pitakon, utawa nemu bangunan liyane sing makarya kanggo sampeyan!

          Skill Maplestory 2 Runeblade Pve Gawe panjelasan rinci

          Versi runeblade iki nggunakake kerusakan anti-perang pertama sing mbangun lan Melee. Versi iki minangka atribut sing penting. Kekuwatan kapindho uga apik kanggo runeblade amarga runeblade duwe daya 70% pasif. Bakal diowahi dadi intelijen. Iki minangka runeblade profesional anyar ing versi saiki Pve cocog kanggo rincian rekomendasi kasebut.

          Skill Maplestory 2 Runeblade Pve Gawe panjelasan rinci

          1, sikat runeblade pisanan yaiku milih Storm Sigi Sigil minangka maksimal karusakan (sing paling apik) Dadi kene nerangake, Storm Sigil menehi saran kanthi lengkap.

          2, ing ngisor iki yaiku kanggo nerangake salah sawijining katrampilan output utama: Flurry Output Metee Melee, kaluputan lan karusakan sing terus-terusan ora bisa dibuwang, uga bisa dicelehake Output utama malah katrampilan siklus stroke, sing disaranake ditambah kanthi lengkap.

          3, strade Echoing kapindho, katrampilan output Melee ngagetake 30 poin Sp saben cast, keterangan macem-macem serangan, dielingi kanggo nambahake maksimal karusakan Titik 3 poin (sampeyan bisa milih kanggo ngisi kacepetan serangan lan nutup perang perang)

          4. ora dhuwur nyoba duwe akeh nilai yen ora ana titik skill sing ora cukup.

          5, Bledes Whirling, katrampilan output utama sing adoh banget 40 SP saben aplikasi, ora ana CD Monsters sing dhuwur banget kanggo ngilangi keterampilan utama, sing uga keterampilan sing paling disenengi para pemain. Kauntungan saka bos tangan siji utawa mateni monsters cilik cukup akeh.

          6, Blade Chasm, Ngalih 7.5 meter ing sisih ngarep, karusakan apik, nanging umume pemain ing geve digunakake minangka katrampilan pamindahan, nyaranake 1 titik, sampeyan uga bisa nggunakake katrampilan kanggo terus-terusan supaya bisa ngrusak.

          7, katrampilan pitulung pasif

          Fokus Rune 5 poin bisa nambah kacepetan 5 titik lan 3.4 atribut karusakan

          Blades Ilrusory bisa ngonsumsi 15 sp ing jam 3 jam

          Kesalahan Blade kebak karusakan positif, ora ana sangsi!

          8, rune gravitasi nglumpukake katrampilan (8 mungsuh) ing 3.Range 75M ing ngarep, bisa nambah 1 titik ing 4 salinan lan bagian saka salinan tim nalika nyipta monsters cilik kanggo susu utawa nggunakake bledug kanthi cepet banget.

          9, Ruang Swing, Katrampilan Buff Ningkatake Kerusakan Kritik Tammate sajrone 3 menit saben titik luwih dhuwur (mung setengah saka penghasilan dhewe), mengko ing tingkat sing dhuwur utawa miturut kabutuhan tim kanggo sinau katrampilan iki.

          10, ketrampilan keterampilan, pamindahan

          11, Rune Warding, katrampilan buff aktif kanggo nambah resistensi sihir fisik, lan nggunakake pembalap sifat sing beda kanggo entuk pertahanan sifat sing cocog utawa entuk manfaat tambahan.

          12, potensi unsur, entuk katrampilan buff saben titik nambah atribut dhewe 2 poin kanggo ngasilake 60 detik, katrampilan iki bisa nggedhekake output karusakan, nanging versi saiki ora cukup , ora dianjurake.

          PS: Frost sigil lan nyala karusakan banget ing sikat pve (10 wong tentara copy misbyah bisa sinau supaya bisa sinau kanggo sinau 1 titik kanggo ngalih.

          Katrangan runeblade bisa uga padha. Kanggo sing milih milih perhiasan aliran lan karusakan ing kilat, sampeyan bisa nggunakake bledug-impak-impak (7 detik CD) menyang SP cendhak ing wektu sing paling cendhak, mula flurtry terus metu output sp lan terus. Mbusak output output biru.

          Mitra Blade Echoing bisa ijol-ijolan karo titik katrampilan bledug. Perhiasan bisa milih kacepetan serangan lan karusakan Melee, saengga karusakan keterampilan bisa digedhekake. Cara output uga kanthi cepet mbukak biru kanthi Impak (7 detik CD) → Echoing Blade. → Flurry terus output terus-terusan.

          Senjata Pemilihan Peralatan Anyar Kuburan Uler Anyar, kanthi pasif tambahake bathi cukup gedhe lan gampang kanggo pemicu, cedera utama ing balkan, sarung tangan, sarung tangan nganggo sifat Jubah sabuk bisa nyerang kacepetan, sing terakhir uga bisa nambah cedera pimpinan, sepatu kasebut bisa milih kanggo hit, kacepetan, pimpinan bisa tatu, versi saiki paling apik kanggo 94 utawa luwih becik.

