Pandhuan Mortal 11: Kompled Pandhuan Komplete Kolly | Cara Ngatasi Saben Puzzle & Mbukak kunci Saben Area – GameNx, Mortal Kombat 11 Krypt Walkthrough: Item Utama, Dada, lan Kamar Secret | Pcgamesn

Mortal Kombat 11 Krypt Walkthrough: Item Utama, Dada, lan Kamar Rahasia

Saiki wis rampung, ayo miwiti karo kamar ing sisih tengen. Ing pungkasan dalan iki, sampeyan bakal tekan wilayah sing kapenuhan sel kunjara ing ngendi sampeyan bisa nemokake Blindfold Kenshi Takashi, sing ngidini sampeyan ndeleng rumput semangat lan tembok sing didhelikake. Tindakake sanajan nggunakake barang iki nggunakake fragmen jiwa. Kanggo metu, gunakake buta, lan sampeyan kudu ndeleng tembok sing bisa ngrusak ing sisih kamar sing bisa sampeyan tukul karo palu sampeyan.

Pandhuan Mortal 11: Kompled Pandhuan Komplete Kolly | Cara Ngatasi Saben Puzzle & Mbukak kunci Saben Wilayah

Mbukak kunci secara harfiah kabeh ing Krypt nganggo pandhuan lengkap – nuduhake sampeyan bisa ngatasi saben teka-teki lan mbukak kunci saben lawang.

Krypt ing Mortal Kombat 11 luwih rumit tinimbang sadurunge, lan yen sampeyan pengin mbukak kunci akeh, rahasia akeh, sampeyan bakal mbutuhake pitulung sethithik. Krypt minangka pilihan ing menu Konquest, ngeculake pahlawan wong nomer telu sing ora jenenge dadi pulo Shang Tsung. Sampeyan gratis kanggo njelajah lan nggunakake mata uang game kanggo mbukak kunci Koosmetics, Konsumables, lan liyane barang sing diwiwiti karo ‘K’. Malah ana sawetara barang sing ora dipengaruhi dening ‘k’-ness saka Mortal Kombat. Krypt minangka papan utama ing ngendi sampeyan bakal nemokake brutal, fatalitas, intros, kamenangan, kulit, kostum, lan bener-bener kabeh apik lan ora bisa digunakake ing game kasebut. Ana telung jinis dada, lan saben wong mbutuhake mata uang sing beda – dada koin standar, kontaner fragmen jiwa, lan dada jantung. Umume dada kanthi acak, nanging jumlah cilik mesthi menehi barang sing padha, saben wektu. Pandhuan Mortal Kombat 11:

  • Mortal Kombat 11: 11 tips & trik sing migunani tenan sampeyan kudu ngerti | Pandhuan Pamula
  • 11: Kabeh lokasi dada karakter Shao Khan | Pandhuan Krypt
  • Mortal Kombat 11: Kepiye input kabeh Fatical Secondary | Dhaptar Kesalahan Sing Hidting
Pandhuan Komplete Komplete Kompletle | Cara Ngatasi Saben Puzzle & Mbukak kunci Saben Wilayah

Sadurunge ngilangi kabeh teka-teki ing Krypt, ayo goleki pitakon umum – kanggo entuk barang-barang utama dhasar, iki sing kudu dingerteni.

Cara mbanting tembok lemah

Nglumpukake palu shao kahn, terus maju ing Lawang istana. Hammer minangka barang utama – pencet [X / Square] kanggo mbanting tembok sing ringkih lan obyek liyane. Sampeyan bakal mbutuhake palu kanggo ngakses macem-macem wilayah, lan Ngatasi teka-teki.

Cara ngakses Lair Goro

Mortal Kombat 11 Krypt Walkthrough: Item Utama, Dada, lan Kamar Rahasia

Nggolek Walkthrough Mortal 11 Krypt kanggo mbantu sampeyan nglacak Labyrinth Gory Labyrinth? Saben kamar teka-teki ruangan sing mbutuhake sampeyan njupuk barang saka wilayah liyane kanggo ngrampungake lan ana akeh dalan sing didhelikake. Uga uwuh ing Krypt Mortal yaiku Kombat 11 Krypt yaiku mateni dada sing mbutuhake pendekatan sing beda kanggo mbukak kunci. Sampeyan kudu ngetrapake dada sing nyalurake khusus, lan dhadha Shao Kahn mbutuhake apa-apa saka 100 nganti 250 ati, kayata.

