Pandhuan mbangun Glici Glic Plani Shotgun Kertas Rock

Mbangun Ark Getlivier Paling Lost: Leveling Skill, Ukiran, lan Skills Awakening Kanggo Pve lan Pvp

Iku kabeh sing sampeyan butuhake kanggo miwiti glivier ing endgame endah sing ilang! . Yen sampeyan isih nyoba milih kelas, dhaptar tingkat ark sing ilang bisa menehi inspirasi. Saben kelas padhet, mula aja kringet banget. !

Pandhuan Nggawe Glicain Gleivier Pinnacle

Glaigger Pinnacle Glaizing Katrangan ing Sederyane Flurry (Aaka Glaive utawa Biru) lan Sikap Fokus (Acara Tumbak utawa Red Stance). GAMEPLAY GRATIS GOLEKSI ING ING NGANGGO ING NGANGGO GOLEKSI BASA sadurunge MEMBANGAN UNTUK KANGGO BUFF. Nalika duwe level 3 Pinnacle lan Max Identity Gauge, stancing sing nyedhiyakake:

  • Tambah kerusakan 15%, kacepetan serangan 15% lan kasempatan 25% kanggo stance flurry

Glaivier duwe ton pilihan katrampilan sing bisa ditrapake kanggo cocog karo pilihan sampeyan, sing kabeh kadhaptar ing bagean alternatif. Nyoba kanggo nemokake apa sing diarani!

Glaivier minangka kelas siji-sijine salawas-sijiun kanthi skill parry, Pertahanan Dragonscale, sing menehi pamindhahan pertahanan panik kanggo serangan super liwat serangan yen ana ing cooldown. Sampeyan uga bisa nganyari kanthi lengkap kanggo ngatasi karusakan sing prayoga, nanging biasane ora disenengi amarga wektu keganut.

. Dheweke ngalami ukur ukiran amarga dheweke mung karusakan umum, amarga dheweke ora gumantung ing serangan posisional lan wis entuk tarif krom lan buffs identitas dheweke. Sayange, pilihan ukiran sing isih ana gandhengane karo paukuman, kayata grudge, ipat-ipat boneka lan senjata kesusu .

Kesulitan Penengah
Rata-rata Rata-rata

Pandhuan bangunan iki nganggep sampeyan duwe karakter ing level 50 sadurunge transisi menyang. Priksa leveling glivier lan panuntun leveling 1-50 kanggo tekan level 50.

Priksa glivier kontrol kanggo PlayStyle Glaivier alternatif. Priksa serangan guardian lan pandhuan guide Abysson kanggo introduksi konten.

Mbangun Skill Raid

Sikap Scrry (Sikap Biru)

  • Raging Dragon Slash minangka salah sawijining karusakan utama lan ketrampilan utama ing stance flurry . Opsi Trier Trier kaping 2 bisa dibukak, gumantung karo slametan sing luwih dawa, karusakan tambahan, utawa slash sing luwih dawa kanthi kerusakan gedhe banget -Uku.
  • Setengah Moon Slash minangka katrampilan serbaguna sing ngrebut kerusakan sing luar biasa nalika duwe stagger lan karusakan . Opsi Trier Skill 3rd bisa dibukak kanggo ngoyak slash, nanging duwe animasi sing luwih suwe lan bisa ngontrol target sing luwih cilik amarga katrampilan kasebut terus maju.
  • Wheel of Blades menehi stagger sing apik lan karusakan. .
  • Naga Biru Shackling nyedhiyakake debuff crit kanggo Sinergi lan Karusakan .
  • Slash chain digunakake minangka celah sing luwih cedhak. Serangan kasebut bisa dibatalake kanthi spacebar yen perlu. Yen sampeyan arep max keterampilan iki kanggo swap karusakan sing apik karo serangan fatal .
  • Kick kilat uga digunakake kanggo mobilitas utawa penutup longkangan.
  • Thorn Jab lan Spiring Spear minangka keterampilan counter Glaivier. Kudu ngerti sawetara gerakan sing bisa ditrapake kanggo Bosle-Cheet luwih saka buruh, nyebabake sampeyan dagang.
  • Angin Nglereni digunakake kanggo serangan animasi cepet nalika ngasilake pertukaran identitas kanthi kontrol latahat sing sithik yen statistik spesialis lan biasane dipasangake karo mbangun chain slash. Akeh katrampilan sarana liyane kanthi karusakan sing padha ing level 10 bisa ngganti. .

