Pandhuan Minecraft Minecraft – resep & resep-resep tungku, lan nggunakake tungku ing minecraft (2022) | Beebom

Cara nggawe lan nggunakake tungku ing Minecraft

Ngelingi rate lan gampang, kita saranake sampeyan menyang desa kanggo golek tungku. Dhaptar wiji desa Minecraft paling apik bisa menehi sampeyan kepala wiwit game. Nanging yen sampeyan ora pengin ngganti jagad saiki, nggunakake printah Minecraft bakal dadi pilihan sing luwih apik.

Pandhuan Minecraft Minecraft

Kerajinan - Pork Mesin Masak

Daging babi masak

Bahan: Babi lan Bahan Bakar

Kerajinan - steak

Steak

Bahan: Daging Daging + Bahan Bakar

Kerajinan - Cemedi Masak

Pitik masak

Bahan: Ayam mentah + bahan bakar

Kerajinan - Iwak masak

Iwak masak

Bahan: Iwak mentah + bahan bakar

Kerajinan - Panggang Panggang

Panggang kentang

Bahan: kentang

Ngolah Ores

Kerajinan - Iesi ingot

Wesi Ingot

Bahan: Wesi Wesi

Kerajinan - Kaca

Gelas

Bahan: Sand

Kerajinan - Watu

Watu

Bahan: cobbotte + bahan bakar

Kerajinan - Bray Brick

Bata lempung

Bahan: Clay + Bahan bakar

Kerajinan - lempung keras

Lempung keras

Bahan: clay (blok) + bahan bakar

Kerajinan - Ingot Emas

Gold Ingot

Bahan: Bahan bakar emas

Kerajinan - bata bata

Bata bata

Bahan: Bahan bakar Bahan Bakar

Kerajinan - Arang

Areng

Bahan-bahan: Kayu + bahan bakar

Kerajinan - Kaktus Ijo

Kaktus ijo

Bahan: kaktus + bahan bakar

Mbuwang ores

Kerajinan - Diamond

Diamond

Bahan: Diamond Ore + Bahan bakar

Kerajinan - Lapis Lazuli

Lapis lazuli

Bahan: Bahan bakar Lapis Lazuli Ore + bahan bakar

Kerajinan - bledug redstone

Debu Redstone

Bahan: bahan bakar redstone ore

Kerajinan - Coal

Batu bara

Bahan: batu batu batu batu batu batu batu bakar

Kerajinan - Emerald

Emerald

Bahan: Emerald Ore + Bahan bakar

Kerajinan - Nether Kuarsa

Nether Kuarsa

Resep panganan

Panggang kentang

Mulihake 3 poin panganan. Raw mulihake 1 poin panganan.

Pitik masak

Mulihake 3 poin panganan. Raw mulihake 1 poin panganan lan duwe chane kanggo keracunan panganan.

Iwak masak

Mulihake 3 poin panganan. Raw mulihake 1 poin panganan.

Daging babi masak

Mulihake 4 poin panganan. Raw mulihake 2 titik panganan.

Steak

Mulihake 4 poin panganan. Raw mulihake 2 titik panganan.

Ngolah Ores lan Bahan

Bata lempung

Digunakake kanggo Craft Bricks lan Pots Kembang.

Gelas

Digunakake kanggo Craft Windows, panel kaca lan botol kaca.

Gold Ingot

Digunakake kanggo nggawe macem-macem barang, umpamane pickaxe emas.

Lempung keras

Lempung sing keras duwe ketahanan sing luwih jeblugan tinimbang blok lempung normal. Bisa diwarnai nganggo pewarna kaya lempung sing diisi.

Wesi Ingot

Digunakake kanggo nggawe macem-macem barang, umpamane pickaxe wesi.

Bata bata

Digunakake kanggo nggawe bricks.

Watu

Watu sing mulus digunakake minangka bahan bangunan, lan resep-resep kerajinan.