          Maplestory 2 Tips

          Maplestory 2 Mesos Nggawe Tips, Skill Banget lan Pilih Pandhuan Peralatan

          Pambuka Pambuka Plus Maplestory 2 rileblade lan pilihan atribusi peralatan

          Saiki temtunipun temtunipun minangka profesi runeblade anyar. Runeblade bisa nggunakake saben pedhang lan sihir. Iku profesi output sing kuwat ing maplestory 2. Runeblade duwe telung sifat-sifat sing unik saka es, gludhug, lan geni. Efek kerusakan yaiku macem-macem. Peralatan kasebut uga bisa dadi khas, U4gm bakal nuduhake kabisan saka telung atribut sing béda runeblade.

          1

          Aliran Atribute Ice Tambah Poin:

          Kapabilitas Output utama ing Atribut Ice Runeblade minangka potensi unsur, flurry lan pengaruh. Kapabilitas Pembuangan Key bakal dadi nasib ing rembulan lan rune Square. Nalika nemtokake poin kemampuan, wenehake miturut tokoh ing ndhuwur, sing bisa nggedhekake cilaka Atribut Ice Runeblade. Makaryakke program iki, durasi saka nasib ing rembulan bisa dicocogake kanggo wektu ing potion bledosan. Sawise ujar, wektu pelekat lan bakat penjara dhuwur banget, saengga nalika Newcomer nemtokake titik keterampilan, iku bener-bener dianjurake kanggo nyelehake titik keterampilan ing kolom kapindho ing kolom kapindho lan isi penguasaan Bleden kanthi dhasar saka ndhuwur tokoh. saget. Kanggo kombinasi penting, sampeyan bisa nyetel trabasan kanggo potension unsur kanthi kapisah, lan tombol trabasan kanggo flurry lan efek. Nalika pve, kunci gabungan loro ditrapake kanthi ganti.

          2

          Kabisan ateges geni nambah nilai:

          Kemajaran kapabilitas geni Runeblade utama yaiku potension unsur, flurry, lan pengaruh. Ora ana prabédan sing signifikan sing kalebu tugas titik keterampilan lan atribut ICE. Nanging, minangka akibat saka kemampuan atribut geni, serangan poron flurry bebarengan karo rune honing ora kena pengaruh karo crit kasebut, saengga ora diwanti-wanti nggunakake atribut geni kanggo wektu dadi.

          3

          Skills atribusi Plus Plus:

          Katrampilan output utama runeblade Rayeblade yaiku Flurry, Runes Pariwara lan Efek. Skill tambahan bantu yaiku Rune Square. Kerusakan potensi unsur cukup dhuwur, nanging setengah ing cilaka ora nyebabake kritik, saéngga potension unsur ora bisa digunakake ing kene. Babagan kombinasi penting, flurry, honon rune, lan pengaruh disetel menyang tombol siji, lan rune honon lan honing rune disetel menyang tombol siji.
          Ing njero peralatan peralatan, amarga katrampilan pribadi Rubeblade kanggo nyampur remot, melee lan serangan fisik, serangan sihir uga dadi karakteristik liyane, saengga karusakan sifat sing cukup, ditingkatake remot utawa melee cilaka, kategori kasebut ora disaranake. Properties sing ditrapake saka runeblade yaiku: Crita cilaka = Penetrasi Pertahanan> Kritik Hit> Ningkatake Kategori Cilaka = Kacepetan Serangan. Kaya sing digarisake dening sifat ing ndhuwur, ana telung set peralatan, yaiku nembus pertahanan + kritik ngrusak genre, kritik genre, lan nembus pertahanan + genre kacepetan serangan.

          Ing acara kasebut, sampeyan butuh maplestory 2 messos kanggo ngganti peralatan, klik Entuk.

          1st ndelok nembus pertahanan + Genre genre buah, ing garis dagang, pilih klasifikasi perhiasan, nembus penerubatan pertahanan, munculé gandum sing dikarepake. Atribut karakter ditambahake menyang kritik sing disenengi, ditambah potion nggunakake kritis hit potion. Genre iki ora disaranake yen ora ana crit hit pot. Sanalika sawise penembusan pertahanan +tribut ngrusak lengkap, atribut pilihan sekunder nyaranake kacepetan serangan.

          Kaping pindho, Gear ing kritis sing ngrusak, kraton pilihan Jewel, crip kelas, atribut karakter ditambah, sirup iki cocog karo 484 ing crit, lan sawise ngrusak crit wis kebak, sampeyan bisa milih sifat penjerat pertahanan, poin atribut karakter bisa dadi energi.

          Pungkasan, Penembak Pertahanan + Penembus Speed ​​Attack, Perhiasan Pilihan Pertahanan, Kelas Speed ​​Attack, Kekuwatan Watak Plancongan, Uga Ora Ana Keperluan kanggo Sirup.
          PILIGI SIRI SUPERRABON: Penembangan Pertahanan> = Penetrasi Rintangan Fisik> CRIS ngrusak = crit hit.
          PILALAH ATMORS ARMER: Penetrasi Pertahanan = Pimpinan = Kekuwatan = Kacepetan Serangan

          Ing ndhuwur yaiku konten runeblade sing dituduhake U4gm. Kanggo akeh maneh, mangga nglampahi babagan kelas 2 maplestory, aku pengin sampeyan kabeh wektu, bye!