Gunakake garis gulung kanggo ndeleng alokasi titik keterampilan minimal

Gunakake garis gulung kanggo ndeleng alokasi titik keterampilan minimal

Sikap fokus (sikap abang)

  • Tikus karusakan lan sungu naga ora ana karusakan bledosan sing luar biasa nalika ngalih menyang posisi fokus karo 3 bar pertandingan identitas, utamane kanthi efek pinnacle. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake bintang lintang yen sampeyan ora kepenak karo karusakan kanggo ngisi daya wiwitan nanging bakal ngurbanake karusakan sing apik gumantung karo tingkat wit keterampilan.
  • Yen sampeyan duwe titik keterampilan tambahan sing ora bisa digunakake kanggo upgrade skill, Pertahanan Dragonscale bisa digunakake kanthi yakin sing kudu luwih prelu luwih dawa jendhela Parry kanggo wektu sing luwih gampang. Tumbungan spiral bisa digunakake kanthi ngontrol petugas pemadam kebakaran kanggo ngasilake gauge gampang kanggo nggawe fokus .

Alternatif

  • Sampeyan duwe rong pilihan katrampilan awakening:
    • Technique Gaya Gaya Yeon: Spear Oteor minangka pilihan luwih aman amarga sawetara nanging duwe wiwitan moderat.
    • Teknik tanduk gaya Yeon: Storming Naga Merah ora rusak. Sanajan duwe wektu saluran sing dawa, bisa dihentikan kapan wae kanthi ngeculake tombol katrampilan.
    • Slash stackeding wis bisa dibandhingake karusakan kanggo nglereni angin kanthi rata-rata, nanging ana kerusakan sing luwih dhuwur yen saben siji kena serangan krikit kanthi kritis.
    • Soul Motong 1st lan Katrangan Tiar 3rd bisa diganti gumantung karo pilihan sampeyan. .
    • . Kerusakan sing luwih murah tinimbang karusakan nanging kanthi animasi sing luwih cepet lan ngasilake jumlah identitas.
    • Pertahanan Dragonscale minangka pilihan 3 opsional fokus 10 Fokus sing duwe tingkat kren 100%. Skills menehis karusakan sing konsisten amarga sampeyan kudu kena pengaruh kanggo micu serangan kasebut. Kurban iki, tombol pertahanan gupuh, sing mbebayani amarga ora ana katrampilan mobilitas ing posisi fokus kajaba spacebar .
    • Kelainan kanthi tiar katerunan wit tier kenceng bisa diganti karo jeblugan lemah kanggo ngrusak nalika serangan krikit. .
    • Skill ‘S Red’s Hornd Tier SIME Tier Node bisa diganti karo tekad kanggo nambah sing luwih rusak nalika serangan kanthi krisi. Iki duwe serangan kritis sing kurang konsisten lan mbutuhake optimalisasi gear.
    • . Katrangan Tier Tier Katrangan Kaping 2 Bisa Ditambahake Kemerahan Kanthi Kerusakan Luwih saka paukuman kanggo ngganti katrampilan, nanging bisa entuk manfaat saka serangan kabeh .

    Gamelan Gliclect PINSCLE revolves ing sekitar keprigelan sing padha kanggo entuk 3 gauge identitas sadurunge ngalih menyang posisi liyane kanggo ngaktifake buff. Ngatur Mana sampeyan kanthi ngindhari skills luwih spamming tinimbang sing dibutuhake kanggo ngisi 3 gabungan identitas. Spesialisasi sing luwih dhuwur mbantu karo manajemen iki kanthi nambah jumlah pait identitas sing digawe.

    CATETAN: Awal, luwih disenengi nggunakake katrampilan fokus kanggo output karusakan sing konsisten, amarga umume keterampilan bisa spek kanthi tingkat kren 100%. Waca katrampilan varian kaping 1 ing ndhuwur, geser geser dadi 324SP utawa ing ngisor referensi 3 katrampilan red.