Cara liya kanggo mbukak dada yaiku nggunakake koins, lan sampeyan bisa ngendhalekake antarane 1.000 nganti 15.000 mata uang fiksi ing dheweke – utawa kudu dadi Kurramrency? Vaults Soul mbutuhake 100 fragmen jiwa kanggo mbukak kunci lan dibedakake karo tampilan ijo.

Akeh kaya Mortal Kombat 10, Krypt uga diisi nganggo konsumen sing ora bisa dibukak, brutalitas, gear, kosmetik, lan uga fatalities. Nanging, kudu dicathet, nanging konten lan lokasi dada sing dikunci yaiku acak. Minangka mrethoverm nerangake, loro pemain sing mbukak kabeh dada bakal mlaku kanthi ganjaran sing padha nanging bakal entuk hadiah kasebut saka macem-macem lokasi. .

Sayange, saiki ana Bug Mortal 11 Krypt ing game kasebut yen efek barang blindfold Kenshi. Intine, sampeyan mesthine nggunakake barang kasebut menyang biaya fragmen jiwa, nanging pemain nglaporake itungan kasebut bakal dadi nol kepungkur menyang negatives. A fix durung teka, lan kita bakal nganyari nalika nindakake. Ing sisih sing cerah, sevs wis mundhak 11 cap FPS ing Krypt wiwit 30 nganti 60, saengga sampeyan bisa njelajah maze sing morbid iki ing kabeh kamulyan morbid iki. Saiki yen kabeh wis ditata, ing ngisor iki, walkthrough cepet kabeh wilayah sing wis ditemokake ing Kombat 11 Krypt nganti saiki.

11 Walkthrough Mortal Kombat 11 Walkthrough

Lawang istana

Sawise potongan potongan mbukak mesthi wae, sampeyan bakal weruh rong dada ing ngarep sampeyan. Loro iki freebies lan kudu menehi sampeyan 50.000 koins lan 100 ati, saben. Sawise mbukak, gapura gedhe kudu mbukak ing ngarepe sampeyan, lan palu Shao Kahn katon ing altur – milih sampeyan bakal ngidini sampeyan ngilangi lokasi sing anyar kanggo sampeyan.

Kanan ing ngisor wilayah sing sampeyan ngangkat tukul, sampeyan kudu nyumurupi gapura setengah sing rusak. Ngilangi lan sirah menyang plataran.

Mortal Kombat 11 Krypt Walkthrough Gong

Courtyard

Sawise sampeyan ana ing plataran, sirah menyang sisih kiwa lan sampeyan kudu ndelok tembok sing bisa disalahake ing jejere kolom Time Kronika biru.

Sampeyan kudu ndeleng gong sing gedhe – wenehake nganggo whack karo palu sampeyan, lan sampeyan bakal mbukak kunci gapura anyar ing plataran, bebarengan karo prestasi. Tumuju ing plataran pusat menyang gapura sing mentas dibukak kanggo nggayuh Forge.

Forge

Minangka jeneng kasebut, sampeyan bisa nggawe macem-macem barang ing Fery Krypt Forge 11 Krypt Forge, nanging kanggo, sampeyan bakal butuh bahan sing ora duwe. Yen sampeyan penasaran, Nanging, sampeyan bisa mriksa pandhuan resep resep MK11 FIGE. Oalah, njupuk dalan menyang sisih tengen sing ndadékaké pass gunung, lan sampeyan bakal nemokake dhewe ing kuil.

Mortal Kombat 11 Krypt Walkthrough Shrine

Kuil

. Kanggo rampung, sampeyan bisa milih prestasi ‘gimme dat dhuwit yen sampeyan nggunakake 50.000 koins. Kajaba iku, sampeyan bisa menang item utama sing dibutuhake kanggo mbukak kunci luwih akeh ing kamar bebarengan.

