Pandhuan Nggawe Hunter S | Gereja Marvel, Dek Pamburu Paling apik ing Suns Midnight: Card & Kabisan

Dek Pamburu Dek Srengenge Midnight: Card & Kabisan

Kartu katrampilan sing entheng ngidini sampeyan nggunakake kertu heroik kanthi bebas lan terus-terusan. “Telpon Arms” Ganggu generasi pahlawan generasi lan nalika nganyari bisa digunakake tanpa kertu mbuwang lakon. “Inspirasi” uga gratis lan nlllifies biaya 1 kertu heroik kanthi acak ing tangan sampeyan nalika menehi heroisme. “Holid Holid” nyegah buwang kertu sabanjure, sing bisa migunani banget ing sawetara wektu (ora asring, sanajan).

Pandhuan mbangun Hunter

Sampeyan kabeh wis kenal karo crita – pamburu yaiku salah sawijining anak-anak Lilith (dheweke mung putri miturut anak lanang, nanging sampeyan bisa nggawe lanang yen pengin) lan dheweke mung siji sing bisa nyegah ramalan sing kedadeyan. Pamburu duwe kertu normal, entheng, lan peteng ing pembuangan kasebut. Bebarengan karo keputusan komunikasi karo warga liyane saka Abbey, nggunakake katrampilan peteng utawa entheng ing pertempuran bakal mengaruhi alignment. Kekuwatan kertu cahya lan peteng ana gandhengane karo alignment saiki sing bakal mengaruhi kesulitan misi lan masalah potensial sing sampeyan duwe. Aku ora menehi saran supaya nggawe salib, sanajan bisa uga duwe kaluwihan. Sampeyan kudu dadi cahya utawa peteng lan ora ana ing antarane.

Mbangun pamburu paling apik

Nalika mbangun peteng negesake karusakan target, njaga dhewe, lan manipulasi mungsuh, bangunan sing luwih akeh nggawa keahlian kanggo generasi heramisisme lan luwih apik. Tanpa mangu, prabédan potensial karusakan ing antarane bangunan peteng lan bangunan sing signifikan, nanging efisiensi ing praktik kasebut mesthi luwih apik. Ing game iki, sampeyan pengin mateni akeh mungsuh sing bisa tanpa kertu mbuwang, nalika nglumpukake kepuasan regane sing bakal ditindakake utawa ngilangi target gedhe lan boss.

Dek Mbangun

  • Api suci
  • Spark Suci
  • Slash cepet

MMS Hunter Flame Suci

MMS Hunter Card Holy Spark

MMS Hunter Cards Slash cepet

Kertu MMS Hunter Telpon

  • Serangan guarding
  • Bledosan suci
  • Bladtorm

Kertu Hunter MMS njaga serangan

MMS Hunter Burst

Kartu Hunter Cards BLADESTORM

Kaya sing sampeyan ngerteni, aku nggabungake mung kertu cahya kanthi kertu pamburu normal. “Splash cepet” Nduwe efek cepet, nanging uga bisa ngalahake mungsuh sing bisa uga asring migunani. Sampeyan bisa ngganti kertu iki mengko kanthi spark suci liyane sing wis nganyari.

“Wrath” minangka kertu katrampilan gratis sing nambah dame kertu kanthi gratis. Ora menehi heroisme, nanging amarga sampeyan bakal duwe “Telpon Arms” sampeyan ora butuh. “Strike Guarding” bisa uga keputusan aneh dibandhingake “band geni” sing entheng. Nanging, tambah blok pasif sing terus-terusan kanggo dadi pitulung sing larang regane. Iku secara harfiah mandheg kabeh karusakan sing mlebu sajrone playosroughku. Sawise sampeyan duwe tangan, sampeyan ora pengin nggunakake – iku apik.

“Bladestm” minangka kemampuan legendaris paling apik kanggo mratelakake panemume. . Sawise sampeyan wis nglumpukake sumber daya cukup kanggo nganyarke supaya bisa menehi kertu anyar kanggo saben k.O., kabeh masalah sampeyan wis ilang.