    Rotasi Skill Standards:

    Slash Chain Slash 5b2r

      1. Nglereni angin
      2. Raging Dragon Slash
      3. Naga Biru Shackling
      4. Setengah rembulan slash
      5. Wheel of Blades
      6. Rantai slash
      7. Ngalih Kanggo fokus kanthi fokus sanalika sampeyan max metu saka Identity Gauge. .
      1. Tikaman karusakan
      2. Sungu naga abang
      3. Opsional: Starfall mumbul yen sampeyan wis nganyari iki kanthi lengkap tinimbang ngrusak karusakan .
      4. Opsional: Naga-naga 4-judhul yen sampeyan wis nganyari kanthi lengkap tinimbang ngrusak karusakan .
      5. Spearing spiral
      6. Ngalih menyang stance flurry sanalika sampeyan max metu saka tolar identitas lan baleni rotasi. .
        1. Rantai slash
        2. .
        3. Raging Dragon Slash
        4. Naga Biru Shackling
        5. Setengah rembulan slash
        6. Ngalih Kanggo fokus kanthi fokus sanalika sampeyan max metu saka Identity Gauge. Liya, terus ngasilake ing stance flurry .
        1. Tikaman karusakan
        2. Sungu naga abang
        3. Opsional: Starfall mumbul yen sampeyan wis nganyari iki kanthi lengkap tinimbang ngrusak karusakan .
        4. Opsional: Naga-naga 4-judhul yen sampeyan wis nganyari kanthi lengkap tinimbang ngrusak karusakan .
        5. Spearing spiral
        6. Ngalih menyang stance flurry sanalika sampeyan max metu saka tolar identitas lan baleni rotasi. .

        Kanggo varian bangunan iki, manajemen identitas iki kanthi stance flurry yaiku strik wiwit sampeyan pengin nggawe karusakan kanggo mbangun 4b3r utawa saben katrampilan mandeg kanggo mbangun 3b4r. Priksa manawa kanggo nyoba ing ruangan pelatihan kanggo manajemen tolok manawa sampeyan kudu nambah katrampilan ekstra kanggo mulus rotasi.

        1. Sikap Flurry
          1. Rantai slash
          2. Raging Dragon Slash
          3. Naga Biru Shackling (kanggo Spesialisasi lan Crita Mbangun 3B4R, tunggu nggunakake sadurunge sadurunge ngalih kanggo fokus stok)
          4. Setengah rembulan slash
          1. Tikaman karusakan
          2. Starfall pojok
          3. Opsional: Naga-naga 4-judhul yen sampeyan wis nganyari kanthi lengkap.
          4. Ngalih menyang stance flurry sanalika sampeyan max metu saka tolar identitas lan baleni rotasi. Liya, terus ngasilake kanthi fokus .

          Yen sampeyan duwe masalah ngglaine identitas, nggunakake sawetara kasugihan lan entuk penglihatanan ing angin nglereni nganti sampeyan duwe spesialisasi sing cukup .

          Kanggo mbangun lan cepet lan cepet, Naga Biru Shackling digunakake ing wiwitan sikap flurry kanggo nambah tatah kelainan katrampilan flurry. Debuff ora perlu kanggo katrampilan fokus fokus, amarga wis duwe tingkat kritik 100% karo simpul wit keterampilan.

          . GAMBAR ING ING ING ING ING ING NGANGGO INGKANG TARI TARI INGKANG INGKANG INGKANG INGGRIS INGKANG GARSET lan CRA STAT UNTUK Nambah Kemungkinan Critis Striking kanthi fokus .

          Cathetan: Slash setengah rembulan lan rodha bledug nyebabake keyakinan lan combo pangadilan. . (30 detik cooldown).

          Katrampilan mriksa stagger yaiku:

          • Raging Dragon Slash
          • Setengah rembulan slash

          Stats prioritas

          Painnacle Gleivier Fokus kanggo entuk akeh spesialisasi kanthi nambah efektifitas efek efek buff identitas ngukur saka stances. The Buff bisa nyedhiyakake paningkatan kerusakan, kritik kasempatan lan kacepetan serangan ing sikap flurry, lan karusakan kerusakan, crit ngrusak lan kacepetan gerakan ing posisi fokus . 1371 Spesialisasi (100% Efisiensi Efisiensi Pandang Guff) yaiku bangunan bakal berjuang lan bisa digunakake.

          • Standar : Entuk spesialisasi ing kabeh aksesoris, kanthi Swiftness mung ing kalung.
          • Pilihan : Entuk spesialisasi ing kabeh aksesoris, nganggo kriting mung ing kalung. Gedung iki mbutuhake gearset sing beda kanggo nambah tarif kromo, amarga kelenjar wit skill ing posisi fokus spek spek kanggo nambah karusakan tinimbang 100% tarif.