Nanging, sepisanan, sirah ing sisih tengen kanggo micu potongan ing ngendi meteorite teka nabrak – smash supaya bisa dipotong lan sampeyan bakal entuk permata sing urip. Sawise rampung, sirah menyang sisih kiwa meteorit lan mudhun ing tangga, lan sampeyan kudu nemokake gong liyane. Ngengingi hadiah sampeyan 25.000 koins lan mbukak gapura sing bakal nggawa sampeyan bali menyang plataran pusat.

Minangka cathetan sisih, yen sampeyan wis entuk amulet biru saka dada acak, sampeyan bisa nggunakake ing patung sing rusak kanggo entuk staf RAIDEN.

Jelur Jelur

Yen sampeyan metu saka kuil ing sisih lor peta, sampeyan bakal teka ing wilayah sing diarani kuil prajurit. Ing kene sampeyan bakal nemokake kepala pejuang ing game kanthi dada ing ngarepe – sanajan dheweke ‘dikunci’ bakal katon ing wiwitan. Kanggo mbukak kunci sampeyan, sampeyan kudu mlumpat saka Krypt lan nindakake 50 fatalitas utawa brutalitas ing pejuang sing diwenehake ing mode wektu kanggo mbukak kunci. Sawise sampeyan duwe, bali lan sijine ing pike sing padha.

Plataran

Sirah bali menyang wilayah sing sampeyan kenek gong pisanan, lan sampeyan kudu ndeleng lawang ing sisih kiwa kiwa sing bakal mbukak nalika sampeyan duwe permata urip. Sirah liwat lawang sing mbukak, lan sampeyan bakal nemokake dhewe ing kebon.

Pintu Mortal Kombat 11 Krypt Walkthrough

Kebon

Sirah ing jembatan, lan ngrusak barricade kayu ing sisih kiwa sampeyan. Tumuju menyang kamar anyar, lan sampeyan kudu nemokake kamar liyane kanthi lever. Tarik kanggo mbukak gapura sing pas, lan ing mburi, sampeyan bakal nemokake sungu saka Motaro sing retak.

. Selehake tanduk retak saka motaro ing njero, lan sampeyan bakal entuk akses menyang guwa plato.

Guwa Courtyard

Sampeyan ora bakal kene ing kene, sirah terus lan tarik lever ing lift menyang lair Goro.

Dada Dada Mortal Kombat 11 Krypt Walkthrough

Lair goro

Ana macem-macem kamar ing lair Goro, lan saben wong duwe teka-teki kanggo ngrampungake. Kanggo miwiti miwiti, tindakake dalan sing terus-terusan ing ngarep lan potongan sing bakal dipicu.

Saiki wis rampung, ayo miwiti karo kamar ing sisih tengen. Ing pungkasan dalan iki, sampeyan bakal tekan wilayah sing kapenuhan sel kunjara ing ngendi sampeyan bisa nemokake Blindfold Kenshi Takashi, sing ngidini sampeyan ndeleng rumput semangat lan tembok sing didhelikake. Tindakake sanajan nggunakake barang iki nggunakake fragmen jiwa. Kanggo metu, gunakake buta, lan sampeyan kudu ndeleng tembok sing bisa ngrusak ing sisih kamar sing bisa sampeyan tukul karo palu sampeyan.

Saiki sampeyan wis cetha, bali menyang tahta Goro lan njupuk dalan rada ing sisih tengen sing kudu langsung ngajak sampeyan terus maju lan ing mburi tahta. Tindakake dalan iki, lan sampeyan kudu entuk tombak kalajengking, sing ngidini sampeyan bisa nggayuh obyek lan mayit.