Kerusakan “bladestorm” kertu ora dhuwur banget kanggo nimbang minangka kertu legendaris nanging ketukan sing kuat ing saben target sing kena pengaruh bisa dobel utawa tikel kerusakan total. Sawise sampeyan micu, kabeh bakal ganti ing paprangan lan kahanan sing gampang bakal dadi kahanan sing gampang. Kabeh 4 gelombang ing pertemuan pungkasan, secara harfiah mung leren nganggo “bladestorm”. Iku apik.

Saiki, sampeyan bisa takon dhewe kenapa aku ora nyawiji kemampuan peteng kanthi kemampuan entheng sing dakgunakake. Ya, wangsulanipun prasaja – kanthi nggunakake kemampuan gelap, jabatan lampuku dadi rendah lan kosok balene. Adhedhasar petungan, luwih becik nolak bathi potensial saka alignment sing ngelawan kanggo milih bonus sing dipikolehi saka alignment sing dikarepake. Ing tembung liyane, kerugian bakal luwih gedhe tinimbang bathi.

Pandhuan Kertu Peteng

Ora ana kertu serangan peteng duwe efek cepet utawa gratis sing penting ing game iki. Kajaba iku, kertu katrampilan peteng nyedhiyakake jumlah heroik sing paling sithik kanggo kontrol mungsuh (“MindBender”) lan nyedhiyakake penyembuhan lan peningkatan sekutu kesehatan. “Berkah peteng” ora bisa migunani mung nalika wiwitan amarga kabeh kertu kanca kanca sampeyan bakal nganyari ing Abbey (paling ora kertu sing bakal digunakake).

Pancen, “waras peteng”, nalika nganyari, minangka penyembuhan paling apik ing game kasebut nanging sampeyan ora pengin pedagang karusakan utama sampeyan dadi karakter sing ndhukung. Sampeyan pengin dheweke nyebabake kerusakan sing ora bisa ditindakake yen dheweke mbuwang penyembuhan.

Kertu Dark Legenda (“penghancar”) nyebabake karusakan paling dhuwur ing game, nanging sampeyan butuh akeh pahlawan sing ora bakal sampeyan. Kertu “Mindbreaker” ditrapake kanggo Berserks, sing pancen migunani, utamane marang target gedhe lan dilindhungi – sampeyan bakal tuku wektu sampeyan, nanging ora bakal nyepetake ngresiki misi, sebaliknya. “Whip” pancen migunani nalika wiwitan, nanging sampeyan bakal ngganti sanalika sampeyan mbukak kunci pilihan sing luwih apik.

Kertu “Kabeh Metu” yaiku misteri amarga aku gagal golek alasan apa aku bakal duwe kertu heroik sing bakal ngrusak kabeh kertu sing wis ana ing ijol-ijolan kanthi biaya murah – Mungkin aku ora nate nyoba nggunakake kertu iki.

Pandhuan Kartu Cahya

Kertu cahya ing tangan liyane nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo muter gampang. Kartu Serangan Cahya (“Flame Suci” lan “Spark Suci”) nyebabake karusakan moderat nanging uga duwe pilihan kanggo digunakake kanggo ngobati utawa ngresiki. “Spark Suci” uga duwe efek sing cepet yaiku salah sawijining efek sing paling penting ing game – mateni, mbalekaken play kertu. Dadi, anggere sampeyan duwe kertu kanthi cepet, sampeyan bisa mateni mob tong sampah kanthi gratis nalika nglumpukake pahlawan.

Kartu katrampilan sing entheng ngidini sampeyan nggunakake kertu heroik kanthi bebas lan terus-terusan. “Telpon Arms” Ganggu generasi pahlawan generasi lan nalika nganyari bisa digunakake tanpa kertu mbuwang lakon. “Inspirasi” uga gratis lan nlllifies biaya 1 kertu heroik kanthi acak ing tangan sampeyan nalika menehi heroisme. “Holid Holid” nyegah buwang kertu sabanjure, sing bisa migunani banget ing sawetara wektu (ora asring, sanajan).