          Ukiran

          Panganggunan Kelas nyedhiyakake keuntungan sing kuat sing bisa ngganti gaya PlaySty. Pangangguran perang umume digunakake kanggo nambah karusakan. Ing ngisor iki minangka ukiran sing disaranake kanggo bangunan iki.

          Priksa pandhuan engraving kanggo rincian liyane.

          • Pinnacle Menarik versi versi Efektif saka Identity Guuge sing luwih dhuwur sing bisa ditambah kanthi tumpukan spesialisasi tumpukan .
          • Geram sing bisa digunakake ing konten awal nalika bos kurang angel, saéngga serangan maneh sing luwih konsisten. .

          Engrax-on endgame

          • Senjata KLEH * . Naga Biru Shackling nyedhiyakake tambahan tingkat 18% nalika nyerang target target. Salajengipun, bangunan standar duwe katrampilan stok fokus kanthi simpul tarif tarif 100% tarif.
          • Kapten RID efektif amarga kacepetan gerakan gedhe nambah buff saka ngalih menyang fokus kanthi fokus. Iki disenengi yen sampeyan nggunakake katrampilan 3 utawa luwih abang.
          • Serangan kabeh bisa digunakake, nanging dudu ukiran paling optimal amarga mung nambah katrampilan. Mupangate Sungu Naga Merah saka ukiran amarga iku katrampilan saluran nyekel. Skills liyane sing bisa entuk manfaat saka ukiran yaiku setengah rembulan slash, naga sing nganggo 4 sirah kanthi angin gedhe lan nglereni .

          Ukiran Lanjut

          Cathetan: Panganggam Lanjut minangka persiyapan slot paling apik kanggo isi Tier 3. Hukuman sing dipasang ing iki bisa dadi hard kanggo ngatasi pemain anyar. Mung nggunakake ukiran ing ngisor iki yen sampeyan ngalami perang boss!

          • Grudge * . Ukiran kasebut minangka paningkatan kerusakan sing efektif banget sing ora mbutuhake posisi khusus, supaya bisa migunani sanajan kanthi paukuman kasebut.
          • Boneka ipat nyedhiyakake peningkatan serangan sing signifikan ing biaya 25% paukuman. Hukuman Penyembuhan bisa ngukum para pemain sing ora pengalaman sing ora kenal karo mekanika boss.
          • Nambah massa * minangka pilihan kanggo 5 katrampilan biru lan 2 biru sing dibangun, amarga ora ana akeh ukiran sing menehi peningkatan kerusakan umum tanpa guwa liyane. Sayange, tumpukan aditif karo boneka sing dikutuk tinimbang dadi bonus multiplik.

          (*) Ukara ukiran iki mung kudu digunakake ing ukiran level 3.

          Persiyapan optimal

          .

          Mbangun Ark Getlivier Paling Lost: Leveling Skill, Ukiran, lan Skills Awakening Kanggo Pve lan Pvp

          Kelas glivier ing ark sing ilang

          ? The Grovier wis ilang tali pinggang tulisan Ark, swapping antarane AoE lan tingkatan fokus target siji kanggo adaptasi karo kahanan ing tangan. Kaya bedhil lan Deadeye, glivier bisa siklus liwat pirang-pirang bar skill, nggawe playstyle sing dhuwur-apm

          Apa sampeyan mung nambahi glivier kanthi transfer kawruh utawa powerpass, utawa sampeyan miwiti kampanye utama kanggo pisanan, pandhuan ing kene kanggo mbantu. Ing ngisor iki, kita bakal mlaku sampeyan liwat level leveling, ukiran, katrampilan awakening, lan informasi penting liyane supaya sampeyan bisa nggawe gandum sing paling apik ing ark sing paling apik.

          Nggolek pandhuan kelas sing luwih akeh sing ilang?

          Mbangun Ark Getlivier Paling Lost: Ringkesan Kelas

          Katrampilan identitas glaiver yaiku Stance Flurry lan Fokus swap, dikuatake dening Identity Gauge. Yen sampeyan wis main Gunslinger utawa Deadeye, mekanik ngalih stokasi iki bakal langsung menowo. Fungsi kaya gaman gegaman kelas kasebut, muter ing antarane stance flurry sing fokus Aoe lan sikap fokus tunggal target. .