Mortal Kombat 11 Voklat berapi Krypt Walkthrough

Saiki ayo ngasta path kiwa menyang tahta Goro. Yen sampeyan nggunakake rantai ing tembok ing sadawane, sampeyan kudu bisa mbukak gapura – iki nggawa sampeyan menyang balai makan gedhe. Nggawe dalan ing ndhuwur lan sampeyan bakal nemokake gapura liyane sing bisa dibukak nganggo rantai ing tembok sing cedhak. Sirah liwat lan sampeyan bakal nemokake lift sing bisa digunakake. Sawise ing sisih ndhuwur, tindakake dalan nganti sampeyan disambut karo cutscene wong lanang sing tiba ing klompok lonjakan. Rampungake mayit barang kanggo Amulet jiwa Ermac, sing menehi hadiah kanggo nglampahi jiwa ing panci ijo kanggo 100 saben. Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo ndandani obyek tartamtu kaya jembatan dening Forge. Kanggo metu saka wilayah iki, metu saka cara sampeyan mlebu.

Kajaba iku, yen sampeyan ngangkat staf sing wirang Raiden saka sadurunge, sampeyan bisa mbukak lawang ing dalan kiwa saka bapake nyiksa. Sawise sampeyan mlebu, nyingkirake swinging lan mbukak 20.000 dada koin kanggo nemokake kunci kunci naga Amulet, sing bisa digunakake kanggo mbukak lawang ing pass gunung mung kepungkur.

Njaluk liwat kene: Game berjuang paling apik ing PC

Saiki sampeyan wis bersenjata dhewe karo sawetara dolanan anyar, mula bakal bali menyang wiwitan lair Goro lan mbukak lawang sing ana ing kana. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mikir salah sawijining, nyawa saka siji, lan ati sing ana. Banjur sampeyan kudu metu saka Krypt lan kepala dadi salah siji menara Klassic utawa Menara wektu lan nindakake sepuluh fatalitas, sepuluh kasar, lan sepuluh sihir ing tantangan menara. Sawise sampeyan wis rampung, sampeyan bisa mlebu ing vault kanggo nemokake dada sing njupuk 80.000 koins kanggo mbukak. Sawise sampeyan duwe dana, mbukak kanggo nampa jantung blaze. Kita butuh mengko kanggo ngrampungake teka-teki ing korban – luwih akeh babagan kasebut.

Kytinn Hive

Nalika kita ing wilayah kasebut, kita bisa ngunjungi sarang kytinn pisanan kita kanthi njupuk dalan sing bener saka bapake nyiksa. Sampeyan bakal nemokake laba-laba ol sing gedhe ing patroli sing bakal nyirnakake sampeyan bakal nyabrang – kajaba sampeyan mateni karo palu, mula dhisik. Sawise rampung, sampeyan bakal entuk kulit karakter sing unik kanggo D’Vorah. Wangsulan: Bab ingkang utama sing pengin ditindakake ing kene yaiku njaga laba-laba liyane nganti siji nyelehake item Forge khusus sing diarani mripat naga, sing kita kudu milih item utama.

Mortal Kombat 11 Krypt Walkthroughrofice

Pengorbanan

Bali menyang ati Blaze item sing kobong bolongan ing kanthong – ayo digunakake. Tumuju ing plataran lan banjur menyang suci prajurit ing ngendi sampeyan bisa mudhun sawetara tangga ing ngisor patung. Nalika sampeyan ing kene sampeyan bisa entuk akses menyang dada Shao Kahn sing ana ing mburi gapura sing dicenthang. Gunakake buta sampeyan kanggo ndeleng manawa ranté sing rusak isih entek nalika dideleng ing dalane liyane.

Sawise iku, sirah mudhun ing dalan ing mburi dada kanggo njaluk kurban. Sampeyan bakal bisa ndeleng badan telung biksu sing diselehake ing antarane telung patung raksasa lan rong dada sing dikunci. Tarik lever, lan kandhang gedhe bakal luwih murah – nyelehake jantung ing njero nalika dijaluk. Sawise iku, tarik lever kanggo ngunggahake kandhang lan jantung mundur lan nyerang kanthi rantai scorpion kanggo nyirnakake. Kanthi cara sampeyan bakal bisa ngakses loro dada.

DOJO

Tumuju patung patung lan goleki alcove cilik, sing kudu ana ing sisih tengen lawang menyang goro goro. Sijine wuta sampeyan, lan sampeyan kudu ndeleng papan sing ringkih ing tembok sing bakal nuntun sampeyan menyang DOJO.