“Penyembuhan” yaiku miwiti kertu Skill sing nawakake mung penyembuhan lan bakal diganti sanalika sampeyan entuk “geni suci”. Kertu lampu legendaris kurang biaya murah, kertu rusak sing ora bisa dibandhingake karo kertu legendaris gelap ing babagan karusakan lan potensial sakabehe. Nanging, piye wae, ora ana siji-sijine kartu heroik peteng mbantu aku “bledosan suci”. “Bledosan suci” minangka kertu Aoe sing rusak kanthi bebarengan ing wektu sing padha duwe penyembuhan Aoe. Biaya mung 2 pahlawan, lan cocog kanggo kabeh jinis misi.

“Pita geni” mung 1 pahlawan lan nyebabake karusakan tunggal sing moderat. Nanging, bisa ngalahake ing endi wae, lan bakal menehi swara anyar nalika mateni mungsuh. Knockback ing arah apa wae minangka salah sawijining efek sing paling migunani ing pertempuran!

“SUMMON Charlie” minangka kertu legenda sing entheng. Aku ora nemokake migunani, jujur, ora preduli manawa Charlie lan kabisan bisa mbiyantu tenan. Singkat, aku ora bisa nimbali karakter liyane migunani banget kanggo – ora bakal menehi sampeyan muter kertu liyane, saéngga potensial karusakan sampeyan bakal tetep padha nalika duwe karakter liyane lan kertu sing bakal mudhun ing kemungkinan lunuh sampeyan pengin.

Muga-muga sampeyan seneng karo game kasebut lan iki mbiyantu. Yen sampeyan duwe pitakon, aja hubungi aku lan aku bakal nuduhake pengalaman karo sampeyan.

Kabeh kertu

Iki dhaptar kabeh kertu sing kasedhiya karo deskripsi.

Kertu Attack MMS Hunter Mercails

MMS Hunter Prestasi Nglacak Serangan

Card Attack Strike MMS Hunter Wild

Kertu berkah peteng

Kartu MMS Hunter Warna

Mindbender Cards Hunter Cards

Pengambilan MMS Hunter

MMS Hunter MindBreaker

Kertu MMS Hunter Kabeh Metu

Kertu pamburu MMS Pamburu

MMS Hunter Flame Suci

MMS Hunter Card Holy Spark

MMS Hunter Cards Star

Kertu MMS Hunter Telpon

Kertu pamburu MMS Hunter

Hadiah MMS Hunter Card Hadiah

Kertu MMS Hunter inspirasi

MMS Hunter Kertu Kobong

MMS Hunter Burst

Kertu pamburu MMS nyeluk Charlie

Kertu MMS Hunter Card

MMS Hunter Cards Slash cepet

Kertu pamburu MMS Slash

Kertu MMS Hunter Mbantu Mbukak

Kertu MMS Hunter Fortify

Kertu pamburu MMS mbengok

Kartu Hunter Cards BLADESTORM

MMS Hunter Card Normati

Kertu Hunter MMS njaga serangan

Kesalahan MMS Hunter Kertas

Iklan Gratis!

!

Dek Pamburu Dek Srengenge Midnight: Card & Kabisan

Dek Pamburu Dek Srengenge Midnight: Card & Kabisan

Ditulis dening Tarran Stockton

Dikirim 10th Mei 2023 10:22

  • Srengenge tengah wengi Best Blade dek
  • Midight Suns Best Spider-Man Dek
  • Midight Suns paling apik Kapten Amerika Dek
  • Midnight Suns Best Deck Magik
  • Tengah wengi Suns paling apik dek dek
  • Midnight Suns paling apik wong lanang dek
  • Midight Suns Best Nico Inbooru Deck
  • Midnight Suns Kapten Marvel Dek
  • Tengah wengi Suns paling apik dek hantu rider

Midnight Suns paling apik dek diburu

Potret layar layar pamburu dek ing srengenge tengah wengi

Kanggo paling, sampeyan bakal bangunan pamburu minangka watak karusakan, Lan nalika ana cara kanggo nggawe pamburu babagan dhukungan utawa pahlawan utami, luwih angel nggawe bisa digunakake kanthi efektif.

