Pandhuan Kerajinan Satchel – Nambah Spasi Inventori., Pandhuan Satchel Merah Red Merah – Kepiye cara nganyarke satchel, Satchel jaran, Satchel kebak | VG247

Pandhuan Satchel Mati Abang Red Red – Cara Nganyarke Satchel, Satchel Jaran, Satchel Lengkap

Ing wiwitan game, sampeyan mung bisa nggawa sawetara jinis barang sing umum. Jumlah sing bisa sampeyan beda-beda gumantung saka jinis barang – umpamane: Sampeyan mung bisa nggawa telung botol saka Bourbon, limang saben jinis salable sing larang regane, lan limang potongan daging game sing ora dikepengini.

Pandhuan Kerajinan Satchel – Nambah Spasi Inventori

Yen sampeyan wis nempel ing Tips lan Trik Pandhuan kanggo Red Red Red Red Plancongan 2 tegese sampeyan wis ngrampungake kabeh sing sampeyan lakoni. Iki, kanthi tendha, tegese sampeyan arang pengin barang utawa sumber daya.

Pandhuan Kerajinan Satchel - Nambah Spasi Inventori

Iku Uga tegese sampeyan bakal kurang ing ruang persediaan Sejatine kabeh wektu. Aja kuwatir nanging ora, amarga sampeyan bisa nganyarke satchel ing kamp.

Pandhuan Kerajinan Satchel - Nambah Spasi Inventori

Yen sampeyan lagi ing kemah, Pearson chef-gourmet-chef sampeyan bisa nulungi macem-macem upgrade kanggo karakter sampeyan. Ing ledger gang, sampeyan bisa tuku pesawat saka piranti kulit $ 225 sing, sanajan larang banget ing game awal, temtunipun.

Ana total pitung saka pituwas satchel. Siji kanggo saben kategori barang, banjur satchel epik pungkasan, sing diarani legenda wétan – pancen flashy kanggo apa sejatine tas, bener?

Nggoleki kabeh bahan kanggo upgrade kasebut bisa uga ana. Saben upgrade mbutuhake kuswan sing sampurna 1x ndhelikake, tegese pitung saka, lan bahan tambahan kanggo upgrade individu. Elinga yen kabeh bahan kudu cocog karo kualitas sing sampurna. Mangkene carane kabeh ngilangi:

  • Regane satchel larang – 1 kulit bruwang sing sampurna, 1 kulit terwelu sing sampurna
    • Keperluan: Nyumbang $ 50
    • Keperluan: Kerajinan 3 resep ing geni Scout
    • Keperluan: Panuntun upgrade kanthi 2x
    • Keperluan: Nyumbang 3 barang berharga
    • Keperluan: Nyumbang 5 bangkai
    • Keperluan: Panguburan Pangubrama Wagon 2x
    • Keperluan: Kerajinan kabeh satchels sadurunge

    Sanadyan iki kudu jelas, njupuk bahan kasebut kanggo sawetara toko daging utawa trap kanggo adol bakal ora kasedhiya kanggo nganyari sampeyan. Yen sampeyan wis entuk barang-barang kasebut, sirah bali menyang kemah lan nggunakake kanggo nyipta karo Pearson.

    Pandhuan Kerajinan Satchel - Nambah Spasi Inventori

    Legenda Satchel Timur cukup hard kanggo entuk, nanging yen sampeyan duwe, sampeyan ora bakal Getun. Iku upgrade gedhe kanggo kapasitas persediaan, numpukan ruang kanggo 99 kanggo umume kategori item.

    Dikirim dening Aron Geencercser

    Aron saiki ana ing kabeh kedadeyan saben dinane kanggo nebus abang sing mati 2 lan mula sampeyan bakal nemokake dheweke nampa hadiah ing kene ing RDR2.org. Aron uga minangka penggemar game rockstar ‘hitung liyane hit, Maling Auto V. Sampeyan bisa nemokake Aron ing Facebook.

    Pandhuan Satchel Mati Abang Red Red – Cara Nganyarke Satchel, Satchel Jaran, Satchel Lengkap

    Red Merah Mati 2 Apa game sing akeh banget kanthi akeh papan kanggo njelajah, saengga bisa uga pengin nggawe satchel sampeyan karo kabeh rampokan.

    Kanggo ndeleng konten iki, coba ngaktifake cookie. Ngatur setelan cookie

    Nanging iki dudu game fallout, mula ora perlu dadi hoarder. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti Cara Nganyarke Satchel, Cara ngakses Sabchel jaran sampeyan, lan Apa sing kudu ditindakake nalika satchel kebak, Dadi, sampeyan bisa nggedhekake persediaan lan nggawa persis sing sampeyan butuhake.

    Pandhuan Nganyarke Red Merah 2 Satchel

    Kepiye Mbukak Satchel ing Red Red Redemption 2

    Kontrol Red Red Red P ulangen Redemption rumit, ora ana sangsi. Dadi Kanggo mbukak satchel, penet terus ing D-Pad sampeyan. Priksa manawa sampeyan ora adoh saka jaran uga npcs, amarga iki bisa mbukak menu sing beda.