Sawise rampung karo macem-macem dada ing wilayah iki, pindhah menyang gapura lan tarik lever kanggo mbukak dalan anyar, sing bakal entuk sampeyan 1,000 koins lan 10 sajroning fragmen.

Courtyard kapindho

Nalika sampeyan metu, katon ing tembok ngelawan Gapura Dojo, lebokake ing wuta sampeyan, lan sampeyan kudu ndeleng bagean liyane ing tembok lemah. Bukak iki mbukak iki bakal mbukak guwa liyane sing ana ing mburi plataran pusat.

Nalika sampeyan ninggalake DOJO, katon ing tembok ing ngelawan gapura menyang dojo, lan sijine wuta sampeyan. Sampeyan bakal weruh tembok kasebut retak, tegese bisa uga rusak. Sampeyan bakal nemokake sawetara dada sing sumebar ing saindhenging guwa iki ing jejere rantai sing bakal ngunggahake gapura – iki ngidini sampeyan bali menyang plataran tengah. Ana uga gapura liyane sing bakal nyebabake area sing mbutuhake Amulet Naga kanggo mbukak kunci. Yen sampeyan duwe, sampeyan bisa nggunakake kanggo mbukak lawang ing pass gunung, sing bakal mbukak gapura iki menyang guwa pelatis liyane. Saka kene, kita bisa pindhah menyang kytinn sarang kaloro.

KYTINN Hive Kapindho

Kepala ing ngisor sumur liwat lawang Naga, lan sampeyan bakal entuk gapura sing disegel sing mbutuhake teka-teki kanggo mbukak. Priksa telung rodha telu lan narik lan narik nganti sampeyan ndeleng telung slot – saben-saben mbutuhake telung barang kunci tartamtu:

  • Amulet Kronika: .
  • Amulet Shinnok: Iki mbutuhake telung barang sing digawe ing Forge. Sampeyan mbutuhake ganjaran acak sing diarani atimu Demani, Mripat Naga Entercelleled – Entuk kanthi Spider ing Kytinn Hive, lan Gem Kanggo Mbukak Kayu Jiwa ing Kayu Mati sing mbutuhake 10.000 Jiwa. .
  • Amulet Cetrion: sirah maneh menyang menara wektu lan rampung cetrion kanthi 50 fatalities. Sawise sampeyan duwe sirah, gunakake menyang suci prajurit lan dilebokake ing pike ing ngarepe dhadha.

Sawise kabeh iki, sampeyan bakal entuk 5,000 koins kanggo upaya lan akses menyang wilayah anyar sing diisi dada lan hadiah liyane.

Kamar Tinggi Shang Tsung

Siji iki rada tlatah, nanging nuntun kita ing mburi walkthrough kita. Elingi kuil prajurit? Sampeyan bakal pengin pindhah menyang kana lan pasang, uga, kepala perang ing pike sing padha. Kanggo Jog Memori, Sampeyan bisa entuk Domes kasebut kanthi nindakake 50 fatalitas ing saben pejuang ing menara wektu utawa klassic menara. Entuk sepuluh bakal menehi akses menyang ruangan tahta Shang Tsung, 15 kepala bakal menehi akses menyang cache bandha pertama, lan 25 bakal nglilani sampeyan menyang cache bandha liyane. Iki kudu ditindakake nalika sampeyan bakal milih barang sing langka saka dada bandha, kayata intros lan animasi kemenangan kanggo saben karakter.

Lan sampeyan duwe, Walkthrough Mortal Kombat 11 Krypt kita nganti saiki – saka kuil menyang Forge. Kita bakal bisa nganyari dhaptar iki karo kamar anyar sing kita temokake lan ngapiki apa wae sing diganti karo patching.

IAIN HARRAM MANTER Wakil News Editor Saiki Nulis Kanggo Gamradar. Penggemar penggemar JRPG lan Sci-Fi, Iain ing omah klamben ing XIV Final Fantasy XIV, sanajan ora ana wong liya kanggo dampak Genshin utawa GTA online.