Kepiye carane sampeyan mbangun pamburu sampeyan uga sithik gumantung karo jajaran sampeyan menyang peteng utawa cahya, Amarga iki bisa mengaruhi pasif sing sampeyan lakoni. Umumé, sampeyan pengin nggunakake kabisan pamburu sing duwe kerusakan lan efek utawa efek ekstra, amarga iki ngidini sampeyan nggabungake karo pahlawan liyane.

Mangkene Dek Bantuan sing Disaranake:

HUNTER CART CAR & CABARAN

Bladtorm+ Apa Kertu PowerMouse saka dek iki lan cara sing paling efektif kanggo ngatasi karusakan ing macem-macem target. Iki minangka kertu legendaris sing bisa sampeyan entuk saka tantangan Sun tengah wengi, lan ngidini sampeyan ngatasi karusakan lan kuat mungsuh mungsuh ing radius.

Amarga Knockback, sampeyan asring bisa nggawe mungsuh lan ngrusak mungsuh ing njaba Radius uga, supaya sampeyan ngalahake sawetara mungsuh ing siji. Iki minangka legenda paling apik kanggo pamburu sing adoh, lan kertu sampeyan kudu ngarahake kanggo mbangun heroisme umume.

Dek iki uga nggunakake kertu knockback sing kuat. Slash cepet+ Apa kertu cepet standar sing ngidini sampeyan ngilangi mungsuh lan terus giliran, Slash+ Apa versi sing luwih kuat, lan sampeyan bisa nggawe kertu kanggo menehi kertu supaya sampeyan tetep seger.

  • Napa ora uga priksa dhaptar trier sunu srengenge tengah-tengah, kanggo ndeleng sapa sing paling apik.

Pungkasane, Pita geni+ minangka kertu heroik sing kuwat sing ngidini sampeyan ngalahake mungsuh ing endi wae, nggambar kertu ing ko. Kabeh kertu kasebut ngladeni supaya tangan sampeyan ora suwe, lan umume nyedhiyakake akeh pilihan amarga pentinge kabisan knockback ing game kasebut.

Patang kertu pungkasan nutupi kemampuan peteng, ora adoh saka Fortify+, yaiku kertu standar standar kanggo entuk blok blok lan loro counter. Pungkasan+ minangka kertu peteng sing kuat sing ngidini sampeyan ngatasi ton ton, lan uga bisa didhelikake yen sampeyan mateni mungsuh, supaya bisa mokal yen sampeyan bakal lara sajrone mungsuh sabanjure.

Kabeh metu+ Apa liyane kertu sing rusak, mikir yen sampeyan ngilangi kertu gelap, mula ati-ati nalika sampeyan nggunakake.

Potret layar Midnight Suns game nuduhake pamburu nggunakake kertu Mindbender

Pungkasan, ana MindBender+, Kertu magis sing ngidini sampeyan target mungsuh lan meksa supaya nyerang sepisanan sing cedhak. Iki migunani banget sajrone gelut boss, amarga sampeyan bisa milih wong jahat, lan supaya bisa ngilangi mungsuh, utawa kosok balene, kanthi ngeculake mungsuh-mungsuh sing angel dienggo ing wong jahat.

Iki mung siji conto carane sampeyan bisa mbangun dek kanggo pamburu Ing Srengenge tengah wengi. Kita mesthi kebak kertu sing kuat sing ngidini sampeyan mbusak mungsuh kanthi terus-terusan, nanging yen sampeyan pengin arah sing beda, aja wedi nyoba karo kertu liyane.