Resep Liyane

Kaktus ijo

Digunakake kanggo Dye Apik Ijo.

Areng

Digunakake kanggo nyuwek obor lan minangka bahan bakar ing tungku.

Mbuwang ores

Ores iki bisa ambune, nanging iki ora perlu lan boros. Ores iki bakal ngasilake produk kanthi bebas nalika ditambang kanthi pickaxe sing cocog. Blok biji dhewe mung bisa dipikolehi kanthi enchantment sutra sutra.

Batu bara

Digunakake minangka bahan bakar lan kanggo nyuwil obor.

Diamond

Digunakake kanggo nggawe macem-macem barang, umpamane pickaxe berlian.

Emerald

Digunakake kanggo dagang lan kanggo kerajinan blok emerald.

Lapis lazuli

Digunakake minangka pewarna biru.

Nether Kuarsa

Digunakake kanggo nggawe macem-macem barang.

Debu Redstone

Digunakake kanggo nggawe sirkuit redstone lan prekara liyane.

Nuduhake

Apa sampeyan seneng kaca iki? Nuduhake karo kanca-kanca!

Cara nggawe lan nggunakake tungku ing Minecraft

Cara nggawe tungku ing Minecraft

Apa sampeyan pengin masak biji daging, buka mambu, utawa mung duwe sumber cahya kanggo urip wengi peteng? Kabeh mau lan liya-liyane bisa nganggo blok siji ing Minecraft. Sampeyan mung kudu sinau carane nggawe tungku ing Minecraft, lan bisa ngurus kebutuhan dhasar sampeyan. Kita nutupi resep kerajinan, nggunakake, lan uga bahan bakar sing paling apik kanggo nguatake blok tungku ing pandhuan iki. Iki mung tungku tungku sing dibutuhake. Dadi tanpa ado, ayo nyilem!

Cara nggawe tungku ing Minecraft (2022)

Kita wis nutupi mekanika game tungku ing bagean sing kapisah. Gunakake Tabel ing ngisor iki kanggo njelajah kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan blok sing migunani ing Minecraft.

Apa tungku ing minecraft

Tungku minangka salah sawijining blok panggunaan minecraft Minecraft sing digunakake kanggo masak blok panganan lan ambune. Iku alat utama kanggo nggawe mineral sing bisa digunakake minangka bahan gawean. Lan ing tampilan, tungku ing Minecraft katon padha karo oven watu.

tungku ing lemah

Sawise diselehake, sampeyan bisa njupuk tungku kanthi ngilangi lan bisa milih nyelehake ing papan liya. Ing edition Java, sampeyan kudu nggunakake pickaxe kanggo mine tungku kanggo milih. Yen sampeyan ora nggunakake pickaxe, tungku bakal dirusak. Nanging, ing Edisi Bedrock, sampeyan bisa nggunakake alat kanggo ngilangi lan ngangkat tungku.

Ngendi tungku biasane ditandur

Ngomong babagan poin uang alami, sampeyan bisa nemokake tungku ing desa saka desa Weaponsmith (salah sawijining akeh proyek Villager) ing Plains, Gurun, lan Desa Savanna. Ing edition bedrock, sampeyan uga bisa nemokake tungku ing omah kanthi acak lan dodo ing desa salju. Liyane saka desa Minecraft, sampeyan uga bisa nemokake tungku sing digawe ing kutha kuno lan igloos.

Ngelingi rate lan gampang, kita saranake sampeyan menyang desa kanggo golek tungku. Dhaptar wiji desa Minecraft paling apik bisa menehi sampeyan kepala wiwit game. Nanging yen sampeyan ora pengin ngganti jagad saiki, nggunakake printah Minecraft bakal dadi pilihan sing luwih apik.