          Telu kaping pirang-pirang meter alon-alon ngisi pasif, lan sampeyan bakal entuk luwih akeh mungsuh. Nyelehake kanthi cepet nggunakake kabeh meter dual, lan menehi buff adhedhasar jumlah bar lengkap. Ngalih menyang sikap ramping sementara nambah kacepetan Attarly, karusakan, lan kanatan tingkat nalika mindhah fokus nambah karusakan, kacepetan gerakan, lan crit ngrusak.

          Glaivier ARK sing paling apik ilang: leveling lan katrampilan

          Rong glaier nggawe pengalaman level sing apik banget lancar, ngidini sampeyan mbangun karusakan siji-target sing signifikan tanpa ngorbanake kacepetan AOE sing cetha. Sampeyan bakal nyiyapake bar skill flurry sampeyan kanggo nggedhekake karusakan Aoe, banjur gunakake katrampilan fokus kanggo panggedhe lan mungsuh liyane. Mbangun ing ngisor iki kanggo milih pilihan tripod sing bakal mbantu sampeyan keseimbangan ing antarane loro nalika sampeyan level 50 lan miwiti ing Endgame Ark sing ilang.

          Sampeyan bakal entuk titah ketrampilan saben sampeyan level munggah lan entuk luwih akeh saka potensial roster-wide roster ganjaran dening konten Endgame. Nandur modal kasebut kanggo level level kanggo level munggah lan entuk Tripods, modifikasi sing kuat entuk tingkat katrampilan 4, 7, lan 10. Nandur modal ing katrampilan kasebut nganti tiringan tripod sing diwenehake nalika sampeyan maju liwat critane crita utama.

          Katrampilan Getrier Paling Apik Kanggo Pve

          Skill Tripod 1 Tripod 2 Tripod 3
          Setengah rembulan slash Keahlian Flurry Deteksi titik lemah Blade of Tornado
          Nyiyapake cepet Slash cepet Awaken
          Nglereni angin Pengontrol Firepower Valor Mogok sing ditingkatake
          Starfall pojok Deteksi titik lemah Nyiyapake cepet Rampung sing kuat
          Sungu naga abang Pengontrol Firepower Tumbak karusakan Deteksi titik lemah
          Rantai slash Swoop
          Kick kick Mobilitas sing apik banget
          Naga Biru Shackling
          Wheel of Blades
          Pemotong jiwa
          Spearing spiral
          Naga sing nomer 4

          Katrampilan Getri Paling apik kanggo Pvp

          Skill Tripod 1 Tripod 2 Tripod 3
          Setengah rembulan slash Keahlian Flurry Kaping pindho slash ndhuwur Blade of Tornado
          Raging Dragon Slash Nyiyapake cepet Slash cepet Awaken
          Wheel of Blades Slam Tenacity Spin berturut-turut
          Wikipedia Mobilitas sing apik banget Scoop
          Tumbak nyilem Mobilitas sing apik banget Sudhut hit Respon Swift
          Nglereni angin Nyiyapake cepet Cepet
          Kick kick Mobilitas sing apik banget
          Defense Dragonscale Kapercayan sing mantep Karusakan Pikiran
          Sungu naga abang Kacepetan reaksi Tumbak karusakan
          Swoop
          Starfall pojok Serangan sudhut amba
          Tikaman karusakan Driji cepet
          Naga sing nomer 4
          Spearing spiral

          . Gunakake poin kasebut kanggo nyiyapake bangunan ing ndhuwur, sing ana ing mobilitas lan aoe sing apik banget kanggo ngresiki gelut tim.

          Best Ark Glaivier Best: Engiga

          Panganggone minangka pilihan kustomisasi Endgame sing menehi bonus kuat kanggo karakter sampeyan. Sampeyan bakal miwiti nemoni sekitar tingkat 30, nanging sampeyan ora perlu kuwatir babagan dheweke nganti tingkat 50. Ana pirang-pirang ukiran umum sing bisa digunakake ing kelas apa wae, ditambah rong tahap kelas kanggo saben kelas sing mbuwang playstyles sing béda-béda. Glaivier yaiku:

          • Pinnacle Ngramal kanthi signifikan sing diwenehake kanthi mateni kanthi cepet kanthi meter dual.
          • Kontrol Pateni posisi fokus nanging signifikan ngrusak karusakan stance flurtry.