    Ing njero menu persediaan, barang-barang sampeyan diklompokake ing tab sing beda-beda gumantung saka jinis barang. Umume yaiku panjelasan dhewe, nanging yen sampeyan wis masak panganan khusus nggunakake daging, kabeh dikempalken dadi siji lokasi gumantung karo daging sing wis dimasak.

    Contone, yen sampeyan wis masak daging sapi thyme kanggo mbantu regenerasi inti kesehatan uga daging sapi karo stamina inti herbal, loro-lorone ditemokake ing ngisor daging sapi ing kanthong.

    Satchel jaran

    Sampeyan Satchel jaran diakses kanthi mencet terus ing D-Pad nalika ngadeg ing jejere, utawa nunggang, jaran sampeyan.

    Iki minangka barang-barang gedhe sing sampeyan ngumpulake Hunting disimpen, kalebu bangkai lan pelts. Dadi, yen sampeyan nyoba nyumbang bangkai menyang Pak Peesson ing Camp, tab jaran yaiku ndeleng nalika sampeyan ngomong karo dheweke.

    Yen sampeyan lagi berjuang kanggo ngumpulake pelts sing sampurna kanggo kerajinan, kita duwe pandhuan lengkap babagan cara entuk saben wektu.

    Apa sing kudu ditindakake nalika satchel kebak

    Ing wiwitan game, sampeyan mung bisa nggawa sawetara jinis barang sing umum. Jumlah sing bisa sampeyan beda-beda gumantung saka jinis barang – umpamane: Sampeyan mung bisa nggawa telung botol saka Bourbon, limang saben jinis salable sing larang regane, lan limang potongan daging game sing ora dikepengini.

    Amarga barang-barang kasebut – utamane booze – katon akeh ing game, umume wektu nalika sampeyan entuk pesen sing ujar yen tas sampeyan wis kebak, amarga sampeyan wis mencet watesan kanggo jinis item tartamtu.

    Kanggo bisa nggawa saben jinis item, sampeyan kudu njaluk Pak Pearson kanggo nggawe cara anyar kanggo sampeyan ing Camp. Saben upgrade mbutuhake telung macem-macem jinis pelep sing sampurna, mula iki sampeyan bisa nemokake sawetara kewan legendaris kanggo nindakake iki.

    Sampeyan uga kudu duwe alat wong sing ora dikunci saka The Ledger, sing kita lakoni luwih akeh babagan pandhuane babagan cara nganyarke kemah ing Red Red Redemption 2.

    Sawetara upgrade dikunci ing mburi tugas sing kudu rampung uga mbutuhake bahan sing bener.

    Dhaptar kabeh tas sing nganyari sing bisa ditindakake dening kerajinan yaiku:

    • Satchel tonics – Bahan sing dibutuhake: Rusa sing sampurna, Buck sing sampurna, elk sampurna
    • Bahan Satchel – Syarat ekstra: nyumbang 5 bangkai menyang Pearson – Bahan sing dibutuhake: kidang sing sampurna, badger sing sampurna, bajing sing sampurna
    • Kit Satchel – Bahan sing dibutuhake: Rusa sampurna, elk sampurna, panther sing sampurna
    • Penyedia Satchel -Syarat ekstra: Nganyarke panemume gerbong kaping pindho – bahan sing dibutuhake: kidang sing sampurna, bison sampurna, rakun sing sampurna
    • Satchel Bahan – Syarat Ekstra: Kerajinan 3 resep ing Fire Pramuka – Bahan sing dibutuhake: Kutus Sampurna, Celengan Sampurna, Iguana Sampurna
    • Regane satchel larang – Bahan sing dibutuhake: Rusa sing sampurna, Beaver sing sampurna, Kelinci sing sampurna
    • Legenda ing sisih wétan Satchel – Syarat ekstra: kerajinan saben satchel liyane – Bahan sing dibutuhake: kidang sing sampurna, Cougar sing sampurna, serigala sing sampurna

    Yen sampeyan anyar kanggo abang red Redemption 2, banjur priksa tuntunan babagan cara nganyarke bocah lanang lan panah, kepiye level munggah lan bisa nemokake jaran sing paling apik.

    Topik ing artikel iki

    Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

    • Aksi ngulandara tindakake
    • Toko game epik tindakake
    • ESRB diwasa 17+ tindakake
    • Pandhuan Tindakake
    • Pandhuan ngetutake
    • PC Tindakake
    • Pegi 18 Tindakake
    • PS4 Tindakake
    • Red Merah Mati 2 Tindakake
    • Rockstar Tindakake
    • RPG Tindakake
    • RPG Tindakake
    • Uap ngetutake

    Tindakake kabeh topik ndeleng 8 liyane

    Sugeng rawuh ing tindakake!

    Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

    James nandhang sangsara supaya sampeyan ora kudu, nggawe pandhuan ahli kanggo game lan ulasan sing paling angel kanggo recasan blockbuster paling gedhe.