Barang sing sampeyan butuhake kanggo nggawe tungku

  • 8 blok saka cobbings, blackstone, utawa cobbled deepslate
  • Tabel Kerajinan

Yen sampeyan lagi ing edition Java, sampeyan bisa entuk kombinasi blok adhedhasar watu kanggo nggawe tungku. Nanging ing Edisi Bedrock, sampeyan kudu nggunakake blok 8 sing padha nalika nggawe. Dadi, supaya prasaja, luwih becik ngumpulake blok cobblectone.

Blok cobbosetone ing ngarep watu

Sampeyan bisa Nglumpukake cobbylestone kanthi ngilangi blok watu kanthi pickaxe kayu utawa luwih apik. Nalika blok watu ditambang, nyelehake minangka blok cobbletone. Blok watu minangka salah sawijining blok sing paling umum ing Lingkungan Minecraft.

Resep Masjam Kerajinan Minecraft

Resep tungku ing tungku ing Minecraft

Sawise sampeyan ngumpulake kabeh blok sing dibutuhake, nyipta tungku minangka tugas sing gampang. Sampeyan mung kudu Selehake kabeh blok cobblectone ing pola kothak Ing wilayah kerjane, ninggalake sel tengah kosong.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan uga bisa nggunakake campuran blok adhedhasar watu ing resep karya iki nanging mung ing edition Java. Asil kasebut bakal tetep padha.

Cara nggunakake tungku ing Minecraft

  • Mambu: Tungku bisa ngusir blok kanggo ngowahi menyang barang sing migunani. Contone – sampeyan bisa dadi biji wesi dadi wesi utawa blok kayu dadi areng ing minecraft.
  • Adhang: Sampeyan bisa masak daging mentah kanthi nyelehake ing njero tungku. Daging masak ngisi garis keluwen sing luwih apik tinimbang daging mentah.
  • Nalika tungku aktif, nampilake geni sing kobong ing slot ngisor. Geni iki duwe tingkat cahya 13, sing luwih cerah tinimbang geni jiwa nanging luwih cerah tinimbang obor utawa geni nyata. Dadi, sampeyan bisa nggunakake tungku minangka sumber cahya ing kaping.
  • Kerajinan: Sampeyan bisa nggunakake tungku kanggo nggawe tungku jeblugan, ngrokok, lan minecart kanthi tungku.

Cara masak lan smelt barang ing tungku

Pitik masak karo arang

Tungku ing minecraft duwe UI rong sel. Sampeyan kudu nyelehake barang sing pengin masak utawa smelt ing sel ndhuwur. Kangge, bahan bakar kanggo nguwasa tungku menyang sel ngisor. Nalika loro sel kasebut diisi barang sing kompatibel, bahan bakar ngaktifake tungku, lan mengko sawetara detik, mambu tungku utawa masak barang.

Apa sing bisa digunakake minangka bahan bakar ing tungku

  • Blok kayu (apa wae)
  • Papan kayu (apa wae)
  • Tongkat
  • SOPLINGS
  • Batu Bara, Blok Batu Bara, lan Arang
  • Ember lava
  • Pedhang kayu, hoe, pickaxe, lan kapet
  • Blaze Rod
  • Blok Kelp Pepe
  • Produk kayu kaya tabel crafting, undhak-undhakan, pager, blok, trapdoors, tebing, lan slab kayu.

Saka iku, buckets lahar paling dawa lan bisa ngambek 100 barang ing siji. Kangge, wit-witan lan tongkat mung bisa mbobot separo.

Nggawe lan nggunakake tungku ing minecraft

Kanthi mangkono, sampeyan saiki wis siyap kanggo nggawe tungku dhewe lan mbuelake blok kanggo menehi urip kanggo ide kreatif Minecraft sampeyan. Yen sampeyan mikir babagan miwiti, pandhuan distribusi Ore bakal nuntun sampeyan kanthi bener kanggo kabeh Ores Minecraft. Sampeyan bisa mine blok ores lan genti menyang bahan kerajinan sing migunani kanthi nggunakake tungku. ? Dakkandhani ing komentar ing ngisor iki!