          . Pangguna PINnacle bakal bisa mbangun dual meter kanthi cepet kanggo max, banjur ngalih stances kanggo njaga wektu ing pinnacle sing kuat. Kosok baline, ngontrol pangguna ngluncurake peralatan lan goleki katrampilan stance Flurry kanthi cepet, nggawe kerusakan tunggal target target. Sampeyan bakal mbutuhake statistik sisih tengen kanggo nggawe ukurane, sing bakal dituju ing bagean sabanjure.

          Pilihan ukiran umum fleksibel, utamane nalika sampeyan miwiti dhisik. Nanging, sawetara pilihan sing kuwat kanggo glivier yaiku:

          • Master Master Nambah karusakan serangan maneh. Akeh katrampilan sampeyan duwe properti serangan mburi, saengga iki sinergis iki.
          • Nambah Kerusakan adhedhasar kacepetan gerakan. Iki bisa uga kanthi apik karo Buff saka ngalih kanggo fokus kanthi fokus, lan jumlah Swiftness sing digunakake kanthi ngontrol mbangun.
          • Adrenalin Menehi buff serangan tumpukan kanggo wektu sing cendhak sawise sampeyan nggunakake kabisan, sing sampeyan lakoni asring ditindakake.
          • Grudge lan Boneka ipat Nyedhiyani buff serangan sing gedhe kanggo ijol-ijolan kanggo nambah karusakan sing mlebu utawa nyuda penyembuhan mlebu, masing-masing. Iki minangka loro buff serangan paling gedhe sing bisa entuk, nanging mung bisa digunakake nalika sampeyan bisa max metu ing ukiran 3.

          Mbangun Ark Getlivier paling apik: statistik tempur lan aksesoris

          Ing ndhuwur ukiran, barang-barang slot aksesoris uga nyedhiyakake statistik tempur. Ukara kelas sampeyan bakal nemtokake statistik tempur sing kudu sampeyan target. Nalika leveling, nanging mung goleki crit lan spesialisasi. Kritik bakal ningkatake tarif crem, dene spesialisasi nambah hasil meter dual lan buffs sing diwenehake dening swinget perdana.

          Glamling Puncnacle kudu terus target target spesialisasi. PINNACCE NEGARS Gedung Meter, lan Spesialisasi mbantu. Goleki Swiftness, sing nambah kacepetan Attack lan nyuda cooldowns, minangka stat sekunder. Pangguna kontrol bakal kekarepan minangka prioritas pisanan kanggo nyepetake rotasi keterampilan lan kudu target kritik minangka stat sekolah sekunder..

          Best Ark Glaivier Best Hleivier: Skills Awakening

          Skills Awakening minangka kabisan utama sampeyan, dikunci sawise level 50 liwat questline trixion. Kesepakatan Skills iki karusakan gedhe kanggo ijol-ijolan cooldowns limang menit lan nggawe pilihan bledosan gedhe ing boss gelut. Saben kelas duwe rong katrampilan awakening nanging mung bisa nglengkapi siji ing wektu. Glaivier yaiku:

          • Technique Gaya Gaya Yeon: Spear Meteor ngluncurake tumbak menyang lemah, nggawe jeblugan sing luwih gedhe.
          • ngeculake seri serangan ngarep-aoe sadurunge ngilangi mogok pungkasan.

          . Nanging, serangan kasebut duwe angin dawa, supaya gampang lali karo panggon sing cepet lan ora bisa diramal. Animasi sing paling dawa Naga Dragon Dragon Merah duwe masalah sing padha, nanging paling ora ngemas sawetara karusakan ing karusakan, nggawe luwih angel whiff. Katrampilan kebangkrutan Glaiver minangka pilihan sing kuwat sanajan. Dhasar pilihan ing pertemuan ing ngarep lan Preferensi PlayStyle pribadi.

          Iku kabeh sing sampeyan butuhake kanggo miwiti glivier ing endgame endah sing ilang! Ana ton konten ing njaba, lan glivier akeh banget babagan kabeh. Yen sampeyan isih nyoba milih kelas, dhaptar tingkat ark sing ilang bisa menehi inspirasi. . Yen sampeyan wis siyap kanggo karakter liyane, gunakake pandhuan kanggo mindhah pengetahuan ing Ark sing ilang kanggo njaluk dheweke!

          Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

          Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
          Topik ing artikel iki

          Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. .

          • Game Game Amazon Tindakake
          • Ilang Ark Tindakake
          • MMO Tindakake
          • RPG Tindakake
          • Hiburan SmilEgate Tindakake

          !

          .

          Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

          Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.