Iku kabeh kanggo risak kita Srengenge tengah wengi Dek pamburu paling apik, lan saiki sampeyan duwe ide babagan cara mbangun dek sing kuat kanggo pamburu sing ngidini sampeyan mbusak mungsuh kanthi cepet lan gampang.

Pengin njaluk setelan sun tengah wengi kanggo pamburu? .

Mbangun Midnight Suns sing paling apik

Pamburu srengenge tengah wengi sing paling apik: wong lanang sing nganggo klambi lan topeng nyawang ing layar sing nyekel pedhang ing saben tangan

Ana akeh pilihan nalika nyiptakake Mbangun Midnight Suns sing paling apik yen sampeyan bakal ngapura amarga mikir ora bisa ditindakake, yen ana barang kaya serbaguna, kanthi kabisan sing disebar dadi tipis yen ora ana gunane. Ya, kita bakal ngandhani yen kita wis mburu gawe sing ora mung ngrusak karusakan sing ora ana mungsuh, nanging uga nduweni kemampuan kanggo nyangga kanca-kancane dhewe liwat AoE Head.

Yen sampeyan lagi muter crita kasebut minangka pamburu, sampeyan asring milih njupuk path sing entheng utawa peteng sajrone obrolan kanthi karakter tengah wengi. Keputusan sampeyan nyembur karakter sampeyan ing salah siji arah, kertu mbukak kunci nalika tekan ambang tartamtu. Nalika sampeyan tekan pungkasan bisnis salah sawijining game PC paling apik ing taun iki, sampeyan bakal duwe akeh kertu cahya lan peteng ing dek sumun tengah wengi sing paling apik.

Mbangun Suns Tengah wengi Paling apik: Kaca sing nuduhake kabeh kabisan pamburu paling apik

Pamburu paling apik sing diterangno

Mangkene pamburu sing paling apik ing Suns Midnight:

Aven kasebut kanggo karusakan kanthi pamburu mahasiswa tengah wengi sing paling apik ing rong bentuk. . Yen tampilan pungkasan + gagal, goleki stun lingkungan minangka karusakan ekstra sampeyan kanggo mungsuh sampeyan dadi kebukungan.

Kapindho, lan liya-liyane kuat, kombinasi kabisan ing bangunan iki kabeh muter kabeh. Timbangan kertu iki babagan pirang-pirang pojok pahlawan, lan nggunakake kabeh titik kasebut ing salah sawijining karusakan AOE sing bisa nganti nganti 380. Penting yen sampeyan njupuk kauntungan kanggo nyebutake lengen + kanggo giliran pahlawan pahlawan kanthi tanpa biaya muter kanthi mindjender + lan spark sudut + kanggo nyiapake.

Kekeblugan Suci Muncul ing wiwitan, nanging kanthi ngobati AoE sing gedhe banget amarga mung loro heramaisme, penting kanggo njaga squad sampeyan tetep urip, lan kanggo mbobot mungsuh sing luwih lemah bisa diklumpukake.

Ing kana, sampeyan duwe pamburu sewengi sewengi sing paling apik, sawijining kertu sing bisa nemtokake paprangan lan nambani tim wektu sampeyan ing salah sawijining swoop. Kanggo nyimpen jagad iki ing game strategi basis, sampeyan kudu kanca sing paling apik, mula kepiye mbukak kunci karakter ing srengenge tengah wengi kanggo njaga dheweke manis. Sampeyan ora pengin njaluk ing sisih sing ala saka wong lanang kanthi cakar sing bisa ditarik maneh, dipercaya kita.

Paul Kelly: Panuntun Panuntun ing PCGamesn, PK biasane nantang ngenteni wektu respawn ing liga ing gapura bundur 3, utawa nglawan sistem sing disunting ing Starfield. Dheweke tresna karo roti panggang, sanajan nggawe dheweke rumangsa lara. Kabecikan butters menehi tol sing abot, siji sing gelem mbayar.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.